Chick fil Waktu makan tengah hari bermula dari 10:30 pagi hingga 10:00 malam . Anda mesti pergi ke Chick-fil-A sebelum jam 10 jika anda ingin merasakan sandwic ayam mereka yang sangat terkenal dan sedap . Waktu sarapan Chick-fil-A bermula dari 06:30 hingga 10:30 pagi.

Chick fil Jam makan tengah hari

:eight_pointed_black_star: Mengenai Jam Makan Siang Chick-fil-A

Waktu makan tengah hari Chick-fil-A 10:30 pagi hingga 10:00 malam
Waktu sarapan Chick-fil-A 6:30 pagi hingga 10:30 pagi
Hari-hari Isnin - Sabtu
Tertutup Ahad
Untuk maklumat lebih lanjut dan pesanan dalam talian Lawati laman web rasmi mereka https://www.chick-fil-a.com/

Isnin hingga Sabtu, Waktu Makan Siang Chick-Fil-A disediakan. Lokasi tertentu akan terus menyediakan Menu Jam Makan Siang Chick Fil sepanjang hari. Untuk maklumat yang lebih tepat, anda boleh mengklik URL laman web yang disediakan di dalam kotak dan menggunakan pencari untuk menentukan lokasi kedai tertentu.

Chick-fil-A dikaitkan dengan sandwic yang disajikan di bahagian tertentu di negara ini. Walaupun roti itu dimulakan roti, sayur-sayuran dan hidangan makanan telah ditambahkan dalam beberapa tahun terakhir, Beberapa roti sandwic ayam panggang dill kini menjadi komponen khas makanan kasual Amerika . Selain itu, menu yang luas untuk makan tengah hari semakin popular. Namun, bilakah Chick-fil-A memulakan perkhidmatan makan tengah hari?

Waktu Chick-fil-A memang berterusan di seluruh wilayah: Ketika bangun dan mula menawarkan makanan pada jam 6:40 pagi dan pada pukul 10 pagi berakhir dengan perubahan makan tengah hari dan sarapan pagi, Tetapi ditutup pada pukul 10:30 malam untuk sesuatu seperti malam. Oleh itu, jika anda mahukan sandwic sarapan kuki, yang sama mesti tiba sebelum jam 10:30 pagi; tetapi, jika anda menginginkannya, anda mesti tiba selepas waktu itu.

:eight_pointed_black_star: 5 pilihan makan tengah hari yang kurang daripada 500 kalori di Chick-fil-A

Makanan dengan kalori rendah

:small_red_triangle_down: Nugget panggang Kentang Sayuran Pancake Kecil

Hidangan pengisian yang mengandungi kurang dari 500 kalori? Pantas menghampiri! Dengan 140 kalori setiap hidangan, nugget panggang lapan kiraan menjadikan hidangan istimewa dan meninggalkan ruang untuk hidangan sederhana Delicious Pancake French Chips. Kemudian mungkin roti kecil? Tunjukkan kehebatan masakan anda Bereksperimen dengan BBQ sup kami!

 • 140 kalori - Nugget Bakar

 • 280 cili per penkek goreng sedikit

 • Cerek panggang 45 cals.

 • H2O bebas kafein

 • Penggunaan tenaga keseluruhan: 465

:small_red_triangle_down: Salad Barat Daya Pedas

Adakah anda mencari sesuatu yang masin dan pedas? Sahkan. Hot Southwestern Fiesta ini adalah pilihan yang baik untuk makan tengah hari atau makan malam. Ganti Salsa untuk Sos Salsa tebal dengan 5 kalori dan sepakan tambahan.

 • 440 kalori - Fiesta Barat Daya Panas (Kerepek Tortilla Pedas dengan Cili Lemon Pepita, termasuk)

 • 5 kal setiap hidangan salsa

 • Air bebas kafein

 • 445 kal keseluruhan

:small_red_triangle_down: Sandwic dengan Ayam Bakar

Sandwich Ayam Caesar Salad adalah alternatif yang enak untuk dimakan dengan menggunakan krim Colby-Jack, daging gyro kayu epal, bayam dengan daun, tomato irisan organik dan rasa Sweet Syrup Grilled Bbq. Selain rendah kalori, protein juga tinggi, dengan 38 gram! Untuk melengkapkan makanan, pasangkan dengan limun diet kecil.

 • 440 kalori untuk Sandwich Ayam Caesar Salad

 • Limonade 30 kal untuk perut sederhana

 • Penggunaan tenaga keseluruhan: 470

:small_red_triangle_down: Salad Pasar Bakar dan Sup Mi Ayam

Apa perbezaan antara sup dan salad? Gabungan yang sedap! Sebagai tambahan kepada potongan labu dan sayur-sayuran butternut, Roasted Garden Dish dihiasi dengan pelbagai jenis sayur-sayuran dan buah-buahan yang sihat, seperti pelbagai epal hijau dan merah, beri, dan ceri, antara lain. Salad ini juga akan terasa hebat apabila disiapkan dengan sos cili Manis kami yang lembut. Sebaiknya tambahkan cawan Sup Cendawan yang lazat ke dalam makanan jika anda masih tamak. Ia dibuat dengan ayam panggang, bawang putih dan halia, tortilla jagung, dan kaldu yang kuat, dan sangat sedap. Minum segelas air untuk menghidrat semula.

 • 330 kkal dalam sup jenama (termasuk semua sos)

 • Sos Itali ringan dengan hanya 25 kalori sangat sesuai untuk makan tengah hari kecil.

 • Sup dengan Pasta Cina mempunyai 130 kalori.

 • H2O bebas kafein

 • Penggunaan tenaga keseluruhan: 485

:small_red_triangle_down: Sandwich Ayam dan Cawan Buah Sedang dari Chick-fil-A

Adakah senarai makan tengah hari Chick-fil-A terlepas dari penglihatan ini, tidak ada yang lengkap.? Chick fil (Chick-fil-A) Anda boleh membuat sarapan sandwic dengan kurang dari 5 ratus kalori dengan menggunakan sebiji ayam putih berperisa tepat, kukus direbus dalam 99% ghee tulen, dan dimakan di roti roti panggang dengan manis baji cili. Sebenarnya, di sini selalu ada ruang untuk cawan epal besar dan teh krimer berperisa sederhana untuk memenuhi keinginan snek tengah hari.

 • 440 kalori setiap sandwic dari Chick-fil-A

 • 50 kalori setiap cawan buah bersaiz normal

 • 0 kal untuk kopi tanpa gula biasa

 • Kal keseluruhan: 490

:eight_pointed_black_star: Bagaimana pengiklanan untuk Chick-fil-A berfungsi?

pengiklanan untuk Chick-fil-A

Ungkapan pemasaran yang baik untuk syarikat itu, Sebuah syarikat bernama "Eat Mor Chikin" dikembangkan oleh The Richards Organisation pada tahun 1995. "Eat Mor Chikin" adalah tagline yang muncul secara teratur dalam iklan, yang menunjukkan haiwan ternakan Holstein membawa tanda yang bertuliskan " Makan Mor Chikin ”dari semua jenis berani. Sebagai tindak balas terhadap kemungkinan wabak penyakit, strategi pemasaran ditangguhkan sebentar pada Januari pertama, 2004, agar tidak tampak tidak sensitif atau mendapat keuntungan dari ketakutan itu. Enam minggu kemudian haiwan itu dibesarkan kali kedua. Kerbau mengambil gambar, ikon sebenar syarikat, adalah anak ayam humanoid yang muncul juga sebagai huruf C seperti pada logo.

Chick-fil-A adalah pembela yang bersemangat mengenai Hak cipta, kirim pemberitahuan pemberhentian dan penarikan balik kepada siapa pun yang mereka anggap melanggar haknya. Dengan sekurang-kurangnya tiga puluh kes, syarikat pembuatan menentang penggunaan istilah "makan lebih banyak," yang menuduh bahawa ia akan mencetuskan kesalahpahaman besar-besaran, menurunkan keunikan undang-undang hak cipta dan menurunkan pasarannya.

Pada 12 Disember 2014, Shumlin dan mungkin rakan-rakan Majlis Umum mengumumkan secara rasmi kemenangannya. Pertempuran masyarakat mereka mendapat kesedaran wilayah dan global, serta dorongan Gabenor Shumlin, dan meminta bantuan pendidik sekali lagi dari pusat kaunseling College of New Hampshire yang mengerjakan apa yang kelihatan seperti dasar percuma

Chick-fil-A datang ke McCann Nyc pada 2016 setelah 22 tahun bersama The Richards Group, di mana ia pernah bekerja. Bersama dengan lembu, iklan memaparkan tokoh-tokoh sejarah seperti dalam projek yang dijuluki "Chicken for Breakfast: Ini tidak gila seperti yang anda fikirkan."

:white_square_button: Ringkasan:

Pereka Connecticut Bo Muller-surat Moore's dari tahun 2011 memerintahkan agar dia berhenti membuat pakaian dan menyerahkan domainnya. Acara itu mengecam Presiden Peter Shumlin di Connecticut dan menimbulkan kekhawatiran tentang seberapa banyak yang dia sebut sebagai syarikat ayam A. A. Muller-Moore menyatakan pada 11 Disember 2014 bahawa negara itu mungkin menuntut Chick-fil-A. Pejabat Paten Amerika Syarikat meluluskan pendaftarannya untuk kedua slogan "Eat More Kale."

:eight_pointed_black_star: Tentang Chick fil A - Syarikat Makanan Segera

Perniagaan restoran ayam Chick fil A adalah yang terbesar di Dunia Barat, dengan lebih dari 2,000 lokasi, dan French Fries adalah keistimewaan syarikat keju panggang terhebat di Eropah. College Park, Georgia, berfungsi sebagai pejabat organisasi. Ketika Tiny Cafe pertama kali membuka pintunya pada tahun 1946, ia dikenal sebagai Chick-fil-A, Dwarf Mansion tersedia untuk umum hingga tahun 1967, sebagai akibat dari penjenamaan semula ke Chick-fil-A. Syarikat menjalankan lebih daripada 2,672 makanan segera di 47 daerah di Columbia.

Selain itu, lokasi ada di United Kingdom Timur Laut (sebelumnya). makanan ringan dihidangkan sebelum peralihan restoran ke menu makan tengah hari & petang. Chick fil A juga menyediakan acara khas dengan pilihan makanan dari menu.

Kafe Chick fil A ditutup pada hujung minggu, tetapi begitu juga Paskah dan Malam Krismas; Chick-fil-A mengesyorkan nugget ayam untuk menghargai makanan yang menjauhkan diri dari bahagian Minggu Kudus sebagai penghormatan kepada Perayaan Holy Trinity Lenten. Sikap syarikat yang berubah-ubah terhadap perkahwinan sesama jenis, yang sering ditentang, telah menjadi sumber pertengkaran masyarakat, namun perusahaan telah mulai melembutkan pendiriannya mengenai topik ini.

:eight_pointed_black_star: Restoran Chick-fil-A di lokasi Antarabangsa

:small_red_triangle_down: Kanada

Pada tahun 1994, Chick-fil-A menubuhkan sebuah restoran pertama di luar Amerika Syarikat di Alberta, Kanada, di dalam bar makanan ringan bangunan kesatuan pelajar di University of Alberta, Kanada. Kemudahan ini tidak berjaya dan ditutup setelah dua atau tiga tahun. Firma itu kembali ke Alberta pada Mei 2014, sehingga melancarkan sebuah kedai di Terminal Lapangan Terbang Calgary, ini adalah yang pertama. Restoran ini berhenti beroperasi pada tahun 2019.

Chick-fil-A telah menyatakan niat untuk meningkatkan operasinya di Toronto dengan membuka dua kedai baru Pada tahun 2019 dan selama kira-kira 4 tahun, 12 lagi stesen di Zon Toronto. Di Kedai Runcit Yorkdale, Chick-fil-A membuka dua gerai Toronto baru dan merancang untuk membuka restoran bebas pertama Kanada dan memandu di Kitchener, Ontario, pada separuh kedua tahun 2021.

:small_red_triangle_down: Afrika Selatan

Pada bulan Ogos 1996, Chick-fil-A mendirikan lokasi pertama di Durban di luar Amerika Utara. Pada tahun 1997, cabang kedua dilancarkan di Johannesburg. Oleh kerana tidak ada laman web Afrika Selatan yang dapat digunakan, semuanya ditutup pada tahun 2001.

:small_red_triangle_down: Inggeris

Pada musim bunga tahun 2018, Edinburgh memiliki Chick-fil-A. Pada 10 Oktober 2019, Chick-fil-A kembali dengan permulaan restoran London, kompleks runcit The Oracle di United Kingdom. Penutupan itu berlaku pada bulan Mac 2020, ketika Syarikat lain memilih untuk tidak memperpanjang kontrak lebih lama daripada percubaan enam bulan sebagai akibat dari protes berterusan terhadap semua kedudukan perniagaan anti-LGBTQ.

Pada bulan Februari 2019, Chick-fil-A membina laman percubaan selama setahun di Scotland. Pada bulan Januari 2020, perniagaan ditutup setelah masyarakat dan pengunjung bertengkar mengenai sumbangan sebelumnya yang diterima oleh firma tersebut untuk mengalahkan organisasi kebebasan.

:white_square_button: Ringkasan:

Banyak cita-cita syarikat didorong oleh idea episcopal Afrika Methodist yang bersemangat dari komuniti Katolik S. Truett Cathy. Untuk menghormati Kalendar Suci Sakramen Terberkati Lent dan dengan pantang makan yang mencirikan bahagian Musim Suci itu. Chick-fil-A telah mengumumkan cita-cita untuk mempromosikan eksport ke seluruh Kanada pada bulan Julai 2018. Pada tahun 2019 mengumumkan pelancaran lokasi terkini di Ontario. Kedai seperti itu, yang terletak di kejiranan Toronto dan Bloor Street, dibuka pada 06 September 2019, mencetuskan protes terhadap "sejarah penyokong penyebab anti-LGBTQ" syarikat.

:eight_pointed_black_star: Beberapa Barangan Makanan Terbaik Di Chick-fil-A

Barangan Makanan Terbaik Di Chick-fil-A

1. Sandwic cabai di Chick fil A

Itulah satu sandwic panas! Menurut senarai ramuan, paprika dan "rempah" memberikan panas. Lada cayenne dan serbuk cili pastinya dua dari rempah tersebut. Chick-fil-A dilaporkan menggunakan MSG yang paling ganas untuk sedikit mengurangkan jumlah natrium. (Perlu diketahui bahawa MSG sama sekali tidak berbahaya.) Paprika serta rasa lain tidak boleh dirawat - anda mungkin mudah mengeluarkan peluh sambil memakan salah satunya.

Bahagian yang peliknya adalah bahawa panas tidak pernah hilang. Itu hanya ada, dan ia telah lenyap! Itulah daya tarikan makanan ringan cili, dan alasannya sangat luar biasa. Apabila suhu pertama anda menjadi terlalu panas, anda mungkin memberi lapisan yogurt halia dan herba untuk menenangkannya. Ini adalah makanan paling sedap yang ada, dan sandwic cili yang paling sedap. Sandwic Pedas dari Chick-fil-A adalah yang terbaik.

2. Nugget ayam dari Chick-fil-A

Pasaran tertentu menjual nugget sebanyak 30, yang terdengar luar biasa. Pesanan asas merangkumi lapan atau dua belas nugget dan sos pilihan anda. Kami tidak akan membincangkan bahawa rasa apa yang paling enak; kita hanya akan bersetuju bahawa semuanya berfungsi. Sebagai alternatif, anda boleh menghilangkan sosnya sepenuhnya, dan itu benar-benar baik. Rahsia nugget adalah ukurannya - saiznya sangat menggigit, dan jumlah penutup yang rangup.

Gelangsar Chick-Fil-A sangat bagus dan juga bufet adalah perkara yang paling senang diperoleh. Ia adalah latihan keselamatan untuk hidangan sampingan Chick Fil A; lakers semestinya baik jika anda memperkenalkan semua orang kepada syarikat hanya untuk gigitan pertama.

3. The chick-n-Strips di Chick-fil-A

The Chick-n-Strips adalah item yang paling tidak dihargai di keseluruhan menu Chick-fil-A. Anda mungkin percaya, "Apa gunanya? Saya akan mempunyai nugget. " Kepingan masih menjadi gabungan antara mi dan salad. Oleh itu, setiap jalur kecil mempunyai rasa manis gigitan dan rasa makanan yang tahan lama. Dan berdasarkan keadaan keinginan anda, anda memperoleh 4 atau 5. Jalur ayam disajikan dengan rasa campuran anda dan merupakan alternatif yang ideal Sekiranya potongan tidak betul-betul mencukupi.

4. Sandwic Chicken Chick-fil-A

Sandwic Chick fil A berada di kedudukan keempat dalam senarai item terhebat dalam senarai. Jangan menipu diri kita sendiri, sandwic asasnya masih meletup… baik… menggegarkan semua makanan segera yang lain di sini, Namun, ada lebih banyak aspek yang mesti dipertimbangkan. Pertimbangkan bagaimana anda memakan makanan ringan Chick-fil-A anda. Adakah anda mengeluarkan acar? Dapatkan acar tambahan? Bagaimana dengan menyiramnya dengan sos? Atau adakah tiga? Sandwic sangat baik, tetapi bukan sesuatu yang boleh anda tarik keluar dari beg dan makan.

Ia memerlukan sejumlah kecil. Anda mungkin berpendapat bahawa nugget juga berlaku, tetapi mereka juga boleh melakukannya. Sandwic mesti disediakan sendiri, dan sandwic Chick-fil-A hanya sebahagian dari diri. Walaupun banyak sos lazat boleh disalahkan, kenyataannya adalah bahawa anda jarang makan dataran sandwic Chick-fil-A.

5. Sandwic ayam bakar di Chick-fil-A

Pada tahun 2014, A salad panini yang dimasak kembali, memberikan rasa dan suasana yang lebih kaya di luar rumah. Ini bukan betul-betul "halaman belakang," Walaupun pasti indah. Rahsia sebenar ini adalah campuran gula-gula, serai dan jus buah. (Benar-benar!) Ini adalah pengambilan yang menyenangkan yang mempengaruhi deria rasa. Sandwic ini hebat apabila dipasangkan dengan sos BBQ madu yang dicadangkan mereka. Anda boleh membungkus mayo selari, dan mereka benar-benar memikirkannya sekarang sebahagian besar masa Dan untuk melengkapkan rasa, anda boleh menggunakan rasa yang dipilih. Ini adalah alternatif yang sangat baik jika anda mencari sesuatu yang lebih ringan daripada masakan goreng biasa anda.

6. Salad Barat Daya pedas dari Chick-fil-A

Dua perkara membezakan salad ini: Keropok yang dijadikan hiasan (ini juga menyertai rebusan ayam percik ayam) dan cuka limau nipis yang hebat dengan hanya 60 kalori setiap bungkus. Tambahan pula, jagung yang dipanggang - dengan garisan roti kecil yang sebagian besar terdapat pada biji - dan tauge memberikan getaran positif. Anda tidak akan mengharapkan restoran makanan segera menyajikan salad "rumit", Namun itu adalah harta yang benar. Itulah hidangan yang perlu anda tambah untuk diet anda.

7. Balut sejuk salad ayam Chick-fil-A

Dengan mudah produk yang tidak diendahkan pada menu, bungkus sejuk ayam rebus sering disajikan sebagai sesuatu yang tidak dijangka. Guru pengiklanan memilih moniker yang tepat, kerana bungkus yang sejuk memang menggembirakan anda. Apabila dihidangkan sejuk, penutupnya - yang diisi dengan ayam cincang, bayam, dan kombinasi berkhasiat dari labu butternut dan lobak merah yang berkhasiat - sangat sesuai untuk hari yang cerah . Antara pilihan penutup anda, yang lebih tidak biasa adalah sos lemon alpukat. Pengambilan kalori bukan untuk orang yang lemah lembut, tetapi enak.

Kekurangan bungkus sejuk ayam panggang adalah roti. Roti biji rami dibuat di Damascus Baking di Brooklyn, New York, walaupun ia sangat bertentangan. Ia mungkin berminyak dan tegas, kadang-kadang lembap. Walaupun begitu, pelaburan ini tetap bernilai, terutamanya pada bulan -bulan yang lebih panas.

:eight_pointed_black_star: Beberapa Restoran Lain seperti Chick-fil-A

Beberapa Restoran Lain seperti Chick-fil-A

:small_red_triangle_down: Rumah Kerdil Hapeville

Truett Cathy menubuhkan perniagaannya sendiri, dan pada tahun 1946 Dwarf Grille ditukarkan sebagai Dwarf Mansion di Georgia, di mana dia mencipta sandwic ayam panas. Bersama dengan pintu masuk bersaiz standard, Chick-fil ikonik Pintu masuk utama yang sama istimewa disediakan oleh Dwarf Grill. Di Hapeville, Georgia, Bangunan Dwarf sebelumnya dapat diakses 24 jam sehari, enam hari seminggu, kecuali pada hari Ahad, Malam Tahun Baru.

Kedai ditutup pada pukul 10 pagi di Wilayah dekat, sejak dan selepas Krismas dan Tahun Baru, dan dibuka semula pada hari Isnin dan selepas Hari Kesyukuran dan Krismas pada pukul 6 pagi. Ia menawarkan menu rasa yang lebih luas daripada banyak tempat Dwarf Mansion yang lain dengan pameran meriah yang menunjukkan (7) kerdil di kawasan belakang kafe. Ia berada tepat di seberang jalan dari bekas kilang Pembuatan Atlanta Ford Motors Corporation.

:small_red_triangle_down: Rumah Kerdil

Hotel penutup rasmi di Truett mengandungi menu bervariasi yang menawarkan makanan yang enak, staf menunggu berjalan kaki atau pendekatan kaca. Pada tahun 2012, enam laman Chick-fil-A Dwarf House telah berada di kawasan metropolitan Atlanta.

:small_red_triangle_down: Truett's Grill

Truett's Grill menubuhkan lokasi pertamanya di Morrow, Georgia pada tahun 1996. Laman kedua dibuka di McDonough, Georgia pada tahun 2003, dan lokasi ketiga dibuka di Griffin, Georgia pada tahun 2006. Sama seperti Chick-fil-A Dwarf Houses, restoran-restoran yang dikendalikan secara peribadi ini termasuk makan biasa dan pilihan menu tambahan dalam suasana bertema makan malam. Chick-fil-A memusnahkan banyak restoran Dwarf House pada tahun 2017 untuk memberi laluan kepada kedai Truett's Grill.

:small_red_triangle_down: Chu-fil-A Truett

Truett's Chik-fil-A adalah restoran makanan segera di Truett, Georgia. Chy-fil-A Cathy Truett dinamakan sebagai penghormatan kepada pengasas syarikat itu, S. Truett Cathy. Restoran ini dihiasi dengan foto keluarga pengasas restoran dan petikan kegemaran dari hidupnya. Restoran ini menawarkan perkhidmatan memandu, meja dan penginapan pelanggan. Sarapan , makan tengah hari dan makan malam semuanya disediakan di restoran. Tiga laman web tersedia: Newman, Rome, dan Stockbridge di negeri Georgia.

:small_red_triangle_down: Truett's Luau

Truett Cathy pergi ke Hawaii & sangat terpikat hanya dengan lokasi yang dia harapkan Hawaii ke Fayetteville. Truett's Luau, yang didirikannya pada tahun 2013, merupakan usaha perniagaan pertamanya pada usia 92 tahun. Di menu tersebut terdapat klasik pulau yang diberi sentuhan selatan. Restoran ini menyediakan pelbagai pilihan tempat makan, termasuk perkhidmatan memandu, meja dan penginapan.

:eight_pointed_black_star: Beberapa syarikat Qualities Of Chick-fil-A Food

:small_red_triangle_down: Ahad adalah hari cuti

Pandangan moral pencipta penting untuk aspek sistem yang paling terkenal dan membezakan: semua kedai Chick-fil A (korporat dan francaisi) dihentikan pada hujung minggu, Krismas dan Baru sejajar dengan ajaran Agama yang lebih unggul daripada yang pertama hari. Cathy membincangkan fasa terakhir dalam 5 sumber terbaiknya untuk Perniagaan yang Berjaya:

“Namun, saya tidak begitu setia pada kejayaan perniagaan sehingga saya bersedia untuk menjejaskan nilai dan kepercayaan saya dalam proses tersebut. Salah satu manifestasi yang paling jelas adalah pilihan kami untuk menutup pintu pada hari Ahad petang. Menutup pada hari Ahad adalah cara kami menunjukkan rasa hormat kepada Tuhan dan memusatkan kembali perhatian kami pada perkara-perkara yang lebih penting daripada syarikat kami. "

Syarikat ini juga ditutup pada hujung minggu kerana cuti keagamaan. “Pada hari Ahad berlalu, dia hanya keletihan. Ahad bukanlah hari perdagangan yang sangat sibuk pada masa itu. Akibatnya, dia ditutup pada hari minggu pertama, dan sejak itu kita tutup. Dia beralasan bahawa kerana dia tidak suka bekerja pada hari Ahad , kemungkinan orang lain juga melakukannya. " "Saya tidak mahu meminta orang melakukan perkara yang saya tidak mahu lakukan sendiri," Menurut Cathy, Cathy junior memetik ayahnya.

Penutupan Chick-fil-Sunday A meluas ke laman web yang biasanya tidak ditutup pada hari Ahad. Chick-fil- Weekend adalah tempat tertutup di Mercedes Benz Venue, di Atlanta, dan banyak kawasan lain, sementara penyewa utama kedua-dua tempat itu, Atlanta Falcons, memainkan sebahagian besar perlawanan tandangnya pada hujung minggu. Ketika Hawks bermain di rumah di laman Atlanta United FC dan aktiviti Stadion lain pada malam Isnin, malam Khamis atau malam Sabtu, tempat itu kembali beroperasi.

:small_red_triangle_down: Pemeliharaan Lenten

Chick-fil-A mengiklankan makan tengah hari ikan untuk menandakan musim kanonik Sacred Heart Lent. Ini untuk mengetahui bagaimana bahagian Minggu Suci ini berkaitan dengan Friday Quick, dengan pengamatan sepanjang empat puluh hari musim Peminjam vegetarian Kristian oleh beberapa orang Kristian.

:small_red_triangle_down: Rancang untuk menaikkan ayam anda tanpa ubat

Food And drug (FDA) Amerika Syarikat percaya bahawa haiwan menetapkan ubat, yang kebanyakannya digunakan untuk kegunaan perubatan, telah menyebabkan penyebaran bakteria yang berpotensi berbahaya. Antibiotik tertentu yang digunakan dalam perniagaan pengeluaran makanan dijadwalkan untuk dihapuskan oleh FDA pada bulan Disember 2012.

Chick-fil-A menyatakan pada Februari 2014 bahawa ia akan menjual ayam yang dihasilkan tanpa antibiotik di semua lokasinya dalam lima tahun, bermula di Georgia. Chick-fil-A sepertinya merupakan bisnis cepat pertama untuk merancang dan menyajikan oat eksklusif yang belum diberi antibiotik sepanjang proses pengeluaran.

:small_red_triangle_down: Perubahan kepada resipi

TBHQ ditemukan dalam minyak kacang, menurutnya, dan dia mendakwa makanan ringan Chick-fil-A memiliki lebih dari 100 komponen. Chick-fil-A mengundang jemputan kepada Hari untuk bertemu dengan pemimpin perniagaan di markas syarikat Atlanta, Georgia, pada bulan Oktober 2012. Chick-fil-A memberi tahu Hari pada bulan Disember 2013 bahawa ia telah mengeluarkan warna Kuning No. 5 dari ayamnya sup dan telah menurunkan kadar garam kaldu ayamnya.

:white_square_button: Ringkasan:

Di samping itu, perniagaan tersebut menyatakan bahawa ia kini sedang mengembangkan minyak kacang yang tidak termasuk TBHQ dan bahawa ia akan mulai menguji sos dan pembalut yang tidak mengandung sirap jagung dengan fruktosa tinggi pada tahun mendatang. Chick-fil- Pada hari Ahad, 3 Februari, kafe ditutup untuk LIII Championship Game. Pada hari Ahad, beberapa gambar dibalikkan dan peniaga Levy Cuisine, yang menawarkan makanan dan minuman tanpa jenama, berada di lokasi.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

 • :one: Bolehkah anda memesan makanan biasa di Chick-fil-A semasa sarapan?

Menu pagi ditawarkan, serta nugget biasa, yang digunakan untuk menghasilkan minis ayam sejak kecil. Juga siap pada peringkat ini adalah salad, yang sebelumnya telah disiapkan pada ketika ini.

 • :two: Adakah terdapat item menu tersembunyi di Chick-fil-A?

Walaupun Chicken Club pada menu biasa dibuat dengan roti panggang ayam, ada kalanya anda hanya ingin menikmati ayam goreng. Oleh kerana anda meminta ayam panggang diganti dengan roti ayam yang renyah, kebanyakan lokasi Chick-Fil-A tempatan akan dengan senang hati menerima permintaan Menu Rahsia anda.

 • :three: Adakah Chick-fil-A restoran makanan segera yang sihat?

Ayam adalah sumber protein yang sangat baik, dan Chick-fil-A menyediakan pelbagai alternatif yang lebih sihat daripada banyak restoran makanan segera lain, seperti Wendy's dan Burger King. Namun, kerana makanan di restoran masih banyak diproses, disarankan agar anda hanya makan di sana sekali-sekala untuk kesihatan yang terbaik.

 • :four: Apa jenis keju yang disediakan Chick-fil-A?

Chick-fil-A formula A meminta campuran keju, daging Itali dan daging yang jarang berlaku dan setiap hari ia dimasak segar di kafe untuk menyajikan rasa masakan rumah . Makanan ini disediakan sebagai tambahan untuk makan siang, makan malam atau makanan anak-anak dan juga di kotak makanan.

 • :five: Bolehkah anda mendapatkan kentang goreng di McDonalds pada waktu pagi?

The Big Mac, Chicken McNuggets, kentang goreng, dan lauk pauk lain masih ada, begitu juga dengan item yang paling popular di menu. Menurut firma itu, "kami selalu ingin pengalaman pelanggan kami menjadi mudah, lancar, dan enak - tidak kira jam berapa hari itu."

 • :six: Adakah Chick-Fil-A tempat di mana anda boleh mendapatkan makanan?

Kami mempunyai tujuh daripadanya, dan mereka menyediakan makan malam untuk kami. Sos yang paling popular adalah Sos Chick-fil-A kami, tetapi kami juga menawarkan Polynesian, Barbeque, Zesty Buffalo, dan lebih banyak perisa untuk dipilih. Ia bukan restoran seperti Chick-fil-A atau Chick-fil-A.

 • :seven: Chick-Fil-A apa yang ada di dalam makanan?

Pakej makanan ditawarkan di lokasi rakan kongsi untuk dijual. Laman web Chick-fil-A dapat diakses dengan cara lain melalui drive-thru, aplikasi Chick-fil-A, DoorDash, Uber dan pesanan dalam talian. Di tengah peralihan dari menjamu selera ke makanan buatan sendiri yang disebabkan oleh wabak itu, serta keributan membeli-belah panik di kedai-kedai runcit, kit Chick-fil-meal A. diperkenalkan.

 • :eight: Apakah item yang paling popular di menu Chick-fil-A?

Chick-fil-A Nuggets merupakan makanan terpopuler di Amerika Syarikat sejak tiga tahun terakhir berturut-turut. Mereka yang bergantung pada kami untuk makanan ringan yang lazat, hidangan utama, atau memberi makan penggemar ayam termuda dalam keluarga mereka tidak mungkin terkejut dengan perkembangan ini.

 • :nine: Apa maksud Deluxe di Chick-Fil-A?

Deluxe Sandwich adalah hidangan yang terdapat di restoran Chick -Fil -A. Walaupun mempunyai komponen yang sama dengan sandwic ayam klasik (daging ayam tanpa tulang, dua kerepek, roti mentega bakar), ia juga merangkumi dua keping tomat segar, selada daun hijau, dan sepotong keju Amerika di atas roti.

 • :keycap_ten:Adakah kentang goreng Chick-fil-A dimasak dengan ayam?

Potongan ayam dan nugget ayam dibuat di dapur yang berbeza dari ayam goreng. Ayam panggang dan nugget ayam Wafel digoreng dalam minyak zaitun, sedangkan keju dicairkan dalam resipi dalam mentega yang dijernihkan. Memang, di tempat makanan segera, kerepek kentang selamat!

:closed_book: Kesimpulannya

Waktu Makan Siang Chick-fil-A adalah kaedah yang hebat untuk memulakan tugas sepanjang hari. Banyak orang telah menyatakan penghargaan mereka terhadap penubuhan ini dan hampir semua orang mengemukakannya. Kami ingin pembaca kami datang ke restoran dan memanfaatkan harga makanan yang berpatutan yang ditawarkan. Kami harap maklumat yang diberikan berguna untuk anda. Restoran Chick-fil-A diminta untuk menutup pintu mereka pada pukul 10 malam secara berkala.

Kebanyakan waktu hanya dibuka secara sambilan dan tidak dibuka sepanjang hari. Sila kunjungi restoran antara jam 6:30 pagi dan 10:00 malam jika anda ingin mendapatkan Chick Fil A Classics kegemaran anda. Terima kasih! Jam Makan Siang Chick-fil-A, yang berlangsung sekitar 6 jam, telah semakin popular selama bertahun-tahun, berkat sandwic ayam yang lazat. Ini adalah antara beberapa restoran rantai Amerika yang mempunyai salad ayam sebagai makanan istimewa dan salah satu dari sedikit di dunia.

artikel berkaitan

1. Pukul berapa McDonald's menyediakan makan tengah hari? 2. Menu Makan Siang Longhorn Sabtu 3. Pukul berapakah sarapan pagi Chick-fil-A?