GEICO adalah salah satu penyedia diskaun insurans kereta terbaik untuk pelajar kolej termasuk diskaun pelajar yang baik. Oleh kerana kemampuan berpatutan adalah penting bagi pelajar, itulah sebabnya kami hadir untuk memberikan maklumat mengenai beberapa insurans kereta yang lebih murah untuk pelajar kolej dengan harga yang kompetitif dan pelbagai tawaran penjimatan wang yang luar biasa termasuk GEICO, AllState, Progressive, Esurance, AAA dll.

Potongan insurans kereta untuk remaja

Belajar memandu adalah masa yang menggembirakan bagi seorang remaja, tetapi mempunyai tawaran insurans kereta yang hebat dan diskaun insurans kereta terbaik untuk pemandu baru boleh menjadi cabaran. Remaja cenderung mengalami kecederaan , dan kadar insurans yang lebih tinggi merupakan risiko tambahan.

Terdapat beberapa diskaun yang dapat membantu pemandu remaja menurunkan kos insurans kereta mereka termasuk:

1. Diskaun pelajar yang baik

Diskaun pelajar yang baik adalah untuk pelajar yang cemerlang dan cekap. Anda boleh menjimatkan sehingga 25% jika pemandu remaja anda mendapat skor yang baik. Penjimatan akan bertahan sehingga remaja anda berusia 25 tahun. Kad laporan terbaru anda boleh menjadi rahsia untuk menurunkan premium insurans anda.

Homeschoolers mungkin juga layak untuk pilihan lain, seperti mengemukakan bukti bahawa mereka telah menyelesaikan peperiksaan standard nasional tertentu, yang dijalankan selama 12 bulan terakhir dan diklasifikasikan pada 20 peratus teratas.

2. Pelajar tidak mendapat potongan kuliah

Sekiranya salah satu pengguna kenderaan yang dilindungi adalah pelajar di bawah usia 25 tahun yang berpindah ke sekolah dan menggunakan kereta hanya ketika di rumah semasa cuti sekolah, anda mungkin layak mendapat diskaun insurans kereta ini.

3. Potongan Latihan Pemandu

Anda akan layak mendapat diskaun insurans kereta sekiranya semua pengendali kenderaan anda yang berumur di bawah 21 tahun menyelesaikan kursus latihan pemandu yang diluluskan. Selain mengurangkan premium insurans anda, kajian menunjukkan bahawa menamatkan kelas pendidikan pemandu akan mengurangkan kemalangan dan tiket.

4. Potongan Tabiat Memandu Selamat

Beberapa syarikat insurans menawarkan potongan istimewa seperti perkhidmatan Steer Clear dan Drive Safe & Save yang dapat membantu menurunkan kadar insurans kereta sambil memberi pendidikan kepada pengguna kenderaan muda cara memandu dengan lebih selamat.

Insurans Kereta Terbaik untuk Pelajar Kolej

Insurans Kereta Terbaik untuk Pelajar Kolej memberikan liputan, faedah, menawarkan pelbagai diskaun yang dapat menjadikan insurans kereta lebih mudah diakses oleh generasi muda.

Oleh kerana ini adalah perjuangan bagi para belia hari ini untuk hidup sendiri, menjalin pertemanan baru, dan benar-benar menavigasi situasi dewasa. Antara kos sekolah, katil, dewan dan buku, anda mungkin tidak mempunyai banyak ruang untuk belanjawan anda, jadi satu perbelanjaan yang mungkin tidak anda jangkakan ialah insurans kereta. Jadi mungkin anda mencari insurans kereta terbaik untuk pelajar kolej.

Berikut adalah carta beberapa penyedia insurans kereta terbaik untuk pelajar kolej.

Pangkat Insurans Kereta Terbaik untuk Pelajar Kolej Kedudukan keseluruhan
1 Ladang Negeri :star2::star2::star2::star2: ½
2 Insurans Pemilik Auto :star2::star2::star2::star2: ½
3 GEICO :star2::star2::star2::star2: ½
4 Safeco :star2::star2::star2::star2:
5 AAA :star2::star2::star2::star2:
6 Ketahanan :star2::star2::star2::star2:
7 Allstate :star2::star2::star2::star2:

Bagaimana memenuhi syarat untuk diskaun insurans kereta?

Sebagai pelajar kolej, anda boleh memanfaatkan sejumlah potongan insurans yang menarik bagi kepakaran anda sebagai pemandu yang selamat atau pelajar terbaik.

Diskaun Penjimatan purata Bagaimana untuk memenuhi syarat
Pemandu selamat 12% Memandu tanpa mengalami kemalangan atau membuat hujah.
Gred yang baik 25-37% Dapatkan sekurang-kurangnya gred B atau purata setiap semester.
Jarak tempuh rendah 25-45% Kereta anda sering berada di kampus atau diparkir.
Pemandu bertahan 15-20% Anda mesti lulus kursus atau ujian keselamatan pemandu.
Kereta selamat 12-25% Sekiranya kereta anda mempunyai alat anti-pencurian yang menjadikannya lebih sukar untuk dicuri.
Peranti keselamatan 15-30% Sekiranya anda memandu kereta dengan brek antilock, beg udara, dll.
Petikan dalam talian 7% Dapatkan sebut harga atau daftar dalam talian untuk mendapatkan diskaun ini.

Syarikat terbaik untuk diskaun insurans kereta untuk pelajar kolej

Syarikat insurans kereta biasanya mengendalikan pelajar kolej seperti pemandu muda, mengenakan premium yang lebih tinggi untuk menampung kemungkinan risiko yang timbul dengan pengalaman yang tidak berpengalaman. Lihat syarikat berikut yang memberikan kadar dan ganjaran terbaik semasa anda bergelar pelajar, tambah juga beberapa petua untuk menolong diri anda sendiri agar dapat menjimatkan lebih banyak wang.

Beberapa syarikat insurans terbaik bersama dengan kos tahunannya adalah seperti berikut:

Syarikat Kadar tahunan
Geico $ 1500
AAA $ 1,385
Statefarm $ 900
Merkuri $ 660
USAA $ 770
Progresif $ 940
Ketahanan $ 1,200
Modal $ 1,100
Grange $ 1,300
Kemper $ 1,700
Liberty Mutual $ 1,750
Rata-rata $ 1,250

1. GEICO

Geico mempunyai premium rendah, potongan harga murah, dan tahap kepuasan dan kebolehpercayaan yang tinggi menjadikannya salah satu pilihan insurans kereta kegemaran kami untuk pelajar kolej. Beberapa diskaun terbaik dan pakej insurans tambahan yang menjadikan syarikat insurans ini sangat baik untuk insurans kereta untuk pelajar kolej termasuk:

Diskaun Perincian
Diskaun pendidikan pemandu Peluang penjimatan ini tersedia untuk pemandu muda yang telah menyelesaikan kursus latihan memandu yang diiktiraf.
Diskaun pelajar yang baik Pelajar sepenuh masa antara 16 dan 24 tahun layak mendapat diskaun sehingga 15% untuk mengekalkan purata B atau lebih tinggi.
Insurans kerosakan mekanikal (MBI) Insurans kerosakan mekanikal memberikan perlindungan bagi beberapa komponen kenderaan mekanikal sekiranya berlaku kerosakan. Ia akan menjimatkan ratusan hingga ribuan dolar dalam pembaikan.

2. Ladang Negeri

State Farm® menyediakan premium insurans kereta yang berpatutan untuk pemandu remaja dan pelajar kolej, dengan program luar biasa yang memenuhi keperluan remaja dan ibu bapa mereka. State Farm juga menyediakan kupon untuk membantu meminimumkan kadar insurans pemandu remaja, dan petua memandu selamat untuk membantu menjaga keselamatan mereka.

Berikut adalah beberapa insentif dan diskaun terbaik di Ladang Negeri yang menjadikan insurans kenderaan boleh diakses oleh pelajar kolej:

Diskaun Perincian
Steer Clear ® Kursus penyegaran memandu yang tersedia untuk pemandu yang berumur di bawah 25 tahun.
Pandu Selamat & Jimat Program simpanan berasaskan penggunaan State Farm
Pelajar pergi dengan diskaun sekolah Bagi pemandu di bawah 25 tahun yang tinggal di luar sekolah yang hanya menggunakan kenderaan yang diinsuranskan di rumah.
Diskaun pelajar yang baik Potongan sehingga 25% untuk tamat sekolah menengah.
Diskaun latihan pemandu Bagi pelajar di bawah 21 tahun yang menyelesaikan kursus Pendidikan Pemandu yang diluluskan.

3. Insurans Pemilik Auto

Insurans Pemilik Kereta mempunyai potongan untuk pelajar yang baik dan liputan tambahan yang sangat bermanfaat bagi pemandu yang lebih muda. Banyak diskaun untuk pelajar kolej termasuk:

Diskaun Perincian
Diskaun pelajar yang baik Pemandu yang mengekalkan nilai mata gred B atau lebih tinggi dapat menjimatkan sehingga 20% untuk insurans kereta pelajar kolej.
Pelajar pergi dengan diskaun sekolah Pelajar yang bersekolah lebih dari 100 batu dari rumah tanpa kereta yang diinsuranskan dapat potongan harga tambahan.
Potongan Penjejakan Pemandu Remaja Sekiranya anda memasang GPS secara kekal di dalam kereta anda, anda layak mendapat penjimatan tambahan.

4. AAA

AAA atau triple A insurans terkenal dengan program bantuan tepi jalan yang terbaik, yang boleh menarik minat pelajar kolej dengan pengalaman memandu yang kurang. Tetapi ia juga mempunyai harga yang kompetitif untuk insurans kenderaan pelajar. AAA juga menawarkan AAAdrive / AAA OnBoard Discount sebagai program diskaun pemanduan selamat berdasarkan penggunaan. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai diskaun yang ada untuk insurans kereta pelajar kolej melalui AAA, lihat jadual di bawah:

Potongan harga Perincian
Diskaun Ahli AAA Anda boleh mendapat potongan harga berdasarkan tahun anda dengan AAA sebelum membeli insurans kenderaan.
Potongan Cek Keselamatan AAA Lakukan pemeriksaan keselamatan kenderaan anda dengan AAA dan dapatkan potongan premium insurans anda.
Diskaun AAA Drive / AAA OnBoard Ini adalah aplikasi telefon pintar AAA yang memantau tabiat memandu anda dan mengeluarkan potongan berdasarkan pemanduan yang selamat.
Diskaun Pemandu Selamat Sekiranya anda seorang pemandu yang baik, anda boleh menjimatkan sehingga 20% pada polisi insurans kereta anda. Anda mesti melengkapkan kursus keselamatan yang diluluskan untuk pemandu pertahanan.

Kos insurans kereta untuk pelajar kolej?

Premium insurans kereta berbeza bergantung pada anda

 • Umur awak
 • Sejarah memandu
 • Tempat tinggal atau lokasi anda
 • Jenis atau model kereta anda dan faktor lain

Sebagai contoh, pelajar kolej California membayar rata-rata $ 1,330 untuk insurans kereta sahaja liabiliti yang sama kosnya mungkin berbeza di negeri lain.

Lima cara pelajar kolej dapat menjimatkan insurans kereta

Anda tidak boleh mengagumkan diri anda dari demografi pelajar kolej. Dan bukan idea bijak untuk membohongi penyerahan anda. Oleh itu, bagaimana anda memainkan kad anda dengan betul, tetap jujur, dan masih mendapat kadar insurans kereta terbaik? Mulakan dengan lima petua berikut:

1. Anda adalah pasangan dengan ibu bapa anda

Cara termudah untuk berjimat adalah dengan menggunakan insurans automatik ibu bapa anda selama mungkin. Anda boleh menetapkan sejarah insurans sebelum tiba masanya untuk membeli polisi anda sendiri, dan kadarnya lebih rendah untuk sementara waktu.

2. Pastikan gred anda meningkat

Sekiranya anda dapat mengekalkan IPK anda pada 3.0 atau lebih baik, syarikat insurans anda akan memberi anda diskaun pelajar yang baik.

3. Pandu kurang kerap daripada tidak

Semakin sedikit jarak perjalanan anda setiap tahun, semakin rendah kadar anda. Gabungkan perjalanan membeli-belah dan jalan-jalan lain di mana mungkin, dan carpool dengan mereka yang menawarkan untuk memandu. Anda juga boleh mencuba insurans telematik untuk mendasarkan premium pada seberapa baik dan seberapa pantas perjalanan anda.

4. Pandu dengan selamat

Rekod pemanduan tanpa cela hampir selalu memberikan anda kadar insurans yang lebih menarik. Tetapi walaupun anda mengalami kemalangan atau denda, penyelesaian kursus memandu yang selamat dapat menurunkan tambang dan bahkan menghapus mata dari rekod memandu anda.

5. Belanja di sekitar

Dengan meluangkan masa untuk membandingkan penyedia dan polisi, anda dapat mencari tawaran terbaik yang boleh anda lamar.

Soalan lazim

1. Adakah layak mendapat potongan untuk meninggalkan kereta saya di rumah?

Jawapan ringkas: mungkin bukan ketika anda perlu berkeliling. Walaupun anda mungkin menjimatkan sehingga 80 peratus pada insurans kereta anda ketika anda berada di luar sekolah, kereta itu boleh diparkir dan tidak digunakan sepanjang masa anda berada di luar. Dan anda bergantung pada pengangkutan awam di sekolah, yang sukar di kebanyakan bandar AS.

2. Adakah insurans kereta lebih murah jika anda seorang pelajar?

Ya, insurans kereta biasanya lebih murah jika anda seorang pelajar tetapi anda harus menjadi pelajar yang baik. Sekiranya anda bukan pelajar, atau jika anda mempunyai gred buruk, anda tidak layak mendapat diskaun pelajar yang baik.

3. Berapa IPK yang anda perlukan untuk diskaun pelajar yang baik?

Anda biasanya memerlukan IPK rata-rata B (3.0) atau lebih tinggi untuk mendapatkan diskaun pelajar yang baik. Ini bergantung kepada pembekal yang anda mahukan untuk melaksanakan polisi insurans automatik untuk pelajar kolej.

4. Berapakah jumlah insurans untuk kereta remaja?

Kadar insurans insurans dewasa muda atau remaja dikira oleh pelbagai pemboleh ubah, termasuk polisi anda, potongan, status hidup, nilai kereta, diskaun yang ada dan pelbagai pertimbangan lain.

5. Faktor apa, selain usia, mempengaruhi insurans kereta pelajar?

Walaupun usia dan pengalaman memandu pasti memainkan peranan, ada beberapa faktor lain yang boleh mempengaruhi kadar anda, seperti

 • Pengalaman memandu anda
 • Kedudukan kredit anda
 • Tempat anda menginap.
 • Rekod memandu anda
 • Kereta yang anda pandu
 • Tugas anda

Kesimpulannya

Insurans kenderaan pelajar kolej adalah kos yang tinggi. Cukup buruk bahawa premium insurans kenderaan adalah yang tertinggi bagi golongan muda, tetapi apabila anda sudah menjadi pelajar kolej yang rosak, insurans kereta sepertinya suatu keistimewaan yang diabaikan oleh banyak orang kerana kadar insurans yang tinggi.

Insurans kereta terbaik untuk pelajar kolej memberikan liputan dan insentif yang luas, menawarkan pelbagai diskaun dan membolehkan pemandu mengakses sumber yang dapat menjadikan insurans kereta lebih tersedia untuk orang muda khasnya pelajar kolej. Anda boleh memohon potongan wang penjimatan wang ini sebagai pelajar sepenuh masa.

Diskaun insurans kereta utama untuk pelajar kolej termasuk:

 1. Diskaun pelajar yang baik - tersedia apabila anda memperoleh gred "B" rata-rata atau lebih tinggi.
 2. Potongan pemandu yang baik — sekiranya anda tidak mengalami kemalangan dalam 5 tahun terakhir.
 3. Potongan masyarakat alumni, sekolah, universiti dan kumpulan pelajar — tersedia untuk wakil organisasi terpilih.

Topik-topik yang berkaitan

Berapa banyak insurans kereta? Insurans kereta sewa kad kredit Insurans kereta sementara Insurans kereta murah untuk pemandu muda Insurans kereta untuk bukan pemilik Insurans kereta warga tua Insurans kereta tanpa lesen

Potongan Insurans Kereta untuk Pelajar Kolej adalah topik yang difikirkan oleh kebanyakan pelajar. Sebilangan besar pelajar, biasanya yang berpendapatan tetapi belajar mungkin mempunyai banyak perbelanjaan dan salah satunya mungkin menjadi masalah pengangkutan. Menggunakan bas tempatan atau kenderaan yang berbeza setiap hari mungkin agak mahal terutama jika jaraknya cukup panjang. Oleh itu mereka mencari polisi atau syarikat insurans kereta yang baik di mana mereka dapat sedikit lega.

Insurans kereta nampaknya lebih mahal ketika anda masih muda dan bebas memenuhi semua keperluan anda sendiri. Terutama, bagi pelajar kolej boleh menjadi perkara yang sibuk walaupun memikirkannya dengan semua perbelanjaan tetapi sangat penting untuk mempunyai pengangkutan jika anda sendiri.

Namun, jangan risau kerana terdapat banyak syarikat lain yang memberikan polisi insurans kereta dengan banyak tawaran hebat terutama kepada pelajar muda, bebas dan kolej.

Sebahagian daripadanya adalah:

1) Gabi:

Gabi Adakah insurans membeli-belah untuk anda, sesuai dengan polisi terbaik yang sesuai dengan kriteria insurans. Setelah anda memberikan polisi anda, ia dapat melihat semua penjimatan yang anda nikmati. Termasuk diskaun pemandu atau pelajar yang baik. Ia kemudian berfungsi untuk membantu anda mencari tawaran yang lebih baik, menghubungkan anda dengan potongan harga pelajar. Dalam kebanyakan kes, Gabi akan mendapat polisi dengan premium yang lebih rendah daripada yang telah anda bayar, dan anda boleh membiarkannya tanpa membayar apa-apa yang anda tidak berhutang kepada syarikat.

2) Liberty Mutual

Ia memberikan potongan harga untuk nilai yang baik sekiranya anda berumur di bawah 20-25 tahun dan anda mempunyai sekurang-kurangnya IPK 3.0. Sekiranya anda berumur di bawah 21 tahun, anda layak mendapat Diskaun Latihan Pemandu tambahan setelah menyelesaikan Program Latihan Pemandu yang layak. Anda akan mendapat diskaun jarak tempuh serta potongan sehingga 10% jika anda tergolong dalam salah satu organisasi alumni, majikan atau persatuan profesional yang mempunyai hubungan dengannya.

3) Allstate:

Allstate memberikan potongan harga jika anda pergi ke sekolah yang jauh dari tempat tinggal anda. Diskaun pelajar pemastautin dikenakan sekiranya pelajar itu pergi ke sekolah sekurang-kurangnya 100 batu dari tempat kediaman mereka sendiri atau keutamaan. Sekiranya ini berlaku, ibu bapa boleh menjimatkan sehingga 35% daripada premium insurans kenderaan mereka untuk anak mereka. Allstate juga memberikan Diskaun Pelajar Baik sekitar 9%.

4) Jaminan:

Esurance memberikan potongan 10% untuk insurans untuk murid yang memenuhi IPK minimum 3.0. Anda mesti menghadiri sekolah menengah, kolej atau universiti sepenuh masa dan berumur di bawah 25 tahun untuk layak mendapat potongan harga. Dianggarkan mereka biasanya akan melanjutkan potongan setahun setelah anda menamatkan pengajian.

5) Metromile

Ini adalah kaedah baru untuk membayar insurans kereta yang anda bayar untuk apa sahaja yang anda gunakan dan tidak lebih dari itu. Menurut laman web Metromile, 65% pemandu berlebihan untuk menyumbang pemandu jarak tempuh tinggi. Mereka mendakwa bahawa pelanggan mereka menjimatkan $ 500 secara purata, setiap tahun berbanding dengan organisasi insurans lain. Harga asasnya adalah $ 30.00 dan mereka mengenakan harga sekitar 3.2 sen per batu.

6) Ladang Negeri:

State Farm memberikan beberapa cara untuk mendapatkan potongan insurans insurans semasa anda bergelar pelajar. Yang pertama adalah Program Pemandu Aman Steer Clear mereka. Ini adalah sesi dalam talian yang boleh anda ambil di komputer peribadi atau aplikasi mudah alih dan dapatkan potongan 15% daripada premium insurans automatik anda setelah anda mencapainya. Program ini diatur untuk menjadi kaedah pembelajaran untuk mengajar anak-anak cara memandu dengan selamat.

7) Progresif:

Diskaun pelajar Progresif bermaksud pelajar yang mengekalkan purata B atau lebih baik. Begitu juga syarikat lain, ia juga memberikan potongan harga kepada ibu bapa pelajar sepenuh masa yang berada jauh. Sekiranya anda berada 100 batu atau lebih jauh dari rumah, maka anda dapat dengan mudah mendapat diskaun pelajar. Progresif juga memberi penghargaan kepada pemanduan yang selamat. Semakin baik anda mendorong semakin baik ganjaran yang anda dapat.

Kesimpulan:

Jangan risau jika anda seorang pelajar muda yang bebas dan bebas yang biasanya bimbang tentang perbelanjaan asrama, makanan, kerja kursus atau perbelanjaan lain yang berkaitan dengan kolej. Selalu ada kelegaan di luar sana jadi yang terbaik yang boleh anda lakukan ialah berhenti berfikir berlebihan dan mula bertindak.