Premium Snapchat adalah istilah berkod yang digunakan oleh orang yang biasanya menjual kandungan peribadi di snapchat dan sebilangan platform lain yang berkaitan. Walaupun ini adalah aktiviti utama yang berlaku pada akaun snapchat premium, ada juga yang melakukan beberapa perkara dengan akaun ini. Juga dikenali sebagai snap peribadi, akaun snapchat premium boleh berubah menjadi mesin menghasilkan wang untuk anda jika anda tahu bagaimana menjalani proses menjana wang.

Sebelum kita mengetahui secara terperinci bagaimana hal itu dapat dilakukan, perlu diketahui bahawa terdapat laman web Snapchat pelengkap yang dikenali sebagai laman web snapchat premium.

Apa itu Snapchat?

Snapchat adalah aplikasi mudah alih untuk pemesejan pada peranti Android dan iOS. Ini adalah aplikasi pesanan Amerika multimedia. Ini menunjukkan bahawa gambar, mesej dan video tersedia untuk waktu yang singkat kepada penonton. Snapchat dikembangkan pada asalnya oleh Snapchat.Inc dan diketuai oleh pengasas bersama bernama Evan Spiegal .

Senarai laman web snapchat premium terbaik

1. Fancentro

Sekiranya anda seorang model atau pemengaruh webcam, ini pasti menarik perhatian anda.

Ini kerana ia adalah kaedah cemerlang untuk menjana wang untuk anda. Ini memberi anda tempat di mana anda boleh menjual kandungan peribadi.

Yang perlu anda buat hanyalah berkongsi fancentro anda seperti snapchat atau Instagram dan anda akan mempunyai akses untuk menjual secara peribadi kepada peminat.

2. Hanya Peminat

Laman web premium ini telah lama wujud.

Mereka memulakan operasi beberapa tahun yang lalu dan sejak itu mereka beroperasi.

Dengan hanya memberi tumpuan kepada bintang dewasa, selebriti dalam talian dan tenaga pengajar, mereka telah berjaya memberikan penghormatan yang tinggi kerana berusaha membawa perubahan dalam industri melalui penggunaan banyak ciri dan pembayaran harian.

3. Banyak alat

Ini bukan aplikasi snapchat premium, tetapi mereka melakukan apa yang dilakukan aplikasi snapchat premium dengan memberi anda peluang untuk menjual kandungan dewasa anda secara keseluruhan atau menjual kandungan secara berasingan.

Ini adalah platform di mana kebanyakan penggiat cuba mempertaruhkan. Ini telah menimbulkan permintaan yang besar untuk kehadiran lebih banyak model dan pengaruh di platform ini.

4. Justfor.fans

Walaupun kebanyakan model di sini adalah trend baru-baru ini gay telah melihat model lurus di lokasi laman web ini. Sebagai kanopi untuk model lurus terus bertambah tahun ke tahun. Model di sini gemar memasang kenalan mudah alih mereka dan pelanggan akan dikenakan bayaran untuk menghantar SMS kepada mereka. Bayaran untuk teks tidak tetap. Setiap model harus menentukan kadar untuk bukan hanya teks tetapi juga untuk pengadaan perkhidmatan yang berkaitan seperti teks, video, dan foto. Menyatakan harga untuk snapchat premium adalah usaha objektif. Dicadangkan agar anda meletakkan harga antara 10 dolar dan 30 dolar sebulan. Kejayaan ini dapat dilihat pada hakikat bahawa anda dapat memperoleh hasil yang lumayan setelah mereka memotongnya.

Bagaimana Membuat Snapchat Premium?

Ingatlah bahawa membentuk snap premium adalah fungsi laman web yang anda pilih untuk bekerjasama.

Anda perlu memasukkan butiran penting tertentu seperti nama, umur, jantina dan data lain yang berkaitan di laman web ini agar identiti anda dapat disahkan. Membentuk dan membina snap premium memerlukan masa, kerja keras dan dedikasi. Jangan menjadi seperti pemberi pengaruh yang hanya mahukan wang dalam akaun mereka kerana tidak melakukan apa-apa yang mengejutkan dan luar biasa. Jangan lupa bahawa nilai adalah apa yang orang bayar.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan bayaran, anda harus konsisten dengan penciptaan nilai. Juga dikenali sebagai snap peribadi, akaun snapchat premium boleh berubah menjadi mesin menghasilkan wang untuk anda jika anda tahu bagaimana menjalani proses menjana wang.

Sebelum kita mengetahui bagaimana hal itu dapat dilakukan, perlu diketahui bahawa terdapat laman web Snapchat pelengkap yang dikenali sebagai laman web snapchat premium.

Panduan Langkah demi Langkah untuk Menyiapkan Snapchat Premium

Memasang dan menjalankan Snapchat adalah mudah dan sangat mudah. Berikut adalah panduan langkah demi langkah untuk memulakan akaun Snapchat premium anda

:small_blue_diamond: Langkah 1: Buat Akaun Snapchat: Sekiranya anda belum membuat akaun Snapchat, itu adalah langkah pertama. Sekiranya anda sudah mempunyai akaun awam atau promosi, anda juga boleh menjalankan akaun peribadi anda di akaun tersebut. Itu dilakukan dengan membuat cerita peribadi yang hanya dapat dilihat oleh pelanggan premium.

:small_blue_diamond: Langkah 2: Mendaftar untuk Rangkaian Snapchat Premium: Pembayaran untuk Snapchat premium sebenarnya tidak dilakukan secara langsung di Snapchat. Untuk menerima pembayaran dari langganan, anda harus menggunakan perkhidmatan pihak ketiga.

:small_blue_diamond: Langkah 3: Dapatkan Penjualan di Rangkaian Snapchat: Rangkaian Snapchat mempunyai lalu lintas pelanggan / pengikut yang dapat menghasilkan penjualan dan langganan hanya dengan menjadi bagian dari rangkaian tersebut. Masih disarankan untuk mempromosikan senarai Snapchat premium anda dan mendorong penjualan anda sendiri juga.

:small_blue_diamond: Langkah 4: Menambah Pelanggan Baru ke Snapchat: Apabila anda mendapat penjualan di salah satu dari pelbagai rangkaian Snapchat, anda akan diberitahu tentang pelanggan baru. Pemberitahuan akan mengandungi nama pengguna pelanggan, sehingga anda dapat menambahkannya ke kisah atau akaun Snapchat peribadi anda.

:small_blue_diamond: Langkah 5: Kirimkan ke Snapchat Peribadi Anda: Untuk mengekalkan pelanggan, anda perlu menghantar secara tetap ke akaun Snapchat. Semakin aktif pengeposan, semakin besar kemungkinan pelanggan akan terus melanggan.

:small_blue_diamond: Langkah 6: Bina Pangkalan Pelanggan Anda: Perkara hebat dalam menjual langganan Snapchat adalah bahawa pendapatan akan bertambah apabila asas pelanggan anda bertambah dengan cepat! Lebih banyak pelanggan, semakin besar pendapatan bulanan!

Bayaran untuk teks tidak tetap. Setiap model harus menentukan kadar untuk bukan hanya teks tetapi juga untuk pengadaan perkhidmatan yang berkaitan seperti teks, video, dan foto.

Harga Snapchat Premium

Menetapkan harga untuk snapchat premium adalah perjanjian objektif. Dicadangkan agar anda meletakkan harga antara 10 dolar dan 30 dolar sebulan.

Keberkesanan ini dapat dilihat pada hakikat bahawa anda dapat memperoleh hasil yang lumayan setelah mereka memotongnya.

Panduan Snapchat Premium, Perkara Yang Perlu Anda Lakukan

Sekiranya anda ingin menukar pengikut anda di snapchat untuk menjadi pengikut snapchat premium anda, ini adalah tugas yang mudah untuk dilakukan.

Pertama sekali menjadikannya tujuan anda untuk meningkatkan populariti anda di snapchat ke tahap seterusnya. Anda melakukan ini dengan menghantar komen yang dapat dihubungkan dengan sebilangan besar pengikut anda. Ini akan menarik perhatian mereka dan menarik mereka, dan seiring dengan berjalannya waktu, kehadiran anda akan terasa semakin lama di platform.

Sediakan Blog

Blog adalah medium yang baik untuk mendapatkan perhatian kumpulan orang di platform media sosial seperti snapchat.

Ini memberi anda kehadiran dalam talian yang jauh lebih baik, dan juga sangat efisien ketika memasarkan perniagaan anda sendiri.

Sekiranya anda melakukan ini, anda perlu mempertajam kemahiran pemasaran dan penulisan anda, sehingga mereka dapat memberikan hasil yang diinginkan.

Memahami dan membuat blog boleh memakan masa, anda boleh melacaknya dengan pantas dengan menggunakan alat seperti ModelCento dan alat lain yang berkaitan yang digunakan dalam membuat laman web pembayaran peribadi.

Bekerjasama dengan Pengurus Akaun Premium dan Lakukan Iklan Bersama

Mungkin anda berfikir pemegang akaun premium snapchat tidak memerlukan pertolongan sesiapa. Sekiranya ada, saya ada berita untuk anda; ANDA SALAH jika anda dapat memberikan gambaran yang jelas mengenai snapchat anda sekarang dan berjaya membina blog yang berkembang pesat dan menarik perhatian, pemegang akaun snapchat premium tidak mungkin memberi anda "TIDAK".

Trafik pengikut di blog anda adalah alat yang sangat berharga bagi mereka dan di sisi lain akaun premium juga mempunyai pengikut snapchat premium percuma.

Bukan hanya pengikut tetapi jenis yang anda cari. Mereka yang benar-benar ingin mengalami perkhidmatan premium. Oleh itu, perkongsian dengan pemegang akaun premium bukan sahaja mungkin tetapi juga situasi win-win bagi kedua-dua belah pihak.

Sasarkan Potensi Pelanggan

Semasa membuat pelbagai usaha untuk memperoleh pendapatan dengan snapchat semasa, jangan sesekali melupakan kehebatan senarai mel.

Anda harus membina dan mengekalkan senarai mel anda sendiri dari blog anda dan bukannya mengambil surat rawak dari sumber lain.

Dengan cara ini, anda pasti mendapat e-mel daripada bakal pelanggan. Terdapat cara lain juga untuk mendapatkan bayaran dari akaun snapchat premium anda selain dari pengikut anda.

Apabila anda menghubungkan akaun snapchat premium dengan laman web premium lain, anda akan mendapat akses ke lebih banyak trafik dengan cara anda.

Lebih-lebih lagi, orang ramai yang mahukan perkhidmatan eksklusif.

RINGKASAN

Akaun snapchat premium digunakan oleh orang yang ingin menjual kandungan eksklusif atau peribadi mereka di platform highbrow seperti snapchat. Snapchat premium juga boleh menjadi sumber pendapatan yang stabil dan menarik jika anda tahu membina dan mengekalkannya.

Rancangan Camming di Snapchat

Walaupun langganan adalah cara utama untuk mengewangkan akaun Snapchat dewasa, itu bukan satu-satunya cara. Anda juga boleh mengadakan rancangan camming melalui Snapchat. Terdapat tiga cara berbeza untuk menyediakan rancangan peribadi di Snapchat yang dijelaskan di bawah:

  • Mesej terus:

Ini adalah kaedah termudah untuk menyampaikan snap untuk sesi peribadi. Mesej yang dikirim ke klien anda dapat diputar sekali sebelum dihapus secara automatik (tangkapan layar dan rakaman layar masih dapat dilakukan oleh klien anda pada pesan yang dikirim dengan cara ini). Sekiranya anda mahu mesej dapat disimpan dalam sembang oleh penerima, anda perlu menyimpan gambar secara individu dan menghantarnya dari ikon kenangan di bahagian bawah tetingkap sembang.

  • Panggilan video:

Ciri panggilan video Snapchat agak membebankan, tetapi boleh berguna untuk pertunjukan satu lawan satu. Paparan lalai adalah skrin penuh pada pelanggan anda dengan hanya pandangan bulatan kecil mengenai apa yang dilihat oleh pelanggan anda kepada anda. Adalah sukar untuk mengenal pasti sama ada anda berada dalam bingkai atau tidak, menunjukkan kepada mereka apa yang ingin mereka lihat. Anda boleh mengetuk bulatan untuk mengubahnya menjadi paparan skrin penuh gambar yang anda hantar tetapi kadangkala ini berakhir dengan panggilan. Panggilan video seringkali berombak, berkualiti rendah, dan sering turun walaupun kedua-dua pihak mempunyai isyarat internet atau data yang kuat.

  • Kisah Peribadi:

Snapchat memungkinkan anda membuat cerita yang hanya dapat dilihat oleh teman-teman tertentu dengan pilihan khusus, jadi jika anda ingin klien anda dapat menikmati gambar anda dalam gelung tanpa henti selama 24 jam (tangkapan layar dan rakaman layar masih dapat dilakukan oleh klien anda pada mesej yang dihantar dengan cara ini), anda boleh membuat cerita yang hanya dapat dilihat oleh mereka dan menghantar gambar di sana.

Apakah kaedah Pembayaran?

Bayaran masuk untuk Akaun Snapchat Premium dilakukan dengan pelbagai cara. Seperti MoneyGram, kaedah Transaksi PayPal dan banyak kaedah transaksi lain. Pembayaran dipindahkan terus ke pemegang akaun. Pemegang akaun premium menunjukkan kandungannya untuk pembayaran tertentu. Dan juga bergantung kepada pemegang akaun untuk membolehkan penonton melihat kandungan untuk waktu yang singkat atau untuk waktu yang lama. Tidak ada jaminan bahawa berapa lama anda boleh mengaksesnya. Itulah dasar Snapchat.

Akses Sepanjang Hayat Vs Langganan Bulanan Vs Langganan Tahunan

Terdapat pelbagai cara untuk menjana wang dari Snapchat. Anda boleh menjual akses tanpa had atau seumur hidup, atau akses berdasarkan langganan. Tempoh yang paling biasa untuk akses berdasarkan langganan adalah bulanan atau tahunan. Anda juga boleh menjual 6 bulan, 3 bulan, 2 bulan atau tempoh lain yang anda fikirkan sesuai. Beberapa model akan mempunyai tahap harga yang berbeza untuk jangka masa langganan yang berbeza.

Laman web untuk Menjual Langganan Snapchat

Cara termudah untuk memproses pembayaran dan menguruskan langganan bulanan adalah melalui rangkaian yang menyokong Snapchat. Rangkaian yang mahir dalam menangani Snapchat bahkan akan menangani pengisian semula bulanan. Model menerima pemberitahuan setiap kali pelanggan baru melanggan serta ketika mereka berhenti berlangganan atau pengisian semula tidak dilalui.

Terdapat laman web lain (laman klip, laman camming) yang boleh digunakan untuk menjual akses Snapchat premium tetapi tidak semestinya mengkhususkannya. Laman web ini masih dapat digunakan untuk langganan Snapchat, tetapi tidak mengandung fitur yang berguna seperti isi ulang atau pemberitahuan langganan / penghentian langganan.

Semua laman web ini juga mempunyai pangkalan pengguna dan lalu lintas pelanggan mereka sendiri. Lalu lintas ini akan membantu mendorong penjualan Snapchat premium anda dan perkhidmatan lain yang mungkin anda tawarkan. Mempunyai profil yang sempurna dan sempurna membantu anda menonjol dari orang ramai dan menjadikannya lebih berkesan.

Soalan Lazim :open_book:

Berapa banyak paparan yang anda perlukan untuk disahkan di Snapchat?

Snapchat mengatakan bahawa untuk akaun anda disahkan, anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya 50,000+ tontonan cerita anda. Ini bermaksud 50,000 atau lebih pengguna mesti melihat kisah anda hingga akhir.

Apa itu snap?

Snap adalah gambar atau video yang dihantar melalui aplikasi Snapchat kepada satu atau lebih rakan. Tayangan video ini boleh berdurasi maksimum 10 saat. Snaps panjang selama sekitar 24 jam setelah menyiarkannya di Snapchat

Apakah jenis kandungan yang terdapat di Snapchat Premium?

Dalam akaun khusus ini, orang boleh menyiarkan lapan belas foto dan video, yang bergantung kepada pemilik untuk menyiarkan kandungannya. Namun bergantung kepada pemilik untuk menghantar gambar pilihan mereka. Faktanya ialah Premium Snapchat tidak lain hanyalah akaun Snapchat dengan butang langganan dan bukannya mempunyai butang tambah atau ikuti. Ia digunakan oleh personaliti terkenal, model, selebriti, dan usahawan di mana mereka dibayar untuk setiap paparan dan tangkapan skrin yang mereka terima.

Adakah Premium Snapchat aplikasi yang berbeza?

Snapchat premium adalah akaun yang orang bayar untuk ditambahkan ke dalamnya. Sementara, Snapchat Premium bukanlah aplikasi yang berbeza. Ini adalah aplikasi Snapchat biasa. Cuma perbezaannya ialah orang harus membayar anda untuk melihat gambar anda.

Bagaimana mendapatkan lebih banyak paparan mengenai Snapchat Premium?

Di Snapchat, cerita awam disetujui secara berurutan, dengan penembakan cerita terbaru terus ke bahagian atas suapan pengguna. Lebih-lebih lagi ini bermaksud jika seseorang mahukan lebih banyak paparan di Snapchat, mereka harus menyiarkan sekerap mungkin agar tetap berada di tangga teratas senarai pengikut mereka. Oleh itu, untuk mendapatkan lebih banyak pandangan dan pengikut, seseorang mesti kerap membuat catatan untuk mendapatkan perhatian semua orang. Ini boleh menjadi situasi menang-menang bagi pengguna Snapchat Premium untuk dilihat lebih banyak oleh khalayak mereka.

Kesimpulan:

Snapchat adalah aplikasi yang paling cepat berkembang di internet. Ini adalah kaedah terbaik untuk membuat gambar atau video dengan pelbagai ciri dan alat untuk berkongsi cerita anda. Ini disimpulkan dan dijelaskan bahawa Premium Snapchat bukan aplikasi yang terpisah, itu hanya sebahagian daripada Snapchat atau kita boleh mengatakan bahawa ia adalah tahap perniagaan Snapchat seterusnya. Akaun premium dibuat dengan menyesuaikan tetapan dan kemudian berkongsi kandungan anda dan sebagai gantinya dibayar untuknya. Itulah tujuan utama akaun Snapchat Premium dan sebab itulah ia dibina.

Artikel berkaitan::paintbrush: Bagaimana Membuat Snapchat Premium? Premium Bersih Diperoleh Premium diperoleh