Insurans kereta Florida memberikan banyak cabaran kepada pemandu. Florida adalah salah satu negeri paling mahal untuk menginsuranskan kereta, tetapi jika anda ingin melakukan penyelidikan dan perbandingan perbelanjaan, anda dapat menjimatkan wang untuk premium insurans kereta anda. Inilah yang anda perlu mengetahui mengenai insurans kereta terbaik di Florida. npcparty.org menyenaraikan syarikat insurans kereta terbaik dan termurah dan kadarnya seperti yang dinilai oleh pelanggan pada tahun 2020.

Insurans Kereta Florida Terbaik & Termurah yang Dinilai oleh Pelanggan pada tahun 2020

Syarikat Penarafan % Minat Pelanggan
USAA:star::star::star::star::star:94%
Insurans Bersekutu:star::star::star::star::star:80%
Syarikat Amica Mutual Insurance:star::star::star::star::star:87%
Insurans Biro Ladang Florida:star::star::star::star::star:89%
Program Insurans Auto AARP dari The Hartford:star::star::star::star::star:82%
The Hartford:star::star::star::star::star:83%
Pelancong Syarikat, Inc.:star::star::star::star::star:81%
Insurans Ladang Negeri:star::star::star::star::star:83%
GEICO:star::star::star::star::star:82%
Kumpulan Insurans Pemilik Kereta:star::star::star::star::star:83%
Insurans Progresif:star::star::star::star::star:80%
AAA:star::star::star::star::star:84%
Allstate:star::star::star::star::star:80%
Kumpulan Insurans Petani:star::star::star::star:78%
Esurance, Inc.:star::star::star::star:77%
Insurans Safeco:star::star::star::star:74%
Kumpulan Insurans Terutama:star::star::star::star::star:84%
Syarikat Horace Mann:star::star::star::star:80%
Kumpulan Insurans Merkuri:star::star::star::star:84%
Dairyland:star::star::star::star:83%
Insurans Auto & Rumah Ameriprise:star::star::star::star::star:89%
Syarikat Insurans Cincinnati:star::star::star::star:81%
MetLife, Inc.:star::star::star::star:79%
Insurans Auto Am :star::star::star: 70%
California Casualty Group:star::star::star::star::star:88%
Insurans Penerimaan :star::star::star: 73%
Syarikat Insurans Hayat & Insurans Langsung (General General) :star::star::star: 74%
Insurans Auto & Rumah Ameriprise (Costco) :star::star::star: 79%
Insurans Perdagangan (MAPFRE):star::star::star::star:86%
Metropolitan Property and Casualty Insurance Co :star::star::star: 80%
American International Group, Inc. (AIG) :star::star::star: 81%
Insurans MAPFRE:star::star::star::star:83%
Bristol West Insurance Services Inc. :star::star: 56%
Syarikat Insurans Perdagangan Amerika (MAPFRE) :star::star::star: 87%
Insurans Windhaven :star: 49%
Syarikat Insurans Am Negara (Integon) :star::star: 66%

Cari insurans kereta terbaik dan termurah di Florida untuk keperluan anda boleh membingungkan dan sukar. Anda mahukan ketenangan bahawa syarikat insurans anda menepati janji sekiranya anda perlu membuat tuntutan. npcparty.org bersetuju untuk mengumpulkan komen dan penilaian syarikat insurans pelanggan untuk mengetengahkan syarikat insurans kereta terbaik dan termurah di Florida. Dengan beribu-ribu pemegang polisi insurans auto berdasarkan pengalaman masing-masing, npcparty.org memberikan ulasan dan kedudukan untuk beratus-ratus syarikat insurans kereta supaya anda dapat menilai dan membandingkan insurans kereta syarikat Florida yang terbaik dan termurah.

Bagaimana kadar insurans automatik dikira di Florida

Mengecewakan untuk memahami bagaimana kadar insurans dikira dalam mencari dan membandingkan sebut harga dari syarikat terkemuka dan insurans kenderaan yang lebih murah di Florida . Walaupun tidak ada formula tepat yang digunakan oleh setiap syarikat insurans kereta apabila diberi anggaran, ada banyak faktor yang menyumbang kepada harga yang anda bayar untuk insurans anda.

Antara faktor yang dipertimbangkan oleh syarikat insurans kenderaan adalah:

 • Rekod memandu anda
 • Berapa banyak memandu
 • Lokasi
 • Bertahun-tahun
 • Status awam
 • Jantina
 • jenama, model dan tahun kereta anda
 • Sejarah kredit anda
 • Jumlah perlindungan insurans kenderaan (liputan diperlukan dan aksesori pilihan, seperti perlanggaran dan komprehensif)

Salah satu kadar insurans kesilapan terbesar ialah sejarah pemandu di kawasan anda juga menyumbang kepada jumlah yang anda bayar. Sebagai contoh, walaupun anda mempunyai dua tahun tanpa kemalangan, jika terdapat banyak kemalangan di kawasan anda baru-baru ini, kadarnya masih boleh meningkat. Bagaimana perkara itu boleh berlaku?

Syarikat insurans menyebarkan risiko di semua pemegang polisi sehingga apabila tiba masanya untuk membayar tuntutan, anda mempunyai cukup wang untuk membayar tuntutan tiba. Namun, bayangkan senario di mana hanya kenaikan kadar untuk pemandu yang mengalami kemalangan. Bagi pemandu yang mempunyai tuntutan yang mahal, pemandu tidak dapat membayar harga baru yang ditentukan oleh jumlah yang perlu dibayar kepada syarikat insurans setelah berlaku kemalangan. Hasilnya, syarikat insurans menaikkan kadar pada semua pelanggan untuk mengimbangi kos. Seperti yang dijangkakan, pemandu yang bersalah dapat melihat kenaikan yang lebih besar daripada kenaikan premium secara purata.

Perlindungan insurans kereta minimum di Florida

Untuk mengusir orang Floridia secara sah, negeri ini mewajibkan penduduk membeli jumlah perlindungan liabiliti minimum untuk kerosakan dan perlindungan kecederaan diri (PIP). Berita baik bagi penduduk Florida adalah bahawa had perlindungan minimum yang diperlukan oleh negeri ini lebih rendah daripada kebanyakan negeri. Namun, mungkin tidak dianjurkan untuk membeli liputan minimum untuk menjimatkan wang. Sekiranya anda hanya membeli keperluan minimum, anda mungkin tidak mencukupi untuk kemalangan yang mahal.

Keperluan minimum negeri Florida:

Tanggungjawab: kerosakan harta benda - $ 10,000 setiap kemalangan

perlindungan kecederaan diri: $ 10,000 seorang

Syarikat insurans kereta murah teratas di Florida

Penggunaan JD Power sebagai standard untuk insurans kereta Florida, syarikat berikut menawarkan insurans kereta terbaik di Florida:

Faktor Penarafan Kuasa JD Kepuasan keseluruhan Tawaran Polisi Harga Proses Pengebilan dan Maklumat Polisi Interaksi Tuntutan
Allstate 5/5:star:5/5:star:3/5 5/5:star:5/5:star:5/5 :star:
USAA 5/5:star:5/5:star:5/5:star:5/5:star:5/5:star:5/5 :star:
Ketahanan 5/5:star:5/5:star:5/5:star:3/5 3/5 5/5 :star:
Ladang Negeri 5/5:star:3/5 3/5 3/5 3/5 3/5
Geico 3/5 3/5 3/5 3/5 3/5 3/5

Allstate

Pertubuhan Peringkat Allstate :star:
Kajian Insurans Auto AS JD Power 2020 Bervariasi mengikut wilayah
Kajian Insurans Rumah JD Power 2020 AS 829 / 1,000
AM Terbaik A +
Biro Perniagaan Lebih Baik (BBB) A +

Allstate menawarkan pelbagai pilihan perlindungan insurans kenderaan standard, rangkaian alat kehadiran web yang luar biasa dan maklumat berguna untuk ahli dan bukan ahli dan banyak cara mudah dan praktikal yang dapat dijimatkan pengguna dari premium anda.

Oleh itu, tidak hairanlah bahawa JD tenaga dianggap sebagai penyedia terbaik Allstate di Florida. Keluarkan 5 dari 5 dari keseluruhan kepuasan dan politik, semua yang dijelaskan pada harga purata. Ini boleh dimaafkan, menawarkan banyak potongan harga.

Laman Web Rasmi: https://www.allstate.com/

USAA

Organisasi penarafan Peringkat USAA :star:
Kajian Insurans Auto AS JD Power 2020 5/5 bintang (semua wilayah)
Kajian Insurans Rumah JD Power 2019 AS 5/5 bintang (semua wilayah)
Kajian Insurans Penyewa JD Power 2019 AS 5/5 bintang (semua wilayah)
Biro Perniagaan Lebih Baik B +

USAA akan mengambil nombor satu jika bukan untuk satu perkara - hanya tersedia untuk tentera yang aktif dan bersara dan keluarga mereka. Sekiranya ini adalah kes anda, kerana USAA dalam senarai pendeknya yang ekstrem kerana mereka mencatat 5 dari 5 untuk setiap kategori. Pelanggan USAA tidak dapat lebih senang dengannya

Ketahanan

Pertubuhan Penarafan :star:
AM Terbaik A +
Kajian Kepuasan Tuntutan Auto JD Power 2019 AS 2 daripada 5
Kajian Insurans Rumah JD Power 2019 AS 3 daripada 5 (Allstate)
Kajian Belanja Insurans JD Power 2019 4 daripada 5
Kajian Insurans Penyewa JD Power 2019 2 daripada 5 (Allstate)
Biro Perniagaan Lebih Baik (BBB) A-

Pelanggan Esurance menyukai syarikat insurans mereka, dan output kuasa dinilai JD adalah 5 dari 5 untuk kepuasan pelanggan sepenuhnya. Namun, ketika diajukan pertanyaan khusus mengenai maklumat politik, proses penagihan dan interaksi dengan syarikat, pengguna menyebutkan jalan keluar pada 3 Mei (setara dengan prestasi 'rata-rata').

Ringkasan:

Insurans kereta Esurance mempunyai banyak pilihan untuk menyesuaikan insurans kereta agar sesuai dengan keperluan anda. Dengan alat seperti aplikasi mudah alih DriveSense®, yang mengesan pemanduan dan ganjaran anda atas keputusan bijak, selamat dan E-STAR® untuk membantu anda mencari bengkel dengan mudah, Esurance sangat sesuai untuk pencinta pemandu teknologi.

insurans kereta di florida

Ladang Negeri

State Farm membenarkan unit dan pelajar yang lebih muda untuk menyelamatkan mengikuti kursus memandu defensif dan untuk menjadi pelajar yang baik. Pelanggan dari semua peringkat umur mempunyai pendapat yang berbeza-beza, walaupun banyak yang mengatakan di laman web Better Business Bureau menikmati harga yang baik dan mereka menghargai kemudahan mengemukakan tuntutan.

Semua ini menjelaskan mengapa penduduk Florida melalui JD Power State Farm memberikan 3 dari 5 dalam semua kategori utama klasifikasi.

Ringkasan : State Farm mempunyai banyak kelebihan berbanding syarikat insurans lain. Sebagai contoh, anda boleh melakukan semua yang anda perlukan melalui aplikasi mudah alih anda (termasuk mengemukakan tuntutan, membuat pembayaran, mengemas kini polisi anda dan permintaan bantuan di tepi jalan).

Laman web rasmi: https://www.statefarm.com/

GEICO

Walaupun Geico mencatat keputusan keluar 3 dari 5 dalam semua kategori utama dengan JD Power, terdapat banyak syarikat ini yang membuatnya menonjol.

Sebagai permulaan, selain kereta, anda juga dapat memastikan bahawa kenderaan penghantaran, kapal, jet ski, ATV, RV dan pasangan motor berpasangan. Di samping itu, terdapat banyak cara untuk menjimatkan polisi anda setiap tahun, beberapa di antaranya termasuk tawaran khas untuk menjadi pekerja persekutuan, anggota tentera yang aktif atau pesara, atau pelajar yang mempunyai nilai yang baik.

Laman web rasmi: https://www.geico.com/

Bagaimana untuk menjimatkan wang untuk insurans kereta anda di Florida

Kita semua ingin mendapat liputan terbaik dengan harga yang berpatutan dari salah satu syarikat insurans kenderaan terbaik dan termurah di Florida. Walaupun anda tidak pernah mahu mengorbankan kualiti untuk menjimatkan beberapa dolar, terdapat beberapa cara berbeza untuk mengurangkan premium insurans kereta anda.

Berikut adalah enam cara untuk mengurangkan kadar insurans kereta anda:

:heavy_check_mark: Bungkus insurans kereta anda dengan polisi lain (insurans rumah + kereta) :heavy_check_mark: Pertimbangkan untuk meningkatkan potongan anda :heavy_check_mark: Bayar polisi insurans kereta anda sepenuhnya :heavy_check_mark: Cubalah insurans kenderaan berdasarkan penggunaannya (bayar insurans setiap batu setiap batu) :heavy_check_mark: memantau perubahan harga pada dasarnya :heavy_check_mark: Belanja untuk mendapatkan kadar insurans yang lebih baik

Syarikat insurans kereta murah dan kadarnya di Florida

Sekiranya ' insurans kereta terbaik Florida ', Google apa yang sebenarnya diminta adalah yang paling murah. Tiga syarikat insurans kenderaan yang umumnya lebih murah di Florida adalah Geico, State Farm dan progresif .

Jangan terkejut jika penyedia yang paling murah masih memberikan anda harga yang lebih tinggi dari keinginan anda. Ini kerana Florida kini merupakan negeri ketiga termahal untuk insurans kenderaan. Untuk mendapatkan tawaran terbaik, anda perlu membandingkan harga antara pembekal.

Untuk mula menerima sebut harga, bulatkan maklumat berikut:

 • tahun kereta, buat dan model
 • nombor pengenalan (VIN) bagi setiap kenderaan mengikut polisi
 • Tarikh lahir masing-masing dalam politik
 • maklumat lesen memandu untuk setiap yang termasuk dalam polisi
 • jangkaan jumlah batu yang akan dilalui dalam setahun
Syarikat Amaun Setahun
USAA $ 941
GEICO $ 1,338
Ladang Negeri $ 1,868
MetLife $ 2,016
Allstate $ 2,299
Pengembara $ 2,336
Bersekutu $ 2,366
Merkuri $ 2,721
Progresif $ 2,729

Kos purata insurans kereta di Florida

Florida mempunyai kos tahunan purata $ 2,178 setiap tahun insurans. Kadar insurans di Florida tinggi kerana pelbagai faktor. Sebagai permulaan, Florida mempunyai banyak cuaca buruk. Sama ada ribut tropika, taufan, angin puting beliung, atau angin ribut dan hujan es, banyak pemandu Florida terpaksa mengemukakan tuntutan setiap tahun kerana kejadian yang berkaitan dengan cuaca.

Florida juga mempunyai bilangan pemandu yang tidak diinsuranskan. Sebenarnya, ia adalah yang tertinggi di negara ini dengan 26.7% pemandu memandu tanpa insurans. Ini sahaja meningkatkan kos insurans.insurans Akhirnya, Florida mempunyai banyak orang di jalan raya sepanjang tahun, yang kebanyakannya adalah pelancong, pelajar negeri atau warga tua. Kerana iklimnya yang hangat, semua orang ingin berada di sana, tetapi ini menjadikan keadaan jalan raya berbahaya. Ini bukan negara besar, tetapi status penduduk tertinggi ketiga.

Untuk memandu di Florida, anda memerlukan sekurang-kurangnya perlindungan berikut:

 • Perlindungan kecederaan diri (PIP) juga dikenali sebagai Florida No-Fault Insurance. Adakah itu anggota rumah tangga dan penumpang kereta yang tidak mempunyai PIP sendiri, tanpa mengira kesalahan, sehingga had polisi anda.

 • Tanggungjawab kerosakan harta benda (PDL) membayar kerosakan yang anda atau anggota rumah keluarga anda menyebabkan harta benda orang lain dalam kemalangan kereta sehingga had polisi anda.

No-Fault Law Florida

Undang-undang tanpa kesalahan dibuat dalam usaha untuk mengurangkan kos insurans, mengurangkan jumlah tuntutan kecil dan mempermudah sesiapa yang terlibat dalam kemalangan kereta untuk mendapatkan rawatan perubatan. Masalahnya ialah kos rawatan perubatan berkali-kali melebihi PIP keperluan minimum $ 10,000.

Sekiranya kecederaan anda melebihi syarat minimum tanggungjawab untuk Florida, yang harus membayar baki wang saku anda atau menuntut pihak lain yang terlibat dalam kemalangan (dengan anggapan ia tidak salah).

Itulah sebabnya anda harus selalu mencatat perkara berikut selepas kemalangan kereta (jika boleh):

 • Gambar kemalangan lalu lintas
 • pendaftaran kereta lain
 • Laporan polis
 • Gambar-gambar kecederaan
 • Pemacu lain: Maklumat nama dan insurans

Mencari insurans kereta murah di Florida untuk anda

Syarikat insurans kereta sering mengkhususkan diri dalam pelbagai jenis pemandu. Bergantung pada sejarahnya, insurans kereta termurah di Florida mungkin berbeza bagi anda daripada orang lain. Harga individu akan berbeza bergantung pada kriteria unik anda. Namun, untuk membantu anda membandingkan kadar dan syarikat insurans, kami telah menyenaraikan kadar insurans rata-rata lebih murah di Florida kerana pelbagai sebab zebra.

 1. insurans kereta termurah untuk pemandu yang baik: Di seluruh negara
 2. insurans kereta murah untuk pemandu baru: Geico, Progressive, Liberty Mutual
 3. penyedia insurans kereta termurah untuk pemandu buruk: Liberty Mutual, State Farm, seluruh negara

Pencarian berkaitan: 1- Bagaimana mendapatkan insurans kereta murah di Florida? 2- Insurans kereta berpatutan Florida

Syarikat insurans kenderaan terbaik di Florida menawarkan diskaun terbaik.

Anda boleh menjimatkan insurans kenderaan anda dengan memeriksa untuk mengetahui sama ada anda layak untuk simpanan insurans auto Florida. memberi ganjaran kepada pelanggan yang membayar premium insurans awal atau automatik, serta membeli polisi insurans lain, selain insurans automatik dari mereka. Berikut adalah gambaran ringkas mengenai apa yang ditawarkan syarikat insurans di bahagian atas Florida dengan potongan dan liputan:

Allstate USAA Ketahanan Ladang Negeri Geico
Pelbagai Dasar :heavy_check_mark::heavy_check_mark::heavy_check_mark::heavy_check_mark::heavy_check_mark:
Pelajar yang baik :heavy_check_mark::heavy_check_mark::heavy_check_mark::heavy_check_mark::heavy_check_mark:
Pembayaran automatik :heavy_check_mark::heavy_check_mark::heavy_check_mark::heavy_check_mark::negative_squared_cross_mark:
Keselamatan Kenderaan :heavy_check_mark::negative_squared_cross_mark::heavy_check_mark::heavy_check_mark::heavy_check_mark:

Soalan lazim

Insurans kereta Florida begitu mahal kerana faktor faktor yang tinggi yang meningkatkan kos seperti jumlah pemandu yang tidak diinsuranskan dan pemandu berisiko tinggi yang tinggal dan mengunjungi negeri ini. Orang juga meminta

Apakah insurans kereta termurah di Florida?

Adakah anda mencari apakah insurans kereta termurah di Florida. Kadar insurans automatik selalu berbeza dari satu orang ke orang lain, tetapi beberapa syarikat insurans kereta yang lebih murah termasuk Geico, USAA dan State Farm.

Berapakah perlindungan yang diperlukan insurans kenderaan minimum di Florida?

perlindungan minimum yang diperlukan untuk perlindungan kecederaan peribadi (PIP) dan Liabiliti Kerosakan Harta (PDL) adalah yang paling murah. Kelemahannya adalah liputan borang - $ 10,000 untuk setiap satu. Ini mungkin tidak meliputi semua kerosakan harta benda atau kecederaan pada diri sendiri atau ahli keluarga yang melakukan perjalanan di dalam kereta. Pertimbangkan keadaan peribadi anda dan tambahkan polisi insurans kenderaan anda, sejauh mana dan seberapa kerap anda memandu kereta anda. Sebaiknya tambahkan liputan tambahan untuk menampung kemungkinan perlanggaran, kerosakan harta benda dan perbelanjaan perubatan sekiranya berlaku kemalangan.

Mengapa insurans kereta Florida begitu mahal?

Adakah anda ragu mengapa insurans kereta Florida begitu mahal? Oleh itu, mari kita jelaskan dengan penjelasan ringkas Insurans kereta di Florida adalah mahal kerana Florida adalah negara yang tidak mempunyai kesalahan, jadi pemandu mesti membayar perbelanjaan mereka sendiri yang disebabkan oleh kemalangan tanpa mengira kesalahan. Insurans kereta di Florida semahal negeri ini mempunyai kadar tuntutan tertinggi kerana beberapa faktor:

 1. bilangan terbesar negara yang mengalami kecelakaan memandu yang cuai
 2. Keadaan cuaca yang menyebabkan kemalangan atau kerosakan kenderaan secara berkala
 3. Penduduk pemandu warga tua yang tinggi
 4. Jumlah pemandu tanpa insurans terbesar di negara ini

Mengapa saya mesti memilih Geico?

Sekumpulan tinjauan positif dan tahap kepuasan pelanggan yang tinggi di antara syarikat insurans adalah beberapa sebab untuk memilih syarikat insurans Geico sebagai hasilnya. Walau bagaimanapun, kebolehcapaian dalam talian dan banyak potongan juga membantu.

Apa yang saya perlukan untuk mendapatkan petikan dari Geico?

Dapatkan janji temu dengan Syarikat Geico Insurance hanya memerlukan beberapa minit. Untuk mula memberikan kod pos anda dan menjawab beberapa soalan untuk sebut harga Geico dalam talian yang tepat. Anda tidak perlu menunggu lama atau bekerjasama dengan ejen yang akan berusaha meningkatkan polisi penjualan, kerana anda boleh mendapatkan sebut harga dari Geico secara dalam talian.

Kesimpulannya

Dari semua senario insurans kereta Florida di atas, kami menyimpulkan bahawa Terdapat banyak cara untuk menurunkan kos insurans anda dan menjadikannya murah. Untuk mengikuti semua peraturan dan panduan langkah demi langkah maka anda akan mendapat insurans kereta yang berpatutan di Florida. Beberapa syarikat menyediakan insurans kereta dengan harga yang berbeza. Anda bebas memilih apa sahaja polisi yang anda mahukan.

3 Syarikat Insurans Kereta Termurah di Florida

 • Insurans Metropolitan - $ 655
 • Ladang Negeri - $ 886
 • GEICO - $ 1,046

3 Syarikat Insurans Kereta Paling Mahal di Florida

 • Allstate - $ 1,984
 • Progresif - $ 1,781
 • Jeneral Langsung - $ 1,676

Artikel berkaitan:

1- Sekiranya saya mendapat insurans kereta sewa? 2- Adakah anda memerlukan insurans untuk menyewa kereta? 3- polisi insurans kereta untuk pemandu baru? 4- syarikat insurans kereta murah di Ireland? 5- apakah insurans jurang? 6- apa yang merangkumi insurans jurang?