Sama ada anda bersedia membuat sepanduk animasi GIF atau sepanduk kilat, anda memerlukan aplikasi pembuat sepanduk animasi yang berguna untuk melaksanakan tugas ini. Memang, pelbagai perisian pembuat sepanduk tersedia dalam talian tetapi dalam utas ini, saya akan berkongsi beberapa aplikasi pembuat sepanduk animasi dengan baik dengan anda.

Lihat:

1. GIMP

Sekiranya anda ingin menggunakan perisian pembuat sepanduk animasi sumber terbuka dan terkenal, maka anda mesti mempertimbangkan GIMP. Dengan berbagai bingkai spanduk animasi, ia juga menyediakan beberapa templat sepanduk yang dapat membantu para pemula. Ini adalah perisian percuma dan boleh dimuat turun yang serasi dengan macOS , Microsoft Windows dan Linux. Tidak syak lagi, dengan penggunaan GIMP, anda dapat merancang salah satu sepanduk terbaik untuk projek iklan anda.

2. BannerBoo

BannerBoo adalah alat pembuat sepanduk dalam talian yang direka khas untuk mengembangkan sepanduk. Pembuat sepanduk dalam talian ini menawarkan lebih daripada 7,000 templat dengan antara muka yang mesra pengguna. Menurut banyak pengguna, antara muka mirip dengan Canva, tetapi sejujurnya, saya menjumpainya lebih baik daripada Canva. Terutamanya, gambar HD dan penyediaan butang beranimasi untuk meneruskan sebarang tindakan sangat mengagumkan saya. Untuk memeriksa prestasi projek iklan anda, anda juga boleh menggunakan pilihan percubaan percuma.

3. Vectorian Giotto

Sekiranya anda tidak mahu menggunakan pembuat sepanduk dalam talian dan hanya ingin meneruskan perisian yang boleh dimuat turun, anda harus melihat Vectorian Giotto. Anda boleh memuat turun versi Windows perisian pembuat sepanduk ini dan boleh merancang iklan berukuran sedang, butang persegi atau iklan berukuran penuh. Dengan, lebih baik menggunakan perisian ini jika anda seorang yang pakar. Kerana antara muka yang rumit, sukar untuk menggunakan perisian pembuat sepanduk ini untuk pereka grafik baru.

4. Sepanduk

Bannersnack adalah satu lagi alat pembuat sepanduk animasi yang menarik. Ia sesuai dengan iklan IAB, Google Ads , Google Drive dan Facebook . Anda boleh memuat turun gambarnya ke dalam format yang berbeza seperti HTML5, JPG, PNG, MP4 dan GIF. Walaupun anda boleh mendaftar di sini secara percuma tetapi rancangan premiumnya seperti rancangan individu dan pasukan lebih baik daripada penggunaan percuma. Mudah-mudahan, anda membuat salah satu sepanduk animasi terbaik dengan alat ini.

5. Pro Pereka Banner

Sekiranya anda mencari alat pembuat sepanduk yang serupa dengan Cat, maka Banner Designer Pro harus menjadi pilihan anda. Ini adalah alat pembuat sepanduk yang sempurna yang menyokong sekitar 14 format output, dan anda pasti menyukai antara muka yang mesra pengguna. Perisian ini juga menawarkan versi percubaan percuma, tetapi tidak berguna kerana tanda tanda air, dan saya akan mengesyorkan anda memilih pilihan premium.