Insurans Kanser ,

Apa maksud Insurans Kanser?

Satu bentuk insurans kesihatan yang sangat terhad yang merangkumi insurans hayat terhadap barah. Garis panduan biasanya menyingkirkan barah kulit. Beberapa polisi tidak membayar rawatan barah selama bertahun-tahun setelah membeli polisi tersebut. Kumpulan pengguna dan pengawal selia insurans telah mengumumkan bahawa insurans barah lebih mahal daripada harganya kerana syarikat insurans membayar peratusan yuran yang agak kecil.

Makna Literal Insurans Kanser

Kanser:

Makna Kanser:
  1. Penyakit kerana pembahagian sel-sel abnormal yang tidak normal di mana-mana bahagian badan.

  2. Tujuan kepiting adalah untuk mewakili kepiting yang dipijak oleh kaki Hercules. Yang paling terkenal dengan kumpulan Presip global (Hive Cluster)

  3. Tanda keempat zodiak di mana matahari memasuki musim panas utara (sekitar 21 Jun).

  4. Dilahirkan ketika matahari berada di bawah tanda barah.

  5. Kanser buruj digunakan dengan huruf atau angka Yunani sebelumnya untuk menunjukkan bintang.

Ayat Kanser
  1. Dia menghidap barah

  2. Kerja menyusu secara tradisional memberi tumpuan kepada barah matahari, tetapi pekerjaan dari masa lalu sama menariknya dengan memasak.

Insurans:

Makna Insurans:
  1. Latihan atau pengaturan di mana syarikat atau agensi kerajaan menjamin pampasan bagi kerugian, kecederaan, penyakit atau kematian tertentu sebagai balasan pembayaran premium.

Hukuman Insurans
  1. Mengekalkan tingkah laku peribadi yang tinggi adalah jaminan yang sangat baik untuk mengatasi masalah peribadi.

Sinonim Insurans

perlindungan, ganti rugi, keselamatan, perlindungan kewangan, pertahanan, penyediaan, langkah pencegahan, langkah keselamatan, pencegahan, jaminan, kekebalan, tempat perlindungan, perlindungan, ganti rugi, perlindungan