Log Masuk Perkhidmatan Diri Berry Global adalah portal pekerja dalam talian. Tujuan utama di sebalik log masuk layan diri adalah untuk memberikan kemudahan dalam mendapatkan data dan profil di komputer riba atau telefon bimbit mereka. Syarikat Berry Global membentangkan portal ini untuk pekerja , rakan sekerja , dan personaliti mereka yang diperakui .

:eight_pointed_black_star: Perkhidmatan Diri Pekerja Berry

Log masuk layan diri berry plastik adalah pintu masuk Kakitangan Berry Plastics dalam talian di mana pelanggan dan rakan kongsi yang diluluskan dari Syarikat Berry Global melog masuk ke rekod dalam talian mereka dan mengakses rekod mereka.

Mendapatkan ke Akaun Layan Diri Pekerja Berry memberi perwakilan kemasukan langsung kepada pekerja kepada Manfaat Pekerja Berry mereka, kewangan pekerja, gaji pekerja, mengakui atau merancang cek, kehalusan jadual waktu kerja, di mana atau kapan bekerja di semua perkara di hujung jari mereka.

ID pekerja dan kehalusan kata rahsia log masuk kepada wakil diberikan oleh organisasi Berry Plastics, di mana pelanggan boleh log masuk dan mengakses rekod dalam talian mereka.

:eight_pointed_black_star: Berry Global

Berry Global adalah 500 pengeluar dan pengedar barangan pembungkusan plastik global. Menetap di Evansville, Indiana, ia mempunyai lebih daripada 290 pejabat di seluruh dunia dan lebih daripada 48,000 pekerja. Dengan pendapatan $ 13 bilion pada tahun 2018, organisasi ini adalah organisasi menetap Indiana keenam terbesar dalam kedudukan Majalah Fortune. Pada bulan April 2017, organisasi ini menukar namanya dari Berry Plastics menjadi Berry Global, Inc.

Organisasi ini mempunyai tiga bahagian pusat:

(1) Kesihatan, Kebersihan, dan Kepakaran;

(2) Pembungkusan Pengguna; dan

(3) Bahan Kejuruteraan.

Berry mengaku sebagai pelopor dunia dalam penutup udara buatan dan memberikan kemungkinan barisan barang pemegang yang paling luas. Berry mempunyai lebih daripada 2,500 pelanggan, termasuk Sherwin-Williams, Borden, McDonald's , Burger King, Gillette, Procter and Gamble, Nestle, Coca-Cola, Wal-Mart, Kmart, dan Hershey Foods.

:eight_pointed_black_star: Log Masuk Pekerja Berry Plastics - Panduan Langkah demi Langkah

Pekerja atau rakan kongsi yang perlu masuk ke dalam rekod perwakilan dalam talian mereka di Portal Pekerja Plastik Berry harus mempunyai pentauliahan log masuk mereka untuk masuk ke katalog dalam talian mereka dan untuk mendapatkannya. Apabila anda mempunyai kelayakan log masuk pada ketika itu, patuhi cara dan arahan seperti yang ditunjukkan di bawah untuk mendapatkan kemasukan ke rekod dalam talian anda.

Langkah No. Penjelasan
1. Buka mana-mana program dalam peranti anda dan lawati portal log masuk Karyawan Berry Global.
2. Anda akan diselaraskan ke pintu gerbang Perkhidmatan Diri Pekerja Berry di tab baru.
3. Masukkan pentauliahan log masuk anda, termasuk ID Pekerja sebagai ID Pengguna dan Kata Laluan.
4. Masukkan kelayakan masuk dengan berkesan dan klik pada alternatif yang boleh diakses sebagai Log Masuk, dan anda akan diselaraskan ke akaun pekerja dalam talian anda di halaman berikut.

Sekiranya anda tidak dapat log masuk ke rekod dalam talian anda atau tidak dapat masuk ke akaun Berry Plastics Employee anda di pintu masuk Perkhidmatan Kendiri Berry Employee, anda boleh memberi komen mengenai masalah log masuk anda. Walau apa pun, sebelum itu, periksa URL dan kelayakan log masuk yang anda masukkan jika anda mengeja dengan tepat.

:eight_pointed_black_star: Apa jenis plastik yang dipasang oleh Berry Global?

Berry Global mempunyai sejarah panjang pembuatan fabrikasi , yang membolehkan syarikat memenuhi dan melepasi keperluan pelanggan - dengan transenden terlibat dengan pembungkusan fleksibel atau tidak fleksibel.

Item yang disesuaikan yang ditawarkannya merangkumi ruang lingkup jenis filem -, misalnya, untuk kawasan peregangan, makanan, ahli terapi dan kedai - seperti barang-barang tersuai, misalnya beg polietena . Begitu juga, pengeluar Rigid Lens II menggunakan pembungkusan crossover - gabungan tidak fleksibel dan mudah disesuaikan - untuk memberi organisasi item yang ditaja oleh pembeli. Ini memberikan poros yang dimaksudkan untuk memperkuat penerimaan untuk memastikan bagian atas tetap terbuka sepanjang penggunaan, ia memiliki kedap kedap udara dan kesimpulan yang stabil, dan tendangan cepat memotong baldi dengan aplikasi pada arus bungkus.

Sejauh pembungkusan yang tidak fleksibel, organisasi membuat pemegang, cawan minuman, botol , penamatan, tumpang tindih, kedai ubat dan botol, bekas, tiub, dan bahagian atas tanpa straw. Ia juga memberikan segel Luxe - pelapik meterai enklusi eksklusif yang dilekatkan dengan tab tarik yang runtuh yang memberikan pemisahan dan kegunaan untuk pembeli. Syarikat ini mempunyai lebih dari 290 kawasan global di Eropah, Afrika, Oceania, sama seperti Amerika utara dan selatan. Sehingga akhir tahun kewangan 2019, Berry Global menggunakan sekitar 48,000 individu dari kakitangan. Pada titik tertinggi organisasi adalah CEO dan ketua pentadbir lembaga itu Tom Salmon, yang telah bekerja sejak 2017.

:eight_pointed_black_star: Bagaimana Berry Global menjadikan pembungkusan plastiknya lebih terkawal

Sama seperti yang lain dalam bisnis pembungkusan, Berry Global akhir-akhir ini menempatkan banyak perhatian sebagai perniagaan untuk menjadikan barangnya lebih ekonomik . Pada tahun 2019, organisasi menghantar pemacu Impact 2025, yang memusatkan perhatian untuk mengembangkan kesan positif melalui item, pelaksanaan dan rakan-rakannya. Ia merancang untuk membantu pemeliharaannya yang lebih luas dengan mengehadkan itemnya, meningkatkan kesan positifnya, dan mengurangkan kesan operasinya.

Untuk mengehadkan kesan item, adalah perkara ringan dan merancangnya agar dapat digunakan semula, dikitar semula atau dikompos 100%. Ia juga berharap dapat mencapai 10% kandungan yang digunakan kembali pada produk pembeli cepat dalam bungkusannya dan menyokong peningkatan bahan lestari. Untuk meningkatkan kesan positif, ini dapat menjadikan mereka tumbuh dan memodenkan asas sampah untuk memperluas pemulihan dan mencegah kehilangan plastik ke dalam iklim, dan menarik perniagaan plastik melalui Operasi Sapu Bersih (OCS).

OSC adalah kumpulan misi yang dikhaskan untuk membantu setiap plastik tar untuk mencapai sifar pelet, kemalangan cip dan serbuk. Tutup dengan arus ini. Ia berharap dapat memanfaatkan pemanfaatan daya lestari, mengembangkan penggunaan plastik dan bukannya bahan pilihan, dan meningkatkan sasaran berasaskan sains. Mengenai mengehadkan kesan operasi, Berry Global perlu mengurangkan fiturnya ozon aliran keluar bahan merosakkan sebanyak 25% pada tahun 2025 - kerana menyemak 2016 itu. Selain itu, pihaknya berharap dapat mengurangkan ukuran sampah yang dikeluarkannya di TPA sebanyak 5% setiap tahun dan mengurangkan penggunaan tenaga dan airnya sebanyak 1% setiap tahun.

:eight_pointed_black_star: Sejarah Berry Global

Di Evansville, Indiana, sebuah organisasi bernama Imperial Plastics ditubuhkan pada tahun 1967. Pada mulanya, kilang ini menggunakan tiga buruh dan membuat penutup udara menggunakan satu mesin pembentuk infus (pada tahun 2017, lebih dari 2400 pekerja bekerja untuk Berry Global di Evansville). Organisasi ini dibeli oleh Jack Berry Sr. pada tahun 1983. Namanya ditukar menjadi Berry Plastics Corporation. Pada tahun 1987 organisasi ini membuat pengembangan pertama di luar Evansville, membuka kilang berikutnya di Henderson, Nevada.

Akhir-akhir ini, Berry telah menyelesaikan beberapa pemerolehan, termasuk Mammoth Containers, Sterling Products, Tri-Plas, Alpha Products, PackerWare, Venture Packaging, Virginia Design Packaging , Container Industries, Knight Engineering and Plastics, Cardinal Packaging, Poly-Seal, Landis Plastics, Euromex Plastics SA de CV, Kerr Group, Bahan Khusus Covalence (perniagaan Tyco Plastics and Adhesives sebelumnya), Rollpak, Captive Plastics, MAC Closures, Superfos, dan Pliant Corporation.

Berry terus membuat pengambilalihan besar, termasuk Knight Engineering and Plastics, Cardinal Packaging, Poly-Seal, Landis Plastics, Euromex Plastics SA de CV, Kerr Group, Covalence Specials Materials (perniagaan Tyco Plastics and Adhesives sebelumnya), Rollpak, Captive Plastics, Penutupan MAC, Superfos, dan Pliant Corporation. Landis Plastics, Inc. terletak di Chicago Ridge, Illinois, dengan lima pejabat asal yang menyokong pelanggan Amerika Utara, membuat pembungkusan plastik yang dibentuk dan termoformed untuk produk tenusu dan makanan lain . Landis telah mengalami pengembangan tawaran semula jadi yang kuat sebanyak 10.4% dalam tempoh 15 tahun terakhir, sebelum dibeli oleh Berry Plastics pada tahun 2003. Pada tahun 2002, Landis membuat tawaran bersih $ 211.6 juta.

Pada bulan September 2011, Berry Plastics memperoleh 100% dari beban modal Rexam SBC dengan jumlah kos beli $ 351 juta ($ 340 juta, setelah diperolehi jumlah wang yang diperoleh), membiayai pembelian dengan wang tunai yang ada dan pejabat kredit yang ada. Rexam menghasilkan pembungkusan yang tidak lentur, penamatan, pemasangan plastik yang luar biasa dan rangka kerja dan bekas penyusun. Perolehan tersebut diwakili di bawah strategi pembelian untuk pembukuan, juga memberikan tanda harga kepada sumber daya dan liabiliti yang dapat dikenali bergantung pada kualiti yang dinilai pada tarikh jaminan. Pada bulan Julai 2015, Berry melaporkan reka bentuk untuk membeli Charlotte, AVINTIV yang berpangkalan di North Carolina dengan harga $ 2.45 bilion.

Pada bulan Ogos 2016, Berry Global memperoleh AEP Industries dengan harga $ 765 juta. Pada bulan April 2017, organisasi melaporkan bahawa ia menukar namanya menjadi Berry Global Group dari Berry Plastics Group. Dan pada bulan November 2017, Berry menyatakan bahawa ia telah memperoleh Clopay Plastic Products Company, Inc. dengan harga $ 475 juta dengan wang sebenar tanpa premis tunai, tanpa premis tunai. Ogos 2018, Berry Global memperoleh Laddawn dengan jumlah yang tidak didedahkan. Pada bulan Julai 2019, Berry Global memperoleh RPC Group dengan harga $ 6.5 bilion. Kesan global gabungan Berry akan merangkumi lebih dari 290 kawasan di seluruh dunia, mengingat Amerika Utara dan Selatan, Eropah, Asia, Afrika, dan Australia. Perniagaan kompak itu akan menggunakan lebih daripada 48,000 individu di enam daratan dengan sekitar $ 13 bilion, bergantung kepada laporan belanjawan terbaru Berry dan RPC.

:small_red_triangle_down: Risiko sederhana di Berry Global.

Bahaya terbesar di sini ialah keuntungan organisasi akan lebih rendah daripada yang dijangkakan kerana faktor ekonomi makro , kejam, atau pelaksanaan. Sebarang defisit kerja akan diperkuat bagi pemegang nilai kerana organisasi menyampaikan kitaran kewajiban yang wajar. Sebagai pembuat moden, organisasi ini menghadapi bahaya kecelakaan letupan di salah satu kilang.

Dengan tugas di mana-mana di dunia, organisasi ini menghadapi bahaya antarabangsa, termasuk beban cukai baru yang dapat menghalangi perkembangan barangnya secara percuma. Pelabur bergantung pada pentadbiran organisasi sebagai penjaga modal mereka. Ada kemungkinan bahawa syarikat akan membuat pengaman yang terlalu tinggi yang penting atau, dalam keadaan apa pun, tidak menjadi pakar yang tepat dari pemiliknya. Perolehan organisasi RPC pada tahun 2019 belum dikompensasikan oleh penyokong kewangan. Saham organisasi telah menjadi level sejak diumumkan pada bulan Mac 2019, walaupun pasaran telah meningkatkan statistik baru. Ini membebankan organisasi dengan banyak kewajiban yang memerlukan masa yang lama untuk melunaskan.

:eight_pointed_black_star: Penilaian Berry Global: Nilai saksama $ 65 untuk stok

Dengan pendapatan 10x percuma, stok akan bernilai $ 65. Dengan pertukaran pasaran pada 30x berbeza dan Treasury jangka panjang dengan 60x banyak, saya merasakan bahawa ini sangat tradisionalis memandangkan perniagaan, pengembangan dan kewajipan organisasi. Ini akan menambah EPS ke depan 12x, yang sekali lagi wajar oleh semua akaun. Oleh itu, saham tersebut menawarkan keuntungan berpotensi 30% dari kos semasa $ 49. Saingan organisasi bertukar pada ruang lingkup produk dan mempunyai tahap pengaruh yang pelbagai. 3M (MMM), sebenarnya, organisasi yang lebih cemerlang, berada pada EPS 18x ke hadapan.

Organisasi ini akan mengumpulkan jumlah 14x lebih tinggi dan mencapai nilai saham $ 75 dalam kes bull, yang bermaksud setengah potensi keuntungan. Dalam keadaan beruang, pendapatan dan gaji kerja organisasi akan datang lebih rendah dari yang dijangkakan, dan organisasi akan kehilangan alat pengukur, menghasilkan hanya $ 4 EPS. Penyokong kewangan yang bingung akan menurunkan 10x jumlahnya, seterusnya dengan kos stok $ 40 untuk kekurangan 20%. Dengan Nilai Perusahaan bernilai $ 17 bilion, organisasi boleh menjadi objektif pembelian firma atau nilai swasta yang lebih besar. Namun, saya tidak akan bergantung kepada kejadian ini.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

:one: Adakah Berry Global adalah organisasi yang dihormati untuk bekerja?

Ini adalah tugas yang sangat baik untuk mempertimbangkan bekerja jika anda memerlukan pekerjaan. Berry Global membeli M&H Plastics . Saya mengisi sebagai suhu baik dalam bentuk pukulan dan ISB dan mendapati bentuk pukulan menjadi sentuhan yang lebih pelbagai dari segi sosial dan iklim kumpulan yang unggul sejauh perwakilan.

:two: Berapa banyak kawasan yang dimiliki Berry Global?

Dengan lebih dari 290 negara , kami senang mendapat komando pusat kami di Evansville, Indiana, di mana organisasi kami ditubuhkan lebih dari 50 tahun sebelumnya.

:three: Apakah pencapaian Berry global?

Pencapaian Berry Global adalah pentas bagi setiap individu yang berpandangan ke depan untuk mengumpulkan masa depan yang cerah melalui Penjualan Langsung. Pencapaian Berry Global memberi sokongan seperti 'penetasan' kepada rakan kongsi untuk mengembangkan permulaan yang sangat bermanfaat dengan memanfaatkan peluang perniagaan ketua organisasi, Mi Lifestyle Marketing (P) Ltd.

:four: Berapakah nilai bersih global Berry?

Menetap di Evansville, Indiana, ia mempunyai lebih daripada 290 pejabat di seluruh dunia dan lebih daripada 48,000 pekerja. Dengan nilai bersih $ 13 bilion , organisasi ini adalah organisasi menetap Indiana keenam terbesar dalam kedudukan Fortune Magazine.

:five: Adakah Berry global sama dengan Berry Plastics?

Bermula pada tahun 1988, Berry Plastics menyelesaikan lebih daripada 40 pemerolehan dan mula bertukar di NY Stock Exchange pada tahun 2012. Pada tahun 2017, mereka menukar nama organisasi mereka dari Berry Plastics menjadi Berry Global untuk lebih mudah menggambarkan identiti kami.

:closed_book: Kesimpulannya

Wakil dan fakulti yang diluluskan dari Syarikat Berry Plastics sentiasa dicadangkan untuk mengekalkan akreditasi log masuk dan misteri frasa rahsia agar rekod anda bebas dari sebarang bahaya. Begitu juga, seseorang tidak boleh mengabaikan log keluar dari rekod dan membersihkan sejarah program jika anda mendapat rekod dari organisasi awam. Sekiranya anda mengalami kesukaran untuk masuk ke akaun Layan Diri Berry Plastics di laman web hcm.berryplastics.com atau tidak layak untuk menyelesaikan langkah Login Pekerja Berry Plastics pada ketika itu, beri komen di bawah dan selesaikan masalah log masuk anda dengan kami di sini di loginee.info .

artikel berkaitan

1. Perkhidmatan pelanggan aplikasi tunai 2. Semua yang Perlu Anda Ketahui Mengenai Perkhidmatan Diuruskan Awan 3. Perkhidmatan Penyediaan Visa