Apakah pengintai golf terbaik? Yang anda perlukan adalah pencari jarak jauh yang memberi anda jarak jauh yang pantas, boleh dipercayai dan pertengahan. Sekiranya anda seorang pemain yang sangat maju, anda mahukan pencari golf terbaik. Pemain yang lebih baik boleh menggunakan mod mencari pin, cerun dan ciri lain dari pengintai jarak jauh yang lebih mahal.

Penjejak Golf Terbaik Bagi banyak pemain golf, pengintai telah menjadi hal biasa seperti lob baji dan dapat menghilangkan banyak spekulasi ketika menarik kelab yang tepat. Apa yang telah berubah sepanjang dekad yang lalu adalah ukuran peranti, ketepatan dan teknologi peningkatan permainan yang disertakan dalam sesuatu yang seukuran tangan anda. Setiap pemain golf mencari perkara baru dan hebat yang akan membawa permainan mereka ke tahap seterusnya. Dalam golf moden, seperti kehidupan moden, teknologi dengan cepat mengubah cara kita mendekati dan memenangi pekerjaan. Sudah bertahun-tahun sejak pemain golf harus menggunakan mercu tanda atau tekaan untuk mengukur jarak, tetapi bidang pencari laser yang tersedia terus berkembang dan bertambah baik.

Keistimewaan Penari Pusingan Golf Terbaik

Berikut disebutkan beberapa ciri utama pencari golf terbaik:

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Ketepatan

Pencari jarak jauh tidak ada gunanya jika tidak tepat. Pencari jarak yang kami periksa diuji dalam jarak 5 meter antara satu sama lain. Laser selalu membaca nombor yang sama setiap kali memberi keyakinan kepada pemain golf dengan mengetahui jumlahnya, yang mereka lihat boleh dipercayai . Tidak ada pengintai laser yang tepat seperti Bushnell. Menjelang tahun 2020, Pro XE, Tour V5 Shift dan Tour V5 berada di kedudukan tertinggi dalam senarai ketepatan.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Optik dan Paparan

Apabila kita menggunakan optik pencari jarak jauh, kita memberi tumpuan kepada pencari penonton dan paparan digital. Sekiranya paparannya sederhana, senang difahami. Sebaik-baiknya, anda ingin melihat paparan yang memberikan perincian yang jelas dan ringkas sehingga anda tahu bahawa anda mendapat halaman yang betul setiap masa.

Optik yang jelas dalam ujian 2020 adalah Nikon Coolshot Pro Stabilized. Kejelasan lensa membolehkan anda mengunci sasaran dengan mudah dan mendapatkan jarak tepat.

Sekiranya anda adalah pemain golf yang suka mempunyai perincian sebanyak yang anda dapati pada paparan tunggal, Garmin Approach Z82 menggunakan GPS dengan visual lubang lubang, halaman dari depan, tengah dan belakang, jarak ke bunker fairway dan juga lereng.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Penunjuk Mencari

Terdapat banyak kaedah yang boleh digunakan oleh pengintai laser untuk mengunci sasaran. Ada yang berfungsi lebih baik daripada yang lain. Teknologi getaran, nadi dan petunjuk visual adalah contoh peringatan yang berfungsi sebagai isyarat untuk mencapai sasaran anda. Ini adalah pilihan, tetapi dalam pengalaman kami, gabungan amaran ini, serta halaman yakin sering kali lebih baik.

Mana Pelumba Golf Terbaik?

Sekiranya anda melakukan sesuatu yang lebih kecil daripada penembak jarak jauh, terdapat banyak pilihan di hujung jari anda, dari teknologi GPS yang boleh dipakai hingga aplikasi yang dapat ditarik di telefon anda. Sebilangan peranti bahkan boleh mengira perubahan ketinggian , suhu dan tekanan barometrik untuk memberi anda bilangan mutlak ke lubang. Ia seperti mempunyai ahli meteorologi dan ahli matematik di beg golf anda.

Adakah cerun untuk pencari jarak jauh diperlukan? Itu bergantung pada kursus yang anda mainkan. Sekiranya anda tinggal di Denver, persembahan akan lebih menguntungkan berbanding pemain golf yang menghabiskan sebahagian besar waktunya untuk memperbaikinya, katakanlah, Lubbock, Tex.

Dengan begitu banyak pilihan pengintai di pasaran, mudah kecewa. Berikut adalah senarai pemain teratas di pasaran pengintai:

:one: Bushnell Phantom Golf GPS- Terbaik untuk Nilai

Ketika mencari nombor ke lubang, GPS Golf Phantom adalah cara terbaik untuk mengelakkan embel-embel yang mudah digunakan dan tidak memerlukan manual . Peranti yang boleh dipakai bersaiz gigitan menyediakan halaman depan, tengah dan belakang, serta empat jarak sukar di setiap lubang. Bluetooth terbina dalam membolehkan kemas kini tanpa wayar ke semua arah, dan dengan 36,000 kursus pra-muat, kemungkinan merupakan tempat kegemaran anda untuk membuat senarai. Dengan pengiktirafan kursus automatik dan fungsi inovatif, peranti ini bagus apabila anda menginjak pokok pertama. Bagi mereka yang menaiki kereta kuda, pemasangan magnet Bite bersepadu melekat pada logam apa pun. Dan jika anda memilih untuk menutupnya, ada pemegang klip yang akan dilekatkan pada tali pinggang anda.

Bushnell Phantom Golf GPS- Terbaik untuk Nilai

:two: Precision Pro NX7- Terbaik untuk pemain golf baru

Pada harga $ 219, Pro NX7 menawarkan teknologi yang cukup dalam julat harga yang tidak akan merosakkan bank. Reka bentuk dan ketepatan bulat memudahkan untuk menarik dan menembak semasa pusingan. Lihat sahaja penonton, cari sasaran dan tekan butang ke atas. Peranti ini tepat di halaman tambah-atau-minus 1 dan mengunci sasaran tanpa banyak masalah. Tidak seperti beberapa pengintai jarak jauh, anda tidak perlu bimbang memungut pokok di latar belakang. Terus memastikan anda mencapai sasaran yang anda mahukan; getaran yang mendorong menambahkan lapisan pengesahan yang lain. Cangkang tahan air juga membolehkan anda bermain dengan benda basah dan tidak berpeluang merosakkan mainan baru anda.

:three:GolfLogix- Terbaik untuk Teknikal

Menyedari bahawa tidak setiap pemain golf menginginkan penembak jarak jauh, GolfLogix menawarkan pilihan lain untuk pemain golf yang menggemari telefon mereka. Aplikasi ini menawarkan teknologi yang dapat membuat banyak kader profesional cemburu, bermula dengan peta tiga dimensi hijau yang menunjukkan hampir setiap garis di hijau, ketinggian dari bola hingga cawan dan bagaimana putt akan pecah. Semua tembakan dan jarak juga dapat dijejaki sepanjang pusingan dan jarak ke bahaya dan lokasi pemasangan. Paparan aplikasi memberi anda rancangan bagaimana menyerang setiap lubang dengan peta kontur terperinci. Terdapat juga kad digital sehingga anda tidak perlu risau untuk memerhatikan pensil.

GolfLogix

:four: Bushnell Pro XE- Terbaik untuk Pegolf yang Mempunyai Segala-galanya

Sekiranya pengintai Pro XE adalah kereta sport, ia adalah Ferrari 812 Superfast. Sudah tentu, anda tidak memerlukan tenaga kuda di bawah tudung. Tetapi jika anda mempunyai pendapatan boleh guna, ada baiknya jika anda memerlukannya. Itulah cara untuk menjadikan Pro XE kalis air mempunyai semuanya. Fungsi cerun melihat perubahan ketinggian sebelum memberi jarak, tetapi tidak seperti kebanyakan pesaing, ia memerlukan satu langkah lebih jauh dengan mengira suhu dan tekanan barometrik. Peranti ini mempunyai jarak 1.300 meter dan menawarkan kunci pembesaran 7x pada sasaran.

:five: Pendekatan Garmin S60- Terbaik untuk Pegolf yang Suka Berjalan

Ini dipenuhi dengan lebih dari 41,000 kursus, jam tangan Approach S60 adalah pilihan yang tepat untuk pemain golf yang tidak mempunyai masalah untuk memakai sesuatu di pergelangan tangan mereka. Skrin sentuh warna 1.2-inci kelihatan hebat pada hari-hari cerah dan menawarkan halaman hijau, bahaya dan bertukar menjadi dogleg sial. Dengan jangka hayat bateri selama 10 jam, anda tidak perlu bimbang jam tangannya semakin lemah walaupun anda memutuskan untuk bermain 36 lubang. Walaupun fungsi utama memfokuskan pada jarak ke sasaran dan hijau, fungsi autoshot mendapati tembakan terkena dekat jalan raya dan mencatatnya untuk analisis pasca putaran.

Pendekatan Garmin S60

:six: FlightScope Mevo Portable- Terbaik untuk Range Rats

Untuk harga pencari jarak jauh, anda boleh membawa monitor pelancar berasaskan radar di poket anda. Kira-kira ukuran telapak tangan anda, Mevo portable dapat digunakan dalam jarak jauh untuk mencatat jarak perjalanan, kelajuan kelab, kadar putaran, ketinggian puncak dan data lain yang berkaitan. Semua data masuk terus dari peranti ke telefon pintar anda selepas setiap tangkapan, memberikan analisis masa nyata semasa fasa tersebut. Sebilangan besar monitor pelancaran di Tour bermula pada sekitar $ 25,000, jadi ini adalah titik harga yang dapat dikunjungi oleh kebanyakan pemain golf. Sekiranya anda mempunyai pendapatan boleh guna, pertimbangkan untuk memasangkan Mevo dengan pengintai jarak jauh dan menembak jarak ke setiap bendera di rentang tersebut. Anda akan mendapat idea yang tepat di mana hayunan anda sebelum mencecah kursus. FlightScope Mevo Portable

:seven: Bushnell Edisi Terhad L7- Terbaik untuk Pegolf Bergaya

Balut dan sarung kulit tenunan tangan memberikan rasa premium pada L7 yang tidak akan anda temui di penemu jarak lain di industri ini. Lagipun, peranti ini menawarkan lebih daripada sekadar gaya. Teknologi lereng Bushnell mengira dan mengubah untuk halaman dalam tembakan pendekatan menanjak dan par 4s menurun, sementara sistem Jolt yang dipatenkan memastikan bahawa laser mengunci bendera dengan denyutan getaran.

Edisi Terhad Bushnell L7

Pencari Jauh Paling Tahan Lama

** Bushnell Pro X2 ** nampaknya merupakan unit yang paling tahan lama. Struktur badan terdiri daripada logam yang terasa sangat kuat dibandingkan dengan banyak unit plastik yang khas untuk pemain golf. Jaminan bahawa X2 akan bertahan dengan baik jika terpaksa meluncur dari troli anda ke jalan.

Pro X2 juga kalis air sehingga anda boleh bermain dalam ribut, gaya Caddyshack.

Bushnell Pro X2

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Teknologi Paparan Dwi (DDT)

Dengan menekan butang Mode dengan mudah, teknologi dual display (DDT) dapat digunakan untuk beralih antara paparan merah terang atau paparan hitam tajam. Ini adalah ciri yang baik kerana ketika keadaan pencahayaan berubah pengguna dapat mengubah warna tampilan menjadi pilihan yang paling terlihat bagi mereka.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Teknologi Pinseeker JOLT

Sangat mudah untuk menembak sasaran yang salah jika anda tidak mempunyai maklum balas untuk memastikan anda terkunci. Kadang-kadang pokok di belakang hijau cukup dekat untuk menganggap anda berada di sasaran tetapi cukup jauh untuk membuat anda mengambil kelab yang salah.

Pinseeker JOLT Technology adalah ciri yang menghasilkan getaran sebaik sahaja pengintai jarak jauh mengesan pin dengan tepat ketika 'menembak' pin. Ciri ini memberi pengguna ketenangan fikiran mengetahui bahawa mereka mempunyai jarak langsung ke pin, dan bahawa mereka secara tidak sengaja telah menemukan jarak yang salah di pohon 30 ela di belakang hijau. Ini sekarang merupakan ciri umum Bushnell dan telah terdapat dalam 4 model terakhir.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Teknologi Pampasan Cerun

Bagi sebilangan pemain dengan kemampuan untuk mengira keturunan bukanlah masalah besar, tetapi jika tempat kediaman anda berdekatan dengan gunung dengan pengintai dengan teknologi pampasan cerun dapat sangat membantu. Atlet profesional dan amatur yang bertanding di USGA dan acara amatur utama juga mendapat banyak manfaat daripada teknologi pampasan cerun. Mempunyai kemampuan untuk menggunakan lereng ini untuk mengira pencari jarak dalam kitaran latihan membolehkan pemain membuat catatan tepat di halaman halaman mereka yang dapat mereka kenal pasti semasa kejohanan mereka.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Teknologi Slope Switch

Ketika rangefinder pertama kali diperkenalkan ke pasar, kebanyakan rangefinder tidak mengimbangi kemiringan, kerana teknologi itu dikembangkan model yang membayar untuk cerun dirancang, tetapi hanya kemudian ketika ada model yang tersedia di mana pertukaran antara mod mungkin dilakukan.

Kira-kira 3 tahun yang lalu Bushnell memperkenalkan model di mana lampiran di bahagian depan dapat diubah menjadi memiliki, atau kekurangan teknologi pampasan cerun. Dengan teknologi slope switch, ia hanya memerlukan flick untuk beralih antara dua mod, menjadikannya pengalaman yang cepat dan mudah digunakan.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Persembahan

:small_blue_diamond: Kebolehgunaan

Pro X2 adalah alat pengintai yang mudah digunakan, bentuknya memungkinkan untuk mencengkam dengan selesa, sarung getah memberikan perlindungan dari jatuh dan lebam dan tahan air sehingga dapat digunakan dalam keadaan cuaca apa pun. Dua pilihan paparan warna yang berbeza memastikan bahawa pilihan tersedia untuk memberikan penglihatan tinggi dalam pelbagai keadaan pencahayaan. Teknologi suis cerun tersedia dengan suis balik, tidak perlu menukar lampiran, ini juga menambah pengalaman pengguna yang ramah.

:small_blue_diamond: Ketepatan

Anda mengharapkan pencari golf terbaik untuk memberikan ketepatan yang luar biasa, sementara X2 memiliki jarak 5 - 1300 ela dan ketepatan dari ½ yard. Teknologi Pinseeker JOLT memastikan bahawa pengguna tahu bagaimana 'menembak' pin dengan tepat dan dengan itu memberi mereka keyakinan terhadap jangkauan yang telah mereka pilih. Mempunyai teknologi pampasan cerun tersedia dan dapat menambahkan dimensi lain untuk memastikan ketepatan ketika anda mendapat jarak.

:small_blue_diamond: Kualiti

Badan logam X2 dan berat tambahan menambah rasa membawa sesuatu yang berkualiti tinggi dan memberi keyakinan bahawa bacaan yang anda dapat akan menjadi lebih pantas dan tepat.

:small_blue_diamond: Harga

Pro X2 hadir dengan harga tinggi $ 449.99, tetapi ia adalah produk yang boleh anda gunakan untuk jangka masa yang lama. Bushnell menawarkan sistem perdagangan, yang bermaksud pengguna dapat berdagang dengan model lama untuk model baru. Pro X2 hadir dengan jaminan 2 tahun selepas tarikh pembelian.

Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa soalan yang sering diajukan oleh orang yang berkaitan dengan pencari golf terbaik:

1. Adakah pengintai yang lebih mahal lebih baik?

Ia bukan untuk semua orang. Perlu diingat bahawa harga kos yang berpatutan yang berkaitan dengan unit paling premium adalah hasil dari ciri-ciri yang tidak semua keperluan atau keperluan pemain golf. Sekiranya anda mahu semua peluit dan bel di pasaran, harapkan untuk membayar lebih banyak. Walaupun begitu, terdapat banyak unit yang lebih murah yang, walaupun tidak sempurna, mengandungi asas-asas setiap unit dan unit yang lebih mahal. Produk seperti Inesis dan Precision Pro menawarkan produk yang sangat baik yang tidak akan merosakkan bank.

2. Adakah saya memerlukan laser dengan fungsi cerun?

Bagi pemain golf yang berpengalaman, teknologi Slope dapat membantu membuat keputusan yang bijak dalam hal ini. Ia boleh menjadi alat yang berharga bagi pemain golf kejohanan yang ingin mempelajari nuansa kursus baru semasa latihan. Pegolf yang hanya ingin mengetahui bahawa halaman rumah menghadapi sasaran dan senang mencari yang lain harus mempertimbangkan untuk melangkau fitur Slope dan menjimatkan wang.

3. Apakah penemu jarak terbaik untuk tangan yang goyah?

Sekiranya anda berusaha untuk memastikan pengintai jarak jauh tetap ada, hanya ada satu model yang perlu dipertimbangkan. Nikon CoolShot Pro Stabilized membekukan lensa dan membolehkan anda mengunci sasaran. Walaupun Nikon berada di bahagian atas senarai harga, ia bernilai jika anda mempunyai tangan yang goyah.

4. Penjelajah jarak jauh apa yang digunakan oleh pemain golf pro?

Darrell Survey, salah satu institusi penyelidikan golf yang paling dihormati, juga telah mengesahkan bahawa Bushnell adalah pilihan utama bagi beberapa profesional dan profesional pelancongan profesional berbanding yang lain.

5. Adakah penemu jarak berbaloi untuk golf?

Laser Rangefinder tidak begitu bernilai jika anda ingin memperbaiki permainan anda. Terdapat kurang daripada $ 100 pilihan anggaran yang akan memberi anda jarak yang boleh dipercayai dan tepat dan jika anda bermain dengan kerap, anda akan mendapat sejumlah wang dari pencari jarak jauh.

Kesimpulannya

Menurut saya, Bushnell Pro X2 adalah alat pengesan terbaik yang pernah dihasilkan. Pencari jarak jauh yang dibina dengan baik dengan semua ciri canggih sambil memberi anda bacaan yang pantas dan tepat. Ia tahan lama, mempunyai perumahan logam berperisai getah, dan kalis airnya memastikan ketahanan yang besar sekiranya jatuh di dalam air. Memiliki teknologi switch slope memberikan fleksibiliti yang besar untuk pemain golf yang kompetitif, kompensasi cerun dapat digunakan semasa pusingan latihan, dan dengan penggunaan sah, suis butang sederhana digunakan dalam acara di mana alat pengukur jarak diizinkan. Secara keseluruhan, Pro X2 tepat, penuh dengan teknologi, ringan di beg golf anda dan produk yang akan bertahan lama.

Baca Juga:point_down:

Seberapa besar bola golf

Golf Disc - Cara Bermain Golf Disc

Bagaimana untuk mendapatkan penutup beg perjalanan golf yang terbaik?

Cara Memahami Bahasa Pemarkahan Golf

Kayak Memancing Terbaik

Kayak Memancing Terbaik Tahun 2020

Anda akan melihat pemain atau pemain terkemuka dunia membawa laser untuk memeriksa jarak mereka semasa pusingan latihan dan, serupa dengan tahun ini, mereka akan dibenarkan menggunakannya dalam pertandingan kejohanan di tiga Kejuaraan Utama PGA - Kejuaraan PGA, Kejuaraan PGA Wanita KPMG atau Kejuaraan PGA Senior KitchenAid.

Apa pun anggaran anda, ada sesuatu di luar sana untuk anda - atau jika anda tidak tahu dengan tepat sejauh mana anda memerlukannya, bagaimana anda boleh menjangkakan skor anda lebih rendah? Mereka juga bagus untuk memeriksa halaman rumah anda semasa sesi latihan untuk menentukan sejauh mana anda memukul kelab anda, terutamanya jika anda tidak dapat mengakses monitor pelancaran.

1. Pendekatan Garmin Z80

Garmin Approach Z80 adalah pengintai paling mahal dalam senarai kami, tetapi ini mempunyai ciri unik untuk membenarkan harga yang lebih tinggi. Pemidang tilik memaparkan peta kursus warna 2D, penuh, dengan halaman ke depan, tengah atau belakang hijau, menjadikan Garmin Approach Z80 serupa dengan pengintai jarak jauh atau GPS semuanya dalam satu. ini mungkin memberi anda cadangan ukuran untuk gambar tee anda, yang merupakan ciri yang kemas. Pendekatan Garmin Z80 adalah pilihan terbaik bagi sesiapa sahaja yang tidak dapat memutuskan antara pengintai golf atau GPS, serupa dengan ini memberikan yang terbaik dari kedua dunia.

2. Nikon Coolshot Pro Stabil

Sekiranya anda pernah bersusah payah mengunci sasaran anda semasa menggunakan laser golf, Nikon Coolshot Pro Stabilized boleh menjadi pengintai terbaik untuk anda. Sistem pengurangan getaran mengurangkan getaran gambar dalam pemidang tilik (disebabkan oleh pergerakan tangan) sekitar 80%.

Juga tidak ada bahaya untuk mendapatkan halaman secara tidak sengaja untuk sesuatu yang tepat di belakang sasaran yang anda inginkan, mirip dengan Nikon Coolshot Pro akan selalu menunjukkan jarak ke sasaran terdekat. Setelah sasaran dikenal pasti, tanda terkunci akan berubah menjadi hijau, jadi anda tahu anda mempunyai sasaran yang tepat. Semua ini berlaku dalam masa dua kali cepat berkat sistem 'hyper read' Nikon, yang bermaksud ini hanya memerlukan 0.3 saat ke halaman rumah anda.

Jarak yang disesuaikan dengan cerun memberitahu anda berapa lama tembakan menanjak atau menurun akan benar-benar bermain, membantu anda menyesuaikan pemilihan kelab anda dengan sewajarnya. Ciri ini mungkin dimatikan untuk menjadikan pengintai yang sah untuk penggunaan dalam persaingan, dengan penambahan LED hijau yang cerdas di bahagian depan ini berkedip sehingga orang lain tahu fungsi cerun bukan yang digunakan.

3. Bushnell Pro XE

Pencari jarak golf tidak jauh lebih baik daripada Bushnell Pro XE. ini mungkin mengibarkan bendera pada jarak lebih dari 500 ela atau memberikan jarak yang tepat di dalam satu halaman. ini juga menawarkan pembesaran 7x, yang terbaik dari mana-mana pencari golf di pasaran, menjadikannya lebih mudah untuk fokus pada bendera. cincin merah di sekitar sasaran berkelip sementara unit pencari jarak bergetar sedikit untuk memberitahu anda bahawa anda telah mengunci pada bendera. Bushnell Pro XE dilengkapi dengan pelekap magnet yang membolehkan anda menempelkan pengintai ke bingkai kereta golf atau troli milik anda (dengan andaian ia terbuat dari logam).

Tetapi mungkin bahagian yang paling pintar adalah ciri 'slope with the elemen' Bushnell Pro XE, yang bermaksud ini akan mempertimbangkan tidak hanya seberapa menanjak atau menurunnya tembakan Anda, tetapi juga suhu atau tekanan udara. perubahan dalam ketinggian mungkin bermaksud tembakan anda adalah bermain 10-20 ela lebih lama atau lebih pendek dari halaman sebenarnya, jadi itu maklumat penting atau cukup untuk membuat Bryson DeChambeau teruja.

Anda tidak boleh menggunakan mod kemiringan dalam pertandingan, tetapi mereka dapat dengan mudah dimatikan ke giliran Bushnell Pro XE menjadi pencari jarak normal untuk permainan kompetitif. Gunakan mod 'cerun dengan elemen' cukup dalam latihan atau anda akan mulai membiasakan bagaimana keadaan cerun atau cuaca mempengaruhi jarak, yang akan membantu anda memukul halaman kanan lebih kerap walaupun anda tidak menggunakan ia.

4. Bushnell Tour V5 Shift Slim Edition

Dengan memindahkan perumahan bateri V5 ke bahagian belakang unit atau melangsaikan selongsong luar, Bushnell mengatakan bahawa mereka telah menghasilkan laser yang dirancang secara ergonomik yang pas di telapak tangan ini mewujudkan "minimum gangguan jika memperoleh sasaran" . Tour V5 Shift Slim Edition mempunyai algoritma cerun baru atau Teknologi Slope-Switch yang lebih baik atau tepat untuk jarak satu halaman.

ini berfungsi sehingga 1.300 ela (400+ ela ke bendera) atau mempunyai pembesaran enam kali. Sistem Fokus Cepat memastikan jarak cepat sementara PinSeeker Bushnell dengan Teknologi JOLT Visual telah diperbaiki dengan memasukkan cincin merah yang berkelip ini serupa dengan getaran JOLT untuk memberikan maklum balas atau keyakinan pemain golf yang lebih besar jika mereka terkunci pada bendera.

Teknologi BITE terbina dalam membolehkan pemain golf melampirkan pengintai mereka dengan selamat ke kereta golf atau troli. kekuatan tarikan 7lb bermaksud pemain golf mungkin selamat dalam pengetahuan bahawa pengintai mereka akan berada di tempat tersebut. Tour V5 Slim Edition adalah bukti hujan atau dilengkapi dengan sarung bawa premium, bateri tiga volt, penanda dua bola atau bateri tiga volt.

5. Lawatan Fokus Zum

Berikutan kejayaan Focus X, Zoom mendedahkan pengintai laser Focus Tour unggulan dengan reka bentuk logam hibrid bergaya yang mengingatkan pada kamera vintaj atau kami peminat gaya. Jangkauan jarak 875 yard digabungkan dengan pembesaran enam kali atau ketepatan hingga 0,5 ela, sementara paparan kontras yang terang dan terang menangkap bidang pandangan 7.5 ° untuk julat visual yang belum pernah terjadi sebelumnya. Lekapan mata unit juga boleh disesuaikan, menjadikan fokus menjadi fokus untuk penglihatan yang berbeza. Focus Tour mempunyai pilihan jarak yang disesuaikan dengan cerun yang mudah dihidupkan atau dimatikan dengan butang di sisi unit untuk menjadikannya layak untuk pertandingan ini. Mod pengimbasan tiang bendera membantu mencari sasaran dengan kelajuan yang mengagumkan, dengan pengesahan bahawa anda terkunci melalui getaran atau ikon bendera yang muncul di dalam paparan. Mod pengukuran berterusan Zoom membolehkan pemain golf mengimbas lanskap, dari lubang, ke pohon, ke bunker, memberikan jarak segera ke pelbagai sasaran. ini dilengkapi dengan beg galas praktikal dan tahan lasak dan, dengan harga £ 299,99, harga yang mengagumkan memandangkan ciri-cirinya.

6. Edisi Ramping Bushnell Tour V5

Dengan memindahkan perumahan bateri V5 ke bahagian belakang unit atau melangsaikan selongsong luar, Bushnell mengatakan bahawa mereka telah menghasilkan laser yang dirancang secara ergonomik yang pas di telapak tangan ini mewujudkan "minimum gangguan jika memperoleh sasaran" . Tour Slim Edition adalah tepat untuk jarak satu halaman dengan prestasi sejauh 1.300-yard (400+ yard ke bendera) atau pembesaran enam kali. Peranti kalis hujan dilengkapi Sistem Fokus Cepat atau PinSeeker Bushnell dengan Teknologi Visual JOLT, dengan cincin merah ini berkelip sama dengan getaran JOLT untuk memberikan maklum balas atau keyakinan pemain golf yang lebih besar jika mereka terkunci pada bendera. Teknologi BITE terbina dalam membolehkan pemain golf melampirkan pengintai mereka dengan selamat ke kereta golf atau troli. kekuatan tarikan 7lb bermaksud pemain golf mungkin selamat dalam pengetahuan bahawa pengintai mereka akan berada di tempat tersebut. Tour V5 Slim Edition dilengkapi dengan sarung bawa premium, bateri tiga volt, dua penanda bola atau bateri tiga volt.

7. GolfBuddy bertujuan L10V dengan suara & cerun

The Golfbuddy bertujuan L10V dengan suara & cerun adalah pencari jarak pandang pertama di dunia. ini berfungsi sama dengan pengintai jarak jauh, menampilkan halaman di layar LCD, tetapi untuk kemudahan tambahan terdapat butang suara di sebelah yang, jika ditekan, akan membuat unit membaca halaman yang diukur. Bukan hanya gimik, banyak pemain golf yang lebih tua adalah pengintai yang ditangguhkan kerana mereka sukar membaca jarak yang diukur, yang bermaksud fungsi suara GolfBuddy dapat membuat semua perbezaan.

Selain fungsi suara, Golfbuddy aim L10V menawarkan pembesaran 6x, getaran ke penguncian sasaran pengesahan, dan tetapan kemiringan ini mungkin dimatikan untuk pusingan pertandingan. Ia juga tersedia tanpa fungsi suara, jika anda lebih suka pencari jarak jauh anda daripada terus shtum.

8. Motocaddy Pro 3000

Motocaddy telah berpindah ke dunia pengintai dengan laser Pro 3000 tahan hujan. Dengan berat hanya 196 gram, Pro 3000 cepat atau mudah digunakan, dilengkapi teknologi PinLock dengan getaran atau pengesahan visual, atau menawarkan ketepatan hingga kurang dari halaman dengan kelas X pembesaran 7X terkemuka di jarak 1.300 ela . ini mempunyai paparan LCD resolusi tinggi atau mungkin terkunci pada pin dari jarak 450 ela. Pembacaan cerun disertakan tetapi mungkin dimatikan untuk menjadikan persaingan perangkat menjadi sah, sementara penyaringan suara latar menjadikan ini lebih mudah untuk mengunci pada sasaran.

Pro 3000 mempunyai cengkaman getah bertekstur, menjadikannya mudah dipegang dalam apa jua keadaan, sementara lensa mata yang dapat disesuaikan memberikan visual yang lebih jelas. ini mungkin menunjukkan jarak dalam jarak meter atau meter atau secara automatik memasuki mod siap sedia setelah 10 saat. sarung keras tempurung premium dengan klip beg carabiner serupa dengan standard, sama dengan jaminan 24 bulan. Kes ini juga melekat pada Stesen Aksesori Motocaddy di troli jenama untuk akses cepat atau mudah di lapangan golf.

9. Cerun Precision Pro Golf NX9 HD

Pembesaran 7x atau LCD lebar Precision Pro NX9 HD Slope mempermudah ini untuk mencari bendera, atau getaran nadi akan membantu anda memastikan anda terkunci pada sasaran yang betul. NX9 HD Slope juga menawarkan jarak yang disesuaikan dengan cerun, atau mempunyai cengkaman magnetik untuk memudahkan pemasangan pada kereta golf. Salah satu perkara terbaik mengenai Precision Pro Golf adalah perkhidmatan penggantian bateri seumur hidup percuma mereka. Selain itu, jika anda memutuskan untuk menaik taraf ke model yang lebih baru di kemudian hari, Precision Pro Golf akan memberi anda diskaun 30% untuk perdagangan dalam yang lama. Precision Pro Golf jelas berusaha untuk menarik pemain golf menggunakan mata harga yang lebih rendah sebelum mengubahnya menjadi pelanggan sepanjang hayat melalui perkhidmatan pelanggan terkemuka atau penghargaan kerana kesetiaan jenama. Ini adalah pendekatan yang mengagumkan.

10. Shot Scope Pro L1

Ini adalah GPS golf terkenal atau pelacak penembak laser pertama Shot Scope, dengan jenama yang memanggilnya "produk paling maju seumpamanya". Dengan harga yang sangat berpatutan, PRO L1 dilengkapi dengan teknologi termasuk Target-Lock Vibration atau Precision Clear Lens. Getaran membuat pemain tidak diragukan lagi bahawa mereka telah mengunci bendera atau mungkin mempercayai halaman yang dipaparkan, sementara lensa membolehkan anda beralih antara optik laser hitam atau merah dengan lancar untuk memastikan anda dapat memilih sasaran anda dari mana-mana cahaya. PRO L1 yang ramping atau kukuh juga mempunyai teknologi Adaptive Slope yang memperlihatkan sudut penyesuaian cerun atau jarak yang dikira semula, tepat hingga hanya 3,6 inci.

Ciri ini dapat dimatikan dengan mudah untuk memastikan laser mematuhi peraturan golf dalam pertandingan, sementara pengukuran dapat diubah dari halaman ke meter jika disukai. Pembesaran enam kali atau jarak hingga 875 ela berarti tidak ada pin yang berada di luar jangkauannya, sementara pembinaan tahan air atau cengkamannya memastikan ini berfungsi dalam semua keadaan. Laser ini juga ringkas, berukuran panjang 100mm, lebar 43mm atau tinggi 75mm.

Soalan Lazim

Adakah saya memerlukan laser dengan fungsi cerun?

Bagi pemain golf yang berpengalaman, teknologi Slope dapat membantu membuat keputusan yang bijak dalam hal ini. Ia boleh menjadi alat yang berharga bagi pemain golf kejohanan yang ingin mempelajari nuansa kursus baru semasa latihan. Pegolf yang hanya ingin mengetahui bahawa halaman rumah menghadapi sasaran dan senang mencari yang lain harus mempertimbangkan untuk melangkau fitur Slope dan menjimatkan sejumlah wang.

Apakah penemu jarak terbaik untuk tangan yang goyah?

Sekiranya anda berusaha untuk memastikan pengintai jarak jauh tetap ada, hanya ada satu model yang perlu dipertimbangkan. Nikon CoolShot Pro Stabilized membekukan lensa dan membolehkan anda mengunci sasaran. Walaupun Nikon berada di bahagian atas senarai harga, ia bernilai jika anda mempunyai tangan yang goyah.

Penjelajah jarak jauh apa yang digunakan pemain golf profesional?

Darrell Survey, salah satu institusi penyelidikan golf yang paling dihormati, juga mengesahkan bahawa Bushnell adalah pilihan yang disukai untuk beberapa profesional dan profesional pelancongan profesional daripada yang lain.