Semasa anda berniaga secara dalam talian di pasaran kewangan, anda selalu memerlukan broker yang memenuhi keperluan dan permintaan anda. Dalam konteks ini, pasar laksamana adalah broker global terbaik untuk peniaga. Ini pada dasarnya adalah platform perdagangan kewangan. Ia juga dikenali sebagai broker pelbagai aset yang ditubuhkan pada tahun 2001.

Admiral Markets Group adalah syarikat induk bagi sebilangan syarikat broker. Admiral Markets UK Limited berpusat di UK, Admiral Markets AS berpusat di Estonia, Admiral Markets Cyprus Limited berpusat di Cyprus, dan Admiral Markets Pty Limited berpusat di Australia. Semasa anda melayari laman web, anda akan diarahkan ke United Kingdom secara lalai, tetapi anda harus sedar bahawa anda boleh berdagang dengan pelbagai syarikat.

Ketika datang ke akaun perdagangan, organisasi memberikan banyak kelonggaran, dengan pelbagai syarat bergantung pada permintaan anda. Sebilangan besar mata wang negara dapat digunakan untuk membuat deposit, yang kemudian ditukar menjadi pound Britain, Euro, dolar AS, atau franc Swiss. Untuk melindungi diri anda dari turun naik mata wang, anda boleh membuka banyak akaun perdagangan dalam mata wang yang berbeza pada masa yang sama. Laksamana telah menjadi pemimpin global sejak sekian lama, dan salah satu sebab utama adalah kemampuan untuk memaksimumkan kedudukan perdagangan anda dengan beralih antara mata wang.

Ciri-ciri Pasar Laksamana

Terdapat banyak ciri platform pasar laksamana tetapi kami menerangkan 5 ciri teratas di bawah:

Kelulusan dan Pelesenan Peraturan.

Broker ini diatur secara meluas, seperti yang anda lihat dari jadual di bawah. Pasaran laksamana mempunyai reputasi global setelah lebih dari dua dekad dalam perniagaan. Walaupun perdagangan jauh dari dijamin, peraturan adalah langkah pertama yang penting menuju kepercayaan.

Instrumen Dagangan Lanjutan

Admiral Markets, terutamanya dengan Edisi Tertinggi MetaTrader, mempunyai alat yang hebat yang tidak akan anda temui di tempat lain. Pasar laksamana membina pemalam ini untuk MetaTrader 4 dan 5. Ia mempunyai hampir lima puluh lebih banyak ciri yang tidak akan anda dapati di platform 4 atau 5.

Akaun dengan banyak fleksibiliti.

Admiral Markets menawarkan pelbagai akaun perdagangan, yang masing-masing menawarkan banyak kebebasan. Sama ada anda menggunakan MetaTrader 4 atau MetaTrader 5, pilihan akaun anda akan ditentukan. Pengguna MT4 boleh memilih antara Zero.MT4 dan Trade.MT4. Pengguna MT5 boleh memilih antara Zero.MT5, Invest.MT5, dan Trade.MT5. Trade.MT5 adalah yang paling popular di kalangan pengguna MT5.

Spread rendah.

Admiral Markets mempunyai spread sederhana yang berbeza-beza bergantung pada akaun. Pemegang akaun MT5 akan melihat spread antara 0-0.5, sementara pemegang akaun MT4 akan melihat spread antara 0-0.5. Spread rendah adalah salah satu ciri broker yang paling ketara, terutama bagi peniaga yang mengharapkan sangat aktif.

Komisen rendah.

Broker ini mempunyai kadar komisen minimum, yang akan dihargai oleh setiap peniaga. Komisen di pasar Admiral berubah-ubah bergantung pada pasaran. Beberapa alat menawarkan komisen kecil, sementara alat lain menawarkan $ 0.02 per saham atau $ 1.80- $ 3.80 setiap 1.0 lot untuk pemegang akaun MT4. Komisen serupa akan dikenakan kepada pemegang akaun MT5. Lihat carta di bawah untuk maklumat lebih lanjut mengenai komisen. Laksamana juga menyimpan jadual telus di laman webnya yang memperincikan komisennya.

Harga Pasaran Laksamana

Dalam konteks penetapan harga, Admiral Markets menawarkan halaman yang dikhaskan untuk menunjukkan secara telus bagaimana mereka mengenakan bayaran untuk pilihan deposit dan pengeluaran yang berbeza. Komisen yang dibayar oleh broker ini dinyatakan dalam kontrak, dan ia berbeza bergantung pada pasaran.

Biasanya, anda akan mendapati bahawa memindahkan dana di pelbagai akaun perdagangan Admiral Markets adalah percuma sekiranya akaun tersebut mempunyai mata wang asas yang sama. Sekiranya tidak sama, kosnya adalah 1% dari jumlah keseluruhan pemindahan. Terdapat sepuluh pemindahan percuma antara dompet dan akaun perdagangan yang berasingan, setelah itu dikenakan bayaran 1% jika mata wang berbeza.

Admiral Markets juga menawarkan sesi demo dan akaun dagangan percuma dengan penggunanya. Perlu diingat bahawa bayaran tidak aktif telah berlaku sejak 9 Januari 2017. Harga bulanan untuk tidak aktif adalah 10 EUR. Bayaran bulanan 10EUR akan dikenakan ke akaun perdagangan yang belum melakukan transaksi ■■■■■■■■ dalam dua tahun.

Sokongan dan Perkhidmatan Pedagang dalam Pelbagai Bahasa

Perkara terbaik mengenai sokongan dan perkhidmatan pelanggan Admiral Markets ialah memberikan bantuan berkualiti tinggi. Perkhidmatan pelanggan syarikat tersedia dalam 24 bahasa, dan pelanggan dapat menghubungi mereka melalui telefon, e-mel, atau berbual.

Admiral Markets juga menawarkan bantuan pelanggan jarak jauh, yang menguntungkan. Apabila pelanggan berhadapan dengan masalah perisian atau masalah teknikal, bantuan jarak jauh segera bertindak balas terhadap pertanyaan atau permintaan pelanggan.

Maklumat perkhidmatan pelanggan Admiral Markets boleh didapati di laman web rasmi mereka, admiralmarkets.com , di mana anda dapat mengakses "Hubungi Kami" dengan mengarahkan mouse anda ke bahagian "Tentang Kami".

Kebolehpercayaan dan Keselamatan Pasaran Laksamana

Slogan Admiral Markets adalah "19 Tahun Kebolehpercayaan," dan program itu nampaknya menepati janji itu. MetaTrader 4, MetaTrader 5, dan MetaTrader Supreme Edition adalah beberapa platform perdagangan hebat yang ditawarkan oleh syarikat ini. MT4 dan MT5 mungkin tidak asing lagi bagi peniaga, tetapi Edisi Tertinggi unik. Admiral Markets membuat pemalam ini, yang berfungsi dengan MetaTrader 4 dan 5 dan menambah lebih daripada lima puluh fungsi baru pada apa yang sudah dimiliki oleh MT4 dan MT5.

Selain itu, broker ini bekerjasama dengan MetaTrader WebTrader, yang memberi anda peluang untuk berdagang CFD dan RoboForex terus dari penyemak imbas anda tanpa memuat turun. Akhirnya, pelanggan yang memiliki Mac dapat memanfaatkan teknologi lain yang menunjukkan kebolehpercayaan broker ini. Sekiranya anda mempunyai akaun Admiral Markets, anda boleh memohon Parallels Pro untuk Mac. Anda mendapat Pro selama tiga bulan secara percuma, yang bermaksud anda akan mendapat akses penuh ke semua ciri MT4 dan MT5.

Pemikiran Akhir di Pasar Laksamana

Admiral Markets mempunyai rekod prestasi yang mengagumkan dalam perniagaan ini, merangkumi hampir dua dekad. Ini telah membina reputasi yang kukuh dengan kehadiran yang tetap di pasaran perdagangan di seluruh dunia tahun demi tahun. Alat pengguna pasar laksamana, seperti kemampuan analitik dan kemampuan analitiknya, menunjukkan bahawa ini adalah broker yang menghargai pengalaman pelanggannya.