Nama Bank Aplikasi Tunai ialah Bank Simpanan Lincoln . Cash App Bank nama untuk deposit langsung adalah Lincoln Savings Bank. Ia menawarkan penyelesaian perbankan yang inovatif & boleh dipercayai , dan Sutton Bank yang diinsuranskan oleh FDIC mengeluarkan kad debit aplikasi tunai . Deposit langsung Aplikasi Tunai boleh mengambil masa antara 1-5 hari bekerja untuk menerima wang ke akaun aplikasi tunai anda.

:eight_pointed_black_star: Apakah Nama Bank Aplikasi Tunai?

Kami akan mengetahui setiap perkara dengan tujuan agar anda dapat memperoleh pandangan terbaik. Bermula dengan bank, maka pada ketika itu, Nama Bank Aplikasi Tunai adalah Bank Simpanan Lincoln . Oleh itu, apabila anda perlu mendapatkan kelebihan pengeluaran cek Aplikasi Tunai, maka, pada ketika itu, anda harus memasukkan Lincoln Savings Bank di bidang nama bank. Setelah anda melengkapkan kehalusan ini, strukturnya juga akan meminta kehalusan yang berbeza, seperti nombor perutean bank. Nombor penghala adalah pengenal kawasan bank tempat rekod dibuka. Ini adalah kod sembilan digit yang bergantung pada kawasan di mana ia pertama kali dibuka. Biasanya, ini boleh diakses di sebelah kiri cek. Walaupun begitu, bagaimana anda dapat mengetahui nombor routing dari Aplikasi Tunai ? Nasib baik, Aplikasi Tunai telah menjadikan interaksi lebih mudah, menyiratkan anda dapat melacak setiap kehalusan ini di dalam Aplikasi Tunai itu sendiri.

:eight_pointed_black_star: Nama Bank Aplikasi Tunai dan Cara Menemuinya

Mengetahui masalah bank anda kad caj Aplikasi Tunai membantu memahami bank di belakang Aplikasi Tunai atau Nama bank Aplikasi Tunai. Kad cek Aplikasi Tunai biasanya disediakan oleh Sutton Bank dan didorong oleh Lincoln Savings Bank.

 • (Lincoln Savings Bank 508 Main, PO Box E Reinbeck, IA 50669 Member FDIC)

Oleh kerana anda memahami apa itu Nama Bank Aplikasi Tunai, pertanyaan atau langkah berikut yang sah adalah menyedari cara mencarinya. Penting mengenai Nama bank Aplikasi Tunai, terutama mengenai bagaimana anda dapat mencarinya, anda harus memahami bahawa anda mesti mempunyai akaun Aplikasi Tunai yang diperiksa. ' Selain itu, anda perlu memastikan bahawa anda telah memulakan sorotan deposit segera App Tunai untuk anda. Apabila anda melakukan dua perkara ini, anda kini dapat mula mencari Nama Bank Aplikasi Tunai.

Interaksi ini, seperti yang dirujuk sekarang, sangat mudah. Cukup ikuti kemajuan asas yang tersebar di bawahnya, dan anda mempunyai pilihan untuk mencari Nama Bank Aplikasi Tunai anda. Selain itu, mereka (ini bermaksud) membolehkan anda mencari nombor perutean dan pembukuan bank sama seperti lokasi bank. Kaedah yang dimaksudkan adalah;

Tahap 1: Muat turun Aplikasi Tunai Pada Peranti Berasaskan Android atau iOS Anda dan Log Masuk (Ingat anda mesti mempunyai rekod yang disahkan sah)

Tahap 2: Pada Skrin Utama Ketuk Ikon Profil

Tahap 3: Cari "Aset" Dengan Menatal ke Bawah Skrin Utama dan Klik padanya

Tahap 4: Di Halaman Yang Muncul / Dimuat Tatal Ke Bawah Untuk Mendapatkan Laluan Aplikasi Tunai dan Nombor Akaun Bank

Tahap 5: Gunakan Nombor Akaun Laluan Atau Bank Untuk Mendapatkan Nama Bank Aplikasi Tunai. Dengan asasnya bertanya mengenai nombor penghalaan atau pembukuan di Google .

Tahap 6: Sekarang Ambil Nama Bank Aplikasi Tunai dan Kongsi dengan Majikan Anda Untuk Mula Mendapatkan Deposit Langsung ke Akaun Anda

:eight_pointed_black_star: Bagaimana Mengaktifkan Akaun Deposit Langsung di Aplikasi Tunai?

Berikut adalah kaedah yang boleh anda ikuti untuk memperkasakan simpanan langsung pada akaun Aplikasi Tunai anda:

 • Pertama, anda perlu membuka Aplikasi Tunai pada peranti anda.

 • Kemudian, pada ketika itu, pergi ke alternatif perbankan, yang terdapat di skrin utama Aplikasi Tunai.

 • Pilih pilihan "deposit dan Pindahan ."

 • Selepas itu, klik "Gandakan Butiran Akaun."

Akhirnya, anda perlu memberikan semua kehalusan deposit segera ke pejabat kewangan organisasi anda. Anda juga boleh menghantar e-mel semua data pendua ke organisasi anda.

:eight_pointed_black_star: Apakah Nama Bank Aplikasi Tunai untuk Deposit Langsung?

Cash App Bank adalah Lincoln Savings Bank yang menetap di 301 Washington Street di Cedar Falls, Iowa. Ia dijamin untuk deposit langsung. Sutton Bank mengeluarkan Kad Debit Aplikasi Tunai untuk melaksanakan di mana Visa diterima. Apakah nama Cash App Bank untuk deposit langsung? Cash App Bank adalah Lincoln Savings Bank untuk deposit langsung. Untuk mengetahui Alamat Bank Aplikasi Tunai untuk deposit langsung Aplikasi Tunai, pertama-tama anda memerlukan Nombor Laluan untuk membantu membezakan kawasan pejabat bank anda dan masukkan dalam Nombor Laluan Mencari ABA dan Voila! Cash App Bank nama untuk deposit langsung adalah Lincoln Savings Bank dan menawarkan pengaturan perbankan yang inventif dan selamat. Deposit langsung Aplikasi Tunai memerlukan nama bank, nombor perutean, dan Deposit langsung anda boleh memakan masa antara 1–5 hari kerja untuk mendapatkan dana ke rekod anda.

Sorotan deposit langsung dikendalikan oleh Lincoln Savings Bank, yang menawarkan kepada pelanggan aplikasi Tunai nombor perutean dan nombor rekod lain untuk digunakan untuk deposit. Pada masa yang sama, kad caj mereka disediakan oleh Sutton Bank . Square Cash App mempunyai nombor catatan dan perutean yang sah dan disahkan untuk setiap pelanggan, yang dapat digunakan untuk penyata pentadbiran cek secara langsung. Anda hanya perlu menyampaikan perinciannya kepada pengurus anda untuk mendapatkan pengeluaran cek secara teratur.

Setiap struktur simpanan langsung memerlukan nama bank dan bandar / negeri . Oleh itu, jika anda menggunakan Aplikasi Tunai, ini cenderung membingungkan mengenai apa yang harus dicantumkan di Nama Bank di samping nombor perutean dan catatan anda. Untuk memperkasakan pentadbiran deposit langsung pada aplikasi tunai, pelanggan perlu berkongsi nama, nombor perutean, dan alamat bank Aplikasi Tunai dengan majikan mereka. Hal ini juga mendasar jika anda dilengkapi dan ingin menerima kelebihan Pengangguran anda atau meningkatkan secara konsisten atau sebagai ansuran sekali sahaja.

:eight_pointed_black_star: Kelebihan Aplikasi Tunai

 • Tiada perbelanjaan untuk pentadbiran asas . Aplikasi Tunai tidak mengubah pembayaran dari bulan ke bulan, caj untuk mengirim atau mendapatkan wang, perbelanjaan dorman, atau caj pertukaran yang tidak dikenali.

 • Mengiringi kad caj percuma mengikut budi bicara. "Kad Tunai" membolehkan pelanggan membuat pertukaran dan mengeluarkan wang yang mereka ada dalam akaun Aplikasi Tunai mereka. Kad tersebut diberikan oleh Sutton Bank dan sangat bagus untuk akaun Aplikasi Tunai pelanggan. Ia tidak dikaitkan dengan akaun bank individu atau kad cek lain .

 • Pengeluaran ATM percuma jika anda membuat deposit langsung. Walau apa pun, perbelanjaannya adalah $ 2 untuk menggunakan ATM dengan Kad Tunai.

 • "Sokongan tunai" membantu anda menyisihkan wang tunai semasa menggunakan kad cek. Pelanggan yang mempunyai Kad Tunai dapat memilih "pertolongan" tertentu untuk mendapatkan banyak pembelian dengan pedagang tertentu (misalnya, potongan 10% dari permintaan dengan DoorDash ). Hanya satu lif dibenarkan dinamik pada satu masa, tetapi anda boleh menukar sokongan sekerap yang anda perlukan.

 • Anda mendapat ganjaran tunai untuk rakan yang bergabung menggunakan kod rujukan anda. Sekiranya anda menghantar kod rujukan kepada rakan anda dan mereka mengejar Aplikasi Tunai menggunakan sambungan anda, maka, pada ketika itu, anda mendapat ganjaran tunai $ 5 untuk setiap rakan yang menyertai.

 • Keupayaan untuk menyumbang . Aplikasi Tunai membolehkan pelanggan membeli stok dalam organisasi eksplisit dengan sedikit atau sebanyak wang yang mereka perlukan untuk menyumbang. Stok boleh dibeli dengan dana di akaun Aplikasi Tunai anda; jika anda memerlukan lebih banyak dana dalam aplikasi, jumlah sisa akan diambil dari akaun bank anda yang bersambung .

 • Bitcoin berdaya maju (namun dengan caj) . Pelanggan Aplikasi Tunai boleh membeli dan menjual bitcoin . Namun, Aplikasi Tunai akan mengenakan dua jenis perbelanjaan: caj pertolongan untuk setiap pertukaran dan, bergantung pada tindakan pasaran, caj tambahan yang dikawal oleh nilai yang tidak dapat diramalkan di seluruh perdagangan AS.

:eight_pointed_black_star: Kelemahan Aplikasi Tunai

 • Tidak menyertai penyertaan Syarikat Insurans Deposit Persekutuan ( FDIC ) - Aplikasi Tunai tidak menawarkan kemasukan FDIC. Dengan kemasukan FDIC, anda dijamin sehingga $ 250,000. Dengan cara ini, anda mungkin perlu berhati-hati dengan berapa banyak wang yang anda simpan di aplikasi.

 • Titik penembusan awal yang rendah untuk 30 hari awal - Salah satu kerugian terbesar dari Aplikasi Tunai adalah anda dibatasi untuk menghantar dan mendapatkan sehingga $ 1,000 selama 30 hari awal di aplikasi. Dari saat itu dan seterusnya, anda boleh meningkatkan potongan anda. Walaupun begitu, jika anda berharap dapat melakukan pertukaran yang ketara dari awal, anda mungkin perlu menggunakan aplikasi lain.

 • Tidak dapat digunakan di peringkat antarabangsa- Aplikasi Tunai tidak dapat digunakan di negara-negara di luar Amerika Syarikat atau United Kingdom . Oleh itu, anda mungkin perlu menggunakan aplikasi ansuran mudah alih yang lain, seperti Venmo atau Zelle, untuk menangani pertukaran sekiranya anda ingin melancong ke luar negara.

:eight_pointed_black_star: Bank Sutton

Sutton Bank adalah lereng di Daerah Hambleton di Taman Nasional North York Moors, North Yorkshire di England. Ini adalah titik tinggi di Hambleton Hills dengan perspektif luas mengenai Vale of York dan Vale of Mowbray. Di kaki Sutton Bank terletak bandar Sutton-under-Whitestonecliffe; panjangnya 27 huruf, ia mempunyai nama tempat tanda hubung terpanjang di England. Jalan A170 menyusuri tebing dengan sudut paling besar 1 dari setiap 4 (25%) dan termasuk sentuhan gesper. Kenderaan perlu menyimpan barang yang rendah semasa naik atau turun tebing, dan konvoi dilarang menggunakan bahagiannya.

:small_red_triangle_down: Sejarah Bank Sutton

Hanya di sebelah selatan Sutton Bank adalah Roulston Scar, tempat yang mungkin merupakan mercu tanda kuno yang terkenal di daerah ini - sebuah bukit yang besar yang bekerja pada Zaman Besi, sekitar 400 SM. Itu adalah kawasan perkiraan serangan orang Skotlandia dalam Pertempuran Old Byland yang berjaya. Mereka menghancurkan kuasa Raja Edward II dan John of Brittany, Earl of Richmond. Pada tahun 1981 mayat ditemui di Sutton Bank. Dia jarang dibezakan, dan dia dikenali sebagai Badan Sutton Bank. Pada tahun 2016 Sutton Bank dikenang untuk fasa ketiga perlumbaan kitaran Tour de Yorkshire.

:eight_pointed_black_star: Bank Simpanan Lincoln

Bank Simpanan Lincoln of Irvine, California, adalah asas kewangan di tengah-tengah kemarahan Keating Five semasa kecemasan simpanan dan pinjaman tahun 1980-an. Bank Simpanan Lincoln mempunyai sejarah. Anda dapat melihatnya di wajah Abe Lincoln mereka, dan anda dapat merasakannya dalam pentadbiran utama yang anda dapat dari pekerja yang benar-benar menghargai pelanggan mereka. Sejak tahun 1902, bakat dan pengalaman telah menumpukan kepada mereka bank keputusan bagi banyak orang. Lebih dari 100 tahun selepas fakta, mereka sama sekali tidak bertemu seperti yang lain kerana mereka selalu berpusat di sekitar kumpulan orang: individu yang membentuk rangkaian kami. Untuk melayani mereka dengan lebih baik dan memperoleh perniagaan mereka, mereka menawarkan keselesaan, inovasi kreatif, dan tenaga untuk menjamin mereka diberi pertimbangan terbaik dari semua ciri dana mereka.

:small_red_triangle_down: Sejarah Persatuan Bank Simpanan dan Pinjaman Lincoln

Lincoln Savings and Loan Association ditubuhkan di Los Angeles sebagai simpanan California dan pinjaman yang disetujui California pada tahun 1925. Sepanjang pertengahan 1980-an, Lincoln secara minimum tiba di belakang jadual, dengan hampir sebahagian besar sumbernya dalam pinjaman perumahan dan hanya seperempat dari sumbernya dianggap dalam bahaya. Ia mempunyai perkembangan yang sederhana, senario kes terbaik, dan telah menunjukkan musibah untuk waktu yang lama sehingga mendapat keuntungan dua atau tiga juta dolar pada tahun 1983.

Pada ketika itu, Lincoln diketuai oleh Charles Keating, yang, sebagai pentadbir organisasi pembangunan penginapan, American Continental Corporation, membeli Lincoln pada bulan Februari 1984 dengan harga $ 51 juta. Keating menamatkan pentadbiran sekarang. Sepanjang empat tahun berikutnya, sumber daya Lincoln berkembang dari $ 1.1 bilion menjadi $ 5.5 bilion. Gabungan simpanan dan pinjaman seperti itu telah dibebaskan pada pertengahan 1980-an, yang memungkinkan mereka membuat spekulasi yang sangat tidak selamat dengan wang penyumbang mereka, perbezaan di mana Keating yang dieksploitasi Alan Greenspan mengirim surat pada Februari 1985 kepada pihak berkuasa Bank Pinjaman Rumah Persekutuan San Francisco menyokong permohonan pengecualian untuk Lincoln ke peraturan lembaga bank yang menghalangi langkah-langkah penting dari usaha tertentu. Namun, pengecualian itu tidak diberikan kepada Lincoln.

Apabila American Continental Corporation, ibu bapa Lincoln Savings, gagal pada tahun 1989, lebih daripada 21,000 penyokong kewangan yang lama kehilangan wang simpanan mereka. Tabungan Lincoln disita oleh pakar pentadbiran pada hari selepas pengajuan kebankrapan American Continental. Jumlah ini mencapai sekitar $ 285 juta. Secara amnya, kerana penyokong kewangan seperti itu mempunyai perlindungan yang ditaja oleh organisasi induk dan bukannya deposit di pertubuhan yang dilindungi oleh kerajaan, pembezaan hilang pada banyak, jika bukan majoriti, dari mereka sehingga terlambat. Kerajaan menanggung hampir $ 3 bilion kemalangan Lincoln ketika memegang yayasan itu. Banyak penyewa dibuat keseluruhannya, dan pihak berkuasa awam, pada ketika itu, berusaha untuk menukar sumber daya yang dimiliki melalui Resolution Trust Corporation , secara berkala dengan harga dolar yang berbeza dengan apa yang harta itu konon bernilai dan penilaian di mana pinjaman terhadapnya telah dibuat. Charles Keating akan dihantar dari penjara kerana penyataan yang salah.

Pada waktu penyitaan Persekutuan pada 14 April 1989, Lincoln Savings adalah simpanan dan pinjaman terbesar ke-42 di negara ini dengan 29 cawangan di seluruh California Selatan dan sumber sebanyak $ 5.4 bilion dan deposit $ 4.4 bilion tetapi hanya $ 20 juta di tutup dengan modal yang diperlukan daripada wang yang diperlukan $ 325 juta. Ia memerlukan dua tahun untuk RTC menukar Tabungan Lincoln. Pada bulan Mac 1991, Great Western Bank berdasarkan Beverly Hills membayar RTC $ 12.1 juta untuk 28 tempat kerja dan deposit $ 1 bilion.

:eight_pointed_black_star: Petua untuk menjadikan diri anda selamat di Aplikasi Tunai

Dengan cara yang sama seperti pentadbiran perbankan dan ansuran lain, Aplikasi Tunai dilindungi secara sederhana selagi anda berhati-hati, berhati-hatilah untuk kemungkinan salah gambaran dan muslihat, dan ikuti amalan terbaik keselamatan yang penting.

Berikut adalah beberapa cara untuk memastikan diri anda semasa menggunakan Aplikasi Tunai.

 1. Memperkasakan sorotan keselamatan dalam aplikasi. Ketuk simbol profil anda di layar utama Aplikasi Tunai, pilih "Perlindungan dan Keselamatan", hidupkan butang " Kunci Keselamatan ", dan masukkan PIN atau berikan ID Sentuh, bergantung pada alat anda.

 2. Cuba jangan menyimpan wang yang banyak. Sekali lagi, keseimbangan anda dalam aplikasi tidak dilindungi oleh kerajaan, jadi sangat ideal untuk tidak menggunakannya sebagai pengganti akaun bank.

 3. Hantarkan wang kepada pelanggan yang anda kenal dan percayai. Cobalah untuk tidak mengirim wang ke akaun yang tidak Anda kenal dan sesekali, dan beri tahu untuk memeriksa data rekod benefisiari anda.

 4. Ketahui mengenai muslihat pertukaran yang berpotensi. Aplikasi Tunai memberi amaran kepada pelanggannya terhadap beberapa jenis trik pertukaran standard yang merangkumi penipu yang menjanjikan wang, barang dagangan, atau pentadbiran sebagai pertukaran untuk ansuran Aplikasi Tunai.

 5. Ketahui mengenai helah bantuan pelanggan. Anda tidak akan dapat dihubungi dengan bantuan khusus App tunai atau bantuan pelanggan. "Oleh kerana Aplikasi Tunai tidak memberi petunjuk langsung kepada layanan pelanggan, penipu meniru mereka untuk mendapatkan kemasukan ke telefon bimbit dan mengambil kehalusan individu," kata Chris Taylor, ketua promosi di Profit Guru. Sekiranya anda perlu menghubungi sokongan Aplikasi Tunai, anda boleh melakukannya melalui aplikasi, di laman web, atau melalui telefon.

:eight_pointed_black_star: Mengapa Nama Bank Aplikasi Tunai Penting?

Setiap struktur simpanan segera memerlukan nama bank dan bandar / negeri. Dengan cara ini, jika Anda menggunakan Aplikasi Tunai, ini cenderung membingungkan apa yang harus dicantumkan di Nama Bank di samping nombor perutean dan catatan anda. Untuk memperkasakan pentadbiran deposit langsung pada aplikasi tunai, pelanggan perlu berkongsi nama, nombor perutean, dan alamat bank Aplikasi Tunai dengan pengurus mereka. Ini juga penting sekiranya anda dilengkapkan dan ingin menerima kelebihan atau peningkatan Pengangguran anda secara berkala atau sebagai ansuran sekali sahaja. Pelanggan boleh mendapatkan cek atau deposit yang berbeza terus dikreditkan ke dalam baki aplikasi Tunai mereka.

Kita harus meneliti lebih lanjut nama Bank Aplikasi Tunai dan pelbagai kehalusan yang dikenal pasti dengan bank Aplikasi Tunai, seperti lokasi dan nombor telefon bank yang berkaitan . Nombor akaun bank sahaja tidak akan membawa anda jauh untuk membezakan bank di mana rekod disimpan. Anda memerlukan nombor perutean bank. Walau bagaimanapun, adalah asas untuk sampai ke. Anda hanya perlu menyedari di mana mencarinya dan bagaimana menguruskannya. Nombor laluan sekali lagi akan mengenali kawasan bank tempat anda membuka rekod anda dan mendedahkan kepada anda nama bank yang diperlukan dan membantu menyelesaikan pertukaran.

:eight_pointed_black_star: Risiko dan Penafian Waranti bank aplikasi tunai

 • Bank tidak berisiko untuk ansuran lewat dibuat tanpa kekurangan dari kita sendiri, misalnya,

 • Dana yang tidak mencukupi atau dana yang tidak dapat diakses kerana kitaran yang sah atau bebanan lain yang membatasi ansuran dari rekod anda.

 • Ketidakpatuhan terhadap syarat telah berlaku dalam Perjanjian ini.

 • Ketidakupayaan anda untuk memberikan data yang betul dan lengkap.

 • Penangguhan dalam pembayaran ansuran oleh penerima pembayaran.

 • Kejadian bencana seperti kebakaran, banjir , twister, dan sebagainya

 • Penangguhan dalam penyampaian pos.

 • Kekecewaan peralatan atau pengaturcaraan .

 • Rangkaian dan kekecewaan akses web

:eight_pointed_black_star: Di mana untuk mencari Nama Bank Aplikasi Tunai

Perincian penting tetapi penting seperti nombor pembukuan dan perutean Aplikasi Tunai dan nama Cash App Bank jelas bagi individu yang memeriksa rekod mereka dan menggunakan bantuan deposit langsung untuk mereka sendiri. Oleh itu, jika pelanggan memberikan bantuan ini, dia harus mengikuti langkah-langkah yang ditawarkan ini untuk mengetahui lokasi , perutean, nombor akaun, dan nama bank Square Cash App.

 • Pertama sekali, muat turun Aplikasi Tunai di telefon bimbit anda.

 • Klik pada simbol profil pada skrin utama.

 • Lihat ke bawah untuk mendapatkan " Dana " alternatif.

 • Di sini anda akan menemui alternatif klik padanya.

:eight_pointed_black_star: Cara mendapatkan perincian penghalaan Aplikasi Tunai dan nombor akaun bank.

 • Pada masa ini anda boleh mendapatkan nama bank anda.

 • Kaedah yang paling berkesan untuk mengetahui nombor penghalaan Aplikasi Tunai:

 • Buka Aplikasi Tunai di telefon bimbit anda.

 • Klik pada pilihan " Tunai Saya " (gambar $).

 • Sekarang bungkus dan klik pada butang "Tunai".

 • Kemudian, pada ketika itu, klik pada butang "Deposit Segera".

 • Apabila anda mengkliknya, anda akan melihat nombor penghala dari Aplikasi Tunai.

:eight_pointed_black_star: Arahan untuk menyimpan deposit langsung Aplikasi Tunai

 • Setelah halaman data routing, klik "Dapatkan Nombor Akaun."

 • Kemudian, anda dapat melihat nombor rekod Aplikasi Tunai.

 • Dapatkan kehalusan dan tawarkan kepada atasan anda.

 • Akui syaratnya , dan klik pada "Empower Direct Deposit."

 • Setelah ini selesai, deposit segera akan selesai.

Pada masa ini, ini adalah bagaimana anda dapat menemui nombor penghalaan. Saya percaya anda menyedari nama akaun bank Cash App dan nombor penghalaannya.

:eight_pointed_black_star: Perkara Yang Perlu Dipertimbangkan Mengenai Aplikasi Tunai

Mata Penjelasan
Dana anda tidak Diinsuranskan FDIC Kegunaan Cash App mungkin berjalan dan bercakap seperti bank. Walau bagaimanapun, terdapat perbezaan yang tidak dapat dilihat antara aplikasi dan syarikat kewangan yang dikontrak dengan bank yang sebenarnya. Perlindungan FDIC menyiratkan bahawa jika bank anda mengalami gangguan secara tiba-tiba, dana anda akan dilindungi oleh pemerintah , biasanya hingga $ 250,000. Walaupun Sutton Bank yang dilindungi FDIC memberikan Kad Tunai, dana pelanggan dalam Aplikasi Tunai tidak pernah dipindahkan atau dipegang dengan Sutton Bank dan oleh itu tidak mendapat perlindungan FDIC.
Terdapat caj untuk menggunakan Mastercard . Aplikasi Tunai mengenakan 3% pertukaran untuk menghantar wang melalui Visa yang bersambung. Ini adalah perbelanjaan sah yang berbeza dan aplikasi pemindahan wang yang lain; Venmo , misalnya, juga mengenakan bayaran 3% untuk mengirim wang dengan Visa yang bersambung. Untuk menjauhkan diri dari perbelanjaan ini selama-lamanya, gunakan akaun bank anda yang tersambung atau dana dalam rekod Aplikasi Tunai anda untuk mengirim wang.
Terdapat had had pada Kad Tunai. Yang terbaik yang dapat dilalui pada Kad Tunai anda ialah $ 7,000 setiap pertukaran dan setiap hari dan $ 10,000 setiap minggu. Yang paling besar yang dapat dibelanjakan setiap bulan adalah $ 25,000.
Terdapat had pengeluaran pada Kad Tunai. Jumlah paling ekstrem yang dapat dikeluarkan di ATM atau pertukaran tunai cash-back register adalah $ 1,000 setiap pertukaran, $ 1,000 setiap hari, dan $ 1,000 setiap minggu.

:eight_pointed_black_star: Mengapa Nombor Akaun Aplikasi Tunai / Nama Bank tidak ditunjukkan?

Terdapat banyak sebab mengapa anda tidak dapat melihat nombor rekod di akaun Aplikasi Tunai anda.

 • Periksa telefon bimbit anda dikaitkan dengan web. Ingat bahawa rangkaian web anda mencukupi.

 • Ini boleh menjadi hasil penyesuaian lama dari Aplikasi Tunai. Anda perlu memuatkan semula aplikasi Cash App anda dari deposit Play atau deposit App.

 • Kadang-kadang, kehalusan tidak muncul di Aplikasi Tunai kerana kesalahan pekerja atau gangguan khusus. Anda disyorkan untuk menutup aplikasi dan membukanya semula setelah beberapa ketika.

Sekiranya anda tidak melihat nombor akaun Aplikasi Tunai di Aplikasi Tunai anda, anda perlu menghubungi bantuan pelanggan Aplikasi Tunai untuk mendapatkan bantuan.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

:one: Bagaimana Saya Mengubah Nombor Laluan di Aplikasi Tunai?

Sekiranya anda menunjukkan borang pemerintahan, anda tidak dapat mengubah nombor perutean dan catatan. Deposit langsung yang dirancang akan didiskaunkan kembali ke IRS sekiranya anda tidak memberikan data yang salah mengenai rekod dan nombor perutean anda, yang kini dilumpuhkan. Dalam kes ini, anda akan mendapat potongan harga untuk melayari menggunakan e-mel.

:two: Adakah aplikasi tunai mempunyai nombor penghalaan dan akaun?

Betul! Aplikasi Square Cash mempunyai nombor akaun dan perutean yang sah dan terjamin. Selain daripada nama Cash App Bank, Cash App menasihati anda mengenai kesaksian langsung pentadbiran cek. Anda mesti mempunyai perincian yang serupa dengan atasan anda untuk mendapatkan pengeluaran cek yang diprogramkan dari bulan ke bulan. Dan perkara utama yang perlu diketahui adalah bahawa anda perlu memperkasakan deposit langsung Aplikasi Tunai ini termasuk jika anda tidak mempunyai pilihan untuk mendapatkan bantuan ini.

:three: Apa itu Aplikasi Tunai Bank?

Sebagai kad caj Aplikasi Tunai disediakan oleh Sutton Bank. Oleh itu, ini menyiratkan bahawa komponen deposit langsung dikawal secara eksplisit oleh Lincoln Savings Bank dan memberikan kepada pelanggan App Tunai satu lagi nombor rekod dan nombor peralihan untuk alasan deposit.

:four: Adakah anda dapat menambahkan wang ke aplikasi tunai tanpa kad caj?

Anda boleh menggunakan Aplikasi Tunai tanpa kad Debit. Sekiranya kad atau rekod kewangan tidak disambungkan ke akaun Aplikasi Tunai anda, anda boleh mendapatkan wang dan menghantar wang dari dompet Aplikasi Tunai . Klik alternatif tersebut untuk menambahkan akaun bank atau kad lain setelah anda memasukkan kehalusan.

:five: Adakah anda perlu menggunakan nama sah anda di Aplikasi Tunai?

Oleh itu, ini menunjukkan bahawa anda tidak misteri sekiranya anda mengesahkan watak anda, yang penting. Organisasi Aplikasi Tunai mengetahui nama asli anda dan segala kehalusan yang tersisa.

:six: Di mana saya boleh mengesan nombor biasa untuk aplikasi tunai?

Sekiranya anda memerlukan kemasukan ke nombor penghalaan aplikasi tunai anda. Kemudian, pada ketika itu, anda perlu bergerak ke arah pilihan aplikasi tunai. Kemudian, pada titik di simbol profil, anda akan mendapat nombor penghalaan anda. Selain daripada ini, ikuti teknik pemberitahuan di atas untuk mengetahui nombor perutean.

:seven: Apa itu Deposit Langsung pada Aplikasi Tunai?

Deposit langsung App Tunai adalah strategi mudah untuk mengeluarkan cek dalam e-dompet dekat dengan rumah. Namun, yang menarik dan mengejutkan adalah bahawa tidak ada alasan yang kuat untuk berpisah jauh untuk merangkumi gaji anda. Sekiranya anda mengaktifkan Kad Debit Visa Aplikasi Cash Cash anda, ini menunjukkan bahawa anda adalah pelanggan yang disahkan, dan tag tunai anda adalah watak anda. Pada masa ini anda dapat menghargai faedah deposit langsung yang boleh dipercayai, selamat, dan cepat dari Aplikasi Tunai ini. Sekiranya anda terperangkap dalam ketidakpastian, bolehkah Saya Menggunakan Aplikasi Tunai Tanpa Akaun Bank? Sejajar dengan itu, blog ini akan membantu anda dalam memahami aplikasi Cash dengan lebih baik.

:eight: Bank apa yang digunakan aplikasi tunai?

Kad cek Aplikasi Tunai dikendalikan oleh dan disediakan oleh Sutton Bank. Oleh itu, ini menunjukkan bahawa Aplikasi Tunai menggunakan Bank Simpanan Lincoln.

:nine: Apa yang lebih baik Venmo atau Cashapp?

Selain mengirim dan mendapatkan wang, Aplikasi Tunai menunjukkan kelebihan yang membolehkan anda memasukkan sumber ke dalam stok, membeli Bitcoin dan mendapatkan deposit segera. Sekali lagi, jika anda hanya ingin menghantar dan mendapatkan wang, Venmo mungkin lebih sesuai untuk keperluan anda.

:keycap_ten:Adakah seseorang dapat menggodam Aplikasi tunai anda dengan nama anda?

Akaun Wang Tunai anda tidak dapat diretas hanya dengan nama pengguna dan $ Cashtag anda. Ia memerlukan menghampiri nombor Telefon, e-mel, dan Pin Aplikasi Tunai anda untuk menggodam rekod anda.

:closed_book: Kesimpulan:

Nombor penghalaan melibatkan laporan yang tersedia secara terbuka, jadi penting untuk mencari kehalusan dan maklumat asas. Katakan anda tidak mempunyai idea foggiest mengenai nama dan alamat bank untuk keadaan ini dan periksa kesahihan cek dan perlu memastikan bahawa nombor perutean sesuai dengan organisasi yang dinamakan di atasnya. Apabila anda mendapat perincian penghalaan Aplikasi Tunai dan nombor akaun bank, bagikan perinciannya dengan pengurus anda untuk mendapatkan deposit segera dalam e-dompet aplikasi. Semasa Gaji melakukan pentadbiran anda untuk deposit langsung, anda akan mendapat rata-rata struktur cek untuk DD dengan dua baris, satu untuk nombor dan rekod penghalaan. Ikuti kemajuan di atas dan berikan maklumat anda kepada pengurus anda. Sekiranya anda mengikuti langkah-langkah yang telah disebutkan sebelumnya, anda boleh mendapatkan nama dan alamat Bank Aplikasi Tunai anda untuk deposit langsung tanpa banyak perbelanjaan.

artikel berkaitan

1. Perkhidmatan pelanggan aplikasi tunai 2. Bayaran Balik Aplikasi Tunai 3. Aplikasi Tunai Anda

Nama bank aplikasi tunai

Nama bank aplikasi tunai adalah Lincoln Savings Bank .

Bank apa yang digunakan aplikasi tunai?

"Aplikasi Tunai" membolehkan pengguna melakukan transaksi dan mengeluarkan wang yang mereka ada di akaun aplikasi tunai mereka. Kad ini dikeluarkan oleh Sutton Bank dan merupakan satu-satunya kad untuk akaun Aplikasi Tunai pengguna.

Aplikasi tunai bandar dan negeri

Aplikasi tunai beribu pejabat di San Francisco, California .

Alamat bank simpanan Lincoln

Pejabat berdaftarnya adalah di 301 Washington Street, Cedar Falls Iowa .

Telefon bank simpanan Lincoln

Nombor hubungan bank simpanan Lincoln adalah (888) 508-4572 .

Apa bank aplikasi tunai persegi?

Bank Simpanan Lincoln

Deposit langsung aplikasi tunai

Deposit langsung boleh mengambil masa 1-5 hari bekerja untuk mencapai Aplikasi Tunai anda dari tarikh ketibaan yang dijadualkan.

Alamat aplikasi tunai Sutton bank

Square, Inc., 1455 Market St., Suite 600, MSC 211, San Francisco, CA 94103 , Amerika Syarikat.

Adakah aplikasi tunai bank sutton?

Bank Sutton mengeluarkan kad tunai. Sutton Bank tidak menyokong atau mempromosikan aplikasi Square Cash, yang merupakan produk dari Square, Inc. Pada masa lain, akaun Kad Tunai anda mempunyai baki sifar ($ 0). Sejarah transaksi Aplikasi Tunai anda TIDAK dapat diakses melalui perkhidmatan perbankan dalam talian kami.

Bolehkah anda menggunakan aplikasi tunai untuk doordash?

Ya, aplikasi tunai boleh digunakan untuk doordash.

Bank tunai yang dihubungkan dengan aplikasi tunai?

Aplikasi tunai disambungkan ke Lincoln Savings Bank .

Nombor perkhidmatan pelanggan aplikasi tunai Sutton bank

Nombor perkhidmatan pelanggan aplikasi tunai Sutton Bank adalah 800-969-1940 .

Nombor penghalaan bank simpanan Lincoln

Bank simpanan Lincoln mempunyai dua nombor perutean:

Nombor Laluan Proses FedACH Proses Fedwire Lokasi Nama Berdaftar
073905527 Y Y Reinbeck, IA Bank Simpanan Lincoln
073923033 Y N Reinbeck, IA Bank Simpanan Lincoln

Bagaimana mencari nama aplikasi tunai?

Untuk mencari seseorang dalam aplikasi Tunai dengan nama pengguna mereka. Sebagai gantinya, buka penyemak imbas bukan mudah alih dan dapatkan wang tunai. app / $ someones_cashtag dan akan menunjukkan maklumat penerima Tambahkan maklumat hubungan - $ Cashtag, yang merupakan nama pengguna, alamat e-mel dan nombor telefon App untuk penerima dan pembayaran.

Adakah aplikasi tunai adalah akaun bank?

Aplikasi Tunai adalah perkhidmatan pemindahan wang, bukan bank. Pentadbiran perbankan diberikan dengan rakan kewangan Cash. Pentadbiran pemodal diberikan dengan individu Cash App Investing LLC, FINRA / SIPC.

Aplikasi tunai FDIC

Dana dalam akaun Aplikasi Tunai anda tidak diinsuranskan oleh FDIC, yang bermaksud dana anda tidak dibiayai secara persekutuan. Sekiranya anda menghantar wang kepada orang yang salah atau kerana melakukan aktiviti penipuan.

Deposit pembayaran gaji aplikasi tunai

Simpan cek, borang penilaian dan banyak lagi ke baki Aplikasi Tunai anda dengan menggunakan rekod dan nombor stereng anda. Anda boleh menerima sehingga $ 25,000 setiap deposit langsung dan hingga $ 50,000 dalam 24 jam. Money App mengetepikan ansuran langsung yang dapat diakses apabila ia diterima, selagi dua hari lebih cepat daripada di banyak bank.

Adakah aplikasi tunai adalah bank Sutton?

Cash App Banking adalah Lincoln Savings Bank, yang menawarkan perkhidmatan perbankan yang menyokong deposit langsung. Kad debit Aplikasi Tunai dikeluarkan oleh Sutton Bank , ahli berlesen FDIC VISA® International Incorporated.

Aplikasi tunai tidak selamat

Aplikasi tunai adalah aplikasi yang selamat. Selama anda menggunakannya sebagaimana mestinya dan pertahankan langkah keselamatan yang betul.

Ia mempunyai sekumpulan ciri keselamatan yang membantu melindungi wang dalam aplikasi. Menggunakan ciri-ciri terbina dalam sambil mempraktikkan keselamatan internet Membantu anda memanfaatkan perkhidmatan Cash App yang hebat.

Adakah aplikasi tunai bank simpanan Lincoln?

Nama Bank Aplikasi Tunai adalah Bank Simpanan Lincoln untuk Deposit Langsung.

Aplikasi tunai nombor perutean bank Sutton

Nombor laluan bank Sutton adalah 041215663 .

Nombor bank aplikasi tunai

Nombor bank aplikasi tunai adalah 1 (800) 969-1940 .

Adakah aplikasi tunai membenarkan deposit langsung?

Deposit langsung tersedia di aplikasi tunai pada saat pembayaran diterima, selagi dua hari lebih cepat daripada banyak bank.

Aplikasi tunai dengan akaun simpanan

Ya, anda boleh menggunakan aplikasi tunai dengan akaun simpanan.

Alamat bank aplikasi tunai

Alamat bank aplikasi Cash adalah Cash App, 1455 Market Street, Suite 600, San Francisco, CA 94103

Adakah aplikasi tunai mempunyai akaun simpanan?

Ya, aplikasi tunai mempunyai akaun simpanan.

Bank apa yang menyokong aplikasi tunai?

Bank Simpanan Lincoln menyokong aplikasi Tunai.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

S: Bolehkah anda menghantar $ 10,000 melalui aplikasi tunai?

Aplikasi tunai membolehkan anda menghantar dan menerima sehingga $ 1000 dalam masa 30 hari. Anda boleh membina titik pemotongan ini dengan mengesahkan keperibadian anda menggunakan nama lengkap, tarikh lahir dan 4 digit terakhir SSN anda.

S: Adakah saya memerlukan akaun bank untuk aplikasi Tunai?

Aplikasi Tunai adalah aplikasi yang membolehkan pembayaran peer-to-peer langsung melalui peranti mudah alih anda. Pengguna Aplikasi Tunai boleh mendapatkan kad debit Visa pilihan yang dapat mereka gunakan untuk menggunakan dana dari akaun Aplikasi Tunai mereka atau bahkan mengeluarkan wang tunai dari ATM. Anda memerlukan akaun bank yang berfungsi yang dihubungkan dengan akaun Aplikasi Tunai anda untuk memindahkan dana.

S: Adakah anda mesti menggunakan nama sah anda di Aplikasi Tunai?

Proses permohonan Aplikasi Tunai boleh dilakukan dengan menggunakan nama palsu. Mereka tidak akan mempunyai pilihan untuk mengesahkan identiti anda. melainkan jika anda ingin membayarnya, anda akan diminta untuk mengesahkan identiti anda yang akan membatalkan nama anda.

Q: Adakah Aplikasi Tunai melaporkan kepada IRS?

Money App adalah sah dari segi undang-undang untuk menunjukkan pendua Borang 1099-B kepada IRS untuk tahun perbelanjaan yang berkenaan.

S: Apa yang berlaku sekiranya anda ditipu dalam aplikasi Tunai?

Sekiranya anda fikir anda telah ditipu dalam aplikasi Tunai, anda dapat mempertikaikan caj aplikasi dengan memilih transaksi dan mengetuk “…” -> Bantuan dan Sokongan Aplikasi Tunai -> Pertikaikan transaksi ini Pasukan Aplikasi Tunai. akan menyemak tuntutan anda Tetapi tidak ada jaminan bahawa anda akan mendapat wang anda kembali.

S: Siapa yang memiliki aplikasi tunai?

Square Inc.

Cash App adalah perkhidmatan pembayaran peer-to-peer (P2P) Square Inc., peneraju industri teknologi kewangan.

Q: Adakah PayPal Lebih Selamat Dari Aplikasi Tunai?

Untuk kegunaan peribadi saya akan mengatakan ya, Aplikasi Tunai lebih baik, tetapi untuk akaun perniagaan besar PayPal menawarkan lebih banyak ciri keselamatan seperti perlindungan pembayaran dan penyelesaian sengketa. Sekiranya saya harus memilihnya, saya akan memilih Aplikasi Tunai tanpa bayaran, bonus dan kemudahan penggunaan.

Kesimpulannya

"Aplikasi Tunai" membolehkan pengguna melakukan transaksi dan mengeluarkan wang yang mereka ada di akaun aplikasi tunai mereka. Kad ini dikeluarkan oleh Sutton Bank dan merupakan satu-satunya kad untuk akaun Aplikasi Tunai pengguna.

Apakah nama Cash App Bank? Nama bank Aplikasi Tunai adalah Bank Simpanan Lincoln. Untuk melihat Alamat Bank Aplikasi Tunai anda untuk deposit Tunai Aplikasi Langsung, anda perlu memasukkan nombor perutean ABA dan Voila untuk membantu anda menentukan wilayah pejabat bank anda.

Nama Bank Aplikasi Tunai untuk Deposit Langsung

Nama Cash App Bank adalah Bank Simpanan Lincoln , yang terletak di Cedar Falls, Iowa, di 301 Washington Street. Ia dikekalkan untuk deposit langsung. Kad Debit Aplikasi Tunai dari Sutton Bank dikeluarkan di mana Visa dikenali.

Apakah nama Cash App Bank deposit langsung? Lincoln Savings Bank adalah nama Cash App Bank untuk deposit langsung. Anda memerlukan nombor perutean untuk membantu membezakan lokasi pejabat bank anda dan memasukkan Carian Nombor Laluan dan Voila ABA1 untuk mencari Alamat Bank Aplikasi Tunai anda untuk deposit langsung Aplikasi Tunai.

Nama Bank Aplikasi Tunai Lincoln Bank Simpanan untuk deposit langsung menawarkan pengaturan perbankan yang kreatif dan selamat. Aplikasi Tunai Deposit Langsung memerlukan nama bank anda, nombor perutean anda, dan Deposit langsung mungkin memerlukan 1-5 hari bekerja untuk mendaftarkan wang tersebut .

Ciri deposit langsung dikendalikan oleh Lincoln Savings Bank, memberikan nombor routing dan nombor rekod untuk deposit kepada pelanggan aplikasi tunai . Pada masa yang sama, Sutton Bank 1 menyediakan kad cajnya.

Aplikasi Square Cash mempunyai nombor rekod dan perutean yang sah dan sah, untuk setiap pelanggan, yang digunakan untuk pengisytiharan pentadbiran kawalan langsung. Anda harus memberikan maklumat kepada pengurus anda untuk mendapatkan daftar keluar yang diprogramkan secara berkala.

Nama bank dan bandar / negeri diperlukan untuk setiap struktur simpanan langsung. Oleh itu, apabila anda menggunakan Aplikasi Tunai, anda mengelirukan apa yang disenaraikan di samping penghalaan dan nombor rekod anda di nama bank anda. Pelanggan perlu memberikan nama bank, nombor dan alamat routing dengan majikan mereka untuk menyokong pengurusan deposit langsung dalam aplikasi tunai.

Ia juga penting sekiranya anda dilengkapi dan ingin terus mengambil faedah pengangguran atau menambahnya sebagai pembayaran sekali sahaja .

Langkah-langkah untuk Deposit Langsung

1 - Ketik pilihan Perbankan di skrin utama Aplikasi Tunai anda

2 - Ketik Direct Custody

3 - Pilih Borang Deposit Langsung

4 - Isi maklumat mengenai majikan anda dan jumlah yang anda mahu deposit dari setiap gaji dan berikan tandatangan anda.

5 - Pilih borang e-mel dan masukkan alamat penerima anda sebelum memukul.

Kelebihan Aplikasi Tunai

Tidak ada perbelanjaan untuk pentadbiran penting. Aplikasi Tunai tidak mengubah pembayaran dari bulan ke bulan, pengiriman atau penerimaan wang, perbelanjaan tidur , atau caj yang tidak diketahui.

Menyertakan kad budi bicara percuma. "Kad Tunai" membolehkan pelanggan menukar dan mengeluarkan wang dari akaun Aplikasi Tunai mereka. Kad tersebut dibekalkan oleh Sutton Bank dan terkenal untuk akaun Cash App pelanggan. Ia tidak dihubungkan ke satu akaun bank atau kad cek lain.

Sekiranya anda membuat deposit langsung, pengeluaran ATM percuma. Dalam semua kes, kos menggunakan ATM dengan kad tunai adalah $ 2. "Sokongan tunai" membantu anda menyimpan wang tunai semasa menggunakan kad cek . Pelanggan dengan kad tunai boleh memilih "pertolongan" tertentu untuk membeli perjanjian dengan peniaga tertentu (misalnya, potongan 10% dari DoorDash). Hanya satu lif yang dinamik pada satu masa, tetapi anda boleh menukar bantuan sekerap yang anda perlukan.

Ringkasan

Aplikasi tunai membolehkan pengguna mengirim dan menerima wang melalui perkhidmatan pemindahan wang peer-to-peer Square Inc. Dengan akaun Aplikasi Tunai anda, Aplikasi Tunai membolehkan pelanggannya membeli wang pada kad mereka. Aplikasi tunai juga memberi pengguna kad debit yang dikenali sebagai kad tunai, yang berfungsi sama dengan akaun bank. Aplikasi tunai tidak bergantung pada nombor akaun untuk mengenal pasti anda, begitu juga dengan akaun bank biasa. Sebaliknya, anda hanya dapat dikenal pasti melalui alamat e - mel atau nombor telefon anda.

Soalan Lazim

Orang bertanya banyak soalan mengenai bank aplikasi tunai. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

:one: Mengapa aplikasi tunai mengenakan yuran kepada saya?

Kad kredit dikenakan bayaran pengirim 3 peratus untuk menghantar pembayaran dan mengenakan bayaran kira-kira 1,5 peratus untuk deposit segera di akaun bank. Walau bagaimanapun, firma itu membolehkan pembayaran melalui kad kredit. Ia akan mengenakan bayaran 2.9% untuk menghantar wang dari kad kredit untuk pengguna yang masih mempunyai kad kredit yang bersambung.

:two: Bolehkah anda menghantar Aplikasi Tunai $ 10000?

Aplikasi Tunai membolehkan anda menghantar dan menerima sehingga $ 1,000 untuk jangka masa 30 hari. Dengan memasukkan nama lengkap , tarikh lahir, dan empat digit terakhir SSN anda, anda boleh meningkatkan had ini.

:three: Bolehkah anda menimpa akaun bank Aplikasi Tunai anda?

Tidak, tidak ada bayaran overdraf dengan Aplikasi Tunai. Anda mungkin melihatnya sebagai elemen paling penting dalam Aplikasi Tunai. Tambahan pula, Aplikasi Tunai tidak mengenakan jumlah overdraf untuk penalti atau faedah. Penting untuk diperhatikan bahawa pemindahan berakhir jika penerima anda tidak menerima wang dalam masa 14 hari.

:four: Adakah Aplikasi Tunai memberi kesan kepada kredit anda?

54% pengguna Cash App mempunyai kurang daripada 600 markah kredit. Perkara pertama yang kami lihat ialah siapa yang menggunakan Cash App . Menurut statistik, hampir separuh asas pengguna Aplikasi Tunai mempunyai nilai kredit di bawah 600. Setiap baldi skor kredit berikutnya mempunyai bahagian asas pengguna yang semakin menurun.

:five: Berapa lama masa yang diperlukan untuk mendapatkan wang aplikasi tunai?

Laman web ini menyatakan bahawa wang mungkin dibayar dan diterima melalui aplikasi tunai dengan cepat. Bergantung pada bank anda, laporan laman web mungkin memerlukan 1 hingga 3 hari untuk menambahkan atau memasukkan wang ke dalam akaun aplikasi tunai anda. Oleh itu, terbukti bahawa penghantaran dan penerimaan wang melalui aplikasi tunai hanya memerlukan satu hingga tiga hari.

Kesimpulannya

Aplikasi tunai membolehkan pengguna mengirim dan menerima wang melalui perkhidmatan pemindahan wang peer-to-peer Square Inc. Anda juga boleh memindahkan wang dari akaun aplikasi tunai ke akaun bank anda. Ia memerlukan dua hingga tiga hari. Terdapat banyak faedah tunai, dan tidak ada kos untuk perkhidmatan penting , bayaran bulanan, wang, atau tujuan lain untuk menghantar dan menerima.

Tetapi ada juga penarikan balik yang ketara kerana terdapat had awal yang rendah untuk 30 hari pertama. Anda boleh menambahkan dana ke Akaun Tunai anda menggunakan kad debit yang disambungkan ke akaun bank yang ada.

artikel berkaitan

1 Suka

Nama bank Aplikasi Tunai adalah LincoIn Saving Bank. Ia menyediakan perkhidmatan perbankan yang inovatif dan boleh dipercayai, dan kad debit aplikasi tunai dikeluarkan oleh Sutton Bank yang diinsuranskan oleh FDIC. Diperlukan masa 1-5 hari bekerja untuk wang dihantar ke akaun Aplikasi Tunai anda melalui deposit langsung.

nama bank aplikasi tunai

Nama Bank Aplikasi Tunai 2021

Kami akan mengetahui segalanya sehingga anda dapat memperoleh pandangan terbaik. Bermula dengan bank, Nama Bank Aplikasi Tunai adalah Lincoln Savings Bank buat masa ini. Bank Simpanan Lincoln harus dimasukkan sebagai nama bank anda apabila anda ingin menggunakan ciri pengeluaran cek Aplikasi Tunai.

Selepas itu, struktur akan meminta maklumat lebih lanjut, seperti nombor perutean bank. Seperti namanya, nombor routing adalah kod yang mengenal pasti cawangan bank mana yang memulakan akaun.

Ini adalah kod sembilan digit yang berbeza-beza mengikut tempat di mana ia dibuka untuk perniagaan untuk pertama kalinya. Anda biasanya akan menjumpainya di sudut kiri cek.

Namun, bagaimana anda dapat mengetahui nombor perutean untuk Aplikasi Tunai ?? Aplikasi Tunai, sebaliknya, telah mempermudah antara muka dengan membolehkan anda mencari semua butiran ini dalam Aplikasi Tunai itu sendiri.

Membiasakan diri dengan kesulitan bank anda Hasil daripada kad caj Aplikasi Tunai , anda dapat mengetahui lebih lanjut mengenai bank Aplikasi Tunai. Biasanya, Sutton Bank menyediakan kad cek dan Lincoln Savings Bank menyediakan bahan bakar untuk kad cek Aplikasi Tunai.

Oleh kerana anda sekarang tahu apa itu Nama Bank Aplikasi Tunai, langkah logik seterusnya adalah untuk mengetahui cara mencarinya. Nama bank Aplikasi Tunai adalah penting, tetapi anda harus memahami bahawa anda memerlukan akaun Aplikasi Tunai yang telah disahkan. ' Ciri deposit segera App Tunai juga mesti diaktifkan.

Dengan mengikuti dua langkah ini, anda dapat mengenal pasti Nama Bank Aplikasi Tunai. Interaksi ini, seperti yang telah dijelaskan sejauh ini, adalah sederhana.

Ikuti langkah di bawah untuk mencari Nama Bank Aplikasi Tunai anda. Selain itu, mereka akan membolehkan anda mencari nombor perutean dan pembukuan bank , serta alamat bank. Kaedah yang dibincangkan adalah;

 • Kemudian, muat turun Aplikasi Tunai pada peranti Android atau iOS anda dan log masuk.

 • Semasa anda berada di skrin utama anda Pada ikon profil, klik padanya.

 • Pada Skrin Utama, tatal ke bawah ke "Aset" dan klik. Teruskan Baca Di Bawah Untuk Mendapatkan Laluan Aplikasi Tunai dan Nombor Akaun Bank

 • Untuk Nama Bank Aplikasi Tunai, gunakan nombor penghalaan atau akaun bank.

 • Bertanya mengenai nombor penghalaan atau pembukuan di Google.

 • Majikan anda kini dapat membuat deposit langsung ke akaun bank Aplikasi Tunai anda.

Ringkasan :

Lincoln Savings Bank adalah pemantau deposit langsung Cash App Bank, dan ia menawarkan pilihan perbankan yang inovatif dan selamat. Nama bank, nombor perutean, dan nombor akaun anda diperlukan untuk deposit langsung Aplikasi Tunai. Deposit langsung mungkin memerlukan masa antara 1 hingga 5 hari bekerja untuk mencapai akaun anda, bergantung pada tempat anda tinggal. Lincoln Savings Bank memberikan pelanggan aplikasi Cash dengan nombor perutean dan nombor akaun baru untuk digunakan untuk deposit, sementara Sutton Bank mengeluarkan kad debit mereka.

deposit langsung aplikasi tunai

Nama dan Nombor Laluan Bank Aplikasi Tunai

Ada kemungkinan anda sudah menghabiskan banyak masa untuk mencari nombor perutean dan nama bank di Square. Hasil daripada membaca catatan ini, ada kemungkinan anda tidak menemui apa-apa. Semuanya baik-baik sahaja. Sebelum membenarkan pilihan pengeluaran cek terus, saya juga menyedari kesukaran ini.

Nombor penghalaan atau nama bank tidak tertera di Aplikasi Tunai . Sekali, saya mengesyorkan agar anda mengambil prosedur ini untuk mengetahui maklumat terbaru dan terkini dan mempunyai pengalaman tanpa masalah.

 • Langkah pertama adalah log masuk ke Aplikasi Tunai pada telefon pintar anda.

 • "Tunai Saya" diakses dengan menekan butang simbol "$".

 • Tatal ke bawah dan pilih "Tunai."

 • Kemudian pilih " Deposit Langsung" di bahagian bawah senarai.

 • Nombor penghalaan Aplikasi Tunai boleh didapati di sini.

 • "Dapatkan Nombor Akaun" sekarang akan muncul.

 • "Nombor Akaun Aplikasi Tunai" akan muncul di layar berikut.

 • Salin semua maklumat dan hantarkan kepada majikan anda.

 • Setelah anda bersetuju dengan syarat deposit langsung, klik "aktifkan deposit langsung."

Pengguna Aplikasi Tunai mungkin menemui nombor perutean yang berbeza bergantung pada lokasi mereka berada. Nombor penghalaan Aplikasi Tunai mesti disahkan. Anda juga boleh mencari alamat bank Aplikasi Tunai menggunakan nombor perutean. Sila gunakan akaun bank Aplikasi Tunai yang sama yang disenaraikan di bahagian sebelumnya.

Nama Bank Aplikasi Tunai untuk Plaid

Buat masa ini, Plaid menyokong institusi kewangan berikut: Bank of America, Chase, serta bank dan kesatuan kredit yang lebih kecil yang menerima Pemindahan Plaid.

Untuk memautkan akaun bank anda ke akaun Aplikasi Tunai dan mengakses maklumat perbankan, anda boleh menggunakan ciri Plaid on Cash App. Dengan menggunakan Plaid , anda boleh masuk ke Aplikasi Tunai dengan selamat dan berkongsi maklumat perbankan anda dengan bank anda.

Untuk mendapatkan wang tunai, anda mesti memautkan akaun bank anda ke Aplikasi Tunai, dan Plaid adalah berapa banyak FI yang melakukannya hari ini. Bank anda mungkin akan menggunakan pengesahan dua faktor untuk mengesahkan identiti anda.

Perkhidmatan Plaid membolehkan akaun Aplikasi Tunai dihubungkan dengan akaun bank luaran . Anda boleh memautkan akaun Aplikasi Tunai anda ke akaun pihak ketiga.

Pembangun aplikasi yang menggunakan Plaid kini dapat menanyakan akaun bank anda untuk mendapatkan kemas kini transaksi segera jika institusi kewangan anda melaksanakan Plaid Exchange, berkat peningkatan hari ini. Anda mungkin menggunakan fungsi ini untuk memberitahu anda apabila wang dikreditkan atau ditolak dari akaun bank anda, misalnya.

Aplikasi Tunai membolehkan anda memasukkan maklumat akaun bank anda secara manual, termasuk Nama Pengguna dan Kata Laluan, atau anda boleh menyambungkan akaun bank anda menggunakan Kotak-kotak dengan memilih Sambungkan Akaun Bank dan masukkan maklumat perbankan anda. Akaun Wang Tunai anda sekarang akan dipautkan ke akaun bank anda melalui kaedah ini.

Ringkasan :

Dengan pelancaran aplikasi dan aplikasi kewangan baru yang semakin meningkat, kebanyakan pemaju menghadapi masalah yang sukar untuk berhubung dengan institusi kewangan secara terprogram. Plaid adalah platform perantara untuk Aplikasi Tunai dan aplikasi lain yang memerlukan anda menghubungkan akaun bank anda, dari perdagangan saham hingga kad yang perlu menggerakkan wang.

Aplikasi Caash

Jadual Bayaran Bank App Tunai

Bayaran Jumlah Perincian
Pengeluaran ATM Dalam Rangkaian $ 2 Apabila anda disambungkan ke rangkaian "Rangkaian ATM Visa
Pengeluaran ATM Luar Rangkaian $ 2 Hasilnya, kami mengenakan bayaran. Sekiranya ATM dianggap "keluar dari jaringan ATM Visa," maka itu dianggap "keluar dari rangkaian ATM Visa." Terdapat juga kemungkinan bahawa operator ATM akan mengenakan bayaran kepada anda.
Pulangan Tunai di Tempat Jualan $ 0 Hasilnya, kami mengenakan bayaran. Ada kemungkinan peruncit akan mengenakan kos tambahan.
Penolakan ATM Dalam Rangkaian $ 0 "ATM Visa dianggap" dalam jaringan. "
Penurunan ATM di Luar Rangkaian $ 0 Hasilnya, kami mengenakan bayaran. ATM yang terletak di luar Rangkaian ATM Visa disebut sebagai "di luar rangkaian." Terdapat juga kemungkinan bahawa operator ATM akan mengenakan bayaran kepada anda.
Bayaran Urus Niaga Asing $ 0 Hasilnya, kami mengenakan bayaran. Mana-mana kedai atau institusi kewangan yang terlibat dalam urus niaga anda mungkin juga mengenakan bayaran kepada anda.

Soalan Lazim

1. Adakah Cash App adalah cawangan Sutton?

Dana pelanggan dalam Aplikasi Tunai tidak pernah dipindahkan ke atau disimpan oleh Sutton Bank, jadi mereka tidak dilindungi oleh perlindungan FDIC , walaupun Sutton Bank adalah penerbit Kad Tunai.

2. Bolehkah saya menggunakan Aplikasi Tunai untuk masuk ke laman web Sutton Bank?

Maaf, tetapi sejak penulisan ini, anda tidak dapat log masuk ke bank Sutton anda dengan Aplikasi Tunai pada saat pengeposan ini. Anda juga tidak boleh masuk ke Aplikasi Tunai menggunakan laman web atau aplikasi mudah alih Sutton Bank. Ini menunjukkan bahawa Sutton Bank tidak menyokong Aplikasi Tunai atau memberikan bantuan log masuk.

3. Berapa banyak yang boleh anda hantar dengan Aplikasi Tunai?

Dalam 30 hari, Aplikasi Tunai membolehkan anda menghantar dan menerima wang tunai sehingga $ 1,000. Tingkatkan sekatan ini dengan mengesahkan bahawa anda adalah siapa yang anda katakan dengan memberikan keseluruhan nama sah, tarikh lahir, dan empat digit terakhir nombor Jaminan Sosial anda .

4. Berapa lama wang yang tersisa di Aplikasi Tunai sebelum habis?

Penerima anda tidak perlu mempunyai akaun Aplikasi Tunai; selagi anda mempunyai e - mel atau nombor telefon mereka, anda boleh menghantar mereka wang melalui Aplikasi Tunai. Pemindahan akan berakhir sekiranya penerima tidak menerima wang dalam masa 14 hari.

5. Adakah Aplikasi Tunai menghendaki anda menggunakan nama sah anda?

Anda tidak perlu mengemukakan dokumen pengenalan yang dikeluarkan oleh kerajaan untuk menggunakan Aplikasi Tunai setelah anda bergabung. Perhatikan kenyataan bahawa Aplikasi Tunai akan mengesahkan maklumat yang anda berikan untuk pengesahan.

6. Bagaimana jika saya tidak mempunyai akaun bank?

Semasa menggunakan Aplikasi Tunai, anda tidak memerlukan nombor akaun bank untuk mengenal pasti diri anda. Sebaliknya, anda hanya dikenali dengan alamat e-mel atau nombor telefon anda, yang merupakan satu-satunya cara untuk menghubungi anda.

7. Bolehkah saya menghubungi Sutton Bank mengenai perkhidmatan Aplikasi Tunai mereka?

Sila isi borang di bawah ini jika anda mempunyai pertanyaan atau komen umum. Sokongan Aplikasi Tunai boleh dihubungi di 800-969-1940 atau 855-351-2274 jika anda mempunyai pertanyaan mengenai akaun Aplikasi Tunai anda.

8. Plaid disokong oleh institusi kewangan apa?

Buat masa ini, Plaid menyokong institusi kewangan berikut: Bank of America, Chase , serta bank dan kesatuan kredit yang lebih kecil yang menerima Pemindahan Plaid.

9. Tanpa kad debit, bagaimana saya boleh menambahkan wang ke kad Aplikasi Tunai saya?

 • Ketik tab baki di Aplikasi Tunai untuk meminta wang daripada seseorang.

 • Terdapat ikon "$" pada bar alat tab Imbangan .

 • Selepas itu, anda akan diminta memasukkan jumlah yang anda mahukan dengan kad Aplikasi Tunai anda.

 • Masukkan jumlah yang diinginkan dan kemudian klik "Minta Wang."

10. Bagaimana jika anda tidak mempunyai akses ke kad debit dan ingin menggunakan Aplikasi Tunai?

Kad prabayar tidak dapat digunakan untuk membiayai akaun Aplikasi Tunai anda pada masa ini, misalnya. Sebagai gantinya, anda memerlukan akaun bank atau kad debit atau kredit yang dikeluarkan Visa, American Express, MasterCard, atau Discover.

Kesimpulannya

Akhirnya, bank mana yang berfungsi dengan Aplikasi Tunai? Lincoln Savings Bank adalah bank yang digunakan oleh App Tunai, dan dapat digunakan untuk deposit langsung pembayaran dari syarikat Anda dan skema manfaat pemerintah yang lain. Nombor laluan adalah rekod awam, jadi jika anda tidak mengetahui nama dan alamat bank, seperti dalam kes ini, agak mudah untuk mencari fakta dan maklumat institusi, serta untuk mengesahkan kesahihan cek dan memastikan bahawa nombor penghala sepadan dengan institusi yang disebutkan di atasnya.