Nama penuh Amber Serrano
Kewarganegaraan Orang Amerika
Umur 44 tahun
Saudara lelaki seorang kakak lelaki dan seorang adik perempuan
Ketinggian 5 kaki, 7 inci
Berat 55Kg
Nilai bersih $ 15 juta
Warna mata Hitam
Warna rambut coklat
Etnik Afro-Amerika
Bintang Gemini
Hari Lahir 29 Mei 1976
Negara Lahir Amerika Syarikat
Profesion Pelakon, penyanyi, dan pereka grafik visual
Status perkahwinan Berkahwin

Amber Serrano

Amber Serrano adalah pelakon terkenal Amerika, penyanyi, dan pemilik syarikat seni visualnya "Divine Inner Vision. Dia menjadi lebih terkenal ketika berkahwin dengan penyanyi Ralph Tresvant R&B.

Siapa Amber Serrano?

Amber Serrano adalah nama terkenal di seluruh dunia. Dia adalah pelakon terkenal Amerika dan pereka seni visual yang merupakan pemilik syarikatnya sendiri "Divine Inner Vision".

Walaupun dia mendapat banyak kemasyhuran melalui profesinya, popularitasnya mendapat jalan baru ketika dia menikah dengan Ralph Tresvant. Ralph Tresvant adalah penyanyi, pelakon, penulis lagu, dan penerbit rakaman R&B kontemporari Amerika yang terkenal.

Dia menjadi lebih terkenal di seluruh dunia setelah berkahwin dengan penyanyi R&B kontemporari terkenal Amerika, "Ralph Tresvant". Dia adalah isteri kedua Ralph Tresvant.

Mereka dikurniakan seorang anak dari perkahwinan mereka. Sudah 14 tahun perkahwinan mereka. Berikut adalah bio pendek Amber Serrano:

Tarikh lahir:

Amber Serrano dilahirkan pada 29 Mei 1976 di Amerika Syarikat.

Umur:

Sehingga kini, Amber berumur sekitar 44 tahun.

Zodiak:

Orang yang dilahirkan pada 29 Mei mempunyai tanda zodiak Gemini. Amber Serrano adalah salah satu daripadanya.

Pengukuran badan:

Ambar Serrano mempunyai keperibadian yang sangat menawan dan menarik seperti Gina Carano.

Ukuran badan Amber telah meningkatkan lagi kecantikannya. Berikut adalah beberapa ukuran badannya:

  • Tinggi: Dia mempunyai ketinggian sekitar 5 kaki, 7 inci.
  • Berat: Amber Serrano beratnya sekitar 55 kg.
  • Warna rambut: Dia telah mati warna rambut coklat.
  • Warna mata: dia mempunyai warna mata hitam.

Pendidikan:

Ia tidak terkenal mengenai pendidikannya. Tetapi dikatakan bahawa dia telah memperoleh gelar dalam bidang seni dan kraftangan.

Profesion:

Profesionnya adalah pelakon, penyanyi, dan pereka grafik visual.

Etnik:

Amber berketurunan Afro-Amerika.

Kewarganegaraan:

Semasa dia dilahirkan di Amerika, dia mempunyai kewarganegaraan Amerika.

Ibu bapa:

Tidak ada yang diketahui mengenai ibu bapanya tetapi dikatakan bahawa mereka berdua adalah jurutera mengikut profesion.

Adik beradik:

Dia mempunyai dua adik-beradik, seorang kakak dan seorang adik perempuan.

Status perkahwinan:

Amber Serrano adalah wanita yang sudah berkahwin dan nama suaminya adalah Ralph Tresvant.

Nilai bersih Amber Serrano :

Serrano telah memperoleh sejumlah besar kekayaan sepanjang kariernya sebagai pelakon dan artis. Setakat ini, kekayaan bersihnya dianggarkan sekitar 15 juta dolar lebih banyak daripada Gina carano . dia belum mendedahkan apa-apa mengenai gaji dan pendapatan tahunannya. Sebaliknya, suaminya Ralph Tresvant mempunyai nilai bersih sekitar 8 juta dolar. Sebagai penyanyi berbakat, penulis lagu, pelakon, dan penerbit rakaman, dia telah memperoleh banyak pendapatan.

Media sosial Amber Serrano:

Selain menjadi keperibadian popular, Amber Serrano tidak terlalu aktif di akaun media sosialnya termasuk Instagram, Twitter, dan Facebook yang menunjukkan bahawa dia bukan seorang sosialita. Dia tetap rendah diri dan ingin menjalani kehidupan peribadi.

Akaun Instagram: https://www.instagram.com/ambertresvant/

Kehidupan awal Amber Serrano:

Bercakap mengenai kehidupan awal Amber Serrano, dia dibesarkan oleh ibu bapanya bersama dengan adik perempuan dan kakaknya. Ibu bapanya adalah jurutera dan mereka lebih mengutamakan kehidupan profesional berbanding keluarga mereka.

Ini benar-benar mempengaruhi kehidupan perkahwinan mereka dan keluarga mereka. Terutama, ibunya tidak memberi perhatian yang sewajarnya kepada anak-anak dan rumahnya yang menjadi alasan yang sangat istimewa untuk pertengkaran mereka. Ketika Amber Serrano baru berusia 8 tahun, dia menyaksikan perceraian ibu bapanya.

Ibunya mengambil alih hak penjagaan 3 anaknya kerana ayah mereka tidak memikul tanggungjawab mereka oleh itu ibunya mengambil alih tanggungjawab mereka. Ini adalah tugas yang sangat sukar untuk menanggung perbelanjaan 3 anak tetapi dia tidak pernah putus asa dan tidak pernah putus asa. Dia terlalu banyak bekerja untuk memenuhi keperluan dan perbelanjaan anak-anaknya. Itulah sebabnya Amber Serrano bersama adik-beradiknya mengasihi ibu mereka dan selalu memberi penghormatan khas kepada ibu mereka atas semua pengorbanan yang dia berikan untuk mereka.

Ibu Amber kemudian berkahwin dengan orang lain ketika Amber masih remaja. Pada mulanya, ada beberapa masalah tetapi ia segera diselesaikan dan Serrano perlahan-lahan menjalin hubungan yang sangat baik dengan ayah tirinya.

Kehidupan profesional Amber Serrano:

Amber Serrano sangat meminati seni dan kraftangan sejak kecil. Dia mencapai kerjaya profesionalnya sebagai pencinta seni rupa dan artis kraftangan. Selain itu, dia juga penyanyi dan pelakon yang hebat.

Amber adalah pereka seni visual yang sangat profesional dan merupakan pemilik syarikat grafiknya sendiri "Divine Inner Vision". Pada mulanya, dia memperoleh pengalaman dengan melakukan banyak pekerjaan sambilan di bidang grafik visualnya. Kerja keras, kemahiran , dan ketekunannya memungkinkan untuk menjadi pemilik syarikat grafik.

Selain menjadi ahli perniagaan, Amber Serrano juga telah membuat namanya menjadi pelakon dan penyanyi yang baik. Dia memulakan karier nyanyiannya dengan album solonya dan kemudian, dia menyanyikan soundtrack untuk pelbagai filem seperti "MO 'Money" dan "The Preacher's Wife".

Sebagai seorang aktris, dia pernah berakting dalam sebuah filem komedi popular "House Party" dan juga dalam sebuah siri biografi "The New Edition Story".

Kehidupan berkahwin Amber Serrano:

Walaupun, sebagai pelakon, penyanyi, dan pereka grafik visual yang hebat, Amber Serrano telah mendapat kemasyhuran yang luas tetapi kemasyhuran dan popularitinya menjadi dua kali ketika dia menjadi Amber Serrano Tresvant. Bermakna berkahwin dengan penyanyi R&B kontemporari terkenal bernama Ralf Tresvant. Ralf dan Amber, setelah berkawan selama 8 tahun, berkahwin satu sama lain pada 18 September 2004 di majlis perkahwinan berganda bersama rakannya Rickey Bell dan Anny Correa (isteri) Setelah berkahwin sekali dalam hidupnya, Amber memimpin sangat hidup bahagia dan berjaya sejak 14 tahun yang lalu. Mereka berdua berkongsi anak lelaki dari perkahwinan mereka.

Namun, harus diperhatikan bahawa suaminya Ralf telah berkahwin dua kali. Pertama, dia berkahwin dengan kekasih masa kecilnya Jean Shelly yang merupakan cinta pertamanya.

Mereka saling berpacaran selama lebih kurang 14 tahun dan selepas itu, mereka berkahwin pada tahun 1993. Dari perkahwinan mereka, mereka dikurniakan seorang anak lelaki dan satu anak perempuan.

Mereka menjalani kehidupan berkahwin yang sangat bahagia dan berjaya sehingga Shelly mendapat tahu mengenai hubungan luar nikah Ralph dengan Amber Serrano. Mereka berdua bercerai dan kemudian pada tahun 2004, Ralf dan Serrano berkahwin satu sama lain.

Kini sudah 16 tahun perkahwinan Ralph dan Serrano dan mereka menjalani kehidupan perkahwinan yang sangat bahagia dan berjaya antara satu sama lain dan anak mereka. Namun, ada beberapa khabar angin bahawa pasangan itu telah berpisah dan mengajukan cerai tetapi ini hanyalah khabar angin palsu kerana belum ada yang mengesahkannya.

Suami Amber Serrano:

Amber Serrano telah mendapat pengiktirafan luas kerana menjadi isteri kepada personaliti terkenal Ralph Tresvant seperti Charlie putt . Ralph Edward Tresvant adalah penyanyi, penulis lagu, pelakon, dan penerbit rakaman R&B kontemporari Amerika yang terkenal. Dia terkenal sebagai Ralph Rizz Tresvant. Berikut adalah video suami Amber serrano yang menunjukkan kepada kami bio dan kekayaan bersihnya dll

Dia dilahirkan pada 16 Mei 1968 dengan usia 52 tahun. Ralph Tresvant memulakan kariernya pada tahun 1990 dengan merilis lagu pertamanya "Sensitivity". Debut berjudul Ralph Tresvant ini mendapat kemasyhuran besar dan 2 juta salinan album solo ini terjual. Ia mencapai status double-platinum. Selain itu, dia juga menampilkan vokalnya di soundtrack "MO 'Money" dan "The Preacher's Wife". Dalam film "House Party 2", dia menampilkan dua lagunya untuk soundtrack "Rated-R" dan " Yo Baby Yo ".

Selain itu, dia adalah DJ rancangan radio di saluran "The Baas of Boston WZBR 1410AM". Rancangannya bernama "Inside the Ride with Ralph Tresvant" telah ditayangkan pada hari Isnin 5 September 2016. Pada tahun 2019, "The New York Time Magazine" telah menyenaraikannya antara ratusan artis yang bahannya musnah teruk dalam kebakaran sejagat 2008.

Anak Amber Serrano:

Amber Serrano, selain menjadi pelakon cantik, adalah ibu kepada seorang anak lelaki bernama Dakari Tresvant dari perkahwinannya dengan Ralph Tresvant. Dakari, seperti ayahnya, adalah penulis lagu dan penyanyi. Dia mempunyai akaun awan suara bernama KARI di mana dia melepaskan muziknya. Perlu juga diperhatikan, bahawa Serrano adalah ibu tiri dari dua anak Ralph dari Jean Shelly.

Ringkasan: :writing_hand: Amber Serrano adalah pelakon, penyanyi, dan pereka terkenal. Dia telah menjadi lebih terkenal setelah berkahwin dengan Ralph Tresvant. Dia mempunyai pengalaman hidup yang sangat sukar pada usia awal. Dia berkahwin pada tahun 2004. Suaminya adalah penyanyi yang berjaya. Dia mempunyai seorang anak lelaki. Nilai bersihnya sekitar $ 15 juta. Dia tidak terlalu aktif dalam akaun media Sosialnya.

Soalan Lazim: :question:

Berikut adalah beberapa soalan yang sering diajukan oleh peminat Amber Serrano dan ia adalah seperti berikut.

1. Siapa yang bertarikh Amber Serrano?

Amber Serrano bertarikh Ralph E. Tresvant pada tahun 2004 mereka berkahwin pada 18 September 2004. Sebelum hubungan ini, Amber Serrano menjalin hubungan dengan orang lain. Tetapi dia merahsiakan kehidupan peribadinya tidak mendedahkan apa-apa mengenainya.

2. Siapakah isteri pertama suami Amber Serrano?

Suaminya pernah berkahwin dengan Shelly Jean dan mereka mempunyai tiga orang anak tetapi hubungan mereka tidak berjalan dengan baik dan mereka berpisah dan alasan perpisahan itu adalah kerana Kelly menyatakan bahawa Ralph E.Restoran menipu dia, oleh itu, dia bercerai.

3. Dengan siapa Amber menghabiskan masa kecilnya?

Ibu bapa Amber bercerai ketika dia berusia lapan tahun ketika ibunya berhijrah dengan adik-beradik amber dan setelah perpisahan ini, ibunya mengalami banyak kesulitan yang dia kerjakan untuk perbelanjaan pendidikan dan meninggalkan anak-anaknya kepada datuk dan nenek mereka. Kemudian dia menikah lagi dan mereka tinggal bersama mereka melangkah lebih jauh.

Kesimpulan::books:

Amber Serrano mendapat kemasyhuran besar setelah berkahwin dengan personaliti terkenal Amerika, Ralph Tresvant. Mereka berkongsi anak dari perkahwinan mereka. Mereka menjalani kehidupan yang sangat bahagia dan berjaya. Amber adalah isteri kedua Ralph. Dia telah menjadikan dirinya wanita yang sangat kuat dan berjaya dalam kerjayanya.

Artikel berkaitan:

1. Henry William Dalgliesh Cavil

2. Gina Carano

3. Nilai Bersih Wayne Brady