Kos insurans haiwan peliharaan Banfield berbeza-beza untuk pelbagai jenis rawatan termasuk lawatan rasmi, vaksin, penjagaan gigi, dan lain-lain dan penjagaan pencegahan haiwan kesayangan anda. Ia bermula dengan menawarkan $ 21.95 sebulan untuk kucing dan $ 29.95 untuk anjing untuk rancangan kesihatan tetapi ia hanya permulaan, kenaikan kos dengan kemudahannya. Hospital veterinar penjagaan haiwan kesayangan Banfield

Apa itu Banfield?

Banfield adalah hospital penjagaan haiwan kesayangan yang ditubuhkan pada tahun 1995 untuk pertama kalinya di Portland merawat haiwan peliharaan di tempat tinggal tempatan. Selepas empat tahun, mereka berjaya dan mengembangkan perniagaan mereka ke lokasi PetSmart. Kini Banfield mengendalikan lebih daripada 1000 hospital doktor haiwan di Amerika Syarikat. Sebilangan besar orang menganggapnya sebagai insurans haiwan kesayangan tetapi sebenarnya ia hanyalah rancangan kesihatan yang disediakan untuk penjagaan kualiti haiwan kesayangan anda. Ini adalah syarikat swasta yang mengendalikan beberapa klinik veterinar yang memberikan langkah-langkah penjagaan kesihatan pencegahan terbaik kepada haiwan kesayangan anda.

Ringkasan: Doktor haiwan Banfield mempercayai kesihatan haiwan peliharaan dengan memberikan rawatan dan penyelesaian berkualiti tinggi untuk pemilik haiwan kesayangan.

Apa yang ditawarkan oleh Banfield Pet Hospital?

Hospital haiwan kesayangan ini menawarkan rawatan pencegahan bukan insurans terhadap haiwan kesayangan anda dengan mencadangkan lima program kesihatan yang berbeza. Masing-masing dibezakan mengikut terma dan syarat mereka dan juga dengan usia haiwan kesayangan anda . Secara amnya jumlah lawatan ke pejabat dalam setahun tidak terhad tetapi setelah anda melebihi had peperiksaan tahunan, anda juga harus membayar untuk lawatan anda. Semua rancangan kesihatan berkongsi beberapa perkara biasa seperti:

 • Berikan yuran peperiksaan fizikal dua kali.
 • Vaksin diberikan kepada haiwan kesayangan.
 • Terdapat juga kemudahan ujian diagnostik dalam setiap rancangan.
 1. Penjagaan Awal

Ini adalah rancangan awal dan paling mudah yang hanya berlaku untuk anak anjing dan anak kucing yang berumur kurang dari enam bulan yang menawarkan liputan berikut:

 • Pemeriksaan tinja dijalankan untuk anak anjing dan anak kucing sekurang-kurangnya tiga tahun.
 • De-worming juga dilakukan selama 5 tahun untuk anak anjing dan 4 tahun untuk anak kucing.
 1. Penjagaan Awal Plus

Jenis ini hampir sama dengan 'Early Care' yang hanya mempunyai perbezaan dua ciri iaitu:

 • Pembedahan pembedahan spay atau neuter juga akan dilindungi yang harganya lebih mahal daripada yang anda fikirkan jika dibayar tanpa diskaun.
 • Memberi perlakuan tingkah laku .
 1. Penjagaan Aktif

Pelan kesihatan ini khusus untuk anjing dan kucing lebih dari 6 bulan yang menampilkan ciri-ciri yang dapat dibezakan berikut:

 • Peperiksaan tinja dijalankan sehingga 2 tahun.
 • De-worming juga ditawarkan selama 2 tahun sahaja.
 • Perlakuan tingkah laku juga dibenarkan.
 1. Penjagaan Aktif Plus

Rawatan aktif ditambah adalah bentuk pelan rawatan aktif yang diperluas dengan penambahan:

 • Pembersihan gigi dan
 • Ujian air kencing
 1. Pelan Khas

Pelan khas ini mengikut nama menunjukkan mengandungi beberapa ciri khas yang menjadikannya mahal berbanding yang lain tetapi pada masa yang sama lebih asli. Selain ciri umum, ia mengandungi:

 • Menawarkan ujian tambahan untuk diagnosis tetapi hanya untuk kucing.
 • Ujian tekanan mata juga tersedia dua kali untuk anjing sahaja.
 • Ujian air kencing disediakan untuk mereka berdua selama 2 tahun.
 • Kemudahan elektrokardiogram juga dapat digunakan untuk anjing.

Kami menjaga Haiwan Peliharaan anda

Ringkasan: Hospital penjagaan haiwan menyediakan sebanyak mungkin di bawah rancangan kesihatannya. Ia berfungsi sebagai syarikat insurans tanpa disebut sebagai satu kerana ia lebih kepada peningkatan kesihatan haiwan peliharaan daripada memberikan wang.

Apa yang Tidak Dilindungi dalam Pelan Kesihatan Banfield?

Walaupun fakta bahawa ia boleh bertindak sebagai pengganti insurans haiwan kesayangan, ada beberapa perkara utama yang tidak dilindungi oleh rancangan ini, beberapa di antaranya mungkin wajib untuk haiwan kesayangan:

 • Masalah utama ialah tidak mendapat perlindungan untuk kemalangan atau penyakit, pelanggan harus membayarnya secara berasingan dengan atau tanpa diskaun dari hospital.
 • Pelan ini terhad kepada anjing dan kucing , tidak termasuk haiwan peliharaan lain.
 • Pelan kesihatan ditawarkan hanya untuk mereka yang berada di lokasi Banfield, orang yang jauh dari itu atau tidak dilindungi di lokasi tertentu tidak akan mendapat keuntungan dari rancangan ini.
 • Kerana tidak menjadi polisi insurans , perkara-perkara yang tidak termasuk dalam rancangan ini akan memakan biaya lebih tinggi jika haiwan kesayangan anda mempunyai beberapa masalah kesihatan yang serius.

Ringkasan: Oleh itu, tidak menjadi program insurans kadang-kadang mungkin mempunyai kekurangan tetapi selain daripada itu rancangan Kesihatan ini sejauh ini sangat baik untuk pemilik haiwan peliharaan yang memenuhi semua syarat.

Kos Pelan Kesihatan Binatang Binatang Banfield

Kos pelan kesihatan bergantung kepada pelbagai faktor iaitu:

 1. Jenis rancangan

Kos pelan kesihatan tentu saja berbeza bergantung pada jenisnya kerana setiap jenis menawarkan ciri-ciri yang berbeza menyebabkan variasi dalam julat harga.

Jenis Pelan Harga untuk Anak Anjing atau Anjing Harga untuk Anak Kucing atau Kucing
Penjagaan awal $ 35.95 $ 32.95
Penjagaan awal ditambah $ 45.95 $ 39.95
Penjagaan aktif $ 31.95 $ 24.95
Penjagaan aktif ditambah $ 42.95 $ 37.95
Penjagaan khas $ 54.95 $ 45.95
 1. Vaksinasi

Terdapat pelbagai jenis vaksinasi yang diperlukan untuk anjing dan kucing yang disediakan oleh rancangan kesihatan yang mempengaruhi kosnya secara berbeza:

Untuk Kucing:

Nama Virus Kos Vaksin
Feline distemper FVRCP Lebih kurang $ 30
Virus Leukemia Feline Lebih kurang $ 30
Rabies Lebih kurang $ 25

Untuk Anjing:

Nama Virus / Vaksin Kos Vaksin
Vaksin taring bordetella Lebih kurang $ 30
penyakit Lyme Lebih kurang $ 38
Vaksin Distemper parvo DAPP Lebih kurang $ 34
Leptospirosis 4 hala Lebih kurang $ 21
Rabies Lebih kurang $ 25
 1. Kemudahan Lain

Beberapa kemudahan dan ciri lain yang termasuk dalam liputan mungkin berbeza dengan harganya bergantung pada haiwan peliharaan.

Jenis Kemudahan Kos untuk Kucing Kos untuk Anjing
Lawatan pejabat $ 45 hingga $ 65 $ 45 hingga $ 65
Profilaksis pergigian $ 300 hingga $ 400 $ 300 hingga $ 400
Cip Mikro Sekitar $ 40 Sekitar $ 40
Spay Julat dari $ 250 - $ 300 Julat dari $ 350 - $ 400
Neuter Bermula dari $ 180 - $ 210 Julat dari $ 350 - $ 400
Ujian snap kucing Sekitar $ 50 -
Ujian Lyme / Anaplasma - Lebih kurang $ 40

Ringkasan: Banfield tidak mempunyai jumlah penetapan yang harus diberikan, harganya mungkin berbeza-beza. Walaupun mereka mempunyai potongan harga 10, 15 atau 20% untuk semua perkhidmatan mereka, kadangkala ini menjadi mahal.

Perbandingan antara Insurans Kesihatan Haiwan Peliharaan dan Pelan Kesihatan Haiwan Peliharaan

Perbandingan ini mungkin jauh lebih sukar daripada yang anda fikirkan. Kerana kadang-kadang haiwan kesayangan anda mungkin mengalami kecelakaan atau kecederaan yang mana insurans kesihatan adalah wajib sedangkan untuk menghidap penyakit haiwan kesayangan anda lebih awal dan untuk mengelakkan rawatan yang mahal, pelan kesihatan diperlukan. Oleh itu ia adalah satu panggilan yang sukar.

Sr No. ciri-ciri Pelan Kesihatan Optimum Insurans Kesihatan Haiwan Peliharaan
1 Kecederaan dan penyakit :heavy_check_mark:
2 Penjagaan Kesihatan Pencegahan :heavy_check_mark:
3 Proaktif untuk penjagaan veterinar :heavy_check_mark:
4 Keadaan yang sedia ada :heavy_check_mark:
5 Bayaran bulanan :heavy_check_mark::heavy_check_mark:
6 Pelan komprehensif :heavy_check_mark:

Ringkasan: Perbandingan antara kedua-duanya mungkin mudah tetapi untuk memilih antara keduanya agak sukar kerana dalam perspektif mereka sendiri mereka berdua layak. Itu bergantung sepenuhnya pada situasi yang anda dan haiwan kesayangan anda hadapi.

Soalan Lazim

Adakah rancangan Banfield berbaloi?

Ini mungkin sukar kerana menawarkan lawatan pejabat percuma , dan potongan 10 hingga 15% pada kebanyakan perkhidmatan dan ketika haiwan kesayangan anda jatuh sakit, pilihan ini patut dipertimbangkan. Tetapi jika haiwan kesayangan anda tidak jatuh sakit, ini tidak akan menjadi pilihan.

Adakah Banfield lebih murah daripada doktor haiwan biasa?

Biasanya klinik doktor haiwan lebih murah daripada Banfield swasta seperti hospital. Kerana mereka juga akan mengimbangi kos struktur infra mereka sendiri.

Adakah Banfield menawarkan insurans haiwan kesayangan?

Tidak, sebenarnya tidak menawarkan insurans haiwan kesayangan. Pelan kesihatan lebih merupakan rancangan potongan untuk perkhidmatan penjagaan kesihatan pencegahan yang hanya berlaku di klinik doktor haiwan Banfields

Kesimpulannya

Insurans haiwan peliharaan Banfield berharga dari $ 20 hingga $ 60 bergantung kepada jenis haiwan kesayangan yang anda miliki dan kemudahan yang ingin anda manfaatkan. Pada masa itu boleh mahal tetapi semuanya di hospital penjagaan haiwan kesayangan Banfield patut dicuba.

Baca Topik Berkaitan

Insurans Haiwan Peliharaan Pengenalan Lengkap Untuk Pemula 2021

Insurans Haiwan Peliharaan

Berapakah kos insurans kesihatan?

Berapa Kos Insurans Anjing?

Berapa Banyak Insurans Anjing?

Insurans Haiwan Peliharaan Sihat

Kos Insurans Haiwan Peliharaan Banfield

Kos Insurans Haiwan Peliharaan Banfield: Apabila anda mempunyai anjing, kewangan anda adalah penting. Seperti yang anda sayangi, anjing adalah perbelanjaan. Kos dari makanan khas mereka untuk persediaan rawatan dan rawatan perubatan mereka dapat meningkat dengan cepat. Oleh itu, apabila anda mencari kaedah ekonomi untuk membuat anggaran kos veterinar, anda boleh mempertimbangkan rancangan kesejahteraan.

Banfield Pet Hospital, yang bekerjasama dengan Pet Smart pada tahun 1994 untuk membawa perkhidmatan haiwannya ke kedai Pet Smart, menyediakan rancangan kesihatan yang optimum untuk anak anjing dan anjing dewasa. Rancangan kesejahteraannya memberi tumpuan kepada penyediaan perkhidmatan pencegahan kos rendah untuk anjing anda.

Syarikat ini berdedikasi untuk mewujudkan persekitaran sihat dan positif yang terbaik untuk anjingnya. Pelan kesihatannya yang optimum dapat membantu anda melakukan lawatan ke doktor haiwan, vaksinasi, pembuangan air besar dan banyak lagi. Tetapi berapa kos rancangan kesihatan Banfield, dan adakah itu sesuai dengan anggaran anda?

Kos Insurans Haiwan Peliharaan Banfield: Ulasan

Penting untuk diingat bahawa rancangan kebajikan Banfield tidak sama dengan insurans haiwan kesayangan. Kaji kos Insurans Binatang Binatang Banfield kami. Video dari Banfield Pet Hospital ini menerangkan sedikit mengenai rancangan kesihatan optimumnya:

Oleh itu, dengan mempertimbangkan perkara ini, adakah rancangan kebajikan Banfield bernilai? Bagaimana skim kesejahteraan ini menumpukan kepada orang lain sebagai kos?

Ia bergantung pada bagaimana anda melihatnya. Polisi insurans kesihatan Bainfield merangkumi perkhidmatan penjagaan rutin dan pencegahan daripada perkhidmatan kecemasan kos tinggi. Walau bagaimanapun, jumlah rancangan bulanan Bainfield serupa dengan yang anda harapkan untuk membayar premium insurans setiap bulan.

Walau bagaimanapun, kebanyakan syarikat insurans tidak membayar anda untuk perkhidmatan yang akan dilakukan oleh Banfield. Oleh itu, jika anda dapat memasukkan pelan bulanan dan polisi insurans ke dalam anggaran bulanan anda, maka itu adalah perkara yang baik.

Kelebihan:

Pelan yang berbeza untuk dipilih

Dengan tiga rancangan anjing dewasa yang berbeza dan dua rancangan anak anjing yang berbeza, Bainfield memberi anda banyak pilihan untuk memilih rancangan yang sesuai dengan anggaran anda. Pelan bermula dari 25.95 hingga 42.95. Apabila anda memikirkannya, adalah harga yang sangat kecil untuk membayar kos bulanan yang besar sepanjang tahun setiap bulan untuk kos bulanan yang kecil.

Selain itu, memilih hanya sampul tambahan yang anda perlukan memastikan anda tidak membayar barang yang belum anda gunakan. Banfield menyediakan perkhidmatan asas dalam rancangannya, dan jika anda memerlukan lebih banyak, anda boleh menambahkan lebih banyak dengan kos tambahan.

Tiada Tahap Potongan Kekurangan Atau Penggantian

Tidak seperti polisi insurans untuk anjing, haiwan peliharaan Bainfield dikenakan bayaran bulanan yang rendah . Anda tidak perlu membuat potongan sebelum dibayar balik untuk perkhidmatan yang dilindungi. Dan, pembayaran balik anda akan dinyatakan dalam rancangan kebajikan anda, jadi anda tidak akan terkejut berapa banyak yang perlu anda bayar untuk rawatan perubatan.

Keburukan:

Kos Tambahan untuk Perkhidmatan Asas

Kerana rancangan kesejahteraan Banfield hanya merangkumi perkhidmatan yang sangat diperlukan oleh anak anjing atau anjing anda untuk mengurangkan kos bulanan, anda mungkin perlu membayar perkhidmatan tambahan yang anda mahukan. Malangnya, sebilangan perkhidmatan ini, seperti pencegahan penyebaran atau pemutihan dan pencegahan parasit, mempunyai liputan yang sangat kerap yang diinginkan oleh banyak pemilik anjing. Oleh itu, kos bulanan anda mungkin lebih tinggi daripada kos asal untuk setiap rancangan.

Berapa Kos Pelan Kesihatan Banfield?

Dengan Banfield, anda mempunyai 2 pilihan rancangan anak anjing dan 3 pilihan anjing dewasa. Selain itu, terdapat pilihan yang dapat disesuaikan untuk menambahkan liputan tambahan ke dasar anda jika anda memerlukannya. Oleh itu, anda mempunyai beberapa pilihan untuk membuat rancangan kesihatan terbaik untuk diri sendiri dan anjing anda, tanpa perlu risau untuk membelanjakan wang untuk perkara yang anda perlukan.

Banfield sangat telus dengan kosnya. Di laman webnya, ia menyenaraikan kos bulanan setiap rancangan kesihatannya yang optimum:

 • Penjagaan Awal (Anak Anjing): $ 28.95 ditambah diskaun 5% untuk perkhidmatan
 • Early Care Plus (Puppies): Diskaun 10% untuk perkhidmatan $ 35.95 plus
 • Kesejahteraan Penting (Anjing Dewasa): $ 25.95 ditambah dengan diskaun 10% untuk perkhidmatan
 • Pencegahan Aktif (Anjing Dewasa): $ 32.95 ditambah dengan diskaun 15% untuk perkhidmatan
 • Penjagaan khas (anjing dewasa): $ 42.95 ditambah 20% dari perkhidmatan

Kos pilihan tambahan ini dapat dibincangkan dengan perwakilan, kerana rancangan yang disesuaikan akan berbeza-beza.

Kesimpulan: Harga Pelan Kesihatan Banfield

Harga Pelan Kesejahteraan Banfield sangat dihargai untuk rancangan kebajikan. Sebenarnya, Banfield menyediakan perkhidmatan perancangan kebajikan yang paling dipercayai dan disukai. Pelanggannya, secara amnya, suka bahawa rancangan tersebut memberikan sokongan kewangan untuk kos penjagaan biasa dan pencegahan. Mereka yang memahami bahawa rancangan ini tidak boleh dikelirukan dengan insurans anjing memahami pentingnya liputannya.

Ingat bahawa rancangan kesihatan membantu anda menghabiskan sepanjang tahun untuk rawatan perubatan biasa. Banfield membayar balik harga tetap bagi setiap perkhidmatan berdasarkan rancangan anda. Anda tidak perlu risau tentang tahap pemotongan dan penggantian yang membingungkan. Sekiranya anda bimbang tentang lawatan doktor haiwan berulang kali dan kos vaksinasi, pertimbangkan untuk mendapatkan Banfield Wellness.