Apakah iPhone murah yang anda dapat? Apple iPhone SE 64GB (2020, AT&T) adalah iPhone termurah yang anda dapat. Sekiranya anda memerlukan sarung tangan pada iPhone baru paling murah yang dapat anda beli, iPhone SE 2020 4,7 inci, rampas dengan sia-sia dengan pertukaran yang berkelayakan. Apple memberi anda jalan ke persekitarannya dan telah memastikan, penerimaan yang tidak terikat kepada pertimbangan anda (dan dompet) sehingga anda membeli alat seterusnya.

IPhone SE Termurah

Imgur

iPhone SE boleh merujuk kepada:

1. iPhone SE (generasi pertama), telefon bimbit yang dirancang oleh Apple, dihantar pada tahun 2016

2. iPhone SE (generasi kedua), telefon bimbit yang dirancang oleh Apple, dihantar pada tahun 2020

IPhone SE zaman kedua (disebut iPhone SE 2 atau iPhone SE 2020) adalah telefon bimbit yang dirancang dan dibuat oleh Apple Inc. Ia penting untuk era ketiga belas iPhone, berdekatan dengan iPhone 11 dan 11 Pro / Model Pro Max. Apple melaporkan iPhone SE usia kedua pada 15 April 2020, dan menangguhkan pengaturan iPhone 8. IPhone SE berjaya menjadi iPhone SE asli yang lebih sederhana dan ringan. Pra-pesanan bermula pada 17 April 2020, dan oleh itu telefon dihantar pada 24 April 2020. Ia dihantar dengan kos permulaan US $ 399 dan dinyatakan sebagai telefon rancangan kewangan. Mengikuti contoh yang dibuat oleh iPhone SE yang asli (apa yang berkongsi ukuran dan faktor struktur iPhone 5S, dengan peralatan dalam iPhone 6S), model usia kedua menawarkan pengukuran dan faktor struktur iPhone 8, sambil berkongsi segmen peralatan dalaman yang dipilih dari persediaan iPhone 11, termasuk kerangka on-chip A13 Bionic (dan bukannya cip kerangka A11 Bionic yang terdapat dalam susunan iPhone 8), yang membolehkan telefon menggunakan mod Potret titik fokus tunggal Lebar , seperti pada iPhone XR. Ia juga termasuk gambar HDR-2 yang canggih, yang diiklankan sebagai yang lebih unggul daripada gambar Smart HDR pada iPhone XS dan iPhone XR.

Pelancaran iPhone SE (iPhone Termurah)

Imgur

Pengganti iPhone SE yang asli adalah sumber gosip yang berasal dari 2017, tahun setelah unik dilancarkan. Namanya juga bergantung pada teori. Spekulasi termasuk iPhone SE 2, iPhone SE 2020, dan iPhone 9 kerana persamaan rancangan dengan iPhone 8.

Pada bulan Mac 2020, kotak telefon diduga diberikan kepada Best Buy, menunjukkan iPhone dengan badan bersaiz iPhone 8 dan lensa kamera bersendirian. Pembela skrin Belkin untuk iPhone SE juga dicatatkan di Apple Store dalam talian, boleh digunakan dengan model asas iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7, dan iPhone 8. Walau bagaimanapun, rujukan ke iPhone SE dengan cepat dikeluarkan.

Pada 15 April 2020, iPhone SE usia kedua dinyatakan dalam nota pernyataan awam di laman web Apple. Ia dipamerkan sebagai "Ponsel bimbit baru yang luar biasa dalam rancangan arus perdana", dan dikirim ke seluruh dunia pada 24 April 2020.

Baca Artikel Ini Juga:

1. Cara menggunakan apple apple 2. IPhone 11 Pro Max: warna mana yang terdapat dalam iPhone 11 pro max 3. Bagaimana iPhone 4 dan iPhone 5 anda 4. Bagaimana Mematikan iPhone 11? 5. Cara Membuat Sandaran iPhone untuk Komputer

Spesifikasi

Imgur

Reka bentuk

IPhone SE mempunyai garis besar aluminium, dipadankan dengan kaca depan dan belakang. Ini mempunyai ukuran dan ukuran sebenar yang serupa dengan iPhone 8, kecuali logo Apple yang sedang difokuskan dan pengosongan tanda iPhone di pinggang bawah. Ini adalah sebab kes iPhone yang sesuai dengan iPhone 8 juga boleh memuatkan iPhone SE sepenuhnya. IPhone SE boleh diakses dalam tiga nada: Hitam, Putih, dan edisi Red Product. Walaupun warna yang ditawarkan sesuai dengan warna iPhone 8 (Silver, Space Grey, dan Product Red secara individu, tanpa perbandingan dengan model Gold), iPhone SE menggunakan warna gelap yang lebih jelas, warna putih yang lebih indah , dan warna Produk Merah yang lebih ringan. Sama sekali tidak seperti iPhone putih dan perak sebelumnya dari iPhone 4 hingga iPhone 8, kecuali iPhone 5C, iPhone SE 2020 menyoroti bezel gelap di sekitar pameran pada semua model, berkoordinasi dengan rancangan bayangan iPhone 11 dan iPhone XR.

Saiz

Dengan layar seluas 4.7 in (120 mm), era kedua iPhone SE adalah antara telefon bimbit standard paling rendah yang sedang berjalan pada saat ia dikeluarkan. Walau bagaimanapun, ia masih 30% lebih besar daripada variasi asalnya, yang sudut layar ke sudut menganggarkan 4 in (100 mm). Dan Seifert dari The Verge menyebut SE usia kedua sebagai "paku di peti mati" untuk telefon kecil. Ini diperakui oleh CNET, yang menyatakan bahawa "Pilihan Apple untuk tidak membentuk telefon layar 4-inci spic dan span. Ini menandakan bahawa organisasi itu mungkin akan selalu gagal untuk membawa balik iPhone kecil, tanpa mengira seberapa parah individu yang menginginkannya. "

Perkakasan

Imgur

IPhone SE menggabungkan kerangka kejuruteraan Apple A13 Bionic (7 nm) pada cip (SoC), dengan coprocessor pergerakan M13 yang digabungkan, dan mesin saraf usia ketiga. Ia boleh diakses dalam tiga persediaan simpanan masuk: 64 GB, 128 GB, dan 256 GB. SE mempunyai penarafan IP67 yang serupa untuk penentangan residu dan air seperti iPhone 8. Telefon ini terdapat pada sorotan jalur lebar super yang diperkasakan oleh cip U1 yang terdapat pada iPhone 11 dan 11 Pro. Walaupun saiz telefonnya lebih sederhana yang mungkin menyebabkan tercekik hangat, SE A13 SoC berjalan pada frekuensi CPU yang serupa dengan iPhone 11. Tidak seperti model asalnya, iPhone SE usia kedua tidak menyertakan sistem suara standard 3,5 mm bicu fon telinga.

Paparan

IPhone SE termasuk rancangan Retina HD yang serupa yang terdapat di iPhone 8, menggunakan inovasi IPS dengan True Tone dan array shading lebar (Display P3). Persembahan ini mempunyai matlamat 1334 × 750 piksel, serupa dengan iPhone 4.7 inci (120 mm) yang lalu. Ketebalan piksel adalah 326 PPI, setara dengan semua iPhone dengan rancangan LCD sejak persembahan Retina pada iPhone 4, tanpa model Plus. Faktor penekanan yang mengesan 3D Touch termasuk yang terdapat pada iPhone 8 telah diganti dengan Haptic Touch pada iPhone SE, yang pada mulanya tidak berfungsi untuk pemberitahuan, namun kemudiannya diperbaiki di iOS 14. Ia boleh memainkan kandungan HDR10 dan Dolby Vision. tidak mempunyai pameran yang disiapkan HDR, dilakukan dengan mengubah ke bawah bahan HDR agar sesuai dengan persembahan sementara masih memiliki beberapa peningkatan pada jangkauan dinamis, kontras, dan tahap teduhan lebar yang berbeza dengan kandungan standard.

Kamera

IPhone SE mempunyai kamera 12 MP belakang dengan titik fokus tunggal, seperti susunan kamera titik fokus tunggal iPhone 8, yang dilengkapi untuk merakam video 4K (pada 24, 25, 30, atau 60 fps), video HD 1080p (pada 30, 25 atau 60 fps), atau video HD 720p (pada 30 fps). Kamera mempunyai jurang ƒ / 1.8, penyesuaian diri, penyesuaian gambar optik, dan coretan True Tone quad-LED. Telefon juga boleh mengambil paparan hingga 63 MP, dan mengambil gambar dalam mod burst. Kamera depan berukuran 7 MP dengan bukaan f / 2.2 dan menyesuaikan diri, sesuai untuk merakam video HD 1080p pada 30 fps. Antara muka kamera merangkumi "Quicktake" dari 11 dan 11 Pro, yang membolehkan klien menekan lama tangkapan bayangan untuk mengambil video. Kapasiti pecah kini dapat dicapai dengan menggeser tangkapan layar ke kiri. Pemproses isyarat gambar baru dan motor neural SE menyokong beberapa kapasiti kamera yang tidak ditegakkan pada iPhone 8. Seperti 11 dan 11 Pro, kamera belakang menyokong Smart HDR canggih. Kamera belakang juga menyokong video jangkauan unik hingga 30 fps, rakaman sistem bunyi, dan penyesuaian video yang realistik. Kedua-dua kamera depan dan belakang iPhone SE menyokong mod Potret dan Pencahayaan Potret. Seperti Pro 11 dan 11, mod Potret mempunyai kawalan mendalam dan kesan bokeh tahap tinggi (mengaburkan kesan asas luar pusat di sekitar perwakilan). Walau apa pun, penggunaan peralatan sensor yang lebih berpengalaman membawa halangan tertentu — iPhone SE tidak menjunjung tinggi sorotan Night Mode atau Deep Fusion pada iPhone 11 dan 11 Pro. Pelaksanaan mod Potret SE hanya dapat meningkatkan gambar orang, kerana peralatan tersebut tidak memberikan peta mendalam menggunakan piksel tengah dan lebih bergantung pada pembelajaran mesin berasaskan pengaturcaraan.

Perisian

IPhone SE pada mulanya dibekalkan dengan iOS 13.4 yang menyokong Apple Pay dan Apple Card. Bentuk selektif iPhone SE yang luar biasa dari iOS 13.4.1, bug pembaikan yang dikenal pasti dengan Bluetooth dan FaceTime, dihantar pada 23 April 2020 (sehari sebelum penghantaran sebenar alat), menjadikannya kemas kini pengaturcaraan saat pertama. IPhone SE menyokong iOS 14.

Baca Artikel Ini Juga:

1. Bagaimana Mengimbas Dokumen dengan iPhone? 2. Cara Meretas Kod Lulus iPhone 3. VPN - iPhone Bagaimana Mengakses VPN pada iPhone Anda? 4. Cara menggunakan airpod 5. Menerima Pembaikan IPhone yang Optimum Dengan Kos yang Mampu

Tiada Pengecas Kuasa dan Pod Telinga di iPhone Baru?

Imgur

Apple, melalui aktiviti ekologi, telah mengeluarkan Ear Pods dan pengecas paksa dari kotak iPhone serba baru mulai Oktober 2020, termasuk iPhone SE. Ditegaskan bahawa menghapuskan perkara-perkara ini akan mengurangkan e-waste dan melesenkan kotak iPhone yang lebih sederhana, yang membolehkan lebih banyak alat dihantar sepanjang masa untuk mengurangkan kesan karbon. Walaupun begitu, Apple kini menggabungkan pautan USB-C ke Lightning, tidak konsisten dengan penyambung kekuatan USB-A semasa yang baru-baru ini dihantar oleh Apple dengan alat mereka. Penambahbaikan boleh menggunakan penyambung dan pautan kuasa iPhone mereka sekarang, namun pelanggan yang memerlukan kemampuan mengecas pantas harus membeli penyambung kekuatan USB-C secara berasingan.

Program Peningkatan iPhone

Imgur

Program Peningkatan iPhone adalah program dua tahun yang bertujuan agar pembeli mempunyai pilihan untuk mendapatkan iPhone terbaru secara konsisten, tanpa menangani keseluruhan kos terlebih dahulu. Program ini terdiri daripada "ansuran rendah yang dijadualkan secara berkala", di mana pembeli akan terus membayar iPhone yang mereka ada dalam jangka masa dua tahun, dengan peluang untuk beralih ke iPhone baru setelah satu tahun ansuran berlalu. Setelah setahun berlalu, pembeli dapat menukar iPhone mereka sekarang dengan yang lain, dan ansuran dipindahkan dari alat lama ke alat baru dan program "dimulakan semula" dengan dua tahun lagi. Sorotan tambahan program merangkumi telefon bimbit terbuka, yang menyiratkan pembeli dibenarkan memilih pengangkut organisasi yang mereka perlukan, dan jaminan AppleCare + dua tahun, yang merangkumi "perbaikan peralatan, sokongan pengaturcaraan, dan penyertaan hingga dua kejadian kerosakan yang tidak disengaja".

Analisis program menggabungkan kemungkinan corak ansuran yang tidak berkesudahan, dengan Damon Beres dari The Huffington Post menyatakan, "Jumlah kitaran ansuran dua tahun penuh, dan anda dibiarkan dengan telefon yang usang. Membaik pulih seperti kerja jam, dan anda akan sentiasa berhutang tunai Apple untuk iPhone ”. Juga, program ini hanya terhad kepada peralatan iPhone; pentadbiran sel dari pentadbir organisasi tidak termasuk.

Pengeluaran iPhone

Imgur

Hingga iPhone 4, semua model iPhone, sama seperti alat iOS yang berbeza hanya dibuat oleh Foxconn, yang terletak di Taiwan. Pada tahun 2011, setelah Tim Cook menjadi Ketua Pegawai Eksekutif organisasi, Apple mengubah prosedur memikirkan semula, dengan menariknya memperluas inventori. IPhone 4s pada tahun 2012 adalah model utama yang akan dihasilkan pada masa yang sama oleh dua organisasi bebas: Foxconn dan Pegatron, kedua-duanya terletak di Taiwan. Walaupun Foxconn masih bertanggung jawab atas bahagian penciptaan yang lebih besar, pesanan Pegatron telah diperluas secara beransur-ansur, dengan organisasi diberi kepercayaan untuk menyampaikan sekeping garis iPhone 5C pada tahun 2013, dan 30% dari gadget iPhone 6 pada tahun 2014. The Model 6 Plus dihantar secara eksklusif oleh Foxconn. Pada tahun 2019, laporan menyatakan bahawa sebahagian daripada ketua Foxconn telah menggunakan bahagian yang ditolak untuk membuat iPhone dan Apple sedang memeriksa masalah tersebut. Di India, Apple mengikat Wistron, pembuat yang berpusat di Taiwan dengan sebuah kilang yang terletak dekat dengan Bangalore, untuk mengumpulkan iPhone untuk dijual di wilayah tersebut.

Baca Artikel Ini Juga:

1. Bagaimana Menghapus Aplikasi dari iPhone X Anda 2. Cara membuat sandaran iPhone, iPad, dan iPod touch 3. TCS Ultimatix 4. Ingin tahu apa yang menyebabkan masalah bateri iPhone anda? Baca sebab utama 5. Alamat E-mel iCloud

Buka kunci SIM iPhone

Imgur

Menyatukan Negara

iPhone 5S muncul dengan pelat SIM yang dikeluarkan sepenuhnya dan alat pemula SIM pada bukaan pelepasan. Sebilangan besar iPhone dan masih dijual kunci SIM, yang membatasi penggunaan telefon kepada satu pengangkut tertentu, praktik khas dengan telefon GSM yang ditaja. Sama seperti telefon GSM, telefon bimbit tidak dapat dibuka dengan memasukkan kod. Keadaan baut / terbuka disimpan pada pelayan Apple per IMEI dan ditetapkan ketika iPhone diaktifkan.

Sementara iPhone pertama kali dijual di AS hanya di jaringan AT&T dengan kunci SIM yang disiapkan, pengaturcara yang berlainan telah menemui teknik untuk "membuka" telefon dari rangkaian tertentu. Walaupun AT&T, Sprint, T-Mobile, dan Verizon adalah pengangkut iPhone yang disetujui sendiri di iPhone yang dibuka di Amerika Syarikat dapat digunakan dengan operator lain. Sebagai contoh, iPhone yang dibuka mungkin dapat digunakan pada organisasi T-Mobile di AS dalam keadaan apa pun, sementara iPhone yang dibuka dapat digunakan dengan organisasi suara T-Mobile, ia tidak akan dapat menggunakan kegunaan 3G atau 4G (misalnya tidak mudah alih web atau e-mel, dll.). Lebih daripada seperempat iPhone asli pertama yang dijual di AS tidak didaftarkan dengan AT&T. Apple berteori bahawa mereka mungkin dihantar ke luar negeri dan dibuka, sektor perniagaan yang bermanfaat sebelum peluncuran iPhone 3G secara keseluruhan.

Pada 26 Mac 2009, AT&T di Amerika Syarikat mula menjual iPhone tanpa perjanjian, namun masih menggunakan SIM ke rangkaian mereka. Tanda harga pendahuluan bagi unit iPhone tersebut dua kali lebih mahal daripada yang dibungkus dengan kontrak. Di luar Amerika Syarikat, pengaturan berbeza, terutama di domain AS dan wilayah terpencil seperti Guam; GTA adalah pengangkut terpilih untuk iPhone sejak pembentangannya, kerana tidak ada satu pun dari empat pengangkut AS (AT&T, Sprint, T-Mobile, dan Verizon) yang hadir di wilayah tersebut. Sejak tahun 2013, Docomo Pacific menyelesaikan kekangan GTA bermula dengan iPhone 5. Mulai 8 April 2012, AT&T mula menawarkan alternatif terbuka SIM kilang (yang disebut Apple sebagai "daftar putih", yang membolehkannya digunakan pada setiap pengangkut yang disokong oleh telefon) untuk Pemilik iPhone.

Telah diperhitungkan bahawa keseluruhan talian telefon bimbit Verizon 4G LTE dibuka. Selepas pendedahan tersebut, Verizon melaporkan bahawa keseluruhan telefon bimbit 4G LTE mereka, termasuk iPhone, akan tetap dibuka. Ini kerana garis panduan yang FCC pakai pada spektrum C-Block 700 MHz, [rujukan?] Yang digunakan oleh Verizon. Apple kehilangan lebih banyak wang tunai daripada yang dibuat pada pentadbiran tetap di AS.

Bangsa Lain

Di United Kingdom, O2, EE, 3, Vodafone, dan Tesco Mobile menjual gajet tersebut di bawah kontrak tajaan, atau untuk digunakan dengan bayaran lebih hanya apabila kos timbul. Mereka dihantarkan ke organisasi pada mulanya, namun sebagian besar dapat dibuka baik setelah waktu perjanjian tertentu telah berlalu, atau dengan sedikit perbelanjaan (kecuali untuk 3 organisasi, yang akan membuka alat setiap kali tanpa biaya ). Namun, semua bentuk iPhone semasa dapat diakses untuk membeli SIM yang dibebaskan dari Kedai Apple atau Kedai Dalam Talian Apple, oleh itu, ia juga dibuka untuk penggunaan di mana-mana rangkaian GSM.

Di Kanada, semua iPhone yang dibeli dengan harga runcit penuh di Kedai Apple atau dalam talian di apple.com dibuka yang membenarkan pilihan pelanggan untuk mengangkut. iPhone yang dijual di Kanada yang dibeli melalui penyampaian mudah alih, misalnya, TELUS, Rogers, atau Bell disambungkan ke organisasi tertentu, dan pembukaan diperlukan untuk mengunjungi kedai pengangkut dan membayar caj pembukaan. Strategi orang luar untuk membuka iPhone masih ada tetapi sangat bermasalah dan beberapa waktu menghantar telefon tidak dapat digunakan. [Rujukan?] Namun, pada tahun 2017 CRTC membatalkan penguncian SIM dan mewajibkan semua telefon bimbit yang dijual setelah 1 Disember 2017, tidak terkunci. CRTC juga memerintahkan bahawa pengangkut harus menawarkan pembukaan alat yang ada untuk apa-apa kepada pembeli, sama ada mereka telah atau tidak membeli telefon yang sebenarnya. Di Australia, tiga pengangkut penting (Optus, Telstra, dan Vodafone) [320] menawarkan pembukaan yang sahih, pada masa ini tanpa sebarang perbelanjaan untuk semua alat iPhone, baik model semasa dan sebelumnya. Di peringkat global, strategi berubah, namun banyak pengangkut menjual iPhone yang dibuka dengan harga runcit penuh.

Siapkan iPhone, iPad, atau iPod touch anda

Imgur

  1. Hidupkan alat anda

  2. Sekiranya anda mempunyai alat lain di iOS 11 atau lebih baru, gunakan Permulaan Pantas

  3. Mulakan alat anda

  4. Sediakan Face ID atau Touch ID dan buat kata laluan

  5. Menetapkan semula atau memindahkan data dan maklumat anda

  6. Log masuk dengan Apple ID anda

  7. Hidupkan kemas kini yang diprogramkan dan sediakan sorotan yang berbeza

  8. Siapkan Siri dan pentadbiran yang berbeza

  9. Sediakan Waktu Skrin dan lebih banyak alternatif pameran

Habiskan!

Ketuk "Mulakan" untuk mula menggunakan alat anda. Buat pendua maklumat anda yang dilindungi dengan sokongan, dan dapatkan maklumat mengenai lebih banyak sorotan dalam pelanggan secara langsung untuk kenalan iPhone, iPad, atau iPod anda.

Baca Artikel Ini Juga:

1. Cara Terbaik Minum Cuka Sari Apel 2. TTDeye 3. 502 Kod Kawasan 4. Cara membuat panggilan telefon iphone 5. 212 Kod Kawasan

Tujuh Sebab - Mengapa Anda Perlu Membeli iPhone

Semasa membeli telefon lain, individu sebagai peraturan perlu memilih antara dua kerangka kerja arus perdana.

Imgur

Inilah 7 sebab mengapa menukar dari Android ke iPhone adalah pemikiran yang bijak.

1. Keselamatan data

Organisasi keselamatan data secara kolektif berpendapat bahawa alat Apple lebih selamat daripada alat Android. Seperti yang dilaporkan oleh Forbes, 97% malware telefon bimbit mensasarkan telefon Android. Telefon Android mendapat malware dan jangkitan, terutama dari kedai aplikasi. App Store Apple mempunyai lebih sedikit aplikasi untuk dibawa ke meja daripada gedung aplikasi telefon bimbit Android, namun kuantiti aplikasi yang dapat diakses bukanlah komponen utama gedung aplikasi. Apple berhati-hati dengan memilih jurutera aplikasi mana yang mengakses sistem biologi Apple yang diduga - organisasi alat, aplikasi, dan pereka. Memasukkan aplikasi yang mengandungi perisian hasad ke dalam App Store pada dasarnya tidak dapat difikirkan. Dalam pemeriksaan, gedung aplikasi Google, Google Play, adalah iklim yang ditegakkan dan bebas dari iklan di mana sesiapa sahaja dapat meletakkan aplikasi mereka dalam pandangan yang jelas. Android membenarkan klien untuk memperkenalkan aplikasi dari luar gedung Google Play - menjadikannya sukar untuk menyaring aplikasi yang berpotensi mengandungi malware dan jangkitan.

Walau di kedai aplikasi, kerangka kerja yang tidak disegarkan juga menyebabkan bahaya keselamatan. Oleh kerana sebilangan pengeluar telefon menggunakan kerangka kerja yang diberikan oleh Google, tidak semua dari mereka mendapat kemas kini secara serentak dan dengan cara ini disampaikan kepada bahaya keselamatan yang sangat besar. Alat iOS dibuat hanya oleh Apple, jadi masalah membandingkannya tidak ada.

2. Sistem biologi Apple pelbagai alat Apple

Imgur

Alat berfungsi dengan sempurna dan mudah bersama. Anda tidak perlu memuat turun atau memperkenalkan aplikasi berasingan untuk menyambungkannya, memadai semasa anda masuk ke alat dengan ID Apple yang serupa. Foto, mesej, nota, dan jadual dapat dibagikan dengan setiap alat. Anda juga tidak perlu membayar dua kali untuk aplikasi, filem, atau buku - semuanya boleh didapati di seluruh alat anda.

Persekitaran tertutup juga memastikan kesejahteraan pelanggan. Iklim kerja aman apabila alat, pelanggan, pembuat, dan jurutera aplikasi semuanya berada dalam sistem biologi yang serupa. Keadaannya khas untuk telefon Android. Beberapa pembuat yang berbeza menghasilkan telefon dan tablet yang bergantung pada kerangka kerja yang serupa, jadi persekitaran yang dilindungi dan penggunaan alat bersama secara konsisten tidak dapat dipastikan.

3. Kebolehgunaan

Telefon Apple terkenal dengan kemudahan mereka. Kemudahan mereka datang dari dasar pemikiran asas: semua aplikasi dihantar dari skrin utama. Setiap pengaturan, misalnya, dapat ditemukan di bawah satu menu. Lebih-lebih lagi, tidak kira sama ada anda membaik pulih iPhone anda ke model yang paling terkini, kerangka kerja berfungsi dengan cara yang serupa, dan membawanya kegunaannya mudah.

Telefon Android boleh disesuaikan dan diubah secara berbeza, namun sorotan penting dari kerangka kerjanya jauh lebih rumit dan membingungkan daripada kerangka iOS. Sekiranya anda menganggap telefon bimbit yang mudah digunakan dan hebat untuk penggunaan asas, iPhone adalah keputusan yang jelas.

4. Dapatkan aplikasi terbaik terlebih dahulu

Pereka aplikasi terbaik dan terbaik menggemari Apple. Sebilangan besar aplikasi menggunakan Apple App Store sebagai peringkat pengiriman dan menyampaikan aplikasinya ke sana lebih cepat daripada yang mereka lakukan di gedung Google Play telefon bimbit Android. Ini adalah keadaan dengan aplikasi arus perdana mutlak akhir-akhir ini, seperti Super Mario Run dan Snapchat.

Beberapa aplikasi mungkin tidak dihantar sama sekali untuk telefon Android. Jauh lebih sukar bagi pereka aplikasi untuk membuat permainan dan aplikasi untuk telefon Android, kerana ada ruang lingkup yang luas dan banyak sorotan yang luar biasa dari telefon harus dipertimbangkan pada giliran acara. Model penghasilan App Store juga memberikan jurutera aplikasi yang sangat baik, yang akan memastikan aplikasi yang dilindungi dan hebat untuk pelanggan iPhone di kemudian hari juga.

5. Apple Pay

Apple Pay adalah pentadbiran ansuran Apple, yang memberi kuasa untuk membuat ansuran kad kredit dan cek menggunakan telefon anda. Pembayaran berfungsi dengan cara yang serupa dengan ansuran tanpa sentuhan dengan kad plastik, iaitu dengan meletakkan telefon di bawah perusuh kad. Kad ini dilindungi dengan ID Wajah, ID Sentuh, atau kata laluan telefon, yang memungkinkan anda menjaga data ansuran anda. Apple Pay juga dapat digunakan untuk melakukan pembelian dalam aplikasi: memegang penginapan, mencari pakaian, atau meminta pizza tidak mungkin lebih sederhana. Google Pay belum dapat diakses di banyak negara, jadi pelanggan yang memerlukan teknik ansuran mudah alih asas dan sederhana harus memilih Apple iPhone.

6. Perkongsian Keluarga

Apple iPhone adalah keputusan yang tepat untuk anak-anak, terutama jika seluruh keluarga menggunakan alat dan telefon Apple. Penggunaan telefon dilindungi kerana penjaga pasti dapat memantau bagaimana anak-anak mereka melakukan telefon mereka. Dalam entri blog yang lalu, kami telah mencatat sebab mengapa iPhone adalah keputusan luar biasa untuk telefon pertama anak muda. Juga, ketika anak-anak mula masuk ke kelas tanpa pertolongan dari orang lain, misalnya, penjaga dapat memantau perjalanan dengan memasukkan Find My Friends.

7. iPhone memegang nilai mereka

Oleh kerana model telefon bimbit baru dengan sorotan memikat diedarkan secara berkala, individu perlu terus mendesain semula telefon mereka untuk model yang lebih baru. Pada ketika individu berhenti menggunakan telefon mereka dan membeli yang lain, mereka selalu perlu menjual telefon lama yang masih praktikal dengan kos yang paling ideal.

Baca Artikel Ini Juga:

1. Keluarga Mudah Alih 2. Cari Teknik Luar Biasa Untuk Membuat Aplikasi Mudah Alih Tanpa Kelengkapan 3. Apple Bush

Soalan Lazim— (Soalan Lazim)

Q1. IPhone yang berharga $ 200?

iPhone SE

IPhone Kos Rendah Apple Seterusnya Bermula Dari Hanya $ 200; IPhone SE Gen Masa Kini Kos Dua Kali. Apple memberikan kesan kepada organisasi telefon bimbit utama Android ketika mereka menemui iPhone SE 2020 yang mengenakan silikon mudah alih terpantas di bumi dengan harga hanya $ 399.

S2. Adakah iPhone 6s atau lebih masih layak dibeli pada tahun 2020?

Persembahannya sungguh hebat seolah-olah segar dari kotak baru dan Sentuhan 3D menjadikan ini sebagai iPhone nombor satu saya sehingga kini. Walau bagaimanapun, jika terdapat sedikit gosip, iPhone 6s dan iPhone SE utama tidak akan dapat melihat kemas kini satu tahun lagi dari sekarang. Oleh itu, anda semestinya tidak mendapat satu dari setiap tahun 2020.

Q3. Bagaimana saya boleh mendapatkan iPhone 11 secara percuma?

Di T-Mobile, anda boleh mendapatkan iPhone 11 Pro secara percuma sekiranya anda memenuhi sepenuhnya kemampuan pengangkut. Yang paling penting, anda perlu menukar dari pengangkut yang lain dan menukar alat lama anda, atau sekiranya anda pelanggan sekarang, anda boleh mendapatkannya dengan menambahkan garis pada pengaturan anda.

Q4. Adakah saya akan membeli iPhone tanpa susunan?

Membeli iPhone dari kedai pengangkut menunjukkan anda kemungkinan besar akan berakhir dengan telefon bimbit pengangkut dan perjanjian. Kedai Apple membenarkan anda membeli telefon tanpa kontrak (atau dibuka).

Q5. Adakah iPhone lebih baik daripada Android?

Apple dan Google mempunyai kedai aplikasi yang luar biasa. Namun, Android jauh tak tertandingi dalam menyusun aplikasi, yang memungkinkan anda meletakkan barang penting di layar utama dan aplikasi berharga tanpa penutup dalam kabinet aplikasi. Selain itu, alat Android jauh lebih berguna daripada alat Apple.

Q6. Adakah Apple memberikan iPhone percuma?

Apple tidak akan memberikan iPhone apa-apa untuk sesiapa sahaja. Dan setiap dari mereka mengenai pemberian iPhone percuma adalah palsu. Begitu juga dengan orang luar dari alam semesta yang berbeza, dan seterusnya Juga, mereka biasanya tipu muslihat.

Q7. Bagaimana saya boleh mendapatkan portable percuma?

Anda tidak terhad kepada pengangkut kenderaan untuk mendapatkan sel percuma. Pihak berkuasa awam menjalankan program bernama Lifeline Assistance yang memberi kemasukan orang Amerika dengan gaji rendah untuk membebaskan PDA dan rancangan telefon yang munasabah. Untuk memenuhi bil program ini, anda perlu memenuhi peraturan pembayaran tertentu.

Q8. Adakah lebih baik membeli telefon atau membayar bulan ke bulan?

Satu perbezaan utama antara membiayai telefon anda dan mendapatkannya secara umum adalah, kecuali jika anda mendapatkan semua dana yang diperlukan secara langsung, telefon anda akan tersekat. Ini hanya bermaksud bahawa alat tersebut harus digunakan pada organisasi tertentu, dan dengan itu mencegah anda mengambil telefon yang anda berhutang dan membawanya ke pengangkut yang lain.

Q9. Adakah sama sekali lebih murah untuk membeli iPhone? Kurang Mahal Dalam Jangka Panjang - Perbelanjaan langsung membeli telefon dari dalam dan luar adalah lebih besar daripada perbelanjaan memulakan perjanjian lain. Bagaimanapun, setiap kali anda membayar untuk telefon, bil bulan ke bulan anda akan jauh lebih rendah; berharap dapat membayar sekitar £ 15 / $ 20 sebulan untuk maklumat, panggilan, dan mesej tanpa had.

Q10. Adakah sukar untuk bekerja di Apple?

Apple serius dalam mengambil pekerja, jadi anda mungkin akan dikelilingi oleh rakan sekutu yang sangat mahir. Kumpulan anda akan berpengetahuan dan anda akan berdampingan dengan mereka tanpa masalah. … Salah satu daripada beberapa negatif adalah, tidak kira sama ada anda mempunyai rangkaian kerja yang rendah dalam epal, sukar dan serius untuk mendapatkan sepenuh masa.

Q11. Bolehkah anda memenangi iPhone percuma di web?

Beberapa kumpulan bernasib baik. Mereka mungkin memperoleh kemajuan nyata dan mendapat iPhone percuma. Walau bagaimanapun, bagi kebanyakan kita, tidak ada yang serupa dengan iPhone percuma. Hampir semua hadiah dalam talian adalah helah yang bertujuan untuk mengambil data anda.

Kesimpulannya

Skop item Apple dipenuhi sejak kebelakangan ini. Organisasi ini mula membuat PC dan sejak itu menambahkan pemain muzik, PC tablet, dan jam tangan yang cemerlang dalam penentuan item mereka. Hari ini, Apple memberikan pelbagai item dan pentadbiran untuk tujuan yang berbeza. Telefon Apple menjaga harga jualannya jauh lebih baik daripada telefon Android. IPhone diperbuat daripada bahan yang sangat baik, yang membantu mereka mengekalkan harga jualannya. Telefon Apple juga kekal sebagai model utama dan canggih lebih lama, kerana hanya ada satu pembuat dan telefon baru dan lebih baik tidak dihantar sekerap telefon Android. IPhone yang digunakan dapat ditawarkan kepada Swappie, misalnya, yang membeli dan menjual iPhone yang digunakan. Perkongsian Keluarga Apple menjadikan kehidupan seharian lebih sederhana. Hingga enam saudara dapat membuat, misalnya, muzik bersama, filem, atau aplikasi membeli dan berbagi koleksi foto, jadwal dan kemas kini. Tidak ada bahaya anak-anak memuat turun aplikasi yang tidak betul atau berbayar, kerana Family Sharing memberi sokongan ibu bapa untuk aplikasi anak-anak mereka.

Baca Artikel Ini Juga:

1. Apa itu Teknologi? 2. Golf Rangefinder Terbaik 3. Teknologi pembuatan (MANTECH) 4. Cara Mendapatkan Harga Insurans Auto Lebih Murah 5. Cara Mendapatkan Insurans Kesihatan Murah