Hab faedah Amazon atau amazon extra adalah program yang direka khas untuk rakan kongsi amazon di mana mereka mendapat diskaun untuk produk nasional atau tempatan. Tawaran rundingan eksklusif juga tersedia dengan amazon tambahan, hanya untuk pekerja Amazon.

Amazon memberi faedah kepada pekerja mereka, seperti perubatan, cuti berbayar bapa, rancangan simpanan 401k, cuti berbayar, pembayaran lebih masa, dan sumber lain untuk meningkatkan kesejahteraan.

Cara mendapatkan faedah Amazon:

Untuk mendapatkan semua faedah ini terlebih dahulu anda perlu mendapatkan pekerjaan di dunia amazon, banyak pekerjaan fakulti tersedia, amazon sangat mengalu-alukan jurutera perisian dari seluruh dunia. Banyak pekerja diambil dari India dan negara-negara Asia yang lain juga.

Anda perlu mengisi semua kriteria untuk mengisi borang permohonan dalam talian dan melampirkan beberapa dokumen seperti gambar, resume, kad pengenalan, salinan sijil akademik, dll. Jika anda ingin menjadi penjual amazon terbaik, lihat artikel: Cara Menjadi Penjual Amazon Paling Popular?

Bagaimana cara membuat akaun melalui hub pekerja amazon?

Untuk mendapatkan semua faedah ini terlebih dahulu, anda perlu membuat akaun hub pekerja amazon. Ikuti langkah-langkah ini untuk anda ingin menikmati semua faedah ini termasuk tawaran diskaun khas yang eksklusif.

 1. Pergi ke laman web www.amazonbenefithub.com
 2. Sekiranya anda sudah mempunyai akaun maka log masuk dengan memasukkan alamat e-mel dan kata laluan.
 3. Sekiranya anda membuat akaun untuk kali pertama, klik pertama pada butang buat akaun.
 4. Tetingkap terbuka yang menunjukkan beberapa ruang kosong yang perlu anda isi. Kod rujukan
 • Alamat e-mel peribadi
 • Sahkan alamat emel
 1. Setelah mengisi semua maklumat ini, klik untuk membuat akaun. Sekarang akaun anda dibuat.

Bahagian Q / A (hab manfaat Amazon):

Sekiranya anda masih mempunyai soalan di sini, di bahagian ini anda boleh mendapatkan jawapan anda.

Apakah program tambahan amazon?

Kawasan tambahan Amazon di bawah pusat manfaat amazon, program ini memberikan potongan tambahan kepada pekerja mereka atas pembelian barang dan perkhidmatan dari Amazon. Ini mungkin termasuk rancangan telefon bimbit, hiburan, insurans kenderaan, dan juga percutian.

Untuk siapa program tambahan amazon?

Program ini direka khas untuk pekerja Amazon, selain daripada faedah lain, program ini dapat menjimatkan sejumlah besar wang untuk pembelian jenama nasional dan tempatan yang popular.

Bolehkah rakan dan keluarga menggunakan amazon tambahan?

Program ini hanya ditawarkan untuk pekerja amazon, rakan dan keluarga tidak dapat memanfaatkan faedah ini tetapi pekerja boleh membeli atas nama mereka.

Berapa banyak yang dapat dijimatkan oleh pekerja amazon melalui program ini?

Amazon extra adalah sebahagian daripada hab manfaat amazon, menurut rekod, rata-rata pekerja amazon dapat menjimatkan sehingga $ 4900 setahun. Ia juga dapat menawarkan tawaran eksklusif untuk tiket hotel dan filem, rata-rata dapat menjimatkan 40 hingga 50 peratus. Pekerja boleh mendapat potongan insurans kereta dan rumah. Berikut adalah jadual yang menunjukkan potongan barang dan perkhidmatan.

Pada perkhidmatan hotel 50%
Pada hiburan 40%
Kereta baru $ 3,383

Apa jenis tawaran yang tersedia di amazon tambahan?

Tambahan Amazon menawarkan pelbagai tawaran seperti:

 • Tawaran pelancongan: ini mungkin termasuk tiket taman tema, diskaun hotel, potongan sewa kereta, pelayaran, dan banyak lagi.
 • Potongan harga keluarga: ini termasuk tiket wayang, tiket zoo, dan tempat hiburan yang lain.

Bagaimana untuk membuat tuntutan untuk amazon tambahan?

Untuk memeriksa akses, dapatkan amazon tambahan dan ketahui tawaran mana yang menarik untuk anda, kemudian klik pada butang dapatkan tawaran.

Berapa kerapkah pertukaran berubah dalam program tambahan amazon?

Amazon menawarkan tawaran diskaun terbaik untuk pekerja mereka setiap hari, periksa dengan kerap, anda tidak boleh kehilangan satu pun.

Topik-topik yang berkaitan:

Penjejak Harga Amazon Terbaik

Dapatkan Ulasan Amazon

Bagaimana Saya Bercakap dengan Orang Langsung di Amazon?

Hab faedah Amazon:

Di bahagian ini, kita melihat secara terperinci hab manfaat amazon yang ditawarkan amazon kepada pekerjanya.

Kadar per jam yang baik:

Amazon adalah salah satu laman web e-dagang terbesar di dunia, di mana ribuan orang berbelanja setiap hari. Pusat membeli - belah dalam talian gergasi ini menawarkan kadar per jam yang sangat baik kepada pekerja sepenuh masa, pekerja sambilan , dan pekerja bermusim mereka. Ia bermula dari $ 15 sejam, kira-kira lebih daripada separuh kadar persekutuan per jam.

Manfaat kesihatan:

Amazon memberi kebebasan untuk memilih liputan kesihatan mengikut keperluan untuk diri mereka sendiri dan ahli keluarga mereka yang layak, ini mungkin merangkumi penglihatan, pergigian, dan liputan kesihatan lain.

Perkhidmatan nasihat perubatan 24 jam:

Perkhidmatan nasihat perubatan 24/7 diberikan kepada pekerja amazon, anda boleh mendapatkan konsultasi percuma atau murah dari doktor, mereka akan segera memberikan rawatan yang mungkin, dengan diagnosis.

Cuti Bersalin dan Ibu:

Sebilangan besar syarikat memberikan cuti bersalin tetapi ada juga yang memberikan cuti bapa, Amazon adalah salah satu yang menyediakan pelbagai pilihan untuk ibu yang baru menjadi ibu dan juga ayah. Ini juga bermaksud anak angkat ibu bapa baru boleh mengambil masa 6 bulan untuk pergi. Perkhidmatan berterusan selama 1 tahun diperlukan sebelum mengambil cuti bersalin dan bapa.

Cuti berbayar:

Sekiranya pekerja Amazon memilih untuk bekerja pada hari cuti maka amazon akan membayarnya mengikut kadar per jam. Hari-hari ini merangkumi

 • Hari tahun baru
 • Hari kemerdekaan
 • Hari Buruh
 • Hari kesyukuran
 • Hari Krismas
 • Hari peringatan

Keselamatan kewangan:

 • Ini adalah salah satu kemudahan paling tidak biasa yang hanya disediakan oleh amazon kepada pekerja mereka. Pekerja difasilitasi untuk mendapatkan stok amazon dan mendapatkan rancangan 401K dengan pertandingan syarikat 50%.
 • Di bawah rancangan ini, anda juga boleh mendapatkan insurans nyawa dan insurans kemalangan.
 • Amazon membayar untuk tempoh kecacatan jangka panjang dan jangka pendek.
 • Amazon menyediakan rangkaian sokongan bukan sahaja dari segi kewangan tetapi juga dari segi moral, bahagian kaunseling memberikan cadangan dan cara terbuka kepada pekerja sekiranya mereka menghadapi masalah dalam hidup mereka.

Kesimpulan:

Hab faedah Amazon adalah bahagian di mana faedah yang ditawarkan kepada pekerja Amazon. Amazon adalah laman web e-dagang multinasional yang besar di mana ribuan orang berbelanja setiap hari dari seluruh dunia. Sebagai hab e-dagang, rakan sekutu mendapat faedah luar biasa seperti kemudahan kesihatan, sokongan kewangan, insurans nyawa, insurans kemalangan, cuti kecacatan jangka panjang atau jangka pendek, cuti bersalin atau bapa, cuti berbayar, dan banyak tawaran diskaun terutama untuk amazon pekerja semasa membeli produk berjenama dan tempatan yang popular membentuk amazon.

Artikel berkaitan:

Nombor Telefon ERC Amazon

Bolehkah Anda Menggunakan PayPal di Amazon?

Mengapa Orang Suka Berbelanja Di Amazon