Kami telah melihat orang mengambil cuti musim panas, cuti musim bunga, dan yang lainnya. Tetapi mengapa kita mesti bersenang-senang hanya pada musim panas atau musim sejuk, mengapa tidak juga pada musim sejuk?

Percutian musim sejuk dengan cepat dapat mengurangkan setiap percutian yang anda lalui pada musim yang lebih panas.

Anda tidak mempercayai kami, bukan? Nah, terdapat puluhan pengembaraan luar yang melampau yang dapat dilakukan pada musim sejuk.

Adakah anda ingin merasa selesa dengan musim sejuk? Ya, kita mempunyai pemikiran. Adakah anda benci iklim yang lebih sejuk? Kami mempunyai destinasi yang tepat di mana anda boleh memamerkan peninju dan bikini.

Oleh itu, tanpa basa-basi lagi, mari kita lihat beberapa percutian musim sejuk yang luar biasa yang anda pesan dari mana-mana agensi pelancongan Platinum di Louisville, KY .

1 Pergi Memancing Ais Di Lake Of The Woods, MN:

Memancing ais adalah aktiviti yang sangat mendebarkan yang disukai ramai orang. Oleh itu, cubalah Lake of the Woods di Minnesota untuk menikmati salah satu tempat memancing ais terbaik di AS

Tempatkan tempat anda di tasik beku bersama-sama dengan peminat memancing ais yang keras. Potong lubang dan perhatikan crappies, piring, pike utara, dan banyak lagi.

2 Bikini Sukan atau Peninju di Naples, FL:

Ingin melangkau pemain salji dan luncur ais? Baiklah, kemudian menuju ke Naples, Florida. Di sini anda suhu sekitar 76 darjah walaupun pada bulan Disember.

Sekitar pertengahan hingga akhir Disember, anda dapat menjumpai pelbagai perarakan perahu, prosesi kapal berkelap-kelip yang dihoskan oleh Naples, menjadikannya tempat terbaik bagi orang yang menginginkan perasaan musim panas walaupun ketika musim sejuk.

3 Lihat The Santa At Cleveland, OH:

Adakah anda ingin memberikan sedikit aktiviti kepada anak-anak anda semasa musim percutian? Baiklah, menuju ke Inventionasium di Cleveland. Di sini anak-anak diminta untuk mencipta mainan di dalam bengkel Santa. Anak-anak bahkan dapat berjumpa dengan Mr. Kringle semasa menginap.

Pengalaman itu menjadi maya dengan keadaan semasa, yang bermaksud anak-anak akan menjalani sesi zoom.

4 Cuba Curling Di Salt Lake City, UT:

Baiklah, mari kita bincangkan sukan musim sejuk yang paling diremehkan iaitu curling. Percayalah kami; curling adalah salah satu sukan yang boleh dilakukan yang boleh menjadi kemahiran baru anda.

Anda boleh memperoleh kursus intro dengan mudah di Utah Olympic Oval dan menguasai permainan dalam masa yang singkat.

6 Ikuti Percutian Romantik Di Jackson, WY:

Musim sejuk tidak realistik, tetapi musim sejuk di Teton Mountains, Jackson, Wyoming, adalah tempat yang tepat untuk pencinta alam. Di tengah musim percutian, dataran bandar yang menakjubkan di bandar ini menyala dengan banyak cahaya berkelip.

Anda dapat dengan cepat menemui resort dan peternakan tempatan yang akan menjadikan penginapan anda percutian romantis dengan orang yang anda sayangi.

7 Cari Tempat Percutian Terbaik di NYC, NY:

Pusat Rockefeller di NYC adalah tempat terbaik untuk bersiar-siar percutian . Tahun ini, Anda dapat melihat cemara Norway yang luasnya berukuran 11 ton, tingginya 75 kaki, dan diameter 45 kaki dari Oneonta sebagai pokok Krismas.

Pokok ini akan dihiasi dengan 50,000+ LED yang cekap tenaga dan pelbagai warna bersama dengan Bintang Swarovski yang cantik.

8 Berenang Di Air Panas Di Dunton, CO:

Kita semua tinggal untuk mandi air panas semasa musim sejuk. Tetapi di Dunton, Colorado, anda boleh melakukannya di luar di mata air panas dengan pemandangan gunung yang bersalji.

Lombong yang pernah ditinggalkan ini dipulihkan dengan betul dengan salun barat dan dewan tarian lama. Pada musim sejuk, anda boleh menemui pelbagai aktiviti seperti meluncur anjing, memanjat ais, dan juga bermain ski heli. Dan kerana anda berada di Dunton untuk kolam air panas, jangan terlepas musim salji kerana ini adalah salah satu tempat terbaik untuk melihat musim salji dengan penuh kegembiraan.

9 Lihat Lampu Krismas Di Washington, DC:

Ibukota negara menjadi hidup semasa cuti. Selain monumen rasmi, anda boleh menikmati rawatan percutian terbaik di Georgetown Glow. Ia terletak berhampiran bandar universiti yang tenang yang mempunyai pemasangan cahaya bertaraf dunia.

Paparan ini telah dipasang oleh artis antarabangsa selama hampir enam tahun sekarang. Dan kami yakin ia akan berlaku tahun ini juga, yang bermaksud ia bukan sesuatu yang boleh dilewatkan.

10 Ikuti Perjalanan Ski Di Vail, CO:

Perjalanan ski di Vail, Colorado, secara meluas dianggap sebagai destinasi ski teratas di negara ini. Selain bermain ski dan luncur salji, Vail menawarkan banyak aktiviti di tengah perayaan percutian. Tempat penginapan ini diterangi dengan cahaya terang, mempunyai basikal ski, lorong tiub, kereta salji kanak-kanak, dan banyak lagi perkara.

Pokoknya

Baiklah, kami pasti bahawa senarai ini pasti menjelaskan kepada anda apa yang anda hilang di AS dengan mengelakkan percutian musim sejuk.

Oleh itu, jangan buang masa lagi dan hubungi agensi pelancongan Platinum terbaik di Louisville, KY, iaitu Platinum Travel, untuk memanfaatkan sepenuhnya percutian musim sejuk anda.