Had Aplikasi Tunai. Had aplikasi tunai adalah $ 1000 . Ini adalah aplikasi pembayaran digital yang paling banyak digunakan untuk banyak orang dan ini membuat semua pelanggannya gembira. Aplikasi tunai telah meningkatkan had untuk menghantar wang dalam talian. Kini anda boleh menghantar hingga $ 250 dengan dalam tujuh hari. Anda juga boleh mendapat sehingga $ 1000 dengan sebulan. Sekiranya anda ingin menghantar wang lebih dari $ 5000, anda boleh melakukannya dengan mudah.

Had Aplikasi Tunai

Apa itu Aplikasi Tunai?

Aplikasi tunai adalah aplikasi pembayaran digital yang membolehkan semua individu menghantar rakan sebaya dan menerima wang daripada rakan dan keluarga anda. Mereka juga telah menggunakan kad debit yang merupakan pilihan yang dihubungkan untuk membeli-belah atau menggunakan ATM. Had Aplikasi Tunai adalah aplikasi pembayaran digital yang boleh digunakan untuk banyak orang dan ini membuat semua pelanggannya senang. Aplikasi tunai telah meningkatkan had untuk menghantar wang dalam talian. Kini anda boleh menghantar hingga $ 250 dengan dalam tujuh hari. Anda juga boleh mendapat sehingga $ 1000 dengan sebulan. Sekiranya anda ingin menghantar wang lebih dari $ 5000, anda boleh melakukannya dengan mudah.

Kajian Pengguna mengenai rangkaian ke aplikasi pembayaran pelayan memberikan sejumlah enam puluh empat pada skala 1 hingga 100 dengan 100 menjadi skor sempurna seperti yang diketahui semua orang. Ia memperoleh markah yang baik untuk sokongan pelanggan, keselamatan data dan aksesibilitas. Ini juga merangkumi pelbagai jenis peranti dan bagi mereka yang tidak mempunyai akaun bank. Tetapi kebanyakan orang merasakan aplikasi tersebut dapat melakukan lebih baik pada pengesahan dan privasi pembayaran. Aplikasi Tunai tersedia untuk pengguna iPhone dan Android.

Bagaimana Aplikasi Tunai Berfungsi

Aplikasi tunai cukup mudah, ini adalah aplikasi untuk menghantar dan menerima wang yang boleh anda lakukan kedua-duanya. Pengguna boleh membuat akaun yang benar-benar percuma dan kemudian membiarkan mereka menghantar atau menerima wang dengan serta-merta dari pengguna lain di negara yang sama.

Sebaik sahaja aplikasi itu memuat turun Aplikasi Tunai maka anda memilih nama pengguna yang unik untuk akaun anda yang disebut syarikat $ tag tunai. Pengguna juga boleh menggunakan nombor telefon peribadi atau alamat e-mel yang terikat pada akaun mereka. Anda juga boleh menghantar wang dari kad debit dan pemulihan boleh menggunakan ATM. Belanjakan baki Aplikasi Tunai anda terus dari aplikasi juga membolehkan pengguna menerima deposit langsung seperti cek gaji ke akaun mereka.

Tetapi satu perkara yang mesti anda ingat ialah pemegangnya sekurang-kurangnya berumur 18 tahun untuk membuka akaun. Pengguna Amerika Syarikat hanya boleh membuat pembayaran kepada penerima yang berpangkalan di AS sahaja. Menurut seorang jurucakap syarikat. Penduduk kerajaan United Kingdom juga dapat menggunakan Aplikasi Tunai untuk mengirim dan menerima wang di UK.

Bermula

Semua Bayaran AmaunDetail
Pembelian Kad Bayaran $ 0 dikenakan untuk pembelian Kad Prabayar Visa Aplikasi Tunai
Kad Sekunder Bayaran Yuran $ 0 Bayaran dikenakan untuk pembelian Kad Prabayar Visa Kad Prabayar sekunder

Apa maksud Pengesahan pada Aplikasi Tunai

Untuk mengesahkan akaun di aplikasi Tunai adalah mudah dan ini bermaksud bahawa pengguna perlu memberikan beberapa maklumat asas seperti nombor sosial keselamatan anda nama penuh anda dan tarikh lahir dll. Oleh itu aplikasi mungkin meminta lebih banyak maklumat dalam beberapa kes jika ini data tidak mencukupi untuk mengesahkan akaun. Dengan akaun yang disahkan, apa yang boleh anda lakukan ialah menghantar hingga $ 7.500 seminggu dan menerima sejumlah wang.

Bolehkah anda menghantar wang $ 5,000 atau lebih melalui Aplikasi Tunai?

Ini adalah berita baik untuk mengetahui bahawa Aplikasi Tunai telah meningkatkan had untuk menghantar wang yang sangat dihargai. Kini anda boleh menghantar hingga $ 250 dengan dalam tujuh hari dan anda juga dapat memperoleh hingga $ 1000 dengan dalam sebulan atau 30 hari. Tetapi jika anda ingin tahu bolehkah anda mengirim wang lebih dari $ 5000 atau tidak, ya anda boleh melakukannya dengan mudah.

Setelah mengesahkan akaun anda pada had Aplikasi Tunai maka anda dapat menghantar wang dengan mudah dan had untuk mengirim wang anda meningkat. Untuk ini, anda hanya perlu mengesahkan tarikh lahir, nama penuh anda dan 4 digit terakhir SSN anda. Sekiranya anda melakukan ini sekarang, anda boleh menghantar sehingga $ 7500 dalam 30 hari. Dan saya fikir ini adalah had yang baik.

Tetapi anda tidak boleh menghantar $ 10,000 dalam aplikasi Tunai, ia tidak tersedia. Had hanya sehingga $ 7500 dan Ya, anda boleh menghantar hingga $ 7500 untuk bulan kedua kerana pada bulan kedua had anda diperbaharui lagi. Oleh itu, jika anda belum membuat pengesahan, akaun aplikasi tunai anda disahkan hari ini dan nikmati semua itu. Pada masa itu anda boleh meningkatkan had anda. Anda akan mendapat semua maklumat lengkap mengenai mengesahkan akaun dalam aplikasi itu sendiri.

Bilakah had mingguan aplikasi tunai ditetapkan semula?

Had aplikasi tunai berterusan sehingga tidak ditetapkan semula pada hari tertentu dalam seminggu. Itu hanya bergantung pada bila anda telah menyertai aplikasi tunai. Jadi terserah anda dapat meneka diri anda bilakah had anda akan ditetapkan semula. Anda juga boleh mengetahui tentang had dengan memeriksa sejarah anda di aplikasi Tunai.

Oleh itu, perkara pertama yang perlu dilakukan ialah mengesahkan aplikasi tunai anda dan kemudian anda dapat meningkatkan had harian anda dengan mudah. Selepas itu anda boleh menghantar $ 5000 dengan aplikasi tunai dengan mudah. Anda boleh meningkatkan had ini dengan mengesahkan identiti lengkap anda menggunakan tarikh lahir, nama penuh anda dan 4 digit terakhir SSN anda. Sekiranya mereka tidak dapat mengesahkan akaun anda menggunakan maklumat ini, mereka akan meminta anda memberikan maklumat tambahan .

Adakah Mungkin Meningkatkan Had Aplikasi Tunai?

Terpulang kepada anda jika anda ingin menaik taraf akaun anda dengan memberikan maklumat asas, hanya anda yang mendapat Aplikasi Tunai yang disahkan . Akaun dan perincian mengenai had tunai dapat dilakukan dengan mudah dalam aplikasi.

Untuk meningkatkan had Aplikasi Tunai anda, cubalah perkara berikut seperti berikut.

Apabila anda dapat mengirim lebih dari $ 250 dalam seminggu atau menerima pembayaran anda yang melebihi $ 1,000 maka aplikasi secara automatik akan meminta anda memasukkan maklumat yang diperlukan untuk mengesahkan akaun anda, ini akan merangkumi nama sah penuh anda, tarikh lahir dan empat nombor terakhir dari nombor keselamatan sosial anda yang merupakan nombor SSN anda.

Setelah anda membuat permohonan untuk mendapatkan pengesahan maka Aplikasi Tunai akan memberi anda had transaksi yang lebih besar. Menurut terma dan syarat syarikat, pengguna yang disahkan boleh menghantar sehingga $ 7,500 seminggu dan kemudian menerima jumlah yang tidak terhad.

Apakah had pengeluaran Aplikasi Tunai?

Had pengeluaran aplikasi tunai juga dikenali sebagai had kad Aplikasi Tunai. Had maksimum yang boleh anda keluarkan dari kad aplikasi tunai ialah $ 250 setiap transaksi dan sehari. Begitu juga $ 1000 ditetapkan selama seminggu dan ia akan ditetapkan semula dan $ 1250 untuk sebulan. Sekiranya anda ingin tahu cara meningkatkan had aplikasi tunai, semua maklumat ada di atas.

Apakah had dan yuran Aplikasi Tunai?

Aplikasi tunai memang mempunyai had tunai dan ya apabila anda memuat turun Aplikasi Tunai dan menyiapkan akaun anda, maka anda boleh menghantar dan menerima wang di bawah beberapa had melainkan anda dapat mengesahkan akaun aplikasi tunai anda. Ini hanya bermaksud bahawa membuat akaun dan menambahkan maklumat kad debit tidak cukup untuk memanfaatkan kelebihan Aplikasi Tunai sepenuhnya. Semua pengguna yang tidak disahkan dapat menghantar hingga $ 250 dalam 7 hari dan dapat menerima hingga $ 1000 dalam 30 hari. Pengguna juga mengaktifkan dan tidak dapat menunaikan perkhidmatan deposit langsung aplikasi & mengeluarkan wang syiling sehingga atau melainkan mereka berjaya mengesahkan akaun mereka.

Sekarang jika anda bercakap mengenai bayaran aplikasi tunai dan bimbang mereka akan 3% kerana membuat transaksi menggunakan kad kredit. Apabila mengeluarkan wang melalui kad tunai anda, $ 2 akan dikenakan. Walau bagaimanapun untuk pemindahan bank segera, Aplikasi Tunai mengenakan caj 1.5%. Lebih-lebih lagi deposit standard adalah percuma.

Dapatkan Wang Tunai

Bayaran Jumlah Perincian
Rangkaian Pengeluaran ATM $ 2 dalam-rangkaian merujuk kepada Rangkaian ATM Visa
Pengeluaran ATM-Keluar dari Rangkaian $ 2 Ini adalah bayaran kami. "Di luar rangkaian" merujuk kepada semua ATM di luar Rangkaian ATM Visa. Anda juga mungkin dikenakan bayaran oleh pengendali ATM
Pengeluaran Juruwang Bank $ 0 Ini adalah bayaran kami. Anda juga mungkin dikenakan bayaran tambahan oleh Bank untuk melakukan pengeluaran
Pulangan Tunai di Tempat Jualan $ 0 Ini adalah bayaran kami. Peruncit mungkin mengenakan bayaran tambahan
Rangkaian Penolakan Masuk ATM $ 0 "Dalam rangkaian" merujuk kepada Rangkaian ATM Visa
ATM Menolak-Rangkaian $ 0 Inilah yurannya. "Di luar rangkaian" merujuk kepada semua ATM di luar Rangkaian ATM Visa. Anda juga mungkin dikenakan bayaran oleh pengendali ATM
Bayaran Urus Niaga Asing $ 0 Ini adalah bayaran kami. Anda juga mungkin dikenakan bayaran oleh peruncit atau institusi kewangan yang terlibat dalam transaksi anda

Berapakah kos Aplikasi Tunai?

Percuma menerima, menghantar dan memindahkan wang. Dan sementara Aplikasi Tunai tidak mengenakan yuran ATM tetapi anda bertanggungjawab untuk sebarang yuran atau denda oleh rangkaian ATM. Caj biasa lain yang juga disebutkan di atas adalah untuk wang tunai yang akan dilihat oleh pengguna Aplikasi adalah komisen 1.5% yang ditambahkan ketika mereka memilih pemindahan segera dari aplikasi ke akaun bank. Oleh itu bayaran ini dapat dielakkan dengan mudah dengan hanya memilih pemindahan biasa yang memakan masa dua hingga tiga hari.

Yang perlu anda ketahui mengenai cara menggunakan aplikasi tunai untuk menghantar wang

 1. Pertama, buka Aplikasi Tunai pada peranti Android atau iOS anda.

 2. Ketuk tanda $ yang muncul di bahagian bawah bahagian bawah skrin aplikasi.

 3. Masukkan jumlah yang anda mahu pindahkan.

 4. Ketuk ke butang bayar di bahagian bawah skrin.

 5. Masukkan alamat e-mel yang lengkap atau nombor telefon orang yang anda mahu memindahkan wangnya. Anda juga boleh memasukkan tag tunai $ mereka.

 6. Tulis nota lengkap mengenai tujuan pembayaran ini adalah pilihan sepenuhnya. Ketuk butang "Bayar" dan wang anda akan dipindahkan kepada orang tersebut dalam beberapa saat.

 7. Menggunakan Aplikasi Tunai untuk mengirim wang kepada keluarga anda dan menerima pembayaran dari rakan anda semudah anda memenangi pertaruhan adalah sangat mudah.

 8. Semasa anda memindahkan wang dan meminta dana menggunakan penyemak imbas web, banyak pengguna lebih suka menggunakan aplikasi telefon. Jauh lebih mudah untuk melaksanakan pembayaran dengan serta-merta sehingga anda tidak perlu risau membawa wang tunai.

Ringkasan Had Aplikasi Tunai adalah aplikasi pembayaran digital yang paling banyak digunakan untuk banyak orang dan ini membuat semua pelanggannya senang. Aplikasi tunai telah meningkatkan had untuk menghantar wang dalam talian. Kini anda boleh menghantar hingga $ 250 dengan dalam tujuh hari. Anda juga boleh mendapat sehingga $ 1000 dengan sebulan. Sekiranya anda ingin menghantar wang lebih dari $ 5000, anda boleh melakukannya dengan mudah. Aplikasi Tunai adalah aplikasi pembayaran digital yang membolehkan semua individu menghantar rakan sebaya dan menerima wang daripada rakan dan keluarga anda. Mereka juga telah menggunakan kad debit yang merupakan pilihan yang dihubungkan untuk membeli-belah atau menggunakan ATM.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Terdapat beberapa soalan yang berkaitan dengan Had Aplikasi Tunai adalah seperti berikut:

S1. Bolehkah saya menghantar 5000 melalui aplikasi tunai?

jika anda ingin tahu bolehkah anda mengirim wang lebih dari $ 5000 atau tidak jadi ya anda boleh melakukannya dengan mudah. Ini adalah berita baik untuk mengetahui bahawa Aplikasi Tunai telah meningkatkan had untuk menghantar wang yang sangat dihargai. Kini anda boleh menghantar hingga $ 250 dengan dalam tujuh hari dan anda juga dapat memperoleh hingga $ 1000 dengan dalam sebulan atau 30 hari.

S2. Adakah aplikasi tunai menerima 20000?

Untuk akaun Perniagaan, anda akan menerima Borang 1099-K bagi mereka yang menerima lebih dari $ 20,000 dan lebih daripada 200 pembayaran setiap tahun kalendar dengan Square.

S3. Adakah Cashapp selamat untuk jumlah besar?

Aplikasi Tunai adalah cara selamat untuk menghantar wang dari satu tempat ke tempat lain tetapi juga selamat seperti yang anda buat. Semua pembayaran yang dihantar dan diterima dienkripsi. Aplikasi Tunai dilindungi dengan penyulitan tahap bank yang sama. Aplikasi Tunai mempunyai Piawaian Keselamatan Data PCI. Had Aplikasi Tunai adalah aplikasi pembayaran yang paling banyak digunakan bagi banyak orang yang mengetahuinya dan ini membuat semua pelanggannya senang. Aplikasi tunai telah meningkatkan had untuk menghantar wang dalam talian

S4. Bolehkah anda menghantar $ 10000 melalui aplikasi tunai?

Setelah anda mengesahkan akaun di Aplikasi Tunai maka anda boleh menghantar wang dengan mudah dan had untuk mengirim wang anda akan meningkat. Untuk ini, anda hanya perlu mengesahkan tarikh lahir, nama penuh anda dan 4 digit terakhir SSN anda. Sekiranya anda melakukan ini sekarang, anda boleh menghantar sehingga $ 7500 dalam 30 hari. Dan saya fikir ini adalah had yang baik.

S5. Berapa banyak anda boleh mengeluarkan dari aplikasi tunai dalam satu hari?

Had Aplikasi Tunai adalah aplikasi pembayaran digital yang paling banyak digunakan untuk banyak orang dan ini membuat semua pelanggannya gembira. Aplikasi tunai telah meningkatkan had untuk menghantar wang dalam talian. Kini anda boleh menghantar hingga $ 250 dengan dalam tujuh hari. Anda juga boleh mendapat sehingga $ 1000 dengan sebulan. Sekiranya anda ingin menghantar wang lebih dari $ 5000, anda boleh melakukannya dengan mudah. Had Aplikasi Tunai adalah aplikasi pembayaran digital bagi banyak orang yang mengetahuinya dan ini membuat semua pelanggannya gembira. Aplikasi tunai telah meningkatkan had untuk menghantar wang dalam talian

S6. Bolehkah polis mengesan aplikasi tunai?

Ketika menyiasat kes yang berkaitan dengan penipuan atau akses tanpa izin atau pengubahan wang haram maka dengan bantuan Cash App Amerika Syarikat dapat mengesan rekod pembayaran.

S7. Adakah APP tunai dilaporkan kepada IRS?

Aplikasi Tunai kebanyakannya diharuskan oleh undang-undang untuk mengemukakan salinan dalam Bentuk 1099-B ke IRS untuk tahun pajak yang berlaku.

S8. Adakah IRS memeriksa aplikasi tunai?

Dalam kebanyakan kes, IRS tidak memantau deposit cek atau transaksi bank sehingga atau melainkan mempunyai alasan untuk melakukannya. IRS menganggap situasi berikut layak untuk dipantau seperti wang tunai atau Deposit Cek sebanyak $ 10,000 atau Lebih dari itu. Tidak menjadi masalah sekiranya anda menyimpan wang tunai atau mengaut cek.

S9. Adakah APP Tunai telah digodam 2020?

Banyak pengguna mengadu di Twitter membicarakan wang mereka hilang dari akaun mereka. Oleh itu Cash App telah menyatakan bahawa akaun tersebut belum diretas.

S10. Berapa lama wang boleh masuk dalam aplikasi tunai?

Dana tidak akan diterima oleh penerima dalam 14 hari. Wang tersebut akan dikembalikan kepada sumber dana. Had Aplikasi Tunai adalah aplikasi pembayaran digital bagi banyak orang yang mengetahuinya dan ini membuat semua pelanggannya gembira. Aplikasi tunai telah meningkatkan had untuk menghantar wang dalam talian

S11. Bolehkah anda ditipu dengan wang tunai App gula ayah?

Jangan berkongsi butiran nombor akaun bank atau kad kredit atau kad debit anda. Semuanya boleh digunakan untuk mencuri wang dari anda. Hanya kongsi nama pengguna Aplikasi Tunai atau Venmo anda dan jangan sekali-kali memberikan pertukaran atau bayaran balik ... Sekiranya seorang ayah gula kelihatan tergesa-gesa untuk menghantar wang kepada anda tanpa perjumpaan pertama secara langsung, ia pasti satu penipuan.

Kesimpulannya

:arrow_right: Had Aplikasi Tunai adalah aplikasi pembayaran digital yang paling banyak digunakan untuk banyak orang dan ini membuat semua pelanggannya gembira. Aplikasi tunai telah meningkatkan had untuk menghantar wang dalam talian. Kini anda boleh menghantar hingga $ 250 dengan dalam tujuh hari. Anda juga boleh mendapat sehingga $ 1000 dengan sebulan. Sekiranya anda ingin menghantar wang lebih dari $ 5000, anda boleh melakukannya dengan mudah. Ini juga merangkumi pelbagai jenis peranti dan bagi mereka yang tidak mempunyai akaun bank. Tetapi kebanyakan orang merasakan aplikasi tersebut dapat melakukan lebih baik pada pengesahan dan privasi pembayaran.

:arrow_right: Aplikasi Tunai adalah aplikasi pembayaran digital yang membolehkan semua individu menghantar rakan sebaya dan menerima wang daripada rakan dan keluarga anda. Mereka juga telah menggunakan kad debit yang merupakan pilihan yang dihubungkan untuk membeli-belah atau menggunakan ATM. Itu adalah akhir pelajaran hari ini: Semua maklumat lengkap ada di atas seperti yang disebutkan Semasa menyelesaikan catatan ini, ada satu perkara yang harus diberitahu kepada anda. Terlepas dari semua had Aplikasi Tunai yang disebutkan di bahagian di atas bahawa terdapat satu had had umur Aplikasi Tunai lagi.

:arrow_right: Menurut polisi Square, mana-mana orang yang berumur lebih dari 18 tahun boleh membuat akaun Aplikasi Tunai. Pengguna Amerika Syarikat hanya boleh membuat pembayaran kepada penerima yang berpangkalan di AS sahaja. Menurut seorang jurucakap syarikat. Penduduk kerajaan United Kingdom juga dapat menggunakan Aplikasi Tunai untuk mengirim dan menerima wang di UK.

Apa Yang Anda Tahu. Anda memerlukan akaun perbankan atau kad kredit yang dipautkan untuk menambahkan wang tunai ke Aplikasi Tunai anda untuk mengakses dengan kad Aplikasi Tunai anda.

Cara menambahkan wang anda ke Aplikasi Tunai anda

Anda mesti mempunyai kad cek, Mastercard atau kad Kredit untuk menggunakan teknik ini untuk menambahkan wang anda ke kad Aplikasi Tunai anda. Sebilangan kad tidak membenarkan pertukaran aset ke Aplikasi Tunai, walaupun anda boleh menggunakannya sebagai sumber pembiayaan untuk membayar yang lain menggunakan Aplikasi Tunai.

Ikuti prosedur ini di bawah ...

 • Buka Aplikasi Tunai pada telefon iPhone atau Android anda di skrin utama aplikasi tunai.
 • Tekan Tambah Wang Tunai .
 • Pilih jumlah yang anda mahu tambah wang ke aplikasi tunai anda.
 • Ketik Tambah
 • Gunakan Touch ID atau masukkan PIN anda untuk mengesahkan.

Sekiranya anda menghadapi masalah untuk memahami, klik Perincian untuk mengetahui…

berapa banyak untuk menghantar wang pada aplikasi tunai

Semasa mengirim wang menggunakan kad kredit, Aplikasi Tunai mengenakan bayaran 3% , tetapi pembayaran dengan kad debit atau akaun bank adalah percuma. Sekiranya anda meminta pemindahan dana segera dari akaun Aplikasi Tunai ke kad debit terpaut anda, Aplikasi Tunai juga akan mengenakan bayaran 1.5% .

5000 aplikasi tunai

Aplikasi tunai $ 5,000

Setelah anda menjadi pengguna yang disahkan di Aplikasi Tunai, anda akan dapat menghantar lebih dari $ 5,000 (sehingga $ 7.500 sekali atau seminggu). Namun, sebaliknya, pengguna yang tidak dikenali hanya dapat memindahkan hingga $ 250 setiap transaksi atau minggu.

adakah aplikasi tunai mempunyai had transaksi

Aplikasi Tunai membolehkan anda menghantar dan menerima sehingga $ 1,000 dalam jangka masa 30 hari. Anda boleh meningkatkan had ini dengan mengesahkan identiti anda menggunakan nama penuh, tarikh lahir dan 4 digit terakhir SSN anda. Sekiranya kami tidak dapat mengesahkan akaun anda menggunakan maklumat ini, kami mungkin meminta anda memberikan maklumat tambahan.

yuran aplikasi tunai perniagaan

2.75%

Aplikasi Tunai mengenakan bayaran 2.75% setiap transaksi kepada syarikat yang menerima pembayaran Aplikasi Tunai.

Adakah had penghantaran pada aplikasi tunai

Dengan Aplikasi Tunai, anda boleh menghantar hingga $ 250 dalam 7 hari dan menerima sehingga $ 1,000 dalam 30 hari. Anda boleh meningkatkan had ini dengan mengesahkan identiti anda menggunakan nama, tarikh lahir, dan empat digit terakhir SSN anda.

adakah aplikasi tunai mengenakan yuran atm

Bayaran ATM untuk kad tunai

Kad tunai berfungsi di mana-mana ATM dan berharga $ 2 dari Aplikasi Tunai. Sebilangan besar ATM mengenakan bayaran tambahan untuk menggunakan kad milik bank lain.

bolehkah anda mempunyai 2 akaun aplikasi tunai

Sebenarnya, bukan sahaja anda boleh menggunakan dua akaun aplikasi tunai, tetapi anda juga boleh menggunakan seberapa banyak yang anda perlukan. Pertama, anda perlu menggunakan alamat e-mel atau nombor telefon yang berasingan untuk setiap akaun CashApp. Anda tidak boleh menggunakan alamat e-mel atau nombor telefon yang sama untuk semua akaun CashApp yang berbeza.

bagaimana aplikasi tunai berfungsi

Aplikasi tunai berfungsi seperti akaun bank dan menyediakan kad debit yang disebut "kad tunai" yang dapat dibeli pengguna dengan menggunakan dana di akaun aplikasi tunai mereka. Aplikasi ini juga membolehkan pengguna melaburkan wang mereka dalam stok dan membeli dan menjual Bitcoin.

Muatkan wang ke dalam aplikasi tunai dengan mengetuk tab Bank aplikasi dan memasukkan jumlah wang tunai yang akan ditambahkan dari akaun bank yang dipautkan.

Mulakan dengan menyediakan akaun bank luaran sehingga anda dapat membiayai akaun Aplikasi Tunai anda dan mempunyai tempat untuk mengeluarkan dana Aplikasi Tunai anda. Kemudian muat turun Aplikasi Tunai ke telefon pintar anda. Aplikasi ini akan memandu anda melalui pendaftaran untuk membuat akaun pengguna dan memaut sekurang-kurangnya satu akaun bank. Anda boleh menggunakan akaun bank tersebut untuk mengirim wang kepada pengguna Aplikasi Tunai lain, atau dari akaun Aplikasi Tunai ke akaun bank anda. Ia serupa dengan perkhidmatan seperti Venmo dan PayPal, dan anda juga boleh menghubungkan akaun bank anda untuk menghantar wang. Anda juga boleh menyimpan dana yang anda terima dalam aplikasi sehingga anda siap mengeluarkannya.

had mingguan aplikasi tunai

Akaun CashApp asas mempunyai had penghantaran mingguan 250 dan had penerimaan bulanan 1,000. Setelah melalui proses pengesahan, anda boleh meningkatkan akaun anda ke had kiriman mingguan $ 7.500 dan had penerimaan tanpa had.

nombor baki aplikasi tunai

Ringkasnya, anda perlu mendail 1-855-351-2274 dari telefon anda. Ini adalah nombor perkhidmatan pelanggan bebas tol rasmi CashApp. Anda kemudian boleh meminta kakitangan sokongan anda untuk memberitahu anda mengenai baki semasa kad Aplikasi Tunai anda.

cara mengesahkan aplikasi tunai

Untuk menerima kad tunai anda, anda perlu mengesahkan akaun anda menggunakan nama, tarikh lahir, empat digit terakhir SSN anda, dan alamat surat anda. Sekiranya anda tidak dapat menggunakan maklumat ini untuk mengesahkan akaun anda, kami mungkin meminta maklumat tambahan. Anda mesti berumur sekurang-kurangnya 18 tahun untuk memohon kad tunai.

sediakan akaun aplikasi tunai

Ikuti langkah demi langkah ini untuk menyiapkan Aplikasi Tunai anda di telefon pintar Android atau iOS dan menghantar pembayaran pertama anda.

Cara mendaftar

:point_right: Muat turun CashApp ke telefon pintar anda.

:point_right: Kali pertama anda menggunakan aplikasi, anda perlu memasukkan nombor telefon atau ID log masuk e-mel anda. Pilih cara menerima kod pengesahan dari CashApp. Anda kemudian akan dihantar kod untuk mengesahkan akaun anda.

:point_right: Masukkan kod yang anda terima untuk mengesahkan akaun anda.

:point_right: Selepas pengesahan, pilih untuk segera menambah akaun bank atau melangkau dan menambahkannya kemudian. Untuk menambah bank, anda perlu memasukkan nombor kad debit dan nama pada kad anda. Harap maklum bahawa kad kredit tidak diterima.

:point_right: Pilih $ Cashtag. Ini adalah pengecam unik dalam Aplikasi Tunai dan juga boleh digunakan untuk membayar dari seseorang. $ Cashtag mesti mengandungi sekurang-kurangnya satu watak dan maksimum 20 aksara.

:point_right: Log masuk ke Aplikasi Tunai untuk menguruskan akaun anda, melihat sejarah transaksi anda, dan menyerahkan pembayaran.

Apabila anda pertama kali membuka akaun Aplikasi Tunai, ia menjadi "akaun terhad". Akaun ini mempunyai semua ciri, tetapi anda tidak dapat membayar kepada pelanggan CashApp yang lain. Akaun terhad membolehkan anda memautkan akaun bank luaran yang dikeluarkan di Amerika Syarikat untuk membuat pembayaran kepada pelanggan Aplikasi Tunai yang lain dan memindahkan wang dari baki Aplikasi Tunai ke bank anda.

Sekiranya anda mempunyai akaun terhad dan cuba membayar kepada pelanggan Aplikasi Tunai yang lain, anda akan diberi pilihan untuk menaik taraf ke "akaun tidak terhad". Untuk menaik taraf, anda mesti memberikan maklumat peribadi tertentu supaya Aplikasi Tunai dapat mengesahkan identiti anda.

bayaran tunai aplikasi tunai

Sebagai contoh, jika anda memilih untuk mendeposit $ 10 dengan serta-merta, 1.5% dari $ 10 adalah $ 0.15, tetapi CashApp berharga $ 0.25 sebagai caj minimum.

Jenis deposit Bayaran Tiba di dalam
Deposit Piawai 0% 1-3 hari bekerja
Deposit Segera 1.5% (bayaran minimum $ 0.25) Segera

had umur aplikasi tunai

Had umur adalah 18 tahun.

had pengeluaran atm aplikasi tunai

Jumlah maksimum yang boleh dikeluarkan pada peranti ATM atau POS adalah $ 1,000.00 setiap transaksi, $ 1,000.00 sehari, dan $ 1,000,00 seminggu. Untuk melindungi akaun kad anda, kami mungkin mengenakan sekatan sementara pada jumlah, jumlah, dan jenis transaksi yang dilakukan menggunakan kad dan akaun kad anda.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

S: Bolehkah saya menghantar 5000 dengan aplikasi tunai?

Setelah anda menjadi pengguna yang disahkan di Aplikasi Tunai, anda akan dapat menghantar lebih dari $ 5,000 (sehingga $ 7.500 sekali atau seminggu).

S: Bolehkah saya menghantar $ 10000 dengan aplikasi tunai?

Dengan Aplikasi Tunai, anda boleh menghantar dan menerima sehingga $ 1,000 dalam 30 hari. Anda boleh meningkatkan had ini dengan mengesahkan identiti anda menggunakan nama, tarikh lahir, dan empat digit terakhir SSN anda.

S: Adakah laporan tunai dilaporkan kepada IRS?

Aplikasi Tunai diwajibkan oleh undang-undang untuk menyerahkan salinan Borang 1099-B kepada IRS untuk tahun pajak yang berlaku.

Q: Mana yang lebih baik, PayPal atau Cashapp?

Saya fikir Aplikasi Tunai lebih baik untuk kegunaan peribadi, tetapi untuk akaun korporat yang besar, PayPal menawarkan lebih banyak ciri keselamatan seperti perlindungan pembayaran dan penyelesaian pertikaian. Sekiranya anda perlu memilih antara, gunakan CashApp secara percuma, bonus dan kemudahan penggunaan.

S: Bagaimana saya boleh menaikkan had pengeluaran Bitcoin untuk aplikasi tunai?

Anda boleh mengeluarkan Bitcoin bernilai $ 2,000 setiap 24 jam dan sehingga $ 5,000 dalam 7 hari.

Untuk melihat had dan kemajuan Bitcoin:

:o: Ketik tab Banks.

:o: Ketik Bitcoin.

:o: Tatal ke bahagian Had Bitcoin.

:o: Sekiranya anda menggunakan iOS, ketik Lihat Pembatasan Kemajuan.

Q: Adakah Cashapp selamat?

Aplikasi Tunai menggunakan teknologi penyulitan dan pengesanan penipuan canggih untuk memastikan data dan wang anda selamat. Semua maklumat yang anda hantarkan dienkripsi dan dihantar dengan selamat ke pelayan tanpa mengira sama ada anda menggunakan sambungan Wi-Fi awam atau peribadi atau perkhidmatan data (3G, 4G, atau EDGE).

S: Apa yang salah dengan aplikasi cache?

Aplikasi Tunai mempunyai fungsi deposit langsung, tetapi fungsi perbankan terhad dan wang anda tidak diinsuranskan oleh FDIC. Akaun anda tidak mendapat faedah, anda tidak dapat mendeposit atau menulis cek, dan anda akan dikenakan bayaran ATM sebanyak $ 2.

S: Apakah kelemahan aplikasi tunai?

:point_right: Had bawah had awal untuk 30 hari pertama. Salah satu kelemahan terbesar dalam Aplikasi Tunai adalah bahawa anda terhad untuk menghantar dan menerima sehingga $ 1,000 selama 30 hari pertama aplikasi.

:point_right: Perlindungan Perbadanan Insurans Deposit Persekutuan (FDIC) tidak termasuk. …

:point_right: Ia tidak boleh digunakan di peringkat antarabangsa.

S: Adakah had Zelle?

Aplikasi ini juga memberikan had atas jumlah yang dapat dipindahkan pengguna dalam aplikasi, tetapi jumlah ini akan berbeza antara pengguna berdasarkan sejarah bank mereka. Untuk akaun Bank of America saya, Zelle menawarkan had $ 2,500 setiap hari. Aplikasi Zelle akan tersedia di iOS dan Android pada 12 September.

Kesimpulannya

:heavy_check_mark: Aplikasi Tunai hanyalah aplikasi untuk menghantar dan menerima wang. Pengguna boleh membuat akaun percuma untuk mengirim atau menerima wang dengan serta-merta dengan pengguna lain di negara yang sama.

:heavy_check_mark: Setelah memuat turun aplikasi Cash App, pilih nama pengguna unik yang disebut oleh syarikat anda $ cashtag. Pengguna juga boleh didapati menggunakan nombor telefon atau alamat e-mel yang berkaitan dengan akaun mereka.

:heavy_check_mark: Anda boleh menambahkan dana ke akaun CashApp anda menggunakan kad debit yang dihubungkan ke akaun bank anda yang ada. Anda juga boleh memindahkan dana dari akaun Aplikasi Tunai ke akaun bank anda. Proses ini biasanya memakan masa beberapa hari.

Dalam tempoh 30 hari, Aplikasi Tunai membolehkan anda menghantar dan menerima sehingga $ 1,000. Anda boleh meningkatkan sekatan ini dengan memberikan nama penuh, tarikh lahir, dan empat digit terakhir nombor Jaminan Sosial anda untuk mengesahkan identiti anda.

had aplikasi tunai setiap hari

Anda boleh memindahkan hingga $ 250 dalam jangka masa 7 hari dan menerima sehingga $ 1,000 dalam hampir 30 hari dengan Aplikasi Tunai. Anda boleh meningkatkan sekatan ini dengan memberikan tajuk penuh, tarikh lahir, dan empat digit terakhir dari nombor Jaminan Sosial anda untuk mengesahkan identiti anda.

Bilakah had mingguan aplikasi tunai ditetapkan semula?

Had mingguan ditetapkan semula pada Aplikasi Tunai dilancarkan dan tidak berlaku pada hari tertentu dalam seminggu. Sebagai contoh, jika anda menyerahkan pembayaran pada hari Selasa jam 10:00 pagi, ia tidak akan dihitung lagi pada had penetapan semula Aplikasi Tunai anda pada hari Selasa jam 10:01 pagi.

Bagaimana saya meningkatkan had tunai aplikasi saya?

Dalam tempoh 30 hari, Aplikasi Tunai membolehkan pengguna menghantar dan penemuan mengesyorkan kepada $ 1,000. Anda boleh meningkatkan sekatan ini dengan memberikan nama penuh, tarikh lahir, dan empat digit terakhir nombor Jaminan Sosial anda untuk mengesahkan identiti anda.

Berapakah had perbelanjaan harian untuk aplikasi tunai?

Jumlah maksimum yang dapat anda belanjakan pada kad anda dalam satu hari adalah $ 7,000.00. Dalam jangka masa tujuh hari, jumlah maksimum yang boleh dibeli menggunakan Kad adalah $ 10,000. Dalam tempoh 30 hari, jumlah maksimum yang dapat dibeli dengan Kad adalah $ 25,000.

Adalah satu penipuan jika seseorang menjanjikan wang percuma kepada anda sebagai ganti untuk mengirimkan wang kepada mereka, seperti penipuan dengan Cash Flipping. Selain itu, Aplikasi Tunai tidak akan meminta pengguna wang untuk sebarang alasan. Tidak boleh "menuntut" pembayaran dengan memindahkan wang tunai ke Aplikasi Tunai.

Had Aplikasi Tunai! Aplikasi tunai memberikan kemudahan kepada anda melalui mana anda boleh menghantar dan menerima sehingga $ 1,000 dalam sebulan (jangka masa 30 hari). Aplikasi tunai adalah aplikasi pembayaran digital yang paling berguna untuk orang dan keutamaan aplikasi tunai adalah, menyediakan perkhidmatan untuk pelanggan pada bila-bila masa yang mereka perlukan.

Apa itu aplikasi Tunai?

Aplikasi tunai adalah aplikasi wang dalam talian. Ini juga merupakan aplikasi berkomputer yang membolehkan setiap orang menghantar diedarkan dan mendapatkan wang tunai dari orang yang anda sayangi. Mereka juga telah menggunakan kad cek yang merupakan pilihan yang disambungkan untuk membeli-belah atau menggunakan ATM.

 • Had Aplikasi Tunai adalah aplikasi ansuran Berkomputer yang boleh digunakan yang ditujukan untuk beberapa individu dan ini membuat semua pelanggannya senang.

 • Aplikasi wang telah memperluas titik permulaan untuk mengirim wang tunai di web. Pada masa ini anda boleh menghantar sehingga $ 250 dalam masa tujuh hari.

 • Selain itu, anda boleh mendapat sehingga $ 1000 dalam sebulan . Dengan andaian anda perlu mengeluarkan wang tunai lebih dari $ 5000, anda pasti dapat melakukannya.

 • Laporan Pelanggan Kajian1 organisasi kepada aplikasi ansuran pekerja memberikan pelbagai 64 pada ukuran 1 hingga 100 dengan 100 menjadi skor ideal seperti yang diketahui semua orang.

 • Ini memberikan kesan yang baik untuk bantuan pelanggan, keselamatan maklumat, dan ketersediaan. Ini juga merangkumi ruang lingkup alat dan untuk individu yang tidak mempunyai lejar.

 • Bagaimanapun, sebilangan besar individu merasakan aplikasi dapat meningkatkan pengesahan dan keselamatan ansuran.

 • Aplikasi Wang boleh diakses untuk kedua-dua pelanggan iPhone dan Android.

Permohonan wang sangat mudah, ini adalah aplikasi untuk menghantar dan mendapatkan wang tunai yang boleh anda lakukan kedua-duanya. Pengguna boleh membuat akaun percuma dan kemudian membiarkan mereka segera mengirim atau mendapatkan wang tunai dari pelanggan yang berlainan di negara yang serupa.

Bagaimana kita menggunakan Aplikasi Tunai?

Sekiranya anda ingin menggunakan aplikasi Tunai, maka aplikasinya adalah untuk memuat turun Aplikasi Tunai maka anda memilih nama pengguna yang menarik untuk rekod anda yang disebut oleh organisasi sebagai tag tunai $. Pelanggan juga boleh menggunakan nombor telefon atau alamat e-mel yang dilampirkan pada rekod mereka.

Anda juga boleh menghantar wang tunai dari kad caj dan penyembuh dapat menggunakan ATM. Lihat baki Aplikasi Tunai anda dengan mudah dari aplikasi yang juga membolehkan pelanggan mendapatkan kedai segera seperti cek ke rekod mereka.

:small_blue_diamond: Ringkasan :blue_book:

Aplikasi tunai adalah aplikasi dalam talian. Sekiranya anda menghadapi sebarang kecemasan dan anda segera menghantar sejumlah wang maka anda boleh menggunakan aplikasi tunai. Aplikasi tunai membolehkan anda melebihi jumlah pengeluaran dengan mengesahkan identiti anda menggunakan nama penuh, tarikh lahir, dan 4 digit terakhir SSN anda. Aplikasi ini menyediakan perkhidmatannya dan sangat berguna untuk semua pelanggan. Pelanggan juga boleh menggunakan nombor telefon atau alamat e-mel yang dilampirkan pada rekod mereka. Ini bergantung kepada anda untuk mengetahui sendiri kapan titik putus anda akan diset semula.

Had aplikasi tunai

Di sini saya menerangkan carta alir untuk memahami apakah had aplikasi tunai?

Sr No. Permohonan Had masa Had pembayaran
1. Aplikasi Tunai Sehari $ 7,000
2. Aplikasi Tunai Seminggu $ 10,000
3. Aplikasi Tunai Sebulan $ 25,000

Tetapkan semula had had mingguan aplikasi tunai

Had aplikasi tunai berubah sehingga tidak ditetapkan semula pada hari tertentu dalam seminggu. Mungkin bergantung pada ketika anda telah menyertai aplikasi wang. Oleh itu, bergantung kepada anda, anda dapat menentukan sendiri kapan titik putus anda akan diset semula.

:small_blue_diamond: Anda juga boleh mendapatkan beberapa jawapan mengenai potongan dengan memeriksa set pengalaman anda dalam aplikasi Tunai.

:small_blue_diamond: Oleh itu, perkara utama yang perlu dilakukan adalah mengesahkan permohonan tunai anda dan selepas itu, anda boleh tanpa banyak kenaikan had harian anda.

:small_blue_diamond: Selepas itu, anda pasti dapat menghantar $ 5000 dengan aplikasi tunai.

:small_blue_diamond: Anda boleh membina titik pemotongan ini dengan mengesahkan keperibadian anda dengan menggunakan tarikh lahir, nama lengkap anda, dan 4 digit terakhir SSN anda.

:small_blue_diamond: Sekiranya mereka belum dapat mengkonfirmasi catatan Anda menggunakan data ini, mereka akan meminta Anda memberikan data tambahan.

:small_blue_diamond: Ringkasan :old_key:

Aplikasi tunai sentiasa tersedia untuk kemudahan menghantar atau menerima wang dengan pengguna kami. Sekiranya anda ingin meningkatkan had ini, maka sahkan identiti anda seperti nama penuh, tarikh lahir, dan 4 digit terakhir SSN anda. Walau bagaimanapun, aplikasi Tunai juga telah meningkatkan had wang ketika anda menghantar wang melalui aplikasi dalam talian. Sekarang anda boleh menghantar hingga $ 250 dalam seminggu dan juga anda dapat memperoleh hingga $ 1000 dalam sebulan. Sekiranya anda ingin menghantar wang dalam keadaan kecemasan, anda boleh melakukannya dengan mudah tanpa sebarang tentangan.

Had pengeluaran aplikasi tunai

Had pengeluaran aplikasi tunai disebut had kad Aplikasi Tunai. Seboleh-bolehnya yang boleh anda tarik keluar dari kad aplikasi tunai ditetapkan hingga $ 250 setiap pertukaran dan setiap hari. Pada dasarnya $ 1000 ditetapkan selama seminggu dan ia akan ditetapkan semula dan $ 1250 selama sebulan. Dengan andaian anda perlu menyedari cara memperluas had aplikasi tunai semua data ada di atas

Aplikasi tunai digunakan untuk menghantar wang

Pertama, buka Aplikasi Tunai pada alat Android atau iOS anda.

:small_blue_diamond: Ketuk tanda $ yang muncul sebagai pertimbangan semula di bawah fokus skrin aplikasi.

:small_blue_diamond: Ketuk butang pampasan di bahagian bawah skrin.

:small_blue_diamond: Masukkan jumlah alamat e-mel atau nombor telefon individu yang anda perlukan untuk memindahkan wang tunai. Anda juga boleh memasukkan tag $ tunai mereka.

:small_blue_diamond: Tuliskan catatan keseluruhan mengenai motivasi di sebalik ansuran ini mengikut budi bicara. :small_blue_diamond: Ketuk butang "Bayar" dan wang tunai anda akan dipindahkan ke individu tersebut dengan segera.

:small_blue_diamond: Menggunakan Aplikasi Tunai untuk mengirim wang tunai kepada keluarga anda dan mendapatkan ansuran daripada rakan anda semudah berkumpul memenangi pertaruhan adalah mudah.

:small_blue_diamond: Walaupun anda menggunakan wang tunai dan sokongan meminta menggunakan penyemak imbas internet, sebilangan besar pelanggan lebih suka menggunakan aplikasi telefon. Jauh lebih mudah untuk mencicil ansuran pada masa ini sehingga anda tidak perlu stres untuk menyampaikan wang tunai.

Adakah terdapat sebarang caj untuk menggunakan aplikasi Tunai?

Tidak ada caj untuk menetapkan semula had penghantaran minggu demi minggu. Masa yang mungkin dikenakan oleh Aplikasi Tunai adalah sekiranya anda memindahkan wang tunai menggunakan Kad Kredit anda yang mempunyai perbelanjaan 3% dan untuk transaksi, anda harus membayar caj pertukaran 2.75%.

 • Selain itu, maklum bahawa sekiranya anda memutuskan untuk pindah atau mengeluarkan wang, akan dikenakan caj 1.5% di bursa.

 • Selain itu, tidak ada bayaran untuk memindahkan wang tunai sebagai rekod individu ke pelanggan atau rekod Aplikasi Tunai yang lain.

 • Sekiranya anda perlu mengirim jumlah yang lebih besar daripada $ 250, kami mencadangkan anda menambah nilai pemotongan anda dengan mengesahkan rekod dan keperibadian anda pada aplikasi wang untuk memperluas had permohonan wang.

:small_blue_diamond: Ringkasan :blue_book:

Permohonan wang adalah aplikasi tunai dalam talian. Ini juga merupakan aplikasi mekanis yang membolehkan semua individu menghantar beredar dan mendapatkan wang tunai dari rakan dan keluarga mereka. Mereka juga menggunakan kad cek yang merupakan budi bicara yang berkaitan dengan kedai atau menggunakan ATM. Aplikasi tunai membolehkan anda melebihi jumlah pengeluaran dengan mengesahkan identiti anda menggunakan nama penuh, tarikh lahir, dan 4 digit terakhir SSN anda.

Soalan Lazim :old_key:

Orang ramai bertanya banyak mengenai had aplikasi tunai. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

1. Berapakah had semasa APP tunai setiap hari?

Aplikasi tunai menyediakan kemudahan untuk menghantar dan menerima wang tanpa tentangan. Anda boleh mengeluarkan wang anda $ 7,000 setiap hari pada satu masa.

2. Adakah anda mempunyai had bulanan Aplikasi Tunai yang meningkat?

Ya, jika anda kerap menggunakan wang pemindahan menerima, maka aplikasi tunai membolehkan anda melebihi jumlah penarikan balik anda dengan mengesahkan identiti anda menggunakan nama penuh, tarikh lahir, dan 4 digit terakhir SSN anda. Sekiranya kami tidak dapat mengesahkan akaun anda menggunakan maklumat ini, maka had jumlah anda tidak dapat ditingkatkan.

3. Adakah aplikasi tunai menyimpan untuk mengeluarkan wang?

Ya, Money App adalah kaedah yang dilindungi untuk mengirim wang tunai bermula dari satu tempat ke tempat berikutnya tetapi ia juga dilindungi seperti yang anda buat. Semua ansuran yang dihantar dan diterima dicabut. Aplikasi Wang dijamin dengan enkripsi peringkat bank yang serupa.

Aplikasi Wang mempunyai Piawaian Keselamatan Data PCI. Had Aplikasi Wang adalah aplikasi ansuran yang paling banyak digunakan untuk beberapa individu yang memikirkannya dan ini membuat semua pelanggannya senang. Aplikasi wang telah memperluas potongan untuk mengirim wang tunai di web.

4. Bolehkah akaun perniagaan menggunakan Aplikasi Tunai?

Ya, anda boleh membuat dua rekod dalam aplikasi wang sebenar seperti individu atau perniagaan. Money App untuk akaun perniagaan memberi peluang kepada vendor untuk mendapatkan wang tunai tanpa had dari pelanggan mereka.

Mengingat kesejahteraan pengusaha, Cash App mengenakan bayaran hanya 2.75% setiap pertukaran untuk melalui akaun perniagaan

:small_blue_diamond: Kesimpulannya :blue_book:

Adakah orang yang mencari apa itu had Aplikasi Tunai? Dalam artikel ini, saya menerangkan bahawa had akaun aplikasi tunai perniagaan adalah $ 7,000 sehari Selanjutnya, saya juga menjelaskan $ 10,000 setiap minggu dan $ 25,000 sebulan , anda boleh mengeluarkan akaun dengan mudah. Saya menerangkan semua perincian mengenai aplikasi Tunai. Semoga artikel ini bermanfaat 100% untuk anda.

Syarat Perkhidmatan Cash Sutton Bank

PERJANJIAN PROGRAM KAD PREPAID TUNAI

Perjanjian Pemegang Kad ini berkuat kuasa dari 19 Ogos 2021 hingga 19 Ogos 2022. PERKHIDMATAN KEPADA PELANGGAN MAKLUMAT CARA MENGHUBUNGI KAMI: Square, Inc., 1455 Market Street, Suite 600, MSC 211, San Francisco, CA 94103, USA adalah alamat syarikat. Perhatian: Perkhidmatan Pelanggan - Undang-undang. Sokongan tersedia di Aplikasi Tunai - Sokongan . Nombor Bebas Tol Perkhidmatan Pelanggan: 1-800-969-1940.

. Perjanjian ini

Perjanjian Program Kad Prabayar Aplikasi Tunai ini ("Perjanjian") ini adalah kontrak antara anda dan Sutton Bank, ahli Perbadanan Insurans Deposit Persekutuan ("Bank"), yang menggariskan terma dan syarat yang mengatur Program Prabayar Aplikasi Tunai ( program yang"). Program ini ditawarkan bekerjasama dengan Square, Inc., Square Capital, LLC, atau Cash App Investing LLC (secara kolektif perkhidmatan "Cash" Square) ("Cash App Services"). Syarat Perkhidmatan Aplikasi Tunai, yang terdapat di Syarat Perkhidmatan | Aplikasi Tunai ("Syarat Perkhidmatan Aplikasi Tunai"), mengatur penyertaan dalam Perkhidmatan Aplikasi Tunai. Bank bukan merupakan pihak dalam Syarat Perkhidmatan Aplikasi Tunai dan tidak mempunyai kewajiban atau tanggungjawab yang berkaitan dengannya.

Definisi dan Maklumat Umum tertentu

"Kad" merujuk kepada Kartu Prabayar Visa Aplikasi Tunai yang dikeluarkan oleh Bank, yang dapat Anda gunakan untuk melakukan pembelian dan penarikan tunai seperti yang ditunjukkan dalam Bahagian 18. Jika anda memilih untuk menerima kad fizikal, setiap Kad akan menjadi kad maya dengan 16 -digit nombor akaun dan kad fizikal timbul dengan nombor 16 digit yang sama (Lihat Mendapatkan Kad Fizikal). Anda bersetuju untuk terikat dengan terma dan syarat Perjanjian ini, serta Syarat Perkhidmatan Aplikasi Tunai, dengan menerima dan menggunakan Kad. Catatan yang disimpan oleh Bank untuk setiap Kad untuk membuktikan transaksi yang dilakukan menggunakan Kad disebut sebagai "Akaun Kad." "Cash App" Square adalah perkhidmatan pembayaran dan platform kewangan.

Jadual bayaran

Kos untuk Kad Prabayar Aplikasi Tunai disenaraikan di bawah. Semua bayaran yang dinilai oleh kami dikeluarkan dari baki Akaun Kad anda. Sekiranya Akaun Kad anda tidak mempunyai dana yang mencukupi untuk menampung bayaran, jumlah yuran akan diambil dari dana yang kemudian dimuat ke Akaun Kad anda. Bayaran yang dikenakan untuk Akaun Kad anda adalah seperti berikut:

Bermula

Semua Bayaran Jumlah Perincian
Pembelian Kad (standard) $ 0 Bayaran dikenakan untuk pembelian Kad Prabayar Visa Aplikasi Tunai. Jenis kad lain mungkin ditawarkan untuk pembelian.

Penggunaan Bulanan

Bayaran Jumlah Perincian
Yuran bulanan $ 0

Kos untuk Menambah Wang Tunai

Bayaran Jumlah Perincian
Dari Akaun Tunai Akaun anda $ 0

Dapatkan Wang Tunai

Bayaran Jumlah Perincian
Rangkaian Pengeluaran ATM $ 2 "Dalam rangkaian" merujuk kepada Rangkaian ATM Visa.
Pengeluaran ATM-Keluar dari Rangkaian $ 2 Ini adalah bayaran kami. "Di luar rangkaian" merujuk kepada semua ATM di luar Rangkaian ATM Visa. Anda juga mungkin dikenakan bayaran oleh pengendali ATM.
Pulangan Tunai di Tempat Jualan $ 0 Ini adalah bayaran kami. Peruncit mungkin mengenakan bayaran tambahan.
Rangkaian Penolakan Masuk ATM $ 0 "Dalam rangkaian" merujuk kepada Rangkaian ATM Visa.
ATM Menolak-Rangkaian $ 0 Ini adalah bayaran kami. "Di luar rangkaian" merujuk kepada semua ATM di luar Rangkaian ATM Visa. Anda juga mungkin dikenakan bayaran oleh pengendali ATM.
Bayaran Urus Niaga Asing $ 0 Ini adalah bayaran kami. Anda juga mungkin dikenakan bayaran oleh peruncit atau institusi kewangan yang terlibat dalam transaksi anda.

Yang lain

Bayaran Jumlah Perincian
Bayaran Tidak Aktif $ 0
Kad Penggantian (Standard) $ 5 Setiap kad ganti dipesan. Sekiranya jenis kad lain ditawarkan untuk pembelian, bayaran penggantian tersebut mungkin lebih tinggi.

Pada masa ini, insurans FDIC tidak tersedia. Tiada ciri overdraf / kredit. Perkhidmatan pelanggan Kad Prabayar Visa Tunai boleh dihubungi dengan menghubungi 1-800-969-1940, menulis kepada Square, Inc., 1455 Market St., Suite 600, San Francisco, CA 94103, USA, Attn: Customer Support - Legal, atau mengunjungi Aplikasi Tunai - Sokongan . Untuk maklumat umum mengenai akaun prabayar, lawati cfpb.gov/prepaid . Hubungi Biro Perlindungan Kewangan Pengguna di 1-855-411-2372 atau pergi ke cfpb.gov/complaint jika anda mempunyai aduan mengenai akaun prabayar.

Pendedahan dan Komunikasi Elektronik

** Dengan Persetujuan Anda. Sejauh yang diizinkan oleh undang-undang, anda bersetuju untuk menggunakan tandatangan elektronik dan untuk menerima semua rekod, notis, pernyataan, komunikasi, dan barang-barang lain yang kami mungkin diminta untuk menghantar atau memberikan kepada anda dalam bentuk kertas untuk semua perkhidmatan yang diberikan kepada anda di bawah Perjanjian ini dan berkaitan dengan hubungan anda dengan kami (secara kolektif, "Komunikasi") secara elektronik (contohnya, melalui surat). Dengan menerima dan menyetujui Perjanjian ini secara elektronik, anda menyatakan bahawa: (1) anda telah membaca dan memahami persetujuan ini untuk menggunakan tandatangan elektronik dan untuk menerima Komunikasi secara elektronik; (2) anda memenuhi keperluan perkakasan dan perisian minimum yang dinyatakan di bawah; dan (3) anda telah membaca dan memahami persetujuan ini untuk menggunakan tandatangan elektronik dan untuk menerima Komunikasi secara elektronik.

Menyertai Program

Untuk menyertai Program ini, anda mesti (a) sebelumnya telah bersetuju dengan Syarat Perkhidmatan Aplikasi Tunai dan Dasar Privasi Aplikasi Tunai, yang keduanya boleh didapati di Syarat Perkhidmatan | Aplikasi Tunai dan Pemberitahuan Privasi ini berlaku untuk penggunaan Layanan kami oleh Anda, dan hanya meliputi maklumat yang dikumpulkan sehubungan dengan akses dan penggunaan Perkhidmatan kami. (b) mendaftar dengan aplikasi Square on Cash; (c) menerima dan menyetujui Perjanjian ini dan Dasar Privasi kami; dan (d) menjadi warganegara AS (atau undang-undang.

Kad

Bank adalah orang yang mengeluarkan kad tersebut. Kad itu bukan sijil hadiah atau kad hadiah. Kad adalah kad debit, bukan kad kredit. Bank mengekalkan pemilikan Kad, yang mesti dikembalikan atas permintaan. Kad tidak boleh dipindah milik dan tidak boleh ditebus dengan wang tunai. Kad tidak dapat dipindahkan atau diberikan dan bukan untuk dijual semula. Kad tidak dihubungkan dengan akaun lain dengan kami dengan cara apa pun. Kad ini tidak boleh dipindah milik, dan kadangkala dibatalkan, diambil alih, atau dicabut, sesuai dengan undang-undang yang berlaku, dan tanpa pemberitahuan sebelumnya. Kad ini tidak dimaksudkan untuk penggunaan perniagaan, dan jika kami mengetahui bahawa ia digunakan untuk tujuan perniagaan, kami dapat menutup Akaun Kad anda. Kami berhak untuk menolak memproses sebarang transaksi yang kami anggap boleh menimbulkan risiko keselamatan.

Akaun Kad

Anda memahami dan bersetuju bahawa jumlah wang dalam Akaun Kad anda terhad kepada jumlah wang dalam Aplikasi Tunai anda. Perbadanan Insurans Deposit Persekutuan (FDIC) tidak melindungi dana dalam Akaun Kad anda. Tidak akan ada faedah yang dibayarkan pada dana dalam Akaun Kad anda. Anda juga memahami dan menerima bahawa jika anda mempunyai Kad maya dan Kad sebenar, kedua-duanya akan mengakses Akaun Kad yang sama.

Memperoleh Kad Fizikal

Anda boleh memilih untuk memperoleh Kad fizikal hanya setelah Kad maya anda diaktifkan. Ikuti arahan yang diberikan oleh Square melalui Aplikasi Tunai untuk menerima Kad sebenar. Apabila anda meminta Kad fizikal, kami akan mengirimkannya kepada anda dalam masa 5-7 hari setelah menerima permintaan anda.

Mengaktifkan Kad Maya Anda

Apabila anda memesan Kad, anda akan diminta untuk memberikan maklumat peribadi untuk mengesahkan pengenalan diri anda. Sebelum menggunakan Kad anda, anda mesti mengaktifkannya terlebih dahulu. Anda boleh mengaktifkan Kad anda dengan menggunakan Aplikasi Tunai dan mengikuti arahan pengaktifan yang diberikan oleh Square. Dengan mengaktifkan Kad anda, anda menyatakan dan menjamin kepada kami bahawa: (a) anda berumur sekurang-kurangnya 18 tahun (atau lebih tua jika anda tinggal di negeri di mana usia majoriti adalah 18); (b) anda adalah warganegara Amerika Syarikat atau makhluk asing yang tinggal di Amerika Syarikat; (c) Maklumat Pengguna adalah benar, tepat, terkini dan lengkap; dan (d) anda telah menerima salinan Perjanjian ini dan Dasar Privasi kami dan bersetuju untuk terikat dengan mereka.

Mengaktifkan Kad Fizikal Anda

Apabila anda memesan Kad, anda akan diminta untuk memberikan maklumat peribadi untuk mengesahkan pengenalan diri anda. Sebelum menggunakan Kad anda, anda mesti mengaktifkannya terlebih dahulu dan menetapkan PIN. (Untuk maklumat lebih lanjut, lihat Keamanan PIN dan Menetapkan PIN.) Anda dapat mengaktifkan Kad dengan menggunakan Square Square dan mengikuti arahan pengaktifan. Dengan mengaktifkan Kad anda, anda menyatakan dan menjamin kepada kami bahawa: (a) anda berumur sekurang-kurangnya 18 tahun (atau lebih tua jika anda tinggal di negeri di mana usia majoriti adalah 18); (b) anda adalah warganegara Amerika Syarikat atau makhluk asing yang tinggal di Amerika Syarikat; (c) Maklumat Pengguna adalah benar, tepat, terkini dan lengkap; dan (d) anda telah menerima salinan Perjanjian ini dan Dasar Privasi kami dan bersetuju untuk terikat dengan mereka.

Menetapkan Keselamatan PIN & PIN

Sekiranya anda memilih untuk mendapatkan Kad sebenar, PIN Kad fizikal anda akan sama dengan Kad maya anda. Apabila anda memilih untuk menambahkan Kad maya anda ke dompet digital, anda perlu membuat PIN untuknya. (Untuk maklumat lebih lanjut, lihat Menambah Kad Anda ke Dompet Digital.) Jika anda ingin mendapatkan Kad sebenar tetapi belum menetapkan PIN untuk Kad maya anda, anda perlu melakukannya semasa anda mengaktifkan Kad sebenar anda. PIN Kad maya anda akan sama dengan PIN yang anda pilih untuk Kad sebenar anda. Sekiranya anda memilih untuk memperoleh Kad sebenar dan sebelumnya telah menetapkan PIN untuk Kad maya anda, PIN yang anda pilih untuk Kad maya anda juga akan menjadi PIN Kad fizikal anda.

Soalan Lazim

Bolehkah saya menghantar 5000 melalui Aplikasi Tunai?

Jumlah wang yang dapat dihantar dalam talian telah ditingkatkan oleh aplikasi Tunai. Anda kini boleh menghantar hingga $ 250 dalam masa tujuh hari. Anda juga boleh mendapat sehingga $ 1000 dalam sebulan. Anda boleh menghantar wang bernilai lebih dari $ 5000 dengan mudah.

Bagaimana anda meningkatkan had Aplikasi Tunai dari 2500 hingga $ 7500?

Akaun anda boleh ditingkatkan menjadi had kiriman $ 7.500 seminggu dan had penerimaan tidak terhad jika anda melalui proses pengesahan. Untuk meningkatkan had Aplikasi Tunai, anda mesti memberikan keseluruhan nama sah anda, empat digit terakhir nombor keselamatan sosial anda, dan tarikh lahir anda.

Bagaimana cara mendapatkan had Aplikasi Tunai 7500?

Untuk meningkatkan had mingguan Aplikasi Tunai anda kepada $ 7.500 , anda mesti mengesahkan akaun dan pengenalan diri anda dengan menyerahkan nama penuh sah anda, empat digit terakhir SSN (nombor keselamatan sosial), poskod, nombor telefon, dan tarikh lahir anda (DOB ).

Bolehkah anda menghantar 3000 Aplikasi Tunai?

Pada akaun Aplikasi Tunai asas, anda boleh memindahkan hingga $ 250 dalam tempoh 7 hari dan menerima sehingga $ 1,000 dalam tempoh 30 hari. Anda boleh menghantar hingga $ 7.500 setiap minggu dan menerima jumlah yang tidak terhad setelah Aplikasi Tunai anda disahkan.

Bolehkah anda menghantar $ 10000 melalui Aplikasi Tunai?

Dalam tempoh 30 hari, Aplikasi Tunai membolehkan anda menghantar dan menerima sehingga $ 1,000 . Anda boleh menaikkan sekatan ini dengan memberikan nama penuh, tarikh lahir, dan empat digit terakhir nombor Jaminan Sosial anda untuk mengesahkan pengenalan diri anda.

Kesimpulannya

Tertakluk pada Syarat untuk Menambah Kad Prabayar Aplikasi Tunai Anda ke Dompet Digital, anda boleh memilih untuk menambahkan Kad anda ke satu atau lebih dompet digital ("Dompet Digital") yang disokong oleh Bank ("Syarat Dompet Digital"). Pembekal Digital Wallet boleh membenarkan anda melakukan Transaksi di tempat penjualan, tetapi anda mungkin tidak dapat menggunakan Kad anda sehingga anda memilih nombor pengenalan peribadi ("PIN") sesuai dengan Perjanjian ini. Keselamatan kad adalah nombor empat belas. Jangan sekali-kali memberikan nombor kad atau PIN anda kepada sesiapa sahaja. Anda harus mengendalikan nombor Kad anda dengan berhati-hati yang sama seperti wang tunai.

Had aplikasi tunai untuk pemindahan dana adalah $ 1000 sehari. Tetapi had ini berbeza untuk akaun yang disahkan dengan memberikan 4 digit terakhir nombor SSN, nama penuh dan tarikh lahir.

Had aplikasi tunai

Aplikasi tunai - Pengenalan ringkas:

Aplikasi tunai adalah aplikasi perbankan mudah alih yang membolehkan pengguna memindahkan wang dari satu tempat ke tempat lain tanpa mempunyai akaun bank yang anda perlukan hanyalah aplikasi mudah alih aplikasi tunai dan alamat e-mel untuk menghantar wang dari satu tempat ke tempat lain tetapi jika anda akan kumpulkan jumlah yang telah dihantar kepada anda oleh akaun lain yang anda perlukan kad aplikasi tunai atau akaun tunai apa pun yang anda mahu mengumpulkan jumlah anda.

Proses pengesahan akaun akaun aplikasi tunai adalah automatik dan mudah, apabila had pemindahan dana anda kelihatan bertambah atau anda menghantar atau menerima jumlah lebih daripada had aplikasi tunai secara automatik membawa anda ke tetingkap di mana anda dapat mengesahkan akaun anda dengan memasukkan maklumat yang diperlukan seperti nama, tarikh lahir dan kod keselamatan anda supaya jumlah anda dapat dijamin daripada diretas atau digunakan untuk beberapa aktiviti haram.

Dapatkan aplikasi mudah alih aplikasi tunai dari sini:

Ringkasan:

Cash App Limit adalah aplikasi pembayaran digital yang banyak digunakan untuk membuat penggunanya senang. Kini terdapat had yang lebih tinggi untuk menghantar wang dalam talian dengan aplikasi Tunai. Pada masa akan datang, anda akan dapat menghantar sehingga $ 250 dalam masa 7 hari. Selain itu, anda boleh memperoleh sehingga $ 1000 sebulan.

Had aplikasi tunai:

Had aplikasi tunai- Sehari:

Had aplikasi tunai untuk menghantar jumlah dalam tempoh 7 hari adalah $ 250 dan anda boleh menerima $ 1,000 dalam tempoh 30 hari. Anda juga boleh meningkatkan had ini hingga $ 7.500 seminggu dengan mengesahkan akaun aplikasi tunai.

Had aplikasi tunai - Melalui ATM:

Had aplikasi tunai untuk jumlah pengeluaran melalui ATM adalah $ 250 USD setiap hari, $ 1,000 USD setiap minggu dan $ 1,250 USD setiap bulan. Anda tidak dapat meningkatkan had ini walaupun dengan akaun yang disahkan.

Had aplikasi tunai- Bitcoin:

Aplikasi tunai mengehadkan penggunanya untuk membeli Bitcoin bernilai $ 100,000 dan mendepositkan Bitcoin sehingga 10,000 dalam seminggu.

Cara meningkatkan had aplikasi tunai- Youtube:

Berikut adalah tutorial video bagaimana anda meningkatkan had aplikasi tunai anda:

Akaun perniagaan aplikasi tunai:

Aplikasi tunai juga memperkenalkan akaun perniagaan untuk peniaga yang menjalankan perniagaan kecil mereka dan benar-benar menjaga pendapatan mereka dan ingin mempunyai sistem pembayaran percuma yang selamat dan sibuk. Mari gali perincian akaun perniagaan aplikasi tunai.

Had akaun perniagaan aplikasi tunai:

Oleh itu, inilah berita baik bagi pemegang akaun perniagaan aplikasi tunai bahawa akaun perniagaan aplikasi tunai aplikasi peribadi tidak mungkin mempunyai had anda boleh menerima jumlah tanpa had dari aplikasi tunai dan juga melakukan banyak transaksi tanpa batasan.

Bayaran akaun perniagaan aplikasi tunai:

Akaun peribadi aplikasi tunai adalah percuma semasa menggunakan akaun perniagaan akan mengenakan sedikit bayaran. Anda perlu membayar 2.75% untuk menerima wang dan 1.5% untuk deposit bank segera. Pendek kata, pemegang akaun perniagaan perlu membayar 3% dari segi bayaran.

CASH APP- akaun perniagaan berbanding akaun peribadi:

Pada peringkat dasar pengguna aplikasi tunai berpendapat kedua-dua akaun perniagaan dan peribadi adalah sama dan tidak ada perbezaan tetapi mereka salah kedua-dua jenis akaun sama sekali berbeza antara satu sama lain mari kita perhatikan perbezaan antara akaun perniagaan dan akaun peribadi:

Akaun peribadi Akaun Perniagaan
Akaun peribadi aplikasi tunai adalah percuma. Akaun perniagaan aplikasi tunai mengenakan sejumlah amaun.
Pemegang akaun aplikasi tunai peribadi tidak dapat membuat pautan pembayaran mereka. Walaupun pemegang akaun perniagaan dapat membuat pautan pembayaran mereka yang dapat mereka bagikan dengan pemilik perniagaan, pemegang saham dan pelanggan mereka.

Bagaimana menukar akaun anda dari akaun peribadi ke perniagaan?

Untuk menukar akaun anda dari akaun peribadi ke perniagaan, anda perlu mengikuti langkah-langkah berikut:

• Ketik ke Profil.

• Pilih tab bernama Peribadi.

• Cari Ubah Jenis Akaun, tekan.

• Ubah jenis akaun anda dari akaun peribadi ke perniagaan dengan mengimbas jari anda untuk mengesahkan perubahannya.

Soalan Lazim:

Berikut adalah beberapa soalan yang sering ditanya berkaitan dengan had aplikasi tunai:

1. Adakah aplikasi Cash selamat digunakan?

Aplikasi wang tunai adalah aplikasi pemindahan dana peer-to-peer yang benar-benar selamat dan dipercayai tetapi anda harus tahu bahawa kepada siapa anda menghantar dan menerima wang dan mengelakkan orang asing.

2. Apa itu SSN dan mengapa aplikasi tunai memerlukan SSN saya?

SSN adalah kod keselamatan sosial. Kod unik yang diberikan oleh kerajaan AS kepada warganegara mereka untuk menjaga jejak kewangan mereka. Aplikasi tunai meminta SSN anda untuk mengesahkan akaun aplikasi tunai anda supaya anda dapat melampaui had aplikasi tunai anda dan menikmati ciri-ciri lain seperti menjual atau membeli Bitcoin dan pengeluaran ATM.

3. Apakah alternatif terbaik untuk aplikasi tunai?

Aplikasi tunai hanya dijalankan di AS dan UK, jadi untuk negara lain terdapat beberapa alternatif aplikasi tunai di mana ada yang dibayar dan ada yang benar-benar percuma. Senarai alternatif aplikasi tunai adalah seperti berikut:

PayPal (berbayar) • Revolut (percuma) • N26 (percuma) • Payoneer (berbayar) • Taler (percuma)

4. Adakah aplikasi tunai mempunyai had perbelanjaan?

Aplikasi tunai mengehadkan penggunanya untuk menghabiskan $ 250 USD dalam 7 hari dan menerima $ 1,000 dalam seminggu tetapi anda boleh melampaui hadnya dengan mengesahkan akaun anda.

5. Bolehkah kita mempunyai akaun perniagaan di aplikasi Tunai?

Aplikasi tunai juga menawarkan akaun perniagaan untuk perniagaan kecil walaupun anda boleh menghantar atau menerima jumlah yang tidak terhad. Aplikasi tunai mengenakan bayaran 3% daripada transaksi dari akaun perniagaan.

6. Berapa lama masa yang diperlukan untuk menerima jumlah dari aplikasi tunai?

Walaupun aplikasi tunai adalah aplikasi pemindahan dana peer-to-peer segera dan anda boleh menghantar jumlah ke akaun lain dengan serta-merta tetapi jumlah penerimaan bergantung pada waktu dan jadual bank anda.

7. Adakah transaksi aplikasi tunai itu peribadi?

Urus niaga yang dibuat melalui aplikasi tunai benar-benar selamat dan peribadi hanya anda dan orang lain yang anda kirimkan jumlahnya dapat melihat transaksi tersebut. Urus niaga dalam aplikasi tunai adalah secara lalai dan anda tidak perlu menyulitkannya kerana tidak ada yang dapat melihat transaksi anda dan juga anda tidak perlu menghapus sejarah.

Kesimpulan:

Aplikasi tunai adalah aplikasi pemindahan dana peer-to-peer di mana anda boleh memindahkan wang tanpa mempunyai akaun bank. Ini adalah aplikasi selamat dan benar-benar percuma untuk pemindahan dana, ia mengenakan yuran 3% dari akaun perniagaan sahaja. Tetapi aplikasi tunai tidak membenarkan transaksi tanpa had untuk pemegang akaun peribadi, pengguna terikat untuk mengirim $ 250 USD dan menerima $ 1,000 USD dalam seminggu.

Aplikasi Tunai membolehkan anda menghantar hingga $ 250 dalam jangka masa 7 hari dan mendapatkan sehingga $ 1,000 dalam jangka masa 30 hari. Anda boleh membina had ini dengan mengesahkan watak anda menggunakan nama lengkap, tarikh lahir, dan 4 digit terakhir SSN anda.

Apa itu Aplikasi Tunai?

Aplikasi tunai adalah aplikasi ansuran lanjutan yang membolehkan setiap orang menghantar bersama dan mendapatkan wang tunai 8 dari orang yang anda sayangi. Mereka juga telah menggunakan kad caj yang merupakan budi bicara yang berkaitan dengan membeli-belah atau menggunakan ATM.

Had Aplikasi Tunai adalah aplikasi ansuran berkomputer yang boleh digunakan yang ditujukan untuk beberapa individu dan ini membuat semua pelanggannya senang. Aplikasi tunai telah memperluas had untuk mengirim wang tunai di web. Pada masa ini anda boleh menghantar hingga $ 250 dengan dalam tujuh hari. Anda juga boleh mendapat sehingga $ 1000 dengan sebulan.

Dengan andaian anda perlu mengirim wang tunai lebih dari $ 5000 yang anda dapat tanpa banyak usaha melakukannya.

Bagaimana perubahan aplikasi berfungsi

Aplikasi tunai sangat asas, ini adalah aplikasi untuk menghantar dan mendapatkan wang tunai yang boleh anda lakukan kedua-duanya. Pengguna boleh membuat akaun 4 yang benar-benar percuma dan selepas itu membiarkan mereka segera menghantar atau mendapatkan wang tunai dari pelanggan yang berlainan di negara yang serupa.

Sebaik sahaja aplikasi itu memuat turun Aplikasi Tunai maka anda memilih satu nama pengguna yang sesuai untuk rekod anda yang disebut organisasi $ tag tunai. Pelanggan juga boleh menggunakan nombor telefon atau alamat e - mel mereka sendiri yang dilampirkan pada rekod mereka. Anda juga boleh menghantar wang tunai dari kad caj dan penyembuh dapat menggunakan ATM. Perolehi baki Aplikasi Tunai anda dengan mudah dari aplikasi itu juga membolehkan pelanggan mendapatkan kedai segera seperti cek ke rekod mereka.

Namun, satu perkara yang harus anda ingat ialah pemegangnya harus seperti 18 untuk membuka rakaman. Lebih-lebih lagi, pelanggan Amerika Syarikat boleh membuat ansuran kepada benefisiari yang berpangkalan di AS seperti dulu. Sesuai organisasi menyatakan individu. Penduduk wilayah yang bergabung juga boleh menggunakan Aplikasi Tunai untuk menghantar dan mendapatkan wang tunai di UK.

Mulakan
Semua Bayaran AmaunDetail
Pembelian Kad $ 0 Bayaran dikenakan untuk pemerolehan Aplikasi Tunai Kad Prabayar Visa
Kad Tambahan Bayaran Bayaran $ 0 Bayaran dikenakan untuk perolehan Kad Prabayar Visa App Tunai pilihan

Adakah anda dapat menghantar wang tunai $ 5,000 atau lebih melalui Aplikasi Tunai?

Ini adalah berita yang menggembirakan untuk menyedari bahawa Aplikasi Tunai telah meluaskan had untuk mengirim wang tunai yang benar-benar dihargai. Pada masa ini, anda boleh menghantar sehingga $ 250 dalam tujuh hari dan anda juga boleh mendapat hingga $ 1000 dengan sebulan atau 30 hari. Walau apa pun, dengan andaian anda perlu memikirkan adakah anda akan dapat mengirim wang tunai lebih dari $ 5000 atau tidak ya anda pasti dapat melakukannya.

Setelah memeriksa rekod anda pada had Aplikasi Tunai maka anda dapat tanpa banyak mengirim uang tunai dan had untuk mengirim tunai anda diperluas. Untuk ini, anda hanya perlu mengesahkan tarikh lahir anda, nama lengkap anda 15 dan 4 digit terakhir SSN anda.

Sekiranya anda melakukan ini sekarang, anda boleh menghantar hingga $ 7500 dalam 30 hari. Tambahan pula, saya rasa ini adalah had yang wajar. Namun, anda tidak boleh menghantar $ 10,000 dalam aplikasi Tunai yang tidak dapat diakses. Hadnya adalah sehingga $ 7500 dan Ya, anda boleh menghantar hingga $ 7500 untuk bulan kedua dengan mengingat fakta bahawa pada bulan kedua had anda dipulihkan sekali lagi.

Oleh itu, sekiranya anda belum mengesahkan pada masa ini akaun aplikasi tunai anda diperiksa hari ini dan ambil bahagian keseluruhannya. Pada masa itu anda boleh memperluas had anda. Anda akan mendapat semua data mengenai pengesahan rekod dalam aplikasi itu sendiri.

Bilakah had tunai minggu demi minggu ditetapkan semula?

Had aplikasi tunai berterusan sehingga tidak ditetapkan semula pada hari tertentu dalam seminggu. Ini mungkin bergantung pada ketika anda telah menyertai aplikasi tunai . Oleh itu, bergantung kepada anda, anda dapat menentukan sendiri kapan had anda akan ditetapkan semula. Anda juga boleh mendapatkan beberapa jawapan mengenai had dengan memeriksa set pengalaman anda di aplikasi Cash.

Jadi perkara utama yang perlu dilakukan ialah mengesahkan aplikasi tunai anda dan selepas itu anda boleh tanpa banyak kenaikan had setiap hari anda. Selepas itu anda boleh tanpa henti menghantar $ 5000 dengan aplikasi tunai.

Anda boleh memperluas had ini dengan memeriksa jumlah anda dengan menggunakan tarikh lahir, nama lengkap anda dan 4 digit terakhir SSN anda. Sekiranya mereka tidak siap untuk memeriksa catatan anda menggunakan data ini, mereka mungkin akan meminta Anda memberikan data tambahan 15.

had aplikasi tunai setiap hari

Anda boleh naik hingga $ 250 dalam jangka masa 7 hari dan dapatkan sehingga $ 1,000 hampir dalam masa 30 hari dengan Aplikasi Tunai. Anda boleh meningkatkan had ini dengan memberikan tajuk penuh, tarikh lahir, dan empat digit terakhir nombor Jaminan Sosial anda untuk mengesahkan keperibadian anda.

Adakah Mungkin Meningkatkan Had Aplikasi Tunai?

Itu bergantung sepenuhnya kepada anda dengan andaian anda perlu mengemas kini rekod anda dengan memberikan data asas dan kemudian anda mendapat 49 Aplikasi Tunai yang disahkan. Rekod dan pandangan mengenai had tunai boleh dilakukan tanpa banyak perubahan dalam aplikasi.

Untuk membina had Aplikasi Tunai anda, cubalah perkara-perkara seperti berikut.

Pada saat anda dapat mengirim lebih dari $ 250 dalam seminggu atau menerima ansuran anda yang lebih dari $ 1,000, maka aplikasi tersebut seterusnya akan menghasut anda untuk memasukkan data yang diharapkan dapat mengesahkan rekod anda, ini akan memasukkan nama penuh sah anda, tarikh lahir anda dan empat jumlah terakhir dari nombor persaraan 3 yang dikendalikan oleh kerajaan anda yang merupakan nombor SSN anda.

Selepas anda membuat permohonan untuk mendapatkan cek , pada masa itu Aplikasi Tunai akan memberi anda had pertukaran yang lebih penting. Sesuai dengan perjanjian organisasi pentadbiran, pelanggan yang diperiksa dapat mengirim hingga $ 7.500 setiap minggu dan setelah itu mendapat jumlah yang tidak terbatas.

Dalam jangka masa 30 hari, Aplikasi Tunai membenarkan pelanggan menghantar dan pendedahan menetapkan $ 1,000. Anda boleh meningkatkan had ini dengan memberikan nama lengkap, tarikh lahir, dan empat digit terakhir nombor Jaminan Sosial anda untuk mengesahkan keperibadian anda.

Ringkasan

Aplikasi tunai dapat diakses secara konsisten untuk memudahkan pendekatan mengirim atau mendapatkan wang tunai dengan pembeli kami. Dengan andaian Anda perlu membina had ini, maka pada ketika itu, periksa keperibadian anda seperti nama lengkap, tarikh lahir, dan 4 digit terakhir SSN anda. Walau apa pun, aplikasi Tunai juga telah meluaskan had tunai apabila anda menghantar wang tunai melalui aplikasi dalam talian. Pada masa ini anda boleh menghantar sehingga $ 250 dalam seminggu dan lebih dari itu anda dapat memperoleh hingga $ 1000 dalam sebulan. Dengan andaian anda perlu mengirim wang dalam krisis, anda pasti dapat menguruskannya tanpa halangan.

Had pengeluaran aplikasi tunai

Had pengeluaran wang tunai biasanya disebut had kad Aplikasi Tunai . Di luar apa yang difikirkan mungkin oleh banyak orang yang boleh anda tarik keluar dari kad aplikasi tunai adalah $ 250 per perdagangan dan setiap hari. Pada dasarnya $ 1000 ditetapkan selama seminggu dan ia akan ditetapkan semula dan $ 1250 selama sebulan. Menerima anda perlu mengetahui cara memperluas had permohonan tunai setiap maklumat di atas

Berapa had aplikasi tunai setiap hari?

Jumlah terbesar yang dapat anda belanjakan pada kad anda dalam satu hari adalah $ 7,000.00. Dalam jangka masa tujuh hari, jumlah maksimum yang dapat dibeli menggunakan Kad adalah $ 10,000. Dalam jangka masa berbilang hari, jumlah maksimum yang dapat dibeli dengan Kad adalah $ 25,000.

Ini adalah muslihat jika seseorang menjamin anda wang tunai percuma sebagai ganti menghantar wang tunai kepada mereka, seperti penyataan yang salah dengan Cash Flipping. Selain itu, Aplikasi Tunai tidak akan meminta wang tunai kepada pelanggan dalam keadaan apa pun. Adalah tidak masuk akal untuk “menjamin” ansuran dengan memindahkan wang tunai ke Aplikasi Tunai.

Bagaimana kita menggunakan Aplikasi Tunai?

Andaian anda perlu menggunakan aplikasi tunai, kemudian, pada ketika itu permohonan itu adalah untuk memuat turun App tunai maka anda memilih nama pengguna yang menarik untuk rekod anda mana persatuan panggilan tag $ tunai. Pelanggan juga boleh menggunakan nombor telefon atau alamat e-mel yang dilampirkan pada rekod mereka.

Anda juga boleh menghantar wang tunai dari kad caj dan pemulihan boleh menggunakan ATM. Lihat baki Aplikasi Tunai anda dengan jelas dari aplikasi itu juga membolehkan pelanggan mendapatkan kedai cepat seperti cek ke rekod mereka.

Ringkasan

Aplikasi tunai adalah aplikasi dalam talian. Dengan andaian anda menghadapi sebarang krisis dan anda mengirim sejumlah wang dengan cepat, anda boleh menggunakan aplikasi tunai. Aplikasi ini melayani pentadbirannya dan sangat sesuai untuk semua pelanggan.

Had aplikasi tunai

Di sini saya memaparkan gambarajah aliran untuk mendapatkan apa had aplikasi tunai?

Sr No. Permohonan Had masa Had Pembayaran
1. Aplikasi tunai Sehari $ 7000
2. Aplikasi tunai Seminggu $ 10000
3. Aplikasi tunai Sebulan $ 25000

Soalan Lazim

Individu mengemukakan banyak pertanyaan mengenai had aplikasi tunai. Kami bercakap mengenai beberapa di antaranya:

1. Berapakah had semasa APP tunai setiap hari?

Aplikasi tunai memberi pejabat untuk menghantar dan mendapatkan wang tunai tanpa halangan. Anda boleh mengeluarkan wang tunai $ 7,000 setiap hari pada satu masa.

2. Adakah anda mempunyai had aplikasi dari bulan ke bulan yang diperluas?

Sesungguhnya, sekiranya anda secara rutin menggunakan get cash transfer, aplikasi tunai membolehkan anda melampaui ukuran pengeluaran dengan mengesahkan watak anda menggunakan nama lengkap, tarikh lahir, dan 4 digit terakhir SSN anda. Dengan andaian kami tidak dapat mengesahkan rekod anda menggunakan data ini, batasan jumlah anda tidak dapat diperluas.

3. Bagaimana anda membina had Aplikasi Tunai dari 2500 hingga $ 7500?

Rekod anda boleh bergerak sehingga send had $ 7,500 setiap minggu dan had semakin tidak terhad pada peluang off bahawa anda pergi melalui kitaran cek. Untuk memperluaskan had Aplikasi Tunai, anda harus memberikan keseluruhan nama sah anda, empat digit terakhir nombor persaraan anda dan tarikh lahir anda.

4. Bolehkah akaun perniagaan menggunakan Aplikasi Tunai?

Anda boleh membuat dua rekod dalam aplikasi tunai asli seperti orang atau organisasi. Aplikasi Tunai untuk akaun perniagaan membolehkan peniaga mendapatkan wang tunai tanpa had dari pelanggan mereka.

Mengingat kemakmuran perniagaan yang berwawasan, Cash App mengenakan bayaran hanya 2.75% setiap perdagangan untuk melintasi akaun perniagaan

5. Bagaimana saya boleh mendapatkan had Aplikasi Tunai 7500?

Untuk membantu App tunai minggu selepas minggu anda had $ 7,500, anda perlu meluluskan rekod dan bukti dikenali dengan mengemukakan nama penuh sah anda, empat digit terakhir SSN anda (persaraan persekutuan bilangan pembantu), daerah pos, nombor telefon, dan tarikh anda kelahiran (DOB).

Kesimpulannya

Adakah tepat untuk mengatakan bahawa ada orang yang mencari apa had Aplikasi Tunai? Dalam artikel ini, saya menggambarkan bahawa had akaun aplikasi tunai perniagaan adalah $ 7,000 setiap hari. Selanjutnya, saya juga menggambarkan $ 10,000 setiap minggu dan $ 25,000 setiap bulan, anda boleh mengeluarkan untuk anda tanpa masalah. Saya menggambarkan semua pandangan mengenai aplikasi Tunai. Sebaik-baiknya, artikel ini akan berguna 100% untuk anda.