Pengampunan Kemalangan ,

Pengampunan Kemalangan:

 • Definisi Pengampunan Kemalangan: Program yang ditawarkan oleh beberapa syarikat insurans di mana pelanggan tidak boleh kehilangan diskaun atau menanggung kos kemalangan tambahan kerana kemalangan di tempat kerja.

 • Pengampunan Kemalangan bermaksud, Di kebanyakan negeri, pelanggan yang tidak mengalami kemalangan besar dalam lima tahun terakhir layak untuk mengikuti program ini. Pengecualian kemalangan bermaksud sebilangan penanggung insurans tidak akan menambahkan premium ke atas premium anda secara tidak sengaja selepas kemalangan berikutnya.

 • Dengan Kecelakaan Amnesti pada GEICO Auto Insurance anda (tidak terdapat di CA, CT dan MA), kadar insurans anda tidak akan meningkat kerana kemalangan pertama anda yang gagal.

Makna Literal Pengampunan Kemalangan

Kemalangan:

Maksud Kemalangan:
 1. Kejadian malang yang berlaku di luar jangkaan dan tidak disengajakan dan biasanya mengakibatkan kehilangan atau kecederaan.

 2. Kejadian yang berlaku secara kebetulan atau tanpa alasan yang jelas atau sengaja.

 3. (Dalam pemikiran Aristoteles) Memiliki sesuatu yang tidak perlu untuk sifatnya.

Hukuman Kemalangan
 1. Terdapat kemalangan di kilang

 2. Kehamilan adalah kemalangan

 3. Elemen baru adalah kewujudan, yang dilihat oleh Oceana sebagai kemalangan, kerana ia berkaitan dengan perkara-perkara.

Sinonim Kemalangan

masalah, masalah, nasib buruk, musibah, kebetulan, kebetulan, tragedi, kecelakaan, kesukaran, pukulan, malapetaka, kejadian malang, kontroversi, malapetaka, malapetaka, kebetulan, bencana, kecederaan, misadventure, bahaya, mischance

Pengampunan:

Makna Pengampunan:
 1. Perbuatan atau proses memaafkan atau memaafkan.

Kalimat Pengampunan
 1. Minta maaf dengan cepat apabila anda melintasi garisan

Sinonim Pengampunan

pengampunan, pengabaian, pemanjangan, suku, kelonggaran, toleransi, kemurahan hati , penyucian, kasihan, belas kasihan, pengampunan, pengampunan, kelonggaran, pemahaman, pengampunan

Pengampunan Kemalangan ,

Apa maksud Pengampunan Kemalangan?

 • Anda boleh menentukan Pengampunan Kemalangan sebagai, Program yang ditawarkan oleh beberapa syarikat insurans yang tidak menghilangkan potongan harga kepada pelanggan atau menanggung kos kemalangan tambahan kerana kemalangan yang bertanggungjawab.

 • Di kebanyakan negeri, pengguna yang tidak mengalami kemalangan dalam lima tahun terakhir layak untuk mengikuti program ini. Pengecualian kemalangan bermaksud sebilangan penanggung insurans tidak akan meningkatkan premium selepas kemalangan seterusnya.

 • Definisi Pengampunan Kemalangan adalah: Dengan pengecualian kemalangan pada insurans kenderaan GEICO anda (tidak terdapat di CA, CT dan MA), kadar insurans anda tidak akan meningkat akibat kemalangan pertama.

Makna Literal Pengampunan Kemalangan

Kemalangan:

Maksud Kemalangan:
 1. Kejadian malang yang berlaku di luar jangkaan dan tidak disengajakan, sering mengakibatkan kehilangan atau kecederaan.

 2. Kejadian yang berlaku secara rawak atau tidak mempunyai sebab yang jelas atau disengajakan.

 3. (Pada pandangan Aristoteles) ciri sesuatu yang tidak perlu untuk sifatnya.

Sinonim Kemalangan

kecurangan, pemeliharaan, (sedikit) nasib baik, peluang bahagia, (sedikit) keberuntungan, keberuntungan, kebetulan, nasib baik, kebetulan, kebetulan

Pengampunan:

Makna Pengampunan:
 1. Perbuatan atau proses pengampunan atau pengampunan.

Kalimat Pengampunan
 1. Ketika dia melintasi garisan, dia dengan cepat meminta maaf.

Sinonim Pengampunan

penangguhan, pengampunan, pemotongan, pengecualian, pengampunan, pelepasan, pelepasan, pengampunan, pengucapan, penyampaian, pembebasan, pembersihan, pengurangan, pembenaran, pelepasan