Bolehkah Anda Menggunakan PayPal di Amazon? Anda tidak boleh menggunakan PayPal untuk pembelian Amazon kerana amazon tidak membenarkan anda membayar dengan PayPal semasa proses pembayaran. Sekiranya anda perlu mengetahui cara menggunakan PayPal di Amazon, anda mesti berfikir secara kreatif. Walaupun Amazon tidak membenarkan anda berbelanja dengan PayPal, ia membolehkan anda memilih kad kredit atau debit untuk digunakan semasa pembayaran, yang bermaksud anda boleh menggunakan Kad Kredit PayPal anda untuk menampung pembelian di Amazon.

Begitu juga, kerana Amazon tidak mengakui Kredit PayPal semasa pembayaran tidak bermakna anda tidak boleh menggunakan akaun Kredit PayPal anda untuk menampung pembelian Amazon anda; anda hanya perlu membeli kad hadiah Amazon di laman web yang mengakui Kredit PayPal.

Gambaran keseluruhan

:black_small_square: Amazon adalah salah satu laman web internet membeli-belah yang paling terkenal, dan PayPal adalah salah satu perkhidmatan internet pembayaran yang paling terkenal.

:black_small_square: Walaupun Amazon tidak membenarkan anda membayar dengan PayPal, ia membolehkan anda memilih kad kredit atau debit yang perlu anda gunakan semasa interaksi pembayaran. Sekiranya anda menggunakan Kad Tunai PayPal, Mastercard Debit Perniagaan PayPal atau kad dalam talian baru PayPal, PayPal Key, anda boleh membayar pembelian Amazon dengan akaun PayPal anda. Itulah cara menggunakan PayPal di Amazon.

:black_small_square: Terdapat penyelesaian yang membolehkan anda menggunakan akaun PayPal anda untuk membayar pembelian Amazon. Terdapat juga jalan penyelesaian yang membolehkan anda menggunakan Kredit PayPal di Amazon. Anda hanya perlu membeli kad hadiah Amazon di peruncit yang mengakui Kredit PayPal, pada ketika itu gunakan kad hadiah tersebut pada saat anda membeli-belah di Amazon.

Mengapa Amazon tidak menerima PayPal secara langsung?

Terdapat dua sebab penting bahawa Amazon tidak berfungsi dengan PayPal.

:one: Pertama, secara historis PayPal adalah bahagian dari eBay, salah satu pesaing Amazon. Dari tahun 2002 hingga 2015, PayPal dan eBay dihubungkan bersama. PayPal sejak itu menjadi jenama percuma, namun hubungan mereka dengan eBay tetap kukuh.

:two: Kedua, PayPal adalah pesaing kepada perkhidmatan pembayaran Amazon sendiri. Begitu juga dengan PayPal, Amazon Pay diakui oleh pelbagai peruncit luar, yang membolehkan anda menggunakan kaedah pembayaran Amazon di luar lingkaran amazon itu sendiri.

Cara menggunakan PayPal untuk pembelian Amazon

Berikut disebutkan beberapa kaedah dengan terperinci bahawa cara menggunakan PayPal untuk pembelian Amazon:

:one: Menggunakan Kad Tunai PayPal di Amazon

:black_small_square: Kad Tunai PayPal adalah kad debit yang membolehkan anda mendapatkan baki PayPal Cash Plus anda, apa sahaja Mastercard yang diakui. Oleh kerana Amazon mengakui Mastercard, anda boleh menggunakan Kad Tunai PayPal anda untuk membuat pembelian di Amazon. Anda hanya perlu menambahkan Kad Tunai PayPal anda sebagai pilihan pembayaran, baik dengan masuk ke akaun Amazon anda dan memilih "Pembayaran Anda" atau dengan menambahkan Kad Tunai PayPal sebagai teknik pembayaran lain semasa pembayaran.

:black_small_square: Semua perkara yang dianggap; Kad Tunai PayPal mungkin bukan keputusan paling ideal untuk membeli-belah di Amazon. Mastercard terbaik untuk pembelian Amazon menawarkan wang kembali dan imbuhan perjalanan yang tidak akan anda perolehi dengan menggunakan kad tunai PayPal anda untuk pembelian Amazon. Kad Tunai PayPal tidak memberikan ganti rugi semasa membeli, yang bermaksud bahawa jika anda perlu mendapatkan ganjaran Mastercard semasa berbelanja, anda perlu memilih pilihan pembayaran alternatif.

:two: Membeli kad hadiah Amazon dengan PayPal

:black_small_square: Terdapat satu lagi kaedah untuk menggunakan PayPal di Amazon, dan itu adalah untuk membeli kad hadiah Amazon dengan akaun PayPal anda. Cari peruncit yang menjual kad hadiah Amazon dan mengakui PayPal (eBay adalah contoh). Buat pembelian anda, dan kemudian gunakan kad hadiah Amazon anda pada kali anda membeli-belah di Amazon.

:black_small_square: Membeli kad hadiah Amazon adalah kaedah luar biasa untuk menggunakan PayPal Credit pada pembelian Amazon. Oleh kerana anda dapat menggunakan akaun Kredit PayPal anda di mana pun PayPal dikenali, membeli kad hadiah Amazon dengan PayPal Credit menawarkan anda peluang untuk menggunakan pelanjutan kredit PayPal anda untuk berbelanja di Amazon. Anda mesti membeli kad hadiah terlebih dahulu.

Selepas membeli Kad Hadiah Amazon, bagaimana saya menebusnya?

:black_small_square: Untuk menebus Kad Hadiah Amazon, anda perlu log masuk ke akaun anda. Dari saat itu, cari menu drop-down Akaun Anda, dan pilih Kad Hadiah.

:black_small_square: Laman web akan dibuka yang lain, dan anda perlu mengklik butang yang menyatakan Tebus Kad Hadiah. Ini akan membawa anda ke kotak di mana anda perlu memasukkan kod dari Kad Hadiah Amazon fizikal anda. Setiap kali ini dilakukan, baki perlu mempertimbangkan akaun Amazon anda.

:black_small_square: Anda tidak boleh menebus wang tunai jika anda tidak mempunyai kad fizikal dengan anda. Begitu juga, anda tidak boleh menggunakannya jika anda tidak mempunyai akaun Amazon. Walaupun begitu, anda boleh menggunakan kad hadiah sesiapa sahaja di akaun anda.

:black_small_square: Anda boleh membeli barang yang lebih rendah daripada baki Amazon anda, atau membeli barang yang mempunyai nilai lebih. Bagaimanapun, dengan andaian anda membeli lebih banyak, Amazon akan meminta anda membayar jumlah tambahan menggunakan kaedah pembayaran.

:black_small_square: Sekiranya jumlah yang anda beli lebih rendah daripada baki anda, jumlah tambahan akan kekal di akaun Amazon anda. Anda boleh menggunakannya kemudian untuk pembelian yang berbeza.

Bolehkah anda menggunakan kad debit prabayar PayPal di Amazon?

:black_small_square: Anda boleh melakukan ini. Kad debit PayPal tersedia untuk pelanggan AS dan UK. Baki kad ini berasal dari baki PayPal.

:black_small_square: Oleh kerana kad debit PayPal didorong oleh Mastercard, ia berfungsi di mana setiap Mastercard diterima. Oleh itu, anda boleh menggunakan kad debit PayPal untuk membeli terus di laman web Amazon. Memang, kad debit PayPal hanya tersedia di AS dan UK.

:black_small_square: Untuk memohon kad ini, anda perlu log masuk ke akaun PayPal anda, dan cari istilah di bahagian bantuan. Apabila anda menemui data, maklumat sebenar akan mengarahkan anda pada proses permohonan.

:black_small_square: Kad debit PayPal memberi kelebihan. Sekiranya anda layak, mohon satu. Bukan secara eksklusif anda dapat menggunakannya sebagai kad debit di mana Mastercard diakui, anda juga boleh menggunakannya untuk mengeluarkan wang tunai dari ATM.

Apa itu Hadiah PayPal?

Ini adalah program di mana anda boleh membeli kad digital, juga disebut e-kad. Kad ini mempunyai nilai kewangan, dan anda boleh menghantarnya kepada rakan dan keluarga anda. Apabila memperolehnya, mereka boleh menggunakan kad tersebut untuk membeli secara dalam talian.

Contoh kad ini adalah:

 • Stor aplikasi

 • Google Play

 • Domino's

 • Nintendo

Dengan cara ini, jika anda mempunyai keponakan yang mencintai Nintendo, anda boleh membeli kad hadiah Nintendo dan menghantarnya secara dalam talian. Dia boleh menggunakan kad itu untuk membeli barang yang boleh dimuat turun dari Nintendo. Sekiranya anda membeli Kad Google Play, dia dapat menggunakan kad itu untuk membayar barang yang dibelinya di Google Play Store. Anda juga boleh membeli Hadiah PayPal untuk makan dan pelbagai perkhidmatan.

Kad Hadiah Amazon tidak penting untuk program ini. Anda hanya boleh membeli Kad Hadiah Amazon dari Amazon atau dari penjual luar.

Adakah PayPal akan diterima di Amazon tidak lama lagi?

:black_small_square: Sebenarnya tidak. Walaupun kedua-dua organisasi telah mengadakan perbincangan sejak 2017, tidak mungkin kedua-dua raksasa ini akan bekerjasama .

:black_small_square: Untuk satu, Amazon tidak perlu bersusah payah dengan PayPal. Seperti yang dirujuk sebelumnya, Amazon mempunyai sistem pemprosesan pembayaran sendiri, selain itu sekarang mengakui pembayaran dari beberapa penerbit kad debit, jadi termasuk PayPal bersama dengan campuran tidak masuk akal. Kedua, Amazon pada dasarnya akan membunuh Bayaran Amazon sendiri jika membenarkan PayPal dalam sistem.

Cara menggunakan Kunci PayPal di Amazon

:black_small_square: PayPal Key adalah teknik pembayaran dalam talian lain yang membolehkan anda membuat pembelian dengan dana di akaun PayPal anda atau dengan kredit yang disambungkan atau Visa. Anda boleh menggunakan Kunci PayPal di mana-mana peruncit dalam talian yang mengakui Mastercard, tanpa mengira sama ada peruncit tidak menawarkan butang PayPal. Sekiranya anda perlu menggunakan Kunci PayPal di Amazon, anda hanya perlu memasukkan nombor Kunci PayPal 16 digit anda, bersama dengan tarikh penamatan dan kod keselamatan yang berkaitan, sebagai strategi pembayaran Amazon.

:black_small_square: Oleh kerana PayPal Key membolehkan anda membuat ansuran dengan salah satu Mastercard yang disambungkan ke akaun PayPal anda, menggabungkan PayPal Key dengan mungkin kad terbaik untuk membeli-belah berasaskan web dapat membantu anda memperoleh lebih banyak anugerah atas pembelian anda tanpa mengira sama ada anda membeli-belah Amazon.com atau di tempat lain.

Cara menambah wang ke PayPal

:black_small_square: Sekiranya anda telah menyediakan akaun PayPal anda dan anda sudah bersedia untuk memindahkan wang tunai, membayar bil, dan membeli-belah dalam talian, maka pilihan anda benar-benar terhad sehingga anda menambahkan sejumlah wang tunai ke baki PayPal anda. Nasib baik, ia hanya memerlukan beberapa saat untuk dilakukan seperti itu, dan yang mengejutkan lebih baik, ia mungkin benar-benar percuma.

:black_small_square: PayPal bukan pengganti akaun bank sebenar; namun, ia adalah alat yang luar biasa yang tersedia untuk anda. Berikut adalah pendekatan yang paling ideal untuk menambahkan wang tunai ke akaun PayPal anda supaya anda dapat memanfaatkan sebanyak mungkin dari platform ini.

Cara memindahkan wang ke PayPal dari akaun bank

:black_small_square: Ini adalah kaedah terpanjang, dan terlepas dari kenyataan bahawa ini bukan kaedah yang paling selamat dari ketiga kemungkinan anda tidak akan menghadapi masalah. Sekiranya anda mempunyai sebarang tempahan , secara amnya anda dapat memutuskan pautan akaun bank setelah selesai.

:black_small_square: Langkahnya setanding sama ada anda menggunakan aplikasi mudah alih atau laman web PayPal. Pertama, pergi ke Dompet Saya, pada ketika itu pilih alternatif untuk Pautkan akaun bank. Anda akan dihasratkan untuk menambahkan kod IBAN, jadi anda mungkin perlu menasihati portal perbankan internet anda sekiranya anda tidak tahu apa itu milik anda.

:black_small_square: Apabila anda memasukkan IBAN anda, klik Setuju dan pautan. Selepas itu anda akan dihubungi untuk mengesahkan akaun anda. Perhatikan bahawa akaun bank tidak dapat dilampirkan ke lebih dari setiap akaun PayPal pada gilirannya, atau akan mengembalikan mesej kesalahan. Berikut dinyatakan beberapa langkah secara ringkas:

:small_blue_diamond: Petunjuk langkah demi langkah untuk menyambungkan akaun bank ke PayPal:

 • Log masuk ke PayPal.

 • Pergi ke Dompet Saya.

 • Klik Pautkan akaun bank.

 • Masukkan kod IBAN.

 • Klik Setuju dan pautan.

 • Ikuti garis panduan di skrin untuk mengesahkan akaun anda.

:black_small_square: Oleh kerana akaun anda sudah siap, ini adalah peluang yang sesuai untuk memindahkan dana ke PayPal. Anda hanya perlu masuk ke laman web (atau buka aplikasi), klik Pindahkan wang, pada ketika itu Tambahkan wang ke baki anda. Mulai saat itu, pilih akaun bank anda, masukkan jumlahnya, dan klik Tambah.

:black_small_square: Ini adalah kaedah yang mudah, tetapi ini bukan yang paling cepat. Diperlukan waktu 3-5 hari untuk dana muncul di akaun anda, jadi jangan menjangka anda akan berbelanja pada hari itu.

:small_blue_diamond: Arahan langkah demi langkah untuk menambahkan wang ke PayPal dengan akaun bank:

 • Log masuk ke PayPal.

 • Klik Pindahkan Wang, kemudian Tambah wang ke baki anda.

 • Pilih akaun bank anda dan masukkan Tambah.

 • Klik Tambah.

Cara menambah wang ke PayPal menggunakan kad debit atau kredit

:black_small_square: Langkahnya serupa untuk kedua-dua jenis kad, tetapi sekiranya anda mencari keselamatan tambahan, kami cadangkan menggunakan kad kredit. Dengan kad kredit, anda boleh menanyakan sebarang caj penipuan secara langsung dengan syarikat kad kredit anda. Selain itu, tidak ada bahaya seseorang menguras akaun anda.

:black_small_square: Satu perkara yang perlu diperhatikan ialah anda tidak dapat memindahkan dana dari Visa ke baki PayPal anda. Semua perkara sama, setiap kali anda membeli sesuatu dengan PayPal atau memindahkannya secara semula jadi akan mengenakan jumlah tersebut ke kad anda.

:black_small_square: Walau bagaimanapun, sebelum anda dapat memulakan perbelanjaan, anda mesti memautkan kad kredit atau debit ke akaun PayPal anda. Ini seperti yang kami bahas di atas, bermula di bahagian Dompet Saya di akaun anda. Dari saat itu, klik Pautkan kad debit atau kredit, pada ketika itu masukkan maklumat kad anda dan klik Tambah kad. Anda mungkin perlu mengesahkan kad setelah anda menambahkannya.

:black_small_square: Perhatikan bahawa seperti akaun bank, setiap kad mesti dilampirkan ke satu akaun PayPal. Walau apa pun, anda boleh mempunyai sehingga 24 kad yang dilampirkan ke satu akaun PayPal (walaupun anda tidak semestinya melakukan ini). Berikut adalah langkah-langkah yang dinyatakan secara ringkas:

:small_blue_diamond: Kaedah yang paling berkesan untuk menambahkan kad debit atau kredit ke PayPal:

 • Log masuk ke PayPal.

 • Pergi ke Dompet Saya.

 • Klik Pautkan kad debit atau kredit.

 • Masukkan butiran kad anda.

 • Klik Tambah kad.

 • Ikuti garis panduan di skrin untuk pengesahan kad.

:black_small_square: Sekarang anda sudah bersedia untuk mula menggunakan akaun PayPal anda. Kad kredit mungkin lebih terhad daripada akaun bank, tetapi kad tersebut jauh lebih selamat. Selain itu, jika anda menggunakan antara keduanya, anda dapat memilih mana yang akan digunakan di layar pembayaran PayPal di bawah pilihan Bayar dengan sumber lain.

Cara menambah wang tunai ke PayPal

:black_small_square: Walaupun tidak tersedia di setiap negara, kaedah pasti untuk memastikan perlindungan dan keselamatan anda adalah dengan wang tunai. Kerana pelbagai rakan niaga, semua yang anda perlukan untuk menambahkan wang ke PayPal adalah aplikasi di telefon anda.

:black_small_square: Rakan niaga PayPal di AS menggabungkan nama besar seperti Walmart, Walgreens, 7-Eleven, CVS, GameStop, Dollar General, dan banyak lagi yang lain. Penting untuk diperhatikan bahawa tidak seperti kaedah berbeza yang disebutkan di atas, bergantung pada kawasan yang anda pilih; namun, ia dapat menjana sebanyak $ 4,95 setiap transaksi .

:black_small_square: Terdapat had berapa banyak wang yang dapat anda sertakan dalam satu transaksi. Wang paling banyak yang dapat anda tambahkan ke akaun PayPal anda tanpa penangguhan sebentar adalah $ 500, dengan sekurang-kurangnya $ 20. Terdapat juga had hari ke hari sebanyak $ 1,500, dan sebulan ke bulan paling jauh mencapai $ 5,000.

:black_small_square: Sekarang ke langkah-langkah bagaimana menambahkan wang ke PayPal. Perkara utama yang perlu anda lakukan ialah membawa telefon dan wang anda ke salah satu lokasi sebenar yang dijaga. Biasanya anda perlu pergi ke meja perkhidmatan pelanggan dan menerangkan apa yang perlu anda lakukan. Mereka mungkin dapat mengetahui prosesnya, jadi tenanglah.

:black_small_square: Di sebelah anda, anda hanya perlu membuka aplikasi PayPal di telefon anda, ketuk ikon Lagi di bahagian bawah, dan ketuk Tambah Tunai. Pada ketika itu, pilih kedai di mana anda berada dan ketik Hasilkan Kod. Kod ini berterusan selama satu jam. Sekarang minta wakil perkhidmatan pelanggan mengimbas kod dan memberi mereka wang anda.

:black_small_square: Dalam masa kira-kira 15 minit, jumlah tersebut akan ditambahkan ke baki PayPal anda dan anda boleh pergi membeli-belah dalam talian.

:small_blue_diamond: Arahan untuk menambah wang ke PayPal:

 • Pergi ke kaunter perkhidmatan pelanggan kedai yang disokong.

 • Buka aplikasi PayPal di telefon anda.

 • Klik ikon Lagi.

 • Klik Tambah wang tunai.

 • Pilih peruncit yang akan anda gunakan.

 • Klik Jana Kod.

 • Imbas kod dan serahkan wang tunai anda.

 • Dalam 15 minit, wang akan muncul di akaun anda.

Soalan Lazim

Ini adalah soalan penting yang boleh anda gunakan PayPal di Amazon ; berikut adalah beberapa soalan yang sering ditanya mengenai topik ini yang dijawab dengan ringkas.

1. Bagaimana cara menghubungkan PayPal saya ke Amazon?

Tidak ada cara untuk menghubungkan akaun PayPal anda ke Amazon, tanpa mengira ribuan peruncit dalam talian lain yang membenarkan pelanggan menggunakan PayPal tanpa masalah. Sebelum kita memasuki penyelesaian, anda harus mengetahui sama ada anda benar-benar perlu menggunakan Amazon untuk pembelian anda.

2. Kaedah pembayaran apa yang diterima oleh Amazon?

Amazon Pay mengakui kad kredit dan debit. Kad kredit yang diakui pada masa ini merangkumi Visa, Mastercard, Discover, American Express, Diners Club, dan JCB. Kad kedai Amazon.com boleh diakses untuk digunakan dengan peniaga terpilih. Dalam keadaan tertentu, anda mungkin dilarang menggunakan kad kredit Visa dan Mastercard

3. Bolehkah anda ditipu dengan menggunakan PayPal?

Adalah tidak biasa bagi penipu dalam talian untuk menggunakan penipuan pembayaran pendahuluan, penipuan Internet yang boleh dicontohi, untuk menipu pelanggan PayPal. mangsa mendapat amaran bahawa mereka berhutang sejumlah wang, boleh menjadi harta pusaka, memenangi loteri, atau bayaran lain.

4. Bolehkah anda menggunakan PayPal tanpa kad?

Ya, anda boleh membuat pembayaran dan mendapatkan wang tunai di PayPal tanpa kad kredit atau debit. Walau apa pun, anda harus membuat akaun PayPal dan memautkan akaun bank anda dengannya.

5. Bolehkah anda menggunakan PayPal untuk Walmart?

Wang tunai PayPal dapat diakses dengan cepat di Walmart, dan pembayaran tunai PayPal akan dapat diakses di semua kawasan Walmart AS pada awal November. Walmart bekerjasama dengan PayPal dalam langkah blockbuster yang akan membolehkan pelanggan menarik dan menyimpan dana PayPal di kedai Walmart.

6. Bolehkah saya membayar bil dengan PayPal?

PayPal bukan hanya untuk membuat pembelian dalam talian. Ia juga menawarkan pendekatan yang selamat dan bermanfaat untuk mengurus bil dan invois dalam talian. Pendekatan paling langsung untuk mengurus bil dalam talian adalah dengan kad debit PayPal. Sekiranya anda tidak mempunyai dana di akaun bank anda, anda boleh menanggung bil dengan PayPal Smart Connect.

7. Mengapa PayPal bukan pilihan di Amazon?

Malangnya, Amazon tidak pernah memasukkan PayPal ke dalam sistem pembayarannya. Ini mungkin dengan alasan bahawa eBay memiliki PayPal dan merupakan pesaing langsung. Atau di sisi lain, ia mungkin dengan alasan bahawa Amazon memerlukan individu menggunakan pembayarannya sendiri yang disebut Amazon Pay, semuanya sama. Apa pun penjelasannya, anda tidak boleh membuat pembayaran terus ke Amazon dengan PayPal.

8. Adakah PayPal selamat digunakan?

Umumnya, PayPal dilindungi semasa anda menggunakannya untuk menghantar wang tunai. Tidak ada yang benar-benar bebas bahaya, gangguan dan kerosakan maklumat dapat dilakukan di mana sahaja. Bagaimanapun, PayPal adalah organisasi yang dihormati dengan keselamatan dan jaminan pelanggan yang cukup untuk memastikan anda selamat dalam talian.

9. Bolehkah anda menggunakan PayPal di kedai?

Selain itu, tidak kira sama ada di kedai atau dalam talian, anda boleh membayar dengan menggunakan PayPal dengan pelbagai cara menggabungkan dengan Visa (seperti PayPal Visa), kad debit atau telefon bimbit anda melalui klik dan bayar pada peranti Android yang layak . Anda boleh menggunakan PayPal untuk berbelanja di kedai, dengan kaedah pembayaran yang berbeza.

10. Bolehkah anda membayar kad kredit dari PayPal?

Anda boleh menggunakan kad kredit di PayPal. Inilah kaedah untuk menambahkan kad dan menghubungkannya dengan akaun anda untuk membuat pembelian. Tambahkan Visa ke akun PayPal Anda di Android atau iPhone dengan memilih ikon roda gigi di kanan atas layar aplikasi, dan masuk ke menu "Bank dan Kad" dari daftar tetapan.

.

Kesimpulannya :ballot_box_with_check: Amazon tidak menggunakan PayPal tetapi itu tidak bermakna anda tidak boleh menggunakan PayPal di Amazon . PayPal menawarkan kad kredit dan kad debit yang dapat digunakan di mana sahaja tempat Mastercard dikenali, yang membolehkan anda membayar untuk pembelian Amazon melalui akaun PayPal anda. Anda juga boleh menggunakan akaun PayPal anda untuk membeli kad hadiah Amazon, dan selepas itu menggunakan kad hadiah tersebut untuk membeli-belah di Amazon. :ballot_box_with_check: PayPal adalah yang terbaik di antara sistem pembayaran e-dagang yang lain. Tetapi Amazon adalah yang terbaik seperti PayPal. Tetapi PayPal hanyalah pemproses pembayaran, yang pada dasarnya siap untuk ditiru oleh Amazon. Tidak kira sama ada Pembayaran Amazon tidak sebesar PayPal, ia berfungsi untuk menyediakan wang tunai dari kad pelanggan dan akaun bank ke bank amazon. :ballot_box_with_check: Walaupun kedengarannya buruk, kami sebenarnya tidak yakin bahawa kedua-dua organisasi dapat bekerjasama. PayPal mempunyai banyak yang boleh diperoleh sekiranya perkhidmatannya diakui di Amazon, namun Amazon tidak mempunyai apa-apa yang besar untuk memperolehnya.

artikel berkaitan:point_down:

Perkhidmatan Penyediaan Visa

Bagaimana menjual produk di eBay?

Prabayar PayPal

Bagaimana PayPal Berfungsi?