Bolehkah Anda Menggunakan Anting-anting Biasa Untuk Menusuk Rawan

Bolehkah saya mempunyai anting-anting biasa untuk menusuk tulang rawan telinga? .

Atau adakah saya harus membeli anting-anting tulang rawan?

Ya, anda boleh meletakkan kuku biasa pada mereka, tetapi apabila dikalibrasi, saya sarankan anda memakai anting-anting biasa untuk waktu yang singkat agar tidak bersinar.

tidak !!! Saya tahu ini terdengar seperti penyelesaian yang baik ketika membeli anting-anting tulang rawan sebenar, tetapi itu bukan idea yang baik! Saya juga mempunyai lubang tulang rawan dan saya fikir akan menyenangkan memakai anting-anting biasa di lubang saya selama sehari kerana saya mahukan perubahan dan saya hanya mempunyai satu anting-anting sebenar. Saya pergi untuk menukarnya pada waktu malam dan menutup anting-anting biasa (mereka lebih nipis daripada anting-anting tulang rawan). Sangat menyakitkan bagi ibu saya untuk meletakkan kembali anting-anting tulang rawan kerana sekarang lebih tebal daripada sebelah kiri dan telinga saya berdarah. Mereka kemudian menusuk tulang rawan saya selama 3 bulan. Dan rakan saya mempunyai lubang tulang rawan, dia memakai anting-anting biasa selama beberapa minggu dan itulah yang terjadi pada dirinya. Kecuali jika anda merancang untuk memakai anting-anting biasa, saya cadangkan untuk tidak memakainya.

Anda menusuknya beberapa minggu yang lalu ... ia tidak berfungsi! Tusukan tulang rawan memerlukan masa 6 bulan hingga setahun untuk sembuh, bukan berminggu-minggu. Sekiranya anda bergerak sekarang, anda mungkin terdedah kepada jangkitan atau merosakkan lubang anda. Sekiranya atas sebab tertentu anda benar-benar mahu mengubahnya, kembali ke lubang anda.

Ya, tetapi saya mengesyorkan menukar antara tulang rawan dan perhiasan biasa, jika tidak, tindikan akan mengurangkan ukuran perhiasan biasa. Sekiranya anda menusuk tulang rawan dengan perhiasan biasa, anda tidak akan boleh meletakkan perhiasan tulang rawan di atasnya.

Bolehkah Anda Menggunakan Anting-anting Biasa Untuk Menusuk Rawan