Bobby Axelrod Net Worth Bobby Axelrod mempunyai nilai bersih keseluruhan $ 12 bilion. Robert 'Bobby' Axelrod adalah seorang jutawan dan terselamat dari serangan 9/11 dari siri televisyen Amerika yang terkenal "Billions," yang diciptakan oleh Brian Koppelman, David Levien dan Andrew Ross Sorkin. Watak Bobby Axelrod dilakonkan oleh Demian Lewis, seorang pelakon Britain.

Berapa banyak wang yang dimiliki AX dalam berbilion-bilion?

Ax Capital menguruskan kira-kira AS $ 10 bilion setiap bilion . Sumber diketahui kompleks.

Apa tugas Bobby Axelrod?

Bobby Axelrod dari siri Showtime Billions, yang dimainkan oleh Damian Lewis dalam bentuk terburuknya, adalah watak yang unik di televisyen. Dia adalah pengurus dana lindung nilai yang cemerlang yang dapat menggunakan rujukan budaya pop seefektif mungkin di pasaran saham.

Adakah berbilion berdasarkan sejarah sebenar?

Pencipta Billions, sebuah siri televisyen yang longgar berdasarkan kisah penyiasatan peguam Amerika terkenal, Preet Bhararas terhadap pengurus dana lindung nilai Wall Street, bercakap setelah pendakwa itu dipecat oleh Jabatan Kehakiman. sementara Damian Lewis berperanan sebagai pengurus dana lindung nilai fiksyen, Bobby Axelrod.

Adakah AX Capital adalah dana lindung nilai?

Ax Capital adalah dana lindung nilai yang diketuai oleh Bobby Axelrod. Pengurus Dana Lindung Nilai: Nama berasal dari istilah pengurus dana lindung nilai dan lindung nilai seperti Bobby Axelrod diupah untuk mengurangkan risiko tanpa mengira perkembangan pasaran.

Apa yang sedang dilakukan oleh ayah Chuck Rhoades?

Bapa Chuck Rhoade adalah ejen harta tanah dan ahli perniagaan kaya dari New York. Dia adalah jurucakap puteranya dan juga penglihatan kerana dia masih mempunyai banyak kesempatan di Wall Street yang menjadi anak lelaki dia.

Berapa juta adalah satu bilion?

Dalam Bahasa Inggeris Inggeris, satu bilion dulu setara dengan satu juta juta (iaitu 1.000.000.000.000.000.000.000), sementara dalam Bahasa Inggeris Amerika masih setara dengan satu bilion juta (iaitu 1.000.000.000.000.000).

Adakah terdapat berbilion di Netflix?

Malangnya, Billions kini boleh didapati di Netflix. Ini walaupun anda masih mempunyai siri Showtime seperti Shameless. Anda perlu melanggan aplikasi Showtime, tetapi juga tersedia sebagai tambahan saluran melalui Amazon.

Di manakah rumah Bobby Axelrod?

Pada episod pertama, pengurus dana lindung nilai jutawan Bobby Axelrod, yang dimainkan oleh Damian Lewis, membeli sebuah rumah di Meadow Lane elit Southampton dengan harga $ 63 juta, memulakan tiga musim dramatik antara Axelrod dan pengacara Amerika Chuck Rhoades. dimainkan oleh Paul Giamatti.

Sejauh mana pintarnya Bobby Axelrod?

Dikenal sebagai kapak kawan dan musuh, Bobby adalah pelabur yang sangat pintar dan mahir yang dapat melihat banyak kemajuan dalam pelaburannya dan nampaknya terus maju setiap masa.

Bagaimana dana lindung nilai diperoleh?

Dana lindung nilai menghasilkan wang dengan mengenakan yuran pengurusan dan yuran prestasi . Walaupun yuran ini berbeza dari dana ke dana, secara amnya masing-masing adalah 2% dan 20% dari jumlah aset.

Apa yang kita maksudkan dengan dana lindung nilai?

Dana lindung nilai adalah dana bersama yang mengumpulkan modal daripada pelabur berakreditasi atau institusi dan melabur dalam pelbagai aset, selalunya dengan struktur portfolio yang kompleks dan teknik pengurusan risiko .

Adakah dana lindung nilai menggunakan psikologi?

Beberapa dana lindung nilai menawarkan psikiatri untuk membantu pekerjanya dengan masalah prestasi dan yang lain tidak. Tindak balas lain mengatakan bahawa berbilion-bilion berdasarkan SAC Capital Stevie Cohen. Sejauh yang saya tahu, Cohen telah menjaga psikiatri, tetapi tidak sepenuhnya jelas jika rancangan itu berdasarkan syarikatnya.

Adakah AX Capital adalah syarikat sebenar?

Ax Capital adalah kumpulan dana lindung nilai yang diasaskan oleh Bobby Axelrod pada tahun 1992. Pada tahun 2010, syarikat ini menggaji kira-kira 800 orang di pejabatnya di Westport, Connecticut, tetapi kemudian di Manhattan, New York.

Siapa pengurus dana lindung nilai terkaya?

Pendapatan terbesar adalah Millennium Management Englishman Israel “Izzy”, yang memperoleh $ 3.8 bilion. Dana utamanya memperoleh 26% pada tahun lalu, yang merupakan prestasi terbaik dalam 20 tahun. Seperti banyak dana berprestasi terbaik tahun lalu, Millennium lebih bergantung pada pemilihan saham daripada strategi kuantitatif menggunakan algoritma komputer.

Apa yang berlaku kepada isteri Axelrod?

Dia berusia 37 tahun ketika musim pertama mula menjalani penggambaran pada tahun 2015. Lara berasal dari latar belakang yang sederhana dan mempunyai kolar biru . Dia adalah bekas jururawat kepada Bobby Axelrod, yang akhirnya menjadi isterinya. Selama musim tiga, watak Malin Lara Axelrod sedang menyelesaikan perceraiannya dengan Bobby "Ax" Axelrod dari Damian Lewis.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

S: Berapakah gaji pengurus dana lindung nilai?

Gaji Pengurus Dana Lindung Nilai

Gaji tahunan Bayaran Bulanan
Pendapatan Teratas $ 128,000 $ 10,666
Persentil ke-75 $ 102,500 $ 8,541
Rata-rata $ 85,727 $ 7,143
Persentil ke-25 $ 54,500 $ 4,541

S: Adakah Wag akan muflis?

Menurut wawancara dengan 17 bekas pekerja yang baru-baru ini meninggalkan Wag, beberapa yang diberhentikan, Wag telah mengalami beberapa kali PHK, menentang perubahan dalam kepemimpinan , dan menutup pusat khidmat pelanggannya di Hollywood Hills.

Q: Adakah Ax berakhir dengan Wendy?

Tiga musim pertama menunjukkan bahawa tidak ada percintaan dalam hubungan mereka, melainkan perkongsian sebenar. Musim 4 adalah bukti sebenar mengapa Ax menghargai Wendy sehinggakan dia bersedia masuk penjara untuknya.

S: Siapakah pengurus dana lindung nilai termuda?

Pengurus dana lindung nilai Forbes 400 termuda - dia berusia 45 tahun - mempunyai tahun yang cemerlang di Tiger Global Management, firma pelaburan yang ditubuhkannya pada tahun 2000 dengan $ 25 juta dari bekas bosnya, dana lindung nilai legenda jutawan Julian Robertson.

S: Berapa Banyak yang Dihasilkan oleh Pedagang Hedge Fund?

Berapa Banyak yang Dihasilkan oleh Pedagang Hedge Fund? Rata-rata peniaga dana lindung nilai di Amerika Syarikat menghasilkan $ 238,969. Bonus rata-rata untuk peniaga dana lindung nilai adalah $ 20,000, yang merupakan 8% dari gajinya, dengan 100% orang mengaku menerima bonus setiap tahun.

Q: Adakah Bobby Axelrod orang jahat?

Bobby adalah penjahat, ada baiknya mempermainkannya seperti yang tertulis, kekuatan mengatakan jangan malu-malu, mainkan dia dengan teruk di luar kotak . Penjahat di layar memberi keseronokan kepada penonton, yang memungkinkan kita katarsis menjadi buruk melalui watak tanpa melakukan sesuatu yang buruk kepada diri kita sendiri.

Q: Berapa peratus dana lindung nilai yang gagal?

Menurut kajian Capco, 50% dana lindung nilai telah ditutup kerana gangguan operasi. Masalah pelaburan adalah sebab utama kedua dana lindung nilai 38% ditutup. Dengan memecahkan semua yang boleh menjadi salah, operasi menjadikannya nombor satu.

S: Strategi dana lindung nilai mana yang mempunyai pulangan tertinggi?

Tanpa saham, menurut HFR, strategi dana lindung nilai terbaik pada tahun 2020 adalah dana acara, yang meningkat 9.3% sepanjang tahun. Dana lindung nilai makro kembali 5.22% untuk tahun ini, sementara indeks nilai relatif HFR meningkat 3.28% pada akhir tahun 2020.

Q: Berapa harga Jim Simons?

Nilai bersih Jim Simsons adalah 24.4 bilion USD .

Kesimpulannya

Bobby Axelrod Net Worth Bobby Axelrod mempunyai nilai bersih keseluruhan $ 12 bilion. Robert 'Bobby' Axelrod adalah seorang jutawan dan terselamat dari serangan 9/11 dari siri televisyen Amerika yang terkenal "Billions," yang diciptakan oleh Brian Koppelman, David Levien dan Andrew Ross Sorkin. Watak Bobby Axelrod dilakonkan oleh Demian Lewis, seorang pelakon Britain.

Berdasarkan siapa Bobby Axelrod?

Walaupun tidak ada Bobby Axelrod ( watak utama dan pengurus dana lindung nilai, dimainkan oleh pelakon Damian Lewis), dia juga terinspirasi oleh Steven A. Cohen, seorang jutawan sejati dan pengurus dana lindung nilai di SAC.

Siapa ayah Bobby Axelrod?

Chuck Rhoades, Sr. adalah ayah Axelrod.

Adakah Wendy dan Chuck bersama?

Wendy dan Chuck kini sedang bersiap untuk bercerai - mereka tidak dapat mendamaikan perkara setelah dia mendedahkan perincian kehidupan cinta mereka tanpa persetujuan mereka - dan mereka berdua juga di majlis perkahwinan.

Adakah Bobby Axelrod seorang narsisis?

Masalah terbesar Bobby dan kelemahan wataknya adalah keperluannya untuk sentiasa terkawal dan obsesinya dengan kesetiaan . Ini menunjukkan tahap narsisme tertentu, dan sambil menyadarinya, dia sering tidak dapat melepaskannya.

Bagaimana Bobby Axelrod menjadi kaya?

Bobby, yang kerjayanya hampir terhempas, menemui penebusan pada 11 September. Dia menggunakan pasar ketika mereka rentan, menghasilkan $ 750 juta dalam sehari, dan mengambil alih perniagaan itu sebagai pemilik tunggal dan menamakannya semula menjadi dirinya sendiri.

Adakah Wendy kehilangan lesen untuk berlatih perubatan?

Dia tidak menghiraukan mereka. Penasihatnya, Wendy Rhoades, secara sukarela mengorbankan lesen perubatannya sendiri sebagai penebusan dosa atas apa yang dia lakukan kepada Taylor. Dia menasihati Ax untuk menghibur dirinya dengan melakukan yang lebih baik daripada memusnahkan musuh dan bukannya memusnahkannya. Dia juga tidak menghiraukan mereka.

Siapa Wendy Rhodes?

Wendy Rhodes adalah wartawan pemenang anugerah yang kini bertugas sebagai Wartawan Politik dan Ekonomi Kanan untuk Palm Beach Post / USA Today Network. Dia memiliki MA dalam bidang Kewartawanan dari Universiti Columbia, serta beberapa ijazah sarjana muda dan sijil dalam Pengajian gender wanita .

Kesimpulannya

Walaupun tidak ada Bobby Axelrod (watak utama dan pengurus dana lindung nilai, dimainkan oleh pelakon Damian Lewis), dia juga terinspirasi oleh Steven A. Cohen, seorang jutawan sejati dan pengurus dana lindung nilai di SAC.