Sejujurnya agaknya tugas ARMY untuk mengawasi setiap ulang tahun ahli BTS.

Hari Lahir Ahli BTS

Hari jadi ahli kumpulan BTS Band

Bilakah hari jadi BTS? Menurut beberapa ARMY, mereka hanya meraikan ulang tahun kelahiran mereka sendiri tetapi ketika datang ke ulang tahun BTS maka menurut peminat, mereka meraikan seperti ulang tahun mereka sendiri dan kami berpendapat bahawa ini juga merupakan tindakan yang sesuai. KENAPA? Kerana kita ARMY ! Sejak debut BTS telah menjadi kumpulan lelaki terkenal dan terhebat selama bertahun-tahun, memecahkan halangan bahasa dalam muzik. Sekiranya anda tertanya-tanya bahawa siapakah yang paling tua dalam kumpulan BTS dan Berapakah bilangan ahli BTS? maka anda harus tahu bahawa mereka adalah tujuh ahli sama sekali dan yang tertua dalam kumpulan sekarang berusia 29 tahun pada tahun 2020 dan tidak lain adalah KIM SEOKJIN yang tampan di seluruh dunia, yang lucu dan banyak membuat lelucon ayah membuat semua ahli BTS tertawa landasan tetapi satu-satunya anggota yang tidak mentertawakan leluconnya adalah SUGA (rapper) kita yang ganas.

Kemudian datang kepada rapper kami Suga yang merupakan anak sulung setelah Jin, Rm, dan Hobi (keduanya menjadi rapper) berumur sama dan Kim Taehyung dan Park Jimin yang kacak kami berumur sama iaitu 25 tahun pada tahun 2020. Maknae adalah Jungkook yang menurut beberapa nama ARMY harus 'KOOKIE'. Rm menjadi otak semua mempunyai IQ 148 dan juga peneraju BTS. RM adalah orang yang meminta Band PD (pengarah BTS) bahawa dia tidak mahu pergi solo ketika dia ditanya bahawa jika dia ingin bubar dari BTS.

Tidak syak lagi dia yang paling setia. Dia mengatakan bahawa dia peminat beberapa. RM mempunyai peranan besar dalam menyusun semua album BTS . Kini BTS dianggap sebagai Komposer Muzik Berbakat Terbaik .

1. Hari Lahir RM

RM masuk ke dalam keluarga KIM pada 12 September 1994. Pada tahun 2020, dia berumur 26 tahun dan dia adalah yang paling genius dan pintar dari semua. Dilahirkan pada bulan September dia pasti mempunyai beberapa kualiti VIRGO dan dia juga ketua semua BTS. Dia terkenal sebelum menyertai BTS dan menurut Jeon Jungkook, RM adalah yang menjadikan Jungkook masuk ke dalam kumpulan. Oleh itu, Jungkook juga mengikuti uji bakat di syarikat lain seperti syarikat JYP Entertainment yang kini mempunyai kumpulan K-pop seperti GOT7 dan TWICE yang bekerja di bawahnya, tetapi Jungkook memutuskan untuk bekerja di bawah BTS kerana f RM.

Itulah yang kami panggil tenaga VIRG, yang bermaksud Virgo yang tertarik oleh VIRGO. Dia juga adalah orang di BTS yang belajar sendiri seluruh bahasa Inggeris. Dengan tahun-tahun mendatang, kefasihan Bahasa Inggeris RM meningkat. Dia mempunyai kualiti kepemimpinan situasional yang sangat baik .

BAGAIMANA RM MENYELESAIKAN LAHIR?

Walaupun sukar bagi RM untuk melakukan sesuatu yang luar biasa untuk ulang tahunnya tahun ini, tetapi semua ahli BTS memutuskan untuk memberikan kejutan kepada RM. Disiarkan secara langsung di platform seperti VLive pada hari ulang tahunnya, aliran RM terganggu di antara menghentikannya daripada menerima ucapan selamat ulang tahun dari ARMY, kerana VLIVE-nya diganggu oleh rakan sekumpulannya Jin, Suga, Jungkook, Jimin, dan J-Hope yang datang ke dia dengan kek. Bukan hanya ini mereka juga menyanyikan beberapa lagu ulang tahun hingga RM. RM juga suka membaca buku pada hari lahirnya.

RMbirthday

RM berfikir pada hari lahirnya

Rm mengatakan bahawa kadang-kadang janggal baginya ketika orang menyanyikannya beberapa lagu ulang tahun dan menjadi orang dewasa bahawa kita juga membenci ini, tetapi apa yang harus kita lakukan ketika semua anggota merancang bersama-sama tindakan ini. ! Perlu diingat bahawa

RM pintar dan mempunyai kebiasaan membaca Buku Fiksyen Sejarah Terbaik

Mereka mempunyai kualiti berikut

 1. Berbakti

 2. Virgos menyedari bahawa kerja sukar membuahkan hasil dan bahkan boleh mencapai yang terakhir dalam mencapai kejayaan mereka

 3. Inovatif

 4. Virgo inovatif dan mereka mempunyai cara unik untuk menggambarkan diri mereka dalam sesuatu yang menarik. Imajinasi mereka selalu membawa mereka ke jalan kejayaan, dan mereka banyak memikirkan segala-galanya. mereka peminat, tarian, dan muzik.

 5. Virgo mempunyai garis senyum terbaik

 6. Mereka selalu mendapat sesuatu untuk dipelajari sehingga dalam kes Virgos, mereka bukannya memikirkan Berapa Banyak Episod dalam Fairy Tail? mereka membaca beberapa Buku yang Mengubah Kehidupan

2. Hari Lahir Suga

Tugas tentera termasuk merayakan ulang tahun anggota biadab dengan cara yang mewah. Sekarang datang kepada raja dan rapper Suga yang biadab kami, anda mungkin terkejut apabila mendapati Suga adalah Pisces. Dia dibawa ke dunia pada 9 Mac kesembilan, 1993, Suga adalah satu-satunya yang memiliki wajah rata ketika Kim Seokjin mula memancarkan kualiti Sagitarius dengan menceritakan beberapa lelucon ayahnya.

Min Yoongi aka SUGA tidak pernah mentertawakan jenaka Kim SeokJin. Menurut SUGA, semua jenaka yang diberikan oleh Kim SeokJin yang kacak di seluruh dunia tidak lucu dan murah. Baiklah Suga ini adalah sesuatu yang lebih biadab tetapi tidak kisah leluconnya kadang-kadang lucu dengan cara yang seseorang tidak dapat menutup mulutnya tanpa ketawa. SUGA adalah Pisces dan Pisces umumnya dikenali sebagai lebih berperikemanusiaan dan penyayang. Kami tidak tahu bagaimana Suga tidak dapat mentertawakan jenaka Jin tetapi jujurnya leluconnya mesti disertakan dalam aplikasi bantuan Kemurungan Terbaik yang boleh anda gunakan

KUALITI SUGA:

Memang, walaupun dengan komen yang tegas dan jelas, jelas bahawa SUGA Adalah yang paling biadab dan dia juga rajin dan genius selain ini. Pemain berusia 27 tahun itu bukan yang terbaik untuk menunjukkan perasaannya sendiri, namun dengan tindakan kecilnya, dia membuat orang di sekelilingnya mengetahui hakikat bahawa dia mungkin yang paling penyayang dan juga mencintai orang lain. Kepentingan Suga dalam kumpulan dapat dilihat dari keinginan ulang tahun yang dia dapat dari seluruh dunia dan dari semua rakan kumpulannya.

Pisces dikenali sebagai yang paling imajinatif dari semua tanda zodiak, dan mereka sering menyatakan keunikan mereka dalam karya mereka. Mereka berpandangan jauh dan peminat muzik dan tarian. Bukan hanya ini, mereka mempunyai keadaan kualiti yang imaginatif.

Mereka merangkumi kualiti berikut

 1. Mereka Penyayang dan Inovatif
 2. Mereka suka berdikari sendiri.
 3. Mereka mempunyai hati seperti raja
 4. Mereka mengangkat orang lain dalam masa yang menyedihkan dan membuat orang lain bebas dari
 5. Mereka selalu mempunyai jawapan untuk Bagaimana menghilangkan kemurungan?

Ringkasan: ARMY sangat menyayangi semua ahli BTS dan tidak ada yang tidak dijangka apabila sambutan ulang tahun orang kegemaran kami datang. Oleh itu, jika anda adalah tentera bayi atau tentera baru yang baru memasuki dunia ARMY, maka banyak yang harus anda ketahui mengenai keseluruhan kumpulan itu tetapi mari kita mulakan dengan yang sederhana terlebih dahulu. 2 ahli BTS adalah VIRGO, sementara yang lain adalah Capricorn, Pisces, dan Sagittarius.

3. KIM TAEHYUNG LAHIR

Hari jadi Kim Taehyung disambut secara agama di seluruh dunia sebagai pekerjaan ARMY. Menjadi juga pewaris keluarga Kim selain RM, dia juga merupakan pendamping Jin dengan dilahirkan pada 30 Disember 1995, V berusia 24 tahun itu tidak cemas tentang apa yang difikirkan oleh tiang lain di sekitarnya dan juga dia menunjukkan belas kasihan kepada pembencinya. Itulah yang kami panggil tenaga Capricorn. Dia dengan gaya fesyennya yang mewah menjadikan pembencinya turun sekaligus. Dia tidak hanya ditempatkan di nomor 1 dalam daftar orang paling tampan di dunia, tetapi dia juga orang yang suci dari hatinya juga. V yang tulus hati ini adalah salah satu daripada beberapa ahli BTS yang sering menghantar gambar ARMY di Weverse.

Weverse adalah aplikasi media sosial Korea yang sering digunakan oleh personaliti Korea dan V adalah salah satu yang sering berinteraksi dengan peminatnya aka ARMY melalui aplikasi ini. V dikatakan peminat CELINE (sebuah syarikat yang berpusat di Paris). V mempunyai selera fesyen yang hebat, dan dia juga peminat Gucci. Dia adalah contoh hidup Bagaimana fesyen boleh mengubah hidup anda? . Selain itu dia gemar memakai Hip Hop Fashion 90-an

Sambutan Hari Lahir KIM TAEHYUNG

Semua rakan sekumpulan mereka sangat menyayanginya bukan kerana penampilannya tetapi kerana V mempunyai hati yang baik dan penyayang, menurut jin dia adalah orang yang dekat dengan hatinya. Tidak syak lagi bahawa inilah sebab mengapa V dianggap penting bagi semua ahli BTS. V tidak hanya memiliki hati yang baik tetapi mempunyai keperibadian yang senang dari tindakan kecil yang baik, bukan hanya V ini adalah seseorang yang menginginkan ahli BTS lain melalui media sosial sepanjang masa. Tetapi ketika para anggota mengucapkan selamat ulang tahun kepadanya melalui media sosial tahun lalu, wajah gembira itu adalah sesuatu yang dapat memberitahu kita betapa dia sangat menyayangi ahli-ahli yang memberitahunya ulang tahun melalui media sosial.

Mereka mempunyai kualiti berikut

 1. Mereka sangat sensitif

 2. Mereka mempunyai kualiti khayalan yang unik.

 3. Suasana mereka berubah dalam beberapa saat.

 4. Mereka cantik / tampan dan kelihatan menarik apabila memakai pakaian Monokrom dan Jaket Berbagai Jenis

4. Hari Lahir Jeon Jungkook

Hari lahir Jungkook selalu disambut dengan penuh tanggungjawab di seluruh dunia oleh ARMY'S sebagai pekerjaan mereka. Maknae, adalah Jungkook dibawa ke dunia ini pada 1 September 1997. Memang, dia juga mendapat sedikit tenaga Virgo kerana hari lahirnya. Maknae kumpulan berusia 23 tahun itu juga mempunyai kualiti yang sama dengan ketua kumpulan RM tetapi selain semua kualiti yang dimiliki oleh RM. Dia juga sedang mempertimbangkan anggota yang paling rajin dari semua anggota BTS. Dia adalah orang yang mendapat perhatian penonton setiap kali dia datang dengan sesuatu yang baru. ARMY belum lagi datang dari persembahannya dalam solo 'MY TIME'. Menurut ARMY dan Jungkook sendiri, 'MY TIME', lagu solonya memancarkan sedikit tenaga hidup Jungkook. Tidak dinafikan bahawa kualiti uniknya adalah sebahagian daripada semua anggota BTS.

Jungkook- Maknae

Bukan hanya fakta yang terkenal bahawa cinta ARMY kepada Jungkook paling banyak tetapi juga tenaga VIRGO yang menjadikan Jungkook terkenal di semua BTS. Menurut peminat, Jungkook memancarkan tenaga arnab dan itulah sebab mengapa emoji wakilnya adalah 'arnab'. Jungkook mengatakan bahawa menurutnya. KIMSEOKJIN adalah orang yang dekat dengannya dalam semua ahli BTS. Jungkook mengatakan bahawa keperibadian kegemarannya adalah RM (Kim Namjoon). RM adalah sebab mengapa Jungkook berada di BTS.

Menjadi yang termuda dalam semua anggota BTS, Jungkook juga seorang jutawan. Bukan sahaja dia rajin, tetapi dia melakukan semua kerja kerasnya sejak awal usia. Dia baru berusia 13 tahun ketika dia mengikuti audisi di sebuah syarikat Big Hit Entertainment dan terpilih dalam percubaan pertama.

Virgo mempunyai kualiti berikut

 1. Mereka tegas dalam keputusan mereka.
 2. Mereka Berterusan
 3. Mereka mempunyai hati yang lembut dan baik.
 4. Selain dari semua kualiti positif, mereka mempunyai beberapa kualiti negatif yang menjengkelkan termasuk
 5. Berfikir secara berlebihan
 6. Penghakiman
 7. Terlalu kritikal

Jungkookbirthday

5. CARI JIN

Untuk memenuhi tugas anda sebagai ARMY, anda mesti mengetahui hari lahirnya yang tampan di seluruh dunia. Dari ahli tertua BTS hingga yang hampir ke ARMY, Jin dibawa ke dunia pada 4 Disember 1992. The Sagittarius in semua ahli BTS yang berusia 27 tahun secara konsisten memasukkan dalam muziknya sesuatu yang unik dalam muzik. Sebelum menyertai BTS, Jin adalah orang yang kutu buku. Jin juga mempunyai beberapa kemahiran perniagaan kerana sekarang dia adalah pemilik restoran yang dibuka di Seoul pada tahun 2018.

Restoran yang dibuka oleh Jin mempunyai makanan Jepun. Tidak syak lagi Jin adalah alat memasak dan menurutnya, Jungkook adalah orang yang paling banyak mencuri makanannya. Juga jelas bahawa Jin seperti ibu bapa yang lain untuk Jungkook kerana di aliran langsungnya yang dipanggil 'MAKAN JIN'., Jin memasak sesuatu dan mengajak Jungkook untuk makan.

JAKI JIN

Tidak benar untuk menyangkal fakta bahawa SUGA adalah yang paling biadab dan dia adalah satu-satunya ahli yang bahkan tidak tersenyum. Walaupun jin mempunyai beberapa kemahiran Sagitarius dan dia selalu membuat dia terang ruangan memberitahu ayahnya lelucon, anda juga dapat melihat bagaimana Jin membuat ruangan itu terang dengan hanya melihat kembali VLive untuk ulang tahunnya setahun yang lalu, tentang melihatnya, anda pasti dapat mengetahui bagaimana dia membuat bilik ketawa hanya dalam beberapa saat dengan leluconnya.

6. J-HOPE BIRTHDAY

Untuk menyelesaikan tanggungjawab anda sebagai tentera, anda mesti dan harus mengetahui ulang tahun Sunshine. J-Hope dibawa ke dunia pada 18 Februari 1994. J-Hope adalah Aquarius di semua ahli BTS. Jhope mendapat nama pentas dari peminatnya kerana dia adalah orang yang paling senyum di antara semua anggota BTS, dan dia adalah orang yang paling peduli untuk berada di seluruh BTS. Baru-baru ini di saluran YouTube BTS, Jungkook mengatakan bahawa dia menyiarkan mesej di kumpulan itu meminta beberapa pendapat mengenai sesuatu tetapi hanya Jhope membalas sementara yang lain hanya mengabaikan mesej itu.

Ini menunjukkan betapa dia menjaga perasaan semua anggota. Jhope seperti Suga mendapat banyak ucapan selamat ulang tahun dari semua orang yang bekerja pada hari ulang tahunnya dan dia mengatakan pada hari ulang tahun terakhirnya ketika meraikan dengan tentera bahawa dia menginginkan seseorang dalam hidupnya tahun ini yang dapat membuatnya bahagia dan yang dapat memahaminya dengan sangat baik . Baiklah, kami berharap agar sinar matahari Hobi kita mendapat seseorang yang sangat istimewa yang dapat menjadikan hidupnya baik dalam tahun-tahun mendatang. KAMI mengucapkan yang terbaik untuk Hobi kami untuk tujuan ini, sorakan!

7. TAMAN JIMIN

ARMY sentiasa menjaga jejak Mochi yang juga dipanggil Jimin. PARK JIMIN kami yang sangat dikenali sebagai ahli genit mengikut ARMY 'S adalah ketinggian terpendek di semua ahli BTS. Dia mengatakan bahawa dia paling menyukai matanya di semua wajahnya. Dia dilahirkan pada 13 Oktober 1995. Libra dalam semua anggota BTS, Jimin yang berusia 24 tahun rupanya adalah orang yang mentertawakan jenaka Jin, Menurut satu khabar angin, jika Jimin tidak mentertawakan jenaka Jin maka dia marah beberapa saat. Jimin di belakang mempunyai tenaga Libra kerana dialah yang selalu memeriksa sama ada anggota lain dalam keadaan baik atau tidak. Jimin adalah orang yang sentiasa memastikan bahawa semua anggota berada dalam kesihatan mental yang baik.

8. JIMIN- JAMMER

Mana-mana ARMY yang suka BTS tahu Jimin adalah orang yang merancang setiap hari jadi dengan ahli. Walaupun setiap orang mempunyai kualiti yang unik, Jimin secara konsisten melakukan pekerjaan yang luar biasa untuk perayaan ulang tahun. Sekali lagi, tenaga Libra. Jimin meraikan ulang tahun Jungkook dengan salah satu Idea Ulang Tahun ke - 20

Ahli BTS

SOALAN YANG BANYAK DITANYA

Selain mengetahui kapan dan di mana setiap ahli BTS dilahirkan, ada banyak yang perlu anda ketahui sebagai BTS ARMY .

Siapa yang terkecil dalam usia?

Jungkook adalah yang terkecil dalam usia.

Siapa yang boleh rap dan menyanyi juga?

V (Kim Taehyung) juga boleh menyanyi dan rap

Siapa raja visual?

Semua ahli BTS menarik untuk melihat, dan itulah sebabnya semua anggota BTS Aare termasuk dalam senarai wajah tampan.

KESIMPULAN

Sekiranya anda tahu Apakah Makna BTS? maka mungkin anda mesti menjadi ARMY, dan anda perlu mengetahui semua ulang tahun kelahiran ahli BTS. Semua ahli BTS saling mencintai dan meraikan ulang tahun kelahiran mereka seperti sebuah keluarga.