Kopi adalah minuman yang paling penting atau diseduh di seluruh dunia untuk minuman keras, yang disediakan dari biji kopi panggang. Ia memulakan hari anda dengan tenaga rangsangan penuh. Kopi adalah sumber kuat yang menunjukkan aktiviti antioksidan lebih sihat daripada superstar antioksidan lain. Mesin kopi ** adalah alat elektrik yang digunakan untuk membuat kopi dan membantu dalam memasak peralatan. .

MESIN KOPI:

Kopi membuat anda berasa enak, segar atau bertenaga. Ia membakar lemak dan meningkatkan prestasi fizikal anda. Mesin kopi adalah alat elektrik yang digunakan untuk membuat kopi dan membantu dalam memasak peralatan. Teknologi pembuat kopi sering membenarkan pilihan ukuran cawan, kekuatan pembuatan bir, dan memberikan secawan kopi yang diseduh dengan cepat, biasanya hanya dengan sentuhan. Mesin kopi membantu dalam peralatan memasak. Teknologi pembuat kopi sering membenarkan pilihan ukuran cawan, kekuatan pembuatan bir, dan memberikan secawan kopi yang diseduh dengan cepat, biasanya hanya dengan sentuhan. Mesin dari mana seseorang dapat membuat secawan kopi dengan rasa dan kualiti yang luar biasa.

Terdapat beberapa faktor yang perlu dipertimbangkan mengenai mesin kopi kecil untuk dimasukkan ke kawasan kecil dapur atau bahkan di pejabat anda. Dalam penggunaan harian anda, anda mungkin berpuas hati dengan pembuat kopi kecil tetapi di pejabat, anda mungkin mahu mesin pod memberikan lebih banyak pilihan minuman kepada pengunjung. Terdapat juga pelbagai mesin kopi kecil terbaik untuk pejabat. Anda mencari mesin kopi kecil tetapi tidak bermaksud anda perlu berkompromi atau menyelesaikan kualiti, fungsi, atau citarasa.

Mesin kopi kecil:

Sekiranya kita mencari mesin kopi dengan ciri terbaik, terdapat begitu banyak produk di pasaran. Mesin kopi kecil terdapat dalam berbagai ukuran, bentuk, dan gaya. Dalam panduan membeli mesin kopi kecil terbaik ini, kami akan berusaha untuk merangkumi setiap kaedah pembuatan kopi tambahan mengenai mesin terbaik yang terdapat di pasaran UK. Terdapat pelbagai jenama yang terdapat di pasaran.

Rasa berbeza:

Orang-orang di UK mempunyai rasa kopi yang berbeza dengan keperluan yang berbeza. Anda hanya boleh menjadi peminum kopi biasa dan di sisi lain, anda mungkin pencinta kopi sejati dan ingin mencuba setiap jenis minuman kopi.

Dalam panduan membeli atau artikel ini, kami akan memfokuskan pada ciri, faedah, kualiti, harga, pelbagai pilihan yang ada, dan diharapkan dapat memahami semua mesin kopi yang terdapat di pasaran UK. Kopi mana yang terbaik untuk anda? Itu bergantung sepenuhnya kepada beberapa faktor, termasuk anggaran anda, jenis kopi, dan seberapa banyak kawalan yang anda mahukan dalam proses tersebut

Jenis mesin kopi:

Tiga jenis mesin kopi utama adalah seperti berikut: • Pod • Kacang ke cawan • Kopi bubuk Pilihan yang boleh anda pilih mempunyai kesan terbesar dan di luar ini, pembekuan susu juga akan mempengaruhi apa yang anda boleh buat.

Komponen yang hendak dikaji:

Anda akan memberi tumpuan kepada empat elemen atau faktor utama untuk mempelajari mesin kopi sebelum anda mendapatkannya. Anda mesti menjadi peminat kopi ketika memulakan hari anda dengan kopi. Membancuh kopi tidak memakan masa apabila anda mendapat mesin kopi yang berkualiti. Kami akan memberi anda maklumat lengkap mengenai produk yang membantu anda mendapatkan pembuat kopi kecil terbaik dan anda boleh membuat keputusan seperti profesional.

Sekiranya anda seorang pelanggan atau pembeli, ingatlah perkara dan faktor ini dalam fikiran anda untuk mendapatkan produk hebat pilihan anda dengan kualiti yang baik dan dapatkan banyak tawaran.

Saiz:

Anda mesti memerhatikan ukuran dan kapasiti dan ukuran sebelum mendapatkan produk. Kapasiti adalah jumlah simpanan dan pengisian. Ukuran dan bentuknya berbeza-beza dalam Pembuat Kopi 4 Cawan. Lakukan pengukuran dan rujuk dimensi produk semasa membeli-belah dalam talian. Tidak mudah untuk mengetahui panjang atau model mana yang sesuai dengan sempurna di dapur anda.

Anda mesti memberi tumpuan kepada ukuran dan kapasiti seberapa banyak air yang membawa air pada satu masa dan berapa kuantiti yang diperolehnya. Jaga pemerhatian pada ketinggian mereka yang tidak begitu tinggi dan mudah dipasang dan terbuka di bawah kabinet.

Perkara penting lain adalah bahawa mengikut piawaian Amerika, keempat cawan kopi itu hanya menghasilkan dua cawan kopi. Tidak ada standard yang diterima secara universal. Anda mungkin perlu menaik taraf model lapan cawan jika anda mahukan keempat cawan kopi.

Carafe:

Carafe adalah faktor lain yang perlu menjadi tumpuan yang sangat berbeza. Bagi penggemar kopi, pembuat kopi adalah cahaya di sekitar orbit dapur mereka. Sekiranya anda meminati cawan kopi, anda akan fokus untuk mencari pembuat kopi penggiling kopi terbaik yang membantu anda memberikan kopi campuran terbaik tetapi juga membantu memastikan kopi tetap panas. Beberapa model dilengkapi dengan karafi termal berkualiti. Ia mengandungi kafe berdinding dua, tertutup vakum yang mengekalkan suhu panasnya selama berjam-jam, tidak sesuai dengan plat panas. Beberapa tradisional berdinding tunggal dan boleh digunakan dengan piring panas.

Anda perlu memberi tumpuan kepada dua perkara dengan kedua-dua jenis karaf:

• Berapa banyak yang hendak dibersihkan • Berapa banyak yang mereka tumpah ketika dituangkan. Sebilangan model secara semula jadi menjatuhkan penurunan tetapi ada yang baik dalam faktor ini tetapi anda harus merasa ringan dalam kedua-dua kes ini.

Mudah untuk digunakan:

Seperti peralatan lain, pembuat kopi ini juga memerlukan penyelenggaraan dan pembersihan yang betul. Mesin boleh disapu atau dibersihkan secara berkala supaya penutup getah dan tali tekanan tidak tersumbat. Beberapa mesin automatik dilengkapi dengan sistem pembersihan dalaman yang menjadikan perkara lebih mudah bagi pelanggan.

Beberapa model dilengkapi dengan bakul penapis yang boleh ditanggalkan, hanya melalui kertas turas, atau mencuci penapis yang boleh digunakan semula yang menjadikan sistem bersih dan rapi. Ia juga dilengkapi dengan model anti-lekat, piring panas yang mudah dibersihkan yang menjimatkan masa anda.

Elemen terbaik mengenai pembuat kopi kecil ialah anda dapat mencari model yang hanya memerlukan anda menghidupkannya, pilihan penuh pembuatan bir, dan mudah digunakan ketika datang ke pengaturcaraan atau operasi.

Ciri / Faedah:

Mula-mula, pilih mesin kopi kecil terbaik kegemaran anda untuk rumah dan pejabat dan kemudian beritahu mereka mengenai pilihan anda dan minta demo untuk mendapatkan minuman yang anda mahukan. Kopi berkualiti dapat dihasilkan tanpa mengeluarkan banyak wang. Harga sahaja mungkin tidak menunjukkan model mana yang sesuai dengan anda dan citarasa anda. Anda mesti mengetahui ciri-ciri mesin kopi kecil terbaik yang sesuai dengan keperluan dan kehendak anda. Model-model yang mahal kadangkala berjaya dan kadang kala merosakkan resipi. Kebetulan anda boleh mendapatkan semua ciri dengan harga yang lebih rendah, jadi perhatikan tanda harga dengan kelebihan dan kelebihan.

Pilihan Pembuatan Bir:

Terdapat pelbagai kaedah pembuatan bir / pencampuran yang digunakan untuk mendapatkan kopi yang berkualiti dan terbaik. Ini termasuk dalam dua kategori umum seperti yang dibincangkan di bawah:

1. Tapis / Tuangkan

2. Kaedah Espresso

Salah satu kaedah pembuatan kopi yang tertua, paling sederhana, cepat, atau paling murah adalah kaedah menetes menggunakan kon kopi atau kertas turas. Kerucut kopi terdiri dari kaca, plastik, keluli tahan karat, atau seramik. Penapis atau bentuk kerucut akan mempengaruhi rasa. Anda akan menuangkan air panas ke atas biji kopi sederhana dan kemudian membiarkan kopi menetes ke dalam karaf atau apa sahaja jenis bekas. Kaedah menuangkan adalah bukti bahawa anda tidak memerlukan alat mewah atau peralatan mahal untuk membuat cawan kopi.

Kaedah lain adalah espresso . Ia agak berbeza dan lebih pekat. Ia mempunyai rasa yang unik. Mesin kopi memanaskan air dengan kaedah ini dan kemudian memaksa air itu melalui tanah kopi yang sangat halus. Kaedah pembuatan bir espresso juga terkenal kerana anda mempunyai pilihan untuk membuat cappuccino dan latte. Tambahkan alasan halus ke portafilter, jalankan program pilihan dan anda akan mendapat kopi espresso tulen dalam beberapa saat. Gunakan susu dan air wap untuk latte berkualiti kafe.

Sebaiknya gunakan panggang sederhana hingga gelap untuk kopi espresso jika anda ingin menambahkan susu. Mesin penapis atau kaedah penuangan jenis lain tidak akan membuat espresso. Terdapat dua kaedah yang berbeza dengan rasa yang sangat berbeza.

Kaedah Vacuum:

Ini adalah kaedah lain. Ia beroperasi sebagai sifon di mana bejana bawah menyejukkan dan memanaskan dan mengubah tekanan wap air di bahagian bawah dan mendorong air ke dalam kapal atas dan kemudian membiarkannya jatuh kembali. Ia menghasilkan kopi menggunakan dua ruang di mana tekanan wap ditambah graviti menghasilkan kopi.

Berbagai jenis Mesin Kopi di pasaran:

Terdapat banyak jenis mesin kopi kecil pada tahun 2020 di pasaran UK. Setiap jenis mesin kopi dibincangkan secara ringkas di bawahnya.

Mesin kopi gaya kapsul atau pod:

Mesin kapsul bermaksud rasa yang hebat tanpa kekacauan. Mesin-mesin ini menggunakan biji kopi yang sudah siap untuk minuman yang cepat, mudah, dan bebas kekacauan. Cawan ini adalah untuk siapa yang mahukan cawan kopi di jalan bebas hambatan. Anda cukup masukkan pod atau kapsul ke dalam mesin kopi kemudian tekan butang dan ambil cawan anda. Buang pod bekas ke tong sampah setelah digunakan dan anda akan mendapat hasil dalam bentuk kopi yang enak.

Kopi kapsul jelas senang dan boleh dikitar semula. Ia merangkumi jenama terkenal seperti Bosch Tassimo, Nespresso, Lavazza, dan Dualit. Kita biasanya terhad kepada jenis kapsul tertentu dan buahnya mahal dan sukar dikitar semula.

Kami boleh membelinya dengan harga yang berpatutan sekitar £ 50-100 tetapi 200 £ untuk jenis lanjutan. Jenis lanjutan merangkumi ciri-ciri memprogram mesin melalui aplikasi telefon bimbit.

Faedah:

• Harga sangat bagus.

• Ia cekap, cepat, dan mudah digunakan.

• Sesuai dan sesuai untuk 1-2 orang.

• Terbaik untuk pencinta kopi pemula.

• Kecil, padat dan mempunyai penyelenggaraan yang rendah.

• Digunakan dengan kerap oleh orang bujang.

Dengan kebaikan, juga ada beberapa keburukan yang dibincangkan di bawah:

Keburukan:

• Hanya gunakan jenis pod jenama sendiri.

• Boleh menjadi mahal dan terhad pada buah yang ada.

Bosch TASSIMO dan Nescafe Dolce adalah dua pilihan mesin kopi pod yang popular di pasaran Inggeris. Tidak ada model yang dikaitkan dengan jenama ini.

Mesin Kopi Espresso / Cappuccino:

Mesin kopi ini adalah pilihan terbaik untuk anda sekiranya anda mahu menaik tarafnya. Mesin pod terhad kepada jenis biji kopi yang dibuat oleh pembuatan mesin tersebut. Kini mereka menyediakan pelbagai jenis buah tetapi masih terhad kepada minuman yang paling popular. Anda boleh mendapatkan dan membeli kopi pra-tanah dan membuat jenis kopi apa pun. Tidak terhad kepada satu jenama.

Fungsi lain dalam mesin ini ialah anda boleh membawa biji kopi segar segar, menggunakan penggiling, dan menambahkannya ke mesin anda. Banyak jenis biji kopi digunakan.

Harga:

Anggarannya sekitar £ 75-150, dan yang lebih maju berharga £ 400-500 di pasaran di UK.

Ia mengandungi pengukus susu untuk mendapatkan kopi yang berkualiti.

Kebaikan / Faedah: **

• Latte atau Cappuccino dll dibuat.

• Menggunakan kopi tanah atau kacang tanah

• Kopi cepat, konsisten dan berkualiti

• Lebih murah untuk membeli kopi

• Buat banyak jenama.

Mesin kopi bean to cup: **

Ia datang dengan harga yang lebih tinggi. Mereka segar seperti yang ia dapat. Sederhana tuangkan kacang ke dalam pembuatnya dan tunggu sambil dimasukkan ke dalam cawan yang sempurna dan keluar di bahagian bawah. Ia mempunyai penggiling terbina dalam yang memisahkannya dari mesin di atas. Tuangkan kacang ke dalamnya, ia mengisar, dan kemudian kopi segar diseduh.

Harga: **

Anggaran mereka ialah £ 300-400 dan ke atas £ 1,000 pada tahap tinggi. Ia mahal.

Faedah:

• Mempunyai ciri dan program yang berbeza.

• Jenis dan rasa yang berbeza tanpa had.

• Pembersihan diri.

• Rolls Royce dari dunia mesin kopi.

• Buat dua minuman sekaligus.

Seperti pro, juga mempunyai beberapa kekurangan. Anda perlu belajar bagaimana ia digunakan. Ini memakan masa untuk memberi anda cawan yang lebih baik dan harganya tinggi. Ia boleh menjadi bising semasa mengisar.

Mesin Kopi Cawan Tunggal: **

Anda boleh membuatnya dengan mudah pada waktu pagi dan kemudian masukkan ke dalam pemegang mudah alih dan bawa bersama anda di luar. Ia mempunyai gaya dan ukuran yang berbeza. Ia popular di Amerika Syarikat dan Kanada. Orang Inggeris menggunakan mesin pod dan kemudian memasukkan ke dalam cawan perjalanan.

Tapis mesin kopi:

Mesin kopi penapis adalah pilihan yang hebat. Ia berfungsi dengan menuangkan air ke dalam kendi hangat melalui kacang tanah. Ia memakan masa tetapi memberi anda rasa yang enak untuk seisi keluarga dengan kawalan di lapangan. Ia murah sekitar £ 35-50.

Kebaikan / faedah: **

• Kaedah pencampuran / pembuatan bir klasik.

• Baik untuk orang yang menyukai penyelesaian mudah.

• Ia senang dan senang dikendalikan.

** Ringkasan:

Terdapat banyak kebaikan untuk jenis kopi dengan kekurangannya. Jenis kopi yang berbeza memberikan rasa yang luar biasa dengan kaedah yang berbeza. Sebilangan kopi dibuat dengan menambahkan kapsul, ada yang menggunakan penggiling untuk biji kopi seperti di mesin kopi espresso dan ada yang menggunakan mesin penggiling seperti dalam mesin kopi untuk biji kopi. Semua kaedah memberikan rasa kopi yang hebat tanpa keluar.

Mesin Kopi: Ciri Utama yang perlu dipertimbangkan: **

Terdapat ciri utama yang perlu dipertimbangkan sebelum membeli mesin kopi apa pun.

Pembuangan Susu:

Sekiranya anda menyukai minuman susu seperti Cappuccino, pilih mesin yang mempunyai fungsi pembekuan susu. Ia mengeringkan susu dan membuat busa pekat. Terdapat beberapa pilihan untuk ini:

Tongkat Wap:

Kebanyakannya terdapat dalam kopi bubuk. Mereka adalah yang terbaik dalam mengukus susu dan memberikan tekstur. Wap mendorong melalui tongkat ke dalam susu dan membuat busa. Ia dapat menyesuaikan susu buih anda untuk pelbagai jenis kopi.

Pembekuan automatik:

Ia terdapat di mesin kacang hingga cawan tetapi juga di mesin pod. Masukkan susu ke dalam bekas, ia boleh disedut oleh saudara kandung dan masukkan susu buih ke dalam cawan secara langsung.

Aksesori pembekuan susu: wiski dan panas digunakan.

Buah susu:

Ia terdapat di mesin kopi pod Tassimo dan Dolce Gusto, menggunakan UHT pra-siap dan bubuk susu tepung yang dikeluarkan secara langsung.

Fungsi memori:

Anda boleh menetapkan tetapan minuman yang telah ditetapkan di beberapa mesin. Secara automatik ia akan mengeluarkan kopi yang tepat dengan kualiti yang baik sekaligus dengan kekuatan yang sempurna.

Kapasiti:

Anda harus fokus pada ukuran tangki air. Ini adalah ciri utama yang harus dipertimbangkan sebelum membeli sebarang jenis mesin kopi. Anda mesti melihat kapasiti berapa banyak air yang disimpan di dalam tangki.

Penyelenggaraan:

Mereka memerlukan penyelenggaraan atau pembersihan yang betul seperti peralatan lain . Lap dan bersihkan bahagian dengan kerap untuk penggunaan yang lama ini. Beberapa mesin automatik dilengkapi dengan sistem pembersih dalaman.

Kawalan pintar:

Sekarang –a- hari, mesin kopi telah ditingkatkan melalui sistem pengaturcaraan. Mereka boleh disambungkan ke telefon pintar anda melalui aplikasi. Ia juga dapat mengakses nasihat penyelesaian masalah dan amaran penyelenggaraan. Untuk menjadikan kerja cepat, mudah, dan membuat pelbagai minuman, TASSIMO DAN SAGE THE BARISTA EXPRESS memperkenalkan mesin kopi terbaik mereka di pasaran.

Tassimo My Way 2:

TASSIMO My Way2 adalah pembuat kopi ringkas dan moden dengan kualiti sempurna dengan menggunakan teknologi barcode INTELLIBREW. Ini bermaksud diimbas dengan laser, membaca kod bar, dan kemudian ditafsirkan. TASSIMO Bosch menyediakan minuman yang sempurna untuk menjimatkan masa anda dan menjadikan anda lebih terkawal.

Semua Bosch TASSIMO berfungsi dengan T Cakera, satu-satunya biji kopi yang serasi untuk mesin. Semua TASSIMO Bosch tersedia dalam pelbagai warna dan menawarkan mesin yang berpatutan, berkualiti tinggi, dan mudah digunakan. Dengan mesin TASSIMO, kita dapat membuat minuman lazat pilihan kita sendiri dengan satu sentuhan butang. TASSIMO Bosch My WAY2 sentiasa mengeluarkan produk terbaik dan berguna yang digunakan dalam penggunaan seharian.

Sage the Barista Express:

Untuk membuat kerja cepat, mudah, dan membuat pelbagai minuman, Sage BES875UK memperkenalkan mesin kopi terbaik mereka dengan kendi susu kawalan dan suhunya serta keluli tahan karat yang disikat. Ini adalah pilihan yang tepat untuk anda jika anda penggemar masakan avant-garde Heston Blumenthal dan kacang untuk minum kopi dan memberikan hasil dan kualiti terbaik dengan fungsi dan ciri hebat dengan yang mengembangkan kemahiran barista anda. Rasanya anda suka kopi profesional dengan pengalaman yang diperibadikan. Ia sangat sesuai untuk pelanggan yang tidak takut untuk menguji dan bermain mengejar kopi yang enak. Mereka tersedia dalam pelbagai warna dengan penampilan yang menakjubkan dan melengkapkan penampilan dapur mana pun. Mereka dituangkan dengan mudah dan cepat untuk mendapatkan kopi berkualiti. Soalan Lazim:

1. Adakah bernilai mendapatkan mesin kopi?

Mesin kopi peribadi yang baik setimpal dengan kosnya. Lebih baik membeli kopi di rumah dan menjimatkan wang anda sama ada anda pergi ke mana-mana kedai kopi.

2. Adakah mesin kopi selamat? **

Ya, ia selamat dan tidak berbahaya tetapi jika ia betul-betul bersih dan atur dan awasi pemeliharaan ini. 3. Apa yang perlu saya cari semasa membeli alat membuat kopi? kami akan memberi tumpuan kepada ciri, reka bentuk, kos, penyelenggaraan, penyediaan sebelum membeli mesin kopi apa pun.

Kesimpulan:

Awasi semua aspek sebelum membeli mesin kopi. Ia selesa, berpatutan, dan mudah digunakan. Untuk memanjangkan jangka hayat mesin anda, perlu mengekalkannya. Mesin kopi terbaik akan membuat kopi terbaik untuk meningkatkan tenaga anda. Ia sangat berkesan untuk mengubah mood.

ARTIKEL BERKAITAN:

Mesin Kopi Terbaik

Pembuat kopi

Jenis Mesin Kopi