Carolina Analytical Service adalah pusat penyelidikan pengujian makanan logik kami yang terletak di Amerika Syarikat. Di makmal pengujian makanan kami, kami memberikan pengujian makhluk yang dijaga, makanan haiwan, makanan dan makanan luar bandar di makmal ujian makanan kami.

Kami mempunyai makmal secara autonomi yang berpusat pada penyelidikan makanan dan sanitasi. Kami memberikan hasil kualiti terbaik kepada pelanggan kami sambil memberikan sokongan pelanggan yang penuh perhatian, masa pemulihan yang cepat dan nilai memandu industri Perkhidmatan Analitik Carolina . Kami menjamin anda bahawa kami akan memberi anda item-item berwawasan yang tepat mengikut jadual. Untuk maklumat tambahan mengenai keupayaan saintifik kami, anda boleh meninjau industri anda di bawahnya.

Makanan dan Bahan Makhluk

Pentadbiran ujian suapan makhluk dari Perkhidmatan Analitik Carolina membantu memastikan makhluk hidup kukuh. Kami menjamin bahawa pengeluar, penyedia dan pelanggan makanan haiwan peliharaan tetap menghormati prasyarat awam dan seluruh dunia. Pakar pemakanan kami, pakar kandungan pemerolehan, fakulti penegasan kualiti dan pentadbir kilang Makanan perlu mempunyai maklumat yang tepat untuk mendorong kitaran mereka.

Perkhidmatan Analitik Carolina menggunakan strategi ujian seperti itu untuk berusaha menghasilkan semula keadaan di dalam perut makhluk. Pusat penyelidikan Maklumat analitik diperlukan untuk mengesahkan kualiti penetapan yang mendekati dan memeriksa item makanan yang lengkap dan menumpukan seluruhnya melalui kilang makanan. Kami bersemangat untuk menyediakan pelanggan kami dengan pemasangan makanan makhluk yang sangat baik dengan menangani item agraria istimewa untuk menjadikan makanan tambahan yang kaya untuk makhluk.

Dengan menggunakan senarai pentadbiran kami, anda akan mempunyai pilihan untuk memperincikan dan memimpin Program Penyelidikan Praklinikal sepenuhnya. Walaupun menggunakan kapasiti perniagaan yang paling progresif, anda akan mempunyai pilihan untuk menggariskan cara untuk item anda dari bukti idea hingga penginapan pentadbiran. Sejauh ini, anda boleh mempercayai di Carolina Analytical Service Lab dengan sebarang usaha.

Makanan haiwan kesayangan dan Rawat

Pengeluar dan brokernya perlu menghadapi iklim pentadbiran yang sukar berkaitan dengan meminta pelanggan. Anda dapat memperkuatkan program sanitasi haiwan dan penegasan kualiti dengan menggunakan makmal ujian makanan yang berdekatan dengan saya mengikut jadual waktu anda.

Kecenderungan kami dengan dedikasi untuk haiwan peliharaan semakin meningkat dengan penciptaan mainan haiwan peliharaan berbentuk infusi plastik. Mainan haiwan kesayangan ini dirancang mengikut ketetapan anda. Kami juga boleh bekerjasama dengan anda untuk merancang mainan haiwan kesayangan yang sesuai untuk dimasukkan ke dalam barisan barang anda.

Di Carolina Analytical Service, anda akan senang menerima tawaran produk anda kerana segala sesuatu dari keadaan haiwan kesayangan hingga warna, wangian dan permukaan sesuai dengan kehendak anda. Kami memberi jaminan untuk mendapatkan sumber makanan haiwan kesayangan terbaik dan mengumpulkan gambar anda dengan hebat.

Makanan Luar Bandar

Sudah tentu, Pertanian dan makanan adalah perniagaan terpenting di dunia. Pelanggan memerlukan jaminan keselamatan dan kualiti pada setiap tempoh kitaran. Cuba jangan stress! Makmal ujian makanan logik Carolina mempunyai skop pentadbiran yang lengkap yang dapat membantu anda mengembangkan perniagaan anda.

Kami pasti mengawasi bahaya dan memenuhi komitmen anda untuk meningkatkan perniagaan untuk setiap bahagian rantaian bekalan pertanian dan makanan anda. Kami menjamin kapasiti yang sah, penekanan, pengangkutan dan penyebaran barang, bahan makanan dan makanan.

Selanjutnya, Kami menawarkan jawapan gabungan untuk persatuan pertolongan yang terlibat dalam agrokimia, biofuel, benih, perkakasan dan bekalan ladang, kompos, perniagaan monetari dan perlindungan, pejabat pengendalian, penimbunan, pembangunan strategik, dan hasil perancangan udara luar untuk pasaran dan barang makanan yang disusun.

Kebersihan

Sekiranya anda khuatir di rangkaian kedai untuk makanan babi, unggas, hidroponik dan haiwan peliharaan, anda harus memahami bahawa makanan tambahan yang betul diingat untuk jumlah yang sesuai. Juga penting bahawa makanan tidak melebihi ukuran ubat-ubatan veterinar, mikotoksin, racun perosak dan pencemaran sebatian lain yang dibenarkan. Pelanggan harus yakin bahawa makanan mereka telah menyelesaikan keseluruhan penilaian yang sesuai untuk dicat.

Makmal pengujian makanan Carolina Analytical kami dapat diakses dan terdapat banyak ujian pembuatan haiwan ternakan dan ujian penanaman. Kami telah memerintahkan kawalan pencegahan berdasarkan bahaya untuk semua pihak dalam rangkaian pengeluaran makanan AS. Perkhidmatan Analitik Carolina memperkuat rancangan keselamatan dan mengetahui komitmen tulen terhadap sikap berhati-hati FSMA.

Produk

Pentadbiran perisian Analitik Carolina memberikan ruang lingkup pentadbiran yang menyeluruh untuk menjamin kualiti dan jumlah barang anda. Seperti di dunia memandu organisasi bertujuan, penilaian, daftar dan pengesahan, kami menawarkan kemajuan berdaya cipta, terbaik dalam kemudahan kelas penyelidikan, pengalaman yang tidak dapat ditandingi dan bakat, kakitangan yang berpengalaman, dan organisasi di seluruh dunia yang menarik. Di sepanjang garis panduan ini, kami dapat menyediakan pengaturan redid, termasuk pengujian barang, pemeriksaan, pengesahan dan pemeriksaan.

Pembeli dan Pembekal mengecam pertukaran makanan haiwan seperti menegaskan bahawa item tersebut memenuhi butiran penting. Prasyarat pertukaran boleh berbeza dari organisasi pengawasan, misalnya, NOPA dan NCPA, hingga garis panduan pemerintah dalam pertukaran seluruh dunia. Perkhidmatan Analitik Carolina mempunyai keupayaan luas yang diperlukan untuk membantu pembeli dan penyedia penyelidikan makmal kritikal.

Minyak habis

Minyak yang digunakan sangat penting untuk diet pemakanan manusia yang berkhasiat, disesuaikan dan padat. Ketua kilang minyak biji dan tenaga kerja penegasan kualiti bergantung pada maklumat logik yang tepat untuk menyelaraskan hasil yang ideal dan membatasi pemusnahan. Perkhidmatan Analitik Carolina dengan cekap mengawasi rantaian bekalan untuk memberikan barang unggulan untuk memenuhi keperluan pelanggan kami.

Pemeriksaan kemudahan penyelidikan Carolina penting di semua peringkat, termasuk barang yang agak halus dan sempurna, petroleum mentah, misel, supers, dan juga sampah. Ujian makanan harus menyokong kawalan ukuran, kualiti item dan kesejahteraan item.

Kesimpulannya

Selain itu, kemampuan rangkaian sumber, pencampuran, penyempurnaan, pembungkusan, pengangkutan dan rangkaian kedai kami memenuhi bidang peruncitan , pentadbiran makanan, pemasangan makanan dan pertimbangan individu. Bergabung dengan bahaya tahap tinggi yang dimiliki oleh para eksekutif dan alat kami, kami dapat mengawasi bekalan dan bahaya bagi pelanggan.