Gigi Patah Terus Memotong Lidahku

Gigi patah?

Anda mempunyai simen gigi di kedai tempatan anda. Anda boleh menggunakannya sehingga anda membuat janji temu.

Lilin gigi untuk gigi yang patah

Pada ketika ini gigi saya patah dan saya mempunyai titik tajam pada gigi selama 2 hari. Saya menggunakan pinggan saya dengan gear bawah. Ini adalah plastik lembut yang menutupi semua gigi bawah saya dan melicinkan bahagian atas yang berkilauan, dan sekarang saya berasa lebih baik! Ia selamat dan, tidak seperti lilin, tidak mungkin pecah. Saya ditemui terus dari doktor gigi bertahun-tahun yang lalu dan disesuaikan berdasarkan kesan gigi saya. Sekiranya anda tidak mempunyai dulang ini, pergi ke kedai dan beli lilin gigi yang digunakan orang untuk mengelakkan luka pada gusi anda. Saya telah membaca bahawa saya telah mengeluarkan beberapa bahagian gigi, tetapi saya tidak mengesyorkannya, terutamanya jika gigi anda sudah buta dan lemah, anda boleh mematahkannya dengan cara mencabutnya. , Kemudian akhirnya mendedahkan saraf dan anda akan berada jauh. Kesakitan yang lebih teruk daripada luka !!

Gigi Patah Terus Memotong Lidahku

Gigi Patah Terus Memotong Lidahku

Halaman ini dapat membantu anda.

Kembali:

Gigi patah?

Saya pulang dari percutian dan sehelai gigi belakang saya patah. Sangat cepat dan kuat, tetapi saya tidak dapat pergi ke doktor gigi sehingga hari Rabu ketika saya kembali. Luka saya dipotong dan saya tidak tahu apa yang perlu dilakukan. tolong ??

Fail kadbod adalah kaedah yang baik untuk mengoleskan tepinya kecuali anda boleh pergi ke doktor gigi. Harganya kurang dari satu dolar setiap pakej. Jangan gunakan aspirin kerana boleh membakar gusi dan menyebabkan kerosakan. Sebelum pergi ke doktor gigi, saya harus melakukannya sendiri untuk Hari Kesyukuran. Gigi patah benar-benar boleh menggigit anda, jadi anda mesti tahu, saya tahu.

Di negara kita, ada lebih banyak masalah setiap hari. Inflasi, pengangguran dan penurunan nilai dolar adalah kebimbangan utama kerajaan kita, tetapi pihak berkuasa tertidur, mereka tidak mahu menghadapi kenyataan. Media juga terlibat, terpaksa berhenti memberikan keadaan ekonomi yang sebenarnya kepada rakyat. Setelah memerhatikan tindak balas pemerintah kita terhadap mereka yang terkena Taufan Katrina, saya menjadi semakin prihatin terhadap kehidupan saya dan keluarga saya.

Menurut kajian Bank Dunia baru-baru ini, krisis cenderung menjadi lebih teruk daripada yang difikirkan pada awalnya. Oleh itu, jika anda sudah bersedia menghadapi krisis (atau belum), tonton video ini di http://www.familysurvival.tv/ dan ketahui mengenai masalah 4G yang mungkin anda hadapi dalam krisis. Ya, selesaikan dan selesaikan krisis. Ia berlaku dengan cepat (kehancuran!) Tanpa menghabiskan ribuan dolar untuk barang-barang yang tidak perlu dan buku-buku survival.

Banyak farmasi atau Walmarts menjual pelbagai jenis lilin atau alat pembaikan gigi yang boleh anda gunakan untuk melindungi kawasan dan kulit anda. Cari penyelesaian seperti ubat gigi atau pengisi sementara. Anda juga boleh mencuba lilin yang digunakan untuk ini.

Di kedai seperti Walmart ... saya rasa itulah utasnya. Anda mempunyai ubat gigi. Ini biasanya berlaku apabila anda mempunyai pisau tajam, tetapi juga digunakan pada ubat gigi. Ambil sekeping kecil dan tekan pada gigi tajam anda. (Anda mesti mengeluarkannya pada waktu makan dan membuat kepingan baru).

Pergi ke Walmart atau sesuatu seperti itu dan pergi ke farmasi, mereka mempunyai set pengisian kecemasan yang anda gulung dengan bola dan letakkan di sebelah kiri dan ia akan mengeras, perlu beberapa hari untuk pergi ke doktor gigi. Atau jika anda tidak mendapat cecair lilin karamel, masukkan ke dalam cecair dan tutup gigi dengan lilin, jika anda tidak makan, bantu pipi anda dan

Gigi Patah Terus Memotong Lidahku