AAA Car Insurance adalah gabungan nilai, insurans dan perkhidmatan yang ideal. Untuk perkhidmatan bantuan di tepi jalan yang dinilai tinggi, insurans AAA atau triple A juga terkenal dengan diskaun insurans murah yang mungkin menarik bagi pelajar kolej dengan pengalaman memandu yang kurang, apabila anda menjadi ahli, anda boleh memenuhi syarat untuk banyak diskaun insurans AAA auto dan menjimatkan wang untuk premium insurans bulanan anda. Insurans kereta AAA untuk pelajar kolej juga mempunyai harga yang kompetitif. Sebagai program diskaun pemanduan selamat berdasarkan penggunaan, AAA juga memberikan AAA Drive / AAA OnBoard Diskaun kepada pelajar kolej.

Insurans AAA untuk pelajar kolej

Insentif insurans kereta AAA membantu pemandu menjimatkan wang untuk menjadi pelajar yang baik, memandu dengan baik, menjadi pemilik rumah, bekerja dalam banyak kerjaya, mengemudi kenderaan yang boleh dipercayai, untuk mengemas rancangan, dan memandu beberapa batu.

Insurans kereta AAA dikeluarkan oleh firma insurans serantau bebas yang beroperasi dengan nama dan logo yang sama. Keahlian kelab AAA beroperasi dengan cara yang sama, dan anda sebenarnya perlu menjadi ahli kelab wilayah anda untuk mendapatkan insurans kereta sama ada anda pelajar kolej atau warganegara tempatan. Itu datang dengan caj, tetapi potongan yang dikeluarkan untuk insurans kereta anda akan menjadikannya berbaloi.

Beberapa diskaun AAA yang paling biasa adalah diskaun pendidikan yang berbeza untuk pelajar kolej. Mereka berdasarkan:

 1. Gred yang baik
 2. Kemahiran memandu
 3. Lokasi

AAA Car Insurance Diskaun Pelajar Kolej

Beberapa diskaun AAA yang paling biasa adalah diskaun pendidikan yang berbeza untuk pelajar. Mereka didasarkan pada nilai yang baik, kemahiran memandu, dan lokasi.

1. Diskaun Pelajar Baik

Diskaun pelajar AAA yang baik membantu pelajar menjimatkan sehingga 14 peratus pada liputan terpilih sambil mendapat IPK 3.0 atau lebih tinggi. Potongan harga ini merangkumi pelajar sekolah menengah atau kolej sepenuh masa yang layak.

2. Pelajar Jauh dari Rumah Diskaun

Potongan harga ini berlaku apabila pelajar polisi yang layak berada di luar rumah tanpa kereta di sekolah sejauh lebih dari 100 batu. Pemegang polisi akan mendapat potongan harga sehingga 46.7% dari harga mereka.

3. Latihan Pemandu

Pemandu remaja boleh menjimatkan sehingga 4.7 peratus dengan berjaya menamatkan kursus latihan pemandu yang diluluskan oleh AAA.

Apa diskaun lain yang diberikan oleh AAA?

Insentif insurans kereta AAA membantu pemandu menjimatkan wang untuk menjadi pelajar yang baik selain memberikan diskaun pelajar yang baik AAA juga memberikan potongan untuk memandu dengan baik, untuk memandu kenderaan yang sihat dll.

Sebilangannya disenaraikan di bawah:

1. Diskaun Ahli AAA

Anggota AAA mempunyai akses kepada kelebihan dan potongan tertentu untuk beberapa kedai. Itulah yang menjadikan keahlian begitu menarik bagi banyak orang. Ahli dapat menjimatkan potongan harga hotel, serta potongan tiket wayang, penyelenggaraan kereta, taman tema dan restoran. Keahlian AAA juga membolehkan anda mendapatkan diskaun insurans kereta jika anda tetap setia dengan AAA.

2. Potongan Pemeriksaan Keselamatan AAA

Sekiranya anda mendapat pemeriksaan keselamatan dari AAA di kenderaan anda, anda boleh menerima potongan harga insurans kereta anda. Tempoh diskaun akan berbeza-beza bergantung pada tempatnya.

Tujuan pemeriksaan kenderaan ini adalah untuk mencari masalah tersembunyi yang mungkin perlu anda atasi. Juruteknik anda akan memeriksa tayar, brek, lampu depan, lampu belakang dan tahap minyak anda. Bukan hanya memberikan potongan harga yang besar, tetapi juga berguna untuk mengetahui sebarang masalah teknikal dengan kereta anda.

3. AAA Drive dan AAA Onboard Diskaun

Dengan menggunakan aplikasi mudah alih AAA, ahli dapat mengakses AAA Drive atau AAA Onboard bergantung pada negara tempat tinggal. Ciri-ciri ini direka untuk membantu anda mengembangkan kemahiran memandu dan memastikan anda selamat di jalan raya. Mereka mengesan corak pemanduan anda, seperti seberapa cepat anda memandu, waktu hari anda memandu, gangguan telefon bimbit apa pun, dan tahap mengantuk anda.

Seterusnya anda akan mendapat potongan harga hingga lima peratus hanya untuk mendaftar ke program ini. Dapatkan potongan sehingga 10% apabila semua ahli keluarga berminat dengan polisi ini. Kemudian anda boleh mendapat potongan harga berdasarkan pengalaman memandu yang sihat. Pemandu akan mendapat potongan hingga 25% berdasarkan penilaian AAA Drive mereka.

Sekiranya anda mendapat Insurans Kereta AAA?

Mengetahui apa yang diberikan diskaun AAA hanyalah satu faktor yang perlu diingat ketika mencari syarikat insurans kereta. AAA adalah kelab motor dengan banyak kelebihan untuk ahlinya, yang berbeza-beza mengikut tempat.

Berikut adalah beberapa faedah utama yang merupakan idea yang baik untuk memilih insurans AAA.

Reputasi dan Kedudukan

AAA mendapat penilaian kepuasan pelanggan di atas purata. Firma insurans kenderaan juga mempunyai peringkat A + di AM Best, yang bermaksud bahawa ia berada dalam kedudukan kewangan yang baik untuk memberi manfaat kepada pelanggan. Secara keseluruhan, kami berpendapat bahawa perlu dipertimbangkan AAA ketika membeli insurans kereta.

Bantuan tepi jalan

Bantuan tepi jalan AAA mempunyai reputasi yang kuat untuk menyokong pemandu dengan tayar rata, lokap, aliran keluar gas, bateri mati, dan kerosakan. Ia juga merupakan salah satu syarikat insurans kenderaan terkemuka di negara ini dengan pilihan insurans auto perlindungan penuh.

Faedah keahlian AAA

Insurans automatik dari syarikat insurans ini merangkumi keahlian AAA, antara sekitar $ 50 hingga $ 100 setahun. Tetapi dengan keahlian, anda mempunyai akses ke sejumlah kelebihan besar, seperti potongan harga di pelbagai kedai.

Insurans kereta AAA ditawarkan oleh syarikat insurans yang berbeza bergantung pada keadaan tempat anda tinggal, jadi pilihan perlindungan berbeza-beza. Anggota boleh membeli liputan minimum yang diperlukan negara, tetapi kebanyakan lokasi juga memberikan liputan komprehensif dan kecelakaan, serta perlindungan pemandu yang tidak diinsuranskan, pembayaran perubatan, dan perlindungan yang diinsuranskan kembali.

Pilihan liputan terbaik

AAA juga memberikan perlindungan untuk haiwan peliharaan yang cedera dalam kemalangan, liputan jurang, dan liputan peralatan yang diperibadikan yang berguna jika anda memasang barang seperti stereo dan pelek setelah anda membeli kenderaan.

Insurans kereta terbaik untuk pelajar kolej

Insurans Kereta Terbaik untuk Pelajar Kolej memberikan liputan, faedah, menawarkan pelbagai diskaun yang dapat menjadikan insurans kereta lebih mudah diakses oleh generasi muda. Dengan beberapa syarikat insurans membebankan pemandu muda lebih banyak untuk insurans kerana usia mereka, ibu bapa mungkin mempersoalkan apakah pelajar mereka mampu membuat liputan sendiri atau adakah pilihan insurans kereta yang berpatutan ada.

Berikut adalah carta beberapa penyedia insurans kereta terbaik untuk pelajar kolej.

Pangkat Insurans Kereta Terbaik untuk Pelajar Kolej Kedudukan keseluruhan
1 Ladang Negeri :star2::star2::star2::star2: ½
2 Insurans Pemilik Auto :star2::star2::star2::star2: ½
3 GEICO :star2::star2::star2::star2: ½
4 Safeco :star2::star2::star2::star2:
5 AAA :star2::star2::star2::star2:
6 Ketahanan :star2::star2::star2::star2:
7 Allstate :star2::star2::star2::star2:

Potongan AAA Mileage

Semakin sedikit masa yang anda habiskan di jalan raya, semakin rendah risiko kemalangan. AAA memberikan potongan harga rendah setelah memeriksa jarak tempuh tahunan anda. Ini kerana semakin sedikit masa yang anda habiskan untuk memandu, semakin kecil kemungkinan anda mengalami kemalangan. Anda boleh menjimatkan sehingga 19 peratus apabila anda memberikan AAA bacaan odometer semasa berdasarkan permintaan. Anda akan diminta untuk menggunakan pembacaan odometer anda apabila diminta untuk layak mendapat potongan insurans kereta jarak jauh AAA.

Penjimatan melalui potongan insurans kereta AAA

Keahlian AAA mempunyai banyak kelebihan. Sebagai tambahan kepada perkhidmatan seperti penghantaran bahan bakar di tepi jalan, penggantian atau pembaikan tayar rata, dan penarik percuma, anggota juga layak mendapat diskaun keahlian untuk insurans kereta mereka. Berikut adalah senarai tawaran insurans AAA yang terdapat di Car Club:

Diskaun AAA Peratus Dijimatkan
Jauh di Sekolah Sehingga 35%
Latihan Pemandu Sehingga 12%
Pelajar yang baik Sehingga 22%
Kereta baru Sehingga 40%
Perbatuan yang Disahkan Sehingga 19%

Kebaikan dan keburukan dengan AAA

:ballot_box_with_check: Secara amnya, dapatkan potongan insurans kereta jika anda adalah ahli AAA. :ballot_box_with_check: Pelbagai rancangan insurans dijual

:x: Termasuk keahlian AAA.:x: Pelan insurans berbeza-beza bergantung pada tempat anda tinggal.:x: Penyedia insurans tidak dibenarkan menukar jika anda berpindah negeri.

Soalan lazim

1. Adakah AAA menawarkan Diskaun Keahlian?

AAA memberikan potongan keahlian sehingga lima peratus daripada premium insurans automatik di kawasan tertentu. Diskaun kesetiaan ini ditentukan oleh berapa tahun penuh keahlian AAA yang anda pertahankan sebelum anda membeli insurans kereta anda.

2. Apa diskaun yang diberikan AAA kepada pelajar kolej?

Insentif insurans auto AAA membantu pemandu pelajar menjimatkan wang untuk menjadi pelajar yang baik, memandu dengan berhati-hati dan selamat, menjadi pemilik rumah, bekerja dalam kerjaya tertentu, memandu kenderaan yang sihat, merancang pakej, dan memandu beberapa batu, untuk menamakan beberapa. Ia juga memberikan potongan harga sekiranya pelajar tinggal jauh dari rumah.

3. Apakah diskaun insurans auto AAA yang lain?

Banyak pelanggan insurans auto AAA menawarkan potongan harga untuk menjadi ahli Motor Club. Beberapa syarikat insurans AAA juga menawarkan potongan tradisional, termasuk:

 • Diskaun untuk persekolahan atau pekerjaan.
 • Potongan harga produk anti-kecurian untuk liputan luas produk pencegahan kecurian berlesen.
 • Diskaun pemandu selamat untuk ini.
 • Diskaun pelajar.
 • Potongan harga untuk kereta pelbagai.
 • Potongan Pelbagai Politik.
 • Potongan harga pembayaran penuh.

4. Apakah diskaun AAA Passive Restraint?

Potongan pengekangan pasif adalah potongan untuk memuat turun beberapa ciri keselamatan. Ini membolehkan anda menjimatkan wang insurans kereta anda dengan memuat turun ciri keselamatan dan keselamatan kenderaan anda. Tali pinggang keledar bermotor, beg udara, dan ciri lain yang dipasang di kilang juga akan memberi anda potongan harga untuk insurans AAA Car.

5. Bagaimana cara memohon insurans AAA?

Terdapat tiga borang yang boleh anda gunakan untuk liputan auto AAA;

 1. Di pejabat daerah
 2. Memanggil (800) 222-6327
 3. Lengkapkan permohonan insurans dalam talian.

Lawati laman web AAA untuk maklumat lebih lanjut.

Kesimpulannya

AAA atau triple A insurans terkenal dengan perkhidmatan bantuan tepi jalan yang terbaik, yang mungkin memberi manfaat kepada pelajar kolej yang kurang pengalaman memandu. Namun ia juga mempunyai harga yang menarik untuk insurans kereta pelajar. AAA juga menyediakan AAAdrive / AAA OnBoard Discount sebagai program diskaun pemanduan selamat berdasarkan penggunaan.

Selain diskaun insurans kereta terbaik untuk pelajar kolej AAA juga merupakan pilihan yang baik untuk banyak perlindungan insurans kenderaan lain termasuk bantuan di tepi jalan, banyak pelajar kereta dll.

Artikel berkaitan yang mungkin menarik minat anda

Pelajar kolej insurans kereta Insurans kereta murah untuk pemandu muda Insurans kereta untuk bukan pemilik Insurans kereta sewa Kad kredit insurans kereta Insurans insurans warga tua Insurans kereta sementara Perlindungan insurans kereta penuh murah