Insurans Kesihatan Anjing Terbaik dapat membantu anda menjimatkan wang semasa lawatan doktor haiwan rutin dan penjagaan pencegahan setiap hari. Polisi ini juga merangkumi keadaan darurat untuk membantu meringankan beban kewangan apabila haiwan kesayangan anda menjadi terlalu penasaran, dan anda masih lagi mempunyai bil doktor haiwan. Insurans kesihatan anjing dapat membantu anda mendapatkan ketenangan apabila mengetahui sebarang kemalangan atau kecederaan yang mungkin berlaku dilindungi.

Bersiri Insurans kesihatan anjing terbaik Perkhidmatan yang mereka berikan
1 Di seluruh negara Pilihan Kami untuk Penilaian Keseluruhan
2 ASPCA Pilihan Kami untuk Pelbagai Haiwan Peliharaan
3 Peluk : Pilihan Kami untuk Kecemasan
4 haiwan peliharaan Pertama Pilihan kami untuk Penjagaan Rutin
6 Trupanion Pilihan Kami untuk Keadaan Keturunan
7 Haiwan PeliharaanBest Pilihan kami untuk Anjing Lama

jadual di atas termasuk insurans kesihatan anjing terbaik.

Nyatakan secara ringkas syarikat insurans terbaik di atas untuk insurans kesihatan anjing terbaik:

1. Di seluruh negara:

Insurans anjing Nationwide mempunyai senarai faedah yang panjang. Pelan komprehensif syarikat bermula dari $ 35 sebulan dan membolehkan anda menggunakan doktor haiwan pilihan anda. Pelan Perubatan Utama merangkumi resep, pembedahan, beberapa keadaan keturunan, dan banyak lagi, sementara rancangan Kesejahteraan Hewan Peliharaan ditujukan untuk vaksinasi, pencegahan kutu dan sakit jantung, dan ujian kesihatan. Pelan Whole dog with Wellness mempunyai semua ciri kedua-dua rancangan tersebut. Tidak semua syarikat insurans haiwan peliharaan merangkumi penjagaan rutin, jadi ini adalah kawasan di mana Nationwide mempunyai kelebihan Ciri Penting dari Nationwide

 • Pilihan faedah komprehensif
 • Perlindungan untuk kebanyakan haiwan peliharaan keluarga
 • Diskaun ada

2. kaki sihat:

Insurans & asas haiwan kesayangan Healthy Paws adalah nilai terbaik bagi keseluruhan nilai. Syarikat insurans menawarkan empat potongan tahunan pada $ 100, $ 250, $ 500, atau $ 750, tanpa had pada mana-mana tuntutannya. Harga premium umumnya lebih rendah jika dibandingkan dengan syarikat lain kos bulanan bermula hanya $ 20 untuk anjing dan $ 10 untuk kucing. Healthy Paws, anda boleh menggunakan doktor haiwan berlesen dan liputan tidak akan berkurang apabila haiwan kesayangan anda bertambah tua. Ciri-ciri Penting Insurans Haiwan Peliharaan Sihat:

 • Boleh memilih potongan dan perlindungan anda
 • Meliputi haiwan peliharaan dari usia 8 minggu hingga 14 tahun
 • Potongan tahunan
 • Pemprosesan tuntutan cepat
 • Tiada maksimum tahunan
 • Aplikasi yang senang digunakan

3. ASPCA:

ASPCA Pet Insurance menawarkan diskaun 10% untuk pelbagai haiwan peliharaan. Dengan rancangan ASPCA, anda boleh menyenaraikan semua haiwan kesayangan anda di bawah satu polisi, menjimatkan masa dan wang anda kerana hanya ada satu premium untuk semua haiwan kesayangan anda. Pelan Perlindungan Lengkap merangkumi kemalangan, penyakit, keadaan keturunan, dan masalah tingkah laku untuk semua haiwan di rumah anda dan boleh digunakan di mana-mana doktor haiwan di AS atau Kanada. Pilihan yang bagus untuk semua keluarga, tetapi terutama bagi keluarga yang mempunyai pelbagai haiwan peliharaan. Anda boleh menghubungi ASPCA Pet Insurance untuk mendapatkan sebut harga untuk menyesuaikan rancangan anda berdasarkan kewangan anda. Ciri-ciri Penting ASPCA

 • Meliputi kucing, anjing, dan kuda
 • Gunakan doktor haiwan mana pun
 • Alat perbandingan penyedia
 • Pilihan untuk perlindungan kecelakaan, penyakit, dan kesihatan

4.Melawat

Embrace Pet Insurance menawarkan pelan insurans haiwan peliharaan yang dahsyat dengan potongan sehingga $ 1,000 ditambah $ 15,000 dalam perlindungan setiap tahun (tanpa had setiap kejadian). Kos bulan ke bulan sangat berpatutan, dan sekiranya berlaku kecemasan, anda akan dilindungi Embrace. Tuntutan ditangani dengan cepat dan cekap, dan pusat rawatan selepas waktu termasuk dalam liputan rawatan kecemasan. Merangkul juga merangkumi keadaan kronik, terapi tingkah laku, ujian diagnostik, dan banyak lagi. Ciri-ciri penting Embrace Pet Insurance:

 • Pengurangan dikurangkan
 • Pelan kesihatan pilihan
 • Tiada had seumur hidup
 • Perubahan tuntutan cepat
 • Meliputi lawatan pejabat
 • Meliputi rawatan alternatif
 • Menawarkan banyak potongan harga haiwan peliharaan, tentera, dan pekerja
 • Meliputi kucing dan anjing 6 minggu hingga 14 tahun

5. Pet Pertama:

Pembersihan gigi, vaksin, dan penyemburan dan pemutihan adalah sebahagian daripada penjagaan rutin yang diperlukan oleh haiwan kesayangan anda untuk tetap sihat sehingga boleh menjadi mahal, rata-rata $ 235 setahun untuk anjing. Syarikat ini menawarkan lima pilihan penjagaan rutin yang boleh anda tambahkan ke liputan anda. Bergantung pada apa yang anda pilih, rancangan anda akan merangkumi beberapa kombinasi pemeriksaan rutin, vaksin, pembersihan gigi, serpihan mikro, rawatan pencegahan untuk parasit, penyemburan dan pemutihan, dan latihan tingkah laku. Ciri-ciri Penting Insurans Haiwan Peliharaan:

 • Tiada had umur maksimum
 • Penunggang penjagaan rutin (pilihan)
 • Banyak pilihan berbeza untuk potongan dan maksimum tahunan
 • Perubahan tuntutan dua minggu
 • Tidak diperlukan peperiksaan doktor haiwan untuk memulakan liputan
 • Tempoh menunggu yang singkat

6. Peraturan:

Trupanion adalah salah satu syarikat tersebut, yang meliputi kedua-dua keadaan keturunan dan keadaan kongenital, selain meliputi penyakit dan kecelakaan yang biasa berlaku. Syarikat insurans menawarkan satu pelan mudah yang dapat memberi anda ketenangan fikiran walau apa pun yang timbul. Dan jika Trupanion tidak pasti sama ada keadaan dianggap sudah ada, mereka akan bekerjasama dengan doktor haiwan anda untuk menganalisis rekod perubatan dan mengetahuinya. Trupanion membayar balik pada kadar 90% dan tidak pernah mengenakan had pembayaran. Ciri-ciri Penting Trupanion:

 • Perkhidmatan pelanggan 24/7
 • Penunggang disediakan untuk penjagaan yang lebih baik
 • Tiada had pembayaran
 • Meliputi 90 peratus perkhidmatan setelah ditolak dipenuhi
 • Dikurangkan disesuaikan
 • Program rujukan

7. Haiwan Peliharaan Terbaik:

Pelan PetsBest merangkumi keadaan darurat , barah, penyakit, dan situasi lain yang mungkin dihadapi oleh anjing kanan anda. PetsBest bahkan menawarkan rancangan kesihatan haiwan peliharaan tambahan yang membantu merangkumi perawatan rutin seperti vaksinasi - ini adalah pilihan yang tidak ditawarkan oleh kebanyakan syarikat insurans haiwan kesayangan, dan ini boleh menjadi sangat bermanfaat kerana anda memberi tumpuan kepada penjagaan pencegahan dengan anjing yang lebih tua. Perkhidmatan pelanggan di PetsBest juga ramah dan membantu, siap untuk memandu anda melalui sebarang proses yang anda perlukan melalui telefon. Ciri-ciri Penting PetsBest

 • Premium yang sangat rendah
 • Alat dalam talian yang mudah
 • Rancangan kesejahteraan dan kesejahteraan sahaja
 • Beberapa diskaun ada
 • Bayaran balik doktor haiwan secara langsung

Ringkasan

Banyak syarikat menyediakan Insurans untuk kesihatan anjing tetapi Rangkul, Nationwide, Healthy paws, Perfirrst, Petbest, ASCPA, Trupanion, adalah syarikat terbaik dengan perkhidmatan terbaik untuk insurans kesihatan anjing.

Apa itu Insurans?

Insurans adalah kontrak, yang diwakili oleh polisi, di mana individu atau entiti mendapat perlindungan kewangan atau penggantian wang daripada kerugian dari syarikat insurans. Syarikat itu mengumpulkan risiko pelanggan untuk membuat pembayaran yang lebih berpatutan bagi yang diinsuranskan.

Insurans haiwan kesayangan

Insurans haiwan kesayangan adalah polisi penjagaan kesihatan untuk haiwan kesayangan anda yang membayar anda untuk perbelanjaan perubatan tertentu. Ini melindungi anda daripada risiko membayar yuran rawatan perubatan yang tinggi atau lebih teruk lagi, harus meletakkan haiwan kesayangan anda kerana anda tidak dapat menjalani pembedahan. Sekiranya kemalangan atau penyakit mengejutkan berlaku, mempunyai rancangan insurans boleh menjadi penyelamat.

Insurans haiwan peliharaan terbaik untuk anjing kecil

Adakah anda mencari insurans haiwan peliharaan terbaik untuk anjing kecil ? Inilah jawapannya ASPCA, Embrace Pet Insurance, Pet First Pet Insurance, Trupanion, PetsBest, PetPlan, Pet Assure bahawa ini adalah pelan insurans terbaik untuk anjing kecil. Ini adalah insurans terbaik untuk anjing kecil dengan tugas yang berbeza.

Syarikat Pilihan Editor Penarafan
Insurans Haiwan Peliharaan Sihat Tempat kedua 4.6
Insurans Haiwan Peliharaan Terbaik untuk Belanjawan 4.3
Haiwan Peliharaan Terbaik untuk Keadaan yang Sudah Ada 4.3
Trupanion Terbaik Dengan Penunggang Tambahan 4.1

Apakah insurans haiwan kesayangan yang terbaik

ASPCA, Embrace Pet Insurance, PetFirst Pet Insurance, Trupanion, PetsBest, PetPlan, Pet Assure adalah syarikat terbaik untuk insurans haiwan kesayangan. Tetapi perbandingan adalah pilihan terakhir bagi setiap orang untuk mendapatkan insurans haiwan kesayangan terbaik . Kami membandingkan perkhidmatan syarikat, ini membantu dalam membuat keputusan terbaik mengenai insurans haiwan kesayangan. Di sini kita mempunyai jadual perbandingan yang membantu kita mendapatkan insurans haiwan kesayangan terbaik.

Syarikat Kos sebulan Liputan Boleh ditolak Had umur
Peluk $ 13 - $ 100, bergantung pada rancangan pilihan anda. Anda mempunyai bayaran bersama 10%, 20% atau 30% setelah anda ditolak, Pilihan ditolak tahunan dari $ 100 - $ 1,000. Haiwan peliharaan mesti berumur sekurang-kurangnya 6 minggu untuk mendaftar.
Trupanion Bergantung pada baka anjing, jantina, kos penjagaan haiwan. 90% perbelanjaan yang layak dilindungi Menawarkan potongan yang fleksibel dari $ 0 - $ 1000, untuk memenuhi sebarang anggaran. dari lahir hingga hari lahir mereka yang ke-14.
Haiwan PeliharaanBest $ 6 ke atas, bergantung pada rancangan pilihan anda. Pelan Kemalangan dan Penyakit dengan tahap penggantian pilihan 70%, 80%, atau 90% setelah ditolak. $ 50 - $ 1,000 setiap tahun. Haiwan peliharaan mesti berumur sekurang-kurangnya 7 minggu untuk mendaftar.
Healthypaws $ 15 - $ 90, bergantung pada baka, poskod, umur haiwan peliharaan dan pilihan yang boleh ditolak dan dibayar bersama. kemalangan, penyakit, barah, rawatan kecemasan, keadaan genetik, rawatan alternatif dan banyak lagi Anda boleh memilih potongan tahunan $ 100, $ 250, $ 500 atau $ 750. Haiwan peliharaan mestilah berumur sekurang-kurangnya 8 minggu dan di bawah 14 tahun semasa pendaftaran.
ASCPA Harga berbeza-beza berdasarkan spesies, umur, keturunan, dan lokasi. harga yang dipilih terlebih dahulu oleh pelanggan: 90%, 80% atau 70% $ 100, $ 250 atau $ 500 setiap tahun. Haiwan peliharaan mesti berumur sekurang-kurangnya 8 minggu untuk mendaftar.
PetFirst $ 16 - $ 100, bergantung pada rancangan pilihan anda. anda mempunyai bayaran bersama 20% setelah potongan tahunan anda. Pilih dari $ 100 - $ 1,000 ditolak tahunan. Haiwan peliharaan mesti berumur sekurang-kurangnya 8 minggu untuk mendaftar tanpa had umur yang lebih tinggi.

Manfaat Insurans kesihatan haiwan kesayangan

Terdapat beberapa faedah insurans anjing kerana semua harus tahu bahawa ia layak dimiliki. Berikut adalah faedah dan alasan mengapa anda harus memiliki insurans anjing:

 1. Menjimatkan wang anda: Inilah sebab terpenting dan paling penting mengapa insurans haiwan kesayangan adalah penting. Mereka menawarkan anda untuk membayar bil veterinar sekiranya berlaku kecemasan haiwan kesayangan anda. Anda boleh memilih pilihan rawatan yang paling tepat sama ada mahal atau tidak. Sebilangan besar polisi boleh menawarkan penggantian hingga 80 atau 90%.

2. Ganjaran untuk haiwan kesayangan yang hilang: Sekiranya anda kehilangan haiwan kesayangan anda, insurans boleh membantu anda mencari dengan memberi anda harga yang diperlukan untuk mengiklankan atau memberi ganjaran kepada orang yang menjumpainya. Ia juga berlaku sekiranya haiwan kesayangan anda mati, mereka juga membantu dengan pengebumian.

3. Skim perjalanan haiwan peliharaan : Ia juga boleh membayar rawatan kecemasan untuk haiwan kesayangan anda sekiranya mengalami kemalangan semasa dalam perjalanan.

4. Pilih doktor haiwan anda: Sekali lagi faedah penting ialah anda boleh memilih doktor haiwan yang anda selesa, ia mungkin berdekatan dengan rumah anda atau mungkin dari rakan anda atau apa sahaja dan di mana sahaja anda mahu. Anda hanya perlu menunjukkan bil doktor haiwan kepada syarikat insurans untuk pembayaran balik.

5. Ketenangan fikiran: Ini adalah perkara yang sangat sukar untuk dicapai dalam dunia yang penuh tekanan ini. Setiap orang pasti mahu melakukan apa sahaja untuk mencapainya. Insurans haiwan kesayangan membantu anda juga dengan memberikan wang kepada anda. Anda boleh berhenti bimbang tentang kecederaan atau kemalangan haiwan kesayangan yang tidak dijangka dan perbelanjaan yang berkaitan dengannya.

6. Simpan simpanan anda: Setiap kita menyimpan untuk keadaan darurat yang mungkin kita hadapi dalam hidup kita. Tetapi jika kita tidak mempunyai insurans dan haiwan kesayangan kita mengalami kemalangan yang memerlukan pembedahan, kita mungkin harus menggunakan wang simpanan yang tentunya bukan idea yang baik. Dengan memiliki insurans haiwan kesayangan anda juga dapat menjimatkannya.

Ringkasan

Insurans menjadikan hidup lebih mudah dengan faedah besar, setelah mendapat insurans, pertama-tama, kita mempunyai ketenangan fikiran. Kami menjimatkan wang dan simpanan kami. Syarikat insurans memberikan ganjaran kepada orang sekiranya kehilangan haiwan kesayangan anda. Syarikat insurans memberikan rawatan kecemasan sekiranya berlaku kemalangan. Syarikat insurans menyediakan kemudahan di mana anda memilih doktor haiwan pilihan anda dengan zon selesa anda.

Bagaimana Kami Menemui Syarikat Insurans Kesihatan Anjing Terbaik

 • Penentuan harga : kami melihat kadar rata-rata, fleksibiliti dengan premium dan potongan, dan kemungkinan had pembayaran kepada pemegang polisi. harga purata bulanan insurans haiwan peliharaan adalah $ 47 untuk anjing dan $ 29.50 untuk kucing.
 • Pilihan Perlindungan : insurans haiwan kesayangan boleh dibahagikan kepada dua jenis: perlindungan komprehensif dan perlindungan kemalangan sahaja. Walaupun kesihatan dan penjagaan rutin tidak dilindungi oleh insurans haiwan kesayangan, beberapa syarikat menawarkannya sebagai tambahan.
 • Faedah Tambahan : kelebihan tambahan yang mereka tawarkan menonjol dan mendorong kami untuk memeriksanya.

Ringkasan

Sekiranya anda menjumpai syarikat insurans terbaik, anda mesti melihat kadar purata, premium, potongan, had berpotensi, pilihan perlindungan, dan faedah tambahan.

Mengapa Saya Memerlukan Insurans Kesihatan Anjing Terbaik?

Kami fikir ada 3 sebab utama untuk mempertimbangkan mendapatkan insurans haiwan kesayangan untuk rakan berbulu anda.

Anda Tidak Perlu Memutuskan Antara Dompet & Haiwan Peliharaan Anda

Memilih sama ada menjalani pembedahan kecemasan atau tidak adalah salah satu keputusan paling sukar yang akan anda buat sebagai pemilik haiwan kesayangan. Dengan insurans haiwan kesayangan, anda boleh membuang aspek kewangan dari pertimbangan anda dan mendasarkan keputusan perubatan anda semata-mata berdasarkan yang terbaik untuk haiwan kesayangan anda.

Kemalangan Berlaku

Kemalangan atau penyakit haiwan peliharaan boleh menelan belanja ribuan dolar dalam bil doktor haiwan, tetapi mempunyai pelan insurans kecemasan yang baik memastikan bahawa anda dapat menampung sebahagian besar kos.

Pilih Pelan yang Sesuai dengan Keperluan Anda

Anda boleh menyesuaikan insurans haiwan kesayangan agar sesuai dengan anggaran dan keperluan anda. Sekiranya anda mendaftar ketika haiwan kesayangan anda masih muda, anda mempunyai lebih banyak pilihan, mulai dari kemalangan dan penyakit besar hingga vaksinasi dan pemeriksaan umum

Ringkasan

Sekiranya berlaku kecemasan, anda tidak pernah memikirkan dompet anda sekiranya anda mempunyai insurans. Sekiranya haiwan kesayangan anda menghadapi kemalangan, anda tidak akan pernah memikirkan ribuan dolar anda sekiranya mempunyai insurans. Anda memilih rancangan yang sangat sesuai dengan anggaran dan keperluan anda. .

Bagaimana kami memilih insurans kesihatan anjing yang terbaik?

Kami menggabungkan ratusan ulasan dalam talian untuk memahami apa yang dicari oleh pemilik haiwan kesayangan dalam insurans, dan apa yang mereka lakukan dan tidak suka mengenai penyedia insurans haiwan kesayangan mereka. Kami juga membandingkan harga dan pilihan dari penyedia insurans haiwan kesayangan dari semua ukuran untuk menentukan syarikat mana yang menawarkan liputan paling banyak untuk dolar anda.

Jenis polisi insurans:

Terdapat empat jenis polisi yang berbeza untuk insurans yang berbeza harganya mengikut terma dan syarat mereka sendiri

Kemalangan sahaja: Polisi ini seperti namanya hanya berguna sekiranya berlaku kemalangan atau kecemasan, oleh itu ia adalah polisi paling murah 1 yang berharga hanya 4 hingga 5 paun sebulan atau bahkan kurang, kerana tidak melibatkan penyakit.

Polisi terhad masa: Ia sedikit mahal daripada polisi sebelumnya, berharga £ 15 hingga £ 20 sebulan kerana ia merangkumi yuran doktor haiwan anda hanya untuk jangka masa tertentu sehingga 12 bulan dari hari sakit. Selepas itu sekiranya anda tidak memperbaharui polisi, anda akan bertanggungjawab untuk semua perbelanjaan ...

Setiap syarat: Polisi ini dan bukannya menetapkan had masa, akan membantu anda dengan jumlah yuran doktor haiwan yang khusus untuk merawat keadaan tertentu tetapi setelah hadnya berakhir, ia tidak akan memberikan pertolongan dengan keadaan tersebut pada tahun-tahun mendatang. Harganya lebih dari 20 paun.

Sepanjang hayat: Ini mesti sangat mahal kerana menyediakan insurans seumur hidup. Dasar masa hidup menetapkan had untuk kos setiap tahun. Ia memerlukan minimum £ 13 hingga maksimum £ 80 untuk mendapatkan polisi ini bergantung pada faktor lain juga.

* Ringkasan * Terdapat empat jenis polisi insurans yang pertama adalah Kemalangan sahaja di mana pembuat polisi menyediakan perkhidmatan sekiranya berlaku kemalangan atau kecemasan, berharga 4 hingga 5 paun setiap bulan. Kedua adalah polisi Masa terhad di mana mereka memberikan yuran doktor haiwan hanya untuk jangka masa tertentu. Yang ketiga adalah Per syarat menyediakan jumlah tertentu untuk bayaran doktor haiwan tanpa had masa. Yang pertama adalah Seumur Hidup di mana mereka memberikan polisi seumur hidup yang mereka kenakan mengikut keperluan pelanggan.

Fakta Penting Mengenai Pelan Insurans kesihatan anjing terbaik

Semasa anda mencari insurans haiwan peliharaan, pertimbangkan fakta asas mengenai rancangan insurans haiwan kesayangan:

Bayaran Balik:

Tidak seperti insurans perubatan untuk manusia yang membayar penyedia perubatan anda bagi pihak anda, insurans haiwan tidak membayar doktor haiwan anda secara langsung. Sebagai gantinya, anda akan membayar semua lawatan dan caj doktor haiwan dan kemudian membuat pembayaran balik . Pelan terbaik biasanya membayar balik 90 peratus perbelanjaan yang dilindungi

Syarat Sedia Ada:

Tidak seperti rancangan penjagaan kesihatan manusia, syarikat insurans haiwan peliharaan tidak akan membayar anda dengan syarat anjing, kucing, atau haiwan kesayangan lain yang anda miliki sebelum anda membeli polisi insurans haiwan kesayangan.

Had Pembayaran:

Sebilangan besar rancangan berhenti membayar setelah anda mencapai jumlah perlindungan maksimum polisi anda. Sebilangan besar polisi mempunyai had perbelanjaan tahunan tetapi beberapa mempunyai had setiap kejadian (penyakit atau kecederaan) atau bahkan sepanjang hayat haiwan itu. Berharap untuk membayar premium yang lebih tinggi untuk had yang lebih tinggi.

Potongan:

Dengan banyak rancangan, anda dapat menetapkan potongan , iaitu wang yang mesti anda bayar sebelum polisi insurans anda bermula. Perhatikan potongan setiap kejadian. Potongan setiap tahun memberikan nilai yang lebih baik.

Tempoh Menunggu:

Perlindungan insurans anda tidak akan dibayar sehingga anda menamatkan tempoh menunggu. Sebilangan besar syarikat memerlukan sekurang-kurangnya 14 hari sebelum membayar anda untuk doktor haiwan melawat keperluan haiwan kesayangan anda untuk penyakit. Contohnya, masa menunggu kemalangan lebih pendek 48 jam. Tempoh menunggu untuk masalah ortopedik atau keadaan kronik lain boleh setinggi enam bulan.

Pengecualian:

Polisi insurans haiwan peliharaan biasanya tidak termasuk syarat-syarat tertentu dalam bahasa polisi. Pastikan anda membaca polisi anda sebelum membelinya supaya anda tahu bagaimana insurans haiwan kesayangan anda berfungsi.

Rangkaian:

Tidak semua penanggung insurans haiwan membayar untuk perkhidmatan yang diberikan oleh semua doktor haiwan. Sebilangan membayar hanya jika anda berada dalam rangkaian penyedia. Polisi insurans haiwan kesayangan yang terbaik membolehkan anda memilih pembekal anda sendiri.

Penjagaan Pencegahan:

Anda akan mendapat nilai terbaik dari rancangan perlindungan kemalangan atau penyakit tetapi anda boleh mendapat liputan tambahan untuk rawatan pencegahan. Polisi yang merangkumi rawatan rutin dan rawatan kemalangan atau penyakit disebut sebagai liputan menyeluruh.

Umur Haiwan Peliharaan:

Setelah anjing atau kucing anda mencapai usia 12 tahun, pilihan anda untuk liputan baru akan berkurang dengan ketara. Untuk mempunyai banyak pilihan, beli polisi sebelum haiwan kesayangan anda mencapai usia lanjut.

Ringkasan

Pelan insurans mempunyai beberapa fakta seperti pembayaran balik di mana perancang polisi tidak dapat membayar yuran doktor haiwan. Anda mula-mula berkunjung kemudian anda membuat pembayaran balik dan kemudian mereka menampung 90% perbelanjaan anda. Dalam keadaan yang sudah ada syarikat tidak dapat menjaga haiwan kesayangan anda sebelum membeli pelan insurans. Had pembayaran bermaksud kebanyakan polisi mempunyai had perbelanjaan tahunan tetapi beberapa polisi mempunyai had setiap kejadian atau bahkan sepanjang hayat haiwan itu. Berharap untuk membayar premium yang lebih tinggi untuk had yang lebih tinggi. Deductible, iaitu wang yang mesti anda bayar sebelum polisi insurans anda.

Perlindungan insurans anda tidak akan dibayar sehingga anda menamatkan tempoh menunggu. Sebilangan besar syarikat insurans haiwan peliharaan tidak termasuk syarat tertentu yang mesti anda baca membaca rancangan anda sebelum membeli. beberapa syarikat insurans membayar balik perkhidmatan sekiranya anda tetap berada dalam rangkaian. Anda mesti menambahkan penjagaan pencegahan dalam rancangan insurans anda, syarikat merangkumi hanya perawatan komprehensif sahaja. Liputan baru yang diperkenalkan ketika haiwan kesayangan anda mencapai usia 12 tahun anda mendapatnya sebelum usia haiwan kesayangan anda meningkat.

Soalan yang kerap diajukan

Apakah simptom anjing yang sakit?

Gejala Anjing Sakit - Ketahui Tanda-Tanda

 • Isyarat bahaya anjing. Ini adalah kenyataan hidup yang malang bahawa, sama seperti anda, anjing anda boleh jatuh sakit.
 • Cirit-birit. …
 • Muntah berulang, tersedak, bersin atau batuk. …
 • Keengganan untuk makan selama lebih dari 24 jam. …
 • Haus atau buang air kecil yang berlebihan. …
 • Gusi merah atau bengkak. …
 • Kesukaran membuang air kecil. …
 • Mata atau hidung berair.

Adakah Anjing berbahaya bagi manusia?

Rabies adalah salah satu penyakit paling parah yang dijangkiti manusia dari anjing dan kucing, serta haiwan yang lebih kecil seperti musang. Satu kajian baru-baru ini yang dilaporkan oleh MNT mendapati penyakit ini membunuh sekitar 59,000 orang di seluruh dunia setiap tahun. Rabies adalah penyakit yang menjangkiti sistem saraf pusat (CNS)

Adakah anjing mengingati orang?

Anjing Anda Mengingati Setiap Langkah Anda

Tetapi anjing anda mungkin melakukannya. Kajian terhadap 17 anjing mendapati mereka dapat mengingat dan meniru tindakan pemiliknya sehingga satu jam kemudian.

Apakah baka anjing paling pintar?

Ini adalah Jenis Anjing 'Paling Cerdas', Menurut Ahli Psikologi Anjing

 • Collie sempadan.
 • Pudel.
 • Pengembala Jerman.
 • Retriever emas.
 • Doberman pinscher.
 • Domba Shetland.
 • Labrador retriever.
 • Papillion.

Adakah rambut anjing tidak baik untuk paru-paru anda?

dihirup, rambut kecil dan zarah berbahaya lain boleh masuk ke paru-paru dan menimbulkan penyakit paru-paru. Sekiranya pengasuh mengalami mengi, batuk dan sesak nafas yang berterusan, itu adalah tanda penyakit paru-paru kronik yang mempengaruhi paru-paru dengan teruk kerana rawatan haiwan kesayangan yang tidak sempurna.

Kesimpulannya

Rangkul, Nationwide, Healthy cakar, Perfirrst, Petbest, ASCPA, Trupanion, adalah syarikat terbaik dengan perkhidmatan terbaik untuk insurans kesihatan anjing. Di seluruh negara memberikan pilihan untuk semua peringkat yang terbaik untuk perkhidmatan ini. Pilih ASPCA untuk pelbagai haiwan peliharaan yang terbaik dengan perkhidmatan ini. Ikuti pilihan semasa kecemasan. petPilih pertama untuk penjagaan rutin. Pemilihan trupanion untuk keadaan keturunan. Haiwan peliharaan Pilihan terbaik untuk anjing yang lebih tua.

artikel berkaitan

Berapa Banyak Insurans Penyewa?

Bagaimana insurans berfungsi?

Adakah insurans membuat hidup lebih bahagia?

Apa itu insurans?

Insurans haiwan kesayangan terbaik untuk anjing kecil

Apakah insurans haiwan kesayangan yang terbaik