Adakah anda di Texas? Maka anda bernasib baik. Pemandu Texas yang tidak membandingkan polisi insurans tidak akan mendapat insurans kenderaan perlindungan penuh murah di Texas. Sebelum memulakan, anda mesti tahu bahawa apa itu insurans auto perlindungan penuh yang murah? Kemalangan kereta

Apakah insurans penuh perlindungan kenderaan?

Anda mesti tahu mengenai apa itu insurans auto liputan penuh yang murah? Untuk mengetahui mengenai insurans kereta perlindungan penuh , anda memerlukan pengetahuan lengkap mengenai data. Oleh itu, untuk kemudahan anda, kami membuat jadual seperti di bawah.

Insurans perlindungan penuh boleh merangkumi:

Jenis Liputan Apa yang kamu dapat? Dikehendaki
Tercedera di badan Kos perubatan selepas kemalangan Umumnya diperlukan
Kerosakan harta benda Kos pembaikan harta tanah Umumnya diperlukan
Pemandu kenderaan yang tidak diinsuranskan Perbelanjaan perubatan selepas kemalangan Dikehendaki di 20 negeri dan Washington DC
Liputan perlanggaran Kos pembaikan kenderaan anda Pilihan
Liputan komprehensif Membaiki kos untuk acara yang berada di luar kawalan anda Pilihan

Ringkasan Mendapatkan pengetahuan mengenai insurans auto liputan penuh, anda kini menyedari polisi syarikat.

Oleh itu, setelah mendapat insurans kereta perlindungan penuh, kini bergerak ke arah syarikat yang menawarkan insurans kereta perlindungan penuh yang murah.

Insurans auto perlindungan penuh murah di Texas:

Sebelum menyelami perincian syarikat yang terdapat di Texas, anda mesti mengetahui nama syarikat tersebut. Mari bermula tanpa berlengah lagi.

Tidak Nama syarikat Premium tahunan purata
1 Insurans Fred Loya $ 979
2 Ladang Negeri $ 1458
3 Geico $ 2140
4 Chubb $ 2281
5 Di seluruh negara $ 2481
6 USAA $ 1171
7 AAA $ 1458
8 Allstate $ 2140
9 Ketahanan $ 1055
10 Progresif $ 1132

Insurans Fred Loya

Ditubuhkan pada tahun 1974

URL laman web: https://www.fredloya.com/

Laman web Fred Loya Insurance menggunakan kuki untuk memberikan perkhidmatan yang lebih baik kepada pengguna. Anda boleh mendapatkan sebut harga secara dalam talian dan membayar dengan sewajarnya. Tetapi perkhidmatan pelanggan sangat mengerikan. Pelanggan tidak berpuas hati dengan syarikat ini kerana kurangnya komunikasi.

Syarikat Liputan penuh
Insurans Fred Loya $ 979

Ladang Negeri:

Ditubuhkan pada tahun 1922

Laman web: https://www.statefarm.com/

Seperti yang dapat anda perhatikan atas nama ladang negeri bahawa ini adalah untuk petani. Pada tahun 1922, ketika pertanian tidak menghasilkan pendapatan yang cukup, Petani membuat Ladang Negeri . Ia menawarkan insurans kereta perlindungan penuh $ 1511, yang paling murah di antara semua.

Syarikat ini memberikan insurans kepada kenderaan petani. Pemilik mengembangkan perniagaannya dalam pelbagai aspek. Mereka menambahkan berjuta-juta polisi insurans untuk polisi syarikat.

Syarikat Liputan penuh
Ladang Negeri $ 1511

Geico:

Ditubuhkan pada tahun 1936

URL laman web: https://www.geico.com/

Geico diciptakan untuk kakitangan Kerajaan, seperti yang dibincangkan di atas, bahawa USAA adalah untuk tentera. Geico adalah untuk orang awam supaya mereka mendapat faedah dari syarikat ini. Pada tahun 1956, pelajar tersebut melabur di Geico. Ia menawarkan insurans kereta perlindungan penuh $ 1198, yang paling murah di antara semua.Insuran kereta Syarikat memberi tumpuan untuk meningkatkan jangkauan dan meningkatkan jumlah penggunanya. Syarikat ini juga menggunakan slogan terkenal "15 minit dapat menjimatkan 15 peratus atau lebih." Ini menjadi lebih menonjol dan popular **. ** Slogan ini bermaksud bahawa hidup itu penting daripada yang lain. Selepas langkah ini, Geico menjadi syarikat insurans terkenal kedua di Amerika Syarikat. Ia mempunyai perkhidmatan pelanggan terbaik berbanding semua dan berada di tangga teratas senarai.

Syarikat Liputan penuh
Geico $ 1198

Chubb:

Ditubuhkan: 1882

Laman web: https://www.chubb.com/us-en/

Kerana perkhidmatan pelanggan yang sangat baik, harganya tinggi kerana banyak sebab. Jarang sekali memberikan potongan insurans premium premium yang akan diberikan kepada orang yang bertuah. Chubb menawarkan banyak diskaun kepada pelanggan yang berharga.

Di seluruh negara:

Ditubuhkan pada tahun 1925

Laman web: https://www.nationwide.co.uk/

Di seluruh negara menyediakan insurans kepada petani luar bandar. Syarikat ini mula berkembang ke barat, kemudian ke timur dan ke seluruh dunia. Ia juga dikenali sebagai racing car stock. Ia memberikan semua perkhidmatan kepada pelanggan. Kini, Nationwide adalah syarikat terbesar dalam status kewangan dan menyediakan perkhidmatan di seluruh dunia. Ia menyediakan perkhidmatan dalam kereta, kapal, motosikal, dan masalah ekonomi lain.

USAA:

Ditubuhkan pada tahun 1922

URL laman web: https://www.usaa.com/

USAA bermaksud " Persatuan Automobil Amerika Syarikat" yang memberikan insurans kereta murah. Ia menganggap pelanggan sebagai ahli. Untuk mendapatkan keahlian, anda perlu memenuhi syarat menjadi ahli. Untuk keahlian, anda mesti menjadi anggota tentera yang aktif, veteran yang telah bersara, pasangan anggota, dan anak lelaki atau anak perempuan. Oleh itu, kita boleh mengatakan bahawa hanya untuk anggota tentera. Ia menawarkan insurans kereta perlindungan penuh $ 1023, yang paling murah di antara semua.

Syarikat Perlindungan Minimum Liputan penuh
USAA $ 415 $ 1023

Allstate:

Ditubuhkan pada tahun 1931

URL laman web: https://www.allstate.com/

Ia adalah syarikat pertama yang menggunakan usia kereta untuk memberikan insurans. Ini bertujuan untuk menawarkan insurans kereta murah kepada rakyat. Orang gembira dengan perkhidmatannya kerana tuntutannya, tetapi syarikat itu tidak mempunyai pangkat tertinggi. Ia memberi insurans kepada rakyat dan orang awam lain dan bukannya orang tentera, seperti USAA. Anda boleh mendapatkan sebut harga dalam sekelip mata. Data anda berada di tangan terlindung. Sekiranya berlaku kemalangan secara tiba-tiba, anda boleh mendapatkan jumlah yang masih ada dalam keadaan tersebut.

AAA:

Ditubuhkan pada tahun 1902

Laman web: https://calstate.aaa.com/insurance

AAA akhirnya kerana kosnya tinggi, tetapi memberikan ketahanan dan lain-lain. Anda dapat melihat perbezaan antara harga dengan jelas. Walau bagaimanapun, kadarnya tinggi tetapi kurang daripada kualiti negeri. Dengan 100 tahun pengalaman,Insurans Murah di TexasPemacu AAA lebih baik daripada pemandu lain. Ini akan membantu anda mencari perlindungan insurans hayat yang terbaik. Pergi dan terokai lebih banyak perkara mengenai syarikat itu.

Ketahanan

Ditubuhkan pada tahun 1999

URL laman web: https://www.esurance.com/

Esurance terkenal kerana kemampuan kewangannya untuk memenuhi insurans kenderaan. Pada masa yang sama, kadar aduan melebihi purata. Tetapi ia menawarkan insurans kenderaan murah di California. Esurance lebih baik daripada banyak syarikat insurans lain.

Progresif:

Ditubuhkan pada tahun 1837

URL laman web: https://www.progressive.com/

Ia ditubuhkan pada tahun 1837 oleh Jack Green & Joseph Lewis. Progressive adalah syarikat yang menawarkan tuntutan masuk dan ansuran premium yang perlu dibayar kepada pelanggan. Ini menyediakan insurans untuk insurans perniagaan untuk kenderaan Auto, motosikal, kapal, dan RV. Oleh itu, ia adalah syarikat pertama yang menerbitkan laman web maklumat.

Pengembara:

Ditubuhkan pada tahun 1897

** URL laman web: https://www.travelers.com/

Pelancong menghabiskan lebih dari 160 tahun dalam insurans kenderaan. Ia berfungsi untuk memberikan perkhidmatan yang berkualiti kepada orang-orang tanpa masalah. Anda boleh mendapatkan insurans kos rendah dari syarikat. Ia adalah penyedia perniagaan terbesar yang memberikan data dan perkhidmatan lain kepada pelanggan. Ia beroperasi di United Kingdom, Kanada, Amerika Syarikat, dan Belgium.

Dalam tinjauan itu, orang menilai ** 3,89 / 5, yang menunjukkan bahawa sangat sedikit orang yang berpuas hati dengan layanan mereka. Hanya 55 peratus orang yang berpuas hati dengan mengisi perkhidmatan tuntutan. Lebih-lebih lagi, 16 peratus orang tidak berpuas hati dengan kemas kini status.

Keluarga Amerika:

Ditubuhkan pada tahun 1927

URL laman web: https://www.amfam.com/

Insurans ini adalah untuk Petani semasa musim sejuk. Keluarga Amerika menawarkan insurans yang berkaitan dengan perubatan, pemilik rumah dan insurans hayat pada tahun 1950-an. 10,000 pekerja dan 3000 orang di syarikat itu, yang melayani pelanggan. Ia mendapat skor yang lebih rendah dari pelanggan dari segi pengisian borang, kemas kini status, kemas kini tuntutan, dan banyak lagi.

Dalam tinjauan itu, 40 peratus orang memberikan skor tinggi dalam semua aspek. Pelanggan mengatakan bahawa kemas kini tuntutan sangat perlahan. Sepuluh peratus orang tidak berpuas hati dengan layanan pelanggan.

Mari kita lihat kebaikan dan keburukan Keluarga Amerika.

Kelebihan:

Antara perwakilan harga yang terbaik.

Keburukan:

 • Tiada kepuasan pelanggan.
 • Kepuasan pelanggan paling rendah.

Petani:

Ditubuhkan pada tahun 1928

Seperti namanya menunjukkan bahawa ia hanya untuk petani. Ejen itu pergi dari pintu ke pintu untuk meyakinkan Petani yang miskin. Ia terdiri daripada 46 syarikat kecil. Mereka menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan dan produk. Petani menyediakan banyak pilihan perlindungan, seperti pilihan liabiliti, perlindungan perlanggaran, perlindungan kemalangan, dan jenis perlindungan insurans lain. Mereka juga memberikan potongan harga pelbagai polisi kepada petani. Kini, insurans Petani diberikan kepada 10 bilion orang.

Dalam tinjauan itu, 66 peratus orang menyukai Petani, dan selebihnya tidak akan bersetuju dengan perkhidmatan mereka. Untuk memahami sebab di sebalik reputasi buruk. Mari kita lihat kebaikan dan keburukan Petani.

Kelebihan:

Pemandu jarak tempuh rendah hingga tinggi mendapat potongan harga.

Keburukan:

 • Kadar berbeza-beza.

MetLife:

Ditubuhkan pada : 1868

URL laman web: https://www.metlife.com/

Metlife mempromosikan kesaksamaan di antara masyarakat di dunia. Ia juga memberikan kelegaan dari masalah Covid-19. Ini menyediakan kemudahan untuk insurans hayat, kenderaan dengan harga murah. Ia adalah sebahagian daripada komuniti global. Ia adalah syarikat yang paling terkenal di Amerika Syarikat.

Kelebihan:

 • Untuk semua orang
 • Memberi penerimaan secara automatik
 • Alat sebut harga dalam talian
 • Nisbah aduan pelanggan ialah 0.13

Keburukan:

 • Insurans langsing
 • Jumlah maklumat terhad mengenai MetLife

kebebasan bersama:

Ditubuhkan: 1912

URL laman web: https://www.libertymutual.com/

Anda boleh mendapatkan harga termurah untuk membeli sebut harga secara dalam talian. Anda boleh mendapatkan khidmat pelanggan terbaik di kebebasan bersama. Ia menyediakan kadar insurans yang besar seperti kereta, rumah, dan memberikan pampasan. Ia juga memberikan tanggungjawab umum, dan banyak lagi.

Kelebihan:

 • Diskaun 12% untuk sebut harga dalam talian
 • Semua jenis insurans
 • Kualiti yang lebih baik

Keburukan:

 • Perkhidmatan pelanggan yang lemah.

Ringkasan: kami membincangkan senarai syarikat insurans di Texas yang menawarkan perkhidmatan dengan harga yang murah.

Soalan Lazim

Siapa yang mempunyai insurans kenderaan termurah di Texas?

Terdapat banyak syarikat seperti berikut.

Tidak Nama syarikat Premium Tahunan purata
1 Keluarga $ 789
2 USAA $ 854
3 Ladang Negeri $ 856
4 Geico $ 915
5 AAA $ 1010

Siapa yang mempunyai insurans kenderaan perlindungan penuh termurah?

Banyak syarikat insurans menawarkan perlindungan penuh, tetapi anda mesti tahu siapa yang mempunyai insurans kenderaan perlindungan penuh termurah di Texas? Banyak syarikat menawarkan insurans insurans perlindungan penuh termurah seperti berikut.

Tidak Nama syarikat Jumlah liputan penuh
1 USAA $ 109
2 Erie $ 127
3 Ladang Negeri $ 145

Bolehkah saya menggugurkan insurans auto perlindungan penuh?

Ya, anda boleh menggugurkan insurans automatik sepenuhnya sekiranya anda berpendapat bahawa insurans auto penuh tidak sesuai untuk kereta anda. Anda boleh memilih insurans yang memenuhi kehendak dan keperluan anda dengan harga yang berpatutan.

Bagaimana saya boleh mendapat liputan penuh yang murah untuk yang murah?

Sekiranya anda menghadapi masalah mendapatkan liputan penuh murah untuk kereta, anda harus mencuba petua yang diberikan di bawah. Ini boleh membantu anda mendapatkan polisi insurans yang lebih baik dan murah untuk kereta anda.

Langkah 1:

Pilih " Bayar Penuh" dan bukannya " Bayar bulanan." Dengan melakukan ini, anda akan menjimatkan jumlah keseluruhan

Langkah 2:

Sekarang, tingkatkan potongan anda dari $ 500 hingga $ 1000.

Langkah 3:

Klik "Bicara dengan Penasihat" dan tanyakan apa yang boleh anda lakukan untuk mendapatkan insurans kereta yang murah.

Kini, anda boleh mendapatkan insurans kereta murah untuk kereta anda.

Kesimpulan:

Itu sahaja lelaki; kita telah membincangkan bahawa apakah insurans auto liputan penuh dan syarikat mana yang menawarkan insurans auto liputan penuh murah di Texas. Anda mesti membandingkan semua harga syarikat untuk mendapatkan insurans auto perlindungan penuh yang berpatutan. Saya harap artikel ini dapat membantu anda mendapatkan insurans terbaik di Texas.

Soalan Relatif

Apakah insurans penuh perlindungan kenderaan?

Berapa banyak insurans hayat?

Berapa Banyak Insurans Kereta Sebulan?

Berapa Banyak Insurans Kereta Sebulan?

Berapakah kos insurans kereta?

Rujukan:

1 Suka