Dalam teluk automatik menganggap atau tidak sudah bulat selama lebih dari empat puluh tahun. Pada ketika itu terdapat banyak penyesuaian baru dan mendebarkan pada mereka. Tujuan yang tidak dilakukan oleh IBA lagi kemudian berubah menjadi bahan kimia yang digunakan untuk membersihkan kenderaan tidak lagi dirancang untuk automatik tanpa sentuhan dan memerlukan masa bagi pengilang kimia untuk memberikan anda bahan kimia yang menakjubkan untuk jenis ini mencuci . Bermula pada pertengahan tahun 1980-an pengubahsuaian IBA mula berakhir dengan banyak.

Bagaimana Pencucian Kereta Automatik (IBA) In-bay berkembang selama bertahun-tahun memandangkan ia pertama kali dibawa?

Untuk satu terdapat lebih banyak pengeluar IBA. Agar mereka dapat membezakannya, pengeluar harus membuat sistem mereka menonjol dan memperlihatkan bagaimana mereka berbeza dari persaingan mereka. Beberapa alat berlari di sepanjang trek di tanah bergerak 360 panggung di sekitar kereta. Pengilang lain mensintesiskan alat peningkatan yang mempunyai trek yang dipasang ke siling atau partisi, tetapi mereka bergerak melintasi kereta dalam putaran diploma 360.

Sebilangan kilang mengeluarkan sistem yang mampu mencuci kenderaan sementara tidak perlu melangkah 360 tingkat kenderaan ini gaya paling selamat untuk motor , maksudnya, tidak ada apa-apa di depan atau di belakang kereta yang secara dramatik menurunkan kerosakan kepada kereta.

Apakah sejumlah pendekatan baru yang sedang diperbaharui?

Melihat pada awal tahun 2000 terdapat beberapa kemas kini hebat untuk pemasangan IBA yang biasa. Untuk satu, menambah produk kimia baru untuk diberikan kepada pelanggan. Pukulan besar berubah menjadi kondisioner Tri-Foam pemasangan ini membawa cara baru untuk menjual pengguna. Tri-Foam Conditioner adalah lilin wangi berwarna-warni yang diperkenalkan ke dalam kereta dengan pelangi warna dan mempunyai aroma berbau yang cemerlang.

Selain itu, anak-anak dapat bersenang-senang di pameran dan apabila anak-anak bersenang-senang dengan ayah dan ibu akan kembali ke kawasan itu untuk menghiburkan anak-anak mereka. Produk lain yang diserahkan menjadi Rain-X hantaran terakhir ini adalah promosi besar-besaran kepada pelanggan dan produk tersebut berhenti berfungsi dengan betul sehingga berlumuran air hujan tanpa menggunakan pengelap anda. Ini juga membantu mengumpulkan air di kenderaan sehingga sementara pelanggan mendahului unit blower (Pengering) lembaran air lebih mudah, membiarkan beban automatik lebih kering dengan cara lama yang sama untuk pengeringan.

Bagi peranti, langkah maya menjadi hit besar dalam dekad yang lalu. Cara menginjak maya bahawa sebagai pengganti firasat untuk kereta ini dipasang ke tanah, pendekatan ini menggunakan sensor untuk mengarahkan dan mencari kereta ke kedudukan berhenti yang betul lebih awal daripada peranti memulakannya proses mencuci.

Adakah kemas kini ini cukup besar dan mewah?

Sebilangan besar kemas kini dan pengubahsuaian tersebut tidak terlalu mahal dan pengembalian dana akan menjadikan beban dan masalah menjadi lebih sukar untuk dilakukan. Sekiranya pengendali pemiliknya mudah menggunakan gear, mereka secara maksimum dapat melakukan semua usaha mereka sendiri oleh itu menjimatkan banyak wang untuk kerja keras yang mungkin sedikit mahal jika usaha itu tidak dilakukan dengan baik.

Adakah mereka memerlukan banyak waktu henti?

Waktu henti dapat dinilai dalam bentuk peningkatan yang anda sertakan untuk mesin anda. Sebilangan besar peningkatan tersebut mungkin dilakukan dalam jangka masa yang singkat sekiranya pemilik / pengendali menggunakan sejumlah alat mereka sekarang untuk pemeliharaan. Sekiranya pemilik / pengendali melakukan baik pulih keseluruhannya akan memerlukan masa tambahan. Pemilik / pengendali ingin membuat kajian mengenai kaedah perubahan dan sementara adalah masa yang tepat untuk melakukannya agar tidak lagi terlepas pandang pada hari kuantiti yang tinggi.

Bagaimana peningkatan yang harus dipasarkan kepada pelanggan?

Mempunyai sekumpulan pekerja yang berpendidikan tanpa keraguan adalah cara yang memuaskan bagi pelanggan anda untuk mengetahui mengenai sistem dan penambahan ciri yang baru pada halaman web basuh automatik. Mempunyai hari penghargaan pelanggan di mana anda memberikan carwash longgar atau carwash potongan. Apabila pelanggan menggunakan kemampuan untuk mencuci dengan potongan atau longgar, pastikan anda mempunyai petugas di sana untuk menjelaskan pengubahsuaian dan mendidik pelindung fungsi baru.

Kesimpulannya

Menjalankan iklan di dalam kertas kejiranan atau stesen radio adalah pilihan lain untuk mengeluarkan kata-kata mengenai kira-kira semua peningkatan dan pengubahsuaian yang luar biasa untuk mencuci dan memastikan penonton merasa seolah-olah peningkatan itu semata-mata untuk mendapatkan pelindung.