Sekiranya anda tinggal di Texas, anda cukup bernasib baik untuk mendapatkan insurans kenderaan murah. Anda boleh mendapatkan insurans yang murah dengan mudah. Banyak syarikat menawarkan insurans kenderaan murah di Texas. Perbezaan antara kadar insurans yang paling berpatutan dan tertinggi adalah $ 1879 / tahun, jadi itulah sebabnya orang harus mencari harga yang berharga di pasaran.

Daftar syarikat insurans auto terbaik di Texas:

Tidak banyak syarikat yang menawarkan insurans kereta murah . Mari lihat jadual yang diberikan di bawah.

Tidak Nama syarikat Premium Tahunan purata
1 USAA $ 403
2 Ladang Negeri $ 1112
3 Geico $ 940
4 AAA $ 617
5 Allstate $ 1395

Sebelum bermula, kita mesti tahu erti makna murah liputan auto penuh insurans . Mari kita mulakan.

Apa yang dimaksudkan dengan insurans Auto perlindungan penuh murah?

Untuk mengetahui mengenai apa itu insurans auto liputan penuh yang murah , anda memerlukan pengetahuan lengkap mengenai data . Oleh itu, untuk kemudahan anda, kami membuat jadual seperti di bawah. Insurans perlindungan penuh boleh merangkumi:

Jenis Liputan Apa yang kamu dapat? Dikehendaki
Tercedera di badan Kos perubatan selepas kemalangan Umumnya diperlukan
Kerosakan harta benda Kos pembaikan harta tanah Umumnya diperlukan
Pemandu kenderaan yang tidak diinsuranskan Perbelanjaan perubatan selepas kemalangan Dikehendaki di 20 negeri dan Washington DC
Liputan perlanggaran Kos pembaikan kenderaan anda Pilihan
Liputan komprehensif Membaiki kos untuk acara yang berada di luar kawalan anda Pilihan

Oleh itu, setelah mendapat pengetahuan mengenai insurans kereta liputan penuh di Texas , kini beralih ke senarai syarikat yang menawarkan insurans auto perlindungan penuh yang murah.

Setelah mengetahui perkara ini, anda mungkin berfikir bahawa bagaimana anda boleh mendapatkan insurans kenderaan rendah. Oleh itu mari kita terokai beberapa taktik dan teknik.

Cara mendapatkan insurans auto perlindungan penuh murah:

Di bahagian ini, kita akan membincangkan bagaimana mendapatkan insurans auto perlindungan penuh yang murah di pasaran.

  • Anda perlu mencari harga insurans yang lebih berpatutan di negara ini.
  • Lihatlah usia,. Sekiranya anda berusia 25 tahun, anda boleh mendapatkan harga diskaun yang lebih rendah atau lebih rendah daripada harga premium insurans.
  • pertimbangkan kawasan anda. Sekiranya jenayah di kawasan anda lebih rendah daripada yang lain, anda perlu membayar caj premium yang lebih sedikit .
  • Sekiranya anda meningkatkan potongan anda, anda akan menjimatkan $ 100 setahun. Ini adalah faktor terbesar yang memainkan peranan penting dalam premium.
  • Tetap setia dengan syarikat sehingga anda boleh mendapatkan insurans yang berpatutan .

Bahagian pasaran oleh syarikat:

Bahagian pasaran adalah pelanggan keutamaan untuk produk. Semakin tinggi bahagian pasaran, semakin besar penjualannya. Mari kita lihat bahagian pasaran oleh setiap Syarikat di Texas . Sekarang, anda mungkin memerlukan insurans daripada syarikat yang mempunyai bahagian pasaran terbesar . Mari kita lihat perinciannya.

Tidak Nama syarikat Bahagian pasaran (%)
1 USAA 8.44
2 Ladang Negeri 14.99
3 Geico 13.10
4 AAA 0
5 Allstate 11.65

Sekarang, lihatlah syarikat, seperti yang disebutkan sebelumnya. Kami akan membincangkan perincian laman web ini.

Insurans kereta USAA:

Ditubuhkan pada tahun 1922

URL laman web: https://www.usaa.com/

USAA bermaksud " Persatuan Automobil Amerika Syarikat" yang memberikan insurans kereta murah. Ia menganggap pelanggan sebagai ahli. Untuk mendapatkan keahlian, anda perlu memenuhi syarat menjadi ahli. Untuk keahlian , anda mesti menjadi anggota tentera yang aktif, veteran yang telah bersara, pasangan suami isteri, dan anak lelaki atau anak perempuan. Oleh itu, kita boleh mengatakan bahawa hanya untuk anggota tentera. Ia menawarkan insurans kereta perlindungan penuh $ 1023, yang paling murah di antara semua.

Syarikat Perlindungan Minimum Liputan penuh
USAA $ 415 $ 1023

Insurans kereta Geico:

Ditubuhkan pada tahun 1936

URL laman web: https://www.geico.com/

Syarikat ini adalah untuk kakitangan kerajaan dan terutama untuk petani. Ini dibuat untuk kakitangan Kerajaan, seperti yang telah kita bincangkan di atas, bahawa USAA adalah untuk tentera. Geico adalah untuk orang awam supaya mereka mendapat faedah dari syarikat ini. Pada tahun 1956 , pelajar tersebut melabur di Geico. Ia menawarkan insurans kereta perlindungan penuh $ 1198, yang paling murah di antara semua. Syarikat ini bertujuan untuk meningkatkan jangkauan dan jumlah pengguna di syarikat tersebut. Ia menggunakan banyak slogan, tetapi slogan terkenal mereka adalah "15 minit dapat menjimatkan 15 peratus atau lebih." Ini menjadi lebih menonjol dan popular . Slogan ini bermaksud bahawa hidup itu penting daripada yang lain.

Syarikat Perlindungan Minimum Liputan penuh
Geico $ 478 $ 1198

Insurans kereta Farm Farm:

Ditubuhkan pada tahun 1922

Laman web: https://www.statefarm.com/

Nama itu menerangkan tujuan syarikat; ia adalah untuk petani dan orang awam yang lain. Pada tahun 1922, ketika pertanian tidak menghasilkan pendapatan yang cukup, Petani membuat Ladang Negeri . Ia memberikan insurans kereta perlindungan penuh $ 1511, yang paling murah di antara semua.

Syarikat ini memberikan insurans kepada kenderaan petani. Pemilik mengembangkan perniagaannya dalam pelbagai aspek. Mereka menambahkan berjuta-juta polisi insurans untuk polisi syarikat.

Syarikat Perlindungan Minimum Liputan penuh
Ladang Negeri $ 624 $ 1511

Insurans kereta AAA:

Ditubuhkan pada tahun 1902

Laman web: https://calstate.aaa.com/insurance

AAA akhirnya kerana kosnya tinggi, tetapi memberikan ketahanan dan lain-lain. Anda dapat melihat perbezaan antara harga dengan jelas. Walau bagaimanapun, kadarnya tinggi tetapi kurang daripada kualiti negeri. Dengan pengalaman 100 tahun, pemandu AAA lebih baik daripada pemandu lain. Ini akan membantu anda mencari perlindungan insurans hayat yang terbaik. Pergi dan terokai lebih banyak perkara mengenai syarikat itu.

Insurans kereta Allstate:

Ditubuhkan pada tahun 1931

URL laman web: https://www.allstate.com/

Allstate adalah syarikat pertama yang menggunakan usia kereta untuk memberikan insurans. Ini bertujuan untuk menawarkan insurans kereta murah kepada rakyat. Orang gembira dengan perkhidmatannya kerana tuntutannya, tetapi syarikat itu tidak mempunyai pangkat tertinggi. Ia memberi insurans kepada rakyat dan orang awam lain dan bukannya orang tentera, seperti USAA. Anda boleh mendapatkan sebut harga dalam sekelip mata. Data anda berada di tangan terlindung. Sekiranya berlaku kemalangan secara tiba-tiba, anda boleh mendapatkan jumlah yang masih ada dalam keadaan tersebut.

Jadi, dapatkan sebut harga tanpa kesukaran dan masalah.

Insurans kenderaan murah mengikut bandar:

Sekarang, mari kita bincangkan kadar insurans kenderaan mengikut bandar di Texas. Bandar yang paling murah adalah San Angelo dari segi kadar insurans rata-rata, dan bandar yang paling mahal adalah Houston.

Tidak Bandar Premium Tahunan purata
1 San Angelo $ 729
2 Wichita Wash $ 789
3 Midland $ 798
4 Abilene $ 804
5 Kuil $ 812

Insurans kereta termurah untuk pemandu dengan DUI di Texas:

Adakah anda tahu apa itu DUI? Pertama sekali, anda perlu mengetahui maksud DUI. DUI bermaksud memandu di bawah pengaruh. DUI adalah jenayah atau kesalahan memandu. Ini membolehkan pemandu memandu dengan selamat ketika dia mabuk.

Tidak Nama syarikat Premium Tahunan purata
1 Ketahanan $ 1149
2 Petani $ 1207
3 USAA $ 1310
4 Ladang Negeri $ 1550
5 Geico $ 1649

Sekarang, mari kita selami perincian syarikat, yang tidak dibincangkan sebelumnya.

Ketahanan:

Ditubuhkan pada tahun 1999

Laman web: https://www.esurance.com/

Esurance adalah syarikat Amerika yang menawarkan insurans yang murah dan berpatutan kepada anda. Mereka menjual kenderaan, motosikal, rumah, dan banyak lagi perkhidmatan. Anda boleh menghubungi mereka dengan cepat dengan menggunakan komputer riba atau telefon. Ia mempunyai pesaing seperti Geico dan Progressive. Ia adalah syarikat pertama, yang menawarkan pakej diskaun berbilang kereta kepada pasangan.

Petani:

Ditubuhkan pada tahun 1928

Laman web: https://www.farmers.com/

Petani adalah syarikat yang menawarkan insurans rumah, kenderaan, dan motosikal. Anda boleh mendapatkan tuntutan dan produk pantas pada kadar diskaun. Petani lebih baik daripada banyak syarikat lain. Anda boleh mendapatkan polisi insurans dengan harga diskaun.

Ladang Negeri:

Ditubuhkan pada tahun 1922

Laman web: https://www.statefarm.com/

Nama itu menerangkan tujuan syarikat; ia adalah untuk petani dan orang awam yang lain. Pada tahun 1922, ketika pertanian tidak menghasilkan pendapatan yang cukup, Petani membuat Ladang Negeri. Ia memberikan insurans kereta perlindungan penuh $ 1511, yang paling murah di antara semua.

Syarikat ini memberikan insurans kepada kenderaan petani. Pemilik mengembangkan perniagaannya dalam pelbagai aspek. Mereka menambahkan berjuta-juta polisi insurans untuk polisi syarikat.

Syarikat Perlindungan Minimum Liputan penuh
Ladang Negeri $ 624 $ 1511

Geico:

Ditubuhkan pada tahun 1936

URL laman web: https://www.geico.com/

Syarikat ini adalah untuk kakitangan kerajaan dan terutama untuk petani. Ini dibuat untuk kakitangan Kerajaan, seperti yang telah kita bincangkan di atas, bahawa USAA adalah untuk tentera. Geico adalah untuk orang awam supaya mereka mendapat faedah dari syarikat ini. Pada tahun 1956 , pelajar itu melabur di Geico. Ia menawarkan insurans kereta perlindungan penuh $ 1198, yang paling murah di antara semua. Syarikat ini bertujuan untuk meningkatkan jangkauan dan jumlah pengguna di syarikat tersebut. Ia menggunakan banyak slogan, tetapi slogan terkenal mereka adalah "15 minit dapat menjimatkan 15 peratus atau lebih." Ini menjadi lebih menonjol dan popular . Slogan ini bermaksud bahawa hidup itu penting daripada yang lain.

Syarikat Perlindungan Minimum Liputan penuh
Geico $ 478 $ 1198

Anda boleh mendapatkan maklumat yang diperlukan dengan mudah dari laman web yang disebutkan di atas. Anda boleh mendapatkan sebut harga dengan mudah setelah membandingkannya dengan syarikat lain. Jadi, pergi ke laman web dan terokai seberapa banyak yang anda boleh. Maka anda boleh mendapatkan insurans kereta yang betul dan murah di Texas.

Soalan Lazim

Siapa yang mempunyai insurans kenderaan termurah?

Banyak syarikat menawarkan insurans insurans perlindungan penuh termurah seperti berikut.

Tidak Nama syarikat Jumlah
1 Liberty Mutual $ 1778
2 Progresif $ 1766
3 USAA $ 1023
4 Geico $ 1198

Berapa banyak insurans liabiliti automatik di Texas?

Tidak Had Coverge Kadar tahunan purata
1 Liabiliti hanya premium negara $ 538
2 Liabiliti hanya premium negara 50/100 $ 565
3 Liputan penuh $ 1823

Mengapa insurans kenderaan begitu mahal di Texas?

Insurans kereta mahal kerana negeri ini mempunyai tiga bandar utama dan mempunyai jumlah penduduk yang paling besar. Apabila kos insurans meningkat, maka akan berlaku kenaikan kadar premium. Tetapi beberapa syarikat menawarkan insurans kenderaan murah di Texas.

Siapa yang mempunyai insurans liabiliti termurah di Texas?

Syarikat terbaik yang mempunyai insurans liabiliti termurah di Texas adalah seperti berikut.

Tidak Nama syarikat
1 Petani
2 Ladang Negeri
3 USAA
4 Geico

Soalan Relatif

Apa itu insurans?

Siapa yang menawarkan insurans kereta murah?

Berapa banyak insurans hayat yang saya perlukan?

Berapa Banyak Insurans Kereta?

Berapa Banyak Insurans Kereta Sebulan?

Berapakah kos insurans kereta?

Rujukan