Jus Jeruk Mengidam

Mengapa saya memerlukan jus oren? .

Tetapi dua minggu yang lalu saya benar-benar ingin minum susu dan rasanya sangat sedap ketika saya mengalami banyak sakit kepala. Sekarang minggu ini saya mahukan jus oren !! Secara keseluruhan, saya suka rasa jus oren, tetapi saya tidak pernah merasakan keperluannya! Kali terakhir saya membeli sebotol besar (yang tidak sama seperti sebelumnya) dan kemudian satu lagi. Namun, saya hanya ingin tahu apakah mungkin lagu itu tersedia kerana keperluan segera saya.

kemas kini

Saya minum teh yang seimbang, saya mengambil vitamin setiap hari dan tidak mengawal diri saya

Jus oren sangat bagus untuk anda jadi saya tidak akan risau =)

Semasa kehamilan pertama, trimester terakhir, saya mengambil untuk kali pertama dan berjaya memetik buah oren! Saya menyuruh suami membeli banyak buah oren daripada saya dan minum jus oren seolah-olah dia telah menggantinya dengan hahahaha kuno. Saya mempunyai seorang anak lelaki. Saya kira-kira 9 minggu hamil sekarang dan saya tidak dapat memikirkan makan jus oren, yang saya suka dalam kebanyakan kes. Oleh itu mari kita lihat apa yang dibawa oleh kehamilan ini.

Bila-bila masa anda benar-benar mahu makan atau selalu mahu makan, kadang-kadang dikatakan bahawa anda mahukan lebih banyak perkara ini.

Sekiranya anda banyak minum jus oren, seperti sekarang, anda memerlukan vitamin C, dan jika anda minum susu, anda memerlukan kalsium.

Sangat mungkin bahawa anda kekurangan zat makanan, makan dengan teruk dan tidak mengawal diri anda. Kebanyakan orang tidak mahu apa yang mereka perlukan.

Anda memerlukan vitamin C. Lebih baik menjaga diri anda.

Anda boleh hamil.

Jus Jeruk Mengidam