Tidak mahu pergi ke pusat membeli-belah yang sibuk? Kemudian cari laman membeli-belah dalam talian terbaik untuk menjimatkan kesulitan dan masa anda.

1. Apakah belanja dalam talian?

Membeli-belah dalam talian adalah kaedah automatik untuk membeli-belah, yang membolehkan pengguna membeli barang atau perkhidmatan dari syarikat melalui penyemak imbas internet atau telefon bimbit. Membeli-belah dalam talian seperti bangun dari tempat duduk anda dan menggunakan nombor kad debit anda. Biasanya pengguna boleh mengenal pasti model, label, atau barang dalam talian.

2. 10 Tapak Beli-belah Dalam Talian Terbaik:

Di Pakistan, trend membeli-belah dalam talian meningkat kerana peningkatan penggunaan telefon pintar . Anggaran terkini menunjukkan bahawa sekitar 80-85 peratus orang di sektor teratas Pakistan melakukan membeli-belah dalam talian.

Mari kita lihat 10 laman web membeli-belah dalam talian terbaik di Pakistan yang dijelaskan di bawah ini dari segi kecekapan, sokongan pelanggan, hak pengguna, kod kupon dan struktur harga.

 1. Daraz. Pk
 2. Telemart
 3. Membeli-belah. Pk
 4. WBM antarabangsa. Pk
 5. Shophive.com
 6. Membeli-belah rumah. Pk
 7. Yayvo.com
 8. Aksesori BNB. com
 9. YA PK Dalam Talian
 10. Shopon

Daraz. Pk

Muneeb Maayr & Faris Shah mencipta Daraz di Pakistan sebagai pasaran pakaian e-dagang digital pada tahun 2012. Pasaran dalam talian terkemuka di Pakistan dengan lebih daripada 14-15 juta item jualan. Ini adalah salah satu peruncit internet yang paling berjaya di Pakistan.

Ia menawarkan banyak perkhidmatan, termasuk peranti pintar, elektronik, peralatan dapur, pakaian, kosmetik, tawaran beg dan sebagainya, tersedia.

Sekiranya anda ingin membeli sesuatu dari Daraz, anda harus mengikuti langkah berikut:

 1. Pasang dahulu Aplikasi Daraz dari App store.
 2. Log masuk dan buat akaun anda dengan menggunakan aplikasi anda.
 3. Kemudian tapis kategori dari mana anda ingin membeli produk.
 4. Selepas ini, pergi ke pilihan beli sekarang dan buat pesanan.
 5. Sekarang pilih kaedah pembayaran anda dan ikuti langkah selanjutnya untuk mengesan pesanan anda sehingga anda menerimanya.

Telemart:

Telemart mempunyai sejarah 27 tahun sebagai jenama Tradelink Business . Ia berada di kedudukan nombor 5 ketika ini di Pakistan. Ia berniaga dengan telefon bimbit dan produk elektronik dari semua pengeluar terkemuka. Pakaian lelaki, fesyen wanita, peralatan rumah tangga, pencetak, tablet, perkhidmatan, ubat-ubatan , dan lain-lain yang disediakan dalam platform ini. Untuk terus membeli-belah di Telemart, pergi ke pautan ini http://support.telemart.pk .

Membeli-belah. Pk:

Pasar yang mempunyai reputasi baik yang menunjukkan item dari semua jenama kegemaran anda di satu lokasi. Laman web membeli-belah dalam talian ini, yang ditubuhkan pada tahun 2011, terkenal dengan peralatan elektronik dan juga menawarkan beberapa produk kecantikan dan perubatan. Laman web ini mudah dijangkau dan mempunyai dasar pemulangan. Membeli-belah. pk menawarkan wang tunai di tempat dan produk penghantaran percuma.

Sekiranya anda ingin membeli-belah dari laman membeli-belah dalam talian terbaik ini, maka

 1. Pergi ke pilihan carian dan pilih item yang anda inginkan.
 2. Klik pada pilihan Beli sekarang.
 3. Lengkapkan maklumat hubungan dan pembayaran anda.
 4. Selepas ini, anda menerima mesej nombor pesanan, simpan di notepad dan tunggu untuk menerima pesanan.

WBM antarabangsa. Pk:

Ini adalah salah satu laman membeli-belah dalam talian terbaik untuk Pengurusan Perniagaan Dunia . Flemington adalah rumah pejabat WBM. Syarikat ini sangat dipercayai dan sentiasa memastikan standard kualiti. Laman web ini menawarkan lebih daripada 550 produk antarabangsa yang serupa dengan yang dijual di Amazon.

Ia menawarkan produk berikut dengan jaminan pengembalian wang:

 1. Rumah dan Dapur
 2. Barang runcit
 3. Kecantikan dan Kesihatan
 4. Pembasmi kuman
 5. Lampu Garam
 6. Produk Garam Himalaya

Untuk membeli-belah di laman web ini, pergi ke pautan atau pasang aplikasinya yang terdapat di play store.

Shophive:

Shophive adalah laman web e-dagang pertama di Pakistan yang mula beroperasi pada tahun 2006. Ia terkenal dengan perkhidmatan pelanggan dan penjualannya yang berkualiti tinggi. Harga serupa dengan pasaran dan memberikan produk ke bandar-bandar besar Pakistan dengan cepat.

Seperti laman membeli-belah dalam talian yang lain, ia juga menawarkan pelbagai alat dan peralatan elektrik. Sekiranya anda ingin membeli model komputer riba dan telefon pintar terkini, maka laman web ini adalah tempat terbaik untuk anda.

Ia mengikuti prosedur yang sama seperti laman web lain untuk membeli-belah dalam talian.

Membeli-belah rumah. Pk:

Ini adalah salah satu portal membeli-belah dalam talian yang paling dipercayai di Pakistan yang menjual pelbagai item dalam talian. Laman web ini menawarkan peralatan rumah, TV dan video, kamera, telefon bimbit dan tablet.

Sebilangan besar pelanggan lebih suka laman web ini kerana sebab-sebab berikut:

 1. Ia menyediakan barang berkualiti tinggi dengan jaminan penggantian selama tujuh hari.

 2. Laman web ini juga memberikan jaminan penyelenggaraan produk selama 1 tahun.

 3. Di laman membeli-belah dalam talian ini, pendekatan penentuan harga sangat terpuji.

Ikuti langkah berikut untuk membuat pesanan:

 1. Buat akaun anda dan log masuk ke kata laluan anda.
 2. Imbas item di tetingkap carian.
 3. Pilih produk dan tambahkan ke troli anda.
 4. Masukkan kelayakan anda, pilih kaedah pembayaran dan log keluar
 5. Dapatkan permintaan anda disahkan melalui e-mel .

Yayvo:

Laman web ini merangkumi belanja dalam talian tanpa masalah di Pakistan, yang diasaskan oleh TCS Ltd, dan juga syarikat pos terkenal. Yayvo kini menawarkan telefon bimbit, produk kecantikan dan elektronik . Ini bertujuan untuk menyediakan bahan berkualiti tinggi yang disokong oleh kepakaran domain TCS yang telah lama wujud.

Sekiranya anda ingin membeli barang, jalan-jalan melalui proses pesanan, penghantaran dan akhirnya penagihan.

Laman web ini juga menyediakan pilihan "beli tiket dalam talian" untuk pertandingan kriket. Untuk tujuan ini, anda perlu mengklik pilihan tiket yayvo, meletakkan nombor CNIC dan menyelesaikan langkah-langkah yang tinggal.

Aksesori BNB. com

BNB menarik perhatian masyarakat global, menyediakan forum digital untuk e-commerce dan e-shopping eksplisit. Walau bagaimanapun, laman web membeli-belah dalam talian terbaik ini menyediakan pelbagai jenis pakaian fesyen Lelaki dan Wanita.

Laman web ini memaparkan reka bentuk terbaru Kurtas lelaki dan wanita. Selain daripada itu, kasut berkualiti terbaik untuk lelaki dan wanita juga terdapat di laman web ini.

Tambahan pula, organisasi ini telah memberi jalan kreatif baru untuk membeli fesyen Pakistan. Ia memberikan barang pembeli dalam masa 4-5 hari dan mempunyai polisi pengembalian.

YA PK Dalam Talian

Ini adalah laman web pakaian dalam talian untuk gadis-gadis muda, wanita pertengahan dan tua. Ia menyediakan koleksi rumput atau pakaian Khaddar yang tidak dijahit untuk wanita yang tidak menyukai pakaian mewah.

Laman web ini semakin popular dari hari ke hari kerana ketersediaan pakaian berkualiti tinggi berjenama. Walau bagaimanapun, laman web ini mengandungi langkah membeli-belah dalam talian yang sama seperti yang lain. Ia mempunyai polisi pengembalian dan tawaran pembayaran tunai.

Shopon. Pk:

Ini adalah laman membeli-belah dalam talian yang paling baik muncul di Pakistan yang menjadikan belanja untuk fungsi yang akan datang lebih mudah walaupun anda sedang duduk di kerusi pejabat. Ia menyediakan baju yang dijahit untuk pelajar perempuan dan pejabat. Ia mempunyai dasar yang sama dengan laman web lain.

Ia menawarkan aksesori seperti:

 1. Kamera
 2. Gegendang telinga
 3. Sistem permainan video
 4. Jam pintar
 5. Kanta

Ia mengikuti prosedur membeli-belah dalam talian yang sama seperti yang lain.

Soalan Lazim:

Apakah faedah membeli-belah dalam talian?

Membeli-belah dalam talian mempunyai banyak kegunaan. Sebilangannya adalah:

 1. Model dan jenama yang berbeza dapat dibandingkan dengan mudah.

 2. Ia menjimatkan dari kesibukan lalu lintas dan menjimatkan masa .

 3. Ia memberikan tawaran dan potongan harga yang baik.

 4. Ia memberikan setiap butiran terperinci item yang berkaitan.

 5. Ia memberikan kemewahan membeli barang sambil duduk di sofa dengan selimut yang hangat.

Apakah laman web membeli-belah dalam talian terbaik di India?

Di India, laman web berikut memberikan tawaran membeli-belah dalam talian:

 1. Snapdeal
 2. Paytm Mall
 3. Jabong
 4. Amazon
 5. Flipkart

Bolehkah Amazon Menyampaikan di Pakistan?

Amazon adalah laman web membeli-belah dalam talian terbaik. Agak mengecewakan bahawa Amazon tidak bergabung dengan Pakistan secara eksplisit. Namun, ia mempunyai jalan alternatif yang memerlukan wang, masa dan cukai. Itulah sebabnya ia tidak boleh digunakan di kalangan orang Pakistan.

Beli-belah dalam talian mana yang terbaik untuk pakaian?

Berikut adalah laman membeli-belah dalam talian untuk pakaian di seluruh dunia:

 1. Bersin
 2. Koovs
 3. Kedai Pop-Up Pernia
 4. Ajio
 5. Jingga Karat

Laman web membeli-belah dalam talian mana yang terbaik dan murah?

Semua orang mahu membeli-belah dan menjimatkan wang secara berturut-turut. Oleh itu, melalui tinjauan umum senarai laman web membeli-belah dalam talian yang murah telah diberikan:

 1. Laman web 18
 2. Amazon
 3. Infibeam
 4. Jalan-jalan kedai

Laman web membeli-belah dalam talian yang paling selamat?

Berikut adalah laman membeli-belah dalam talian yang paling selamat di peringkat antarabangsa:

 1. AliExpress
 2. Myntra
 3. Tilam Flo
 4. Amazon

Adakah Alibaba di Pakistan?

Alibaba tidak terdapat di Pakistan. Sektor IT Pakistan mempunyai potensi pertumbuhan yang besar dan prospek pelaburan yang jauh sehingga, mereka baru-baru ini menandatangani kontrak dengan Alibaba.

Mengapa Amazon tidak berada di Pakistan?

Kerana vendor dan pelanggan yang ganas, Pakistan tidak mempunyai perniagaan yang berdaftar dengan Amazon.

Manakah laman web runcit dalam talian yang paling murah?

Kemudahan runcit dalam talian terdapat di seluruh Pakistan, tetapi laman web dalam talian terbaik dan termurah adalah seperti:

 1. Hum Mart
 2. Kedai Imtiaz
 3. Troli saya
 4. Mungalo. pk

Kesimpulan:

Adakah anda letih dari rutin anda? Mahu berehat? Maka membeli-belah adalah pilihan terbaik kerana ia adalah penyelesaian cepat dan cepat untuk keletihan anda.

Pada zaman sekarang, semua orang banyak bekerja di pejabat dan tidak ada masa untuk berjalan kaki dan berbelanja pakaian, bahan makanan, dapur dan barang-barang keperluan rumah setiap hari. Untuk menyediakan kemudahan kepada manusia sebilangan besar laman web membeli-belah dalam talian dibangunkan.

Walau bagaimanapun, membeli-belah dalam talian terbukti sangat menenangkan bagi orang yang sibuk dan tidak dapat membeli-belah di pasar. Dalam artikel ini, kami telah menyebut laman web membeli-belah dalam talian terbaik. Sekiranya anda mahukan peralatan rumah elektrik, barang dapur, pakaian, barang hiasan, kasut, produk solek dan lain-lain, periksa laman membeli-belah ini.

1 Suka