Apa itu Brown M&M? Brown adalah seorang M&M Coklat dan merupakan penceramah baru. dia dikatakan "coklat susu pertama" dan telah menjadi ketua eksekutif M&M selama 70 tahun terakhir. Dia adalah watak M&M wanita kedua selepas Cik Green.

Apa yang berlaku dengan M&M coklat?

Sekiranya anda dilahirkan pada atau sebelum tahun 1980-an dan ibu bapa anda membenarkan anda makan gula-gula, anda cenderung mengalami M & M tan. Tetapi bagi orang-orang yang mempunyai pengalaman coklat pertama anda dalam 90-an, anda mungkin tahu semasa garis M & M warna sehingga, termasuk warna biru.

Pada tahun 1995, syarikat gula-gula Mars memutuskan bahawa tidak mempunyai dua M & M coklat tidak diperlukan, oleh itu mereka menghilangkan warna coklat muda, meninggalkan warna merah, kuning, hijau, dan oren-coklat. Mars berlari ke pejabat, menjemput pencinta gula-gula untuk mendail 1-800 dan memilih warna kegemaran mereka: biru, merah jambu, atau ungu. Blue telah menang, dan M & M tidak pernah kelihatan sama sejak itu.

Kebenaran Mengenai Van Halen Dan Mereka Brown M & Ms

Ini adalah salah satu legenda rock 'n' roll yang terbukti benar: Pada tahun 1980-an, bintang rock besar di Van Halen menuntut, dengan klausa yang dilampirkan kepada penunggang pelancong mereka, bahawa tidak ada M & M coklat yang dibenarkan di belakang konsert mereka.

Kisah itu diceritakan sebelumnya, tetapi pelepasan album baru Van Halen dan David Lee Roth di belakang mikrofon nampaknya cukup alasan untuk membuat Diamond Dave berada di hadapan kamera sejarah rasmi yang sangat memerlukan. Walaupun dia menjelaskan, klausa ini bukan contoh "kelebihan pelanggaran bintang rock sederhana" daripada langkah keselamatan yang bijak, sedih (dan menyakitkan). Saya tidak akan merosakkan alasan band hanya menonton. Walaupun anda sudah biasa dengannya, anda pasti mesti mendengarnya lagi, selagi anda menghabiskan lima setengah minit dengan Roth di wajahnya yang kritis dan menawan.

Trick M&M Van Halen's Brown

Ini tahun 1982 dan seniman Amerika dari Van Halen dalam perjalanan dengan lawatan "Hide Your Sheep" mereka. Jangan bingung dengan namanya, adalah aman untuk mengatakan bahawa salah satu masa di mana kita semua dapat menarik nafas lega adalah "apa yang berlaku dalam lawatan, tetap dalam lawatan". Walaupun mungkin tidak jelas, ada alasan yang baik mengapa seorang blogger yang menjalankan rumah bordil di Bedfordshire memberitahu anda apa yang telah dilakukan oleh banyak artis berbulu sekitar 40 tahun yang lalu. Pertama, sedikit latar belakang.

Semua pemain pelancongan mempunyai penunggang: senarai syarat yang harus dipenuhi oleh tempat. Penunggang sering merangkumi makanan dan minuman untuk kumpulan dan kakitangan tetapi juga terkenal kerana meletakkan kerusi yang tidak digunakan (Madonna), butler (Rolling Stones) dan 100 burung merpati putih (Mariah Carey, obvs.) Walaupun berdasarkan standard bintang rock, halaman 53 Van Halen penunggang adalah seorang yang bengis. Mengintai halaman yang diketik adalah garis yang kini disandarkan dalam sejarah batu. Duduk di dalam halaman yang ditaipnya adalah garis yang sekarang disusun dalam sejarah batu.

Ketika berita mengenai keperluan gula-gula khas mereka bocor, ia diejek kerana tingkah laku seperti bintang rock prima donna menghilang dari belakang. Sebenarnya, ada pendekatan gila dan itu adalah strategi yang dapat anda gunakan.

Anda lihat, pada masa itu, terutama di Amerika, Van Halen BESAR. Segala-galanya mengenai mereka hebat; menjual, mengambil dadah, rambut. Tidak hairanlah bahawa pertunjukan panggung mereka juga bukan cerita kecil dan dekat. Sebenarnya, banyak tempat tidak dapat mengatasi tahapnya. Oleh itu, perjalanan Van Halen yang kontrak mengandungi beberapa maklumat, termasuk teknikal butiran mengenai pentas dan lampu lekapan bahawa, jika tidak membaca dengan teliti dan bekerja, boleh membawa kepada keadaan yang boleh membawa maut. Oleh itu, kumpulan itu membuat eksperimen - dengan andaian bahawa jika mereka berjalan di belakang pentas dan melihat M & M yang ganas, ada peluang yang baik bahawa tempat itu juga mengabaikan masalah teknikal penting di atas kertas. Bahagian M&M adalah mengenai melepaskan venue 'attenshun untuk keterangan.

Bagaimana ia dapat membantu anda?

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Adakah anda menyedari kesalahan ketik pada ayat terakhir? Tidak ada penyebaran yang tidak diendahkan untuk perincian seperti laman web yang penuh ejaan dan kesalahan sistem . Mereka kelihatan tidak bersih dan membuat anda tertanya-tanya apakah kelalaian itu merangkumi setiap aspek pekerjaan mereka. Ujian kemahiran Van Halen versi DBM Motion Graphics hanya memerlukan satu minit dan semua yang anda perlukan adalah telefon anda.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: M&M coklat kami adalah kerasulan dan mengintai (atau harus dilakukan) di bahagian "Mengenai" laman web. Pilih syarikat (teruskan, cuba salah satu pesaing anda) dan rujuk muat turun laman web mereka. Sembilan daripada sepuluh kali akan ada kalimat di baris "Kami mempunyai pengalaman selama 15 tahun di bidang kami." Lebih sering daripada tidak, perkataan "tahun" akan hilang dalam sistem. Ini harus mengatakan "pengalaman 15 tahun" (atau, meninggalkan persyaratan kerasulan, berlabel "pengalaman 15 tahun"). Anda akan memeriksa laman web anda sekarang, betul!

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Saya dapat melihat bahawa ini membuat saya berjumpa dengan Judgy McJudgeface secara keseluruhan tetapi saya tidak mendengar. Kepintaran yang hilang serupa dengan ujian M&M Van Halen kerana ini adalah fakta kecil yang mudah dilupakan bahawa pemilik berpotensi mungkin tidak 100% bermain bola sepak dengan perkara-perkara penting dan besar juga. Anda mungkin terkejut dengan berapa banyak laman web "pakar" dan pereka yang gagal dalam ujian ini.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Oleh itu, jika anda ingin menunjukkan maklumat syarikat dengan penuh perhatian, bertindaklah seperti bintang rock. Domba pilihan.

Kumpulan apa yang tidak mahu M&MS berwarna coklat?

:small_blue_diamond: Itu adalah strategi Van Halen untuk memastikan tempat itu teratur dengan baik.

:small_blue_diamond: VH menulis kepada penumpang konsert itu menjelaskan bagaimana panggung akan disiapkan, supaya anggota kumpulan tidak akan rosak oleh peralatan yang rosak, drum tidak akan jatuh di panggung yang lemah, dll.

:small_blue_diamond: Penunggang juga merangkumi barang-barang seperti bilik persalinan, restoran yang penuh dengan makanan atau minuman untuk kumpulan dan tetamu, dan kemudahan pameran lain.

:small_blue_diamond: Pasukan segera mengetahui bahawa jika perincian terkecil tidak diikuti, maka perincian teknikal yang besar tidak akan diikuti, dan hasilnya dapat menjadi bencana.

:small_blue_diamond: Oleh kerana penumpang boleh mempunyai beberapa halaman panjang, mereka menyembunyikan arahan dalam teks yang memerlukan mangkuk M&M untuk mengeluarkan yang berwarna coklat.

:small_blue_diamond: Setibanya di tempat tersebut, ahli pasukan akan memeriksa mangkuk coklat M&M.

:small_blue_diamond: Sekiranya ada yang dijumpai, itu adalah bendera merah yang memberitahu mereka bahawa beberapa pengaturan yang paling penting juga diabaikan.

:small_blue_diamond: Kontraktor rancangan VH menjelaskan bahawa konsert itu boleh dibatalkan sekiranya butiran kecil ini tidak diendahkan.

Apakah nama sebenar M&M?

Forest Mars, anak pengasas syarikat gula-gula, mengembangkan kaedah menghasilkan titisan coklat di dalam cangkang permen keras dan mendirikan sebuah kedai di New Jersey pada tahun 1941. Kemudian dia pergi ke rakannya dengan pergi bersama-sama berniaga: Bruce Murri, anak pengasas Hershey. Untuk beberapa tahun pertama, M & M mengandung Hershey's Chocolate, tetapi sayangnya, kedua-dua lelaki itu berdebat pada tahun 1949 ketika Mars menuntut kembali bahagiannya dari syarikat itu. Perkongsian ini hanya boleh berlangsung selama lapan tahun, tetapi kedua-dua gula-gula itu disatukan dengan nama makanan ringan yang selalu popular ini.

Adakah warna M&M mengubah rasanya?

Warna gula-gula M&M adalah aplikasi dari cangkang lapisan luar. Selalu ada variasi lima warna yang terdapat pada awal campuran coklat susu. Penutupnya seperti gula-gula yang banyak. Cakera padat gula pada gulungan buah, atau pudina pada kelainan adalah campuran yang sama dengan lapisan M&M. Rasa mesti ditambah atau gula-gula hanya sedap. Cengkerang, yang mengelilingi coklat, digunakan ketika menyejukkan. Selepas itu, lapisan putih menutup rawatan dalaman. Ia juga menyediakan lapisan bawah untuk menggunakan warna makanan serbuk. Sebagai tanah hingga debu, warna serbuk tidak terasa. Selepas itu, warna mendapat penutup gula yang hangat. Kesan yang digilap menjadikan warna-warna cerah. Dua bahagian kunci penutup gula-gula merasakan coklat dan warna tanda. Banyak gula-gula mendapat warna masing-masing.

Baiklah, semua pertimbangan proses prestasi M&M mempunyai kelebihan berat badan. Langkahnya lebih banyak daripada perkara di atas. Kemuncak warna dan rasa disokong oleh unsur pencampuran kimia.

Versi yang tidak dikaji:

:arrow_right: Pasti, warna tidak menjadikan selera M&M. Marti Candle tidak akan membenarkannya. Semua yang anda uji diketahui dalam semua perkara. Mewarnai dengan selera dapat memberikan banyak faedah tanpa kawalan.

:arrow_right: Dan, adakah mereka akan mengeluarkan kod yang sangat berbeza itu beberapa tahun yang lalu? Pengeluar mengawal produk berharga sekarang dan bersama dengan versi baru.

:arrow_right: Ini perniagaan-perniagaan yang baik

Soalan Lazim

Berikut adalah soalan yang sering diajukan oleh orang-orang yang berkaitan dengan Brown M&M.

1. Bagaimana M&MS mendapat namanya?

M & M pertama kali dijual pada tahun 1941 oleh Forrest Mars, Sr Forrest mendapat idea untuk bar gula-gula setelah melihat tentera makan tong coklat dengan tempurung berat semasa Perang Saudara Sepanyol. Gula-gula itu terbuat dari tempurung keras sehingga tentera dapat membawa coklat semasa cuaca panas. Forrest dan rakan perniagaannya, Bruce Murrie menamakan gula-gula itu dengan nama pertama nama keluarga mereka. Oleh itu M&M.

2. Mengapakah warna coklat P&M paling jarang?

Salah satu bahagian yang paling berkesan dari romcom lama The Wedding Planner adalah ketika Steve (Matthew McConaughey) memberitahu Mary (Jennifer Lopez) bahawa dia makan M & M coklat hanya kerana "mereka mempunyai sedikit warna buatan sendiri kerana coklat sudah berwarna coklat." Diakui, Steve, yang seharusnya menjadi doktor, melakukan kesalahan kecil.

3. Mengapa tidak ada M & M coklat?

Sekiranya terdapat M&M berwarna coklat di belakang pentas, kumpulan ini boleh membatalkan keseluruhan konsert dengan kos penuh penganjur. Ini bermakna kerana satu gula-gula, penganjur boleh kehilangan berjuta-juta. Untuk memastikan bahawa penganjur membaca semua perkataan dalam kontrak, pasukan telah mengembangkan klausa "tidak ada M & M's brown".

4. Mengapakah rasa P&P sangat sedap?

Peningkatan nisbah nilai / isipadu permukaan ini mungkin menyebabkan P&P kecil kelihatan begitu manis! Dengan setiap jumlah gula-gula yang sama, air liur anda dapat berinteraksi dengan lebih banyak gula-gula, mencairkan lebih banyak gula, dan membawa lebih banyak rasa "manis" ke rasa anda!

Kesimpulannya

Brown M&M berasal dari kumpulan batu Van Halen pada awal 1980-an. Pada masa itu, Van Halen mengadakan pertunjukan panggung komprehensif yang dirancang untuk band itu sendiri, yang memerlukan kepakaran penyiapan yang hebat . Untuk menentukan sama ada pihak penganjur telah membaca - mengikuti - kontrak, satu klausa yang menyatakan bahawa bar gula-gula M&M harus disediakan, dan yang berwarna coklat dikeluarkan ketika rasa sakit ketika memakan pertunjukan itu dirasakan dengan harga penuh. Pada masa itu, dianggap parti itu kecil dan menuntut (desas-desus bahawa pesta itu dibenarkan untuk dilanjutkan), tetapi alasan sebenarnya adalah menetapkan langkah kawalan kualiti yang, jika ada, menunjukkan bahawa perincian kontrak tidak dapat diikuti, memerlukan kajian lengkap dan terperinci mengenai pembatalan syarat yang tidak selamat.

Warna asli gula-gula M&M berwarna merah, kuning, ungu, hijau dan coklat. Violet dipotong dan tan ditambahkan pada akhir 1940-an.

Pada tahun 1976, Mars membuang M & M merah kerana masalah kesihatan dengan pewarna amaranth, dianggap karsinogen , dan menambahkan M & M oren. Ini dilakukan walaupun P&P tidak mempunyai pewarna; tindakan ini dirancang untuk memuaskan pengguna yang berkenaan. Sepuluh tahun kemudian, Paul Hethmon, yang kemudian menjadi pelajar di University of Tennessee, memulakan kempen lucu untuk mengembalikan M&M merah yang akan menjadi fenomena global. Hasilnya, M & M merah dituntut semula, dan M & M oren yang mereka masukkan pada awalnya disimpan dalam pengeluaran. Di Eropah, M & M merah mengandungi pewarna merah carmine (E120, cochineal).