Tidak dapat dinafikan bahawa wanita boleh memilih pelbagai jenis seluar dalam. Oleh itu, banyak orang akan terkejut, tetapi ada juga jenis pakaian dalam untuk lelaki. Ini termasuk seluar dalam poket besar, petinju, seluar, seluar petinju, tali leher, dan seluar dalam sukan untuk lelaki .

Ketahui lebih lanjut di bawah untuk penerangan menyeluruh mengenai jenis seluar dalam yang dimiliki oleh sesiapa sahaja.

Taklimat

Hampir setiap orang mempunyai beberapa seluar yang menutupi bahagian atas kaki sebelum belakang ekor anda. Mereka dapat dipakai dengan pakaian apa pun dan mereka datang dengan gaya dan peningkatan yang berbeza. Sebagai contoh, seluar tahap rendah akan memberi anda penutup bawah pinggang anda sementara seluar tingkat menengah mempunyai tali pinggang di pinggang anda.

Di sisi lain, pemegang yang anda sayangi dapat ditutup dengan seluar penuh dan memberi anda penampilan yang lebih halus. Anda mesti membeli seluar dari salah satu syarikat pereka seluar dalam lelaki terbaik seperti seluar dalam lelaki UFM untuk keselesaan yang lebih baik.

Seluar pendek

Petinju sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai keselesaan bernafas daripada perlindungan yang disediakan oleh seluar dalam. Petinju juga sesuai dipakai di bawah baju tidur atau seluar semalaman. Majoriti petinju berada di jalan terbuka atau keluar.

Taklimat Petinju

Seluar petinju sering disebut sebagai celana pendek sebagai campuran seluar pendek dan seluar boxer. Seluar dalam jenis ini terletak tinggi di ekor anda, merangkumi separuh paha anda dan menawarkan perlindungan maksimum. Mereka juga dapat disamakan dengan pas dengan celana pendek petinju. Beberapa jalan pintas peninju lebih baik dijumpai di bawah seluar jeans anda tetapi juga dalam pakaian latihan.

Tali

Tali hampir tidak banyak ditutup, tetapi pakaian seperti ini bergaya sehingga anda tidak perlu memikirkan garis pemakaian yang jelas semasa memakainya. Ya, orang harus memakai tali leher, dan ini adalah aspek minimalis yang sangat sukar dipercayai. Sesungguhnya, lelaki mungkin memakai tali leher G atau tali leher berbentuk T yang lebih besar. Yang sebelumnya hanya mempunyai tali pada kain utama, yang hanya tali pinggang , sementara yang terakhir memiliki tali pinggang yang lebih lebar, yang memiliki lebih banyak penutup depan.

Tali punggung

Jockstrap adalah yang mesti dimiliki oleh lelaki dalam sukan yang kuat. Seluar dalam gaya ini mempunyai fungsi khas kerana kantung depan menawarkan perlindungan optimum untuk atlet . Di dalam kantung ini, cawan juga boleh dimasukkan untuk mengelakkan kecederaan pada zakar dan testis ketika menunggang atau acara sukan lasak lain.

Tanga

Thong lebih seperti tali G, kecuali pinggang sedikit lebih ketat. Walaupun begitu, thong juga menjanjikan perlindungan dan perlindungan frontal yang besar. Lebih baik digunakan untuk seluar pendek atau berpakaian sehingga garis seluar dalam yang jelas dikeluarkan.

Mankinis

Mankini hanya bikini lelaki. Selalunya ini dipakai oleh lelaki yang berhasrat untuk berjemur lebih jauh semasa berjemur. Ia mempunyai lebih banyak tisu daripada aliran G dan seluar dalam jenis ini biasanya dilengkapi dengan selendang yang menjangkau ke kerongkong.

Pilih Yang Terbaik Untuk Badan Anda

Selain memiliki sepasang setiap seluar dalam untuk pelbagai alasan yang dinyatakan di atas, melaburkan beberapa seluar dalam yang sesuai dengan gaya badan anda.