Pertunjukan sendirian:tv:

Pertunjukan sendirian adalah rancangan televisyen tanpa skrip Amerika yang berputar di sekitar pertemuan orang, yang mengarkibkan ketahanan mereka di alam Artik. Mereka dapat berusaha sejauh mungkin dengan kaedah dan peralatan yang terbatas, hubungan dengan manusia yang sifar, dan pejabat pendaftaran klinikal berkala. Mereka dapat memutuskan untuk "keluar" kapan pun atau mungkin dikeluarkan jika penyakit meminta. Finalis yang kekal paling lama berjaya memperoleh ganjaran wang yang luar biasa. 'Sendirian' tentunya pengaturan ketahanan yang tidak sama dengan yang lain dan tidak lama kembali untuk perjalanan ketujuh. Teliti untuk mengetahui lebih lanjut! "Sendirian" kembali sekejap musim dengan 10 orang bertahan bertekad untuk melakukan apa yang mereka mahukan: tetap hidup ketika berada di daerah terpencil, Pulau Vancouver utara. Sama seperti musim utama, mereka sendirian terpisah satu sama lain dengan tidak ada satu pasukan kamera yang dapat dilihat. Mereka baru-baru ini telah mengehadkan barang, kamera untuk melaporkan pengalaman dan, mungkin khususnya, pengalaman liar mereka untuk membuatnya dalam pemandangan yang kejam dan tidak memaafkan. Mereka harus mencari makanan dan air, membina perlindungan dan menjauhkan diri dari pemburu sambil menguruskan sensasi pemisahan dan penderitaan mental untuk mencapai sejauh mungkin, dengan harapan dapat bertahan paling lama untuk membawa pulang $ 500,000 yang diberikan kepada pemenang.

Jumlah Orang Yang Perlu Dihilangkan Secara Medik di 'Sendirian' Gila

:camera_flash: Musim 7 susunan realiti Saluran Sejarah Sendiri memulai debutnya pada 11 Jun, dan Episode 1 menunjukkan bahawa ini mungkin merupakan pertemuan paling selamat dari pertunjukan bertahan yang pernah dilihat.

:camera_flash: Memerlukan 10 hari untuk pencabar utama untuk menyelesaikannya, pencapaian yang patut dicatat berbeza dengan permulaan musim lalu.

:camera_flash: Walaupun terdapat hipotesis bahawa susunan itu teratur, pembuat telah mengakui bahawa secara kebetulan membiarkan seseorang menendang baldi di alam liar adalah kebimbangan yang nyata bagi mereka.

Adakah ada yang menendang baldi di 'Alone'?

• Nasib baik, tidak ada yang meninggal ketika bersengketa mengenai persetujuan tersebut, dan kami sangat mempertanyakan bahawa Saluran Sejarah akan terus menyiarkannya sekiranya ada orang.

• "Pada saat kami berangkat untuk membuat pertunjukan ini, ini secara konsisten mengenai kesejahteraan semua orang pertama dan pertunjukan kedua," kata EP Shawn Witt kepada Reality Blurr pada tahun 2017.

• "Kami tidak perlu berada dalam keadaan di mana ada fitur yang mengatakan seseorang menyampaikan atau hampir menendang baldi di acara kami," katanya. "Ini bukan pertanda baik bagi kami; itu bukan pertanda baik untuk organisasi. "

• Terlepas dari kenyataan bahawa setiap anggota dalam jangka waktu lima tahun pengaturan telah mengetahui cara membuatnya tetap hidup, keberangkatan klinikal adalah sumber konflik yang penting setiap musim kerana cara bahawa beberapa calon tidak mempunyai keputusan berkaitan dengan meninggalkan permainan.

• Pada Musim 3, misalnya, seorang pemenang diisytiharkan kerana pemergian yang dibatasi.

• Carleigh Fairchild, yang telah bertahan selama 86 hari di wilayah yang lebih rendah di Pegunungan Andes di Amerika Selatan, segera mulai menangis ketika dia diberitahu bahawa BMInya (senarai berat) terlalu rendah untuk mempertimbangkan untuk meneruskan.

• "Saya merasa diri saya menjadi lebih langsing," dia berkongsi pada saat itu, menyebut kerugian yang terbatas itu "mengecewakan" kerana dia mengaku merasa "hebat lebih sering daripada tidak secara intelektual, batin, dan mendalam."

• Dalam perbincangannya dengan Reality Blurr, Witt menjelaskan bahawa para pencabar persatuan bersendirian dengan individu lain sepanjang pertunjukan adalah semasa pendaftaran minggu demi minggu mereka dengan kumpulan klinikal.

• Sekiranya BMI seseorang 17 atau lebih rendah, mereka secara semula jadi tersingkir dari penentangan kerana peningkatan risiko kekecewaan organ yang boleh menyebabkannya.

• Fairchild musnah ketika BMInya dianggarkan 16.8. Pakar mendapati bahawa dengan mengandaikan bahawa dia terus pergi ke negara tempat dia berada, pemain berusia 28 tahun itu dapat mengalami kerusakan yang berterusan pada sistem perutnya dan sistem deria, sama seperti penglihatannya.

• Semakin lama pesaing dilanjutkan, semakin kerap pendaftaran mereka dibuat.

• Witt mengatakan bahawa apabila pertunjukan tiba pada tanda 45 hari, calon dinilai setiap tiga hingga empat hari berdasarkan fakta bahawa "tidak ada titik klinikal untuk keadaan ketahanan seperti ketiadaan makanan."

• Wira Tone Baird sebelumnya, yang memenangi musim baru "set" pengaturan oleh adiknya, Jim, mendedahkan kepada Global News pada tahun 2017 bahawa ia memerlukan individu tertentu - dan sebilangan besar persiapan - untuk masuk ke alam liar untuk sekian lama.

• "Saya akan membandingkannya dengan seseorang yang bersiap-siap untuk Olimpik atau maraton - ada kawalan mental yang sangat besar seperti fizikal," katanya. "Ingatan psikologi anda harus dipersiapkan dan dipraktikkan sebanding dengan tubuh anda, jika tidak lebih,"

Seberapa kerap calon berpikiran sendirian?

:minidisc: Pesaing diperiksa secara konsisten: "Ini minggu demi minggu," kata Witt, "sehingga kita sampai di jalan, jalan, jalan ke bawah, dan setelah kita memasuki hari ke-45, hari ke-50, hari ke-60, dan pada beberapa musim yang lalu, sudah lama berlalu bahawa, pada hakikatnya berdasarkan fakta bahawa tidak ada titik rujukan klinikal untuk situasi ketahanan seperti ketiadaan makanan, kami memotongnya menjadi tiga atau…

Adakah pelari pecut sendiri memenangi sesuatu?

:minidisc: Juara tempat atau tempat kedua seterusnya adalah "individu tunggal" memilih siapa yang memenangi Cabaran Hidup Sendiri.

:minidisc: Penyelamat luar yang terakhir secara semula jadi memenangi Sendirian dan hadiah $ 500,000.00 tanpa mengira sama ada mereka akan keluar selepas waktu itu (sebelum dilindungi).

Adakah seseorang benar-benar dicederakan sendirian?

:cd: Namun, dengan keadaan apa adanya, sebahagian "Sendirian" dari Alone adalah susunan yang lebih besar daripada yang pertama kali muncul. Tambahan pula, bukan ketiadaan rakan sekutu yang ikut campur dengan pesaing; ia adalah ketiadaan kumpulan kamera. ... Tidak ada yang meneruskan musim di Sendirian; dan bagaimanapun beberapa luka dan penyakit yang dialami.

Adakah anda memujuk dibayar untuk berada di Survivor?

:cd: Setiap pemain mendapat hadiah untuk mengambil bahagian dalam Survivor bergantung pada berapa lama orang itu bertahan dalam permainan.

:cd: Dalam banyak musim, barisan seterusnya mendapat $ 100,000, dan tempat ketiga menang $ 85,000. Mana-mana pemain yang tersisa mendapat wang tunai dalam skala geser; namun jumlah eksplisit jarang diungkap.

Bilakah Sendiri Musim 7 Keluar?

:cd: Suhu sejuk yang stabil di bawahnya - 40 darjah, pemandangan yang dilitupi salji, dan rumah bagi kehidupan yang sangat banyak yang tidak terkawal - Wilayah Arktik segera membawa komponen ini ke jiwa kita ketika kita berusaha membayangkannya.

:cd: Kedengarannya hebat! Bagaimanapun, adakah anda menyedari bahawa bahagian paling utara planet kita akan mengatakan salah satu tempat paling sukar untuk bertahan? Sesungguhnya, di sini, alam berada pada simbol paling sengit dan paling mengancam.

Tarikh Tayangan Bersendirian Musim 7: Bilakah Tayangan Perdana?

:minidisc: 'Alone' musim 6 memulakan pada 6 Jun 2019, di History. Ia selesai dengan adegan kesebelasnya pada 22 Ogos 2019.

:minidisc: Tidak lama kemudian, rancangan ini mendapat penubuhan semula untuk rilis ketujuh. ‘Alone’ musim 7 akan debut pada 11 Jun 2020, jam 10 malam ET.

Peserta Musim Sendiri 7 :film_strip:

• 'Sendiri' menyoroti banyak calon yang berusaha menderita keadaan yang sangat antagonis.

• Keseluruhan harapan adalah penduduk tempatan dari AS atau Kanada dan berumur antara 35 - 55 tahun.

• Walaupun setelah melihat-lihat profil, beberapa pendatang mungkin kelihatan lebih menggalakkan daripada yang lain, kita harus ingat bahawa akhirnya, itu adalah ketekunan yang penting. Memang, ini adalah mantra menyeluruh untuk mendapatkan dalam apa jua keadaan yang sukar.

• Individu pelakon dari musim 6 termasuk: pendidik kesediaan bencana Nathan Donnelly; pendidik inovasi mentah, Donny Dust; pakar pembangunan, Jordan Jonas; guru perlindungan diri, Barry Karcher; mencari dan menyelamatkan pengawal K9, Ray Livingston; Pendidik SERE, Brady Nicholls; pengajar kebolehan keluarga, Woniya Thibeault; pemandu liar, Nikki van Schyndel; penghuni rumah, Michelle Wohlberg; dan panduan mengejar, Tim Backus. Musim 7 akan merangkumi 10 pencabar baru. Mereka adalah Mark D'Ambrosio, Correy Hawk, Shawn Helton, Kielyn Marrone, Joe Nicholas, Amós Rodriguez, Callie Russell, Roland Welker, Joel Van Der Loon, dan Keith Syers.

Apa masalahnya di sini? :movie_camera:

• Pemilihan semula jadi di tempat - ini adalah inti dari keseluruhan alasan 'Sendirian'.

• Organisasi keseluruhan susunan naratif mengikuti perhimpunan calon yang ditinggalkan di tempat-tempat yang paling terpencil. Sebahagian kawasan yang disertakan dalam pertunjukan tersebut adalah Pulau Vancouver Utara (musim 1, 2, dan 4), Patagonia (musim 3), Mongolia Utara (musim 5), dan Danau Great Slave (musim 6).

• Secara amnya ditetapkan pada musim gugur yang panjang, ketika bergerak menuju musim sejuk memperluas bahaya dan semakin jauh, ini meletakkan anggota di kawasan dengan tujuan agar mereka tidak dapat saling menghubungi.

• Dengan aset terhad, wilayah yang tidak menyenangkan, dan sumber makanan yang sedikit, setiap calon dapat memilih had 10 barang daya tahan, dari senarai 40 persediaan.

• Mereka diberi alat perekam dengan cara yang mereka dapat melaporkan pertempuran, pertemuan, tekanan mental, dan perasaan mereka sehari-hari.

• Mereka harus mencari makanan sendiri dan membuat penutup dari apa sahaja yang mereka dekati.

• Orang yang bertahan paling lama dalam had ini, keadaan terputus dinyatakan berjaya dan memenangi ganjaran wang terakhir.

• Sekiranya ada orang yang ingin meninggalkan pembangkang, individu yang bersangkutan dapat memilih alternatif "mengetuk keluar".

• Sementara itu, pakar klinikal melakukan pendaftaran kesejahteraan biasa dan dapat menghilangkan pesaing sekiranya mereka mendapati bahawa dia benar-benar tidak sesuai untuk meneruskannya.

• Musim 6, secara eksplisit, menurunkan 10 anggota di tengah-tengah Kutub Utara yang tidak kenal ampun di Kanada, di mana para penyelamat dijangka terus membeku suhu sejuk dan persekitaran yang sejuk, sambil menjalani kehidupan semula jadi yang berisiko, yang boleh menyebabkan beruang kutub, serigala yang merosakkan, bungkus moose, muskox , dan juga landak.

• Penghuni yang bersendirian di wilayah kasar ini adalah individu Lutsel K'e Dene, klan asli. Para pemohon diberi perikanan dan mengejar perkakasan untuk menangkap rusa atau rusa untuk mendapatkan makanan. Selain itu, mereka juga diberi 65 kilogram bahan menembak untuk mengarkibkan perbicaraan mereka.

• Setiap pemain diagihkan wilayah seluas 5 hingga 10 batu persegi untuk tinggal dan satu-satunya yang selamat dinyatakan sebagai pemenang dan menerima hadiah wang yang hebat. Pemenang untuk musim 6 adalah Jordan Jonas.

• Anggota "musim berikutnya" akan menghadapi kurva terbesar dalam sejarah pengaturan - cabaran 100 hari untuk 1 juta dolar. bertahan selama ini.

• Mencapai objektif ini akan menjadi pertempuran, terutama ketika para survivalists perlu menanggung kondisi serius dan pemburu Kutub Utara yang kuat - seperti yang dinyatakan oleh Sejarah.

Lima Perkara Yang Tidak Diketahui oleh Penonton Mengenai Sejarah Hidup Sendiri

:clapper: Musim ketahanan Sejarah Musim ke-5 melancarkan debut Sendirian pada hari Khamis 14 Jun pada pukul 10 malam, dan memang akan merangkumi pesaing-pesaing yang gagah yang menaklukkan keadaan yang kejam, melaporkan pengalaman sebenar - kumpulan kamera tidak dibenarkan.

:clapper: Shawn Witt, ketua pembuat perjanjian dan presiden bersama di Leftfield Pictures, menawarkan latar belakang Intel.

1) Beribu-ribu anggota berpotensi terhad kepada 20 orang untuk kem latihan

:clapper: Setiap musim, kami mendapat sekitar 5,000 entri video dari ahli yang ceria. Dari mereka yang berharap, kami tidak pernah menganggap individu yang menggelegak air di dalam balang plastik atau hampir melepaskan kaki mereka dengan kapak perkhemahan! Selebihnya, 20 dengan kemampuan yang tidak biasa dan berbeza dipilih untuk pergi ke kem latihan tertumpu di New York, di mana mereka dinilai dengan pantas oleh pakar luar, menilai naluri asas mereka, sama seperti fizikal dan mental mereka.

:clapper: Sebelum Musim 1, bukan seorang anggota yang tahu bahawa ada ganjaran wang - lebih rendah lagi, ganjaran wang $ 500,000 - namun mereka semua muncul di kem latihan hanya kerana mereka perlu menguji kemampuan mereka secara semula jadi.

2) Setiap musim, ahli menghasilkan filem penggambaran diri yang sangat lama

:clapper: Tidak ada pasukan kamera yang mengikuti ahli kami di alam liar; mereka jujur, kerana tidak ada kata yang unggul, sendirian.

:clapper: Semua perkara yang dipertimbangkan, rakaman yang terdapat dalam susunan itu diambil sendiri, dan memerlukan penyaringan yang sangat lama dan sekumpulan lebih daripada 25 pembuat rakan untuk mencatat masa yang sangat lama ditangkap oleh ahli kami - sebelum kumpulan cerita kami bermula jawatan.

3) Pengeluaran sesekali saham membuat pentadbiran dengan kehidupan yang tidak diingini

:clapper: Semasa merakam Musim 5, seekor lembu liar masuk ke dalam yurt pentadbiran seni kumpulan penciptaan kami (sememangnya, kami perlu membuat kota yurt untuk diciptakan di alam liar Mongolia), makan beberapa Pringles dan selepas itu menolak semuanya semasa menjauh.

4) Banyak komponen memilih kawasan penyusunan

:clapper: Seperti yang diketahui oleh penonton, setiap musim terjadi di kawasan / iklim alternatif, dan kitaran pilihan kawasan itu membosankan dan menyeluruh.

:clapper: Kita perlu menjamin objektif apa pun yang kita anggap mempunyai tanah yang mencukupi untuk membantu 10 anggota yang dilepaskan, dan juga memberi mereka aset daya tahan yang setara dan mencukupi, seperti air baru, tanaman hijau.

:clapper: Kita juga perlu memastikan api terbuka dibenarkan dari hari ke hari dan bahawa garis panduan ikan dan kehidupan semula jadi membolehkan ahli kita mendapatkan makanan yang diperlukan untuk bertahan.

:clapper: Kami mempunyai bantahan fantasi tertentu, mirip dengan Transylvania, yang tidak pernah berjaya dengan alasan bahawa tanah yang tidak berpenghuni tidak mencukupi untuk para anggota tetap sama sekali terpisah antara satu sama lain.

5) Ya, itu asli

:clapper: Walaupun ada yang yakin bahawa rancangan ini palsu atau teratur ... Saya dapat menjamin kepada semua orang bahawa persembahan itu tidak lebih tulen.

:clapper: Kami menghargai memberi setiap anggota peluang paling tidak senang untuk menguji kemampuan mereka untuk bertahan, terputus, dalam iklim liar - sambil mengambil jaminan keselamatan yang penting.

Titik penting :writing_hand:

Senarai gear ahli :film_strip:

:dvd: Setiap ahli Sendiri membawa pakaian, kesejahteraan, dan daya tahan ke Arktik.

:dvd: Berikut adalah ringkasan keseluruhan perkara standard yang diberikan oleh ahli, sama seperti rundingan pakar yang membolehkan mereka memilih sepuluh perkara unik.

Pakaian / KESAN DIRI / DIRI

Perkara-perkara ini tidak memeriksa 10 perkara yang tidak biasa, namun mungkin tidak melebihi bahagian yang disahkan untuk setiap perkara.

Bagaimana seseorang boleh tetap panas dalam kesejukan? Ahli dibenarkan membawa 2 topi. :camera_flash:

• 1 pasang kasut mengejar kaki tinggi

• 1 pasang kasut musim sejuk Artik kalis air

• 1 kemeja-T (lengan pendek)

• 1 baju bawah / bulu

• 2 baju sejuk bulu

• 6 set stoking bulu

• 2 topi (meluap, bulu, menyembunyikan, Artik atau besbol)

• 2 penyangga atau sarung leher (tanpa balaclavas)

• 1 selendang shemagh ATAU

• 4 set sarung tangan (1 sarung tangan gaya kerja kulit lembu, 1 sarung tangan atas, 1 sarung tangan atas, 1 pelapik sarung tangan sedikit)

• 2 set pakaian / seluar

• 1 mantel gaya jaket terlindung

• 2 pasang seluar / seluar udara terbuka (boleh dilabuhkan ke seluar pendek)

• 1 pasang seluar / serbet musim sejuk yang dilindungi sepenuhnya atau kalis air

• 1 shell / Jaket kalis air yang tidak dipasang

• 2 set pakaian hangat (bahagian atas dan pangkal panjang)

• 1 pasang pelayan

• 1 tali pinggang kulit sapi (atau sama direkayasa)

• 1 berus gigi

• 1 pasang cermin mata

• 1 gambar individu

SENARAI Penentuan

:movie_camera: Peserta memilih 10 perkara dari ikhtisar yang disertakan.

:movie_camera: Peserta boleh mengambil dua makanan sahaja.

:movie_camera: Tidak ada salinan yang dapat diambil dari senarai yang disertakan.

:movie_camera: Pisau mudah dijumpai di alam liar, baik untuk membina dan mengejar.

Suaka

• Kain / penutup tanah 12x12 (grommet disokong)

• Tali genggam 8 mm - 10M

• 550 Paracord - 80m

• Jalur kapas 3 mm - 40m (tali tanpa lilin)

Tempat tidur:bed:

• 1 tempat tidur berkhemah

• 1 pek bivi (selimut tempat tidur berkhemah Gore-Tex)

• 1 kusyen rehat

• 1 kerusi rehat

Memasak :woman_cook::man_cook:

• 1 periuk besar (hampir 2 liter; merangkumi penutup)

• 1 wajan keluli (hampir 2 liter)

• 1 set tiang batu atau besi dengan penyerang bersaiz standard

• 1 mangkuk selesai untuk makan

• 1 sudu

• 1 botol atau botol air

Kebersihan:camera:

• Pembersih 1 bar

• 1 bekas ubat gigi 8 oz

• 1 bulu muka

• 1 benang gigi bergerak 40 mm

• 1 pembersih pancuran mandian bio kecil

• 1 pisau cukur (dan 1 tepi)

• 1 tuala (30 "x 60")

• 1 berus

Mengejar:camera:

• 1 langkah 300-yd dari garis pancing serat bersendirian hingga ujian berat maksimum 20 lbs + 25 jerat tanpa duri yang disusun, tidak lebih besar dari ukuran 7/0, tanpa cabutan.

• 1 Primitive Bow Resurvey atau longbow + 9x Arrows + basic quiver ATAU sambungan bolt.

• 1 gill net cek kecil

• 1 slingshot / pelancaran + 30 bola logam keluli + 1 jalur penggantian

• 1 pek carian bersih

• 1 gulungan dawai penangkap (tangkapan) seberat 3,5 lbs 20 atau 21-cek

• 3 lbs satu kotak garam yang kuat

Makanan (maksimum 2 perkara) :shallow_pan_of_food:

• 2 paun daging serai (protein)

• 2 lg campuran degupan jantung / sayur / lentil kering (pati dan karbohidrat)

• 2 lbs biltong (protein)

• 2 paun gulungan ketenteraan (karbohidrat / gula)

• 2 paun coklat (gula sederhana / kompleks)

• 2 lbs pemmican (makanan jalan konvensional yang dihasilkan menggunakan lemak dan protein)

• 2 paun GORP (kismis, coklat, kacang tanah)

• 1 lb tepung (kanji / karbohidrat)

• 1/3 lbs beras / 1/3 lb gula / 1/3 lb garam

Radas :writing_hand:

• 1 pisau lipat

• 1 bilah pengejar (panjang tepi tajam tidak lebih besar dari 10 ")

• 1 multi-instrumen Leatherman atau perbandingan

• 1 batu mengasah

• 1 pergerakan pita paip atau 1 pergerakan pita elektrik

• 1 alat menggali kecil

• 1 pek jahit kecil

• 1 karabineer

• 1 lampu elektrik LED

• 1 pasang lonjakan ais (berjalan-jalan bertopang membantu keadaan sejuk

• 1 gerudi yang dipandang scotch

• 1 adze

• 1 mata pisau tarik 2 (tepi tajam tidak lebih dari 5 inci)

• 1 kapak

• 1 gergaji

• 1 kapak

Adakah ada yang menyampaikan persembahan? :clapper:

• Krisis berkaitan kesihatan telah berlaku di Sendirian. BMI rendah dan masalah yang berbeza boleh menyebabkan seseorang berada di klinik kecemasan.

• Kesalahan berlaku juga. Walaupun tidak ada yang benar-benar dirugikan dalam konflik dengan makhluk, salah seorang anggota menggunakan kapak secara kebetulan memotong tangannya, memotong ligamen dan membuatnya dilepaskan dari pembangkang, seperti yang ditunjukkan oleh Inkuisitor.

• Calon lain ditoreh setelah siksaan dari gigi yang patah menjadi tidak tertahankan tetapi tidak ada anggota yang menendang baldi.

• "Kami tidak perlu berada dalam keadaan di mana ada fitur yang mengatakan seseorang menyampaikan atau hampir menendang baldi di acara kami," kata Witt kepada The Richest. "Ini bukan pertanda baik bagi kami; itu bukan pertanda baik untuk organisasi. "

• Pesaing yang memperoleh kejayaan paling lama $ 500,000. Walaupun begitu, terdapat lebih banyak wang tunai di atas meja. Sekiranya seseorang terus menjalani 100 hari penuh, mereka akan memperoleh $ 1 juta. Tidak ada yang berjaya sampai ke tahap itu.

• Pertunjukan daya tahan Sejarah Saluran Sejarah Idaho tempatan 'Alone' musim 6, menuntut hadiah $ 500K

• Seorang lelaki yang dibesarkan di Idaho Utara secara rasmi telah menjamin kedudukan terbaik dan hadiah $ 500,000 dalam rancangan ketahanan History Channel "Sendirian."

• Jordan Jonas dibawa ke dunia di Athol, mengalami masa kecil di wilayah Sandpoint dan Coeur d'Alene dan pindah dari North Idaho College. Pemain berusia 35 tahun itu diisytiharkan sebagai pemenang Alone semasa final musim ini pada Khamis sebelumnya.

• Jonas terus berjalan selama 77 hari di wilayah Great Slave Lake di Kanada, menewaskan pelari pecut Woniya Thibeault (73 hari) dan Spokane tempatan Nathan Donnelly (72 hari).

• Musim ke-6 adalah larian pertama melalui Alone ditembak di subarctic. Rakaman berlaku pada musim gugur sebelumnya, merangkumi November 2018.

• Seperti CBC, Jonas adalah pesaing utama dalam set pengalaman untuk mengejar makhluk acara utama. Dia menembak seekor rusa yang dinilai hampir 900 paun, hanya 20 hari dari pengalaman itu.

• Jonas juga mempunyai beberapa pengalaman dengan wolverines di acara itu, melakukan satu dengan busur dan bolt dan kapak. Seperti kebanyakan penantang, Jonas berusaha untuk menjaga berat badan dan otot berbanding lemak, tetapi mempunyai beberapa pencapaian kemudian dalam acara memancing es.

• Jonas telah mengabadikan pengalaman berada di Sendiri melalui media berasaskan web dan blognya.

• Pagi selepas final disiarkan di History Channel, Jonas menyusun catatan yang menyertainya:

• Saya mempunyai komen yang tidak terkira banyaknya sehingga saya tidak dapat memuatkan semuanya dalam satu jawatan! Jadi nantikan hahah…. Namun, izinkan saya mengucapkan terima kasih kepada setiap individu yang telah menonton dan berhubung dan mempunyai komen tertentu! Ini adalah peluang yang sangat luar biasa untuk menyampaikan pertemuan saya kepada anda semua, dan cara yang anda sukai sangat rendah !!!

• Pencapaian hanya dapat dibayangkan oleh sebilangan besar individu yang penebusan dosa dan ketenangannya, yang diabaikan membawa saya ke situasi untuk melakukan seperti itu.

• Pertama di peringkat akhir adalah pasangan saya yang sangat baik, yang lebih daripada siapa pun, memerlukan pertolongan setiap hari agar separuh yang lebih baik dia pergi untuk masa yang tidak jelas semasa dia menguruskan dua bayi dan masalah yang muncul dalam ketidakhadiran saya.

• Dengan mempercayai solidaritasnya membolehkan saya terus berusaha selagi penting. Keluarga, adik-beradik, kakak, ibu, dan banyak sahabat tersayang dan kawasan setempat yang kuat berada di sana, jadi saya menyedari bahawa saya tidak dapat melaksanakan tugas di hadapan saya tanpa rasa gementar.

• Tambahan lagi dengan saya di luar sana ada kemungkinan ayah saya, yang bagaimanapun dia menghabiskan bertahun-tahun sebelumnya, memberitahu saya melalui model cara terbaik untuk menanggung kesukaran yang luar biasa dengan sikap kebahagiaan dan penghargaan yang merupakan latihan yang sukar dididik selain melalui model.

• Kami secara keseluruhan akan menghadapi daya tahan dalam beberapa kemampuan, namun telah diberitahu cara terbaik untuk menerokainya bahawa dengan tanpa henti dan watak yang terus-menerus mencipta adalah penting.

• Juga, sebelum dia, keturunan keluarga saya sarat dengan kisah individu yang bertempur dan bertahan.

• Bolehkah saya menggerutu tentang kesusahan ketika nenek Asyur saya menyaksikan 6 dari 7 kerabatnya meninggal dalam gurun, atau ketika cucu saya melihat kotanya terbakar dengan ayahnya terperangkap di dalam? Bolehkah saya meledakkan gasket pada kecelakaan kecil ketika kedua-duanya menderita begitu banyak namun tidak disifatkan olehnya, namun agak terbentuk menjadi individu yang memupuk perasaan gembira? Mereka terus memusatkan perhatian ke atas dan secara proaktif berusaha memperbaiki kehidupan saudara mereka…. Menghadiahkan ayah saya dan 10 bibi dan paman tersayang yang lain dari hari ke hari yang dicirikan oleh pemujaan, harapan, dan keyakinan ... dan dengan berbuat demikian memberi saya berkat yang serupa.

• Tugas kita terletak lebih jauh daripada menang; pertubuhan kami harus berdasarkan pada kekuatan dan kebanggaan. Oleh itu, dengan penghargaan dan kesopanan, saya mengakui semua kata-kata, ucapan selamat dan pujian anda.

• Saya dianggap mempunyai kesempatan untuk menyampaikan sedikit pengalaman saya kepada anda semua, dan gembira kerana bagi beberapa orang, jika ada yang lain, kaedah yang menyenangkan untuk bertemu, belajar, dan bersimpati dengan individu dalam keadaan yang keterlaluan .

• Donnelly, alum dari Freeman High School, tiba di final pertunjukan dan selesai di tempat ketiga setelah tempat perlindungannya terbakar, memaksanya untuk keluar.

• Tujuh anggota lain telah keluar atau dikeluarkan dari pembangkang kerana kebimbangan klinikal dalam babak lalu.

Jonas ketika ini tinggal di Virginia.

:clapper: Sendirian adalah rancangan TV tanpa skrip Amerika. Ini mengikuti sendiri yang direkam setiap hari dalam pertempuran 10 orang ketika mereka melakukan di alam liar sejauh mungkin yang mungkin dengan menggunakan alat ketahanan yang terhad.

:clapper: Kecuali untuk pendaftaran klinikal, anggotanya terpisah antara satu sama lain dan orang yang tinggal.

Soalan Lazim :writing_hand:

1) Adakah ada yang menendang baldi Fear Factor?:camera:

Anda mungkin berfikir bahawa sangat mengejutkan apabila mendengar bahawa tidak ada yang benar-benar menendang baldi dalam penciptaan rancangan televisyen Fear Factor yang tidak masuk akal yang memualkan.

 • Ini kembali sebelum Joe Rogan benar-benar keren.

 • Namun, itu tidak bermaksud pertunjukan itu tidak mempunyai beberapa masalah.

2) Adakah ada yang menyampaikan sendiri rancangan TV?:camera:

Nasib baik, tidak ada yang meninggal ketika bersengketa mengenai persetujuan tersebut, dan kami sangat mempertanyakan bahawa Saluran Sejarah akan terus menyiarkannya secara tidak sengaja yang dimiliki seseorang.

3) Bersendirian diatur?:camera:

7 Palsu - Sendiri menetapkan kebiasaan untuk menentang individu yang harus membayar selagi boleh. … Seorang pemerhati Alone yang tajam melihat pada musim 2 bahawa perkara-perkara tidak masuk akal, menunjukkan pertunjukan ke arah yang sepenuhnya atau cukup disusun. Jose Martinez dijangka memenangi keseluruhan saingan, namun dia berjaya di tempat ketiga.

4) Apa yang berlaku jika lebih daripada satu individu terus berjalan 100 hari sahaja?:camera:

Hari juara dipilih secara berterusan meletakkan keran individu. Dengan andaian bahawa lebih dari 100 hari, juara mendapat 1,000,000.

5) Berapakah jumlah pencabar yang dibayar?:camera:

Menjauhkan diri dari orang lain di alam liar tidak mudah, dan seseorang akan menjangkakan bahawa mereka akan mengumpulkan sejumlah besar wang tunai untuk menyelesaikan pengaturan. Walaupun begitu, pesaing tidak dibayar per adegan, dan satu-satunya jumlah yang dapat diperdagangkan adalah $ 500,000 yang dibayar kepada yang terakhir bertahan dan juara ujian yang luar biasa.

6) Adakah calon yang bersendirian benar-benar bersendirian?:camera:

Bagaimana kalau kita menggerakkannya pada masa ini: Individu ini benar-benar terpisah dari orang lain. Anggota diberi kamera dan merakam video yang sangat lama yang kemudian diubah menjadi pemandangan tunggal. "Ini adalah 100% lebih kurang asli," kata Mark D'Ambrosio, seorang Marinir AS sebelumnya yang mengarahkan penembak ahli kebolehan dan kemampuan untuk bertahan hidup.

7) Adakah calon yang bersendirian akan dibayar sekiranya mereka tidak menang?:camera:

Penganjuran rancangan Discovery agak tidak sama dengan Sejarah. Individu di pertunjukan Discovery dibayar untuk masa yang mereka habiskan di alam liar sementara orang-orang harapan di Sendiri mungkin mendapat gaji sekiranya mereka memenangi hadiah yang luar biasa. ... Anda juga dapat melihat adegan Sendiri di laman Sejarah.

8) Siapa pesaing Survivor yang paling mewah?:camera:

David Samson6 David Samson - $ 200 juta Sejauh ini pemain Survivor terdahulu yang paling makmur, Samson muncul di Survivor: Cagayan pada tahun 2014, bagaimanapun juling dan anda pasti akan merindukannya ketika dia dikeluarkan dahulu.

9) Adakah pencabar dibayar dengan ace ink?:camera:

Acara ini berlangsung selama satu musim, dengan penantang dibunuh setiap minggu. Pemenang diberikan $ 100,000 dan gelaran Ink Master. Pengadil dan hakim pelawat adalah pakar terbaik dalam perniagaan dan pakar tatu.

10) Adakah pelari pecut sendiri memenangi sesuatu?:camera:

Juara tempat atau tempat kedua seterusnya adalah "individu tunggal" memilih siapa yang memenangi Cabaran Hidup Sendiri. Penyelamat luar yang terakhir secara semula jadi memenangi Sendirian dan hadiah $ 500,000.00 tanpa mengira sama ada mereka akan keluar selepas waktu itu (sebelum dilindungi).

Kesimpulannya :writing_hand:

"Sendirian" yang sangat hebat memberi tumpuan kepada juara yang berharap dia hanya itu; semua perkara sama, dia mempunyai organisasi yang tegas dan tidak diingini sebagai algojo kronik yang masuk akal. Perubahan John Hyams di AS mengenai perjalanan sensasi Sweden 2011 yang disegani adalah peningkatan yang jelas di semua pejabat, dengan yang pertama memperhitungkan masalah kredibiliti dan kecacatan yang berlainan yang timbul dalam latihan ketegangan yang tegang dan tegas. Setelah memainkan versi maya Fantasia Festival, ia dihantar oleh Magnet ke pawagam dan berdasarkan permintaan pada 18 September. Dengan kisahnya yang sangat jelas mengenai pengejaran kereta dan daya tahan liar, ini adalah filem mengejutkan yang sangat sesuai dengan kebangkitan pemanduan yang tidak dijangka -ins.

Artikel berkaitan

 1. Hasil carian untuk 'rancangan TV' - Cara Membincangkan

 2. Rancangan TV Terbaik Sepanjang Masa

 3. Filem Myflixer

 4. Berapa musim pemburu x pemburu?

 5. Bilakah Luffy Menggunakan Gear 2?

 6. BAGAIMANA SPONGEBOB MENUNJUKKAN LAMA?

 7. Berapa musim pemburu x pemburu ada?

 8. Tayangan Lama Disney XD

 9. Angela Victoria Johnson

 10. Apa itu MyFlixer?