Mengenai mencari kamera DSLR tingkat bahagian, kami benar-benar memerlukan anda untuk melihat dengan teguran: Jangan pergi untuk kumpulan berkumpul. Terdapat penjelasan yang kami kaitkan dan menunjukkan gambar kamera tanpa barang tambahan, dan terutama fokus pusat. Ini kerana fokus pusat yang disertakan dengan kamera DSLR terbaik dengan Wi-Fi dan Bluetooth biasanya tidak luar biasa.

Fokus pusat ini adalah apa yang kita panggil 'fokus pusat' dan berkualiti rendah daripada pelbagai fokus pusat, pada umumnya. Fokus pusat unit masa kini bertambah baik, tetapi secara konsisten tidak memberi anda pengetahuan terbaik. Jelas, terdapat fokus pusat pek yang luar biasa, bagaimanapun mereka kebanyakannya menggunakan semua badan kamera yang lebih tinggi.

Kanon

Mengenai pilihan satu fasa di tahap 'unit', beberapa keputusan membunyikan bel. Di sisi Canon, EF-S 15-85mm f / 3.5-5.6 IS USM adalah komitmen elektif yang tajam dan tidak dapat difahami. Nikon menawarkan titik penumpuan 16-80mm f / 2.8-4 DX yang tidak dapat dibayangkan, tanpa menghiraukan cara yang merupakan jumlah yang mengagumkan lebih mahal. Terdapat juga pilihan pariah yang hebat, misalnya, Sigma 18-35mm f / 1.8 (versi Canon).

1. Mandat EOS Rebel T6i

Canon EOS Rebel T6i adalah jenis Rebel T5i yang lebih berpandangan ke depan, menambah lebih banyak megapiksel, titik pecah pecah lebih cepat, dan 10 lagi pusat pengakuan tahap ke sistem perubahan diri. Juga menggunakan sistem ini adalah alternatif Wi-Fi dan Near Field Communication (NFC).

Di sini, anda akan menemui Hybrid CMOS AF III. Kes standard yang menunjukkan bahawa Hybrid CMOS III hampir sama dengan AF Dual Pixel utama yang terdapat pada 70D dan 7D II. Ia adalah kamera yang sukar dipercayai. Kualiti gambarnya hebat, dan berkinerja baik dalam keadaan cahaya rendah, menjadikannya luar biasa di antara DSLR tahap bahagian lain di luar sana.

2. Nikon D5600

Kebimbangan utama yang akan anda lihat mengenai binatang ini yang lebih sederhana daripada yang dijangkakan adalah badannya yang ringan. Lebih jauh lagi, ada hubungannya dengan Wi-Fi dan Bluetooth ke dalam kamera. Semasa kita melihat kamera tahap segmen ini, kita melihatnya secara umum setara dengan. Kebimbangan utama yang benar-benar melepaskan Nikon D5600 dari Nikon D5300 adalah penyambungan Snap Bridge. Sesuatu yang berbeza, ini adalah kemas kini yang mantap, namun menampung.

Snap connect, jika ini adalah istilah lain untuk anda, adalah reaksi Nikon untuk menyegerakkan foto yang anda dapatkan dengan DSLR anda ke pelbagai alat, misalnya, wayarles atau tablet. Kualiti gambarnya luar biasa, dan berkenaan dengan julat ISO yang tinggi, sungguh luar biasa dalam ringkasan kami.

Ia mengekalkan kualiti tinggi walaupun dalam keadaan cahaya yang paling tidak penting. Jangkauan dinamiknya sangat luas, memacu pasaran di bahagian tahap segmen. Untuk rangkaian Nikon, ini mungkin kamera terbaik untuk kualiti gambar yang menakjubkan.

3. Pentax K-70

Ada banyak suka tentang kamera ini. Julat ISOnya yang sangat tinggi, kelebihan sekejap sesaat daripada kamera DSLR tahap bahagian lain dan perubahan gambar di antaranya. Terdapat tempat di mana kamera biasanya melihat cakrawala miring dan mengubahnya. Di atas semua ini, terdapat kerja bergerak piksel. Di sini, kamera mengambil empat gambar untuk membuat satu gambar yang luar biasa. Ini akan memberi anda gambaran standard yang signifikan tanpa meletakkan sebilangan besar dolar ke dalam barang-barang tertentu. Anda memerlukan pemasangan untuk menggunakan bahagian ini sepenuhnya.

Perubahan gambar

Perubahan gambar membolehkan anda mengambil gambar yang tajam dalam keadaan yang lebih gelap daripada yang dijangkakan, dengan mengurangkan peningkatan yang dicapai oleh tangan anda sendiri. Tubuh adalah pemeriksaan taburan dan boleh digunakan dalam keadaan suasana yang kejam. K-70 mempunyai dua kamera Pentax yang menarik. Di bahagian atas terdapat tangkapan hijau yang menukar had kembali ke tetapan lalai mereka.

Di sebelah kiri, kamera menawarkan tangkapan yang membolehkan pelanggan beralih ke mod JPEG dan Raw. Kamera ini menawarkan dua persatuan kasar: rancangan "PEF" Pentax sendiri dan rancangan "DNG" Adobe.

DSLR boleh diakses

Seperti perkara lain dalam fotografi, kamera anda perlu menggambarkan bidang dan hubungan anda. Terdapat pelbagai DSLR yang boleh diakses di 4 atau 5 pengeluar luar biasa. Mereka muncul dalam jumlah kos, sesuai untuk menarik profesional dan pakar terlatih yang setara. Sebilangan besar daripadanya dalam arti umum setara dengan pelbagai kehalusan yang berbeza. Mereka semua membuat gambar 20-24 MP, semuanya memiliki sensor yang diubah, menggunakan Wi-Fi sebagai standard dan mempunyai julat ISO yang berbeza, bagaimanapun, had cahaya rendah serupa.

Melihat ringkasan ini, kita melihat kehalusan yang sesuai dan lebih menyedihkan daripada lawan kamera. Ini adalah tempat yang baik untuk dimulakan, kerana ini menunjukkan kepada anda ciri dan kelemahan setiap sistem. Anda akan menyedari kerentanan mempunyai idea sebagai keperluan asas mengenai apa yang anda rancangkan dengan kamera anda. Semua perkara yang dipertimbangkan, sebagai pertunjukan langsung dan pengambil gambar penghibur, julat ISO yang tinggi adalah keperluan yang tidak dapat dinafikan.

Pemikiran Akhir

Oleh kerana penjelasan ini, saya pasti akan menggunakan kamera Pentax. Sekiranya anda ingin mencari perkara yang menarik, maka Sony adalah keputusan paling bijak anda. Sistem Alpha a68 ini akan mendapat 8 fps, 20% lebih pantas daripada lawannya. Bagi orang-orang yang akan menghabiskan banyak acara di luar, misalnya, pengembara atau pengambil gambar jalanan, kamera penting adalah tidak-tidak. Di sini, anda pasti akan menggunakan Nikon D3500 kerana beratnya di bawah 1 lb.