Dasar Pengembalian Kotak Terbuka Beli Terbaik . Hubungi Best Buy untuk polisi pengembalian kotak terbuka di 1-888-237-8289 . Polisi pengembalian kotak beli terbuka terbaik adalah polisi pengembalian standard 15 hari untuk ganjaran bukan ganjaran dan ganjaran standard, 30 hari untuk ahli Elite Rewards, dan untuk ahli Elite Plus Rewards adalah 45 hari .

Dasar Pulangan Beli Terbaik

Apakah dasar Open Box Best Buy?

:small_blue_diamond: Mengenai polisi Kotak Terbuka Best Buy, jika anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, anda boleh mengembalikan atau menukar hampir semuanya dalam beberapa hari tertentu. Terdapat polisi pulangan kotak terbuka beli terbaik selama 15-45 hari. Sebagai item baru, anda akan menerima tempoh pengembalian yang sama. 45 hari untuk ahli Elite Plus Rewards, 30 hari untuk ahli Elite Rewards, dan 15 hari untuk hadiah bukan ganjaran dan standard. Talian Bantuan Dasar Pengembalian: 1-888-237-8289

:red_circle: Ingat:

Sebelum anda ingin mengembalikan atau menukar pembelian anda, ketahui bahawa jangka masa bermula pada hari anda menerima barang anda. Polisi ini berlaku untuk produk kotak terbuka, baru, pelepasan, dan produk yang dimiliki sebelumnya.

Bayaran Pengisian Semula Terbaik:

:small_blue_diamond: Kecuali telefon bimbit, kamera DSLR, drone, hoverboard, atau alat yang mahal, tidak ada bayaran pengisian semula. Produk yang dibuka mahal ini disertakan dengan bayaran pengisian semula iaitu 15% daripada kos sebelum cukai. Dasar pulangan standard bagi kebanyakan pelanggan adalah 15 hari. 30 hari untuk ahli Elite Rewards dan untuk ahli Elite Plus Rewards adalah 45 hari.

:small_blue_diamond: Tempoh pengembalian / pertukaran standard untuk telefon bimbit (tidak termasuk telefon bimbit prabayar), tablet selular, dan alat pakai selular adalah 14 hari dengan bayaran pengisian semula $ 44.9.

:small_blue_diamond: Tempoh pengembalian / pertukaran standard untuk kamera dan lensa DSLR, kamera dan lensa tanpa cermin, drone, camcorder premium, sistem pemulihan kaki dan badan, skrin projektor, projektor, dan produk pesanan khas adalah 15 hari dengan sistem, kamkorder premium, projektor, projektor skrin, dan produk pesanan khas hadir dengan bayaran pengisian semula iaitu 15% daripada kos sebelum cukai.

Bolehkah anda mengembalikan item yang dibuka dengan harga Beli terbaik?

Ya, ada dasar pengembalian / pertukaran barang terbuka 15-45 hari. Dasar pengembalian kotak buka terbuka terbaik bergantung pada Status Beli Terbaik Saya.

Dasar Pulangan Beli Terbaik:

Pengembalian / pertukaran Open Box dapat dilakukan dalam 15-45 hari setelah menerima pesanan anda dari Best Buy. Dasar pulangan Beli Terbaik untuk beberapa aksesori biasa adalah

Dasar pulangan mudah alih Beli Terbaik:

Tempoh pulangan / pertukaran standard (tidak fleksibel) adalah 14 hari. Dasar pengembalian standard ini berlaku untuk semua peranti yang dapat diaktifkan pada pembawa mudah alih dan semua telefon bimbit .

Dasar pulangan TV Beli Terbaik:

Dasar pulangan TV beli terbaik standard bagi kebanyakan pelanggan adalah 15 hari. Sekiranya anda ahli Best Buy Elite, anda boleh mengembalikan TV dalam 30 hari. Dasar pulangan TV rosak terbaik untuk ahli Elite Plus Rewards adalah 45 hari. Sekiranya produk yang anda beli tidak dibuka, tidak akan ada bayaran pengisian semula.

Dasar pemulangan komputer riba terbaik:

Dasar pemulangan komputer riba terbaik bagi kebanyakan pelanggan adalah 15 hari, 45 hari untuk ahli Elite Plus Rewards, dan 30 hari untuk ahli Elite Rewards. Anda boleh mengembalikan barang yang dibeli di BestBuy.com . Anda mempunyai 15-45 hari dari pembelian untuk mengembalikannya. Anda boleh mengembalikannya di mana-mana kedai Best Buy, untuk memproses pengembalian yang cepat, anda harus memberi mereka beberapa perkara:

 1. Resit anda
 2. Kad kredit yang digunakan untuk membuat pembelian anda
 3. ID foto yang sah.

Apakah pembelian yang tidak dapat dikembalikan pada pembelian terbaik?

Pembelian yang tidak dikembalikan merangkumi:

:no_entry_sign::no_entry_sign::no_entry_sign::no_entry_sign:
Pesanan tersuai Pesanan yang diperibadikan Kandungan digital tanpa langganan Kad prabayar
Kad hadiah pihak ketiga Kad telefon prabayar Kit SIM dibuka Barangan paip
Bidet Membuka barang habis Bateri Ejen pembersih
Minyak Bahan api Penapis Pembersih
Dakwat Filamen pencetak 3D Fob utama Barang Jualan Akhir

:small_blue_diamond: Barang yang rosak, lekuk, tergores, tidak bersih atau isi utama yang hilang mungkin tidak akan dikembalikan. Teg asal mesti dilampirkan dengan item untuk pembelian terbaik untuk menerima pulangan. Item mesti dikembalikan dalam keadaan seperti baru.

:small_blue_diamond: Mengenai polisi Return & Exchange beli terbaik, barang yang rosak tidak dapat dikembalikan. Televisyen yang retak / atau rosak tidak akan dapat dikembalikan.

RINGKASAN::point_down:Polisi pengembalian kotak buka terbuka terbaik menjamin anda jika anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, anda boleh mengembalikan hampir semuanya dalam masa 15/30/45 hari bergantung pada status pembelian terbaik anda.

Bolehkah anda membeli item kotak terbuka dari Best Buy?

Item kotak terbuka adalah barang yang dikembalikan oleh pelanggan dan dijual semula dengan potongan harga. Item kotak terbuka dari Best Buy boleh menjadi banyak. Anda boleh membeli item kotak terbuka dari Best Buy jika penjimatannya sangat berbaloi. Anda dapat menjimatkan sehingga 20% untuk setiap item. Tetapi item kotak terbuka mempunyai calar atau penyok, dan tanpa jaminan, jaminan, atau pulangan. Terdapat sebab tertentu mengapa item kotak terbuka tidak selalu bagus:

 • Produk kotak terbuka dikembalikan kerana cacat dan diperbaiki, dan produk kotak terbuka tidak diperbaiki oleh kilang Best Buy.

 • Produk kotak terbuka digunakan sebagai model paparan, pertama anda harus menyiasat mengapa produk dijual dengan kotak terbuka pada harga terbaik.

 • Produk kotak terbuka dijual tanpa jaminan, jaminan, atau pulangan.

 • Dasar keselamatan produk kotak terbuka tidak selalu cukup ketat untuk pembeli Best Buy.

Barang-barang yang telah diperbaiki dikembalikan kerana beberapa sebab. Kemudian Item tersebut diperiksa oleh syarikat, membaiki barang tersebut jika perlu, dan meletakkannya semula untuk dijual. Satu perkara lagi yang biasanya tidak terdapat dalam kotak asal dan ada yang tidak mempunyai manual.

:large_blue_circle: Open-Box Cemerlang - Item yang diperakui dari Best Buy:

Mengenai Open-Box Excellent - Item yang diperakui dari Best Buy, setiap produk telah melalui proses Certified. Produk dalam keadaan ini kelihatan baru tanpa calar dan kekurangan. Ia termasuk bahagian dan aksesori yang asal. Produk yang diperakui sangat baik boleh didapati di kedai Best Buy dan ia termasuk manual pemilik, serta kotak yang asli.

:green_circle: Produk Memuaskan Open Box dari Best Buy:

Mengenai Produk Memuaskan Open-Box dari pembelian terbaik, produk dalam keadaan memuaskan menunjukkan tanda-tanda penggunaan dan kesan kecil hingga sederhana. Tetapi tidak mempengaruhi prestasi. Pembungkusan asal mungkin tidak ada tetapi tidak termasuk penyok, kerepek, dan retakan dalam.

:red_circle: Produk Pameran Open-Box dari Best Buy:

Mengenai Produk Pameran Open-Box dari pembelian terbaik, pembungkusan asli mungkin tidak ada, aksesori penting biasanya hilang, dan ia termasuk goresan, penyok, kerepek, dan retakan yang ketara. Produk ini dikembalikan.

Bolehkah anda mengembalikan produk tanpa kotak di Best Buy?

Ya, anda boleh mengembalikan produk tanpa kotak. Polisi Pengembalian Kotak Terbuka Beli Terbaik adalah polisi pengembalian yang sangat murah hati. Pastikan semua aksesori ada bersama produk semasa anda kembali. Bayaran pulangan anda akan dipotong sekiranya anda kehilangan aksesori. Anda hanya perlu membawa produk anda ke kedai beli terbaik dengan semua kandungan dan pembungkusan, dan bukti pembelian dan pembelian terbaik akan memproses pengembalian atau pertukaran anda.

Untuk apa bayaran pengisian semula?

Bayaran pengisian semula adalah sejumlah wang yang dikenakan oleh Best Buy untuk menerima barang yang dikembalikan. Mereka mengenakan bayaran pengisian semula 15% untuk drone, kamera dan lensa DSLR, kamera dan lensa tanpa cermin, sistem pemulihan kaki dan badan, skrin projektor, kamkorder premium, projektor, dan produk pesanan khas adalah 15 hari dengan sistem, kamkoder premium, projektor, skrin projektor, dan produk pesanan khas. Anda juga boleh mengelakkan pengisian semula yuran dengan hanya membeli produk yang tidak mengenakan bayaran tersebut.

Berapa kali seseorang dapat menukar barang di Best Buy?

Berapa kali anda menukar barang di Best Buy bergantung pada sejarah pengembalian dan pertukaran anda. Walaupun anda mempunyai resit, Best Buy mungkin tidak menerima hak kembali atau pertukaran setelah amaran.

Bolehkah anda mengembalikan item ke Best Buy tanpa resit?

Tidak boleh mengembalikan item kotak terbuka tanpa resit. Polisi pengembalian Best Buy tanpa resit hanya berlaku jika anda memberikan ID foto anda yang sah. Anda boleh mengembalikan item kotak terbuka di mana-mana kedai Best Buy, kerana proses pemulangan anda harus memberi mereka beberapa perkara:

 1. Resit anda
 2. Kad kredit yang digunakan untuk membuat pembelian anda
 3. Atau ID gambar yang sah.

Belian terbaik

Apakah dasar pengembalian Best Buy Open Box Canada?

Pengembalian / pertukaran Kotak Terbuka di Kanada dapat dilakukan dalam 30 hari setelah menerima pesanan anda dari Best Buy dan 14 hari untuk komputer, monitor, pencetak, komputer notebook, peranti selular dan tanpa wayar, pemain DVD mudah alih, camcorder, kamera digital, dan pengesan radar .

Hubungi Best Buy di Kanada untuk polisi pengembalian kotak terbuka di 1-866-237-8289. Resit anda diperlukan untuk kedua-dua kedai beli terbaik dan pengembalian surat. Pengembalian kotak terbuka mungkin ditolak sekiranya terdapat aksesori produk yang hilang. Mereka akan mengembalikan kos penghantaran asal anda dalam beberapa kes.

Soalan Lazim

Pertanyaan biasa berkaitan dengan Dasar Pengembalian Kotak Terbuka Best Buy:

1- Mengapa Best Buy mengenakan yuran pengisian semula?

Best Buy mengenakan yuran pengisian semula 15% atau 45% untuk beberapa kategori produk jika anda ingin mengembalikannya setelah dibuka. Bayaran pengisian semula juga mungkin dikenakan sekiranya produk dikembalikan tanpa semua pembungkusan dan aksesori asal.

2- Bagaimanakah yuran pembelian semula yang terbaik untuk kamera?

Bayaran pengisian semula beli terbaik untuk kamera dan lensa DSLR , kamera tanpa cermin dan lensa, adalah 15% daripada harga beliannya.

3- Bolehkah anda mengembalikan sesuatu selepas 15 hari?

Tempoh pengembalian / pertukaran biasanya bermula pada 15 hari tetapi boleh dilanjutkan hingga 30 hari dan 45 hari untuk Elite dan Elite Plus.

4- Bagaimana jika anda menerima produk yang rosak dari Best Buy?

Sekiranya anda menerima produk yang rosak semasa penghantaran, anda boleh mengembalikannya semasa tempoh pengembalian dan pertukaran anda ke kedai Best Buy. Anda juga boleh mengembalikan produk jika anda menerima produk yang bukan produk yang anda pesan dari kedai Best Buy.

Kesimpulannya

:small_blue_diamond: Mengenai polisi pengembalian kotak buka terbuka Terbaik, anda boleh mengembalikan apa-apa dalam masa 15-45 hari.

:small_blue_diamond: Tempoh Dasar Pengembalian Kotak Terbuka Terbuka Terbaik Standard:

 • 15 hari untuk ganjaran bukan ganjaran dan standard
 • 30 hari untuk ahli Elite Rewards
 • 45 hari untuk ahli Elite Plus Rewards

:small_blue_diamond: Bayaran Pengisian Semula Kotak Terbuka Terbaik Untuk:

 • telefon bimbit (tidak termasuk telefon bimbit prabayar), tablet selular, dan alat pakai selular - $ 44.9
 • Kamera dan lensa DSLR, kamera tanpa cermin - 15%
 • Projektor, skrin projektor –15%
 • produk pesanan khas - 15%
 • Talian Bantuan Dasar Pulangan Beli Terbaik: 1-888-237-8289

Artikel berkaitan:

APAKAH WALMART RESTOCK? Pukul berapa Pusat Wang Walmart Tutup? Di mana saya boleh memuatkan kad aplikasi tunai saya di mana untuk membeli penutup kes Pod udara?

polisi pengembalian kotak terbuka terbaik

Item kotak terbuka berada di bawah janji pengembalian dan pertukaran yang biasanya membenarkan 15 hari untuk pengembalian atau pertukaran pembelian. Perlu diingat bahawa item kotak terbuka unik dengan caranya sendiri, jadi umumnya pertukaran yang sama tidak dapat dibuat walaupun untuk peti masuk baru.

sekiranya anda membeli kotak terbuka dari pembelian terbaik

Item kotak terbuka tidak begitu bagus untuk dibeli. Ada kemungkinan besar bahawa produk kotak terbuka dari Best Buy, serta produk dari peruncit lain, berfungsi dengan baik dan telah dikembalikan kerana alasan lain. Mereka mungkin mempunyai calar atau lekuk, tetapi biasanya akan mempunyai semua aksesori mereka.

Berikut adalah beberapa sebab mengapa tidak membeli dari pembelian terbaik:

 1. Produk kotak terbuka Best Buy tidak dibaiki kilang.

 2. Beberapa produk kotak terbuka Best Buy digunakan sebagai model paparan.

 3. Anda harus memperhatikan jaminan produk

 4. Dasar keselamatan Best Buy tidak selalu cukup ketat.

 5. Penjimatan untuk item kotak terbuka dari Best Buy tidak selalu berbaloi.

bolehkah anda kembali dengan pembelian terbaik

Anda boleh mengembalikan barang yang dibeli di BestBuy.com ke mana-mana kedai Best Buy. Untuk proses pengembalian lebih cepat, sila bawa slip pembungkusan anda (jika anda menerimanya), atau resit, kad kredit yang digunakan untuk membuat pembelian anda, dan ID foto yang sah.

bolehkah anda mengembalikan barang untuk dibeli tanpa kotak

Anda tidak perlu mempunyai kotak asal untuk dikembalikan. Walau bagaimanapun, pengembalian anda mesti mematuhi dasar pemulangan dan pertukaran.

kad hadiah pulangan beli terbaik dengan resit

Simpan kad hadiah anda sehingga anda menerima pesanan anda dan anda pasti berpuas hati dengannya. Anda boleh mengembalikan barang yang dibeli dengan kad hadiah sesuai dengan janji pengembalian dan pertukaran kami. Sekiranya anda tidak lagi mempunyai kad hadiah, hubungi 1-888-BELI TERBAIK untuk meminta yang baru.

polisi beli elit dan pulangan terbaik saya

Anda boleh mengembalikan atau menukar telefon bimbit, tablet selular dan peranti mudah alih dalam masa 14 hari untuk bayaran balik sepenuhnya. Tempoh pengembalian ini juga berlaku jika anda adalah ahli My Best Buy® Elite atau Elite Plus.

yuran pembelian semula polisi pulangan komputer riba terbaik

Bestbuy tidak mengenakan sebarang bayaran pengisian semula pada komputer riba.

bolehkah saya mendapat resit dari pembelian terbaik

Untuk mendapatkan salinan resit untuk pembelian yang dibuat, kunjungi kaunter perkhidmatan pelanggan di mana-mana kedai Best Buy.

:point_right: Sekiranya anda membayar dengan kad kredit, bawa kad kredit yang anda gunakan untuk pembelian.

:point_right: Sekiranya anda ahli My Best Buy®, kami mungkin mencari resit anda dengan nombor telefon, alamat e-mel, atau ID ahli My Best Buy®.

polisi pulangan telefon bimbit prabayar terbaik

Anda boleh mengembalikan atau menukar telefon bimbit, telefon bimbit atau peranti mudah alih anda dalam masa 14 hari dengan bayaran balik sepenuhnya. Tempoh pengembalian ini juga berlaku untuk ahli MyBestBuy® Elite atau Elite Plus.

cara membuat pulangan beli terbaik

Kembali ke kedai

Item yang dibeli di BestBuy.com boleh dikembalikan di kedai BestBuy. Sila bawa slip pembungkusan anda (jika diterima) atau resit, kad kredit yang digunakan untuk pembelian, dan ID foto yang sah untuk mempercepat proses pengembalian.

pulangan beli terbaik tanpa resit

Menurut Janji Pengembalian & Pertukaran, bestbuy akan memberikan kredit kedai untuk harga pembelian hadiah. Tidak ada resit, jadi anda perlu berhati-hati, tetapi jika anda seorang pengurus kedai, ia mungkin berjaya.

best beli balik tv

Sekiranya anda perlu mengganti TV anda dengan model yang tepat: Kotak TV anda dan bawa kembali ke kedai Best Buy untuk penggantian, atau kami akan memberikan ukuran yang tepat secara langsung. Penghantaran TV yang baru diganti adalah percuma.

yuran beli semula terbaik

Produk Bayaran balik
Telefon bimbit (tidak termasuk telefon bimbit prabayar), tablet selular dan alat pakai selular $ 45
Drone, kamera dan lensa DSLR, kamera dan lensa tanpa cermin, sistem pemulihan kaki dan badan, kamkoder premium, projektor, skrin projektor, dan produk pesanan khas 15% dari harga pembelian barang

dasar pulangan kamera beli terbaik

Best Buy menerima pulangan kamera dalam masa 15 hari dari pembelian atau penghantaran. Untuk bayaran balik sepenuhnya, kamera dan semua aksesori yang disertakan dalam bungkusan asal mesti dikembalikan.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

S: Bolehkah saya mengembalikan item kotak terbuka?

Ya, anda boleh mengembalikan item kotak terbuka. Peruncit elektronik khusus ini mempunyai polisi pengembalian 15 hari. Sekiranya anda memutuskan untuk membeli sistem bunyi Open Box, jika pembeli asal mendapati item itu rosak, atau hanya tidak memenuhi keperluan anda, anda akan mempunyai tempoh pengembalian 15 hari yang sama.

Q: Adakah kotak terbuka lebih baik daripada pengubahsuaian?

Anda boleh menjimatkan sekitar 20% dengan membeli di kotak terbuka, tetapi barang-barang ini tidak selalu murah. Produk yang diperbaharui cenderung mendapat rap buruk, tetapi item seperti baru ini sebenarnya dapat menyelamatkan anda. Produk kotak terbuka juga mempunyai reputasi buruk. Walaupun produk kotak terbuka boleh menjadi banyak, mereka tidak selalu.

Q: Adakah Best Buy dapat merundingkan harga kotak terbuka?

Salah satu cara termudah untuk mendapatkan tawaran TV murah adalah dengan membeli TV kotak terbuka. Model-model ini berpotensi menjimatkan ratusan dolar. Walau bagaimanapun, seperti pembelian teknologi utama, pengguna harus melakukan kerja rumah mereka sebelum memutuskan TV terbuka, terutama jika harganya kelihatan terlalu bagus.

S: Bagaimana cara mendapatkan kotak terbuka di Amazon?

Cara termudah untuk mencari tawaran gudang adalah dengan pergi ke halaman Amazon Warehouse yang dikhaskan. Dari sana, anda boleh meneliti apa sahaja yang anda cuba beli dan melihat apakah ia tersedia sebagai perjanjian gudang.

Kesimpulannya

Item kotak terbuka berada di bawah janji pengembalian dan pertukaran yang biasanya membenarkan 15 hari untuk pengembalian atau pertukaran pembelian. Perlu diingat bahawa item kotak terbuka unik dengan caranya sendiri, jadi umumnya pertukaran yang sama tidak dapat dibuat walaupun untuk peti masuk baru.