Kunci 999 adalah kunci khas yang telah dipotong dengan semua timbunan pin yang dianggap pemotongan hutang terendah dan digunakan untuk mengunci kunci. Kekunci 999 mudah dikenali kerana semua potongan berada pada kedalaman yang sama yang dalam kebanyakan kes bermaksud potongan 9 (Kekunci 999). Semua potongan pada kunci ini akan mendalam dan dipotong pada kedalaman yang sama .

Kekunci 999

Apakah Kunci 999?

 • Kekunci 999 boleh ditukar menjadi kunci bump dengan memasukkan hentian. Ini kerana jalan antara pemotongan dapat berfungsi melawan penumpuk pin yang dianggap pemotongan hutang terendah dan digunakan untuk menutup kunci.

 • Tombol bump juga disebut kunci 999 karena semua ketinggiannya dipotong hingga kedalaman maksimum yaitu 999 di mesin pembuat kunci. Kunci ini agak mudah dihasilkan dan biasanya mengambil masa kurang dari empat minit untuk memotong kunci pemukul dan juga tidak sukar diperoleh. Kunci 999 adalah kunci yang sangat istimewa yang telah dipotong dengan semua timbunan pin yang dianggap pemotongan hutang terendah dan digunakan untuk mengunci kunci. Kekunci 999 mudah dikenali kerana semua potongan berada pada kedalaman yang sama yang dalam kebanyakan kes bermaksud potongan 9 (Kekunci 999). Semua potongan pada kunci ini akan mendalam dan dipotong pada kedalaman yang sama.

 • Kunci pemukul adalah kunci yang dipotong dengan baik yang boleh mengelilingi mekanisme keselamatan yang terpasang pada kunci pin dan tumbler tradisional . Pembongkaran kunci berlaku lebih kerap di seluruh dunia. Membeli alat bumping dalam satu set akan lebih baik dan bernilai wang. Bumping set akan memastikan bahawa anda mempunyai segala-galanya untuk memulakan bumping lock.

Kekunci Bump MatiBolt

Istilah memukul berasal dari kenyataan bahawa kunci pemotong yang dimasukkan khas ke lubang kunci dan kemudian diketuk atau dipukul oleh pisau atau pemutar skru atau objek lain. Lenturan ini memaksa pin di kunci untuk melompat ke garis bawahnya dan dengan sedikit daya peredaran yang dikenakan pada kunci akan membuka kunci.

Dengan munculnya internet teknik ini akan mudah didapati dan sayangnya beberapa syarikat menjual kunci yang dipotong secara dalam talian. Sesiapa sahaja yang mempunyai sambungan internet tahu dan mempunyai akses ke alat dan teknologi yang diperlukan untuk masuk ke rumah anda.

Kekunci bump dapat membuka segala jenis kunci yang sesuai dengannya. Sangat berguna untuk membawa ke dalam poket anda dengan mudah sekiranya anda kehilangan kunci kerana boleh membuka kunci pintu dan jalan buntu anda. Ia akan memakan masa tetapi anda boleh melakukannya sendiri dengan mudah walaupun anda biasanya memerlukan kunci yang berasingan.

Cuba lihat keselamatan dari arah yang berbeza untuk melihat apakah semuanya baik-baik saja. Sekiranya kunci lebih mahal, maka tukang kunci yang lebih mahal adalah. Pasang kunci yang boleh anda kalahkan dengan mudah jika kunci hilang. Beli kunci yang berdasarkan pengalaman anda dalam mengganti perkakasan.

Depan Rumah Bump Keys

 • Memilih muslihat adalah kemahiran yang memerlukan lebih banyak tahun untuk dikuasai. Kunci terdapat dalam pelbagai jenis saiz dan bentuk tetapi mereka mempunyai asas yang sama dalam cara kerjanya. Sebilangan besar kunci silinder yang mempunyai gelas yang lebih merupakan objek silinder logam yang duduk tegak dengan mekanisme pengunci yang sebenarnya.

 • Tumbler mempunyai empat hingga enam lubang yang merupakan pin kunci bulat dengan pelbagai ketinggian di dalamnya. Masing-masing perlu memenuhi silinder atau ketinggian tepat di tengahnya sehingga kunci itu sendiri tidak akan dibenarkan berpusing. Ini adalah sebab terbesar mengapa anda melihat lembah-lembah dan gunung-gunung itu dengan kunci. Inilah sebab mengapa kunci jenis ini dipanggil kunci tumbler pin. Kerana masing-masing unik.

 • Home Depot mempunyai kunci untuk menyalin mesin yang terletak di sisi kedai yang berbeza. Prosesnya sangat mudah. Yang harus anda lakukan hanyalah memberikan kunci asal anda ke mesin dan kemudian tunggu sekurang-kurangnya 5 hingga 7 minit. Sekiranya tidak kurang, dapatkan salinan kunci baru anda.

Bagaimana Kekunci 999 Dibuat?

 • Perkara-perkara yang benar-benar perlu diketahui bagaimana gigi kunci lekapan dipasang dengan sangat rendah sehingga anda dapat memasukkannya ke dalam kunci di mana gelas boleh dipasang serendah mungkin

 • Anda boleh pergi ke mana-mana kedai yang mempunyai kunci kosong. Sama ada Wal-Mart atau yang lain. Kemudian pergi ke Home Depot minta mereka. Mereka kelihatan seperti ini tanpa gigi sama sekali.

 • Kekunci bump dibuat dengan menggunakan fail segitiga yang terdapat di setiap kedai perkakasan berhampiran anda. Atau anda boleh menyemak dalam talian semuanya murah dengan kunci kosong.

 • Arahkan semua fail ke bawah untuk mencukur lembah ekstrem yang anda lihat dengan kunci bump dengan kekuatan yang cukup. Kemudian gunakannya untuk mencukur alur pada kunci agar kelihatan seperti bentuk segitiga.

 • Sekiranya anda tidak mahu menggunakan kunci kosong maka anda boleh menggunakan salah satu kunci rumah simpanan anda. Semasa anda menggunakan kunci rumah ganti, jumlah gerakan yang sedikit ini cukup untuk membiarkan kunci bonggol memutar silinder yang membuka kunci.

Kunci 999 untuk dijual

 • Selain semua jenama berkualiti, anda juga boleh mendapat banyak potongan harga untuk setiap set kunci lain. Apabila anda membeli kunci gumpalan semasa penjualan besar, ingatlah ini dan pergi ke mana-mana kedai yang mempunyai kunci kosong. Wal-Mart dan Home Depot memilikinya dengan mudah. Mereka kelihatan seperti tidak mempunyai gigi sama sekali. Kekunci bump juga dibuat dengan menggunakan fail segitiga yang terdapat di setiap kedai perkakasan.

 • Membeli alat Bumping anda dalam satu set akan sentiasa bermanfaat dan menjadi nilai wang yang lebih baik. Ini memastikan bahawa anda mempunyai semua yang anda perlukan untuk mula membuka kunci. Lock Bumping telah menjadi fenomena yang sangat biasa dan luas di seluruh dunia. Dengan kunci dan alat bongkok kanan bumper baru dapat membuka kunci terbuka yang sukar dibuka sebelumnya atau bahkan mustahil untuk brek.

 • Dengan memiliki atau memiliki kunci bump yang pada masa ini tidak sah dan set kunci video dan cara menggunakannya boleh selalu tersedia dalam talian. Untuk mendapatkan kunci bump, yang diperlukan adalah pengenalan pengeluar kunci. Membongkok cenderung berfungsi dengan lebih baik pada kunci yang lebih mahal semakin mahal lokasinya yang lebih mahal adalah tukang kunci . Oleh kerana bahagian berkualiti tinggi yang keras berfungsi dengan lebih lancar.

 • Kunci 999 adalah kunci yang telah dipotong dengan semua timbunan pin yang dianggap pemotongan hutang terendah dan digunakan untuk mengunci kunci. Kekunci 999 mudah dikenali kerana semua potongan berada pada kedalaman yang sama yang dalam kebanyakan kes bermaksud potongan 9 (Kekunci 999). Juga semua potongan pada kunci ini akan mendalam dan dipotong pada kedalaman yang sama.

Adakah kunci Bump berfungsi

 1. Kunci yang beroperasi dengan menyusun spring kecil yang dimuatkan dengan pin di dalam kunci. Setelah pin dibariskan dengan betul, silinder akan berpusing dan kunci yang boleh dikendalikan.

 2. Untuk menggunakan kunci bump, kaedah tarik balik adalah perkara biasa. Kunci dengan kaedah ini dimasukkan sepanjang jalan dan kemudian ditarik keluar satu takik.

 3. Sambil mengekalkan tekanan putaran pada kunci, kemudian disambungkan ke cara kunci dengan dengan alat semacam atau dengan tumit tangan.

 4. Bumper perlu mengunci kunci yang cukup keras untuk memasukkan pin tetapi satu perkara yang jarang berlaku tidak terlalu banyak sehingga kunci atau kunci rosak. Memukul kunci menyebabkan pin melonjak sedikit walaupun sedikit pergerakan cukup untuk membolehkan kunci bonggol memutar silinder untuk membuka kunci.

 5. Kaedah lain untuk menggunakan kunci bump yang dikenali sebagai pergerakan minimum. Ia sedikit lebih canggih daripada kaedah tarik balik.

 6. Prestasi kunci bump dapat ditingkatkan dengan memasukkan 0,3 hingga 0,5 mm tambahan dari ujung dan bahu kunci yang membolehkan kunci dimasukkan sedikit lebih jauh ke kunci.

Ringkasan Tombol bump juga disebut tombol 999 karena semua ketinggiannya dipotong hingga kedalaman maksimum yaitu 999 di mesin pembuat kunci. Kunci ini agak mudah dihasilkan dan biasanya mengambil masa kurang dari empat minit untuk memotong kunci pemukul dan juga tidak sukar diperoleh.

Adakah Kekunci Bongkah Undang-Undang

Tidak sah untuk membeli dan memiliki kunci pengikat kunci, alat, pemotong baut dan sejenisnya di California. Tetapi dianggarkan bahawa 35% pekerjaan di rumah tidak menunjukkan tanda masuk secara paksa. Walaupun statistik ini menunjukkan membimbangkan. Lebih membimbangkan bahawa rumah anda boleh menjadi sebahagian daripada statistik ini yang bergantung pada jenis kunci yang anda andalkan untuk keselamatan.

Kunci silinder yang menunjukkan sebahagian besar kunci yang digunakan di rumah di seluruh negara menjadi sasaran banyak penjenayah. Ketahui sama ada rumah anda berisiko dan apa yang boleh anda lakukan untuk mengelakkan kunci terkunci. Tetapi seseorang dituduh melakukan kerosakan jika ada niat untuk menggunakan alat untuk memecahkan atau memasuki bangunan tanpa kerana izin.

 1. Pada perkakasan paling standard, penguncian kunci dapat diselesaikan dalam masa sekitar 10 hingga 15 saat.

 2. Lock bumping adalah teknik yang paling mudah untuk dipelajari dan dilakukan yang tidak memerlukan kemahiran khusus.

 3. Kira-kira 90% pegangan rumah di Amerika atau California mempunyai pintu masuk yang dilengkapi dengan kunci yang dapat dilenturkan dengan mudah.

 4. Ini adalah kaedah pengambilan kunci yang tidak menghancurkan yang bermaksud bahawa kemungkinan tidak ada tanda-tanda masuk secara paksa. Ini juga boleh menjadi masalah besar dengan syarikat insurans. Sebilangan besar dari mereka sering memerlukan tanda masuk secara paksa untuk menyetujui tuntutan.

 5. Dalam proses untuk membuat kunci bump relatif sangat murah dan mudah.

 6. Kekunci bump kini boleh dibeli secara dalam talian dengan mudah oleh sesiapa sahaja yang berminat. Mereka murah sehingga kunci bump dapat dibeli dengan harga serendah $ 3.

Kekunci Bump Universal

Set kunci bump ini yang merangkumi kedua-dua set kunci bump universal 6 pin untuk kedua-dua kunci kanan dan kiri. Cuba lihat keselamatan dari arah yang berbeza agar selamat di rumah. Semakin mahal kunci, semakin mahal tukang kunci jadi berhati-hatilah. Pasang kunci yang boleh anda kalahkan jika kunci hilang atau beli kunci yang berdasarkan pengalaman anda dalam mengganti perkakasan.

Kunci 999 adalah kunci yang dipotong dengan semua tumpukan pin yang dianggap sebagai pemotongan hutang terendah dan digunakan untuk mengunci kunci. Kekunci 999 mudah dikenali kerana semua potongan berada pada kedalaman yang sama yang dalam kebanyakan kes bermaksud potongan 9 (Kekunci 999). Semua potongan pada kunci ini akan mendalam dan dipotong pada kedalaman yang sama.

Kunci Bump di Walmart

Ya ia boleh didapati di Walmart dan Depot rumah lain dengan mengatakan Deadbolt Bump Key Safety Security yang mengembara Home Anti Bumping Lock di Walmart.com . Atau pergi ke mana-mana kedai yang mempunyai kunci kosong. Wal-Mart dan Home Depot memilikinya anda boleh memotretnya dengan mudah. Mereka kelihatan seperti tanpa gigi sama sekali. Jadi kunci bump dibuat dengan menggunakan fail segitiga yang mereka makan di setiap kedai perkakasan.

ARTIKEL BERKAITAN

 1. Berapa banyak kunci pada piano
 2. Apa itu Key Fob?

Ringkasan Kunci 999 adalah kunci khas yang telah dipotong dengan semua tumpukan pin yang dianggap pemotongan hutang terendah dan digunakan untuk mengunci kunci. 999 kunci mudah dikenali kerana semua pemotongan berada pada kedalaman yang sama yang dalam kebanyakan kes bermaksud potongan 9 (Kekunci 999). Semua potongan pada kunci ini akan mendalam dan dipotong pada kedalaman yang sama. Ini kerana jalan antara pemotongan dapat berfungsi melawan penumpuk pin yang dianggap pemotongan hutang terendah dan digunakan untuk menutup kunci. Kunci ini agak mudah dihasilkan dan biasanya mengambil masa kurang dari empat minit untuk memotong kunci pemukul dan juga tidak sukar diperoleh.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Terdapat beberapa soalan yang berkaitan dengan 999 Key adalah seperti berikut:

1. Kepunyaan kunci 999?

Itu kepunyaan pegawai LAPD dan beberapa pegawai awam. Kekunci 999 mudah dikenali kerana semua pemotongan adalah pada kedalaman yang sama yang dalam kebanyakan kes bermaksud potongan 9 (999 Kekunci). Semua potongan pada kunci ini akan mendalam dan dipotong pada kedalaman yang sama.

2. Apa yang dilakukan oleh kunci 999?

Kunci pemukul adalah kunci yang terkenal dan dipotong khas yang dapat mengelilingi mekanisme keselamatan yang dipasang pada kunci pin dan gelas tradisional. Pembongkaran kunci berlaku lebih kerap di seluruh dunia. Membeli alat bumping dalam satu set akan lebih baik dan bernilai wang. Bumping set akan memastikan bahawa anda mempunyai segala-galanya untuk memulakan bumping lock.

3. Adakah kunci 999 nyata?

Tombol bump juga disebut kunci 999 karena semua ketinggiannya dipotong hingga kedalaman maksimum yaitu 999 di mesin pembuat kunci. Kekunci ini agak mudah dihasilkan dan biasanya mengambil masa kurang dari empat minit untuk memotong kunci pemukul dan juga tidak sukar diperoleh.

4. Adakah kunci bump sah?

Sama sekali tidak sah untuk membeli dan memiliki kunci pengunci kunci, alat, pemotong baut dan sejenisnya di banyak negara. Tetapi dianggarkan bahawa 35% pekerjaan di rumah tidak menunjukkan tanda masuk secara paksa. Walaupun statistik ini menunjukkan membimbangkan. Lebih membimbangkan bahawa rumah anda boleh menjadi sebahagian daripada statistik ini yang bergantung pada jenis kunci yang anda andalkan untuk keselamatan.

5. Adakah kunci bump berfungsi pada semua kunci?

Ya ia berfungsi di semua kunci. Tetapi karya terbaik dalam yang lebih mahal. Arahan untuk melihat apakah semuanya baik-baik saja. Sekiranya kunci lebih mahal, maka tukang kunci yang lebih mahal adalah. Untuk menggunakan kunci bump, kaedah tarik balik adalah perkara biasa. Kunci dengan kaedah ini dimasukkan sepanjang jalan dan kemudian ditarik keluar satu takik. Sambil mengekalkan tekanan putaran pada kunci, kemudian disambungkan ke cara kunci dengan dengan alat semacam atau dengan tumit tangan.

6. Bagaimana anda memasukkan kunci?

Kunci yang beroperasi dengan menyusun spring kecil yang dimuatkan dengan pin di dalam kunci. Setelah pin dibariskan dengan betul, silinder akan berpusing dan kunci yang boleh dikendalikan. Untuk menggunakan kunci bump, kaedah tarik balik adalah perkara biasa. Kunci dengan kaedah ini dimasukkan sepanjang jalan dan kemudian ditarik keluar satu takik. Sambil mengekalkan tekanan putaran pada kunci, kemudian disambungkan ke cara kunci dengan dengan alat semacam atau dengan tumit tangan.

7. Bolehkah saya membeli kunci bump di Walmart?

Ya ia boleh didapati di Walmart dan Depot rumah dengan mengatakan Deadbolt Bump Key Safety Security yang mengembara Home Anti Bumping Lock di Walmart.com . Atau pergi ke mana-mana kedai yang mempunyai kunci kosong. Wal-Mart dan Home Depot memilikinya anda boleh memotretnya dengan mudah. Mereka kelihatan seperti tanpa gigi sama sekali. Jadi kunci bump dibuat dengan menggunakan fail segitiga yang mereka makan di setiap kedai perkakasan.

8. Apakah kunci COP 999?

Polis dengan lencana atau pistol di setiap pegawai polis Los Angeles dikeluarkan apa yang dikenali sebagai kunci 999 yang membolehkannya mengakses ke semua balai polis di kota.

Kesimpulannya

Kunci 999 dikenali sebagai kunci khas yang telah dipotong dengan semua timbunan pin yang dianggap pemotongan hutang terendah dan digunakan untuk mengunci kunci. 999 kunci mudah dikenali kerana semua pemotongan berada pada kedalaman yang sama yang dalam kebanyakan kes bermaksud potongan 9 (Kekunci 999). Semua potongan pada kunci ini akan mendalam dan dipotong pada kedalaman yang sama.

Ini kerana jalan antara pemotongan dapat berfungsi melawan penumpuk pin yang dianggap pemotongan hutang terendah dan digunakan untuk menutup kunci. Kekunci ini agak mudah dihasilkan dan biasanya mengambil masa kurang dari empat minit untuk memotong kunci pemukul dan juga tidak sukar diperoleh. Kaedah lain untuk menggunakan kunci bump yang dikenali sebagai pergerakan minimum. Ia sedikit lebih canggih daripada kaedah tarik balik.

Cuba lihat keselamatan anda dari arah yang berbeza untuk melihat apakah semuanya baik-baik saja. Sekiranya kunci lebih mahal, maka tukang kunci yang lebih mahal adalah. Pasang kunci yang boleh anda kalahkan dengan mudah jika kunci hilang. Beli kunci yang berdasarkan pengalaman anda dalam mengganti perkakasan.