Umur bts Korea adalah dari 23 tahun hingga 27 tahun. Manakala ketika anda berbicara mengenai usia dalam sistem antarabangsa itu adalah antara 21 dan 25 tahun . Pada dasarnya apabila kita membincangkan usia Korea maka terdapat 2 sistem kelahiran yang mungkin anda pertimbangkan! Salah satunya adalah sistem kelahiran antarabangsa yang merupakan sistem dunia. Seterusnya adalah sistem Korea yang hanya berfungsi untuk orang Korea. Orang Korea percaya bahawa ketika bayi dilahirkan, dia sudah berusia 1. Sedangkan dalam sistem antarabangsa penghitungan umur bermula setelah lahir!

usia bts

Pengenalan BTS:

:small_orange_diamond: BTS adalah kumpulan muzik Korea Kpop boy group yang pertama kali diperkenalkan pada tahun 2010. Big Hit Entertainment adalah syarikat yang menemui kumpulan komposer muzik berbakat terbaik ini. Kumpulan ini mengeluarkan lagu pertamanya dalam kumpulan yang terdiri daripada tujuh orang. Nama komposer terbaik terbaik ini ialah: Jin, Suga, Jungkook, J-Hopes, V, Jimin. "Wake-up" dan "Youth" adalah album Jepun mereka! Lebih banyak lagu termasuk: Tidak ada lagi impian, urusan Skool Luv, gelap dan liar, momen terindah dalam hidup, dll. Semua senarai lagu dan perincian akan diberikan pada akhir artikel.

Ahli BTS ARMY yang paling tua adalah Jangnam (jin) dan Jungkook (maknae) adalah orang termuda dalam pasukan! Kumpulan ini mempunyai vokalis utama, vokalis utama, rapper, pemimpin, dan penari. Setiap ahli menempati tempat yang istimewa dalam kumpulan ini dan mereka mempunyai peminat secara individu dan gabungan.

Berikut adalah peranan yang dimainkan oleh ahli bts di atas pentas!

1. Jungkook: vokalis utama pasukan. 2. Jimin: Dia adalah vokalis utama. 3. V (Kim Taehyung) : V memainkan peranannya sebagai vokalis. Vokal jarak yang sangat rendah 4. Kim Namjoon: Hemain adalah rapper dan pemimpin bts. 5. Jung Hoseok (J-hope) : Penari utama & rapper. 6. Suga: Dia baik sebagai rapper. 7. Kim Seokjin (Jin) : Seorang vokalis dan visual dalam satu pasukan!

umur dan hari lahir: :partying_face::partying_face:

Zaman bts mempunyai fakta yang menyeronokkan! RM adalah pemimpin kumpulan walaupun pada hakikatnya dia berada pada pertengahan skala kelahiran 7 orang. Skala usia bts dari yang termuda hingga yang paling tua akan menyukai ini: Jungkook, V, Jimin, RM, J-hope, Suga Jin! Kumpulan muzik bts adalah Korea sehingga mereka berumur 2 tahun. Yang satu adalah zaman Korea bts dan yang lain akan menjadi zaman antarabangsa anggota BTS!

PASUKAN :family_man_man_girl_girl: : Hari Lahir Bts:tada: : Zaman Korea bts:hash: Zaman bts antarabangsa :1234:
Jin 4 Disember 28 tahun 26 tahun
Suga 9 Mac 27 tahun 26 tahun
J-Harapan 18 Februari 26 tahun 25 tahun
RM 12 September 26 tahun 24 tahun
Jimin 13 Oktober 25 tahun 23 tahun
V 30 Disember 25 tahun 23 tahun
Jungkook 1 September 23 tahun 21 tahun

Ahli keluarga BTS:

:heavy_check_mark: Yoongi, Jin dan anggota bts yang lain, semuanya berkongsi gambar keluarga mereka di media sosial mereka! Sebilangan ahli mempublikasikan kehidupan peribadi mereka dengan peminat mereka melalui begitu banyak platform media dan ada di antara mereka yang suka berkongsi kehidupan peribadi yang tidak mengapa!

:heavy_check_mark: V: Kim Taehyung adalah anak sulung dalam keluarganya. Dia telah dibesarkan di bawah pengawasan datuknya yang merupakan seorang petani. Dia mempunyai seorang adik perempuan dan seorang saudara lelaki. Kim Jeon Gyu adalah nama saudara lelaki dan Kim Eun Jin adalah adik perempuan.

:heavy_check_mark: Suga (Yoongi): Dia hanya mempunyai kakak lelaki! Ayahnya adalah pemilik restoran.

:heavy_check_mark: Jin (Seokjin): Jin hanya mempunyai saudara lelaki bernama Kim Seok Jung. Dia adalah yang termuda dalam keluarganya. Jin dan kakaknya membuka restoran bernama Ossu Seiromushi!

:heavy_check_mark: Jeon Jungkook: Ibu bapanya berkahwin pada usia yang sangat muda dan mereka menetap dengan baik. Jeon Jung Hyun adalah saudara lelaki yang menyokong Jeon Junkook. Kook mendapat banyak ciri wajah yang serupa dari ayahnya.

:heavy_check_mark: RM (Kim Namjoon): Ibu bapa RM adalah penjaga yang bekerja dan mereka sangat gembira dengan minat muziknya! Dia mempunyai adik perempuan bernama Kim Jeong Min dan dia satu-satunya abang.

:heavy_check_mark: Jung Hoseok (J-Hope): Ayahnya adalah pensyarah mengikut profesion dan subjeknya adalah sastera. Lagu didedikasikannya "mama" untuk ibunya menunjukkan semua cinta yang dikongsi ibu dan anak ini! Dia mempunyai ikatan yang sangat penyayang dan penyokong dengan nama kakaknya: Jung Da Won dan mereka kelihatan serupa.

:musical_note: Senarai lagu BTS:

usia bts RM mengaku dalam temu bual bahawa kami yakin akan penerimaan diri. Mengikuti diri dan impian kita adalah satu-satunya perkara yang menjadi sebab pencapaian kita. Mencintai diri sendiri dan menjadi diri sendiri harus menjadi keutamaan nombor satu anda sebelum perkara lain. Itulah sebabnya lagu bts berdasarkan konsep kendiri dan penerimaan diri.

2013 adalah permulaan perjalanan muzik band bts. Selepas ini, mereka terus menggegarkan dunia dengan lirik, muzik lagu, lagu, dan produksi mereka. Lagu-lagu super itu adalah hasil koordinasi mereka antara satu sama lain. Senarai lagu BTS diberikan di bahagian album Korea dan Jepun ini:

 • Senarai album Korea:
 1. Momen Terindah Dalam Kehidupan Pt.1 dan 2
 2. Anda Tidak Pernah Berjalan Sendiri
 3. Sayangi Diri
 4. Peta Jiwa
 5. Soundtrack Asli BTS World
 6. Peta Jiwa: 7
 7. 2 Skool 4 Sejuk
 8. O! RUL8,2?
 9. WINGS
 10. Sayangi Diri
 11. Skool Luv Affair
 12. Gelap & Liar
 13. Sayangi Diri Anda: Jawapan
 14. Dinamit
 15. MENJADI
 16. Momen Terindah Dalam Hidup: Muda Selamanya
 17. WINGS
 18. Skool Luv Affair
 19. Momen Terindah Dalam Hidup: Muda Selamanya
 20. Sayangi Diri Anda: Air mata

Senarai lagu-lagu Japnese:

 • Belia
 • MIC DROP / CRYSTAL SNOW
 • UNTUK ANDA
 • JALANKAN
 • Hadapi Diri
 • Tiada Lagi Impian
 • Peta Jiwa 7: Perjalanan
 • Hadapi Diri
 • Bahaya
 • SAYA PERLUKAN AWAK
 • CINTA PALSU
 • Belia
 • BELI DALAM LUV
 • Lampu / Budak Dengan Luv
 • Peluh dan Air Mata Darah
 • Bangun

Apakah ketidakamanan anggota BTS?

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Setiap anggota pasukan bts menghadapi begitu banyak kesukaran bersama dengan hakikat bahawa usia bts baru berusia 23 atau 27 tahun. Bermakna mereka masih muda! Peminat suka apabila selebriti menjadi peribadi dan berkongsi pergolakan dengan orang ramai, berkongsi tempat ahli BTS juga berkongsi rasa tidak selamat mereka!

:one: Seojkin: Dalam banyak lagu, Seokjin menggunakan lirik yang menunjukkan harga diri dan imej dirinya yang rendah.

:two: Min Yoongi (Suga): Dia sangat tidak berpuas hati dengan penampilan dan penampilannya. Dia mengaku bahawa dia ingin kelihatan seperti lelaki tampan! Ini adalah jenis persepsi yang dia ada terhadap dirinya sendiri! Tetapi ya, dia menunjukkan keyakinan dan semangat penuh dalam lagu-lagunya.

:three: Hoseok (J-Hope): Dia benar-benar kesal ketika seseorang membuat lelucon tentang penampilannya!

:four: Taehyung V: Dia membatasi potensinya dengan menganggap bahawa dia telah melakukannya dengan semua potensi dan kemampuannya.

:five: Jungkook (Jungkook): Apabila kita melihat usia bts maka kita tahu bahawa Jungkook adalah ahli termuda! Inilah yang membuatnya tidak selamat! Dia mahu menjadi orang dewasa dalam pasukan.

:six: Namjoon RM: Dia kelihatan sangat tidak berpuas hati dengan penampilannya. Dia berpendapat orang Korea sangat cantik dan tidak dapat menandingi kecantikan Korea. Mungkin kompleks ini datang dari kritikan orang mengenai penampilannya. Selain itu, dia membuktikan dirinya sebagai pemimpin terbaik untuk kumpulannya.

Sepertinya dia memiliki masa lalu yang gelap di mana dia telah melakukan sesuatu yang sangat salah. Berkali-kali dia meminta maaf di depan umum atas kesalahan yang telah dilakukannya. Tetapi dia juga menerima bahawa dia telah banyak berubah daripada sebelumnya.

:seven: Park Jimin: Dia tidak begitu menghargai dirinya sendiri. Dia selalu mengecam usaha dan kerjanya. Ketidakselesaannya mengenai tubuh dan ciri-cirinya datang dari tekanan orang ramai. Dia mula berdiet dan mendorong dirinya untuk menjadikan tubuhnya sempurna seperti yang diinginkan oleh peminatnya.

Soalan Lazim:

Setelah merangkumi perkenalan, umur, anggota, dan usia bts dalam artikel ini, kami menjawab soalan yang sering diajukan yang mungkin anda ajukan! Di sini mereka:

Siapa dari keluarga miskin di BTS?

 • Oleh itu, setiap ahli BTS mempunyai kisah yang berbeza dan mereka semua dari pelbagai latar belakang. Apabila kita mendengar kisah hidup Suga maka kita dapat mengetahui bahawa ayahnya bekerja sebagai petani. Ditambah lagi kerana ayahnya tidak senang dengan minat Suga untuk muzik, dia meninggalkan rumahnya untuk mengejar impiannya. Untuk mencari nafkah dia biasa menjual liriknya dan hanya itu yang dapat dia lakukan. Apabila Soga berjaya, dia membeli sebuah apartmen untuk ibu bapa tersayang.

 • Ibu bapa anggota BTS V yang lain adalah kelas menengah dan ayahnya adalah seorang petani. Ayahnya banyak membantunya sepanjang perjalanannya. RM terpaksa menghadapi tentangan ibu bapanya terhadap minatnya terhadap muzik. Manakala Jin, J Hope, Jungkook, dan Jimin berasal dari keluarga yang sihat dari segi kewangan. Mereka semua mendapat sokongan besar dari keluarga mereka dan semua mempunyai keluarga yang penyayang dan bahagia.

Adakah BTS penuh Korea?

 • BTS bermaksud Bangtan Boys atau makna lain di luar tabir! Ia adalah kumpulan Korea yang mempunyai 7 ahli dalam satu pasukan. Tujuh anggota ini merangkumi: vokalis, rapper, penari! Mereka bukan pasukan Korea yang lengkap kerana mereka semua dari pelbagai latar belakang.

Adakah mana-mana anggota BTS menjalani pembedahan plastik?

 • Kita tidak boleh yakin 100% mengenai perkara ini. Di suatu tempat apabila anda melihat mata anda akan berfikir bahawa sebilangan anggota bts telah melakukan pembedahan plastik. Tetapi pada minit berikutnya, anda akan mengubah kenyataan anda. Oleh itu, anda perlu memerhatikan gambar mereka yang berbeza dan membandingkannya dengan usia bts anda akan mendapat idea!BTS

Adakah BTS V di Instagram?

:heavy_check_mark: Yes V (ahli BTS) mempunyai akaun Instagram. TAEHYUNG @btstae adalah akaunnya! Semua ahli bts mempunyai berjuta-juta pengikut. Mereka mempunyai akaun TikTok, Instagram, dan Twitter.

Apakah warna kegemaran V?

 • V telah memberitahu dalam banyak temu bual bahawa dia suka warna kelabu! Anggota bts yang lain juga berkongsi warna kegemaran mereka dalam banyak temu ramah. Putih adalah warna kegemaran Suga! Jin suka warna biru, RM suka ungu dan hitam. Jungkook suka hitam!

Pasangan ahli mana di BTS yang anda fikir paling hampir?

 • Pasukan BTS yang terdiri daripada 7 ahli bekerjasama selama 8 hingga 9 tahun. Ini menunjukkan bahawa mereka mesti mempunyai tahap ikatan antara satu sama lain. Jadi tidak ada petunjuk atau sumber yang mengatakan ahli pasukan tidak dekat antara satu sama lain.

Ahli BTS mana yang mempunyai masa lalu yang paling gelap?

 • Setiap ahli dari bts telah melalui banyak rintangan! Masing-masing mempunyai kisah unik dan inspirasi untuk diketahui. Kim Namjoon, Kim Seokjin, Min Yoongi, Jung Hoseok, Park Jimin, Kim Taehyung, Jeon Jungkook semuanya mempunyai kisah yang paling dalam.

Apakah umur Korea vs usia Amerika?

 • Zaman dijumpai oleh sistem Korea dan sistem Amerika! Umur anda mengikut bahasa Korea selalu lebih dari usia anda dalam sistem antarabangsa. Sistem Korea mengatakan bahawa anda sudah berumur 1 tahun semasa anda dilahirkan. Sebaliknya, sistem Amerika percaya bahawa anda akan berusia 1 tahun apabila anda menyelesaikan tahun anda selepas tarikh lahir anda.

 • Mengikut cara Amerika umur anda akan meningkat pada hari lahir anda. Semasa di Korea anda akan bertambah tua setahun setiap tahun baru! Untuk menjelaskan konsep usia Korea vs usia Amerika, anggaplah anda dilahirkan pada 3 Mac. Di sini usia Korea anda masih akan berubah pada hari tahun baru.

 • Sistem zaman Korea biasanya dipertimbangkan di Amerika Syarikat atau Eropah. Jika tidak, seluruh dunia menganggap sistem Amerika. Untuk mengira usia anda dengan cara Korea atau Amerika, gunakan 2 formula ini. Umur +1 anda akan sama dengan usia Korea pada tahun yang sama. Sekiranya satu tahun lagi telah bermula maka itu adalah: umur + 2 = usia Korea.

:heavy_check_mark: Artikel Keseluruhan:

Muzik termasuk dalam seni dan jenisnya. Bangtan Boys (BTS) telah menjadi sensasi media sosial kerana muzik hanya dalam beberapa tahun. Pasukan bts ditubuhkan pada tahun 2013. Mereka bergabung dengan syarikat bernama Big Hit Entertainment. Pasukan ini mempunyai 7 ahli dan masing-masing mempunyai tempat yang terpisah di hati peminat. Ini mungkin menjadi alasan bahawa setiap orang mempunyai keinginan untuk mengetahui tentang bts, usia bts, anggota, keluarganya, perjuangannya, perjalanan, kehidupan, naik turun. Pasukan 7 ahli termasuk: Suga, RM, Jimin, J-Hope, V, Jungkook. Kesemuanya memiliki tempat berasingan dalam kumpulan ini. Mereka adalah kumpulan rapper, vokalis, pemuzik.

Sebilangan besar pengikut di akaun sosial bts tidak hanya mendapat inspirasi dari permata ini hanya kerana bakat muzik mereka tetapi juga kerana perjuangan mereka. Peminat juga menyukai perbezaan yang dimiliki oleh ahli bts. Perbezaan kemahiran dan seni, perbezaan dalam perjuangan keluarga mereka, perbezaan sifat dan keperibadian mereka. Inilah perbezaan yang menjadikan mereka unik di antara 7 dan membantu menjadikan pangkalan peminat mereka yang terpisah. Kumpulan Korea ini menggegarkan dunia pada usia awal kerana yang sulung di antara mereka hanya berusia 27 tahun.

1 Suka

Bts berumur, ahli kumpulan bts Kim namjoon adalah 26 thn, Jung hoseok adalah 26 thn, min Yoon-gi adalah 27 thn, Jim adalah 28 thn dan V adalah 25 thn. Bts adalah kumpulan kanak-kanak kpop dari BigHit Entertainment.Bts menyiratkan Bulletproof Boyscoucts di korea namun mereka akhirnya menukar nama bahasa Inggeris mereka ke Beyond the Scene. Mereka mempunyai tujuh individu (3 rapper dan 4 penyanyi) dan muncul pada 12 Jun 2013. Mereka menjadi nama peminat adalah Army. Sejak itu mereka telah menyelesaikan banyak perkara. Salah satu perkara ini ialah mereka telah pergi ke pemberian Billboard di Amerika dan memenangi Anugerah Artis Sosial Teratas Bts Senarai berikut menunjukkan ahli kumpulan bts usia, hari lahir mereka, dan mengenai diri mereka sendiri.

1. RAP MONSTER: 26 tahun, 1 bulan

Nama Sebenar: Kim Namjoon Kedudukan: Rapper Utama, Pemimpin Hari Lahir: 12 September 1994 Tentang: RM memilih nama? Rap Monster? semasa zamannya sebagai pelajar simbol. Walaupun namanya menyiratkan bahawa dia "rap seperti binatang", ia benar-benar berasal dari ayat-ayat lagu yang disusunnya, didorong oleh San E's's Rap Genius ?. Ayat-ayat itu mengandungi bahagian di mana San E menyebut dia harus dikenali sebagai? Rap binatang? kerana dia? raps tanpa henti ?. Dia merangkul nama pentas sejak dia merasakan itu "keren". RM telah menggambarkan dirinya mempunyai hubungan penghinaan dengan nama itu, merasakan bahawa ia tidak dipilih kerana "bernilai luar biasa"? kepada dia.

Dia secara rasmi menukar nama pentasnya menjadi? RM? pada bulan November 2017, ketika dia menjumpainya? Rap Monster? tidak, pada ketika ini menggambarkan apa identiti dirinya atau muzik yang dibuatnya. Dalam pertemuan dengan Entertainment Tonight RM menyatakan bahawa? [Nama] boleh mewakili banyak perkara. Ia boleh mempunyai lebih banyak jarak. ? Asli saya? diberikan sebagai kepentingan semasa yang berpotensi.

2. J- HARAPAN: 26 tahun, 11 bulan

Nama Sebenar Jung hoseok Kedudukan: Rapper Utama, Penari Utama Hari Lahir: 18 Februari 1994. Mengenai: Jung Ho-seok (???), lebih dikenali dengan nama pentasnya J-Hope (???), juga diadaptasi sebagai j- kepercayaan, adalah penulis lagu, penulis dan pembuat lagu rapper Korea Selatan. Dia adalah rapper dan seniman BTS, selain itu dia mengagumkan atas sumbangannya yang besar dalam penulisan lagu dan penciptaan dalam diskografi dalam pertemuan itu.

Sebagai pengrajin bebas, dia telah menyampaikan mixtape Hope World pertama pada tahun 2018.

Jung Ho-seok dibawa ke dunia pada 18 Februari 1994, di Gwangju, Korea Selatan, tempat dia tinggal bersama orang-orangnya dan saudara perempuannya yang lebih mapan.

Dia adalah bahagian ketiga untuk menyertai perhimpunan sebagai pelajar setelah RM dan Suga.

3. SUGA: 27 tahun, 10 bulan

Nama Sebenar: Min Yoongi Kedudukan: Lead Rapper Birthday: 9 Mac 1993 Min Yoon-gi (???), lebih dikenali dengan nama pentasnya Suga (??, juga diadaptasi sebagai SUGA) dan Agust D adalah rapper Korea Selatan- pemuzik, penulis dan pembuat. Dia adalah rapper BTS, begitu juga dia mengagumkan kerana sumbangannya yang besar dalam penulisan lagu dan merupakan pembuat muzik penting antara individu-individu tersebut.

Sebagai pengrajin bebas, dia telah menyampaikan dua kompilasi: Agust D pada tahun 2016 dan D-2 pada tahun 2020. Pada tahun 2018, Suga ditingkatkan menjadi individu penuh dari Korea Music Copyright Association.

4. JIN: 28 tahun, 1 bulan

Nama Sebenar: Kim Seokjin Kedudukan: Vokalis, Ulang Tahun Visual: 4 Disember 1992 Mengenai: Kim Seok-jin (???), yang lebih dikenali dengan nama pentasnya Jin (?), Adalah pemuzik dan arranger vokalis Korea Selatan. Dia adalah salah satu pelakon dan visual dalam BTS.

Sebagai penyanyi bebas, dia telah menyampaikan dua lagu yang dibuat sendiri:? Malam ini? pada tahun 2019 dan? pada tahun 2020.

Jin dijelajahi oleh Big Hit Entertainment untuk penampilannya ketika berjalan-jalan di jalan. Pada ketika itu, Jin memeriksa lakonan dan tidak mempunyai asas dalam muzik

5. V: 25 tahun, 1 bulan

Nama Sebenar: Kim Taehyung Kedudukan: Vokalis Hari Lahir: 30 Disember 1995 Tentang: Kim Tae-hyung (???), yang lebih dikenali dengan nama pentasnya V (?), Adalah pemuzik artis, penari, pembuat dan penghibur Korea Selatan. Dia adalah salah seorang pelakon, artis utama dan visual BTS.

Sebagai tukang bebas, dia telah menyampaikan tiga melodi yang dibuat sendiri: "Lihat?," Beruang Musim Sejuk? dan? Malam yang manis ?.

Pada 13 Jun 2013, dia membuat persembahan sebagai individu dari BTS di Mnet's M Countdown dengan lagu? Tiada Lagi Mimpi? dari koleksi single pengenalan mereka, 2 Cool 4 Skool

6. JUNGKOOK: 23 tahun, 4 bulan

Nama Sebenar: Jeon Jungkook Kedudukan: Vokalis Utama, Penari Utama, Sub Rapper, Pusat / Wajah Kumpulan, Maknae Hari Lahir: 1 September 1997 Tentang: Jeon Jeong-guk (???), lebih dikenali dengan nama pentasnya Jungkook ( ??), juga disesuaikan sebagai Jung Kook, adalah pemuzik, penulis dan pembuat muzik vokalis Korea Selatan. Dia adalah penyanyi utama, fokus, artis utama, visual dan maknae BTS.

Sebagai tukang bebas, dia telah menyampaikan lagu buatan sendiri yang pertama? Masih Bersama Anda? pada tahun 2020.

7. TAMAN JIMIN: 25 tahun, 3 bulan

Nama Penuh: Park Jimin Kedudukan: Vokalis Utama, Penari Utama Hari Lahir: 13 Oktober 1995 Tentang: Park Ji-min (???), yang lebih dikenali dengan nama pentasnya Jimin (??), adalah penulis lirik artis Korea Selatan, arranger dan pembuat. Dia adalah penyanyi utama dan artis prinsip BTS.

Sebagai tukang bebas, dia telah menyampaikan dua lagu yang dibuat sendiri:? Jaminan? pada tahun 2018 dan? Cinta Krismas? pada tahun 2020.

Pada tahun 2018, dia dianugerahkan Hwagwan Order of Cultural Merit kelas lima oleh Presiden Korea Selatan bersama dengan individu yang berbeza dari perhimpunan tersebut.

Suga adalah yang seterusnya, pada usia 25 tahun. Rap Monster berumur 24 tahun atau J-Hope berumur 25 tahun. V atau Jiminy adalah kedua-duanya berusia 23 tahun, sementara Jung kook adalah yang termuda, pada usia 21. Melihat ketinggian setiap anggota BTS, kita dapat melihat RM ini menara kumpulan yang lain pada jarak 181.68 cm atau 5'11 "atau Jin pada saat kedua dengan jarak 179cm atau 5'10 ½.

Walaupun Jin adalah ahli tertua di BTS, dia adalah idola paling tua yang paling lama di dunia K-pop. Dalam kumpulan bernama Super Junior, bekas anggota Kingpin dilahirkan pada tahun 1985. Dia meninggalkan kumpulan itu awal tahun ini setelah menghabiskan 14 tahun di dalamnya. Hart untuk Bangtan Sonyeondan yang diterjemahkan ke Bulletproof Boy Scouts, BTS dibentuk pada tahun 2013 di Seoul, Korea Selatan melalui label hiburan Big Hit Entertainment. Awalnya dimaksudkan untuk menjadi kumpulan hip hop, visi untuk ensemble beralih atau dibuat untuk menjadi kumpulan idola yang tidak asing bagi semua orang. Dipimpin melalui Rap Monster, barisan ini merangkumi Jin, Suga, J-Hope, V, Jimin, atau Jung kook, atau tidak berubah sejak debut mereka. Pada asalnya menggunakan gaya hip-hop yang kuat dengan album single pertama boyband '2 Cool 4 Skool', rangkaian muzik mereka secara beransur-ansur berkembang untuk menyesuaikan pelbagai genre yang serupa dengan rock atau pop. Mengenai lirik atau tema, BTS telah memfokuskan pada komen sosial, membincangkan tema-tema mengenai buli, kesihatan mental, atau cinta pada diri sendiri, antara lain mengenai liriknya. Jimin sendiri menulis bahawa dia akan berkahwin "dalam sekitar 15 tahun". pada masa itu Jimin masih berusia 21 tahun, ini bermaksud niatnya untuk berkahwin adalah berusia sekitar 36 tahun. Kim Taehyung atau V, yang berusia 24 tahun, ingin berkahwin sebelum rakannya, kerana usia yang ideal untuk idola BTS adalah 30 tahun. Jimin BTS adalah bujang atau belum berkahwin hingga sekarang. Terdapat beberapa kaitan tetapi dia tidak berkahwin dengan siapa pun. Namun, ketika kumpulan boyband dengan yang terbaik atau Jimin menikmati pangkalan peminat yang besar di seluruh dunia, satu peminat hebat itu berkahwin dengan salah satu kadbod Jimin BTS. ini dilaporkan Taehyung ini menderita 'kebutaan monokromatik' yang bermaksud dia hanya dapat melihat warna kelabu atau serupa dengan melihat dunia melalui skrin televisyen hitam atau putih lama. Terdapat tiga jenis jenis buta warna atau subtipe tetapi tidak ada yang berlaku untuknya, menurut peminat. Jimin bukan satu-satunya anggota BTS yang memainkan lagu dengan kata-kata sumpah semasa siaran, tetapi dia menangani perkara ini dengan sangat berbeza daripada yang dilakukan J-Hope atau V! J-Hope melontarkan "X" melalui ScHoolboy Q, 2 Chainz dan Saudi, menari dengan lirik, "f k the up up, f k the place up, f ** k the place up". Pada masa ini, V secara rasmi adalah single paling sedikit, itulah yang telah ditunjukkan oleh pengurus V pada masa lalu. Jadi dari segi kisah "lurus", ini nampaknya serupa dengan dia di pasaran. sebenarnya, Hai atau V, seperti yang ditunjukkan oleh Big Hit Entertainment, hanyalah kawan baik. Jadi, ini kelihatan sama dengan V sama sekali tidak berada dalam hubungan. Taehyung telah kehilangan beberapa orang yang benar-benar dekat dalam hidupnya atau mungkin itulah sebabnya dia 'pendiam'. Menjadi idola tidak semestinya memberi anda masa untuk berduka, jadi ketika dia merasa sedih, dia tidak boleh mengambil wawancara atau pergi. Kemerosotan kesihatan mental Rika akhirnya memuncak dalam Rika menyalahgunakan V, memberinya cedera pada mata ini akhirnya akan membuatnya buta. tentu mereka akan! Sebilangan anggota mengatakan ras gadis mana yang mereka sukai, sama ada mereka lebih suka Amerika atau Korea, tetapi mereka juga mengatakan ini bahawa mereka lebih suka, bukan ini yang mereka cari sahaja. "Khabar angin mengenai Suga atau Suran tidak benar," kata mereka dalam kenyataan itu. "Saya tidak percaya bahawa kita boleh bertemu dengan seseorang," katanya. "Kami bahkan tidak sempat bertemu ahli keluarga kami." Dia menambahkan beberapa perkara itu, walaupun ahli BTS berkencan, mereka tidak akan pernah mempunyai hubungan tradisional. BTS bukan "hanya untuk kanak-kanak" tetapi adalah untuk semua orang tidak kira usia anda. Muzik mereka dikenali sebagai K-pop atau gabungan Korea atau Inggeris atau ini bukan masalah untuk peminat di seluruh dunia yang dikenali sebagai BTS Army. Pukulan besar telah mengesahkan bahawa kontrak ini akan tamat pada tahun 2026, dan bukannya pada tahun 2020. "Setelah perbincangan menyeluruh dengan bantuan tujuh anggota BTS, kami memutuskan untuk memperbaharui kontrak sebelum dunia dan banyak lagi lawatan untuk memastikannya lebih stabil, aktiviti jangka panjang, ”kata Big Hit dalam kenyataan itu.

Bts Berumur

BTS pada mulanya berubah menjadi perhimpunan melodi pada tahun 2013. Pada masa itu, mereka hanya tujuh remaja dari Korea Selatan yang gemar membuat muzik. Sejak masa itu, mereka segera meningkat dan mendapat pertemuan K-pop yang paling sayang di planet ini.

Grafik koleksi terbaik mereka, seperti Love Yourself: Tear and Love Yourself: Answer, telah memberi mereka semacam ketenaran yang baru saja kita lihat dengan beberapa pertemuan yang berbeza, serupa dengan The Beatles dan One Direction.

Jadi berapa umur setiap individu dari perhimpunan itu? Sekiranya anda tidak mengenali individu dari kumpulan ini, jangan takut. Kami mempunyai keseluruhan data mengenai setiap individu dari perhimpunan Korea Selatan yang terkenal ini, dan setelah anda membaca artikel ini, anda sebenarnya akan ingin menarik minat rakan anda dan membuat mereka merasa bahawa anda adalah master BTS.

Kenyataan yang menyeronokkan: Di Korea Selatan, mereka mengikut kerangka zaman Korea. Kerangka kerja ini jauh berbeda dengan "kerangka usia global" yang ada di seluruh dunia pekerjaan. Di Korea, ketika anda dikandung, anda dilihat berumur satu tahun. Mereka juga tidak menambah usia usia mereka pada hari lahir sebenar. Semua perkara dipertimbangkan, setiap orang menambah usia mereka pada tahun yang sama, iaitu 1 Januari. Seiring dengan itu, jika anda berjaya tinggal di Korea, bergantung pada musim apa, anda boleh dianggap satu hingga dua tahun lebih mantap daripada yang sebenarnya.

Berapa umur Jeon Jungkook?

Jeon Jungkook dibawa ke dunia di Busan, Korea Selatan pada 1 September 1997. Jungkook adalah individu yang paling muda dari BTS. Dia bergabung dalam perhimpunan ketika berusia sekitar 15 tahun, namun itu tidak menghalangnya untuk berubah menjadi pemain utama untuk perhimpunan itu. Dia mungkin masih muda, namun seperti yang ditunjukkan oleh Allkpop, dia memiliki kehadiran media berdasarkan web yang dinilai paling tinggi daripada bintang K-pop yang lain.

Berapakah umur V?

Nama asli V ialah Kim Taehyung. Dia dibawa ke dunia di Daegu, Korea Selatan pada 30 Disember 1995. Rakan-rakannya mempercayai dia sebagai yang "menyenangkan" dalam perhimpunan itu dan mengatakan bahawa dia "tidak keberatan untuk" menunjukkan perasaannya. "

V juga menyusun dan menyanyikan melodi bebas pertamanya bernama "Landscape." Lagu ini disukai oleh peminat dan mendapat lebih daripada 100 juta aliran dalam awal tidak beberapa minggu.

Berapakah umur Park Jimin?

Sekiranya ada satu individu dari perhimpunan yang dapat menempatkan "hati" dalam "Pemutus jantung Youngster," tidak diragukan lagi Park Jimin. Jimin dibawa ke dunia di Busan, Korea Selatan pada 13 Oktober 1995. Walaupun penggemar pergi jauh di mana sahaja dia berjalan di hadapan penonton, dia mengakui bahawa dia sebenarnya mempunyai kelemahan mengenai kemampuan vokalnya .

Rakan sebiliknya Jungkook telah mengatakan bahawa nyanyian Jimin telah bertambah baik sejak dia bermula. "Sekiranya Anda menyanyikan nyanyiannya sekarang, itu sudah berubah satu ton dengan yang sebelumnya. Dia bertanya banyak kepada saya mengenai bahagian vokal ... Dia merasa sedih setelah setiap pameran. Dia mengatakan bahawa dia tidak mempunyai idea foggiest bagaimana menggunakan baris vokalnya, ”Jungkook pernah mengatakan tentang temannya.

Berapa umur RM?

Kim Namjoon disebut sebagai sebilangan besar orang sebagai RM atau "Rap Monster." Dia dibawa ke dunia pada 12 September 1994. Oleh kerana dia hampir tidak ada apa-apa, dia suka mengambil kata-kata dan menyanyikannya bersama-sama. Pada ketika dia masih di sekolah rendah, dia telah memenangi beberapa hibah kerana kemampuan menyusun ayatnya yang luar biasa. Telah terkenal bahawa dia mengetahui cara berkomunikasi dalam bahasa Inggeris dari menonton rancangan TV, Friends. RM membesar dengan menyayangi Eminem. Dia telah melakukan beberapa usaha bersama melodi dengan simbol rap, Wale dan Warren G.

Berapa umur J-Hope?

Jung Hoseok dibawa ke dunia di Gwangju, Korea Selatan pada 18 Februari 1994. Selain menyanyi, dia juga terkenal dengan kemampuan bergerak yang sempurna. Dia telah dirasakan di mana-mana di dunia kerana kemampuan bergeraknya dan dia juga menduduki tempat pertama dalam pertandingan tarian umum sebelum dia bergabung dengan BTS. Seiring namanya, J-Hope membawa keinginan kepada sebilangan besar individu di seluruh dunia dan terkenal dengan hati empati. Sejak akhir-akhir ini, dia memberikan £ 65,000 kepada yayasan yang membantu dengan memberikan geran kepada pelajar perempuan yang tertindas.

Berapakah umur Jin?

Kim Seokjin dibawa ke dunia pada 4 Disember 1992, menjadikannya individu paling mantap dari BTS. Sebelum dia menyertai BTS, dia bertumpu untuk menjadi penghibur. Pada saat dia semakin dekat untuk bergabung dengan band, membuat muzik dengan mahir bukanlah sesuatu yang ada di radarnya. Walau apa pun, seseorang yang bekerja untuk organisasi pengalihan yang mengawasi BTS diduga melihatnya berjalan di jalan satu hari dan menganggap bahawa dia akan membuat pengembangan yang layak untuk perhimpunan bergantung pada ciri-cirinya yang menarik.

Berapakah umur Suga?

Nama asli Suga ialah Min Yoongi. Dibawa ke dunia pada 9 Mac 1993, Suga memulai perniagaan muzik dengan bekerja di studio akaun dengan penyelenggaraan yang rendah ketika dia masih muda. Dia pada mulanya menjumpai pekerjaan baru untuk Big Hit Entertainment sebagai pembuatnya, namun setelah bekerja dengan RM dan J-Hope selama beberapa tahun, dia secara sah menjadi individu yang tidak dapat dinafikan dari BTS.

BTS telah menyebut Seo Taiji and Boys, Nas, Eminem, Kanye West, Drake, Post Malone, Charlie Puth dan Danger sebagai motivasi melodi. Mereka juga menyebut Ratu sebagai kesan, dengan Suga mengatakan dia "dibesarkan menonton rakaman Live Aid." Semasa pertunjukan mereka di Stadium Wembley di London, Jin memberi penghormatan kepada Queen dengan mengemudi kumpulan itu dalam varian serenade "ay-gracious" Freddie Mercury dari pertunjukan Live Aid kumpulan ini.

Lagu Bts

BTS juga dipengaruhi oleh banyak media ilmiah, mental, kreatif, dan falsafah. Koleksi mereka Wings (2016) dimotivasi oleh novel peralihan Hermann Hesse, Demian. Melodi mereka "Kerja keras" (2016) memetik Friedrich Nietzsche's Thus Spoke Zarathustra, dan video muziknya menyoroti rujukan visual mengenai Herbert James Draper's Lament for Icarus, Pieter Bruegel's Landscape with the Fall of Icarus, dan Pieter Bruegel's The Fall of the Rebel Angels . Video muzik “Spring Day” (2017) mereka mengandungi rujukan merdu dan visual untuk cerpen Ursula Le Guin The Ones Who Walk Away from Omelas. Pengaturan Love Yourself pada dasarnya dipengaruhi oleh The Art of Loving karya Erich Fromm, sementara lagu mereka "Enchantment Shop" dari Love Yourself: Tear (2018) dimeriahkan oleh jurnal James R. Doty Into the Magic Shop. Koleksi 2019 mereka, Map of the Soul: Persona memperoleh namanya dari Murray Stein's Jung's Map of the Soul: An Introduction.

Gaya melodi bts

BTS menyusun dan menghasilkan hasil lot mereka sendiri. Sejak asal usul mereka, BTS telah menciptakan dan menyimpan gaya "muzik gabungan" dengan penekanan pada pantulan pinggul sebagai asas melodi mereka kerana pengaruh pengalaman RM dan Suga sebagai rapper bawah tanah dan pembuat utama mereka Pdogg. Daripada melekat pada jenis tertentu, BTS telah membawa komponen baru ke dalam koleksi suara dan melodi mereka dengan setiap penyampaian progresif. Bermula dengan lompat jauh sekolah lama di 2 Cool 4 Skool dan O! RUL8,2? Pada tahun 2013, BTS pada mulanya meneroka jalan yang berbeza mengenai R&B dan rock di Skool Luv Affair dan Dark and Wild pada tahun 2014; rentetan instrumental dan EDM dalam susunan koleksi Momen Terindah dalam Kehidupan Terindah (2015–16) moombahton, neo soul, dan injil di Wings (2016) dan You Never Walk Alone (2017); bass masa depan, pop Latin, dan jazz hip hop dalam susunan koleksi Love Yourself (2017-18); dan rap emosi, rap rock, Afro pop, nu-disco, funk, trap, pop stone dan pop rap dalam susunan koleksi Map of the Soul mereka (2019-20).

Menyokong

BTS telah menjalankan pelbagai tawaran sokongan di seluruh dunia dalam usaha yang berbeza sepanjang profesion mereka. Bekerjasama dengan Puma sejak 2015, BTS pada mulanya mengembangkan pakaian aktifnya sebagai wakil gambar Puma Korea sebelum melanjutkan menjadi menteri di seluruh dunia pada tahun 2018 dan memajukan remix garis "Turin" dan "Sportstyle" Puma di seluruh dunia. [Pada tahun 2019, BTS menyokong Fila menaja jamin pakaian aktifnya. BTS has additionally filled in as worldwide brand ministers for LG Electronics' 2018 LG G7 ThinQ phone, and for Hyundai Motors' 2019 lead SUV the “Palisade” and hydrogen energy unit electric SUV, the “Nexo”. Because of BTS' underwriting, Hyundai got practically twofold the expected homegrown request volume for the Palisade. BTS became worldwide ministers of the electric road dashing arrangement Formula E to advance how electric vehicles can help battle environmental change. In 2020, BTS cooperated with Samsung Electronics, delivering a restricted BTS-themed adaptation of the Galaxy S20+ and Galaxy Buds+. As the main male pop gathering at any point to team up with Dior, BTS wore groups from Kim Jones' Pre-Fall 2019 assortment at their show at Stade de France.

Fans looking for BT21 products at the Line Friends store in Mapo-gu, Seoul.

In the diversion area, BTS distributed the webtoons Hip Hop Monster and We On through the Nate Webtoon entryway and Save Me as a team with LICO and Line Webtoon. In the toy business, Mattel made dolls displayed off BTS' outfits from the music video “Symbol”, Medicom Toy made the “ [email protected] ”, a square like toy including the BTS logo and accents demonstrated after BTS' stage garments, and Funko delivered BTS adaptations of Funko Pops. BTS likewise banded together with mainstream Korean correspondence application Line, to make new Line 'characters' called BT21. The cooperation at first delivered emoticons and electronic stickers, yet later extended to incorporate style attire, footwear, frill, and other product. Line leader stores opened all through Seoul prior to spreading across the worldwide market into Japan, Taiwan, Hong Kong and the United States. In the gaming business, Nexon delivered character symbols dependent on BTS for their RPG game Elsword, and BTS worked with DalcomSoft to deliver the musicality game Superstar BTS in January 2018, just as with Netmarble Games for the story-based, portable reenactment game BTS World delivered in June 2019. BTS have additionally teamed up with Casetify to around the world dispatch another tech extra assortment and pottery organization Kwangjuyo to deliver a BTS-themed line of ceramics.

In Asia , BTS have filled in as brand spokespersons for KB Kookmin Bank, one of the four biggest banks in South Korea. Their cooperation produced the kickoff of more than 180,000 records, and BTS expanded their agreement with KB Kookmin Bank through 2019. Coca-Cola Korea marked BTS on as their new mission.

BTS members have the following ages according to the international system is from 21 to 25 but according to korean system BTS ages are from 23 to 27 years.

What is BTS?

 1. BTS stands for Bangton Boys is a boy based band.

 2. It is from Seoul, South Korea.

 3. BTS is the most leading and internationally famed K-Pop music band with followers from all over all the world.

 4. There are 7 members in their group.

 5. The band was formed in 2010.

 6. They debuted in 2013.

 7. They have given 9 studio albums also 11 compilation albums, 3 single albums and 1 soundtrack album and received numerous awards.

 8. Due to their worldwide fame their songs are found having english subtitles on their music videos.

 9. BTS fans are called as BTS Army where Army stands for Adorable Representative MC for Youth

 10. One of the main reasons for BTS rose to fame is the social messages they convey through their songs. These messages include to fight against bullying, suicide, women's liberation, LGBT rights, mental health and all other social problems teenage and young adults go through.

What is Korean age system

 1. Simplest way to understand this is that just add 1 to your current age and you will get your korean age for example, Current Age +1 = Korean Age

 2. Another way is that you simply subtract 1 to your birth year and you will get your korean age.

  For example, if you were born in the year 2001 then subtract 1 from it,

  2001 - 1 = 2000 is your Korean Birth Year and then of course your Korean would be accordingly to that means 1 year older than your current age.

 3. It is believed in Korean that when you are born you are already 1 year old which is why they calculate their age differently.

BTS Members Ages Detail

There are seven members of BTS whose ages in international and Korean systems and date of birth are as follows.

 Member Names age (int) age (Korean) Date of Birth 1. Suga 26 27 9 March, 1993 2. RM 24 26 12 September 1994 3. Jin 26 28 4 December 1992 4. J-Hope 25 26 18 February 1994 5. V 23 25 30 December 1995 6. Jungkook 21 23 1 September 1997 7. Jimin 23 25 13 October 1995

Who is the oldest to youngest BTS?

Oldest to youngest members of BTS is as follows.

 1. Suga and Jin are the oldest of all members by age.

 2. After them, J-Hope is on 2nd number.

 3. RM is on the third number age wise in the group.

 4. V and Jimin are of the same age and second last to the youngest members of the group.

 5. The youngest member of BTS is Jungkook.

At what age BTS will marry?

Following are the ages in which BTS members want to get married.

1. J-Hope

He is in no hurry to get married which is why he can even waist for 100 years for it.

2. Jimin

Almost in 35 to 36 years of age.

3. Jungkook

Like J-Hope he waits long as he is not hurrying into getting married.

4. Jin

Marriage age is 34 according to him.

5. Suga

For him it is 35.

6. RM

For him it is between the ages of 32 to 33.

7. V

He wants to get married till 30 years of age.

BTS ages when they debuted

Its member's age in which they debuted is as follows.

 Member Name Debut Age Suga 20 RM 18 V 17 Jin 20 Jimin 17 J-Hope 19 Jungkook 15

Which member is oldest to youngest according to BTS joining?

Here is a list of BTS members' names in order of oldest to youngest member who joined BTS.

Oldest to Youngest

 1. Jin

 2. Suga

 3. J-Hope

 4. RM

 5. Jimin

 6. V

 7. Jungkook

What is BTS's most hated country?

Right now it is China because of the RM comment where he shared his thoughts about the hard and painful time of the South Korean war between these two countries during an era of 1950 to 1953 conflict.

Do BTS have girlfriends?

Currently they do not have any girlfriend but they told they used to have girlfriends when they were younger.

Other than that rumours always spread about them as dating someone or potentially having some girlfriend.

Is BTS religious?

RM had clearly stated that he is an atheist.

Other than him it is not clear what religion they follow or are atheist but even if they believe in some religion, they do not practise it.

Who is the most popular member in BTS 2021?

According to the results of the Brand Reputation Index poll of 2021, the most famous celebrity out of all BTS members is Jimin.

Is BTS V color blind?

No, he is not at all color blind.

Does BTS hate Blackpink?

There is no hatred between them.

Most of the followers and fans of blackpink and BTS Army believe it as well.

Pokoknya

 1. BTS is a boys band from South Korea. It is one of the most well-known K-Pop groups.

 2. As the band members are originally korean that is why their ages are found at times in korean system and sometimes in international system.

 3. Each of the seven members of this group has different ages where Jungkook being the youngest and Jin the oldest of all the members.

BTS (Bangtan Sonyeondan), also known as the Bangtan Boys , is a group of seven South Korean boys, which became a musical band in 2010. Under the big hit entertainment, they did their first son in 2013. At that time they were just seven members but now they are one of the most well know the musical band in the world name K-pop.

Their chart-topping albums, such as Love Yourself: Tear and Love Yourself: Answer, are a few chart-topping albums that played a vital role in giving them fame.

So how old is every individual from the BTS k-pop group? If you have never listened to any k-pop song then we will let you know about their different songs and their real age. We have the entirety of the information on every individual from this notorious South Korean musical band, and after you read this article, you will want to intrigue your companions and make them believe that you are a BTS master.

How Korean age is calculated?

Maybe you don't know this, but the method of calculating age in Korea is not the same as the “international age system”. They follow their own “Korean age system” in which when you are born you are considered one year old. They likewise don't add a year to their age on their real birthday. All things being equal, everybody adds a year to their age around the same time, which is January 1. Thus, if you somehow happened to live in Korea, contingent upon what season it was, you could be viewed as one to two years more established than you are.

(Current Year) - (Year of Birth) + 1 = Your Korean Age

What is the name of members of the musical-band?

 • Jin (진) – vocalist and is the oldest member of BTS
 • Suga (슈가) – rapper and the second oldest member of BTS
 • J-Hope (제이홉) – rapper, the third oldest member of BTS
 • RM – leader, rapper, the fourth oldest member of BTS
 • Jimin (지민) – vocalist, the fourth oldest member of BTS
 • V (뷔) – vocalist, the second youngest member of BTS.
 • Jungkook (정국) – vocalist, the youngest member of BTS.

BTS members names, profiles, and fun facts:

Jin

Position: Vocalist

Real name: Kim Seok Jin

Date of birth: December 4, 1992 Birthplace: Gwacheon, Gyeonggi-do, South Korea

Height: 179 cm (5'10” 1/2)

Weight: 63 kg (139 lbs)

Zodiac sign: Sagittarius

Blood group: O

Education: Konkuk

University; Hanyang Cyber University Degree: Art and acting (Konkuk University) Favorite number: 4

Favorite color: Blue Favorite

season: Spring

Favorite food: Lobster, Steak, and Korean cold noodles (Naengmyun).

Family: Parents and older brother Hobbies: Cooking, playing video games, playing the guitar, collecting Polaroid photos

Fun facts

26 years old, the oldest member of the group is also named “momma” or mother by other members of the musical band. Because he does the cleaning and cooking for them a lot.

When he first joined the BTS army, he gained the nickname “ Worldwide handsome” by other members of the band. Undoubtedly, 26 years old Jin is handsome outside his native Korea.

At the young age of 21 years, he joined Big Hit Entertainment did some training there for one year.

Beginning as a theater understudy with fantasies about turning into an entertainer, he didn't have any singing foundation before BTS. Along these lines, he tried sincerely and took voice exercises to turn into a performer for the BTS army. He has two famous songs includes the flying kiss and the propensity to pull out paper hearts from his pockets.

Suga:

Position: Lead rapper

Real name: Min Yoon Gi

Date of birth: March 9, 1993

Birthplace: Buk-gu, Daegu, South Korea

Height: 174 cm (5'8.5″)

Weight: 59 kg (130 lbs)

Zodiac sign: Pisces

Blood group: O

Education: Global Cyber University Degree: Liberal Arts Major

Favorite number: 3

Favorite color: White Favorite

food: Meat

Family: Parents and older brother

Hobbies: Taking photos, doing nothing (when there is free time), and skipping work.

Fun facts

He uses the nickname 'Agust D' in the music industry.

He made his nickname by reversing the actual spelling of his real name (SUGA – AGUS) then the rest of the spellings are the initial alphabet of his former rap group before joining BTS (D-Town or Town Daegu).

His studio name is 'Genius Lab', where he composes the songs and lyrics of his band songs.

He has produced round about 70 songs in his music career to date.

Surprisingly, He composes one melody each day, which dazzles RM, as he just makes one tune a month. In 2017, he won an honor for creating the tune “ Wine ” for Korean vocalist Suran and has procured a spot as a full-time member of a musical band from the Korea Music Copyright Affiliation.

He is a rapper, at the age of 18 he won 2nd place in a national rap audition in Korea, that audition literally changed his life. We won the attention of Big Hit and they signed him as a part of a rap group.

Upon his move from the underground rap scene, he got unforgiving reactions from his previous band members and numerous underground rappers. Known to be scary and savage, he is extremely obtuse that he handled the criticism wisely.

RM

Position: Leader, main rapper

Real name: Kim Nam Joon

Date of birth: September 12, 1994 Birthplace: Ilsan, Gyeonggi-do, South Korea

Height: 181.68 cm (5'11”)

Weight: 67 kg (147 lbs)

Zodiac sign: Virgo

Blood group: A

Education: Apgujeong

High School; Global Cyber University Favorite number: 1

Favorite color: Purple, black, and pink Favorite food: Meat (Samgyeopsal), and Korean noodles (Kalguksu).

Family: Parents and younger sister

Hobbies: Web surfing

Fun facts

As the very first member and leader of the BTS army, he handles compromise between the gathering and the board, just as questions inside the gatherings.

Most Koreans don't understand and speak English, but of all the members in the group, RM is the only member that is fluent in English. During the interviews and meetings, he does the translation for the group members.

As per RM, he figured out how to communicate in English by watching the most famous American show “Friends”. Aside from English, he is likewise conversant in Japanese and can undoubtedly learn unknown languages.

He is a good rapper, being a rapper he faced a lot of criticism on joining BTS and leaving the “hip-hop”

As a music composer, he has composed at least 100 songs in his career.

As a rapper and composer, he has collaborated with several international singers as well including; Warren G, Krizz Kaliko, Fall Out Boy, and Wale.

J.Hope

Position: Main dancer, rapper, sub vocalist

Real name: Jung Ho Seok

Date of birth: February 18, 1994

Birthplace: Gwangju, Jeolanamdo, South Korea

Height: 177 cm (5'10”)

Weight: 65 kg (143 lbs)

Zodiac sign: Aquarius

Blood group: A

Education: Gwangju Global

High School; Global Cyber University Favorite number: 7

Favorite color: Green Favorite

food: Kimchi

Favorite season: Spring

Family: Parents and older sister

Hobbies: Window shopping and listening to music

Fun facts :

J-Hope was the best freestyle street dancer in his city, before joining the BTS army.

As an artist, he learns the dance steps quicker than anybody in the band and generally goes about as the dance chief. in spite of his bright character, he does his dance teaching job seriously. Aside from learning and training dance steps, he likewise choreographs a few dance steps in his songs showing his expertise as an artist.

V:

Position: Lead dancer, vocalist, visual Real name: Kim Tae Hyung (김태형

Date of birth: December 30, 1995

Height: 178 cm (5'10″)

Weight: 62 kg (137 lbs)

Zodiac sign: Capricorn

Blood group: AB

Education: Korean Arts High School in Seoul, Global Cyber University

Favorite number: 10

Favorite color: Grey

Favorite food: Japchae (Korean Glass Noodle) and any type of meat.

Favorite season: Fall

Birthplace: Daegu, South Korea Family:

Parents, younger sister, and brother.

Fun facts:

Jimin:

Position: Main dancer, lead vocalist Real name: Park Ji Min

Date of birth: October 13, 1995

Hometown: Busan, South Korea

Height: 173.6cm (5'8.3″)

Weight: 61 kg (134 lbs)

Zodiac sign: Libra

Blood type: A Education: Busan High School of Arts; Global Cyber University

Favorite number: 3 Favorite colors: Blue, Black

Favorite food: Pork, duck, chicken, fruit, and Kimchi stew. Family: Parents and younger brother Hobbies: Relaxing

JungKook

Position: Main vocalist, lead dancer, sub rapper, center

Real name: Jeon Jeong-guk

Date of birth: September 1, 1997

Birthplace: Busan, South Korea

Height: 178 cm (5'10”)

Weight: 66 kg (145 lbs)

Zodiac sign: Virgo Blood type: A

Education: Seoul School of Performing Arts; Global Cyber University

Favorite number: 1

Favorite color: Black

Favorite food: Pizza, noodles, bread

Family: Parents and older brother

Hobbies: Exercising and drawing

SOALAN YANG BANYAK DITANYA

1. Who is the oldest BTS member?

BTS army is comprised of seven members. It the list of BTS army from the oldest to the youngest. Jin , Suga, J-Hope RM, Jimin, V Jungkook

The above age is from oldest to youngest member.

2. Who is Jimmin wife?

Victoria Annunziato is an influencer. She was born in the United States. She is the wife of Jimmin.

3. Does BTS members have girlfriend?

Jimin, Jungkook, RM, Suga, V, Jin and J-Hope's, members of BTS army are allsingle, bu they have been dating many girlfriends…

4. What is the age of BTS army?

28 years (December 4, 1992): Jin

28 years (March 9, 1993) : Suga

27 years (February 18, 1994): J-Hope

26 years (September 12, 1994): RM

25 years (October 13, 1995): Jimin

25 years (December 30, 1995): V

23 years (September 1, 1997): Jungkook

5. How Koreans calculate age?

They follow an age calculator which is different from other countries age calculation.

(Current year) - (year of birth) + 1

BTS (Bangtan Sonyeondan, Bangtan Boys, or Beyond The Scene) is a South Korean boy band consisting of 7 members.

Age is a significant factor in society in South Korea. As a result, many people are interested in learning the order in which BTS members were born.

The group made their debut in 2013, however, they had been training with Big Hit Entertainment for several years prior to the publication of their first album. Each member of BTS was hand-picked to complete the group, which consists of rappers, dancers, and vocalists.

Despite all odds, the BTS members have struggled in their own unique manner to get to where they are today.

Each member has their own unique personality and talents, which contribute to BTS' incredible success! Continue reading to learn more about each of the BTS members:

BTS Members age BTS Members age in 2021 BTS Member Birthday
1 Kim Seok-jin ( Jin ) 28 Years 4 December, 1992
2 Min Yoon-gi ( SUGA ) 27 Years 9 March, 1993
3 Jung Ho-seok ( J - Hope ) 26 Years 18 February, 1994
4 Kim Nam-joon ( RM ) 26 Years 12 September, 1994
5 Park Ji-min ( Jimin ) 25 Years 13 October, 1995
6 Kim Tae-hyung ( V ) 25 Years 30 December, 1995
7 Jeon Jung-kook ( Jungkook ) 23 Years 1 September, 1997

BTS Members Height

Height of BTS members: Of course, the subject of height is frequently discussed among the members. They love to taunt one other about it, despite the fact that they're all pretty close in that regard.

RM is indeed the tallest of the BTS members, whereas Jimin is really the shortest, with only Suga being slightly taller.

From highest to shortest, below are the BTS members' heights:

 1. RM is 181 cm (5'11.3”)

 2. Jin (5'10.5”), 179 cm

 3. V (5'10.1′′) 178 cm

 4. Jungkook (5'10.1”), 178 cm

 5. J-Hope (5'9.7”) 177 cm

 6. Suga is 174 cm (5'8.5′′) tall, while Jimin is 173 cm (5'8.1′′) tall.

Jin is the eldest member of BTS, despite the fact that he doesn't always act like it. He's known for his dad jokes, referring to himself as “Worldwide handsome” when his photos go viral, and smiling or blowing kisses at the cameras whenever it settles on him.

Despite being the oldest, Jin is one of the members that is easily scared. When he's terrified, he can be pretty dramatic, which provides a lot of wonderful amusement for video content enthusiasts. He's also one of the band's best cooks, with a series of movies titled “Eat Jin” chronicling his culinary exploits.

Jin previously stated that he joined BTS because he wanted to make his family proud. “When I was a kid, my mother would just sit and listen to her friends brag about their sons. She just sat there silently listening to them. So I decided that I wanted to make my mother proud of her son as well,” the singer confessed during one of their gigs.

Jin may appear to be self-assured in his images, but he is nonetheless self-conscious in his voice and dancing, which he has had to work on over the years. He's also quite concerned about the younger members, with whom he spends a lot of time off stage. RM, the leader of BTS, has previously stated that he finds a lot of comfort in being aloof

BTS is a seven-member boy band from Seoul, South Korea . BTS contributes $3.66 billion to the Country's economy each year, as well as more than $1 billion in consumer exports . Bangtan Boys or Bangtan Sonyeondan also known as BTS

:eight_pointed_black_star: Quick facts about the members of BTS:

The BTS band debuted in 2013, however they had been studying with Big Hit Entertainment over several years prior to the release of their first album. Each member of BTS, which comprises of rappers, dancers, and vocalists, was hand-picked to create the group.

If you want to know which BTS bandmates are the youngest to the oldest, the guys' ages, the bandmates' heights, or their birthdays , you can use this site. All of the information you require is there at your fingertips!

:small_red_triangle_down: Interesting tidbit:

In South Korea, people are classified according to their age according to the Korean age system. There are significant differences between this system and the “international age system” that the rest of the world employs. In Korea , when you are born, you are regarded as having reached the age of one year.

:white_square_button: Ringkasan

Moreover, on their actual birthday, they do not add a year to their chronological age. Instead, on the first of January, everyone's age is increased by one year, as is customary. As a result, depending on the time of year you lived in Korea, you could be regarded one to two years older than you actually are, depending on your chronological age.

:eight_pointed_black_star: From oldest to youngest members of BTS

The younger members of the club are frequently seen supporting the organization's elder members in their tasks. Unless the elders ignore their personal age and participate in playful exchanges with the younger ones.

From youngest to oldest, here are the members of BTS:

 • Jungkook is the younger from every member of BTS.

 • V is the 2nd-youngest member of Bangton Boys.

 • The 3rd-youngest member is jimin.

 • BTS 4th- youngest member is RM.

 • The 3rd-oldest member of BTS is J-Hope.

 • The 2nd-oldest member of BTS is Suga.

 • The oldest member is Jin.

:eight_pointed_black_star: Ages of BTS members:

The BTS members varying from the age of 28 ( international ) to 23! BTS members, on the other hand often do not act their age… Jungkook, the core of the BTS, is the younger of the group's 7 members.

From youngest to oldest, here are the members of BTS:

 • Jungkook -23 years old

 • V -25 years old

 • Jimin -25 years old

 • RM -26 years old

 • J-Hope -27 years old

 • Suga -28 years old

 • Jin -28 years old

:eight_pointed_black_star: Birthdays of BTS members:

Despite the fact that there are seven members of BTS, their birthdays are very close together on the calendar. With the majority of their birthdays falling in the autumn and winter months. Numerous BTS members also had birthdays in the same month!

BTS Members Tarikh lahir
Jungkook -Affectionately known as Jungkook, he was born on September 1, 1997.
V was born on December 30, 1995
Jimin was born on October 13, 1995
RM was born on September 12, 1994
J-Hope was born on February 18, 1994.
Suga was born on March 9, 1993
Jin was born on December 4, 1992

:eight_pointed_black_star: Members of BTS heights:

The subject of height is frequently discussed among the members. They love to taunt one other about it, despite the fact that they all are pretty close in that regard. Only Suga is somewhat taller than RM. RM is the taller from rest of the BTS members , while the shortest of all member is Jimin.

From shortest to tallest, here are the members of BTS:

BTS Members Ketinggian
Jimin (5'8.1″) -173 centimetres
Suga (5'8.5") -174 centimetres
J-Hope (5'9.7") -177 centimetres
Jungkook (5'10.1") -178 centimetres
V (5'10.1") -178 centimetres
Jin (5'10.5") -179 centimetres
RM (5'11.3") -181 centimetres

:eight_pointed_black_star: BTS Uniqueness Among K-Pop Boy Bands:

Because the majority of boy bands in Korea rely on television for popularity, they would miss out on possible publicity if they're on Korean television while touring or performing in other countries. To remain relevant, accessible, and visible.

Additionally, the band seized complete control of its social media platforms, frequently live-streaming their sessions and interacting directly with their followers , dubbed the Army. It's worth noting that neither of the members of the band get their own social accounts and instead focus their attention on a single account for each social media platform.

:white_square_button: Ringkasan

K-Pop artists needed to stay in the country and reduce their touring. BTS accomplished things differently because they leveraged social media and depended on their worldwide fan base rather than focusing exclusively on tv appearances for Korean fans.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

People ask many questions about BTS ages. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

:one: Who in Bangtan Boys (BTS) has the lowest IQ?

RM, the leader of BTS, is adored by fans worldwide for his tremendous rap talents and endearing nature. However, he possesses another quality that distinguishes him as an exceptional artist and a brilliant leader: a mind-boggling IQ.

:two: Which country is BTS's most hated?

According to many sources, the Philippines is ranked the BTS Most Hated Country. Apart from the Philippines, citizens of countries such as England, the United States of America, China, North Korea, and India despised BTS Members for a variety of reasons.

:three: How am I going to marry Jungkook?

Jungkook responded to a fan's marriage proposal in an amusingly practical manner. He states that if ARMY wishes to marry him, they must provide the necessary documents and meet with each other's parents. Jungkook considered the situation briefly, laughed, and then moved on to the next subject.

:four: Does Lisa Like Jungkook?

Jungkook and Lisa are incredibly friendly and have exchanged pleasantries whenever they have crossed paths at public gatherings . However, there is no reality to the reports, as they are merely a wish of the fans.

:five: In Korean years, how old are you?

In Korea, rather than on your birthday, you “age” a year each New Year. Every January 1st, irrespective of whether your birthdate has arrived or not, you gain a year in Korea. That's why you add two years to your Contemporary age before your birthday each year.

Kesimpulan:

Although the band is now well-known for their massive fan base and worldwide reach, this was not always the case. Despite all of the challenges, each member of BTS struggled in their own unique way to reach to where they are now. Each member has a unique personality and set of skills that contribute to BTS's tremendous success.

artikel berkaitan

1. Who are BTS Army? 2. What is the Net Worth of BTS? 3. Bts names:

Jimin is a singer, lyricist, and dancer from South Korea. His real name is park jimin. He made his debut as a member of BTS in 2013, under the Big Hit Entertainment record company. Park Jimin was birthed in the Geumjeong District of Busan, South Korea, on October 13, 1995. Park Jimin will turn 26 years old for global age or 27 years of age for Koreans.

Jimin's BTS Profile in Detail :

Park Jimin, a member of Bangtan Sonyeondan ( BTS ) under Big Hit Entertainment, is also recognized by his stage name Jimin. He is BTS's third-youngest member. Since his opening with his group comrades of BTS in 2013, he has been active in the Korean entertainment industry. In 2012, he managed to pass the audition for Big Hit Entertainment. He's famous for his incredible dance moves, which have won him a lot of fans and admirers.

Nama sebenar Park Jimin
Stage Name Jimin
Hari Lahir October 13,1995
Birthday place Susan, South Korea
Tanda zodiak Libra
Umur 26(International), 27(Korean)
Ketinggian 174 sm
Berat 58.6 kg

Favorites:

 • Number: Jimin's Favorite numbers are 3 and 13.

 • Songs: Jimin's Favorite songs are 'lie' and 'serendipity'.

 • Colors: Jimin's Favorite colors are light blue, purple and black.

Facts

Facts about Jimin:

 • Jimin was the last of BTS members to join.

 • Jimin's family includes his father, mother, and younger brother.

 • Mang-gae rice cake is Jimin's nickname.

 • Jimin used to think of himself as “big” and was self-conscious about his appearance and cheeks. He plunged into some kind of depression and starving himself when he thought he was fat (something he no longer does), until Jin helped him get out of it and he began eating regularly.

 • Pork, duck, chicken, fruit, and kimchi jjigae are among Jimin's favorite dishes.

 • Jimin is happiest when the weather is sunny and cool.

 • Jimin is well-known for his chiselled abs.

 • As a way of displaying his devotion for his fellow members, he humorously strikes them.

 • He will begin to dance wherever he is if music is playing.

 • When the weather is sunny and cool, Jimin enjoys listening to music that makes him happy while wearing earbuds.

 • After seeing Rain perform, Jimin grew interested in pursuing a singing career.

 • Rain, Taeyang, and Chris Brown are Jimin's role models .

 • He is most self-assured when it comes to his eyes .

 • He regrets striking his members during the performance of “No More Dream.”

 • He likes to read comic novels. He stated that comics have had a significant influence on him.

 • Jimin is a self-starter who usually overcomes his challenges on his own. If he can't figure it out, he'll tell V about it and seek his help.

 • Jungkook is continuously making fun of Jimin's height .

 • Jimin aspires to be a hip vocalist who enjoys performing on stage in ten years .

 • Love, money , and the stage, according to Jimin, are the three things he needs to be happy .

 • Rap Monster's height, V's talent and viewpoint, J-cleanliness, Hope's and Suga's wide knowledge are all things he wants to steal from other members.

 • When Jungkook rated him last in terms of appearance, he was a little hurt . Jimin believes the first is Jin and the seventh is Suga.

 • On TC Candler's “The 100 Most Handsome Faces of 2018,” Jimin is placed 25th.

Ringkasan:

That was everything there was to know about Jimin's full profile from BTS . What was your experience like? Is that enough to pique your interest ? Don't worry if you're still looking for more news and information on other artists and celebrities ! We will supply you with numerous articles relating to K-Pop and K-drama, that you need to know here in how to discuss.

Jimin Girlfriend :

 • As one of the most well-known members of the world- famous BTS, most people are familiar with Jimin's name, especially among their followers, as BTS is well-known both in South Korea and globally. Being renowned and well-known also implies that anything related to you will pique people's attention , causing them to want to learn everything they can about you. Jimin isn't an exception.

 • Starting with his fundamental facts like his identity, birthday , blood type, favorite meals, drinks, and even his family information, fans and the general public are interested in learning everything they can about him. Even if some of those details are personal in nature and should be kept private, fans and reporters will always be eager to learn more about him because so many people are interested. One of them is about his romantic life , specifically his current girlfriend.

 • Even though the subject of girlfriends is extremely sensitive for South Korean musicians, particularly popular idol groups like Jimin, fans and reporters will never stop looking for information on the subject. And, as of 2021, Jimin is still unmarried and has never been in a loving relationship with anyone.

Plastic Surgery

Jimin's Plastic Surgery:

 • At first look, Jimin's visage does not appear strange , but a comparison of his latest photos to pre-debut Jimin suggests that he's had a nose job. The difference isn't particularly noticeable (unlike that other members of BTS ), yet his nose appears to be smaller.

 • I'm also thinking he's would have some stuff done on its eyes . He hasn't had double eyelid surgery, yet his wide-eyed appearance suggests he may have had corner-cutting surgery , particularly on the eye area.

Frequently Asked Questions(FAQs):

People usually asked many questions about jimin we discussed few of them below:

1. Is Jimin's age relevant?

Jimin's age ranges from 1 to 2 years older to 1 to 5 years younger. V is comparable to RM in that he doesn't care about age as much as RM does, but he loves younger girls. Jungkook, the group's youngest member, loves older girls because he began his career at an early age.

2. How aged is Jimin in United states?

Jimin is a 25-year-old man who was born on October 13, 1995.

3. When Jimin auditioned for BTS, what was his age?

Jimin initially auditioned in Busan, Korea, as a trained dancer. He travelled to Seoul to work as a trainee after passing the audition . He began as a trainee in mid-2012, when he was 16 years old, making him the BTS member who spent the least length of time as a trainee with Big Hit Entertainment.

4. Which group has a larger fan base, BTS or Blackpink?

BTS has a total of 33.10 million followers and over 560 million likes, whereas Blackpink has a total of 22.70 million followers and 179.3 million likes. BTS has a greater overall following across all platforms, making them more famous than Blackpink.

Kesimpulan:

 • The band's large fan base and global influence are now well-known, but it was not really the case. Before BTS debuted, Jimin had the lesser route as a trainee and almost didn't make the cut.

 • Despite his rigorous dance training, he had no prior singing experience and had to work hard for many years to improve his vocals. He appears to be much happier with his abilities these days, and he has no trouble hitting all the appropriate notes live.

 • Despite the obstacles, each man of BTS overcame them in their own special way to get to where the band is now. Each member brings their own persona and range of skills to BTS's enormous success.

Artikel berkaitan:

Introduction Of BTS Ages

If you're interested in learning more about the members of BTS, here's a look at each of the men behind the global sensation from South Korea! Jinn, Sugar, J-Hope, RM, Jimin, V, and Jungkook are all here! BTS (Bantam Sonyeondan, Bantam Boys, or Beyond The Scene) is a South Korean boy band consisting of seven members.

As a band and individually, BTS has become a global sensation, but how old are the K-Pop stars? Here's a detailed breakdown of their ages. Since their debut, BTS and its equally famous members have swept the world by storm. Fans of BTS are urging TikTok to “take legal action” after the band's account was hacked. When the band was formed, their youngest member was only 15 years old.

The group made their debut in 2013, however they were training with Big Hit Enter at the time. BTS was formed as a musical group in 2013. They were merely seven South Korean adolescents who enjoyed music at the time. Since then, they've exploded in fame, becoming one of the most adored K-pop groups on the planet. Their top-selling albums include Love Yourself, Tears and Self-Love , they've achieved a level of fame that we've only seen with a celebrity. BTS is a seven-member Korean boyband that has conquered America. They have taken over YouTube, late-night shows in the United States, and trending lists. Let's look at the BTS members from oldest to youngest. Kim Serkin, also known as Kim Serkin, was born on December 4th, 1992. songwriter (Sub vocals). South Korea: All Korean men between the ages of 18 and 28 must serve in the military for around 20 months, and BTS members are no exception. Also see: BTS ARMY Celebrates the One-Year Anniversary of Dynamite: “Iconic Song That Broke All Records and United Fans”. Uncertainty hangs over the popular K-pop group as one of its members, Jinn, approaches his 30th birthday next year. South Korea's presidential election will be held in December 2020. BTS Members Age 2021, What Is The Age Of All BTS Members In 2021? News » Entertainment » BTS Members Age 2021, What Is The Age Of All BTS Members In 2021? What Is The Age Of All BTS Members In 2021? BTS Members Age 2021, What Is The Age Of All BTS Members In 2021? Members of BTS in 2021: The age of BTS members in 2021, as well as other fascinating statistics, are listed below.

Average Ages Of BTS

Take a look at this. In 2021, what will be the average age of all BTS members? BTS is the most well-known and successful band in the world, with millions of fans. Over 35 BTS fans exist, and they are eager to be a part of the band's story. P. Claire Dodson is the author of this piece. Nan Paterson, 57, organized a garden party for a group of women ages 26 to 57 at her house in Southern California on a scorching summer day last year. They went swimming, played games, danced, and made T-shirts themselves. They spent the entire day catching up and sharing experiences from their personal life, bon Appetit.

Postages Of Philippine's BTS Ages Facts

Philippines' Most Important Facts and Life Hacks LATEST PH ENTERTAINMENT NEWS - PHILIPPINES SHOWBIZ NEWS FACTS AND LIFE HACKS FROM THE PHILIPPINES Real names, height, age, and net worth of BTS members 5:01 pm, Monday, April 19, 2021 Juan Paolo Postage is a member of the K-pop idol group Postage.

Kesimpulannya

BTS has not only dominated the Korean music scene, but has also achieved unparalleled global fame. Bantam Boys, or BTS (Hangul: ; RR: Bantam Sonyeondan), is a seven-member South Korean boy band formed in Seoul in 2013. In July 2017, the term became a backronym for Beyond the Scene. Much of the septet's work is co-written and produced. BTS' musical approach has developed to cover a wide spectrum of genres, starting with hip hop. Their lyrics, which are frequently focused on personal and social issues. BTS has quickly risen to prominence as the world's most popular band, breaking streaming records, introducing K-pop to a global audience, and nearly overtaking the popularity of their boyband predecessors, with their adoring fanbase, called the “Army,” closely following their every move. You should probably brush up on your BTS knowledge by now if you haven't already: Jinn, Sugar, J-Hope, RM, Jimin, V, and Jungkook are the members of the 'Jinn, Sugar, J-Hope, RM, Jimin, V, and Jungkook.

Soalan Lazim

Welcome back to those who have visited previously, and a warm welcome to new readers! This is my second analysis, and I hope you find it entertaining! And, as a heads up, expect to spend some time here because this one is all over the place. I'll clarify a few things about this analysis before we get started. If you're not interested, you can skip this part, although it may be useful. Marriage is presumably far from BTS's minds in 2020, with a new album and plans for a world tour starting, but they have previously answered inquiries about it. When asked what age he hoped to marry by, each member responded as follows. Jinn is number one. Age at marriage: 31 ,Sugar is number two, age at marriage: 35. ARMY, keep your fourth finger free! ,J-Hope is number three., Age at marriage: 100.

Q: How old is Jinn?

Q: How old id Jimin?

Q: How old is Jungkook?

Q: How old is J-Hope?

Q: How old is RM?

Q: How old is Sugar?

Q: How old is V? Who is the leader of BTS?

Q: How old are the members of BTS?

Q: Here's what each member of BTS wrote down at a fanning event when an ARMY asked them which age they wanted to be married by?

BTS ages in the international system, ranges is between 21 and 25. When it comes to BTS Korean ages , there are two birth systems to consider . But age counting begins at birth in the international system.

BTS Ages

BTS first became a melodic gathering in 2013. In those days, only seven South Korean youths like to make music . Since then, they have gone up immediately and got the most precious K-pop gatherings on the globe.

Their graphics, including Love Yourself: Tear and Love Yourself: Answer, have earned them a reputation that we have merely seen with a few meetings , like The Beatles and One Direction.

Fun actuality, they go through the Korean age framework in South Korea. This structure is much different from the “global age framework” of the rest of the world's jobs. In Korea, you are seen as one year old when you are conceived. Moreover, on their true birthday they don't add a year to their age.

Everyone adds roughly the same time one year to their age, which is January 1. In this respect, if you somehow managed to live in Korea, depending on the season , you could be seen as one to two years longer than you actually were.

Ringkasan

So how old is each person from the meeting? If you are not particularly familiar with the people of the band, don't be afraid. We have all the information about every individual of this remarkable South Korean gathering and you'll really want to intrigue your friends and make them feel that you are BTS master after reading this post.

Introduction to the BTS:

BTS is the Korean band Kpop boy band initially established in 2010. The business that discovered this greatest outstanding musical composer 4 group was Big Hit Entertainment .

The band released their debut song in the seven-member band. The finest composers 9 are named after: Jin, Suga, Jungkook, J-Hopes, V, Jimin. The Japanese albums are “Wake-up” and “Youth!” More songs were: No more dreams , Skool Luv affair, dark and wilderness, the best time in life, etc.

Jangnam (jin) is the oldest member of BTS ARMY and Jungkook (maknae) is the youngest member of the squad! The ensemble has the principal vocalist, vocalist leader, rapper, leader and dancer. Each member has a special place in the band and has individual and combined admirers.

Then are the roles of the bts on the stage!

 1. Jungkook: team's main vocalist.

 2. Jimin: He's the vocalist leader.

 3. V (Kim Taehyung): V's vocalist role. A relatively low voice range

 4. Kim Namjoon: the rapper and the bts' leader Hemain.

 5. Jung Hoseok: The main dancer & rapper.

 6. Suga: as a rapper, he's good.

 7. Kim Seokjin (Jin): a team- speaker and spectators!

How is the Korean age determined?

You may not realise it, however in Korea the age calculation technique is not the same as the international age system. They use their own “Korean age system” where you are regarded to be one year old when you are born .

(Current Year) - (Nativity Year) + 1 = Your Korean Age

Even on their true birthday they don't add a year to their age. Everyone adds a year to his age about the same time, January 1. All things being equal. So if you happen to reside in Korea, depending on the season it was, you could be seen as one to two years older than you are.

What is the name of the band members?

Names Role in BTS
Jin (alias) Vocalist and eldest BTS member
Suga (alone) Rapper and the second oldest BTS member
J-Hope (mother) Rapper, BTS' third oldest member
RM - The fourth oldest BTS member leader , rapper
Jimin (alone) Vocalists, fourth-oldest BTS V member (alone) – vocalists, second-youngest BTS member.
Jungkook (don't worry) Vocalist, the youngest BTS member.

Who's from a poor BTS family?

Well, every BTS member has a different tale, and all of them have diverse backgrounds . When we learn the account of Suga's life, we know his dad was a farmer.

Plus, because Suga's passion for music did not please his father, he left his family to follow his aspirations. He sold his lyrics to make a life, and that was all he could do. When Soga succeeded, he purchased his darling parents an apartment.

The other members of BTS The parents of V were middle class and his dad was a farmer. His dad encourages him a lot throughout his trip. RM had to overcome the criticism of his parents to his passion for music .

Ringkasan

Whereas Jin, J Hope's, Jungkook's and Jimin's were from families who were financially sound. They all had their families' excellent support and they had a loving and happy family.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

Many people ask questions about BTS ages. We discussed some of them below:

1 - Which couple of BTS members are you the least connected to?

The 7-member BTS team has been working together for 8 or 9 years. It shows that they must connect to each other at the next level. There is no indication or source suggesting the team members are not tight.

2 - Which member of the BTS has the worst past?

Every bts member has experienced so many barriers! Each has unique and inspiring stories to know. All of these stories are deeper in Kim Namjoon, Kim Seokjin, Min Yoongi, Jung Hoseok, Park Jimin, Kim Taehyung, Jeon Jungkook.

3 - Do BTS have girlfriends?

They currently have no girlfriend , however when they were younger, they said that they had girlfriends. Apart from that, rumours often fly about them as someone dating or perhaps having a girlfriend.

4 - Is BTS religious? Is it?

RM had declared explicitly that he was an atheist. Besides him, it is not apparent whose religion they follow or which are atheistic, but they do not practise it, even if they believe in a religion.

Kesimpulannya

Music in art in all its forms. Bangtan Boys (BTS) became a social media sensation in a short time. The bts team began in 2013. They went to Big Hit Entertainment. It includes 7 members, each with a particular place in fans' hearts.

Why do people care about bts? Suga, RM, Jimin, J-Hope, V, Jungkook made up the seven-man team. A position for each in the band. They are rappers, musicians, and singers. South Korean boy band BTS It is a famous K-Pop group.

Because the band is Korean, their ages are sometimes found in the Korean and sometimes in the international systems. Jungkook is the youngest member, while Jin is the oldest.

artikel berkaitan

Bts has a darkest past in their life. The success is the result of struggle of Bts team . The teamwork bring them to this position . Team BTs consist of 7 members and all of them had worked hard to reach at the high stage of their life.

BTS Darkest Past:

Bts members are known by their extreme talents and popularity despite their huge achievements. Bts members are known by their kind and down to earth personalities due to this army sometimes feel the urge to know more about the boy's backgrounds and how they live their childhood and teenage days.

Jin:

We'll start with Jin who comes from a wealthy family. His father is a CEO of a company and his mother was miss South Korea Jyn also talked about travelling to many countries with his family. His father also taught him to play golfing ski.

Taehyung:

Taehyung lived on a farm and his grandparents took care of him since he spent most of his life in a rural area. His parents had to work in the family form. He also described his family as loving despite coming from a modest background.

Jimin:

Jimin comes from a middle class family. He went to a school for music art and dance and his father drove him to auditions.

Jungkook:

Jungkook is also known to come from a middle class family. Jungkook's family is full of artists in the past. Jungkook often said that he would have been an artist if not a singer.

RM:

RM comes from a wealthy background as well and not many people know about it because we don't really know what his father's job is but during an interview they gave to a Japanese magazine in 2015. RM said that he couldn't understand Jin's view of the world because RM's education was more success focused while Jin was raised to be more happy with his life. RM is the leader of Bts army. He played a big part in serving big success form the group. As a student he loved writing poetry and at the age of 1. He fell in love with hip hop and started writing lyrics but his parents never supported his dream of becoming an artist and making a living from music.

Suga:

Suga was born in poor family. He had no choice but to find a job to sustain his basic needs because he belongs to a poor family. His house condition was not so good. He got scammed when he was selling his music. He want to sell his music but people wouldn't buy it. He tried a lot. Music was his passion. He was a good student in school but he used to write lyrics rather than paying attention in his class. Suga's family was poor and his parents couldn't support him financially when it came to pursuing a music career. Sadly since they couldn't help him his parents tried to convince him to quit music due to their social situation for j-hope's family. His father was a teacher and his mother worked two jobs to support his dream to become a dancer so, it seems that he comes from a middle class family.

Summary: Bts today is a globally known phenomenon with billions of fans worldwide but that was not always the case the members of this amazing k-pop group had so many struggles and hardships on their path to success. They had very bad self-esteem issues trying to live up to the perfect idol look. They were so disrespected and disapproved. It made them even more unconfident. Some of them also faced anxiety and depression. At the beginning they were so broke that for years they had to share a single room. The member of Bts army did not had money to full his hunger. They often had to leave band before getting success. The reason was that there was not enough money. They were judged badly by other rappers, groups and agents.

Search Term Popularity
V 100.00%
Jangkook 78.453%
Jimin 55.691%
Suga 22.413%
Jin 13.349%
J-Hope 11.665%
RM 3.780%

BTS RM's Success:

RM was ranked in the top 1 of the nation in his high school exams. Having an IQ of 148 is an incredible thing and something that is quite rare so his mother wanted him to focus on his studies and have a stable job in the future. So he had to hide his lyrics to avoid getting in trouble one time. She even broke his mic and ruined his computer to get him to focus on his studies but he stood up for his passion and his family finally accepted his dream. But he had done many fights attaining that dream as an alternative rapper. He received a lot of hatred from people for joining Bts army. He belongs to a poor family of farmers. When he grow up he did not have enough amount of money. He was upraised by his grandmother. She was like his second mother. He always believed that he was supposed to become a farmer like his family. He never actually daydreamed about anything. When he started learning how to play the saxophone, his vision changed and when then he fell in love with dancing and singing in 9th grade. He decided to follow his friends to an audition for big hit without knowing that soon his life will change forever. His father never supported his dancing career so j-hope never felt as an accomplishment to his dad even though it was painful for him to not have his last time support. He was extremely happy and grateful that his mother never stopped believing in him. He was so thankful to his mom that he even wrote and dedicated an entire song for her he always gives 100 and he's such a big perfectionist that he pushed himself so bad and actually fainted while making a music video when his Bts members surprised him for his birthday with special and loving video messages from the managers. The members and his family something incredible happened j-hope held back his tears until his father appeared on the screen. He became so sensitive. He started crying when he feel that both of his parents were so satisfied of their son.

BTS Suga's Success:

Suga had a passion for music from a very young age. He loved writing songs so much that he didn't want to focus on his studies. His only dream was to make music. Jimin has an insane work ethic if he is not satisfied with how he's doing the choreography. He will practice over and over again one time. He practiced so hard that he got a nosebleed. He also resisted the issues related to his self-confidence. Can you believe that people called him fat so he was constantly starving himself to lose weight but now he avoids very strict diets and looks happier with himself. When people used to let go then it means that they have grown bigger by heart. You may also let down many things and this increases your morale. It provide happiness and feel of freedom too let go the bad things.

BTS Changkook's Success:

Changkook was a very shy kid growing up. He doesn't like to tell people about his personal life. But only ones he told about his hardships and struggles. No one can stay indifferent on his sincere emotional side. Changook who has been a part of Bts since he was 15 loves his group so much and is so thankful to them because his members basically raised him. He never stops caring and worrying about them. He never stops helping them and being by their side and he often cries when he sees them struggling. He was so impressed with the performance of RM and he decided to sing with great sensation.

Summary: Bts members faced a dark part in their life. The positive thing is that they never give up and faced every challenge that comes on their way with wisdom. They gain the position in the world and in people's heart due to their teamwork and hard work. This makes them unique and loving among people. Bts members had to work very hard and practice day and night for every bit of success.

Kesimpulan:

They have today this is the motivational success story of Bts how they started from nothing and took over the world. Jimin is one of the hardest working members in the toughest periods of his life. My gut feeling has never been wrong many people did not believe that Bts could ever make it but Bts used this as a motivation to not give up. They started from nothing and made history they became a powerful force that only continues to grow. Bts taught us that everything is possible when we believe in our dreams and work hard for them. So when you feel lost in life it's okay it's all part of the journey don't ever let other people's opinions stop you and be whoever you want to be so what's your story you.

Soalan Lazim:

1. Bts Army consist of which members?

Bts army consist of seven member which are enlist here: • V • Jungkook • Suga • RM • J-Hope • Jimin • Jim

2. What are the ages of Bts Army?

The average age of each member of the Bts army is between 23 to 27 year. RM is 26 years old.

3. Why jungkook s most famous among people?

Jungkook is known as the high rank Bts member on Google. Jungkook proved himself precious by his music and by his hard work. In the search term he has high rating with 100% popularity among Bts members.

4. Is Bts army is full Korean?

Bts members belongs to South Korea and they are famous due to their rapes, music, vocals and their teamwork.

Artikel berkaitan:

Bts has a darkest past in their life. The success is the result of struggle of Bts team. The teamwork bring them to this position. Bts team consist of 7 members and all of them had worked hard to reach at the high stage of their life.

BTS Darkest Past:

亗 Bts members are known by their extreme talents and popularity despite their huge achievements. Bts members are famous by their loving and hardworking personalities. They are kind and they never gave up and never run away from hurdles. They left behind a dark life. Bts army learn to tackle with problems because they faced a lot in their teenage.

Teamwork and hard work:

 • This makes them unique and loving among people. Bts members had to work very hard and practice day and night for every bit of success. They have no space to live happily. It made them even more unconfident. Some of them also faced anxiety and depression. In the starting the Bts army was broken.
 • 亗 Dark Days:

  The member of Bts army did not had money to full his hunger. They often had to leave band before getting success. The reason was that there was not enough money . They were judged badly by other rappers, groups and agents. They were so disrespected and disapproved.

  Jin:

 • We'll start with Jin who comes from a wealthy family. His father is a CEO of a company and his mother was miss South Korea Jyn also talked about traveling to many countries with his family. His father also taught him to play golfing ski.
 • Taehyung:

 • Taehyung lived on a farm and his grandparents took care of him since he spent most of his life in a rural area. His parents had to work in the family form. He also described his family as loving despite coming from a modest background.
 • Jimin:

 • Jimin comes from a middle class family. He went to a school for music art and dance and his father drove him to auditions.
 • 亗 Jungkook:

  Jungkook is also known to come from a middle class family. Jungkook's family is full of artists in the past. Jungkook often said that he would have been an artist if not a singer .

  RM:

 • RM comes from a wealthy background as well and not many people know about it because we don't really know what his father's job is but during an interview they gave to a Japanese magazine in 2015.
 • RM's point of view:

 • RM said that he couldn't understand Jin's view of the world because RM's education was more success focused while Jin was raised to be more happy with his life. RM is the leader of Bts army. He played a big part in serving big success form the group.
 • Love to Bts members:

 • As a student he loved writing poetry and at the age of 1. He fell in love with hip hop and started writing lyrics but his parents never supported his dream of becoming an artist and making a living from music.
 • Suga:

 • Suga was born in poor family. He had no choice but to find a job to sustain his basic needs because he belongs to a poor family. His house condition was not so good. He got scammed when he was selling his music. He want to sell his music but people wouldn't buy it. He tried a lot.
 • Sug's Passion:

  Music was his passion. He was a good student in school but he used to write lyrics rather than paying attention in his class. Suga's family was poor and his parents couldn't support him financially when it came to pursuing a music career.

  About his parents:

  Sadly since they couldn't help him his parents tried to convince him to quit music due to their social situation for j-hope's family. His father was a teacher and his mother worked two jobs to support his dream to become a dancer so, it seems that he comes from a middle class family.

  Ringkasan:

  In the present time Bts army have many fan followings. The fans of Bts army are spread all over the world. The reason of the millions of fan is the great effort and hard work of K-pop group. Bts army work for themselves and make themselves ideal and favorite to their fans.
  Search Term Popularity
  V 100.00%
  Jangkook 78.453%
  Jimin 55.691%
  Suga 22.413%
  Jin 13.349%
  J-Hope 11.665%
  RM 3.780%

  BTS RM's Success:

 • RM was ranked in the top 1 of the nation in his high school exams. Having an IQ of 148 is an incredible thing and something that is quite rare so his mother wanted him to focus on his studies and have a stable job in the future.
 • Lack of support:

  Due to his insecurities he hide his lyrics. He used to avoid to write in front of his parents. Her mother used broke his musical instrument. She also destroy his computer device so that he could focus on his studies. But he worked for his passion.

  Love and Challenges:

 • After his struggle finally his family believed his dream and passion. But he had done many fights attaining that dream as an alternative rapper. He received a lot of hatred from people for joining Bts army.
 • RM's Family:

 • He belongs to a poor family of farmers. When he grow up he did not have enough amount of money. He was upraised by his grandmother. She was like his second mother. He always believed that he was supposed to become a farmer like his family.
 • RM's First step towards his Dreams:

 • He never actually daydreamed about anything. When he started learning how to play the saxophone, his vision changed and when then he fell in love with dancing and singing in 9th grade.
 • Family Support:

  His auditions changes his life too much. His father never supported his dancing career so j-hope never felt as an accomplishment to his dad even though it was painful for him to not have his last time support.

  Wrote a Song for his Mom:

 • He was extremely happy and grateful that his mother never stopped believing in him. He was so thankful to his mom that he even wrote and dedicated an entire song for her he always gives 100 and he's such a big perfectionist.
 • Love from Bts army:

 • Bts members surprised him for his birthday. He got loving and special video messages from his army which pleased him so much. His family support him and loved him and he could not able to held his hear back when he saw his father on the screen. He started crying when he feel that both of his parents were so satisfied of their son.
 • BTS Suga's Success:

  Suga had a passion for music from a very young age. He write songs because he love this so much. His only dream was to make music. Jimin has an insane work ethic if he is not satisfied with how he's doing the choreography.

  Hard Work:

 • Can you believe that people called him fat so he was constantly starving himself to lose weight but now he avoids very strict diets and looks happier with himself.
 • Ringkasan:

  When people used to let go then it means that they have grown bigger by heart. You may also let down many things and this increases your morale. It provide happiness and feel of freedom to let go the bad things.

  BTS Changkook's Success:

  Changkook was a very shy kid growing up. He doesn't like to tell people about his personal life. But only ones he told about his hardships and struggles. No one can stay indifferent on his sincere emotional side.

  Sensitive Nature:

  Changook who has been a part of Bts since he was 15 loves his group so much and is so thankful to them because his members basically raised him. He never stop caring and worrying about them.

  Love with members:

  He always help them and stand side to side. When he sees them struggling then he start crying. He was so impressed with the performance of RM and he decided to sing with great sensation.

  Ringkasan:

  Bts members faced a dark part in their life. The positive thing is that they never give up and faced every challenge that comes on their way with wisdom. They gain the position in the world and in people's heart.

  FAQ;'s

  People asked these Questions frequently:

  1. Why Jungkook is in top list of search term?

  Jungkook is in the top rating list on Google due to his music and performance. He also uploaded his pictures on social media which make his fans excited and they search a lot about him and google give him 100.00% rating in search term.

  2. What are the ages of Bts Army members?

  The Bts member RM is 26 years old and the other members have average age of about 23 to 28.

  3. Why Bts army is famous?

  Bts army is famous due to its hard work and team work. The members of Bts love each other and they appreciate other's work. Each member in Bts have its own importance which make them famous and precious.

  4. Bts belongs to which area?

  Bts members are from South Korea and most of them had faced dark life in their childhood. Their struggle show them the path of success.

  Kesimpulan:

  They have today this is the motivational success story of Bts how they started from nothing and took over the world. Jimin is one of the hardest working members in the toughest periods of his life. My gut feeling has never been wrong many people did not believe that Bts could ever make it but Bts used this as a motivation to not give up.

  Bts thought us a lesson:

  They started from nothing and made history they became a powerful force that only continues to grow. Bts taught us that everything is possible when we believe in our dreams and work hard for them. So when you feel lost in life it's okay it's all part of the journey don't ever let other people's opinions stop you and be whoever you want to be so what's your story you.

  Artikel berkaitan: