Aplikasi Samsung Samsung telephonyui adalah ciri antara muka telefon yang membolehkan anda membuat panggilan telefon dari telefon pintar. Ya, anda mungkin memasang bloatware tertentu yang sudah terpasang pada telefon anda untuk meningkatkan kelajuannya. Tetapi kerana ini adalah sebahagian daripada sistem.

Apa itu com.Samsung.android.incallui?

Com Samsung Android App Telephonyui

Inallui adalah reka bentuk skrin yang anda lihat semasa melakukan panggilan dengan seseorang. Dialah yang memiliki semua pilihan layar panggilan, seperti menahan panggilan, membisukan, menutup telefon, dan menambahkan orang lain ke dalam panggilan.

Untuk pemilihan telefon pintar, Samsung mendahului. Ini telah wujud sejak penubuhan Telefon Pintar . Selain itu, pada 28 Disember 2018 Samsung melancarkan antara muka pengguna "OneUI" untuk telefon pintar mereka. Ini adalah kulit overlay Android.

Ini mungkin memberi anda beberapa fungsi di atas versi Samsung. Samsung android incallui adalah ciri OneUI. Ia dapat dilihat oleh pengguna bila-bila masa mereka membuat panggilan. Semua tetapan ID pemanggil disertakan dengan incallui.

Mengapa ia digunakan?

Ini membolehkan anda membuat panggilan dan mengetahui siapa yang memanggil anda. Selain itu, banyak pilihan ID pemanggil aplikasi menjadikan hidup lebih pintar dan mudah. Dari menyesuaikan tahap kelantangan hingga merakam panggilan dan mengakses notepad terus dari UI, aplikasi ini menawarkan banyak fungsi. Bagaimana jika fungsi ini tidak tersedia? Anda mungkin menghadapi beberapa kesukaran.

Ringkasan

Selain itu, ini mungkin disebut sebagai "antara-panggilan-antara muka." Pilihannya sama seperti bagaimana semua aplikasi lain dilakukan. Ini bermakna apabila anda menekan butang panggilan, aplikasi akan segera dimulakan.

Peranan Apa yang Disampaikan oleh Com Samsung Android IncallUI?

Com Samsung Penghantaran IncallUI Android

Kami telah memasukkan beberapa contoh bagaimana menggunakan semua yang anda perlukan dalam kehidupan seharian anda. Ingatlah bahawa ini adalah ringkasan, kerana beberapa ciri ini mungkin berbeza mengikut model.

 • Ini membolehkan anda merakam perbualan telefon.

 • Anda boleh menangguhkan panggilan semasa menggunakan aplikasi.

 • Ini membolehkan anda mengambil bahagian dalam persidangan / panggilan kumpulan.

 • Ini membolehkan anda menukar panggilan ke mod senyap.

 • Ia mengunci skrin sehingga tidak ada aplikasi rawak yang dibuka secara tidak sengaja semasa anda menggunakan telefon.

 • Anda boleh menamatkan panggilan dengan menggunakan perkhidmatan ini.

 • Ini membolehkan anda menggunakan butang rumah untuk mengakses ciri lain.

 • Semasa dalam panggilan, anda boleh menghantar mesej ke pihak lain. Ini mungkin berlaku walaupun anda mendapat permintaan panggilan.

 • Ini termasuk nota terbina dalam, yang membolehkan anda menyimpan sebarang nombor semasa di telefon.

 • Ia mempunyai antara muka pengguna yang memaparkan ID pelawat.

Telefon Pintar Samsung Mempunyai Beberapa Kelebihan

Telefon Pintar Samsung

1. Teknologi canggih

Samsung menunjukkan keupayaan teknologi tinggi terkini yang mampu mencapai semua yang dapat dicapai oleh telefon bimbit sekarang. Beberapa termasuk peta dan pelacakan GPS, dompet mudah alih, kamera definisi tinggi, paparan penjajaran automatik dan melayari web pantas, memori yang diperluas, dan antara muka pelbagai pengguna.

2. Peralatan Pemecah Tanah

Samsung mengeluarkan pemproses, kamera, dan paparan telefon pintar teratas di dunia, menjadikannya salah satu syarikat perkakasan telefon paling inovatif di dunia. Telefon canggih Samsung sentiasa dilengkapi dengan teknologi canggih. Samsung terus melakukan inovasi dan memecahkan halangan untuk memperluas cakrawala dengan setiap telefon berteknologi tinggi.

Mereka menyediakan memori-perkakasan, RAM , paparan, dan kamera terbaik untuk anda. Skrin Samsung terkenal antara yang terbaik di dunia. Samsung adalah syarikat pertama yang menggunakan skrin melengkung dan paparan OLED pasaran massal di telefonnya. Samsung juga merupakan salah satu pengeluar pertama yang memasukkan sensor cap jari, sensor degup jantung, dan pengimbas iris pada telefon mereka.

3. Sistem Operasi Android

Samsung adalah syarikat pertama yang menggunakan teknologi sistem operasi Android, yang memiliki reputasi global untuk membuat berjuta-juta aplikasi tersedia melalui Google Play. Selain itu, ia membolehkan penggabungan teknologi dan aplikasi pemprosesan canggih ke dalam telefon bimbit.

4. Ciri-ciri Berfungsi

Samsung sentiasa berusaha untuk meningkatkan ciri perisian yang ditawarkan pada telefonnya. Sebagai contoh, menu tarik-turun tingkat atas mengandungi semua jalan pintas yang diperlukan - WiFi, Lokasi, Bluetooth, Lampu suluh, dan Mod Pesawat , untuk beberapa nama. Ini adalah fungsi yang sering kita gunakan, dan dengan jalan pintas yang disediakan, fungsi ini menjadi lebih mudah bagi pengguna.

5. Pengilang yang boleh dipercayai

Samsung adalah pendorong dalam industri telefon bimbit dan mempunyai pengikut yang besar. Reka bentuk kecil Samsung adalah antara yang terbaik dan paling inventif di pasaran. Telefon bimbit ini cukup tahan lama dan boleh bertahan selama beberapa tahun jika dijaga dengan betul. Anda mungkin menemui telefon yang berusia lebih dari setengah dekad namun masih beroperasi dengan optimum.

Ringkasan

Selain itu, anda dapat mencerminkan skrin telefon Samsung anda dengan mudah melalui sambungan MHL ke TV mana pun dengan port HDMI atau projektor. Sekiranya anda ingin menyampaikan persembahan menggunakan projektor dan telefon, inilah dia. Oleh kerana telefon bimbit Samsung termasuk perisian rakaman permainan bawaan, mereka mungkin merakam layar dengan suara dalaman.

Kekurangan Telefon Pintar Samsung

Kekurangan Telefon Pintar Samsung

1. Hayat bateri

Walaupun terdapat semua ciri luar biasa lain yang digabungkan oleh Samsung ke dalam telefon pintar mereka, peranti tersebut adalah pengguna bateri berat kerana aplikasi latar belakang. Telefon Samsung yang baru diperoleh mengecas dengan cepat dan mengekalkan caj untuk jangka masa yang lama, tetapi setelah beberapa tahun penggunaan, prestasi bateri merosot.

2. Siaran Kerap Berjadual

Ini mungkin memberi manfaat kepada peminat teknologi yang ingin terus mengetahui ketika membeli dan memiliki produk. Walau bagaimanapun, dengan kerap mengeluarkan reka bentuk bergaya baru, telefon semasa akan cepat menjadi usang.

3. Adware

Telefon Samsung mempunyai banyak perisian berlebihan. Sebagai contoh, setiap telefon Android sudah terpasang dengan aplikasi Google seperti E-mel, Chrome, Peta, Drive, YouTube, dan Google Assistant.

Facebook, Instagram, dan platform media sosial lain sering dimuat juga. Aplikasi yang dipasang sebelumnya di telefon tidak dapat dikeluarkan dan hanya dinyahaktifkan apabila tidak digunakan. Walaupun dinyahaktifkan, aplikasi ini menggunakan simpanan yang banyak.

4. Telefon Ciri Berperanan Lambat

Selain telefon pintar Android, Samsung juga menghasilkan telefon bimbit. Jika dibandingkan dengan pengeluar lain, perisian pada telefon ini agak lambat. Akhirnya, prestasi telefon merosot. Anda tidak dinasihatkan untuk mendapatkan telefon bimbit Samsung jika anda berada di pasaran untuk mendapatkannya.

Samsung bukan pendatang baru di pasaran telefon ciri; mereka telah melakukannya sejak sekian lama. Samsung hanya dapat mempengaruhi sebagian kecil pasar karena kehadiran Nokia . Mereka berkembang dengan berkesan hanya setelah menggunakan Android sebagai sistem operasi mudah alih mereka.

5. Isu GPS & Kuasa Pemprosesan Berkurang

Salah satu kesukaran yang paling sering berlaku pada telefon Samsung adalah bahawa teknologi GPS bawaan telefon berhenti berfungsi dengan baik setelah beberapa tahun. Dengan interaksi pengulas dengan pemacu uber dan Lyft, jelas bahawa mereka menghadapi masalah ini di mana aplikasi uber dan Lyft tidak dapat memperoleh data kerana kegagalan perkakasan GPS.

Peranti Samsung mesti sentiasa dihidupkan semula untuk menyelesaikan masalah ini. Walaupun telefon Samsung baru tidak diragukan lagi cekap, setelah beberapa tahun, anda akan mendapati bahawa aplikasi berhenti berfungsi dengan optimum, sering terhempas atau membeku, dan / atau telefon dimulakan semula secara automatik.

Ringkasan

Tidak kira seberapa cepat anda mengecas bateri telefon anda, bateri akan habis dengan cepat. Sebelum ini, anda boleh menukar bateri, tetapi pilihan ini tidak lagi dapat diakses pada telefon Samsung kelas atas.

Bagaimana untuk menyelesaikan masalah dengan com Samsung Android Incallui tidak berfungsi?

masalah dengan com Samsung Android Incallui

Anda mungkin mengetahui bahawa perkhidmatan ini tidak berfungsi dengan baik atau ID pemanggil anda tidak berfungsi dengan baik. Kami telah menggariskan tindakan yang mungkin anda ambil untuk mendapatkan penyelesaian di sini.

 • Untuk memulakan, klik ke tetapan.

 • Selepas itu, sila buka dan arahkan ke pilihan aplikasi.

 • Semasa di bahagian Aplikasi, cari " incallUI ."

 • Selepas itu, anda mesti mengkliknya untuk mendedahkan pilihan ID pemanggil.

 • Selepas itu, anda mesti mengklik butang cache bersih.

 • Sekiranya anda terus mengalami kesukaran setelah menyelesaikan semua usaha, paksa mulakan semula peranti mudah alih .

Terdapat beberapa alat yang menyediakan pilihan perisian dalam tetapannya. Akibatnya, anda tidak perlu memilih pilihan Tentang. Sekiranya anda tidak dapat mencari sesuatu, klik ikon carian. Ia terletak di sudut kanan atas skrin.

Kemudian, anda mesti mencari "Perisian". Semasa memeriksa kemas kini, anda mesti disambungkan ke rangkaian . Sekiranya kemas kini tersedia, aplikasi memberitahu anda untuk memuat turun dan memasangnya. Sekiranya tidak, ini menunjukkan bahawa program ini sedang berjalan.

Sekiranya tidak ada yang berfungsi, muat turun dan pasang Drupe atau Google Phone. Anda boleh menggunakan mana-mana aplikasi panggilan ini kerana kedua-duanya sangat baik. Aplikasi ini tidak memaparkan "IncallUi telah berhenti operasi" pemberitahuan .

Ringkasan

Selain itu, anda mesti menentukan sama ada kemas kini perisian ada. Untuk melihatnya, arahkan ke tetapan dan kemudian ke Tentang Telefon, Perisian, dan Periksa Kemas Kini. Hasilnya, anda boleh mendapat manfaat daripada mesej tersebut.

Adakah Anda Perlu Nyahpasang com.Samsung.android.incallui?

Oleh kerana ia adalah perkhidmatan mudah alih yang telah dipasang sebelumnya, anda tidak akan dapat menghapusnya. Sekiranya anda menghapusnya, anda tidak dapat melihat skrin dail semasa melakukan panggilan telefon. Ia hanya menyediakan antara muka pengguna untuk membuat panggilan telefon.

Selain aplikasi, beberapa aplikasi lagi beroperasi di latar belakang untuk menyediakan ciri berkaitan panggilan. Kami telah memasukkan beberapa contoh daripadanya.

Tidak. Aplikasi lain yang serupa
1. com.android.server.telecom
2. com.samsung.android.incallui
3. com.hancom.office.editor.hidden telah digunakan.

Anda boleh membuat panggilan suara melalui IP (VOIP) dengan bantuan perkhidmatan ini. Ini adalah singkatan panggilan suara melalui protokol internet.

Ringkasan

Akibatnya, setiap kali anda menghubungi telefon bimbit, ia akan mengirimkan pesanan ke mesin. Akhir sekali, perkhidmatan ini sentiasa berjalan di latar belakang. Tidak ada hubungan antara penggodaman panggilan telefon dan perkhidmatan yang diberikan oleh syarikat.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

Orang ramai bertanya banyak mengenai telefon bimbit aplikasi Samsung Samsung. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

1 - Di mana saya boleh mengetahui lebih lanjut mengenai rumah Samsung satu UI?

Samsung Electronics 'One UI (sering dieja OneUI) adalah hamparan perisian untuk telefon pintar Android yang menjalankan Android Pie atau lebih tinggi. Ia akan menggantikan Samsung Experience UX dan TouchWiz dan menjadikan penggunaan telefon pintar yang lebih besar lebih mudah dan menarik.

2 - Adakah Samsung UI mesra pengguna?

Sebahagian besarnya, ia dianggap sebagai versi ketiga dari kulit Android asli syarikat, yang sebelumnya dikenali sebagai TouchWiz. Kulit itu akhirnya berkembang menjadi Samsung Experience, yang seterusnya berubah menjadi One UI (Unified User Interface). Kulit Android Samsung adalah mengenai pilihan - ia memberi pengguna kemampuan untuk melakukan apa sahaja yang mereka mahukan, dengan mengorbankan beberapa tahap fungsi.

3 - Bagaimana Mencari Aplikasi yang Tersembunyi di Laci Aplikasi?

Untuk mengakses laci aplikasi dari skrin utama, ketuk tiga titik di sudut kanan atas skrin. Dari kotak lungsur turun, pilih Sembunyikan aplikasi . Ini mengembalikan senarai program tersembunyi dari senarai aplikasi. Sekiranya skrin ini kosong atau jika pilihan Sembunyikan aplikasi tidak tersedia di skrin, tidak ada yang tersembunyi.

4 - Apakah tujuan Samsung Android Incallui?

Istilah "antara muka pengguna dalam panggilan Android Samsung" merujuk kepada antara muka pengguna dalam panggilan Android Android. Dengan kata lain, ia adalah peranti yang memaparkan nama orang yang memanggil, membolehkan anda bertindak balas dan menutup telefon, dan membolehkan anda beralih ke mod pembesar suara, antara lain.

5 - Apakah kaedah terbaik untuk mencari aplikasi tersembunyi di Samsung saya?

Untuk mengakses menu Aplikasi dari mana-mana skrin Utama, pilih dari menu drop-down. Pilih Tetapan dari menu lungsur turun. Pilih Aplikasi dari menu lungsur turun. Pilih Pengurus Aplikasi dari menu lungsur turun.

Sebagai alternatif, anda boleh menatal senarai aplikasi yang muncul dengan mengetuk LEBIH dan memilih Tunjukkan aplikasi sistem. Sekiranya aplikasi disembunyikan, kata "Dinonaktifkan" akan muncul di bidang di sebelah nama aplikasi dalam senarai. Pilih program yang diperlukan dengan mengetuknya.

6 - Apa sebenarnya aplikasi Samsung One UI Home?

Semua peranti Android mempunyai pelancar, dan One UI Home adalah versi pelancar Samsung untuk rangkaian telefon pintar Galaxy-nya. Peluncur ini membolehkan anda memulakan aplikasi dan mengubah ciri-ciri layar utama, seperti widget dan tema. Ini benar-benar menyegarkan semula UI telefon dan juga merangkumi banyak ciri baru dan inovatif.

7 - Apakah sebenarnya tujuan pemesejan Android Samsung?

Aplikasi mesej yang membolehkan anda bertukar-tukar pesan dengan orang yang mempunyai nombor telefon tanpa harus bergabung untuk mendapatkan khidmat pesanan terpisah adalah Samsung Messages. Samsung Messages membolehkan anda berkomunikasi dengan keluarga dan rakan anda dengan cara yang mudah.

8 - Apakah antara muka pengguna sistem (UI) pada peranti Android?

Komponen bukan aplikasi adalah elemen yang muncul di skrin tetapi bukan aplikasi. UI untuk Pengalih Pengguna. Pengguna boleh menukar nama pengguna mereka dengan mengunjungi skrin ini.

9 - Apakah kaedah terbaik untuk mencari aplikasi tersembunyi di Android?

Bagi anda yang berminat mempelajari cara mencari aplikasi tersembunyi di Android, kami sedia membantu anda dengan segalanya. Pilih Aplikasi dari menu lungsur turun. Pilih Semua dari menu lungsur turun.

Lihat senarai aplikasi yang dipasang untuk melihat apa lagi yang telah dipasang. Sekiranya anda melihat sesuatu yang kelihatan aneh, periksa di Google untuk mengetahui lebih lanjut.

10 - Apakah SEC Android Daemonapp, dan bagaimana ia berfungsi?

Android, di tempat kedua. Unified Daemon adalah nama pakej untuk daemonapp, yang merupakan salah satu aplikasi sistem untuk peranti mudah alih Android Samsung. Ini adalah aplikasi cuaca, stok, dan berita yang disatukan dalam satu pakej. Ia memaparkan jumlah keseluruhan data yang diperoleh dari gabungan Accuweather.com , Yahoo Finance, dan Yahoo News.

Kesimpulannya

Dengan bantuan siaran ini, kami telah memberikan maklumat lengkap mengenai perkhidmatan tersebut. Ini memberitahu anda mengapa anda perlu menggunakannya, cara menonaktifkan atau menghapusnya, cara menghentikan aplikasi, dan maklumat lain yang berkaitan. Kami juga telah memberikan penyelesaian di bahagian ini.

Perisian ini menggunakan maklumat yang disimpan di telefon pintar anda, seperti nombor telefon dan maklumat ID pemanggil. Sebaliknya, ia tidak pernah menunjukkan nama nombor tertentu. Ini tidak menunjukkan bahawa perisian tersebut membolehkan anda membuat panggilan palsu atau mengelakkan panggilan telefon pasangan anda dengan cara apa pun. Anda mesti faham bahawa anda tidak akan dapat menggunakannya untuk menipu pasangan anda.

artikel berkaitan

Pengenalan

Samsung, seperti banyak pengeluar lain, adalah peminat Android yang besar dan mempunyai banyak aplikasi untuknya. Ini bertujuan untuk menjadi penyelesaian yang lebih selamat dan komprehensif, menyediakan pengguna dengan alat penting yang kekurangan Android secara asli.

Ini adalah alat yang pada masa ini menimbulkan masalah bagi pengguna. Ini mempunyai kelemahan keselamatan yang serius yang memungkinkan pencurian data dan pemasangan aplikasi berbahaya pada foto pintar Samsung Galaxy.

Samsung telah menggunakan Android sebagai sistem operasi untuk telefon pintar mereka sejak mereka masih muda.

Kod Jauh ■■■■■■■■■■ sebagai Pengguna Sistem di Telefon Samsung

Penyerang jarak jauh dengan akses ke lalu lintas rangkaian pengguna dapat memanipulasi mekanisme kemas kini papan kekunci telefon Samsung dan kod ■■■■■■■ sebagai pengguna istimewa (sistem) sasaran.

Ini dapat dimanfaatkan tanpa memerlukan penglibatan pengguna - pengguna tidak perlu memilih untuk memuat turun kemas kini languagePack agar dapat dieksploitasi.

Pada peranti Samsung, papan kekunci Swift sudah terpasang sebelumnya dan tidak dapat dilumpuhkan atau dihapuskan. Ia dapat dieksploitasi walaupun tidak ditetapkan sebagai papan kekunci lalai. Swift SDK digunakan untuk membuat papan kekunci pada peranti Samsung. Ini membezakan perisian papan kekunci Samsung (dijuluki SamsungIME) dari aplikasi papan kekunci Swype.

Aplikasi da Samsung em selular Galaxy têm falha que deixa espionar usuários

Telefon dan tablet Samsung Galaxy dilengkapi dengan aplikasi eksklusif Samsung. Namun, beberapa perisian ini termasuk kekurangan yang memungkinkan akses ke maklumat pengguna serta pemasangan diprogram tanpa pengetahuan pemilik peranti, menurut firma keselamatan digital Over terjamin pada hari Jumaat (10). Samsung mengumumkan bahawa kelemahan telah diperbaiki dalam satu kenyataan.

Makluman eon Relación

Temui 6 filem dan dokumentari yang tersedia untuk streaming pada 11 September. Toyota akan membelanjakan AS $ 13 bilion untuk bateri kenderaan elektrik baru. Anda boleh mengikuti berita hari ini di jubah Terra; Percayalah kami.

Samsung Galaxy M21s

Samsung Galaxy M21s

Aplikasi las de Samsung membenarkan permohonan utama dan tidak ada masalah

Aplikasi Samsung membolehkan pengguna melacak telefon mereka, tetapi masih belum ada penyelesaiannya. Pakar keselamatan telah menemui lebih dari selusin kekurangan dalam aplikasi Samsung yang telah dipasang sebelumnya yang membolehkan penggodam mengintip penggunanya. Lebih buruk lagi, masih belum ada penyelesaian untuk semua orang.

Samsung SmartThings telah diperbaharui dengan antara muka pengguna yang baru dan lebih baik. Google telah mengeluarkan aplikasi lain. Alam semesta GT yang luar biasa akan datang ke Sepanyol: tarikh rasmi telah ditetapkan. Membuat maklumat yang diprogramkan bukanlah tugas yang mudah, tetapi melakukannya tanpa bantuan.

Soalan Lazim

Apa itu Com Android Incallui?

InCallUI merujuk kepada antara muka pengguna yang muncul semasa panggilan telefon. Ia mengawal paparan semasa anda menggunakan telefon; ia tidak ada kaitan dengan perisian privasi, dan kerana ia adalah aplikasi sistem, anda tidak boleh menyahpasangnya.

Apa itu Samsung Android InCallUI, dan bagaimana cara kerjanya?

Tanggapan yang paling tepat. com.samsung.android.incallui secara langsung diterjemahkan ke "antara muka pengguna dalam talian android android." Dengan kata lain, ini adalah peranti yang memaparkan siapa yang memanggil, membolehkan anda bertindak balas dan menutup telefon, beralih ke pembesar suara, dan sebagainya.

Apa yang disiratkan oleh sistem operasi Android dari segi aktiviti Google?

Apabila anda mengecas telefon anda, sistem Android muncul di Aktiviti Google. Ini juga muncul ketika telepon Anda mengemas kini aplikasi di telepon Anda atau ketika pembaruan perisian selesai.

Apa itu com.samsung.android.incallui dalam android: Yang perlu anda ketahui (Januari 2020)?

Samsung adalah peneraju global dalam industri telefon bimbit. Telefon bimbit terbaru Samsung dilengkapi dengan banyak ciri. Apabila anda menghidupkan telefon bimbit anda, perkhidmatan ini akan dimulakan dengan segera.

Perkhidmatan com.samsung.android.incallui, yang digunakan oleh telefon bimbit Samsung, dibincangkan di sini.

Sebilangan besar telefon bimbit mempunyai fungsi yang pelbagai dan menggunakan skema nama seperti com.

Antara muka antara pendail dan mesin anda disediakan oleh com.samsung.android.incallui. Apabila anda menekan satu digit di pendail, mesin menafsirkannya sebagai digit. com.samsung.androi digunakan semasa anda menerima panggilan masuk dari telefon lain.

Kesimpulannya

Nama "UI telephony" menyiratkan bahawa ia setara dengan apa yang dikenali sebagai "UI panggilan" pada kebanyakan peranti Android (Samsung suka menamakan semula sesuatu), tetapi tanpa telefon Samsung, saya tidak pasti ia tidak disambungkan ke pendail sebagai gantinya / juga - jika ya, maka periksa log panggilan atau yang serupa juga boleh diaktifkan.

Apakah tujuan aplikasi Intelligence Service 2? Ini dikenali sebagai SnoopSnitch, SnoopSnitch adalah perisian Android yang menganalisis data radio mudah alih anda untuk melihat sama ada seseorang mendengar panggilan telefon anda atau mengikuti kedudukan anda.

Juga, apa yang dimaksudkan dengan istilah "aplikasi Samsung Com yang digunakan Telephonyui"? Ini menunjukkan bahawa perisian tersebut dirancang untuk telefon bimbit Samsung Android. Ini aplikasi pendail anda, "telephonyui." Ini menunjukkan bahawa perisian tersebut dirancang untuk telefon bimbit Samsung Android. Ini aplikasi pendail anda, "telephonyui."

Generik meniru perkhidmatan Windows yang sah untuk mengelakkan dikesan oleh pengguna sistem yang menderita. Malware lain mungkin menjatuhkan Trojan ini, atau ia mungkin dijatuhkan dengan sendirinya.