Cavapoo adalah salah satu anjing yang paling disukai yang tergolong dalam baka campuran. Ya, mereka adalah campuran pudel dan selalu mahukan cinta dan perhatian dari manusia. Mereka kelihatan seperti teddy bear, tetapi malangnya, mereka tidak biasa di Amerika Syarikat. Memang ada sedikit organisasi yang khusus dalam membesarkan anjing seperti ini dan dalam topik ini, kita akan membincangkannya.

Penyelamat Florida Poodle

Florida Poodle Rescue adalah organisasi yang berpusat di Florida yang ditubuhkan pada tahun 1994. Misi teras organisasi ini adalah untuk melindungi anjing , terutama poodle dari keadaan yang tidak menentu dan berbahaya. Ya, organisasi ini telah menyelamatkan sekitar 10,000 pudel, termasuk anak anjing Cavapoo. Organisasi ini tidak hanya menaikkan pudel ini tetapi juga menyediakan salah satu rawatan perubatan yang jarang berlaku dan mendidik para pemakai.

Penyelamat Poodle

Ia adalah organisasi bukan untung lain yang terkenal kerana perkhidmatannya untuk pudel, termasuk Cavapoo. Ia telah menyelamatkan sekitar 120 ekor anjing dari 2019 dan memberikan mereka salah satu kemudahan terbaik. Tidak syak lagi, ini boleh menjadi organisasi yang hebat untuk menyelamatkan untuk diadopsi di Amerika Syarikat.

Penyelamat Doodle Rock

Doodle Rock Rescue adalah organisasi yang berpusat di Texas yang menyelamatkan pudel dari penyalahgunaan tuan dan masyarakat mereka. Walaupun malangnya perkara seperti ini berlaku di Texas, tetapi kedengarannya penyelamat yang baik juga ada di sini untuk menolong anjing ini. Sumber OurFitPets ini juga akan membantu anda dalam mencari beberapa penyelamatan Cavapoo yang berpangkalan di AS untuk diterima pakai.

Koleksi Doodle Rescue

Dengan 800 sukarelawan, Doodle Rescue Collective juga merupakan salah satu pilihan terbaik untuk mengadopsi Cavapoos di Amerika Syarikat, terutama pada penduduk Pantai Timur. Oleh itu, jika anda mempunyai rancangan untuk menggunakan Cavapoo atau poodle, maka anda harus menghubungi mereka.

Mudah-mudahan, utas ini dapat membantu anda dalam mencari pilihan penggunaan Cavapoo yang boleh dipercayai tetapi jika anda mengetahui lebih lanjut, kongsikannya dengan memberi komen di bawah!