HTD memfokuskan diri untuk mencari insurans auto perlindungan penuh yang murah di Michigan dan meneroka bahawa banyak orang beralih kepada insurans kenderaan murah. Jumlah lebih $ 4000 dijimatkan apabila orang beralih dari insurans yang mahal kepada yang murah. Harga insurans auto liputan penuh murah bergantung pada faktor-faktor berikut, seperti lokasi anda, sejarah pemanduan anda, keadaan kereta dan banyak lagi. Oleh itu, setelah banyak perjuangan dan pencarian, tidak banyak syarikat yang menawarkan insurans auto perlindungan penuh yang murah di Michigan. Mari kita terokai nama dan perincian syarikat yang memberi kelegaan kepada masyarakat.

Senarai syarikat:

Syarikat-syarikat tersenarai teratas, seperti USAA dan insurans pemilik kenderaan, memberikan kelegaan dalam wabak ini. Mari gali perincian syarikat-syarikat tersebut.

Tidak Nama syarikat Kos Tahunan Purata
1 Pemilik automatik $ 1485
2 Frankenmuth $ 1556
3 Progresif $ 1729
4 Ladang Negeri $ 2909
5 AAA $ 9771

Sekarang, mari kita terokai beberapa butiran syarikat-syarikat ini.

Pemilik automatik:

Ditubuhkan pada tahun 1916

URL laman web: https://www.auto-owners.com/

Ia adalah syarikat yang mempunyai kedudukan tertinggi yang menawarkan insurans kenderaan murah kepada pelanggan. Ia terbaik untuk orang yang mahukan insurans murah dengan faedah yang baik. Ia bagus untuk pemandu yang menjimatkan wang dari aplikasi pemanduan Benar, dan yang terbaik untuk pemandu. Ia memberi banyak faedah dengan beberapa faedah. Jadi, anda boleh mendapatkan perincian di laman web mereka.

Frankenmuth:

Ditubuhkan pada tahun 1845

URL laman web: https://www.fmins.com/

Ia bagus untuk pematuhan anggaran dan baik untuk pemandu yang mempunyai gaji rendah. Sekiranya anda sedar tentang rumah, kenderaan, dan kehidupan anda, datanglah ke Frankenmuth untuk mendapatkan produk yang lebih baik dengan harga yang berpatutan kerana Frankenmuth mempunyai pengalaman selama 150 tahun.

Progresif:

Ditubuhkan pada tahun 1837

URL laman web: https://www.progressive.com/

Ia ditubuhkan pada tahun 1837 oleh Jack Green & Joseph Lewis. Pelancong adalah syarikat yang menawarkan tuntutan masuk dan ansuran premium yang perlu dibayar kepada pelanggan. Ia menyediakan insurans untuk insurans perniagaan untuk kenderaan Auto, motosikal, kapal, dan RV. Oleh itu, ia adalah syarikat pertama yang menerbitkan laman web maklumat. Ia memberikan sejumlah $ 1766 untuk insurans kereta.

Ladang Negeri:

Ditubuhkan pada tahun 1922

Laman web: https://www.statefarm.com/

Nama itu menerangkan tujuan syarikat; ia adalah untuk petani dan orang awam yang lain. Pada tahun 1922, ketika pertanian tidak menghasilkan pendapatan yang cukup, Petani membuat Ladang Negeri. Ia memberikan jumlah untuk insurans kereta perlindungan penuh $ 1511, yang paling murah di antara semua.

Syarikat ini memberikan insurans kepada kenderaan petani. Pemilik mengembangkan perniagaannya dalam pelbagai aspek. Mereka menambahkan berjuta-juta polisi insurans untuk polisi syarikat.

AAA:

Ditubuhkan pada tahun 1902

Laman web: https://calstate.aaa.com/insurance

AAA akhirnya kerana kosnya yang tinggi, tetapi memberikan ketahanan dan perkara lain juga. Anda dapat melihat perbezaan antara harga dengan jelas. Walau bagaimanapun, kadarnya tinggi tetapi kurang daripada kadar negeri. Dengan pengalaman 100 tahun, pemandu AAA lebih baik daripada pemandu lain. Ini akan membantu anda mencari perlindungan insurans hayat yang terbaik . Pergi dan terokai lebih banyak perkara mengenai syarikat itu.

Soalan Lazim

Siapa yang mempunyai insurans kereta termurah di Michigan?

Terdapat banyak syarikat seperti berikut. Mari mulakan tanpa berlengah.

Tidak Nama syarikat Kos Tahunan Purata
1 Safeco $ 368
2 Insurans SECURA $ 1174
3 Geico $ 1229

Berapa kos liputan penuh di Michigan?

Insurans kereta di Michigan sangat mahal kerana terlalu mahal. Kos purata liputan penuh ialah $ 2610. Tetapi anda juga boleh mendapatkan polisi insurans yang lebih rendah.

Siapa yang mempunyai insurans kenderaan perlindungan penuh termurah?

Banyak syarikat menawarkan insurans insurans perlindungan penuh termurah seperti berikut.

Tidak Nama syarikat Jumlah
1 Liberty Mutual $ 1778
2 Progresif $ 1766
3 USAA $ 1023
4 Geico $ 1198

Topik-topik yang berkaitan

Siapa yang mempunyai insurans auto perlindungan penuh tanpa wang pendahuluan?

Siapa yang mempunyai insurans kereta termurah?

Siapa yang mempunyai Insurans Auto Perlindungan Penuh Austin Tx yang murah?

Syarikat mana yang mempunyai Insurans Auto Perlindungan Penuh Texas yang murah?