Menurut CETA, caj insurans tahunan insurans karavan statik adalah sekitar £ 150. Namun, jumlah ini dapat berubah-ubah sesuai dengan keperluan anda. Itulah sebabnya saya akan berkongsi salah satu laman web terbaik untuk membandingkan insurans karavan statik di United Kingdom.

Ini dia:

1. Bandingkan Insurans Caravan Statik

Pertama sekali, jika anda mencari salah satu sebut harga terbaik untuk membandingkan sebut harga insurans ini, maka anda harus memilih sumber karavan ini . Di sini anda boleh mendapatkan sebut harga dari broker UK, memberikan insurans tanah dan perlindungan jangka pendek. Ia juga membimbing anda secara terperinci mengenai beberapa istilah kafilah yang lain.

2. Insurans Caravan Statik Leisuredays

Ini adalah laman web lain yang berpusat di UK yang membolehkan pengguna membandingkan sebut harga insurans karavan statik. Tempat ini menawarkan perlindungan insurans dari syarikat insurans Inggeris terkemuka. Begitu juga dengan perkhidmatan pelanggan mereka. Kedudukannya di Trustpilot juga sekitar 4.8.

3. Perisai Keseluruhan Caravan Insurance

Sama ada anda mencari insurans kenderaan lama atau yang baru, Sheild Total adalah tempat yang sesuai untuk anda. Pasti, anda boleh mendapatkan beberapa liputan mengenai kerosakan, kecurian dan masalah lain dari sini.

4. Insurans Towergate

Sekiranya anda mencari harga insurans untuk kerosakan air, kemalangan dan beberapa perlindungan lain tanpa caj tambahan, maka anda harus cuba mendapatkan sebut harga dari Towergate Insurance. Ia juga menawarkan potongan 10% untuk beberapa rancangan dengan sokongan syarikat insurans.