Pengurusan pelaburan swasta adalah pakar perundingan aset yang berkaitan dengan perancangan kewangan individu. Sebagai perbandingan dengan pengurusan kekayaan , pengurusan pelaburan swasta adalah kepakaran perundingan sekuriti yang menggabungkan persiapan kewangan dengan orang berbanding perniagaan.

Pentadbiran pelaburan swasta mengukuhkan keadaan kewangan pengguna mengikut keperluan mereka. Perancang kewangan memenuhi sasaran kewangan untuk jangka pendek, panjang, dan jangka sederhana. Ini adalah kaedah untuk memberikan pelanggan dengan pelbagai perkhidmatan dan alat kewangan untuk membolehkan pelanggan mencapai tujuan kewangan yang unik.

Manfaat Pengurusan Pelaburan Swasta

Pengurusan Pelaburan Swasta memberikan banyak kelebihan.

Kerangka Serbaguna

Pengurusan pelaburan swasta memberi akses kepada pengurusan terbaik portfolio dan sejumlah mandat pelaburan, format, kelas aset, dan saluran komoditi. Rangka kerja Platform yang serba boleh memberikan kawalan sepenuhnya ke atas aset dengan pembangunan.

Skop Perniagaan Besar

Pengurusan pelaburan swasta membolehkan pelabur melabur dalam pelbagai sektor. Dengan ruang lingkup perniagaan yang besar, mereka dapat memperluas kawasan perniagaan mereka dan membawanya ke pasar antarabangsa.

Akaun Mudah

Adalah mungkin untuk menghubungkan akaun pengguna dan keluarga untuk membina imej kewangan keluarga yang konsisten, meminimumkan yuran dan mengoptimumkan produktiviti cukai di pelbagai kategori akaun. Fungsi nilai tambah seperti penyelesaian yang dikendalikan, pemantauan yang lebih baik, penyeragaman semula dana, dan alat cadangan membantu menyatukan akaun.

Peluang Pelaburan di Dubai

Peluang pelaburan memberi kemungkinan membeli atau menjual apa-apa dengan potensi nilai yang lebih baik.

Dubai terkenal dengan peluang pelaburan di peringkat global. Bank Mashreq menawarkan peluang pelaburan di Dubai untuk pelanggannya .

Emas Mashreq

Emas adalah salah satu komoditi yang paling banyak dilaburkan. Bank Mashreq menyediakan pelanggannya dengan pasukan yang telah tamat tempoh yang berurusan dengan pelaburan Emas. Pasukan ini akan membantu pengguna dalam membuat rancangan kewangan dan menilai kemungkinan risiko. Wakil Sokongan Pelanggan akan membantu anda melacak permintaan akaun dan keperluan perkhidmatan anda secara langsung.

Sekuriti Pendapatan Tetap

Sekuriti Pendapatan Tetap adalah salah satu peluang pelaburan utama di Dubai. Dalam membina portfolio yang pelbagai, sekuriti pendapatan tetap memainkan peranan penting. Sekuriti pendapatan tetap sesuai untuk pembeli yang ingin mempunyai pendapatan yang stabil sambil melindungi diri daripada ketidakpastian sepanjang hayat bon mereka.

Dana Bersama

Reksa dana adalah syarikat yang mengumpulkan dana dan melaburkannya dalam sekuriti, saham dan aset lain dari beberapa entiti. Gabungan saham, bon atau sekuriti lain yang dimiliki oleh dana dikenali sebagai portfolio mereka. Setiap pemilik dana memiliki saham yang merupakan sebahagian daripada pegangan.

Bank Mashre menawarkan dana bersama untuk pelanggannya. Cara termudah untuk mempelbagaikan pelaburan anda adalah dengan memperluas kewangan anda kepada pelbagai kumpulan aset dan industri. Mereka memberikan respons yang tepat untuk selera anda terhadap objektif risiko dan perbelanjaan.

Keseluruhan Insurans Hayat

Insurans nyawa menjalankan seumur hidup anda. Ia membenarkan perubahan ganjaran kerana keadaan mengubah hidup anda dan mengumpulkan wang tunai. Tingkatkan keselamatan anda dengan sejumlah insentif tambahan, termasuk penyakit serius, tahap pendapatan dan pengecualian insurans, serta kemampuan untuk menyesuaikan standard perlindungan anda. Pilih antara tahap liputan dan tahap pembayaran yang dapat disesuaikan dengan keperluan anda.