Nama Anak Lelaki Yang Bermula Dengan Y dianggap lebih mengagumi dan diminati oleh anak - anak dan ibu bapa juga. Huruf Y mungkin merupakan salah satu huruf yang paling tidak dipilih , namun ingat nama seperti Yuri dan Yale . Karakter arus perdana kurang istimewa dan unik . Nama Y dikenali untuk mengatasi keinginan dan peluang . Anda juga boleh memeriksa numerologi nama untuk nama yang bermula dengan Y yang perlu anda berikan untuk bayi lelaki anda.

Imgur

:eight_pointed_black_star: Memilih Nama Yang Sesuai Untuk Bayi Anda

Memilih nama bayi anda adalah pilihan penting yang perlu anda buat sebagai ibu bapa. Ia cenderung menyenangkan, namun kewajiban menamakan individu lain dapat membuatnya agak menakutkan. Anak anda akan menyampaikan nama itu sepanjang hayat mereka.

Anda mungkin sekarang mempunyai pemikiran yang bijak tentang apa yang anda cari dengan nama . Bagaimanapun, rakan sekerja, keluarga, dan sahabat anda mungkin mempunyai beberapa syarat. Sangat sukar untuk membuat semua orang membuat keputusan. Namun, itu tidak perlu menjadi pertemuan yang menjengkelkan. Mungkin sangat menyenangkan. Di sini anda akan menemui data dan petua untuk mengatasinya dan memilih nama yang sesuai untuk bayi anda — tidak kira sama ada anda mempertimbangkan nama yang lebih terkenal untuk bayi lelaki anda.

Baca Artikel Ini Juga:

1. Nama Akhir Biasa 2. 6 Kata Huruf 3. Nama Akhir Ireland

:top: 100 Nama Anak Lelaki Terbaik Yang Bermula Dengan Y

Memilih nama bayi boleh menjadi pilihan yang sukar. Berikut adalah beberapa pemikiran untuk nama budak lelaki yang bermula dengan Y.

Nama Budak Bermula Dengan Huruf Y
Yousef Yahir
Yahya Yehuda
Yadiel Yisroel
Yael Youssef
Yaakov Yitzchok
Yair Yaseen
Yoel Yeshua
Yasir Yuvan
Yuvaan Yakov
Yasin Yariel
Yohan Yousif
Yuri Yandel
Yehoshua Yazan
Yousuf Yadier
Yunus Yash
Yisrael Yasser
Yonatan Yusef
Yasiel Yechiel
Yannick Yuvraj
Yassin Younis
Yahel Yahia
Yaqub Yovani
Yan Yamil
Yaniel Yadriel
Yerik Yonathan
Yamir Yanis
Yeison Yitzchak
Yoseph Yunis
Yanuel Yeshaya
Yared Yona
Younes Yazeed
Yaziel Yug
Yulian Yeiden
Yoandri Yareth
Yuvin Yves
Yago Yacoub
Yohannes Yonah
Yonis Yusif
Yafet Yianni
Yoshua Yossi
Yovanni Yacob
Yahshua Yanni
Yehudah Yahye
Yandiel Yannis
Yonas Yurem
Yamen Yassine
Yiannis Yichen
Yohann Yussuf
Yaser Yifan

Baca Artikel Ini Juga:

1. Nama Perahu 2. Nama Kahoot Lucu 3. Cara menukar nama di facebook

:eight_spoked_asterisk: Nama Budak Muslim Bermula Dengan Y

Imgur

Semua nama budak lelaki Islam dan nama lelaki muda Muslim yang bermula dengan Y boleh didapati di bahagian ini. The Islamic bayi kanak-kanak lelaki nama dan bayi Islam kanak-kanak lelaki nama bermula dengan Y boleh diakses di laman ini. Anda juga boleh mengetahui nama dan implikasi bayi lelaki bayi lelaki Islam dan nama bayi lelaki bayi lelaki Islam dengan implikasi dalam bahasa Urdu juga. Anda boleh mengetahui keseluruhan nama budak lelaki Muslim , nama lelaki muda Pakistan dan nama lelaki muda Islam bermula dengan Y di sini.

:eight_spoked_asterisk: Nama Anak Laki-laki Al-Quran Bermula dengan Y

Anda juga dapat mengetahui nama dan implikasinya untuk bayi lelaki Islam. Individu Pakistan condong ke arah nama anak lelaki Islam dalam bahasa Urdu, atau nama anak lelaki Islam yang berimplikasi dalam bahasa Urdu, atau nama anak lelaki muda Islam dengan implikasi dalam bahasa Urdu kerana lebih mudah bagi mereka untuk memahami kesan pelbagai nama anak lelaki Islam dan Muslim nama budak lelaki dalam bahasa Urdu.

Nama-nama Islam untuk budak lelaki dari Al-Quran, nama anak-anak Islam dalam bahasa Arab, nama anak lelaki Islam sekarang, nama bayi lelaki Islam dari Al-Quran, dan nama-nama Islam semasa untuk budak lelaki yang bermula dengan Y juga boleh didapati dalam klasifikasi perkataan Urdu laman web titik. Sekiranya anda perlu memberikan anak anda nama anak Islam atau nama anak Muslim yang diawali dengan Y, pada ketika itu, lihat ke halaman ini dengan segera dan pilih nama bayi lelaki bayi lelaki Islam atau nama bayi lelaki Islam yang terbaik bermula dengan Y dari sini. Dapatkan nama anak lelaki Muslim yang tidak terkira jumlahnya dan nama lelaki muda Islam yang bermula dengan Y sekali lagi di sini.

Baca Artikel Ini Juga:

1. Siapa Fiona Loudon? 2. Bon Nombor 3. Tujuh Nama Kerdil

:eight_spoked_asterisk: Beberapa Nama Anak Lelaki Muslim Paling Popular Bermula Dengan Y

Nama Budak Muslim bermula dengan huruf agar Y menjadi kebiasaan di kalangan penjaga. Setiap ibu bapa yang dikenali dengan agama apa pun berusaha untuk mengesan nama yang sempurna untuk bayi tersebut . Nama Mainstream Boy yang diawali dengan Y memegang nama dan sifat watak yang menakjubkan yang mempengaruhi perangai seseorang. Pengejaran anda akan berakhir di sini untuk nama Muslim Boy bermula dengan Y di halaman serba lengkap ini yang mempunyai pelbagai nama.

Di sini kami telah mengumpulkan beberapa nama Muslim Boy yang diawali dengan Y untuk mewajibkan keperluan penjaga mencari nama Boy bermula dari set huruf Y. Ringkasan nama Muslim Boy yang luar biasa dari huruf Y disebut di sini dengan kepentingannya, permulaan, nombor bertuah , dan semua data yang sesuai. Penjaga kini dapat mencapai nama Sahabi Boy dengan berkesan bermula dengan Y untuk memilih nama terbaik untuk anak kecil mereka. Lihat senarai nama bayi Muslim yang baru bermula dengan Y di sini. Nama- nama Boy Islam yang diawali dengan Y juga disebut sebagai pintu masuk ini memberikan ruang watak yang sangat besar dari setiap set huruf.

NAMA MAKSUD URDU
Yasin Sura Dalam Ou'Ran Dan Nama Nabi Muhammad (SAW). یاسین
Yasir Kaya, Kaya ياسر
Yusuf Untuk meningkatkan kuasa Yusuf
Yahya Hidup, Hidup یحییٰ
Yousuf cantik Yusuf
Yazan Nama Suku Dari Himyar یزان
Yawar Adjutant. Kem Aid-De. ياور
Yaqoob Nama seorang Nabi یعقوب
Yaqub Nama Nabi. یعقوب
Yasrab KEROSAKAN یژرب
Yashar Hidup Selama-lamanya یشر
Yacoub Bentuk Bahasa Arab Daripada Jacob یعقوب
Yafir Ke Gambar يافر
Yunus Nama Nabi یُونس
Yazdan Penyayang یزدان
Yamin Ke Arah Kanan یامن
yusha Nama seorang nabi Islam يوشع
Yazid bertambah, banyak يازد
Yaman Nama yang Betul یمن
Yazeed Untuk meningkatkan یازید
Yasar Kemudahan, Kekayaan یاسَر
Yusef Tuhan akan berlipat ganda Yusuf
Yameen Sumpah, Sayap Kanan (Tentera Darat) یان
Youness Jonas یونس
Yanni Kurniaan Tuhan; Tuhan maha pemurah. Yani
Yahyaa Nama Nabi يحیٰ
Yazdaan Penyayang, Baik یزدان
Yunis Farsi untuk Johah یونِس
Yadullah Tangan Allah karim ید اللہ
Yaasir Kaya, Mudah ياسر

:eight_spoked_asterisk: Tentang Nama Muslim Untuk Anak Lelaki Bermula Dengan Y

Nama dan implikasi bayi lelaki Islam lelaki bermula dengan Y juga terdapat di sini. Nama bayi lelaki Muslim dengan implikasi dan nama anak lelaki Islam muda dengan implikasi, nama anak lelaki Islam dari Al - Quran , dan nama Islam untuk lelaki muda dalam bahasa Arab yang bermula dengan Y juga terdapat di bahagian ini.

Logam bernasib baik, sebilangan besar nama dan batu bertuah juga boleh didapati dari bahagian ini. Anda boleh mengesan nombor rawak , logam berharga dan batu karang si kecil dari sini. Anda boleh mengesan jumlah sesuai dengan nama, tugu dengan nama, dan logam yang baik untuk Islam kanak-kanak bayi nama atau nama kanak-kanak bayi Muslim awal dengan Y yang perlu anda sediakan untuk anak anda.

Pada masa ini anda dapat mengetahui banyak nama bayi lelaki lelaki dan lelaki Islam yang beragama Islam bermula dengan huruf Y bersama dengan implikasinya dalam bahasa Inggeris , Urdu dan Hindi dalam senarai nama budak lelaki Islam. Banyak nama lelaki muda Muslim dan nama Islam untuk budak lelaki bermula dengan Y boleh didapati di segboyst ini. Cari mereka di sini dan beri nama bayi Islam atau nama anak Muslim anda kepada bayi lelaki anda dengan segera.

Baca Artikel Ini Juga:

1. PERILANG NAMED (DITETAPKAN) 2. Love Cat Name 3. Bulan mengikut urutan

:white_check_mark: Kaedah Paling Berkesan Untuk Memilih Nama Bayi Yang Sempurna

Petua saya untuk memilih nama bayi lelaki yang betul termasuk:

 • Cuba jangan lulus corak

 • Ingat bahawa nama teladan tidak perlu melelahkan

 • Selidiki salasilah anda

 • Hormatilah cara hidup anda

 • Lihat implikasi

 • Fikirkanlah setiap moniker yang boleh difikirkan

 • Fikirkan kepentingan nama tengah

 • Ingat mengenai inisial .

 • Mari kita anggap untuk didengar oleh semua.

 • Cuba jangan terlalu tertekan.

:small_red_triangle: Cuba Jangan Lulus Trend.

Nama bayi anda semestinya bertahan dalam percubaan masa. Tanyakan pada diri sendiri: Adakah moniker ini akan terdengar menggelikan dalam 10 tahun? Adakah anak-anak yang berlainan akan tertarik untuk membacanya dengan nada yang memprovokasi di halaman sekolah? Adakah anak muda saya perlu mengeja atau menjelaskan nama mereka setiap hari dalam hidup mereka? Sekiranya maklum balas terhadap pertanyaan ini adalah "ya", tidak.

Corak untuk menjauhkan diri dari memasukkan nama ejaan yang tidak betul (fikir Jakxsen dan Rebekkah), penekanan tidak teratur yang tidak memenuhi keperluan (Puteri dan D'Lilah), rujukan masyarakat arus perdana (Khaleesi dan Katniss), nama kata dengan giliran ejaan yang aneh (Diezel dan Spontan ), dan nama orang yang bergaya di luar sana (Amadeus dan McCoy).

Koleksi pemeriksaan yang banyak menunjukkan bahawa nama yang tidak biasa berkaitan dengan hasil yang lebih negatif sepanjang kehidupan seharian. Satu kajian di Marquette University mendapati bahawa individu dengan ekspresi biasa terikat untuk bekerja. Para saintis di University of New York mendapati bahawa individu yang istilahnya lebih mudah untuk dinyatakan melibatkan kedudukan yang lebih tinggi. Laporan ketiga mengesan bahawa nama-nama menarik berkaitan dengan salah laku remaja.

:small_red_triangle: Ingatlah bahawa Nama Klasik Tidak Perlu Membosankan.

Apabila saya mencadangkan agar anda berpegang pada nama yang tepat , saya tidak menyarankan agar semua orang menyebut nama anak muda mereka, Peter, Paul dan Mary. Betapa membosankannya? Terdapat banyak sebutan khas untuk dilayari yang sudah lama wujud namun masih gelap. Fikirkan Celeste, Ophelia dan Willa untuk wanita muda, dan Edwin, Miles dan Silas untuk lelaki muda. Beberapa keputusan Afrika Amerika yang sangat baik merangkumi Aaliyah, Imani dan Tiana untuk wanita muda dan Jaylen, Malik dan Zion untuk budak lelaki.

:small_red_triangle: Selidiki Pokok Keluarga Anda

Tempat lain yang bagus untuk mencari motivasi adalah di dalam salasilah anda. Lihat periksa sama ada ada yang menarik perhatian anda. Ada sesuatu yang sangat luar biasa mengenai memilih nama yang anda gemari namun yang juga penting bagi keluarga anda.

:small_red_triangle: Hormatilah Budaya Anda

Memilih nama dari asas sosial anda adalah kaedah yang indah untuk menghormati warisan anda. Pengejutkan Sepanyol menggabungkan Marisol dan Javier, keajaiban Perancis yang mungkin anda sukai adalah Elodie dan Laurent, dan nama awal Afrika-Amerika yang boleh membangkitkan tindak balas emosi mengandungi Cato dan Temperance. Pencarian dalam talian untuk watak dari cara hidup anda pasti akan muncul dalam apa jua keadaan, yang anda gemari.

:small_red_triangle: Mencari Makna

Kemajuan ini sangat mustahak, jadi anda tidak perlu memilih nama dengan implikasi yang mengejutkan anda. Anda mungkin menghargai suara Giselle, misalnya, tetapi adakah anda menyedari itu menandakan "tahanan"? Atau, di sisi lain, Cecilia mewakili "cacat penglihatan", dan Cameron menandakan "hidung kacau"? Wah. Anda mungkin menyimpulkan bahawa anda cukup menyukai moniker untuk mengabaikan kepentingannya, namun, bersiaplah untuk menolaknya apabila seseorang bertanya tentang maksud nama anak muda anda. Anda boleh membuat lelucon, misalnya, "Ini menandakan 'menyilaukan'. Namun, itu benar kerana nenek saya cacat penglihatan, jadi kami memilih untuk menghormatinya. " Sampaikan dengan wajah lurus dan perhatikan rahang individu jatuh (jika anda berani).

:small_red_triangle: Fikirkan Tentang Semua Nama Panggilan yang Mungkin

Seorang ibu yang saya ucapkan mendedahkan bahawa dia menamakan gadis kecilnya Regina - yang diartikulasikan sebagai "Re-JEE-no" - kerana dia menghargai suara yang tinggi. Tragisnya, rakan sekolah Regina bergegas memanggil "Regina Vagina" dan "Ra-jay-jay Va-jay-jay." Sigh, untuk alasan apa anak-anak boleh menjadi tidak kasihan?! Ini adalah pemikiran yang bijak untuk mengkonseptualisasikan calon moniker dengan rakan anda atau orang lain yang dipercayai dalam saudara atau teman untuk menjamin bahawa tidak ada peluang menakjubkan yang anda abaikan.

:small_red_triangle: Fikirkan Kepentingan Nama Tengah

Anda boleh memilih nama tengah anak muda anda bergantung pada bagaimana ia sesuai dengan nama depan dan belakang mereka, tetapi anda juga boleh menggunakannya untuk menghormati saudara seperti datuk dan nenek atau ibu saudara yang dihargai. Ini juga merupakan tempat yang baik untuk "menjauhkan diri" kebiasaan keluarga . Seorang rakan saya mengahwini seseorang yang bernama Richard, dan setiap anak lelaki dalam keluarganya kerana berumur 12 tahun telah dinamakan anda mendapatnya, Richard. Rakan saya tidak mahu menganiaya orang lain dalam keluarga , namun dia tidak mahu memanggil bayi lelaki itu sebagai Richard XIII. Cuba jangan tanya saya bagaimana dia melakukannya, namun dia entah bagaimana meyakinkan keluarga bahawa praktik ini sudah lama berjalan dan bayi lelaki itu harus disebut Damian Richard.

:small_red_triangle: Ingat Mengenai Permulaan

Ini mungkin terdengar tidak penting. Walau bagaimanapun, inisial anak muda anda adalah pemikiran kritikal yang lain. Alyssa Sydney Scott (ASS), misalnya, bukanlah pemikiran yang cerdas . Fiona Mary Lawrence (FML) Seorang ibu yang malu mengakui saya bahawa dia telah memahami bahawa tidak ada permulaan bahawa inisial gadis kecilnya - FCK - mungkin difahami sebagai perkataan yang mengerikan. Dia bertahan dengan penuh semangat sehingga gadis kecilnya mula bersekolah dan mempercayai tidak ada yang memperhatikan! Rakam inisial dari semua kombo nama yang anda fikirkan, tidak diragukan lagi.

:small_red_triangle: Mari Kita Menganggapnya Dengan Keras.

Adakah nama pengetua, tengah dan belakang mempunyai aliran bertingkat semasa anda menyebutnya sehingga ada yang dapat mendengar? Penjejak David Jackson terdengar baik, namun Jackson Grayson McMasterson tidak begitu. Semasa anda sibuk, lakukan carian Google untuk memastikan tidak ada watak jahat yang menyampaikan nama yang serupa dengan anak anda yang belum lahir. Perkara terakhir yang anda perlukan adalah individu mengatakan, "Bukankah ada pelakon dewasa terkenal yang menyebutnya ?!"

:small_red_triangle: Cuba Jangan Tekanan Terlalu Banyak.

Sekiranya anda melakukan kesalahan dan kehilangan nama yang anda pilih, jangan membeku - anda mempunyai alternatif. Anda boleh menggunakan julukan untuk anak muda anda selalu dan tidak ingat bahawa nama asli mereka ada - misalnya, inovasi licik anda 'Nicoxavieriah' boleh menjadi 'Scratch'. Atau di sisi lain, anda boleh menggunakan nama tengah mereka sebagai nama pertama mereka - seterusnya, pentingnya memilih nama tengah dengan berhati-hati. Lebih-lebih lagi, jika lebih mengerikan datang kepada yang paling dahsyat, anda secara amnya boleh menukar nama anak muda anda secara sah. Ia memerlukan banyak kerja pentadbiran dan sedikit perbelanjaan. Namun, ia pasti dapat dilaksanakan.

Baca Artikel Ini Juga:

1. Nilai Bersih Pewdiepie 2. Nama Bts: 3. Apakah Nama-nama Tujuh Kerdil 4. Siapakah Connie Kline? 5. Bagaimana mencari berita kematian orang tertentu?

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Ibu bapa, Ingatlah Tujuh Perkara Ini Semasa Menamakan Anak Anda!

Imgur

:small_blue_diamond: Baca Ini Sebelum Menamakan Anak Anda

Mungkin tidak ada ketegangan yang lebih kuat daripada berusaha memilih nama yang sesuai untuk bayi anda. Ada banyak perkara yang dipertaruhkan, dari mencuba memilih sesuatu yang menarik tanpa mengikut kumpulan untuk memilih sesuatu yang sempurna.

:small_blue_diamond: Menamakan Bayi Lelaki Adalah Satu Masalah Besar!

Begitu juga, ada bahaya untuk menarik perhatian dari sebilangan besar ucapan yang tidak diingini jika namanya terdengar lebih luar biasa dari yang diharapkan. Lebih penting lagi, menamakan kanak-kanak juga merupakan masalah berat kerana ia berubah menjadi kenyataan yang tidak dapat dibezakan. Anda lebih suka tidak menjadi ibu bapa yang telah memberi nama kepada anak anda yang dimalukan olehnya.

Baca Artikel Ini Juga:

1. Bulan Dalam Bahasa Sepanyol 2. NAMA PET PET CORN 3. Bagaimana Memeriksa Nama dalam senarai Pradhan Mantri Awas Yojana?

:arrow_right: 7 Pertanyaan Yang Perlu Anda Kemukakan Kepada Diri Anda

Sejalan dengan ini, sekiranya anda perlu menjauhkan diri dari jangka panjang memprovokasi, kami menyenaraikan tujuh pertanyaan yang perlu anda ajukan kepada diri sendiri sebelum menamakan anak anda.

:one: Adakah Nama Sesuai dengan Nama Belakang Anda?

Memang tidak normal, memeriksa apakah nama yang telah anda putuskan untuk bayi lelaki anda berfungsi dengan baik untuk nama keluarga anda adalah fundaboystal. Anda tidak memerlukan bayi lelaki anda dengan campuran khas yang menjadikannya pusat tumpuan banyak lelucon.

:two: Adakah Ia Sesuai dengan Anak Muda Ketika Dia Membesar?

Ingatlah bahawa anda sedang menamakan bayi, selain itu, sebagai orang dewasa. Oleh itu, untuk menjamin bahawa anak muda anda tidak dibiarkan dengan nama yang terdengar sangat kiddish pada masa dewasa, bayangkan memanggil bayi lelaki anda dengan gelaran dalam setiap fasa kehidupannya. Sekiranya terdengar terlalu muda pada bila-bila masa, lepaskan.

:three: Adakah Ini Akan Menjadikan Epithet yang Layak?

Sebilangan besar nama membuat banyak moniker yang manis; namun, ada yang benar-benar boleh berubah dengan teruk. Di sepanjang jalan ini, semasa anda dalam perjalanan untuk memilih nama yang sempurna , cubalah menemui kata-kata yang sesuai dengan namanya. Sekiranya kata-kata itu tidak membuat anda tersengih, berkelakuan yakin, bayi lelaki anda akan memikirkannya dua kali di sekolah menengah .

Sekiranya anda tidak memperhatikan sebutan nama yang disingkat, anda mungkin perlu melupakannya.

:four: Adakah Namanya Sangat Biasa?

Kami mencadangkan nama Googling untuk memutuskan ketenarannya. Anda tidak memerlukan bayi lelaki anda dibiarkan dengan nama yang dimiliki oleh lima individu di dalam kelas. Cuba jangan memilih nama yang mempunyai corak yang banyak; anda boleh berfikir dua kali mengenainya selama beberapa tahun.

:five: Adakah Anda Menamakan Bayi Lelaki Selepas Selebriti Anda?

Sebelum anda semua teruja untuk menamakan anak anda selepas selebriti anda, ketahui apakah anda akan menyetujui individu yang bertanya sama ada selebriti tersebut adalah pilihan utama anda sepanjang masa.

:six: Adakah Sederhana Untuk Berzikir?

Ini adalah bahagian paling sukar. Tidak kira sama ada anda membayangkan bahawa anda telah menemui nama itu untuk bayi lelaki anda, minta pasangan saudara atau sahabat untuk menyatakannya dan periksa sama ada mereka dapat melakukannya dengan berkesan. Tidak ada yang lebih mengganggu daripada individu yang selalu menyebut nama bayi lelaki anda.

:seven: Adakah Nama itu Akan Mempercayai Anak Anda?

Untuk menyelesaikan sesuatu, fikirkan dari perspektif anak muda anda dan bagaimana perasaan orang itu semasa bercakap dengan orang lain dan menghadirkan diri. Sebagai ibu bapa, anda mesti menjauhkan diri dari nama yang bertukar menjadi jenaka atau bermain-main dengan kata-kata.

Baca Artikel Ini Juga:

1. Tuan Rumah Pergaduhan Keluarga 2. Anak-anak Omegle 3. Pose Yoga untuk Kanak-kanak

:red_square: Memilih Nama Tengah

Walau bagaimanapun, sejauh ini, kebanyakan keluarga Amerika suka memberikannya kepada bayi mereka.1 Perkara yang menggembirakannya ialah banyak orang merasa kurang bimbang tentang nama tengahnya.

Nama tengah mempunyai sepasang ke bumi. Bagi penjaga yang memberikan anak mereka nama keluarga yang juga dimiliki oleh orang lain dalam keluarga , nama tengah membantu membekalkan anak itu dengan keperibadian yang berbeza (sepupu John Robert, John Joseph, dan John Christopher semua akan dapat merasa seperti mereka mempunyai walaupun mereka sepenuhnya diberi nama datuk). Begitu juga, nama tengah adalah tempat yang sesuai untuk menutup nama keluarga yang anda pilih dan bukan kerana anda menyukainya. Atau di sisi lain, ia sangat baik untuk menjadi tempat bersenang-senang. Sekiranya anda menggunakan nama depan yang lebih konvensional, nama tengahnya boleh menjadi lebih inventif atau tidak dapat dilupakan. Atau sekali lagi, sekiranya anda memilih nama depan yang pelik, nama tengahnya lebih biasa.

Nama tengah adalah tempat yang bagus untuk meletakkan nama keselamatan atau nama pengganti agar anak anda dapat memanfaatkannya pada suatu masa nanti sekiranya mereka tidak memuja nama depan mereka. Sekiranya anda memilih nama pertama yang tidak memihak kepada anak anda, anda boleh menambahkan nama tengah seks eksplisit seperti Avery Duane atau Sydney Elizabeth. Ini memberi pilihan kepada anak-anak semasa mereka berkembang. Sekiranya sangat mustahak, mempunyai pilihan untuk bergantung pada nama tengah konvensional dapat membantu menyokong keyakinan dan keyakinan diri anak muda anda.

:red_square: Memilih Nama Akhir

Berkenaan dengan nama belakang anak anda, anda mungkin tidak mempunyai keputusan. Di negeri dan negara tertentu, bayi harus diberi nama belakang ayah, jika diketahui.2 Kadang kala, ia mestilah nama belakang ibu . Tempat yang berbeza mempertimbangkan lebih banyak alternatif, terutamanya jika ibu dan ayah tidak dihubungi.

Beberapa keluarga mempunyai penjaga dengan pelbagai nama terakhir yang menunjukkan mereka untuk menunjukkan penyatuan kedua-dua keluarga (misalnya, Mary Smith-Jones). Keluarga yang berbeza memutuskan untuk menggabungkan bahagian dari nama keluarga setiap ibu bapa untuk membuat nama belakang yang lain (contohnya, Davis dan Anderson = Davison atau Anders). Semua perkara sama, mereka memberikan nama belakang yang unik kepada anak mereka.

Baca Artikel Ini Juga:

1. Berapakah berat purata bagi seorang 13 tahun? 2. Janggut Jim Morrison 3. Fesyen lelaki tahun 80-an

:orange_circle: Tradisi Keluarga

Adat keluarga boleh memberi kesan yang besar terhadap penamaan bayi. Keluarga anda mungkin mempunyai sejarah panjang menggunakan corak penamaan yang serupa.3 Sebagai contoh, anak utama mendapat nama tengah dari cucu ayah.

Keluarga yang berlainan mempunyai barisan panjang lelaki muda dengan nama yang serupa. Ia bermula dengan Senior (Sr.) dan Junior (Jr); pada ketika itu, ia beralih ke angka Romawi seperti Michael Smith Sr., Michael Smith Jr., Michael Smith III, dan lain-lain. Sekiranya keluarga anda tidak melakukan ini sekarang, ini adalah kaedah yang luar biasa untuk membuat kebiasaan keluarga lain . Lebih-lebih lagi, walaupun sering diturunkan di kalangan anak lelaki dalam keluarga, para wanita juga dapat memulai kebiasaan ini.

Anda mungkin juga ingin mempertimbangkan adat yang merangkumi:

 • Memberi pengiktirafan kepada ahli keluarga yang telah tamat tempoh

 • Mengenai warisan dan keturunan anda

 • Menjaga jenama inisial (inisial serupa untuk semua orang dalam keluarga terdekat)

 • Membuat nama yang luar biasa daripada gabungan nama keluarga atau nama keluarga

Baca Artikel Ini Juga:

1. Kereta Beamer: 2. Mengapa Kalung Nama begitu bergaya? 3. Surat niat (LOI)

:radio_button: Surat Beranak Dan Masalah Undang-Undang

Imgur

Pengesahan kelahiran diberikan untuk setiap kelahiran secara langsung di Amerika Syarikat .4 Penjaga, pakar atau pakar bersalin, dan kakitangan klinik atau kelahiran umumnya melengkapkan dan membentangkan semua kerja pentadbiran . Masa yang anda perlukan untuk menyelesaikan kerja pentadbiran ini berbeza.

Penjaga sering mengetahui sama ada mereka perlu menamakan nama bayi lelaki mereka sebelum meninggalkan klinik perubatan. Tindak balas yang sesuai adalah tidak. Dengan cara ini, biasanya tidak menjadi masalah jika anda berhasrat untuk menamakan anak anda dengan layanan yang ketat. Walau apa pun, anda boleh bersiap sedia menghadapi keadaan sekarang sebelum anda melahirkan bayi anda dengan menghubungi wakil kelahiran di klinik kecemasan kejiranan atau Statistik Vital di mana anda tinggal untuk mendapatkan data mengenai undang-undang di sekitarnya. Bayi yang dibawa ke dunia di klinik perubatan selalu diberi sehelai kertas yang berlebihan dengan kesan bayi dan data kelahiran.

:white_square_button: Majlis Pertimbangan Dan Penamaan

Pertimbangan yang ketat untuk menamakan bayi lelaki turun naik dengan ketara. Beberapa penjaga memberi nama bayi mereka kepada bayi lelaki mereka dalam bentuk agama mereka, dan beberapa penjaga memberikan watak mereka kepada bayi mereka dengan makna lain dari dunia. Akan lebih baik jika anda bercakap dengan menteri, ulama, rabi, imam, atau perintis ketat anda mengenai tradisi anda.

Pelbagai agama mengadakan upacara penamaan bayi lelaki.5 Dalam beberapa struktur, perayaan seperti ini sangat mustahak bagi kepercayaan Kristian, Katolik, Yahudi, Hindu, dan Islam sama seperti agama dan masyarakat yang berbeza. Ini adalah peluang untuk menjemput bayi ke kawasan setempat yang ketat dan menyampaikan hadiah dan harapan besar kepada anak itu.

Fungsi itu mungkin berlaku di sebuah jemaah, tempat cinta lain, atau di rumah. Pelopor, saudara, sahabat, dan individu yang berbeza dari kawasan tempatan boleh bergabung. Kadang-kadang nama yang diberikan pada fungsi penamaan adalah yang sangat penting dalam pengenalan bayi lelaki untuk pengesahan dunia, dan di sana sini, ia adalah nama dunia lain yang tidak ada pada kelahiran.

Baca Artikel Ini Juga:

1. Berapakah bilangan huruf dalam abjad? 2. Surat Kredit Bersedia 3. Surat selesa

:arrow_right: Soalan Lazim - (Soalan Lazim)

:one: Adakah sebaiknya anda menamakan anak anda dengan nama ayahnya?

Sebuah laporan baru-baru ini menunjukkan bahawa anak-anak yang diberi nama ayah mereka mempunyai masalah sosial yang lebih sedikit , yang menjadi pertimbangan baik kerana mereka selalu sedar bahawa dia menyampaikan nama itu . Ia menyerupai ayah bernafas di leher anda.

:two:Adakah nama akan mempengaruhi masa depan anak muda anda?

Banyak pemeriksaan mencadangkan nama yang dipilih memberi kesan kepada kehidupan anak hingga dewasa . Contohnya, memakai bayi anda dengan nama yang bodoh boleh menyebabkan masalah tingkah laku suatu ketika nanti . Juga, nama - nama bayi lelaki yang menarik yang boleh dimiliki oleh anak muda anda juga boleh menjadi kesukaran.

:three:Atas sebab apa ibu bapa menamakan anak mereka mengikut nama mereka sendiri?

Terdapat pelbagai motivasi untuk menamakan anak muda itu sendiri. Bagi sebilangan orang, ini adalah amalan yang dapat dilakukan ketika memanggil anak-anak mengikuti peraturan yang ketat . Bagi sesetengah orang, ini adalah pengembangan dari ibu bapa itu. Seseorang harus meneruskan namanya, terutamanya jika nama itu sudah lama wujud dalam keluarga atau luar biasa di sana sini.

:four:Adakah Yancy adalah nama bayi lelaki?

Yancy sebagai nama kanak-kanak dapat digugat untuk bayi perempuan dan bayi lelaki (juga digunakan sebagai nama wanita muda Yancy ). Boleh dikatakan perkataan India untuk "chap British", memberi kita "Yankee".

:five:Adakah nama anak muda mempengaruhi watak mereka?

Nama yang anda berikan semasa kecil akan mempengaruhi keadaan wajah anda. Terdapat bukti bahawa Mawar dengan nama lain tidak akan berbau manis. Penyelidik sosial menerima bahawa kata - kata menghasilkan kesan Dorian Grey , mempengaruhi watak , bagaimana kita dilihat, dan penampilan yang sangat mengejutkan .

:six:Adakah JR adalah sebahagian daripada nama yang sah?

Apabila anda menandatangani laporan berwibawa seperti surat wasiat , surat ikatan atau kesaksian, anda harus menggunakan Jr. Melakukannya akan membantu menjelaskan bahawa anda adalah anak ayah anda dan bukan ayah anda . Untuk menukar nama anda secara sah , anda perlu pergi ke mahkamah dan mendapatkan sokongan pihak berkuasa yang dilantik.

:seven:Apa yang berlaku sekiranya penjaga tidak dapat mengakui nama?

Sekiranya penjaga berbeza mengenai penentuan nama tertentu , nama yang diberikan tidak boleh dimasukkan pada pengesahan sehingga pengadilan memilih persefahaman bersama yang mengembalikan penyelesaian atas nama yang diberikan dan diluluskan secara sah oleh kedua penjaga diserahkan ke bahagian , atau sehingga diberi kata.

:eight:Adakah kata-kata menunjukkan kesukaan?

Sepatah kata boleh menyebut mengenai individu . Pegangan telah dilakukan sepanjang individu bercakap. ! Seperti yang ditunjukkan oleh penyelidikan oleh Bellevue University, Nebraska, lelaki memberikan moniker sebagai kaedah bersikap ramah tanpa menawar kejantanan .

:nine:Bagaimana saya boleh menghargai bayi saya?

Segala sesuatu yang positif dan menggembirakan bayi dianggap sebagai pujian oleh penjaga. Anda dapat melengkapkan wajah, pipi, penampilan, rambut, bibir bayi yang menarik menggunakan kata-kata seperti cantik, manis, comel, indah, mempesona, dan sebagainya. Sentiasa ingat bahawa jangan berkata seperti kanak-kanak kelihatan seperti penjaga atau orang lain.

:keycap_ten:Adakah sebaiknya anda memberi nama tengah kepada anak anda?

"Nama tengah tidak penting dari sisi undang-undang ." Sangat penting jika nama depan dan belakang kami normal. Nama di kedudukan tengah adalah tempat yang bagus untuk 'menyesuaikan' nama anak dengan memberikan nama yang ditujukan kepada individu atau berfikir kritikal kepada penjaga ”.

:ledger: Kesimpulannya

Huruf Y mungkin merupakan huruf yang paling tidak boleh dipilih, namun mengingat nama seperti Yuri dan Yale. Watak yang kurang dikenali boleh jadi tidak biasa dan menarik. Nama Y dikenali untuk mengatasi keinginan dan peluang. Selain itu, anda boleh menyemak numerologi nama untuk nama yang bermula dengan Y yang anda perlukan untuk menampung anak anak anda. Numerologi nama bayi lelaki boleh didapati dalam artikel ini juga, di mana anda dapat mengetahui numerologi untuk nama anak Islam atau nama anak Muslim bayi lelaki anda bermula dengan Y. Kesamaan numerologi nama, tarikh lahir nama numerologi, dan numerologi nama bayi dapat diselesaikan dari garis besar nama numerologi. Anda boleh mengetahui numerologi nama bayi untuk nama anak lelaki Islam bayi lelaki anda bermula dengan Y.

Nama Baik!

Baca Artikel Ini Juga:

1. Kertas berukuran huruf 2. Bagaimana menukar nama di facebook 3. Berapa Banyak Setem Dalam Buku? 4. Cara Mendapatkan Anak Lelaki Untuk Menyukai Anda 5. Idea Ulang Tahun ke-20 6. Ucapan Selamat Hari Lahir Untuk Rakan