Notebook Como Aumentar O Volume Do

Bagaimana anda meningkatkan jumlah buku nota Acer?

Tidak ada model standard, tetapi Acer tidak akan memaut ke pautan atau pembesar suara Fn + F8.

Kelantangan naik atau turun, dua butang depan, logo nombor ++ digunakan untuk menambah atau menurunkan kelantangan)

Klik butang di sebelah ikon tetingkap, butang dengan ikon Fn biru, dan kemudian klik butang ب £ atau (segitiga) di sisi menghadap kotak pendua dengan segera di mana item depan berwarna biru secara automatik. . (untuk pergi ke butang depan))

bertahun-tahun

Kekunci Fn (tidak) Kekunci F5 + Kekunci F6 Format bukan manual, tunggal.

Di bahagian bawah halaman saya muncul pembesar suara dengan relay langsung, anda mengklik sebagai butang langsung pada tetikus dan memilih kawalan kelantangan dan menyesuaikannya dengan cara yang anda mahukan atau menghisap 3100 saya

Kualiti model?

Jangan letakkan depan atau sisi output audio, ia memiliki roda, dan hanya anda yang menaikkan atau menurunkan volume ke arahnya, sekarang anda dapat menggunakan pemacu audio notebook anda untuk melihat keadaan atau kecacatan. Perlu diperiksa, lakukan kerumitan dan sekarang anda membuka kawalan audio dengan butang kanan-kiri di bahagian bawah skrin notebook anda atau klik kanan pada ikon, yang secara automatik muncul sebagai pembohong, Menambah keseimbangan atau suara ke buku nota anda.

Kejatuhan yang paling berguna

Peningkatan atau isipadu Fn + F12 ...... penurunan atau isipadu ke n Fn + F11 F

Notebook Como Aumentar O Volume Do

Notebook Como Aumentar O Volume Do

Tandakan di Google, banyak perkara baik dan kemas kini akan muncul, siapa tahu, mungkin anda boleh mencari sesuatu untuk membantu, saya tahu ia sukar tetapi jika anda gagal, anda Dijamin ia akan berjaya.

Harga Kakak £ Ozin (a)

Notebook Como Aumentar O Volume Do