Chegg

Chegg, Inc adalah organisasi inovasi sekolah Amerika yang terletak di Santa Clara, California. Ia memberikan sewa membaca kursus lanjutan dan sebenar, pengaturan membaca kursus, bimbingan internet, dan pentadbiran pelajar lain.

Organisasi ini dikirim pada tahun 2005, dan mulai bertukar secara bebas di Bursa Saham New York pada bulan November 2013. Sehingga Mac 2020, organisasi tersebut mengungkapkan mempunyai 2.9 juta penyokong Chegg Services.

Chegg Study berharga $ 14.95 setiap bulan. Anda juga boleh membeli Chegg Study Pack dengan harga $ 19.95 setiap bulan.

Bagaimana jika Chegg mempunyai pengaturan bimbingan atas permintaan?

Pada tahun 2014, Chegg memilih untuk menghantarnya begitu saja. Dengan tahap bimbingan yang disebut Chegg Tutors, Chegg kini akan mempunyai pilihan untuk memberi bimbingan atas permintaan untuk banyak tema, bahkan 15 minit sebelum pertengahan waktu yang paling sukar.

Bagaimanapun, lawatan kami tidak berhenti di situ. Chegg berpendapat bahawa masih ada dua wilayah yang memerlukan pelajar tambahan untuk membantu - menyusun dan matematik.

Melalui pemerolehan dan kemajuan item yang berbeza, pelajar kami dapat mencari sokongan untuk memperbaiki makalah mereka dengan memeriksa pemalsuan, kesalahan struktur bahasa, dan menghasilkan rujukan secara berkesan melalui instrumen penyusun Chegg, EasyBib®, BibMe ™, CitationMachine.

Di samping itu, kami mengumpulkan Chegg Math Solver kepada semua pelajar yang berkemungkinan besar membantu dengan masalah analitinya yang paling gila dengan sedikit penjelasan berpandukan sedikit demi sedikit.

Sejarah

Pada bulan Oktober 2000, pelajar Iowa State University Josh Carlson, Mike Seager, dan Mark Fiddleke mengirim jurnalis Chegg, Cheggpost, papan pesan gaya Craigslist untuk pelajar Iowa State. Chegg adalah gabungan antara kata-kata ayam dan telur, dan merujuk kepada perasaan kebuntuan pencetus kerana tidak dapat memperoleh pekerjaan tanpa pengalaman, sementara tidak dapat memperoleh pandangan tanpa tugas.

Carlson pada ketika itu berkolaborasi dengan Iowa State MBA Osman Rashid, pelanggan setia dari laman web yang merasakan kemampuannya untuk mengganggu pasaran buku kursus, yang "secara radikal mengungguli kecepatan pembengkakan". Organisasi ini disatukan pada tahun 2005 melalui Carlson, Rashid, dan Aayush Phumbhra. Sekitar waktu itu, pihaknya menawarkan tampilan geran, penyelarasan pekerjaan sementara, dan penasihat permohonan sekolah. Sebilangan pendanaan permulaan yang awal diberikan oleh Rashid.

Pada Februari 2006, Carlson meninggalkan organisasi ini. Phumbhra dan Rashid menjenamakan semula, mengirimkan Chegg, Inc. pada bulan Disember 2007, dengan Rashid sebagai CEO. Setelah menyelesaikan pentadbiran yang tidak penting untuk menyewa dan membeli buku kursus, organisasi itu mengubah rancangan tindakannya untuk mencerminkan model Netflix yang kemudiannya disewa, dengan fokus pada penyewaan bahan bacaan kepada pelajar, dan Chegg meluas ke pasar awam. Ia kemudian menambah produk dan pentadbiran pelajar melalui pemerolehan korporat.

Pada tahun 2008, pendapatan sekitar $ 10 juta; pada tahun 2009, pendapatan untuk jangka panjang Januari berjumlah $ 10 juta.

Setelah tinggal pendek oleh CEO Ask.com dan Match.com sebelumnya Jim Safka pada tahun 2009, CEO Guitar Hero sebelumnya Dan Rosensweig dilantik sebagai CEO pada tahun 2010.

Chegg mula bertukar saham secara bebas di Bursa Saham New York pada bulan November 2013. IPO-nya dicatat telah mengumpulkan $ 187.5 juta, dengan kapitalisasi sektor perniagaan yang mendasari sekitar $ 1.1 bilion.

Pada tahun 2014, Chegg menjalin hubungan dengan penjual buku Ingram Content Group untuk mengedarkan keseluruhan penyewaan bacaan kursus sebenar Chegg.

Pada bulan April 2017, Chegg dan Pearson Education memulakan persatuan sewa membaca kursus; Dalam program percubaan eksperimen, pengedar Pearson membuat 50 versi buku kursus volume tinggi (baik lanjutan dan cetak) dapat diakses hanya untuk disewa. Chegg diisi sebagai kedai sewa terpilih.

Pada bulan September 2018, Chegg menyatakan bahawa penembusan maklumat telah berlaku pada bulan April 2018 yang mungkin telah merangkumi 40 juta pelanggan yang berdaftar dinamis dan terpendam. Penembusan mungkin termasuk maklumat, misalnya, nama pelanggan, kata laluan Chegg, lokasi e-mel, dan alamat pengangkutan. Organisasi itu mengumumkan bahawa nombor pembantu persaraan persekutuan dan data keseimbangan kewangan tidak dipengaruhi oleh penetrasi.

Sehingga Mac 2020, organisasi itu mendedahkan mempunyai 2.9 juta penyokong Chegg Services.

Perolehan

Pada tahun 2010, Chegg membuat Pembelian Kursus Peringkat yang pertama dengan selamat (kemudiannya menjadi kurang upaya, pada tahun 2014). Pada masa yang sama, Chegg juga memperoleh Cramster, pembekal bantuan kerja sekolah dalam talian, dan Notehall, pusat komersial dalam talian untuk nota kelas.

Pada tahun 2011, Chegg memperoleh Zinch, carian geran dan pentadbiran sistem untuk pelajar sekolah menengah dan pengakap sekolah, dan terus memberikan bantuan itu, dengan nama jenama Chegg. Chegg memperoleh organisasi pengaturcaraan 3D3R pada akhir 2011 untuk membangun item bahan bacaan lanjutannya, melancarkan pengumpulan item serbaguna, dan membuka pejabat perancang di Rehovot, Israel. Pada bulan Jun 2014 Chegg memperoleh peringkat bimbingan internet InstaEDU, dengan harga $ 30 juta yang terperinci, menamakan semula bahagian Chegg Tutors, dan pada bulan Oktober 2014 ia memperoleh Internships.com .

Chegg memperoleh Imagine Easy Solutions, pembekal senarai sumber dan alat penerokaan dalam talian, dengan harga $ 42 juta, pada tahun 2016. Pada tahun 2017, organisasi itu memperoleh Cogeon GmbH, pembekal sekolah berkaitan nombor Jerman, dengan wang $ 15 juta; Aplikasi Cogeon, Math 42, menggunakan penaakulan buatan manusia untuk menilai kekurangan pelajar tunggal dalam matematik, dan untuk mendidik berfokus pada persiapan.

Pada tahun 2018, Chegg memperoleh WriteLab, yang menggunakan AI untuk memeriksa mesej dan mengesyorkan penambahan, dan alat kad glimmer dalam talian StudyBlue.

Pada akhir tahun 2019, Chegg memperoleh sekolah pengkodan internet Thinkful, dengan wang $ 80 juta.

Kepimpinan

Perintah pusat Chegg di Santa Clara

Mulai 2021, direktorat Chegg terdiri daripada:

• Dan Rosensweig, ketua bersama, presiden dan CEO di Chegg

• Sarah Bond, Microsoft Corporation

• Richard Sarnoff, kerusi bersama di Chegg; tempat duduk di KKR and Co.

• Renee Budig, EVP dan CFO di CBS Interactive

• Melanie Whelan, Rakan Kemuncak

• Marne Levine, VP di Facebook

• Ted Schlein, rakan sekerja di Kleiner Perkins

• Jed York, kerusi bersama di San Francisco 49ers

• Paul J. LaBlanc, presiden di Universiti Southern New Hampshire

Menipu

Beberapa pentadbiran yang ditawarkan oleh Chegg lebih daripada sekali diarkibkan sebagai berisiko. Pentadbiran ini menggabungkan bantuan kerja sekolah di mana pakar Chegg menangani pertanyaan kerja sekolah untuk pelajar. Perkongsian dokumen ilmiah juga berlaku ketika pelajar memposting lembaran soalan kerja sekolah yang meminta jawapan. Perkongsian rekod akademik telah dilaporkan seperti pelanggaran kejujuran ilmiah di banyak sekolah.

Pada bulan Februari 2019, Chegg menjalin hubungan dengan Makmal Penulisan Dalam Talian Universiti Purdue (OWL), untuk menjadikan alat penyusun instruktif dalam talian lebih terbuka kepada pelajarnya. Persatuan ini ditemui oleh beberapa analisis kakitangan, menunjukkan Chegg membantu pelajar menipu; Ketua OWL, Harry Denny mengungkapkan bahawa dia tidak menjangka reputasi Purdue harus bertahan karena itu, merujuk kepada bahawa "Pengalaman saya adalah bahawa organisasi ini fokus pada penyatuan dengan tenaga kerja dan organisasi untuk mengatasi kepentingan mereka."

Laporan yang diedarkan oleh Citron Research pada bulan Julai 2019 menunjukkan bahawa "Chegg telah membuat perbincangan untuk mengelilingi Turnitin, menunjukkan bahawa Chegg membantu klien dengan terus melakukan kecurangan yang teratur".

Perselisihan di sekitar organisasi, dan organisasi berkaitan yang menawarkan pentadbiran perbandingan, dibangkitkan pada tahun 2020, di tengah-tengah pandemi COVID-19, kerana banyak pelajar memperoleh dari rumah, di mana akses web kemungkinan tidak dikendalikan. Sebagai contoh, Georgia Tech mengkhawatirkan pelajar di kelas sains material bahawa pelajar tertentu di kelas telah merosakkan ujian terakhir dalam talian mereka, yang paling penting dengan menggunakan jawapan yang dipaparkan di Chegg, pelajar tertentu dalam kelas sains di Boston University didapati secara relatifnya telah merosakkan ujian dalam talian, pelajar dari dua kelas sains di University of British Columbia disalahkan kerana menggunakan Chegg kerana melemahkan ujian, termasuk menggunakan dua jawapan luar asas yang disiarkan di Chegg, dan jawapan untuk ujian sains fizikal di Washington University di St. Louis disiarkan pada Chegg dalam jangka masa ujian. Chegg membantu peperiksaan. Siasatan yang disebarkan pada tahun 2020 telah menemui bahawa Chegg menjawab pertanyaan pelajar walaupun fakta bahawa pertanyaan tersebut mempunyai tanda-tanda yang jelas untuk menunjukkan bahawa pelajar tersebut berusaha untuk membeli jawapan untuk tindakan yang disurvei sekarang - pertanyaan tersebut tidak dibezakan atau dipuji sebagai pelanggaran kejujuran ilmiah di mana saja Sementara.

Perkhidmatan Chegg dan penyewaan buku kursus

Menjelang 2016, sewa membaca kursus dan pentadbiran pelajar hampir mencapai pendapatan organisasi; menjelang 2018, Chegg Services mendedahkan 3.1 juta penyokong, dengan pentadbiran mewakili 79% pendapatan. Fahaman mungkin mencari dua geran dan pekerjaan sementara di laman web ini, dan membayar secara berkala untuk sampai ke Chegg Services, seperti Kajian, Penulisan Lanjutan, Tutor, dan Penyelesai Matematik, secara konsisten.

Muzik 101

Chegg menyokong cabaran bimbingan muzik untuk universiti dalam program bernama Music 101. Ini disempurnakan dengan bimbingan wali kelas langsung oleh tukang muzik terkenal, dan penghargaan $ 10,000 dari kedai Biasiswa Muzik David B. Goldberg untuk bahagian muzik sekolah yang berjaya. Pada tahun 2019, organisasi ini menghantar misi Chegg Music 101 ke-10 yang mengetengahkan YUNGBLUD. Acara yang lalu telah menonjolkan U2, Imagine Dragons, Taylor Swift, Ed Sheeran, Shawn Mendes, Steve Aoki, dan Liam Payne.

Visi kami

"Kami berusaha untuk meningkatkan keuntungan umum dari minat dalam latihan dengan membantu pelajar dengan belajar lebih sedikit masa dan dengan kos yang lebih rendah. "

Kualiti

Kami memupuk budaya yang dapat diramalkan dengan tujuan utama kami. Kami membawa kepercayaan itu kepada barang, pelanggan, tempat kerja, dan kawasan setempat.

Individu

Kami meremajakan visi kami dengan memasukkan sumber daya ke dalam keluarga kita. Kami bertemu pada dasarnya dan di tempat kerja kami di seluruh planet ini untuk bekerjasama, memperbaiki, dan bersenang-senang.

Sejarah

Kami memulakan lawatan kami sebagai organisasi inovasi pengajaran yang memusatkan perhatian pada kewajaran dan keterbukaan. Pada masa ini, kami membantu pelajar dalam setiap perjalanan perjalanan mereka sendiri, dari mencari cara untuk memperoleh.

Kesan

Membantu pelajar dengan berjaya mencapai masa lalu meningkatkan pengalaman ilmiah mereka. Kami menjangkakan akan memberi kesan di pelbagai bahagian kehidupan mereka dan dalam rangkaian mereka.

Garisan tag chegg

"Sekiranya kita berbuah, kita dapat mengubah hasil berjuta-juta individu."

Nathan Schultz

Presiden, Perkhidmatan Pembelajaran

Temui kumpulan penyelia kami

• Dan Rosensweig

Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif

• Andrew Brown

CFO

• Esther Lem

Ketua Pegawai Pemasaran

• Heather Hatlo Porter

Pegawai Komunikasi Bos

• Nathan Schultz

Presiden, Perkhidmatan Pembelajaran

• Debra Thompson

Pegawai Boss People

• Woodie Dixon, Jr.

Peguam Am

• John Fillmore

Presiden, Kemahiran Chegg

Pendekatan umum chegg

Dasar Pengembalian Jaminan Kepuasan:

Sekiranya anda tidak dipenuhi sama sekali dengan buku sebenar yang anda dapatkan, atau ternyata anda tidak perlu bersusah payah dengannya, cukup kembalikan buku itu kepada rakan luar kami dalam keadaan serupa dalam 21 hari menggunakan peti kami dan dibayar lebih awal Tanda penghantaran UPS. Kami akan memberikan diskaun penuh ditolak perbelanjaan pengangkutan pertama, jika sesuai. Semasa memulangkan buku dengan menggunakan nama prabayar, kos penghantaran balik ditanggung oleh Chegg. Kami tidak mengenakan sebarang perbelanjaan pengembalian barang yang dilindungi; Sekiranya anda mengembalikan buku yang anda beli dalam keadaan baru, buku itu harus dikembalikan dalam keadaan baru agar layak mendapat potongan harga. Tempoh kelayakan diskaun 21 hari bermula pada hari anda mengemukakan permintaan anda. Tarikh ini boleh didapati di Akaun Saya dan di e-mel Pengesahan Pesanan anda. Untuk memenuhi semua syarat untuk diskaun anda, bundle pengembalian anda harus dicop oleh UPS dalam masa 21 hari dari tarikh Ordered-On anda. Anda boleh mencetak tanda anda dari Akaun Saya.

Dasar Pemulangan Digital:

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan buku berkomputer yang anda sewa atau beli dari kami, atau anda turun kelas dan tidak perlu bersusah payah, anda boleh mengembalikannya dengan diskaun penuh dalam 14 hari awal dengan pergi ke My Halaman akaun dan mematuhi garis panduan pengembalian. Semua pembelian adalah muktamad pada item berkomputer yang dapat diakses setelah 14 hari dari pembelian telah berlalu. Anda hanya boleh mengembalikan buku berkomputer yang serupa sekali. Sekiranya anda menyewa atau membeli buku berkomputer setelah mengembalikan buku yang setara itu, semua pembelian adalah muktamad.

Strategi penghantaran:

Kami bekerjasama dengan rakan luar untuk memastikan penampilan bahan bacaan anda selewat-lewatnya pada tarikh yang dinyatakan pada pengesahan permintaan anda. Sekiranya anda belum mendapat permintaan anda, beri tahu kami dan kami akan mengurangkan kos penghantaran anda dan, jika penting, membawa anda pendua yang lain.

Jaminan Kualiti Buku:

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan sifat mana-mana buku kami, kami akan segera menghantar salinan lain dari buku serupa yang akan anda sampaikan kepada kami. Untuk memenuhi syarat, anda harus mengembalikan buku sewa pertama kepada salah satu rakan luar kami mengikut segmen Dasar Penghantaran Balik di bawahnya. Sekiranya anda telah membeli buku lain, buku tersebut akan dikembalikan dalam keadaan bersih untuk memenuhi semua syarat untuk mendapat potongan harga.

Menyoroti:

Menampilkan dibenarkan, namun jangan menulis dalam buku sebenar yang disewa. Ingatlah bahawa sewa diharapkan untuk banyak pelanggan. Sebagai kebaikan kepada pelajar keluarga anda, jika tidak terlalu banyak masalah, hadkan menampilkan dan jangan menulis di buku.

Bahan Tambahan:

Mengejutkan, kami tidak dapat memastikan bahawa bahan tambahan (CD dan CD-ROM, Buku Kerja, Panduan Kajian) akan disertakan dengan sewaan anda. Walau apa pun, mereka boleh diakses untuk membeli pada tajuk tertentu. Sekiranya anda mendapat buku anda dengan salah satu perkara di atas, anda bebas menggunakannya. Kami meminta anda mengembalikan jumlah buku anda dengan bahan tambahan yang anda dapat.

Kerosakan pada Buku:

Kami menjangkakan bahawa buku-buku harus mempunyai beberapa pakaian biasa, dan menampilkan dibenarkan. Sekiranya buku dipulangkan dalam keadaan terluka (diwarnai, halaman koyak, larangan percuma dan lain-lain), anda akan dikenakan tag harga buku, iaitu nilai pelepasan ditolak sebarang perbelanjaan sewa yang telah anda bayar dengan berkesan . Sekiranya demikian, kami akan menghubungi anda dan menawarkan agar buku yang dirosakkan itu dikembalikan kepada anda dengan perbelanjaan anda. Sekiranya anda tidak menjamin buku tersebut dalam masa 45 hari dari hubungan kami, Chegg akan menganggap buku itu kosong dan mungkin telah diberikan, digunakan kembali, atau dalam hal apa pun dibuang.

Buku yang hilang:

Sekiranya buku anda hilang atau diambil, secara amnya anda boleh mencuba buku yang tidak dapat dibezakan dalam keadaan yang serupa dan menghantarnya kembali. Atau sebaliknya menindaklanjuti kos pembelian buku yang hilang, iaitu, nilai pelepasan kurang daripada caj sewa yang telah anda bayar dengan berkesan. Untuk membayar buku yang hilang, diambil, atau dirosakkan, pergi ke "Akaun Saya", klik sambungan "Lagi" dekat dengan buku, pada ketika itu klik antara muka "Beli buku ini".

Strategi pengembangan:

Pergi ke Akaun Saya sekiranya anda perlu memperluaskan sewaan anda. Sekiranya anda merancang untuk menyewa buku anda untuk jangka masa yang akan datang dan tarikh jatuh tempo kami tidak meliputi jangka masa penuh anda, silakan hubungi kami melalui Telefon atau Sembang dan kami akan memanjangkan tempoh sewaan anda untuk menampung jangka masa anda. Pengembangan mungkin tidak dapat diakses pada beberapa item berkomputer.

Pulangan Lewat:

Pada masa anda memajak buku anda, anda akan diberi tarikh akhir untuk mengembalikan buku tersebut. Buku anda "dikembalikan" pada tarikh anda menurunkan buku anda, dibundel dan dinamakan dengan betul, dengan UPS untuk dihantar kepada salah satu rakan luar kami. Anda boleh mencetak tanda penghantaran balik anda dengan masuk ke dalam rekod anda. Tanda penghantaran akan mengandungi data mengenai rakan luar yang harus dikembalikan oleh buku tersebut. Sekiranya buku anda tidak dikembalikan pada tarikh akhir, Chegg mungkin akan memperluaskan sewaan dengan perbelanjaan, atau mengenakan harga buku untuk anda, ditolak perbelanjaan sewa yang telah anda bayar - Chegg akan menghantar e-mel kepada anda sebelum tarikh akhir sesuai dengan pilihan anda dan kemas kini. Sekiranya anda dikenakan caj harga tetapi pada masa yang sama perlu mengembalikan buku, anda harus mengembalikan buku tersebut dalam masa 7 hari setelah dikenakan potongan harga perbelanjaan. Sekiranya anda memilih untuk menyimpan buku, harganya tidak akan lebih mahal daripada harga.

Membeli buku:

Sekiranya anda perlu membeli sewaan, pergi ke Akaun Saya dan pilih "Lagi" dekat dengan buku yang mungkin anda ingin beli. Tanda harga adalah nilai rangkuman yang dikurangkan dengan perbelanjaan sewa yang telah anda bayar dengan berkesan. Anda boleh membeli buku atau meminta tambahan bila-bila masa semasa tempoh sewaan anda, sehingga tarikh akhir. Item lanjutan mungkin mempunyai prasyarat pembelian sendiri.

Produk Luar Stok:

Item yang diminta pada pukul 10:00 pagi Waktu Timur, Isnin hingga Jumaat (majlis larangan) biasanya dihantar pada hari itu. Bagaimanapun, jika sesuatu tidak tersedia, permintaan anda mungkin ditunda. Kami akan memberitahu anda mengenai sebarang buku yang tidak dapat diakses untuk penghantaran api yang pasti. Anda boleh menjatuhkan barang yang belum siap untuk dihantar. Anda mungkin menuntut penyeberangan melalui segmen "Akaun Saya" di Chegg.com atau dengan menghubungi pelanggan.

Pelbagai Pesanan Produk:

Kami bekerjasama dengan rakan luar untuk berusaha menghantar semua item dalam permintaan yang dihantar secara serentak dan dalam kumpulan yang serupa. Walaupun begitu, setiap buku anda mungkin tidak berasal dari rakan sejenis dan mungkin dihantar secara bebas. Item yang tidak dapat diakses pada jam pengangkutan akan dikirimkan ketika barang tersebut dapat diakses, kecuali jika barang dijatuhkan sebelum pengiriman. Item lanjutan boleh disampaikan secara elektronik atau dapat diakses melalui kata rahsia atau kemasukan lain ke laman web.

Polisi Penghantaran Balik (Sewaan):

Pada ketika anda menyewa barang-barang yang tidak maju melalui Perkhidmatan, anda harus mengembalikan barang-barang tersebut kepada rakan luar kami (seperti yang ditunjukkan pada nama penghantaran) sebelum berakhirnya tempoh sewaan anda. (Sekiranya anda membeli buku, anda tidak perlu mengembalikannya.) Tarikh akhir pengembalian akan diberikan kepada anda semasa anda mengemukakan permintaan sewa anda. Anda bertanggungjawab untuk penghantaran lewat yang tidak dicop pada tarikh akhir. Anda harus menyerahkan barang anda kepada rakan luar kami (seperti yang ditunjukkan pada tanda pengangkutan) di kawasan yang ditetapkan pada tarikh akhir anda untuk mengelakkan kos pengembangan atau penggantian. Sekiranya anda perlu menjimatkan sewa lebih dari jangka masa pertama, anda boleh membeli buku atau membeli tambahan di kawasan "Akaun Saya" di Laman Web.

Anda boleh mengembalikan barang tersebut kepada rakan luar kami dengan salah satu daripada dua cara yang berbeza:

1. Kembalikan dengan menggunakan Label UPS - Kami akan memberi anda nama yang boleh dicetak dibayar sebelum UPS. Pada dasarnya log masuk ke Laman Web dan tekan butang "Kembali" di halaman "Akaun Saya". Ikuti arahan untuk membuat nama. Sekiranya anda mengembalikan barang anda dengan sewajarnya, anda harus menggunakan tanda pengangkutan prabayar ini untuk menjamin penghantaran dan pembukuan pulangan yang sesuai; atau

2. Kembali ke Afiliasi Chegg yang Sah - Chegg boleh menetapkan kedai buku dan perjumpaan yang berbeza sebagai "Gabungan Chegg yang Diluluskan". Sekiranya dapat diakses, anda boleh mengembalikan barang yang disewa kepada Afiliasi Chegg yang Sah. Pengembalian anda akan dianggap "dicap" pada tarikh anda menyerahkan barang anda kepada Ahli Gabungan Chegg yang Sah.

Sekiranya pengembalian anda tidak dicop pada tarikh akhir anda, anda mungkin akan dikenakan kenaikan dan juga perbelanjaan penggantian mengikut Dasar Penggantian Chegg ketika ini. Chegg dapat mengubah pendekatan ini kapan saja, dan perubahan tersebut akan menghasilkan hasil segera untuk setiap buku yang disewakan pada atau setelah tanggal perubahan, jadi jika tidak terlalu banyak masalah, periksa Laman Web secara konsisten untuk mendapatkan kembali syarat terbaru.

Buku-buku dan barang-barang yang berbeza harus digabungkan dengan tepat untuk menahannya agar tidak dicederakan semasa penghantaran. Sekiranya sesuatu dihantar kembali tanpa bahan kumpulan yang sesuai, dan perkara itu mempunyai bahaya yang nyata, adalah tanggungjawab anda untuk membayar kerugian tersebut. Sekiranya anda dikenakan caj harga tetapi perlu mengembalikan buku, anda harus mengembalikan buku tersebut dalam masa 7 hari setelah dikenakan potongan harga perbelanjaan.

Gabungan Chegg yang Sah:

Kedai buku sekolah dan kawasan yang berbeza mungkin diberikan oleh Chegg sebagai Ahli Gabungan Chegg yang Sah. Jika tidak dapat diakses di sekitar lokasi umum Anda, Anda dapat mengakses dan menggunakan Layanan melalui gerai bertanda Chegg di kawasan Afiliasi Chegg yang Sah, setiap kali diiklankan. Dalam menggunakan pentadbiran anggota ini, anda bersetuju bahawa barang-barang yang anda sewa (atau, jika dapat diakses, dibeli) akan dihantar ke kawasan itu, dan anda harus mendapatkan barang-barang tersebut, sama seperti menurunkan barang-barang yang disewa (yang berkaitan) untuk kembali ke Chegg, di kawasan itu. Anda juga menyedari bahawa data spesifik mengenai permintaan anda (menghitung data hubungan anda, hal-hal dalam permintaan dan jumlah yang dibayar) akan diberikan kepada Afiliasi Chegg yang Diberi Kuasa untuk membantu menangani pertukaran dan memberikan pentadbiran rakan kongsi. Anda sepenuhnya bertanggung jawab atas ketekunan anda dengan Syarat Penggunaan mengenai permintaan anda ketika dibuat melalui Afiliasi Chegg yang Sah, termasuk pengembalian buku secara ringkas.

Mengembalikan Buku yang Salah:

Sekiranya anda mengembalikan beberapa buku atau harta persendirian yang tidak dapat diterima kepada rakan luar kami, harta anda akan ditahan selama 14 hari di bilik simpanan mereka. Anda boleh menghubungi kami dalam kesempatan ini untuk mengembalikan kerugian anda kepada anda atau Chegg akan menganggap ini sebagai harta sepi dan boleh membimbing rakan luar kami untuk memberikannya, menggunakannya semula atau menjualnya.

Program pembelian balik:

Chegg kadang-kadang boleh menawarkan program "beli balik" di mana kami menawarkan untuk membeli buku kursus. Pasaran buku perdagangan sangat tidak stabil, dan anggaran buku boleh turun jauh dalam jangka masa yang singkat. Itulah sebabnya kutipan Pembelian Balik kami hanya berguna untuk jangka masa yang terhad, biasanya 7 hari. Sekiranya buku-buku tersebut tidak dicop pada UPS dalam masa yang tercatat dalam pernyataan anda, kami tidak akan menerima buku tersebut. Kami juga tidak dapat mengakui buku yang mempunyai bahaya besar; pengikat, pengajar, dan siaran di seluruh dunia juga tidak memenuhi syarat.

Kadang-kadang, buku yang dikirimkan oleh pelajar tidak sesuai dengan buku-buku mengenai permintaan pembelian balik - di sana-sini keadaannya tidak semestinya ditangani, dalam kes yang berbeza pada dasarnya bukan buku yang serupa. Dalam kes tersebut, kita tidak dapat menangani ansuran pembelian balik tetapi rakan luar kita akan menyimpan buku tersebut selama 14 hari di bilik simpanan mereka. Anda boleh menghubungi kami dalam kesempatan ini agar buku ini dapat dikembalikan kepada anda sehingga merugikan anda. Sekiranya anda tidak menghubungi kami, Chegg akan menganggapnya sebagai sebuah buku yang diabaikan dan dapat membimbing rakan luar kami untuk memberikan buku tersebut kepada tujuan mulia, menjualnya atau menggunakannya semula.

Buku terbengkalai:

Chegg mungkin harus menghubungi anda untuk memutuskan apakah anda ingin buku-buku dikembalikan kepada anda sehingga merugikan anda. Ini mungkin berlaku, misalnya, jika anda mengembalikan buku yang telah dirugikan dan anda akan dikenakan bayaran untuk buku pengganti, atau jika anda mengembalikan beberapa buku yang tidak dapat diterima, atau jika anda menghantarnya beberapa buku yang tidak dapat diterima di bawah program Buyback Chegg atau menghantar buku di bawah program Buyback di luar had masa program. Dalam keadaan seperti itu, Chegg akan berusaha menghubungi anda di alamat e-mel yang ada pada dokumen dengan kami untuk menanyakan bagaimana anda mungkin mahu kami menguruskan buku tersebut. Sekiranya anda tidak bertindak balas terhadap e-mel Chegg dalam masa 14 hari, Chegg akan mengharapkan anda meninggalkan buku ini, dan Chegg dapat membimbing rakan luar kami untuk memberikan buku tersebut dengan baik, menukarnya atau menggunakannya semula.

Pengesahan hadiah:

Pengesahan berkat Chegg tidak pernah luput, dan benefisiari dapat menggunakannya untuk buku apa pun yang disewakan atau dijual oleh Chegg, dalam apa jua keadaan, penghantaran dan tugas. Ini adalah pengesahan elektronik, yang menunjukkan bahawa anda dapat menyampaikannya dengan segera dan mereka dapat mula menggunakannya. Ini adalah kredit di akaun Chegg mereka, jadi ia tidak akan hilang. Ia mungkin tidak akan dituntut untuk mendapatkan wang.

Kredit Chegg:

Kredit Chegg dapat digunakan untuk buku apa pun yang disewakan atau dijual oleh Chegg, dalam keadaan apa pun, pengangkutan dan penilaian. Sekiranya anda mendapat kredit dari penjagaan pelanggan, ia mungkin tidak dapat dikembalikan untuk mendapatkan wang.

Kod kupon Chegg:

Berkali-kali, Chegg mungkin menawarkan program dana pelaburan yang memberikan rebat kepada para pelajar ketika mereka memasukkan kod semasa pembayaran. Chegg boleh mengakhiri program penurunan harga dan menghentikan kod-kod ini setiap kali tanpa pemberitahuan kepada penerima. Kod kupon hanya berlaku untuk sewa buku atau kos beli; mereka tidak peduli dengan caj, pengangkutan, kenaikan atau perbelanjaan lewat, atau caj beli.

penyelesai matematik chegg

• Pra Algebra

• Pecahan

• Keadaan linear 1

• Aritmetik

• Nombor negatif

• Ketidakseimbangan linear 1

• Algebra

• Keadaan kuadratik

• Keadaan linear 2

• Sistem syarat 1

• Jurang linear 2

• Artikulasi polinomial dan kuadratik

• Pra Kalkulus

• Sistem syarat 2

• Kapasiti eksponen dan logaritma

• Menambah kisi

• Mengalikan kisi

• Matriks songsang dan penentu

• Kalkulus

• Dasar bawahan

• Bawahan am

• Lukisan lengkung

• Integrasi asas

• Integrasi am

• Algebra Linear

• Aktiviti matriks

• Rangkaian terbalik

• Penentu

• Ciri khas polinomial

• Nilai Eigen

Ikuti kaedah untuk masuk: -

1. Buka laman web prinsip:

2. Buat akaun di laman web ini

3. Pautan untuk membuat akaun:

4. Terdapat banyak alternatif seperti

5. Penciptaan Terus Dari Id E-mel

6. Anda boleh log masuk dengan facebook facebook atau akaun google

7. Selepas penciptaan Akaun

8. Log Masuk Dengan Pautan Ini untuk Bahagian Soalan / Jawapan: Dan sekarang anda berada di tempat yang tepat.

Apa itu Pek Kajian Chegg?

Chegg Study Pack adalah kumpulan tiga dalam satu yang mengumpulkan Kumpulan Chegg Study, Chegg Math Solver, dan EasyBib Plus. Anda mungkin ditawarkan keahlian Chegg Study Pack semasa lawatan anda ke www.chegg.com .

Sekiranya anda memutuskan untuk membeli, anda akan menemui keajaiban Chegg Study (hai Penyelesaian Buku Teks dan Soal Jawab Ahli!), Dapatkan jawapan untuk soalan matematik anda dengan Chegg Math Solver, dan rujuklah makalah anda dengan pasti , kerana menggunakan EasyBib Plus. Semua dengan satu keahlian asas!

Pek Kajian Chegg merangkumi:

1. Kajian Chegg:

Penyelesaian bahan bacaan: Susunan langkah demi langkah (ganjil dan bagaimanapun, untuk lebih daripada 22,000 ISBN

Master Q&A: Bank pertanyaan berjuta-juta yang baru-baru ini mengemukakan soalan atau melampirkan pertanyaan peperiksaan anda kepada pakar Chegg, hari demi hari

2. Penyelesaian Matematik Chegg:

Ketahui bagaimana mengurus masalah dari Pra Algebra, Algebra, Pra Kalkulus, Kalkulus, dan Linear Algebra. Selain itu, perhatikan penjelasan sedikit demi sedikit untuk memahami mengapa dan bagaimana setiap bahagian susunan!

3. EasyBib Plus:

Pastikan kertas anda tanpa kesalahan, dibersihkan, dirujuk dengan berkesan mengikut gaya yang anda perlukan, dan pencurian sastera bebas. Anda hanya perlu memindahkan atau melekatkan kertas anda agar kerangka kerja sesuai untuk anda!

Dapatkan komisen untuk setiap pelanggan yang anda nyatakan kepada Chegg!

Sebilangan besar individu melihat Chegg, mengapa tidak memanfaatkan kelaziman kita dengan memajukan Chegg dan membawa wang tunai. Sebagai ahli, anda dibayar untuk menyinggung klien ke Chegg melalui promosi bendera, penyertaan teks, tawaran luar biasa atau dengan menyelaraskan salah satu API kami.

MOHON SEKARANG

• Mari manfaat perbincangan

• Rujukan kajian

Dapatkan $ 4 setiap keahlian.

• EasyBib Plus

Dapatkan $ 5 untuk keahlian baru.

• Rujukan Buku Teks

Dapatkan 10% pesanan untuk rujukan pelanggan baru dan 3% pesanan untuk mengembalikan rujukan pelanggan.

Bagaimana ia berfungsi

• Daftar

• Iklan

• Dibayar

• Optimumkan

Sorotan gabungan

Rekod bersekutu mengiringi papan pemuka untuk mendapatkan bendera, penyertaan teks, tawaran luar biasa dan laporan berterusan yang berterusan.

Antaramuka pengaturcaraan yang dapat diakses untuk Penyewaan Buku Teks, Pembelian dan Pembelian Semula yang bernilai di samping kehalusan buku, dan kebolehaksesan susunan bacaan kursus Pengajian.

30 syarat ansuran bersih.

Apa kata anak syarikat mengenai Chegg

Kami sangat menghargai menjadi cabang Chegg. Kewajiban mereka untuk memberi bantuan luar biasa kepada para pelajar disahkan oleh kadar transformasi yang mendorong industri mereka.

Program Chegg offshoot telah memungkinkan kami untuk menunjukkan alternatif kemudahan untuk pelajar kami. Chegg luar biasa bekerjasama dan telah membantu kami dari pelbagai sudut untuk melancarkan trafik kami.

Anda hanya akan mendapat pampasan untuk keahlian Chegg Study anda dan bukan Chegg Math Solver atau EasyBib Plus setelah penutupan awal percuma anda.

Permulaan percuma membolehkan anda menemui semua kesopanan Chegg Study Pack (yang merangkumi Chegg Study, Chegg Math Solver, dan EasyBib Plus) selama 28 hari. Sekiranya anda mungkin ingin menggunakan Chegg Study Pack setelah permulaan percuma anda, pada dasarnya reka bentuk semula keahlian Chegg Study anda

Lebih banyak peranti, penilaian yang lebih baik:

Pilih bantuan kerja sekolah anda Paling terkenal!

Pek Kajian Chegg® Chegg Study®

Bantuan Kerja Sekolah

Kemasukan ke 35 Juta Penyelesaian Buku Teks dan Soal Jawab Ahli selain memberi pertanyaan baru kepada pakar kami *

Bantuan Ujian dan Peperiksaan

Akses perpustakaan 30 juta penjelasan kerja sekolah kami oleh pakar mata pelajaran

Bantuan Matematik

Biasakan dengan bagaimana dan untuk apa alasan untuk menyelesaikan keadaan yang melampau dengan langkah-langkah dan sub-langkah

Mengarang Membantu

Pemeriksaan kecurian sastera, pembetulan struktur bahasa, dan rujukan mudah untuk membantu anda menyerahkan kertas terbaik anda

Sertailah

$ 19.95 / bln.

$ 14.95 / bln.

Syarat tawaran istimewa

SYARAT TAWARAN PENGAJIAN CHEGG

Dengan mengklik "Gabung sekarang", anda akan mendapatkan keahlian pemulihan bulan ke bulan secara automatik untuk Chegg Study.

Permulaan percuma mungkin memerlukan ukuran permintaan asas $ 10 atau jumlah item Chegg lain yang lebih besar. Should you drop or return your passing request before the free time for testing closes, or in the event that we decide you are disregarding our Terms of Use, Chegg may drop your preliminary as well as charge you for the time for testing at the current membership rate.

Auto-Renewal

Your Chegg Study membership will be restored every month until you drop. You agree to Chegg naturally charging your installment strategy on document $14.95 every month (+ charge if pertinent) until you drop.

How to Cancel

You can drop your membership whenever by visiting “My Account” on Chegg.com , clicking “Drop,” and finishing the means to drop. Abrogations produce results toward the finish of the charging month in which your solicitation to drop was gotten. Membership expenses are not refundable.

Chegg Study Monthly Subscription Includes:

• Access to up to five (5) reading material arrangement titles each month,

• the capacity to present up on twenty (20) questions each month,

• and limitless review of the Q&A chronicle.

Unused month to month membership benefits have no money esteem, are not transferrable, and lapse toward the finish of every month. This implies that membership benefits don't turn over to or gather for use in ensuing months.

Chegg Study Pack Monthly Subscription Includes Access to:

• Chegg Study - admittance to up to five (5) course book arrangement titles each month, the capacity to present up on twenty (20) questions each month, and limitless survey of the Q&A file, guided recordings and practice tests.

• Chegg Math Solver - limitless answers for issues reasonable for the solver.

• Chegg Writing - up to 15 Expert Checks each month, limitless paper transfers for, counterfeiting checks, and language cards, limitless book index projects, admittance to the entirety of the 7000+ accessible reference styles, and inline and commentary designing.

Unused month to month membership benefits have no money esteem, are not transferrable, and lapse toward the finish of every month. This implies that membership benefits don't turn over to or aggregate for use in resulting months.

Existing Subscribers to One or More Chegg Study Pack Products

In the event that you are now an endorser of Chegg Study, Chegg Math Solver, Chegg Writing or EasyBib Plus, when your membership starts for Chegg Study Pack your current subscription(s) for the individual product(s) will be dropped and you will get a one-time supportive of evaluated discount of your membership charge for any days staying in the then-current charging month(s) for the current subscription(s).

At the point when your membership to Chegg Study Pack starts, you will get a one-time supportive of evaluated discount of your membership charge for any days staying in the then-current charging month(s) for the current subscription(s).

How to Downgrade to 1 or 2 Chegg Study Pack Products

You can downsize your membership to Chegg Study Pack whenever by visiting “My Account” on Chegg.com , clicking “Drop,” and choosing “I needn't bother with these devices” and finishing the means that follow. This will result in a cancellation of your current membership for Chegg Study Pack, and commencement of another order(s) for the a couple of individual items that you decide to keep utilizing. On the off chance that your new request for a membership to at least one of the individual items accessible as a feature of Chegg Study Pack starts around the same time that you drop your membership to Chegg Study Pack, you will get a one-time favorable to appraised discount of your membership expense for any days staying in the then-current charging month(s) for the individual product(s) in your new request. Minimizing from Chegg Study Pack to a couple of individual Chegg items may bring about a change to your membership month, and subsequently your charging cycle, notwithstanding the measure of your month to month charges. Sign up

$19.95/mo.

Kesimpulannya

Chegg tried to set aside understudies cash, yet in addition improve their learning encounters. Dispatching Chegg Study®, understudies could now utilize Chegg to get bit by bit schoolwork help on even their hardest arrangement sets.

They have a point-based framework. You acquire focuses when the understudies like your answer and later on you can recover those focuses through different ways, one approach to bring in cash on Chegg is to change over that Points into Dollars and move it to your Paypal Account. This is probably the most ideal approaches to bring in cash on Chegg.com .

Soalan Lazim

1. What is chegg utilized for?

Chegg tried to set aside understudies cash, yet in addition upgrade their learning encounters. Dispatching Chegg Study®, understudies could now utilize Chegg to get bit by bit schoolwork help on even their hardest arrangement sets.

2. Is Chegg cheating?

A new examination by Forbes magazine considered Chegg a “superspreader” of cheating; a dominant part of the 52 understudies it met said they utilized it for that reason. Then, business at the organization is blasting. Its stock cost has dramatically multiplied during the pandemic.

3. How does chegg work?

They have a point-based framework. You procure focuses when the understudies like your answer and later on you can reclaim those focuses through different ways, one approach to bring in cash on Chegg is to change over that Points into Dollars and move it to your Paypal Account. This is perhaps the most ideal approaches to bring in cash on Chegg.com .

4. How would i be able to get free chegg answers?

  1. Type your name and your email address in the above free Chegg answer generator structure.

  2. Now go to Chegg and discover the inquiry you need to find a solution for.

  3. Simply duplicate the Chegg question connection and glue it in the structure and snap submit.

4. How much is chegg month to month?

Chegg Study costs $14.95 each month. You can likewise buy the Chegg Study Pack for $19.95 each month.

5. How is chegg lawful?

Chegg Appears to be Operating Illegally

Conveying any post-optional task for a benefit with sensible information that it will be put together by someone else for scholastic credit is a CRIME in numerous US states. Chegg accepts they are excluded from this law in light of their terms of administration and their honor code.

6. Is there a way to see chegg answers for free?

Creative Savants will provide you with Chegg answers free of cost, as it has the Chegg subscription through which it legally unblur Chegg answers and solutions.

7. Does chegg have a free trial 2020?

You can get a 4-week free trial of Chegg study material with absolutely no cost to you. All you have to do is sign up for a free trial at Chegg and you'll get 4 weeks of free study content and material. After that 4-week trial is up, they will charge you $14.95 a month for access to their content.

8. Can you cancel chegg after free trial?

Look for Chegg Writing under Subscriptions (on the right side of your screen) and click Cancel subscription. 4. You will be asked to confirm your choice. Click Cancel subscription again to confirm.

9. Can I trust chegg?

To make it simple- CHEGG is NOT longer a reliable company nor they provide the service they charge for. They took my money for a month and I received 1.5 weeks of service and the run around for more than 2 weeks. My recommendation is to DO NOT pay services to this company. DO NOT TRUST CHEGG .

10. Do chegg experts get paid?

You can not earn money on Chegg , they offer rewards points for questions answered, but these rewards points can only be used for 2 things; to ask more questions on Chegg , and redeemable gift cards to itunes, Starbucks, Target, etc.

Artikel berkaitan

( 8 Drama Korea Teratas pada 2020