Ketika tiba masanya untuk membeli insurans kereta murah di Las Vegas, pemandu mungkin mengalami kesukaran untuk mendapatkan harga yang baik. Kadar insurans kereta di Las Vegas adalah sekitar 25% di atas purata untuk Nevada - dan sekitar 50% lebih tinggi daripada di Reno, analisis kadar NerdWallet 2020 dijumpai.

Apa itu insurans?

Sebelum memulakan topik, anda mesti tahu mengenai apa itu insurans? . Insurans digunakan dalam undang-undang dan ekonomi. Orang membeli insurans untuk melindungi diri dan kereta. Sebaliknya, anda akan mendapat perbelanjaan sekiranya berlaku sesuatu yang mengerikan

Apa itu Polisi Insurans?

Adakah anda memikirkan apa itu polisi insurans? Polisi insurans adalah kontrak kertas fizikal yang dilakukan antara syarikat insurans dan perkara yang akan diinsuranskan. Ini adalah tuntutan yang secara sah menghendaki penanggung insurans membayar apa yang mereka katakan. Ia juga dikenali sebagai pemegang polisi

Kontrak insurans dirancang untuk memenuhi keperluan polisi yang diinsuranskan

Kadar insurans kereta murah untuk pemandu yang baik di Las Vegas

Bagi pemandu Las Vegas dengan kredit yang baik dan sejarah pemanduan yang bersih, syarikat insurans kereta termurah di Las Vegas dan kadar purata untuk polisi perlindungan penuh adalah

Geico: $ 1,411 setahun.
Safeco: $ 2,028 setahun.
Akses Amerika: $ 2,109 setahun.
Insurans Utama: $ 2,523 setahun
Ladang Negeri: $ 2,657 setahun.

Insurans kereta murah untuk perlindungan minimum di Las Vegas

Pemandu Las Vegas yang mahukan insurans kereta tanpa tulang, ini adalah syarikat termurah dan kadar rata-rata mereka untuk perlindungan minimum yang diperlukan , dengan andaian kredit yang baik dan rekod pemanduan yang bersih

Geico: $ 711 setahun
Safeco: $ 1,154 setahun.
Allstate: $ 1,255 setahun.
Ladang Negeri: $ 1,319 setahun.
Akses Amerika: $ 1,411 setahun

Harga insurans kereta murah untuk pemandu yang baik dengan kredit buruk

Pemandu Las Vegas dengan kredit ternama dan rekod pemanduan yang baik mungkin ingin mendapatkan sebut harga dari syarikat insurans ini, yang mengembalikan harga purata terendah untuk perlindungan penuh:

Geico: $ 1,993 setahun.
Akses Amerika: $ 2,109 setahun.
Insurans Utama: $ 2,523 setahun.
Safeco: $ 4,117 setahun.
Progresif: $ 4,795 setahun.

Harga insurans kereta murah untuk pemandu yang mengalami kemalangan

Bagi pemandu di Las Vegas yang baru-baru ini menyebabkan kemalangan, berikut adalah syarikat dan kadar insurans rata-rata terendah untuk perlindungan penuh:

Geico: $ 2,408 setahun.
Akses Amerika: $ 2,899 setahun.
Insurans Utama: $ 2,961 setahun.
Ladang Negeri: $ 3,367 setahun.
Safeco: $ 3,443 setahun.

Kadar insurans selepas DUI di Las Vegas

Apabila juruterbang Las Vegas baru-baru ini mabuk, mereka adalah penanggung insurans termurah di Las Vegas mengikut indeks kadar purata mereka untuk liputan penuh:

Akses Amerika: $ 2,531 setahun.
Insurans Utama: $ 2,699 setahun.
Geico: $ 3,207 setahun.
Safeco: $ 3,461 setahun.
Allstate: $ 4,039 setahun.

Harga untuk insurans selepas tiket ke Las Vegas

Pemandu Las Vegas dengan catatan pelayaran baru-baru ini, syarikat insurans kereta termurah di LasVegas dan harga purata untuk liputan penuh adalah

Geico: $ 1,790 setahun.
Akses Amerika: $ 2,301 setahun.
Insurans Utama: $ 2,523 setahun.
Safeco: $ 2,686 setahun.
Ladang Negeri: $ 3,089 setahun.

Harga untuk pasangan yang berkahwin di Las Vegas

Bagi pasangan suami isteri Las Vegas , kedua-duanya berusia 50 tahun dengan catatan kredit dan pemanduan yang betul, ini adalah syarikat insurans kereta termurah di Las Vegas dan harga purata untuk perlindungan penuh pada dua kenderaan:

Geico: $ 2,168 setahun.
Safeco: $ 2,683 setahun.
Akses Amerika: $ 3,223 setahun.
Allstate: $ 3,431 setahun.
Progresif: $ 3,460 setahun.

Pasangan yang tinggal bersama dapat menjimatkan insurans kereta dengan menggabungkan polisi, sama ada sudah berkahwin atau tidak, kerana mereka dapat potongan harga untuk beberapa kereta dan pemandu. Sebaik sahaja mereka mengikat, kadarnya akan turun lebih jauh, tetapi bukan kerana pengurangan - syarikat insurans melihat orang yang sudah berkahwin kurang berisiko dan oleh itu harga yang lebih rendah. Hipotesis kami 50, rekod pemanduan pasangan ini juga memberikan mereka potongan harga yang baik untuk pemandu

Harga untuk keluarga dengan remaja di Las Vegas

Untuk pasangan berusia 50 tahun, lebih daripada seorang pemandu berusia 18 tahun, berikut adalah syarikat insurans dan kadar purata termurah di Las Vegas untuk dua kenderaan dengan liputan penuh:

Geico: $ 3,635 setahun.
Allstate: $ 5,710 setahun.
Safeco: $ 5,867 setahun.
Ladang Negeri: $ 6,772 setahun.
Progresif: $ 7,549 setahun.

Liputan penuh paling murah untuk pemandu muda yang baik di Las Vegas

Bagi pemandu berusia 25 tahun ke Las Vegas dengan kredit yang baik dan tidak ada pelanggaran pada rekod pemanduan mereka, syarikat insurans termurah dan harga purata untuk liputan menyeluruh adalah:

Geico: $ 1,468 setahun.
Safeco: $ 2,245 setahun.
Akses Amerika: $ 2,655 setahun.
Ladang Negeri: $ 3,013 setahun.
Insurans Utama: $ 3,034 setahun.

Pemandu berusia 20-an mungkin menghadapi masalah untuk mencari insurans kereta dengan harga murah, dan apa yang lebih benar apabila mereka memerlukan liputan penuh. Kadarnya lebih tinggi daripada rata-rata untuk pemandu lelaki dan wanita berusia 25 tahun dengan liputan dan perlanggaran yang komprehensif, yang sering diperlukan untuk pemandu dengan pinjaman kenderaan atau aset sewa. Harga ini menunjukkan potongan pemandu yang baik. Pemandu muda, seperti semua juruterbang harus memeriksa beberapa petikan untuk mencari yang paling murah untuk tahap liputan yang mereka perlukan.

Liputan minimum terendah untuk pemandu muda yang baik

Bagi pemandu muda yang mahukan insurans kenderaan minimum yang diperlukan di Nevada, ini adalah syarikat termurah dan harga purata di Las Vegas

Geico: $ 735 setahun.
Allstate: $ 1,262 setahun.
Safeco: $ 1,277 setahun.
Progresif: $ 1,489 setahun.
Ladang Negeri: $ 1,493 setahun.

Oleh kerana orang muda sering mempunyai aset yang lebih sedikit untuk dilindungi dengan insurans liabiliti, mereka biasanya dapat melepaskan diri dengan had perlindungan yang lebih rendah. Untuk kumpulan umur dengan kadar insurans yang relatif tinggi daripada berita baik, simpan juga harga serendah mungkin. Untuk set harga ini, kami mencatat pemandu berusia 25 tahun, lelaki dan wanita yang mempunyai rekod pemanduan yang bersih, kredit yang baik dan perlindungan insurans tanpa tulang

Perlindungan minimum termurah setelah kemalangan

Bagi pemandu Las Vegas berusia 25 tahun dengan kemalangan baru-baru ini yang salah dalam rekod mereka, syarikat termurah dan harga purata untuk insurans minimum yang diperlukan adalah:

Geico: $ 1,245 setahun.
Allstate: $ 1,722 setahun.
Ladang Negeri: $ 1,918 setahun.
Safeco: $ 1,996 setahun.
Insurans Utama: $ 2,031 setahun.

Untuk harga untuk kumpulan ini, kami mencatatkan harga yang berumur 25 tahun dan pemandu wanita dengan kredit yang baik dan kemalangan baru-baru ini dengan kerosakan berharga $ 10,000 sebagai kerosakan. Oleh kerana insurans kereta selalunya lebih mahal setelah berlakunya kemalangan, dan terutama bagi pemandu muda, kami menganggap insurans minimum diperlukan di negeri ini untuk mengehadkan kos bagi pemandu hipotesis kami. Bergantung pada keadaan anda, anda mungkin masih ditolak untuk mendapat liputan, termasuk syarikat yang disenaraikan di atas. Sekiranya anda telah menyebabkan kemalangan, tidak kira usia anda, pastikan untuk memeriksa sebut harga insurans kereta yang betul selepas ulang tahun ketiga dan kelima dari kejadian anda, apabila syarikat insurans sering menyesuaikan kadarnya ke bawah.

Perlindungan minimum termurah setelah memandu dalam keadaan mabuk

Untuk pemandu muda Las Vegas dengan keyakinan baru-baru ini mengenai pemanduan terganggu, berikut adalah syarikat insurans termurah dan kadar purata mereka untuk perlindungan minimum

Geico: $ 1645 setahun.
Allstate: $ 1669 setahun
Insurans Utama: $ 1884 setahun.
Safeco: $ 1996 setahun.
Akses AS: $ 2085 setahun

Insurans kenderaan minimum yang diperlukan di Las Vegas

Polisi insurans kenderaan di Las Vegas mesti merangkumi insurans liabiliti yang merangkumi kerosakan harta benda dan kecederaan orang lain sekiranya anda salah dalam kemalangan.

Had insurans insurans liabiliti minimum di Nevada adalah:

  • $ 25,000 liabiliti kecederaan badan bagi setiap orang.
  • Tanggungjawab kecederaan badan $ 50,000 setiap kejadian.
  • Tanggungjawab kerosakan harta benda $ 20,000 setiap kejadian.

Walaupun ini cukup untuk memandu secara sah, minimum yang kosong mungkin tidak mencukupi untuk menanggung kerosakan. Contohnya, menyebabkan kemalangan dengan mudah menyebabkan anda lebih dari $ 20,000 kerosakan peralatan kereta pemandu lain. Anda perlu membayar sebarang pembaikan yang melebihi had insurans anda.

Keperluan Keselamatan Las Vegas

Undang-undang tali pinggang keledar

Sekiranya seseorang menaiki kereta di Nevada, dia harus memakai tali pinggang keledar. Ini termasuk pemandu dan semua penumpang yang berumur sekurang-kurangnya enam tahun dan berat 60 paun. Penumpang di bawah 12 tahun mesti duduk di tempat duduk belakang dengan tali pinggang keledar dihidupkan. Kanak-kanak di bawah umur enam atau kurang dari 60 paun mesti menumpang di tempat duduk kanak-kanak.

Perundangan topi keledar

Penunggang motosikal dan penumpangnya mesti memakai topi keledar ketika menunggang di lebuh raya. Satu-satunya masa penunggang motosikal dan penumpang tidak diharuskan memakai topi keledar semasa mereka menaiki perarakan yang dibenarkan.

Tangan kanan

Sekiranya anda memandu di Nevada, anda tidak boleh bercakap dengan telefon bimbit. Sekiranya anda didapati melanggar undang-undang ini, anda boleh didenda hingga $ 250.

Undang-undang teks

Pemandu dibenarkan menghantar pesanan teks atau mengakses Internet dari telefon bimbit mereka di Nevada semasa memandu.

Undang-undang memandu terganggu

Sekiranya anda berumur di bawah 21 tahun, anda akan dikenakan tuduhan memandu di bawah pengaruh jika anda mempunyai kandungan alkohol dalam darah (BAC) sama dengan 0.02 peratus atau lebih. Orang yang berumur lebih dari 21 tahun akan dikenakan bayaran sekiranya didapati mempunyai BAC 0.08 peratus atau lebih. Denda untuk kesalahan pertama adalah antara 400 dan 1000. Sekatan lain adalah penggantungan tiga bulan lesen memandu anda dan penjara yang boleh berlangsung antara dua hingga enam bulan. Anda mungkin perlu menyimpan fail SR-22 untuk memulihkan lesen anda.

Mulai 1 Oktober 2018, mana-mana pemandu yang disabitkan atas kesalahan memandu ketika mabuk akan diminta untuk memasang alat kunci pencucuhan.

Di bawah undang-undang Nevada, sesiapa yang disabitkan kerana memandu di bawah pengaruh ganja boleh dihukum dengan cara yang sama seperti orang yang disabitkan memandu di bawah pengaruh alkohol. Penjualan ganja rekreasi yang sah di Nevada bermula pada 1 Julai 2017.

Ringkasan

Pangkat SYARIKAT Sebelum kemalangan Selepas kemalangan Beza
1 Ladang Negeri $ 2,486 $ 2,956 $ 470
2 Progresif $ 2,771 $ 4,676 $ 1,905
3 Keluarga Amerika $ 3,739 $ 6,865 $ 3,125
4 GEICO $ 3,971 $ 6,387 $ 2,415
5 CSAA $ 5,417 $ 8,976 $ 3,558
6 Allstate $ 5,650 $ 7,893 $ 2,243
7 Petani $ 8,102 $ 11,970 $ 3,868

Soalan Lazim:

Mengapa insurans kereta pemandu baru begitu mahal?

Semua pemandu lebih selamat dalam beberapa tahun kebelakangan ini dan pemandu yang lebih muda menunjukkan peningkatan yang paling besar, tetapi lebih cenderung untuk terlibat dalam kemalangan berbanding pemandu 25 pemandu muda dan lebih cenderung menyebabkan kecederaan pada orang lain. Terdapat beberapa sebab mengapa insurans kereta pemandu baru begitu mahal?

Angka dari Jabatan Perhubungan pada tahun 2018 menunjukkan bahawa kira-kira satu dari lima pemandu baru terlibat dalam kemalangan pada tahun pertama mereka di jalan raya.

Pemandu muda berusia 17 hingga 24 tahun lebih cenderung tiga kali ganda berbanding pemandu mana-mana kumpulan umur lain yang cedera dalam kemalangan kereta.

Pemandu muda cenderung mengalami kemalangan dengan orang muda lain di dalam kereta. Angka pemerintah juga menunjukkan bahawa lebih daripada separuh, atau 51%, kemalangan yang melibatkan pemandu berusia 17-19 cedera. Ini dibandingkan dengan 41% kemalangan ketika pemandu berusia 60-69 tahun

Pemandu baru berapa yang mereka bayar untuk insurans kereta?

Insurans kereta untuk pemandu muda hampir selalu lebih mahal daripada kumpulan umur yang lain. Mari belajar mengenai pemandu baru berapa banyak yang mereka bayar untuk insurans kereta? Kos insurans kereta untuk 21 tahun turun 7% menjadi £ 118 sebulan pada bulan-bulan pertama 2020, tetapi masih tidak murah.

Bagaimana dengan pemandu lama yang baru?

Semua orang bertanya tentang bagaimana dengan pemandu lama yang baru . Bukan hanya pemandu muda yang menghadapi premium yang tinggi. Penanggung menetapkan pengalaman premium, yang bermaksud bahawa pemandu pemula yang lebih tua juga membayar lebih banyak daripada rakan sebayanya yang telah beberapa kali berada di sekitar blok.

Umur 2 - 21 tahun membayar £ 1,525 secara purata setahun

3 - 18 tahun membayar lebih banyak, purata £ 2,134 setahun untuk insurans kereta.

Bolehkah saya memandu kereta dengan insurans saya?

Orang ramai sering bertanya tentang apakah mereka boleh memandu kereta dengan insurans mereka . Beberapa polisi yang komprehensif membolehkan pemandu utama memandu kereta orang lain secara pihak ketiga. Walau bagaimanapun, ini berbeza antara penyedia dan mungkin tertakluk pada syarat-syarat tertentu - iaitu, ia mungkin melebihi usia tertentu. Walau apa pun, selalu penting untuk berjumpa dengan syarikat insurans anda.

Di samping itu, penting untuk diperhatikan adalah bahawa hanya pihak ketiga yang akan menutupi kereta, walaupun mempunyai polisi yang komprehensif mengenai kereta anda sendiri. Ini bermaksud bahawa jika anda terlibat dalam kemalangan di kereta lain, anda perlu membayar pembaikan

Kesimpulannya

Cari insurans kereta murah di Las Vegas Pemandu yang baik: Geico Perlindungan minimum: Geico Kredit yang lemah: Geico Selepas kemalangan yang salah: Geico Selepas DUI: Akses Amerika Selepas tiket yang pantas: Geico Pasangan berkahwin: Geico Keluarga dengan remaja: Geico Young pemandu yang baik: Geico Perlindungan minimum untuk pemandu muda yang baik: Geico Perlindungan minimum untuk pemandu muda dengan kredit yang lemah: Geico Perlindungan minimum untuk pemandu muda selepas kemalangan: Geico Liputan minimum untuk pemandu muda selepas DUI: Geico Perlindungan minimum untuk pemandu muda selepas tiket : Geico

Artikel berkaitan:

1- insurans kereta murah Indiana? 2- polisi insurans kereta? 3- polisi insurans kereta untuk pemandu baru? 4- syarikat insurans kereta murah di Ireland? 5- apakah insurans jurang?

6- apa yang merangkumi insurans jurang?

7- apakah jurang insurans auto?

8- apakah jurang insurans kesihatan