Sanitizer mengandungi alkohol atau cecair bebas alkohol atau bentuk gel yang membunuh bakteria dan kuman di tangan anda ketika bertemu dengan orang di pejabat, perjumpaan sosial dan di mana sahaja anda mesti berjabat tangan dengan mereka dan kemudian ada risiko tinggi untuk memindahkan kuman dan virus dari tangan untuk tangan sekarang sehari ada keperluan untuk menggunakan pembersih tangan.

Isi semula pembersih tangan disediakan di stesen yang berlainan seperti restoran tempat awam, pejabat, taman, pusat membeli-belah, dan lain-lain yang mendorong untuk membersihkan tangan dan mengurangkan penyakit pekerja dan menyebarkan kesedaran untuk mengelakkan diri daripada jangkitan kuman.

Apa itu Sanitizer Dispenser?

pukal pembersih tangan menyediakan kaedah mudah membersihkan tangan tanpa memerlukan singki dan air mengalir sehingga membunuh kuman dan virus di tangan anda dengan cepat. Anda mesti mencuci tangan anda sebaik sahaja menggunakan pembersih tangan, dan sebelum mengendalikan makanan, ia tidak akan mengurangkan kesan membunuh virus, sangat penting kerana mencuci tangan akan menghilangkan bahan kimia dan wangian lain yang terdapat pada pembersih tangan yang dihasilkan secara komersial yang boleh membuat anda dan keluarga anda sakit .

Sebagai contoh, sepanjang hari kerja tertentu, pekerja menggunakan tangan mereka untuk menulis laporan, bersalaman dengan pelanggan baru, pintu terbuka dan banyak lagi aktiviti ini mendedahkan tangan kepada kuman dan bakteria berbahaya. Penyakit dikaitkan dengan produktiviti jadi pembersih automatik sangat penting untuk bebas sentuhan dan mudah digunakan serta formula tindakan pantas untuk persekitaran yang sihat .

Dalam banyak budaya orang menghabiskan masa maksimum mereka di pejabat dan tempat kerja dan bukannya ke rumah, jadi kebersihan tangan yang betul dapat mengurangkan ketidakhadiran dan produktiviti yang rendah dan untuk menjaga langkah keselamatan pekerja anda. Menurut Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) dan CDC, pembersih tangan adalah salah satu alat terbaik yang ada untuk mengelakkan daripada jatuh sakit dan menyebarkan kuman. Dengan meletakkan pembersih tangan di lokasi strategik di seluruh pejabat, dan kawasan lalu lintas tinggi yang lain, anda dapat mendorong pekerja atau orang ramai untuk meningkatkan kebersihan tangan mereka dan menjadikan tempat kerja sebagai persekitaran kerja yang lebih sihat.

Penting untuk meletakkan pembersih tangan di dekat dan di sekitar permukaan sentuhan tinggi dan kawasan komunal, termasuk: pintu masuk dan keluar, kafetaria dan medan selera, bilik mesyuarat, meja pekerja dan kawasan lalu lintas tinggi.

Kebaikan Memanaskan Dispenser di Tempat Kerja

Sama pentingnya dengan tangan anda dalam melakukan kerja, mereka juga menyumbang kepada penyebaran banyak penyakit. Fakta bahawa kebanyakan kemudahan kerja seperti tandas, bilik mandi, dan bahkan tempat makan dikongsi bersama menunjukkan bahawa terdapat banyak kemungkinan penularan penyakit di kalangan kakitangan, dan walaupun dengan pembersihan pejabat yang baik, kebersihan diri adalah penting. Ini dapat diatasi dengan memiliki dispenser Sanitiser tangan automatik di tempat kerja, kerana mereka mempunyai manfaat yang luas yang mungkin termasuk yang berikut:

Menghilangkan Jangkitan Tangan Kedua

Sama ada anda menggunakan dispenser sabun standard dan handsfree dan Sanitisers, anda boleh menghilangkan jangkitan dari menyentuh permukaan di kawasan kerja bersama yang mungkin ada orang yang terkena selesema. Sanitizers adalah pilihan terbaik untuk menyimpan di tempat kerja anda kerana ia boleh digunakan setiap kali anda kembali dari bilik mandi, mesyuarat atau rehat makan tengah hari.

Mudah Alih & Mudah Dipasang

Walaupun pilihan dispenser yang dipasang boleh kelihatan rumit, ia cukup mudah dipasang dan disediakan di hampir semua lokasi. Botol dan pemegang penggunaan peribadi juga disediakan. Cukup beli dan gunakan! Anda boleh meletakkannya di meja anda, kawasan lalu lintas tinggi, ruang penerimaan, dll.

Menggalakkan Kebolehgunaan

Dengan mengisi semula gel pembersih tangan automatik di tempat kerja, ramai pekerja cenderung meluangkan masa untuk menjaga kebersihan tangan mereka. Ini tidak benar dengan dispenser yang dikendalikan secara manual, kerana banyak yang menganggapnya membosankan dan oleh itu cenderung untuk mengelakkannya. Dispenser Sanitiser bebas sentuhan mendorong penggunaan dan meningkatkan bilangan pekerja yang membersihkan tangan mereka, dan ini akan mengurangkan jumlah penularan jangkitan di kalangan anggota kakitangan.

Ia menghiburkan

Dispenser sabun automatik senang digunakan, memikat bahkan mereka yang biasanya tidak membersihkan tangan untuk menggunakannya, dan dalam prosesnya, tahap penyebaran patogen akan menurun dengan ketara. Dalam jangka masa panjang, produktiviti akan ditingkatkan.

Mudah untuk Belanjawan

Dengan dispenser Sanitizer, jumlah Sanitizer yang dikeluarkan adalah sama setiap masa, tidak seperti jenis yang dikendalikan secara manual di mana tidak ada keseragaman. Oleh kerana itu, Sanitizer yang dapat digunakan selama sehari dapat digunakan selama dua hingga tiga hari dengan dispenser Sanitizer . Ini kemungkinan akan meningkatkan pendapatan dan keuntungan syarikat dalam jangka masa panjang.

Kebersihan yang ditingkatkan

Dispenser automatik yang digunakan dalam menyediakan Sanitizer kepada pekerja atau kakitangan di tempat kerja adalah pilihan terbaik. Tidak seperti jenis yang dikendalikan secara manual yang memerlukan hubungan langsung setiap kali pekerja perlu menggunakannya, tidak ada hubungan dengan dispenser automatik. Ini mencegah atau mengurangkan kemungkinan patogen penyebab penyakit berpindah dari satu kakitangan atau pekerja ke pekerja yang lain. Dalam jangka masa panjang, terdapat penurunan jangkitan di kalangan kakitangan, yang cenderung meningkatkan produktiviti.

Meningkatkan Keselamatan Pekerjaan

Pekerja ingin mengetahui bila mereka datang bekerja; mereka dilindungi dari penyakit. Bakteria berbahaya boleh hidup di tempat yang paling tidak mungkin dan mudah dipindahkan dari orang ke orang. Pembersih Tangan dapat mengurangkan risiko penyebaran [jangkitan perut dan pernafasan] ( https: // perut dan pernafasan) antara rakan sekerja.

Dispenser ini memungkinkan untuk bersentuhan minimum dengan permukaan lain dan mempunyai agen pembunuh bakteria yang lebih kuat daripada sabun tangan rata-rata. Ini sangat penting untuk keselamatan di tempat kerja. Tidak ada yang menikmati cuti kerana sakit. Dengan menggunakan tangan Sanitizer bukan sahaja kuman dapat dihilangkan, tetapi juga jumlah hari sakit yang perlu digunakan oleh pekerja anda akan dikurangkan.

Hand Sanitizer Dispenser dikembangkan untuk digunakan setelah mencuci tangan atau pada masa-masa ketika sabun dan air tidak tersedia. Mereka adalah gel yang mengandungi alkohol untuk membunuh kuman yang terdapat pada kulit. Alkohol berfungsi dengan segera dan berkesan untuk membunuh bakteria dan kebanyakan virus. Alkohol boleh mengeringkan kulit, jadi kebanyakan jenama pembersih juga mengandungi pelembap untuk mengurangkan kekeringan dan kerengsaan kulit.

 • Pembersih tangan adalah mudah, mudah alih, mudah digunakan dan tidak memakan masa.

 • Risiko penyebaran jangkitan perut dan pernafasan berkurang di kalangan keluarga yang menggunakan pembersih tangan.

 • Pembersih tangan mengandungi bahan-bahan yang membantu mencegah kekeringan kulit . Menggunakan produk ini boleh menyebabkan kekeringan dan kerengsaan kulit lebih sedikit daripada mencuci tangan.

 • Sentuh bebas dan senang dipasang.

 • Untuk menjaga persekitaran yang sangat bersih

 • Memerlukan lebih sedikit masa daripada mencuci tangan.

 • Bertindak dengan cepat untuk membunuh mikroorganisma pada tangan.

 • Lebih mudah diakses daripada sink.

 • Kurangkan jumlah bakteria pada tangan.

 • Kurang merengsa kulit daripada sabun dan air.

 • Ada juga yang dapat memperbaiki keadaan kulit.

 • Dispenser pembersih tangan automatik adalah alat bantu yang boleh dipercayai dan terbukti terhadap penyakit berjangkit ini.

 • Kebersihan tangan adalah komponen penting untuk penyebaran jangkitan di tempat awam

 • Pembersih tangan boleh mengurangkan penyakit di kalangan kanak-kanak hingga 20 peratus dan anak-anak senang menggunakannya.

 • Kerana penampilan moden mereka, mereka menarik perhatian yang dapat meningkatkan kepatuhan kebersihan tangan.

 • Mereka menghilangkan titik kontak biasa di mana kuman dapat dipindahkan.

 • Dispenser Sanitis menyediakan kaedah mudah membersihkan tangan tanpa memerlukan sink dan air yang mengalir.

 • Sanitiser dispenser menyediakan persekitaran standard dan kebersihan dan bahagian penting dalam kehidupan kita.