Adakah anda tahu ada beberapa syarikat yang menawarkan insurans auto liputan penuh murah tanpa wang pendahuluan? Adakah anda tahu apa itu wang pendahuluan? Sekiranya tidak, mari kita bincangkan terlebih dahulu wang pendahuluan . Wang pendahuluan adalah perbezaan antara harga jual dan jumlah wang untuk meminjam harta tanah. Banyak syarikat menawarkan insurans auto perlindungan penuh tanpa wang pendahuluan. Anda mungkin tertanya-tanya bagaimana sebilangan syarikat menyediakan perkara hebat. Jadi di sini kita akan membincangkan perkara-perkara ini. Seperti yang kita ketahui bahawa banyak syarikat yang menawarkan insurans perlindungan penuh murah tanpa pendahuluan untuk ini, anda mungkin dapati di sekitar pasaran. Untuk kemudahan anda, kami mempermudah anda dengan membuat senarai syarikat.

Apakah polisi insurans kereta tanpa bayaran?

“Tanpa wang pendahuluan” bermaksud anda hanya perlu memberikan premium bulan pertama tanpa keseluruhan premium untuk kereta anda semasa mendapatkan insurans kenderaan. Bayaran tanpa bayaran dapat menjimatkan wang anda sekarang tetapi membawa kepada pembayaran untuk jangka masa panjang. Oleh itu, memberikan wang pendahuluan untuk insurans kereta melindungi anda dari polisi insurans jangka panjang.

Mengapa syarikat memerlukan wang pendahuluan?

Seseorang boleh mengelakkan pembayaran pendahuluan semasa mendapatkan insurans kereta . Dalam kes ini, syarikat berpendapat bahawa pelanggan hanya mahu mendapatkan insurans untuk pendaftaran kenderaan. Mereka sering berfikir bahawa pelanggan boleh mengembalikan atau membatalkan insurans. Oleh itu, terdapat kes-kes yang jarang berlaku di mana syarikat-syarikat tidak mengambil wang pendahuluan pada awalnya, tetapi mereka membebankan dalam jangka panjang. Sekiranya syarikat tidak mendapat wang pendahuluan, syarikat tersebut mungkin berisiko mendapat penipuan. Lebih-lebih lagi, pelanggan boleh membatalkan insurans kereta. Syarikat itu mahukan pelanggan jangka panjang dan bukannya jangka pendek.

Bayaran pendahuluan bukanlah jumlah tambahan. Jumlah insurans penuh yang anda beli untuk kereta anda. Banyak syarikat menawarkan wang pendahuluan yang berbeza kepada pelanggan, tetapi ada di antaranya meminta pelanggan memilih uang muka.

Kelebihan mendapatkan insurans auto perlindungan penuh tanpa pendahuluan:

Walaupun terdapat banyak alasan mengapa syarikat tidak memberikan insurans auto perlindungan penuh tanpa pembayaran, ada kelebihan tertentu untuk mendapatkan insurans auto tanpa pembayaran muka.

  • Dengan mendapatkan insurans tanpa wang pendahuluan memberi anda insurans dengan cepat. Sebaiknya dapatkan insurans apabila anda tidak mempunyai jumlah di bank anda.
  • Anda juga boleh menukar antara bayaran pendahuluan dan polisi insurans lain.
  • Sekiranya anda mendapat pesawat premium bulanan, anda boleh mendapatkan insurans dengan serta-merta.
  • Sekiranya anda berpendapatan rendah, anda boleh membahagikan premium dalam 12 bulan.

Sekarang, anda faham dengan membaca kelebihan tanpa wang pendahuluan sambil mendapat insurans auto perlindungan penuh.

Syarikat insurans kenderaan terbaik:

Terdapat banyak syarikat tetapi kami akan berkongsi syarikat insurans kenderaan terbaik yang diberi nilai terbaik.

Tidak Nama syarikat Jumlah
1 USAA $ 1023
2 Geico $ 1198
3 Ladang Negeri $ 1511

USAA:

Ditubuhkan pada tahun 1922

URL laman web: https://www.usaa.com/

USAA berdiri " Persatuan Automobil Amerika Syarikat" yang memberikan insurans kereta murah. Ia menganggap pelanggan sebagai ahli. Untuk mendapatkan keahlian , anda perlu memenuhi syarat menjadi ahli. Untuk keahlian, anda mesti menjadi anggota tentera yang aktif, veteran yang telah bersara, pasangan anggota, dan anak lelaki atau anak perempuan. Oleh itu, kita boleh mengatakan bahawa hanya untuk anggota tentera. Ia menawarkan jumlah untuk insurans kereta perlindungan penuh $ 1023, yang paling murah di antara semua.

Syarikat Perlindungan Minimum Liputan penuh
USAA $ 415 $ 1023

Geico:

Ditubuhkan pada tahun 1936

URL laman web: https://www.geico.com/

Ini dibuat untuk kakitangan Kerajaan, seperti yang telah kita bincangkan di atas, bahawa USAA adalah untuk tentera. Geico adalah untuk orang awam supaya mereka mendapat faedah dari syarikat ini. Pada tahun 1956, pelajar tersebut melabur di Geico. Ia menawarkan jumlah untuk insurans kereta perlindungan penuh $ 1198, yang paling murah di antara semua.

Syarikat Perlindungan Minimum Liputan penuh
Geico $ 478 $ 1198

Ladang Negeri:

Ditubuhkan pada tahun 1922

Laman web: https://www.statefarm.com/

Seperti yang dapat anda perhatikan atas nama ladang negeri bahawa ini adalah untuk petani . Pada tahun 1922, ketika pertanian tidak menghasilkan pendapatan yang cukup, Petani membuat Ladang Negeri. Ia menawarkan jumlah untuk insurans kereta perlindungan penuh $ 1511, yang paling murah di antara semua.

Syarikat ini memberikan insurans kepada kenderaan petani. Pemilik mengembangkan perniagaannya dalam pelbagai aspek. Mereka menambahkan berjuta-juta polisi insurans untuk polisi syarikat.

Syarikat Perlindungan Minimum Liputan penuh
Ladang Negeri $ 624 $ 1511

Penarafan Syarikat:

Setelah membuat banyak kajian, kami membuat penilaian syarikat berdasarkan ulasan pelanggan.

Tidak Nama syarikat Peringkat
1 USAA:star::star::star::star::star:
2 Geico:star::star::star::star:
3 Ladang Negeri :star::star::star:

Siapa yang menawarkan insurans kenderaan termurah?

Orang ramai mencari insurans kenderaan murah. Biarkan kami memberi anda jadual insurans kereta murah. Mari lihat jadual yang diberikan.

Tidak Nama syarikat Jumlah
1 Liberty Mutual $ 1778
2 Progresif $ 1766
3 USAA $ 1023
4 Geico $ 1198
5 Ladang Negeri $ 1511

Bolehkah saya mendapatkan insurans tanpa wang pendahuluan?

Terdapat beberapa syarikat yang tidak menawarkan wang pendahuluan yang mungkin menawarkan banyak perkara. Anda juga boleh mendapatkan insurans tanpa wang pendahuluan dari laman web atau dari pihak ketiga, yang bermaksud masih ada beberapa syarikat yang menawarkan insurans tanpa wang pendahuluan.

Siapa sebenarnya yang mempunyai insurans kereta termurah?

Orang ramai mencari insurans kenderaan murah. Biarkan kami memberi anda jadual insurans kereta murah. Mari lihat jadual yang diberikan.

Tidak Nama syarikat Jumlah
1 Liberty Mutual $ 1778
2 Progresif $ 1766
3 USAA $ 1023
4 Geico $ 1198

Soalan Relatif

Apa itu insurans?

Siapa yang menawarkan insurans kereta murah?

Siapa yang mempunyai insurans kereta termurah

Berapakah kos insurans kereta?