Kereta Black On Black? bermaksud kereta dengan penutup hitam dan dalaman hitam, biasanya kulit dan tanda keperibadian. Hitam dianggap sebagai warna menarik dan cantik di dunia. Saya dapati pemandu Lexus merujuk kereta mereka dengan cara ini. Rock on Plus, terdapat dalam lagu tentang ketenteraman di dalam kereta. Boleh dengan warna Hitam meningkatkan keperibadian kita dengan rahmat, kemewahan dan lebih elegan.

Secara amnya, pemanduan kereta sangat penting bagi setiap peradaban sekarang dalam beberapa hari, kerana ia meningkatkan status kita dan memberi peluang untuk kawalan diri dan kemampuan diri. Dalam istilah Bahasa Inggeris, sebuah kereta bermaksud (Kredibiliti, Ketepatan, Kebolehlaksanaan, Sokongan). Ia dilengkapi dengan empat kenderaan untuk bergerak dengan enjin . Tujuan asas kereta adalah, memindahkan orang terhad ke satu tempat ke tempat lain.

Kereta Hitam

Warna Hitam adalah salah satu pilihan terbaik untuk kereta anda. Hitam selalu menjadi pilihan popular dalam warna kereta sepanjang sejarah . Malah, model pertama yang dihasilkan secara besar-besaran, Ford Model T hadir sepenuhnya dalam warna. Henry Ford mengumumkan bahawa anda boleh mendapatkan Model T dengan warna yang anda mahukan, asalkan itu Hitam.

Pilihan warna, menurut tinjauan baru-baru ini, telah meningkat dari hari ke hari dan mengapa tidak? Boleh dengan warna Hitam meningkatkan keperibadian kita dengan rahmat, kemewahan dan lebih elegan. Sekiranya dijaga dengan cara yang betul, kereta anda akan cepat hadir tidak kira apa model yang anda miliki. Tetapi kereta mempunyai warna belakang adalah o

Perlukah Saya Beli Kereta Hitam?

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Hitam kini leher dan leher dengan warnanya, Perak / Kelabu tepat di belakang tempat teratas yang dipegang oleh Putih. Ini berdasarkan tinjauan yang dikeluarkan oleh pengeluar cat kereta. Ini bermakna kira-kira 20 peratus daripada semua kereta yang dijual di dunia adalah Hitam

Menurut laporan tinjauan, laman web automotif rahsia terkemuka di Filipina, kini terdapat lebih dari 2.100 warna hitam untuk dijual di platform mereka dan mereka memiliki premium yang lebih tinggi berbanding dengan beberapa warna lain di luar sana.

Apa Yang Perlu Kita Fikirkan sebelum membeli Kereta Hitam?

Apabila anda telah memutuskan untuk membeli sebuah kereta hitam terbaik dengan harga yang berpatutan dan anda tidak tahu mengenai apa yang saya fikirkan untuk membeli sebuah kereta baru maka artikel ini akan membantu anda membeli sebuah kereta reka bentuk terbaru yang terbaik dengan warna hitam. Di sini, saya mengemukakan beberapa perspektif bahawa kita mesti tahu berkaitan dengan pembelian kereta anda .

Model Kereta

Apabila anda memutuskan untuk membeli kereta hitam, maka anda mengetahui perkara pertama mengenai model dan jenis kereta. Anda tahu tentang semua maklumat seperti gaya, reka bentuk pembuatan, perspektif warna dll.

Panjang Kereta

Apabila anda membeli kereta mewah baru, anda hanya memikirkan panjang kereta, pada pendapat saya, panjang kereta itu boleh kita jalankan di tempat seperti jalan atau jalan mana pun . Panjang kereta adalah bahagian yang sangat penting, semasa anda membeli kereta hitam

Kualiti Kereta

Sekiranya anda membeli kereta hitam mewah yang baru, anda mesti mempunyai pengetahuan tentang semua itu.

Reka bentuk

Sebilangan orang hanya boleh melihat kereta mereka dan ada yang menuntut untuk membeli kereta hitam yang bergaya dan mewah. Kereta hitam memiliki berbagai reka bentuk sesuai dengan keperluan pengguna.

## Kereta Putih VS Putih

Tidak syak lagi, kedua-dua kereta ini sangat baik dengan tahap kualiti, spesifikasi, perspektif reka bentuk yang baik dan memenuhi kehendak pengguna. Sebilangan besar orang suka, perak, kelabu atau cokelat dll. Tetapi sekarang ini orang menuntut untuk hanya mempunyai warna putih atau hitam. Di sini, saya jelaskan dengan perbezaan yang jelas antara kereta hitam dan putih.

Kereta putih Kereta hitam
Warna biasa Warna khusus dengan reka bentuk yang unik
jika anda merosakkan cat putih, kedai badan anda akan mengalami masa yang lebih sukar untuk memadankan warna yang sama. Ia dapat menarik minat semua orang, di mana sahaja anda berada.
Ia boleh didapati dengan harga yang berpatutan . Ia sangat mahal, orang biasa tidak mampu membelinya.
Mempunyai banyak warna putih seperti: Arctic White, Pearl White, Championship White. Teduh hitam hanya satu warna, ia tidak mengubahnya. BMW adalah yang terbaik dari seluruh dunia dalam warna hitam.
Juga kelihatan pada waktu malam haba tambahan yang disumbangkan oleh bahagian luar hitam mungkin hanya menaikkan suhu udara

Membeli Kereta Black On Black

Sekiranya anda ingin mencari penampilan yang anggun, tersembunyi , reka bentuk terkini dan merangkumi semua kemudahan. Pastikan anda mempunyai alat dan komitmen yang betul. Di sini, saya kemukakan 6 sebab mengapa anda harus mempertimbangkan untuk membeli kereta hitam

 • Kuasa dalam warna hitam

 • Misteri dalam kereta Hitam

 • Kecantikan kacang hitam

 • Hitam menggoda

 • Nilai jualan semula yang tinggi

 • Kereta hitam bersembunyi dalam gelap

Senarai kereta Hitam paling popular

BMW

 • Land Rover Range Rover.

 • R-Reka Bentuk Merentas Desa Volvo V90.

 • Camaro ZL1 ("SS")

 • Infiniti QX30.

 • Ford Raptor.

 • Jaguar XJ.

 • Mercedes G550 4x4.

 • Ford Mustang Shelby GT350

 • Fiat 124 Coupe

Apabila saya bercakap mengenai kereta hitam teratas, nama pertama yang muncul adalah cat penyerap cahaya Vantablack yang memenuhi BMW

4 minit masa membaca BMW adalah pengeluar pertama yang menghasilkan kereta Vantablack, dicat dengan cat yang menyerap cahaya dengan warna hitam paling hitam. Tetapi dari mana hitam muktamad ini berasal? Dan apa yang menjadikannya istimewa

Persepsi Bunyi

Anda juga boleh mendengar artikel ini melalui Changing Lanes, podcast BMW rasmi. Selain dari ini dan artikel lain yang diceritakan, Changing Lanes menawarkan anda episod baru yang segar setiap minggu, dipenuhi dengan pandangan eksklusif mengenai teknologi, gaya hidup, reka bentuk, kereta, dan banyak lagi - yang dibawa oleh tuan rumah Sara dan Jonathan. Cari dan langganan Mengubah Jalur di semua platform podcasting utama.

 • Perspektif berkualiti

 • Reka bentuk

 • Podcast

 • Teknologi

Hussein Al Attar, pencipta yang bertanggung jawab untuk BMW X6 baru, menyebut karyanya "The B east". Julukan ke dalam untuk kenderaan Vantablack ini sangat mahir, kerana gelap tidak lebih hitam daripada Vantablack. Tutup untuk menambah bahan yang menarik

Vantablack sebenarnya bukan warna bayangan atau cat, tetapi penutup nanotube karbon. Ini mempunyai sifat cahaya episod yang sangat menarik. Terhadap landasan gelap yang mendalam, objek yang diliputi dalam bahan Vantablack nampaknya lenyap, kerana pandangan tentang kedalaman ruang hilang. Ini dengan alasan bahawa mata semula jadi melihat bentuk yang diliputi di Vantablack menjadi dua dimensi.

Kenderaan pertunjukan BMW X6 telah ditutup dengan variasi Vantablack VBx2, yang pada awalnya dihasilkan untuk bidang kejuruteraan dan sains. Variasi Vantablack ini memiliki pantulan hemisfera habis (THR) satu peratus dan akibatnya masih dianggap "superblack", namun memberikan sedikit pantulan permukaan dari setiap titik. Manfaat luar biasa dari bahan VBx2 adalah bahawa ia sangat baik dapat dilancarkan.

Dua cara yang dibina oleh BMW

(1) BMW X6 biru sedang dipersiapkan untuk dicat ulang di Vantablack - segmen dan tingkap pembezaan sedang ditutup.

(2) Stain noda yang buruk memahami pemenangnya.

Apa itu Vantablack?

Vantablack adalah bahan yang terbuat dari nanotube karbon yang hampir tidak memantulkan cahaya. Ia dianggap sebagai hitam paling hitam yang ada. Haknya terletak pada Surrey NanoSystems, yang mengembangkan bahan untuk aplikasi ruang dan metrologi. Vanta bermaksud susunan nanotube karbon yang diselaraskan secara menegak. Di sini, mengikut arah jam dari kiri atas adalah:

(1) * BMW X6 yang ditempel dipasang pada kedudukannya.

 • (2) Sebelum perubahan: Pandangan terakhir pada yang asal.

 • (3) Menunggu lapisan Vantablack seterusnya

 • (4) Kakitangan Surrey NanoSystems menggunakan buku asas untuk Vantablack.

Cat BMW X6 yang luar biasa dan tidak cerdas menjadikannya satu jenis: tidak ada kenderaan lain yang dicat di Vantablack. Dirancang dalam usaha bersama dengan Surrey NanoSystems, pereka Vantablack, kenderaan ini menarik dengan perasaan yang paling tulen, kerana catnya yang mempesona. "Kami baru-baru ini menolak pelbagai metodologi dari pembuat kereta yang berbeza," kata Ben Jensen, inovator warna Vantablack dan penganjur Surrey NanoSystems. Hanya dengan BMW X6, organisasi merasakan kenderaan itu mempunyai kenderaan yang tepat untuk bekerja, jelasnya.

Inovasi ini pada mulanya dihasilkan untuk perjalanan angkasa. Vantablack disediakan pada suhu melebihi 800 darjah Fahrenheit dan boleh digunakan pada bahan halus seperti aluminium. Titik fokus yang ditutup dengan lapisan hitam menjadikan bintang samar dan alam semesta yang jauh kelihatan, kerana suar yang berorientasikan cahaya matahari mempunyai potensi minimum untuk berjaya terhadap bahan penahan cahaya yang canggih.

Kemudian, pada ketika itulah usaha yang diselaraskan dengan BMW. Komponen pelan BMW X6, seperti gril ginjal yang dicerahkan, lampu depan berganda dan lampu ekor yang dirancang dengan jelas, menyimpang dari permukaan licin cat yang mempesona. Seperti yang ditunjukkan oleh pemula Hussein Al Attar, ini adalah undian yang tidak biasa dari projek kenderaan Vantablack. Cat yang tidak cerdas itu juga membuka sudut pandang baru bagi perancang, yang mempunyai pilihan untuk fokus pada garis besar dan luaran tanpa memikirkan pantulan, penyembunyian dan cahaya.

Kelebihan kereta hitam

Banyak pemilik kereta yang memilih warnanya tidak salah. Warna hitam adalah warna ke-2 paling popular di seluruh dunia. Di sini, saya menerangkan beberapa faedah sebuah kereta hitam.

 • Ia mewujudkan aura visual kereta yang lebih besar dan lebih licin daripada yang sebenarnya.

 • Ini mengarahkan pandangan anda melebihi warna sebenar kereta dan ke garis yang membuatnya.

 • Anda telah menemui reka bentuk yang paling ringkas dan paling kotak dalam kereta hitam anda

 • Nilai jualan semula juga menjadi pertimbangan utama.

 • Hitam sedang berlari untuk 2 warna kereta paling popular

 • Lebih mudah mencari calar dan kerepek pada kereta hitam berbanding dengan kereta yang lain.

 • Sekiranya anda meninggalkan kereta hitam anda di bawah musim panas yang panas

Kekurangan kereta hitam

Di mana kereta memberikan banyak faedah dan juga memberikan beberapa keburukan bagi kita.

 • Ia memerlukan banyak masa dan kesabaran untuk memastikan cat hitam anda sempurna, bersih dan berkilat.

 • Ia memerlukan jenis pakaian khas untuk memastikan anda tidak merosakkan cat yang sempurna dan lilin dan penyelesaian yang tepat untuk melindunginya dari unsur-unsur.

 • Titik pertimbangan utama lain adalah warna sifat haba hitam juga. 0. matahari, anda akan bergelut dan penyaman udara anda berfungsi lebih masa agar cukup sejuk untuk duduk di dalamnya.

 • Dengan kualiti warnanya, ia lebih mahal daripada yang lain.

Ringkasan Black selalu menjadi pilihan popular dalam warna kereta di seluruh kawasan. Apabila saya bercakap mengenai kereta hitam teratas, nama pertama yang muncul adalah Vantablack yang menyerap cahaya. Sebilangan orang hanya boleh melihat kereta mereka dan ada yang menuntut untuk membeli sebuah kereta hitam yang bergaya dan mewah. Kereta hitam memiliki berbagai reka bentuk sesuai dengan keperluan pengguna.

Soalan Lazim

1. Apakah pilihan untuk kereta hitam?

Pilihan kenderaan termasuk sedan hitam dan SUV hitam, menawarkan muktamad dalam kemewahan dan profesionalisme. Perkhidmatan kereta eksekutif tersedia di lebih 80 lapangan terbang di seluruh dunia, dan juga tersedia untuk keperluan di sekitar bandar di bandar-bandar terpilih. Hebat untuk perjalanan perniagaan.

2. Adakah perkhidmatan kereta hitam di lapangan terbang?

Ya, kereta Hitam tersedia Keselamatan, profesionalisme, pemandu berpengalaman , dan pengalaman perjalanan yang lancar di lapangan terbang dengan pelbagai pilihan semasa ketibaan di lapangan terbang. Anda dapat memilih dari penjemputan di tepi jalan, juga dikenal sebagai "Curbside", atau layanan Meet and Greet.

3. Adakah sukar untuk menjual kereta hitam terpakai?

Ya, ini menjadikannya lebih mudah ketika menjual sangat sesuai dengan kenderaan gelap. Kenderaan gelap menarik, mereka menggoda pembeli dengan bodoh dengan reka bentuk luar, bercahaya dan provokatif, menjadikan kesepakatan anda hampir tidak semestinya sukar pada ketika itu.

4. apakah maksud hitam pada kereta hitam?

Menurut saya Black pada kereta hitam, kereta dengan hitam meliputi dan dalaman hitam, biasanya kulit. Saya dapati pemandu Lexus merujuk kereta mereka dengan cara ini. Bergoyang-goyang. Ditambah pula dengan lagu tentang ketenteraman di dalam kereta.

5. elok membeli kereta hitam?

Hitam, walaupun terdapat keburukan, mempunyai banyak kekurangan dan yang utama adalah bahawa ia kelihatan menakjubkan. Tidak syak lagi, warna hitam meningkatkan penampilan kereta dan menjadikannya lebih elegan. Sebuah kereta hitam kelihatan lebih berkilau dan ia boleh disebut sebagai 'warna warna'. Hitam sering sinonim dengan kekuatan, rasa hormat dan gaya

6. Apa maksudnya dengan Black On Black Car?

Kadang-kadang ia tidak bermaksud apa-apa, Hanya ada di atas alasan bahawa ia ... "Memandu Gelap di Gelap" Saya rasa menyiratkan kenderaan dengan gelap di luar dan dalam.

7. Adakah kereta hitam Nasib buruk?

Panggilan nada kenderaan yang malang adalah, dalam permintaan menjunam: gelap, hijau, kuning, emas, putih, gelap, ungu, biru, perak terakhir berwarna merah, dengan hanya 1.1 juta panggilan setahun. Apabila dibeza-bezakan dan yang paling selamat keluar, kenderaan merah mempunyai bahaya kecelakaan 7 peratus lebih tinggi.

8. Apa pendapat anda bahawa kereta hitam sukar dijaga?

Mungkin sangat sukar untuk mengikuti penampilan kenderaan gelap yang mewah kerana catnya kabur lebih cepat di bawah keterbukaan sinar matahari. Jelas sekali, pada dasarnya sukar untuk mengelakkan cahaya matahari agar cat sentiasa dalam keadaan baik.

9. Apa yang diwakili oleh kereta hitam?

Gelap sangat berkaitan dengan kemewahan dan kerumitan. Ia juga dilihat sebagai nada mengagumkan yang mencadangkan mereka yang berada di tempat duduk kenderaan gelap pasti dan mungkin mahu orang lain menganggapnya sebagai orang yang berbuah dan berpengaruh.

10. Apa yang dikatakan oleh kereta hitam mengenai anda?

Gelap. Individu yang memilih kenderaan gelap perlu menggambarkan kepastian dan kerumitan , dan sering suka bertanggungjawab, kata Smith. Ia juga bermaksud pemandu yang berwibawa dan tegas - atau mungkin suka dilihat seperti itu.

Kesimpulannya

Sekiranya anda ingin membeli kereta terbaik dalam warna hitam dengan kualiti yang unik. Anda betul-betul berada di tempat ini kerana Di sini, saya menerangkan semua perincian penting dengan reka bentuk, perspektif warna yang berkualiti mengikut kehendak pengguna dengan kata mudah Black on Black Car. Artikel ini sangat membantu anda.